فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ وقتی مجری فاکس نیوز، کلاس سواد رسانه ای می گذارد😉
#حتما_ببینید
📍چیزی که باید در مورد خواندن خبرها در حال حاضر بهش توجه کنید اینه که حتی اگه عمداً نادرست نباشه که اغلب هست، نخستین داستان و خبری که به گوشتون میرسه، همیشه اشتباهه
👌 بنابراین ارزشش رو داره که وقتی دیروز خبر بمباران لهستان به دست روسیه رو تو گوشیتون دیدید، یه لحظه مکث کنید و با خودتون فکر کنید که چقدر درسته؟/در آخر معلوم شد که این موشکِ سامانه اس 300 بوده که تنها ارتش اوکراین ازش استفاده می کنه نه روسیه/زلنسکی، مقام اطلاعاتی ناشناس آمریکایی و آسوشیتدپرس در حال پخش اطلاعات غلط و خطرناکی بودند که ممکن بود منجر به جنگ هسته ای بشه...
😳تاکنون کل پولی که به اوکراین دادیم چقدر بوده؟ در نه ماه، بایدن 91 میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده درست زمانی که مرزهامون همچنان بازه و اقتصادمون با سرعت در حال افوله....
💯 بقیشم خودتون گوش بدید...
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
🎥 لوپیتو، انیمیشنی که آرزوهای بزرگ ما را در خود جای داده است
😊 مجدد فرصتی شد به سینما بروم، انیمیشنی حرفه ای و البته کاملا ایرانی را ببینم.
💠 تمام داستان انیمیشن حول این موضوع است که پدر علی در کارگاه لوپتو با یاد دادن ساخت اسباب بازی به بیمارانش، آنها را درمان میکند.
🔻 کارگاه اسباببازیهای خلاقانه لوپتو که بین کودکان ایرانی محبوبیت زیادی دارد با خرابکاری یک ناشناس تعطیل میشود. علی تلاش میکند پدرش را که ناامید شده است از این مخمصه نجات دهد...
🌐 این داستان از مفاهیمی همچون #تولید ، #مقاومت ، #ایثار ، #امید و... بهره برده البته نه به صورت کلیشه ای و نچسب بلکه کاملا هنرمندانه و داستانی. این فیلم میتواند برای روانشناسان هم نکات قابل تاملی داشته باشد که علی الظاهر نشست هایی با همین محوریت برگزار شده است.
❇️ لوپتو، انیمیشنی که می توان خانوادگی دید، با بچه ها خندید و با آنها لذت برد، گوهر نایابی که در عصر ما ارزش خود را از دست داده است لذا این فرصت را مغتنم بشمارید و حتما کودکانتان را برای این انیمیشن و حتی انیمیشن پسر دلفینی به سینما بروید و ببرید و حس رسانه ای فرزندانتان را به درستی اشباع کنید تا از پدر و مادرش چهره ای سلبی و نفی کننده و بیزار از رسانه، فهم نکند بلکه چهره ای فعال و گزینشگر در مواجهه با رسانه آن هم با رویکردی ایجایی به ذهن خود بسپارد.
💯 این انیمیشن کاملا از نمادها و المان های ایرانی بهره برده است ، هم در دکور و صحنه و طراحی کاراکترها و محیط شهری و حتی در دیالوگ ها و شوخی هایی که هیجان را در سراسر فیلم تزریق میکند و البته برخی نمادهای دینی همچون مفهوم فرشته و ...البته با ادبیاتی کودکانه که آن را برای این نسل باورپذیر میکند؛ مثلا ارائه مفهوم #جهان_غیب در این انیمیشن، به وضوح دیده می شود.
همانطور که در آثار غربی نیز در مورد جهان غیب با دقت کار میشود و ضرورت دارد در ایران نیز باید به چنین مفاهیمی بپردازیم. به عنوان مثال در انیمیشن «پاندای کونگفو کار» موضوع رجعت که مفهوم بسیار سنگینی است با دیدگاه خودشان به تصویر کشیده میشود. ما نیز در طراحی جهان غیب در آثارمان به شدت نیاز به کار داریم که لوپتو یک ورود موفق به آن داشت و به دل من نشست.(این نکته را از تحلیل آقای اسماعیلی، داور عصر جدید وام گرفتم)
❇️ کارشناسان موسیقی هم معتقدند موسیقی به کار رفته در این انیمیشن بسیار حس سرزندگی، نشاط و رویش را به مخاطب القا میکند، حس امید، آغازی دوباره، توانمندی و خودباوری از دیگر تاثیرات موسیقی این فیلم کارتونی است.
🔆 انیمیشن و بازی رایانه ای مناسب بزرگترین خلاء رسانه ای در حوزه کودکان و نوجوانان است مخصوصا اگر با قابلیت بالای فنی و محتوایی امیدآفرین و تقویت کننده اعتماد به نفس و هویت ملی و دینی باشد که چنین اهدافی، ضرورتش را دوچندان میکند.
🔰 این فیلم را دوست داشتم و توصیه به تماشایش میکنم(تا مصداق آن باشیم که برای فرزندانمان برنامه داشته باشیم و محتوا ارائه بدیم که اگر غفلت کنیم در این دنیای رسانه ها، خیلی ها هستند که بهش محتوا خواهند داد) و خداقوت عرض میکنم به بروبچ سوره که در تولیدش نقش بسزایی داشتند و امیدوارم شاهد رشد روزافزون و چشمگیر چنین محصولاتی باشیم.🙏
✍ ابراهیم شریفی
پژوهشگر اخلاق و رسانه
#سینما
#فیلم_خوب
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
🌐 آیا فوتبال صرفا یک ورزش عادی است؟
🔆 بعد از بازی با انگلیس و ولز در جام جهانی 2022، نکته ای را با شما عزیزان به اشتراک میگذارم، درباره سیاسی بودن فوتبال و اینکه آن را باید مهم شمرد و بر آن اهتمام داشت. برای رساندن مقصودم به سخنان رهبر معظم انقلاب در این باره اشاره میکنم.
🔻ایشان در تاریخ 13 بهمن 1377 در جلسه پرسش و پاسخ با جوانان در پاسخ به سوال عادل فردوسی پور درباره پیام رهبر انقلاب پس از بازی ایران- آمریکا عنوان فرمودند:
💠 متأسّفانه من خیلی فرصت نمیکنم برنامههای ورزشی تلویزیون را تماشا کنم؛ خیلی بهندرت اتّفاق میافتد. در عین حال، آن شبی که بازی ایران و امریکا بود، من آن بازی را نگاه کردم. البته حقیقتش این است که آن شب هم نمیخواستم نگاه کنم؛ چون دیروقت بود و وقت خواب من بود؛ لیکن همینطور که نشسته بودم، تلویزیون را روشن کردم و ناگهان با گل ایشان مواجه شدیم و دیگر خواب از سرم رفت و نشستم تا آخر بازی را تماشا کردم.😊
💯 اما علّت این که من آن پیام را دادم. این آقایان - فوتبالیستها - وقتی که پیش من آمدند، مفصّل با آنها صحبت کردم که البته گزارش آن دیدار پخش نشد و مردم از محتوای آن ملاقاتی که با این جوانان داشتم، مطّلع نشدند؛ اما حالا من چند جملهاش را به شما میگویم.
🇮🇷 قبل از آن دیدار - شاید چند هفته، و یا یک ماه و یا بیشتر - رسانههای وابسته به امپراتوری رسانهای خبری روی این بازی تبلیغ میکردند که این بازی، بازی سیاسی است! با این که همه میگویند فوتبال و ورزش، سیاسی نیست؛ اما در آن موقع همه تبلیغ میکردند که این یک بازی سیاسی است! از این کار، دو هدف مورد نظرشان بود: یکی مسأله تعامل ایرانی، امریکایی در این بازی بود - من نمیدانم شما چقدر مطّلع بودید؛ ولی ما که در جریان خبرهای خارجی و گفتارهای رادیوهای گوناگون دنیا قرار میگیریم، میدیدیم از این مسأله پُر است - دوم این که پیشبینیهای عمده، بخصوص از طرف خودِ امریکاییها - ولو صریحاً هم اظهار نمیکردند - مبیّن این بود که ایران گل خواهد خورد؛ نه این که گل خواهد زد و در یک موقعیت ویژه، رئیسجمهور امریکا هم میآمد و از موضع اقتدار و بزرگمنشی و بزرگواری، یک پیام هم میداد که «بله؛ حالا گل را به شما زدیم، اما بالاخره بیایید دست دوستی هم به هم بدهیم!» بنابود آن شب پیام رئیس جمهور امریکا از تلویزیون سراسریشان هم پخش شود. این گل و بعد دنباله بازیای که بچههای عزیزمان ادامه دادند، قضایا را صد و هشتاد درجه تغییر جهت داد و حقیقتاً مظهری شد از وضعیت ملت ایران در مقابل امریکا.
🔰 البته آنها خیلی عصبانی شدند و بعد هم همان عناصر امپراتوری خبری دنیا گفتند که فلانی فوتبال را سیاسی کرد! نگفتند که ما چند هفته است که خودمان این بازی را سیاسی میکنیم.
✅ فوتبال یک بازی سیاسی است و ابعاد اجتماعی و فرهنگی هم دارد و نمیتوان تحلیلی ساده انگارانه از این پدیده داشت.
🔻 بازی و برد امروز ایران مقابل ولز در شرایط کنونی، آبی بر روی آتش فتنه در شرایط کنونی سیاسی کشور بود و ما هم نیاز مبرم به این شوک و موج امید آفرین داشتیم🔹 و چقدر شرایط امروز، شبیه همان روزهایی است که حضرت آقا در سال ۷۷ و به مناسبت جام جهانی ۹۸ فرمودند...
💢 خداقوت به تیم ملی و بازیکنان و کادر فنی
و خداقوت ویژه هم به گزارشگر این بازی، پیمان یوسفی که لذت بازی را با نحوه گزارشش دو چندان کرد.
#فوتبال
#جام_جهانی_2022
#سیاست
#جامعه
✍ ابراهیم شریفی
تحلیلگر رسانه
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
💠 معجزه خمینی را بعد از ۴۰ سال ببینید...
👆 کلیپها را ببینید...🎥
💢 در اخبار دیدم که اسرائیل سطح هشدار امنیتی را برای آن دسته از مسافران اسرائیلی حاضر در قطر را اعلام کرده است.😆
به آنها گفته به زبان عبری صحبت نکنند و خود را اسرائیلی معرفی نکنند😁
🌐 روایت های مختلفی از خبرنگاران صهیونیستی بازتاب داده شده که حاکی از نفرت مسلمانان در جام جهانی قطر از اسرائیلی ها است؛
🗣 مثلا راز ششنیک خبرنگار اسرائیلی پیرامون نفرت مسلمانها از صهیونیسم چنین می گوید:
🔹در قطر فهمیدم که نفرت مردم در خیابان از ما چقدر است. چقدر دوست دارند ما را از روی زمین محو کنند.💯 تا چه حد به هر چیزی که به اسرائيل مربوط میشود نفرت شدیدی را در آنها بر میانگیزد. 😅 ما اینجا در کنار ایرانیها، لبنانیها، قطریها، سوریها راه میرویم و همه آنها نگاههای غضبناکی به ما میکنند. تنها نگاه عربستانیها کمی متفاوت است و گاهی به من لبخند میزنند. 🙈
🔸ما تصمیم گرفتیم اینجا خودمان را اکوادوری جا بزنیم. بعد بازی برزیل بدترین تجربه را داشتیم. ما میخواستیم با هواداران برزیل عکس بگیریم اما مسلمانها مدام میآمدند و پرچم فلسطین را کنار ما بلند میکردند و عکس را برهم میزدند.
🔹من به عنوان یک اسرائیلی لیبرال همیشه فکر میکردم مشکل ما با اعراب و مسلمانها با دولتهای آنهاست. اما من اینجا از مستی پریدم. من فهمیدم که چقدر مسلمانها از ما متنفرند و این ربطی به دولتها ندارد.
❇️ و چقدر این جمله او دقیق است از جهت اینکه هر چند دولت ها از سر ضرب یا زور, علاقه به رابطه داشته باشند ولی مردم مسلمان منطقه با نوری که خمینی کبیر آن را روشن کرد و برافروخت از اسرائیل و هر چه صهیونیست، متنفر است و دلشان با فلسطین عزیز همراه است.
🔆 لذا در سال ۲۰۲۲ آن هم در پدیده جام جهانی، اعجاز خمینی را ببینید که همگان تکرارش می کنند که اسرائیل باید نابود شود و فلسطین به آغوش اسلام بازگردد.
#امام_خمینی
#اسرائیل
#قطر
#فوتبال
✍ ابراهیم شریفی
استاد حوزه علمیه قم
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
❇️
تصویر بالا را ببینید👆 🔺 حوزه های علمیه را آتش بزنید! 💠 در اوج فتنه ها، مخصوصا از فتنه ۸۸ به بعد، یکی از مراکزی که از سوی آشوبگران و فتنه گران تهدید شده است حوزه های علمیه بودند لذا شاهد بودیم که به این بناها و ساختمان ها هر چند گاها به صورت ایذایی یورش برده و تخریب کرده و آسیب میزدند. ⁉️ اما چرا؟! یاد آن گریه پر مفهوم و پر معنای میرزای شیرازی افتادم؛ داستان از این قرار است. 🔹در صدور فتوای تاریخی تحریم تنباکو توسط میرزای شیرازی و تأثیر انکارناپذیر آن در جامعه آن روز جهان تشیع، نکتهای وجود دارد که توسط دختر ایشان مطرح شده است و داستان را اینگونه بیان کرد: زمانی که مرحوم آیت الله سیدحسن مدرس، طلبه جوانی بودند، به سامرا رفته تا با مرحوم میرزای شیرازی ملاقات کنند؛ میرزای شیرازی بعد از پرسیدن نام و نشان شهید مدرس که میفهمد اهل اصفهان ایران است، از اوضاع و احوال ایران از او میپرسد که شهید آیت الله مدرس در پاسخ مرحوم میرزای شیرازی، میگوید: فتوای شما در ایران غوغا به پا کرده و همه مردم حتی در قصر ناصرالدین شاه قلیانها را شکستند؛ بعد از این که میرزای شیرازی این سخنان را از شهید آیت الله مدرس میشنود شروع به گریه میکند؛ شهید آیت الله مدرس از ایشان میپرسند که چرا گریه میکنید من فقط واقعیتهای ایران را عرض کردم؟؛ میرزای شیرازی نیز در پاسخ به شهید آیت الله مدرس میفرمایند من از اهمیت دادن مردم به سخن عالمان دینی ناراحت نیستم، بلکه گریه و ناراحتی من به این دلیل است که دشمنان اسلام که تا کنون نمیدانستند قدرت اسلام در کجاست، از امروز فهمیدند؛ و از این رو از همین امروز برای شکستن قدرت اسلام کار میکنند. 💠 امروز ما در سالهای بعد از انقلاب نیز همین بوده است، دشمن ما به خوبی فهمیده است که باید کجا را هدف قرار دهد! چرا که حوزه ها قرارگاه و پایگاه انقلاب اند. به همین جهت صنفی که بیشترین شهید را تقدیم این نظام کرده است حوزه ها و روحانیت بوده اند؛ آن صنفی که به صورت جهادی در آسیب های طبیعی و آسیب های اجتماعی میدان داری کرده اند حوزه ها و روحانیت بوده است، لذا انها خوب قلب جریان انقلاب را شناخته اند و ان را نشانه رفته اند ولی حوزه و روحانیت را چه باک از این تهدیدها و آتش زدن ها. 🔰 هر چند دشمن فهمیده که کجا را باید بزند و ما هم میدانیم که این آسیب ها ثمره ای ندارد جز این که به قول حافظ «عرض خود می بری و زحمت ما میداری» ولی انچه آسیب برای حوزه محسوب می شود استحاله از درون است مثلا تیتری از سایت رادیو فردا خواندم که برایم جالب بود (البته با غرض این سایت معاند کاری نیست ولی اصل مطلب قابل تأمل است) و باید ما حوزویان توجه کنیم. 🔰 آن تیتر بدین صورت بود: « آتش زدن حوزههای علمیه؛ آیا روحانیت صدای اعتراضات مردم را میشنود؟ - رادیو فردا» ▪️انقلابی بودن و انقلابی عمل کردن، با مردم بودن و برای مردم تلاش کردن هویت اصلی حوزه از ابتدای تاسیس و البته شدت یافته بعد از انقلاب اسلامی ایران است و اگر اینها را از دست بدهیم یعنی دیگر حوزه با آن هویت و ماهیت نخواهیم بود لذا متولیان حوزه و متصدیان آن برای حفظ این ماهیت هر چه می توانند باید تلاش کنند. #اغتشاش #آتش_زدن_حوزه #انقلاب ✍ ابراهیم شریفی پژوهشگر و استاد حوزه علمیه قم 🔰با ما همراه باشید ... •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ 🌎کانال رسانه شریف 🔻 🆔 @resanesharif
30.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 از دکتر #سعید_جلیلی بشنویم...
🌐 چرا امروز دشمن میخواهد #القای_ناامنی کند؟ چرا به کامیوندار حمله میکند؟ چرا به مغازهدار حمله میکند؟!
🔻اهمیت امنیت 💯
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
💠 چه می خواستیم، چه شد؟!
🔻شبکه های اجتماعی، پدیده ای که در عصر ما از کوچک و بزرگ، از روستایی و شهری و... همه را مبتلای به خود کرده است. در مواجهه با همدیگر گزینه آشنای راه ارتباطی بین مردمان، این شبکه ها شده اند. کمابیش از فواید و مضرات این شبکه ها شنیده ایم ولی این نکته برایم جالب بود که با شما به اشتراک گذاشتم. از این شبکه چه تصوری در ده سال پیش داشتیم و الان کارایی آنها چه شده است؟!
🔰 در سال ۲۰۱۰، مجلۀ تایم, مارک زاکربرگ را چهرۀ سال نامید و مأموریت فیسبوک را این دانست که «تودههای هیاهوگر را رام کرده و دنیای تنها، ضداجتماع و سراسر بینظمی را به دنیایی صمیمی تبدیل کند». در طول اولین دهۀ استفادۀ گسترده از اینترنت، نظر رایج این بود: مردم هر چه بیشتر بتوانند با دیگران ارتباط برقرار کنند، مهربانتر و فهیمتر میشوند و در نتیجه، دنیا هم در صلح و هماهنگی بیشتری خواهد بود.
🔰 اما در سال ۲۰۲۱، آن نوع نگاه، دیدگاهی دردناک و سادهلوحانه به نظر میرسد. هیاهوگرانِ آنلاین، روز و شب با یکدیگر نزاع میکنند و برخی از آنها در دنیای واقعی مرتکب خشونت میشوند.
اینترنت، انسانها را به یکدیگر متصل میکند، اما لزوماً همدلی به وجود نمیآورد. اینترنت در بدترین حالت میتواند به دستگاه عظیم تولید بیزاری، خشونت، ناراحتی و حال بد متقابل شباهت پیدا کند.
🔹شاید بهتر است گاهی به این پیشنهاد هنسل(یکی از اندیشمندان شناخته شده در رشته ارتباطات) اندیشید که می گوید: باید به فکر شروع دورهی پرهیز از شبکههای اجتماعی باشید. گاهی اوقات دوری کامل و فاصله گرفتن از آنها بهترین روش برای پی بردن به این موضوع است که استفاده نکردن از این ابرازها چطور باعث ایجاد یک تجربهی لذتبخش شده و روی سلامت روان شما تأثیر میگذارند.
#شبکه_اجتماعی
#خشونت
#همدلی
#تغییر_کارکرد
✍ ابراهیم شریفی
پژوهشگر اخلاق و مدرس رسانه
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
📌تحلیل یک کاربر عراقی ازوقایع اخیر ایران
🔹 يکشنبه 20 آذر 1401 - 19:22 مقالهای کوتاه در شبکه های اجتماعی عراق منتشر شده است که به مطالبات اغتشاشگران در ایران می پردازد. در این مقاله تاکید شده است که مسائل اقتصادی و یا اجتماعی و یا علمی در فهرست مطالبات اغتشاشگران دیده نمی شود بلکه آنها به تاسی از فرهنگ غرب فقط خواهان کشف حجاب هستند.
🔸متن کامل مقاله :
🔹معترضان هیچ بیانیه ای و یا شعاری مبنی بر بهبود خدمات عمومی از قبیل برق و گاز مطرح نکرده اند؛ زیرا تمام این موارد در کشور با قیمت پایین و با تکنولوژی های بالا فراهم و در دسترس ایرانیهاست. شهرها از نعمت لوله کشی گاز بهره مند هستند و برق هم به ندرت قطع می شود.
🔹در فهرست مطالبات اغتشاشگران، خواسته ای در خصوص آموزش و یا درمان مشاهده نمی شود؛ زیرا انقلاب اسلامی در حوزه آموزش و درمان انقلاب بپا کرده است آموزش به صورت رایگان برای عموم ملت ایران فراهم است و ایرانی ها 95 درصد از نیازهای دارویی خود را تامین می کنند و بیمارستان های ایران همه ساله از هزاران نفر از بیماران از کشورهای همسایه استقبال می کند.
🔹همچنین درخواستی در خصوص سنگفرش کردن جاده ها، احداث شبکه مترو و قطار و فرودگاه های داخلی دیده نمی شود؛ زیرا شبکه حمل و نقل در ایران از حیث وسعت و نیز از لحاظ زیبایی کم نظیر است علاوه بر آن در این کشور 70 فرودگاه داخلی وجود دارد. همچنین کسی از معترضان خواستار توسعه فضای سبز نیست؛ زیرا بسیاری از شهرهای ایران به گونه ای است که بیننده گمان می کند که وارد یک جنگل سرسبز شده است.
🔹در فهرست مطالبات معترضان حتی درخواستی مبنی بر نوسازی قوانین کار دیده نمی شود زیرا قوانین کار در ایران از بسیاری از نظامهای سرمایه داری جهان پیشرفته تر است و از کارگران حمایت می شود.
🔹تقاضایی از وزارت مسکن از سوی معترضان دیده نشده است؛ زیرا آنچه که ایران در خصوص مسکن به جوانان ارائه می دهد؛ آرزوی صدها میلیون جوان در کشورهای متعدد است.
🔹در فهرست مطالبات ایرانیان درخواستی درخصوص آزادی های فکری و سیاسی مشاهده نشده است مطبوعات ایران آزادانه می نویسند و انتقاد می کنند. همچنین کسی خواهان توسعه و ارتقای صنعت و پژوهش های علمی نیست زیرا ایران در این خصوص معجزه آفریده است. آنچه که در بازار می بینی، اغلب ساخت داخل است، حتی پروژه های عظیم و ایستگاه های استخراج نفت و دوب فلزات و ساخت خودرو به دست متخصصان ایرانی صورت میگیرد.سازوکار همه شرکت های بزرگ در ایران ملی هستند و تمام طرح ها و پروژه های خود را با ها و ابزارها و نیروهای داخلی به اجرا درمی آورند.
🔹همچنین خواسته ای مربوط به موسیقی و سینما و شعر و نقاشی و ورزش ندیدم؛ زیرا ایران در بسیاری از هنرها در آسیا سرآمد و پیشتاز است.
🔹آنچه که در فهرست مطالبات اغتشاشاگران دیده می شود آن است که این "نظام دیکتاتور اجازه بوسیدن در انظار عمومی و خلع حجاب و نوشیدن مشروبات الکلی و فسق و فجور را نمی دهد". شبکه های اجتماعی ایرانی را دنبال کنید تا به صحت سخنانم پی ببرید.
#دست_اول
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔹🕌 مسجد، حلقه گم شده تربیت اجتماعی
💠 مروری بر جایگاه تاریخی معابد، کنیسه ها، کلیساها، آتشکده ها و مساجد علاوه بر حیث عبادی انفرادی حاکی از جایگاه خاص آنها در بعد اجتماعی است. از سقراط گرفته که عنوان «داناترین انسان» را از معبد دلفی میگیرد و رسالت خود را توجه به هدایت مردمان می داند و ارسطو که بستر تحقق خیر و اخلاق را دولت شهر ها(بخوانید جامعه) می داند تا تمامی ادیان ابراهیمی که سخن از سعادت بشری می زنند و دینداری را به بعد فردی و اجتماعی امتداد می دهند؛ همه آنها نیازمند پایگاهی اجتماعی نه صرفا برای عبادت فردی که برای سعادت اجتماعی گرد هم جمع شوند لذا معابد و کلیساها و مساجد بنا شدند. کلیسایی که حتی به حاکمیت رسید و قرون وسطی را رقم زد. لذاست که پیامبر عزیزتر از جان ما اولین رسالت خود را بنای مسجد در مدینه می داند، جایی برای اجتماعات انسانی، انجام عبادت، شورای جنگی، تبیین معارف و حل شبهات و...
🌐 مسلمانان در هر کشوری و شهری وارد شدند از این نماد، مهمترین بهره را بردند و بستر تغییرات فرهنگی و اجتماعی را فراهم کردند حتی بزرگترین و زیباترین معماری ها را آفریدند تا حتی بشر امروزی با تمام پیشرفت های فناورانه از عظمت انها در بهت و حیرت فرو رود(از مساجد اسلامی در اسپانیا و مغرب و قسطنطنیه تا آسیا و ...)
🔻این همان پایگاهی است که خمینی کبیر در شروع انقلاب اجتماعیش بر همین مکان مقدس تکیه کرد و از سرنگونی نظام دیکتاتوری تا مدیریت امور شهری و امر خطیر جنگ و حتی مسائل اقتصادی از ان بهره برد. مسجدی که رسالتش تربیت نیروی انسانی و بدنه اصلی مدیریت نظام اسلامی را تشکیل می دهد.💯
🔆 و حال، ایران عزیز ما در آستانه چهل سالگی دوم خود به نظر می رسد از تمام ظرفیت آن بهره نمی برد و باید در اتاق احیاء به صورت اورژانسی به وضعیتش رسیدگی شود تا دوباره به چرخه تولید مردان و زنان عفیف و اخلاق مدار طراز انقلاب اسلامی برگردد انشالله.🙏
#مسجد
#گام_دوم_انقلاب
#اخلاق_اجتماعی
✍ ابراهیم شریفی
پژوهشگر و مدرس حوزه
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تِتِه پتهی مجری ایران اینترنشنال در واکنش به نماینده پارلمان و وزیر اقتصادی سابق یونان
چرا سپاه را جزو لیست تروریستی خود قرار ندادید؟
#حقانیت، مرز نمیشناسد...
🔰با ما همراه باشید
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
🎥 روز صفر، فیلمی که نمره اش بیست است
📺 در چند روز اخیر فیلمی را دیدم که می توان ادعا کرد فیلمی تمام عیار و همه چیز تمام بود؛ فیلمی به اصطلاح رئال و واقعی که از قهرمانان موجود گمنام پرده بر میدارد نه این که دست به دامن قهرمانان پوشالی تخیلی باشد.
🖥 فیلم روز صفر ماجرای یک مامور امنیتی (با نقشآفرینی امیر جدیدی) برای به دام انداختن عبدالمالک ریگی را روایت میکند.
📽 صحنه های اکشن فیلم به مرز هالیوود می رسد و سکانس های پی در پی، آن را تبدیل به یک رسانه گرم جدی کرده است به نحوی که نمی توان از آن روی گرداند. روز صفر همه آن چیزی را که یک فیلم جاسوسی و سیاسی با تهمایههای جنایی میخواهد، دارد. یک تریلر نفسگیر و جذاب که میتواند هر بینندهای را میخکوب کند؛ آن چیزی که در میان این همه فیلم کمدی سخیف گیشه سینما، گوهری ارزشمند محسوب می شود.
🎞 تنها نکته ای که به عنوان نقد به نظرم می رسد، شخصیت منفی داستان است که در انتخاب بازیگر، درست عمل نشده لذا چهره خشونت طلب عبدالمالک ریگی به آن صورت که باید، منعکس نمی شود، در حالی که در فیلم «شبی که ماه، کامل شد» این ویژگی به صورت بارز نمایان بود.
📡 همچنان که در تحلیل های قبلی هم عرض شده باید در مواجهه با رسانه ها، کنش گری و انتخابگری داشته باشیم تا با سیره عملی خود فرزندانمان را تربیت رسانه ای کنیم و این فیلم هم می تواند مصداق این انتخاب خوب باشد.
#فیلم_خوب
#تحلیل_فیلم
#مخاطب_فعال_باشیم
✍ ابراهیم شریفی
پژوهشگر رسانه
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
💠 تبلور تکنیک رسانه ای «دروازه بانی خبر» در روایت گری از حضرت زهرا(س)
🔻 به یاد دارم استاد پناهیان در سالیان خیلی دور، مطلبی را در مورد امام زمان (عج) می فرمودند که چرا ما از حضرتش چنین تصوراتی داریم؛ وقتی ظهور کنند با شمشیری گردن انسان ها را خواهند زد، مساجد را خراب می کنند و لشکرکشی می کنند و جنگ و کشتار می کنند! و ... در حالی که در روایاتمان لطافت و مهربانی حضرتش، تشبیه به گل نرگس شده و... به نظر می رسد قصدی در کار است که ما چهره واقعی ائمه راستین خود را نشناسیم و طوری بنماییم که قابلیت معرفی به آزادی خواهان وجود نداشته باشد، به این تکنیک در روایت گری و کار رسانه ای، دروازه بانی خبر می گویند.
❇️ اگر به صورت مختصر عرض کنم باید گفت دروازه بانی خبر یعنی شخص یا اشخاصی بین منبع و گیرنده خبر قرار گیرند و تعیین کنند که چه خبرهایی انتخاب شوند و یا اخبار، چگونه چینش و پردازش شوند و به صورت مهندسی شده به مخاطب القاء شود.
🔹در مورد حضرت زهرا سلام الله علیها هم دقیقا همین موضوع رخ داده است، آنچه از حضرتش معرفی می گردد این است که شدیدا از نامحرم دوری می کردند و از خانه بیرون نمی آمدند و به عبارت دیگر گوشه نشین و زهد پیشه و مشغول اندرونی و... بودند.
🌐 این در حالی است که در مورد زندگی حضرت زهرا(س) در روایات متعدد نقل شده که حضرت در یک رابطه متناسب و متعادل با جامعه خود بودند: حضور در جنگ احد به عنوان درمانگر، در زمان حفر خندق در جنگ احزاب، اداره نخلستان فدک، داشتن جلسات پاسخگویی به سوالات دینی زنان، نيز دفاع از اسلام و ولايت در بحراني ترين اوضاع جامعه اسلامی چنان که در مسجد حضور يافته و با سخنراني كوبنده و روشنگر خود توطئه منافقين و بد خواهان را افشا نمودند و دفاع از حق و ولايت و ده ها موارد دیگر نمونه هایی هستند که میتوان در زندگانی ایشان به آنها اشاره نمود. این حضور اگر اجتماعی نیست پس چیست؟ چرا این بعد از شخصیت حضرت زهرا خیلی بازتاب ندارد؟ حتی در مورد مادر حضرتش که یک بانوی شناخته شده جهان عرب در عرصه تجارت بود چندان مانوری داده نمی شود؟
▪️ باید گفت فاطمه زهرا علیهاالسلام، در دوران زندگانی خویش دو بعد مهم زیستی داشته اند؛ بعد درونی و بعد بیرونی. تقوا و مراقبه و تفکر و نیایش و اخلاق داری و... در یک سو و در سویی دیگر، برای پدر، مادری میکند، همراه و رفیق جماعت دینداران و راهبر خویش است، در ساخت مدینه همپایی میکند، تدبیر منزل را بر عهده دارد، با علی همراه میباشد، به جنگ میرود، در امور سیاسی فعالیت و مشارکت میورزد، با دشمنان شدّت و صلابت دارد، دوستان نادان و مدعیان همراهی، اما ناتوان، را نمیپذیرد، دوستی دوستان را پاس میدارد.
🔆 و این است چهره واقعی حضرتش که در روایت گری اش باید کوشید تا از اسلام پویا، دینی منزوی و عقب مانده در امور زنان معرفی نکنند چرا که همسر (حضرت خدیجه) و دختر (حضرت زهرا) و نوه (حضرت زینب) پیامبر این دین، سیاسی ترین زنان جهان اسلام و در عین حال انسانی ترین و زنانه ترین زن بودند.
📣 برای مطالعه بیشتر مطالعه کتاب شریف زن در آئینه جمال و جلال نوشته آیت الله جوادی سودمند است
#حضرت_زهرا
#اجتماعی
#رسانه
#دروازه_بانی_خبر
✍ ابراهیم شریفی
پژوهشگر اخلاق و رسانه
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
May 11
#انتشار_یادداشت
در هفته نامه پرتو با عنوان روز صفر؛ فیلمی که نمره اش بیست است
#رسانه_شریف
رسانه شریف
💠 چه می خواستیم، چه شد؟! 🔻شبکه های اجتماعی، پدیده ای که در عصر ما از کوچک و بزرگ، از روستایی و شهری
#انتشار_یادداشت
در هفته نامه پرتو با عنوان چه می خواستیم، چه شد؟!
با تشکر از حجت الاسلام استاد اسفندیار🙏
رسانه شریف
🔹🕌 مسجد، حلقه گم شده تربیت اجتماعی 💠 مروری بر جایگاه تاریخی معابد، کنیسه ها، کلیساها، آتشکده ها و م
#انتشار_یادداشت
در خبرگزاری حوزه با عنوان «مسجد، حلقه گمشده تربیت اجتماعی»
https://hawzahnews.com/xc2Ps
#رسانه_شریف
رسانه شریف
🌐 پایان عصر شبکههای اجتماعی دور از تصور نیست ✍️ ابراهیم شریفی* ♦️چندی پیش با مقاله ای جذاب در سای
#انتشار_یادداشت
در خبرگزاری حوزه با عنوان، پایان عصر شبکه های اجتماعی دور از دسترس نیست...
https://hawzahnews.com/xbn97
#رسانه_شریف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
01:20 ⏰
تقدیم به روح ملکوتی حاج قاسم💔
#جان_فدا
🔰با ما همراه باشید
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
💠 بازخوانی متد تحلیلی سید حسن نصرالله در سخنرانی سالگرد شهادت حاج قاسم
🔰 در روزهای اخیر، تحلیل هایی از شهید سلیمانی و مکتب او خواندم ولی تحلیلی جامع تر از نصرالله ندیدم
🔻 سخنرانی سید نصرالله در روز سه شنبه ۱۳ دی را چندین بار گوش دادم، سرشار از بازگویی دقیقی از تاریخ معاصر، تحلیل عمیقی از وضعیت منطقه و... که در این سخنرانی موج می زد.
🔹 با صداقت در بیان بیماری تنفسی اش که صهیونیست ها در روزهای اخیر حسابی جریان رسانه ای راه انداخته بودند را نقش بر آب کرد.
🔆 در ادامه تحلیلی از شخصیت فردی و ابعاد معنوی حاج قاسم را ارایه می کند؛ بهترین توصیف را در مورد حاجی همان «سرباز ولایت» معرفی می کند.
🔵 یکی از نکات دقیق ایشان اشاره به وابستگی مقاومت به ایران بود(که در ایران هم چنین تفکری وجود دارد) ایشان فرمود: متأسفانه هنوز برخی تصور می کنند که کشورهای مقاومت صرفاً پیرو ایران هستند، در حالی اصلاً اینگونه نیست؛ بلکه این کشورها به وطن و مقدسات خود باور دارند و حاج قاسم دست یاری خود را به سمت آنها دراز کرد.💯
❇️ سید حسن با ارائه اطلاعات دقیقی از منطقه و بازخوانی نقشه #خاورمیانه_جدید توسط آمریکا، نقش اصلی حاج قاسم را برهم زننده همین نقشه آمریکا و اسرائیل می داند تا حدی که خود رئیس جمهور خبیث آمریکا وارد میدان شد و این دو فرمانده را به شهادت رساند و این، ناشی از درماندگی بود و بس...
👌 حقیقتا از ایشان آموختم؛ خدایم حفظش کند...
#تحلیل
#سید_حسن_نصرالله
#حاج_قاسم
✍ ابراهیم شریفی
پژوهشگر حوزوی
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠مومن باید شیک باشه
💯 تلقی خودمان را از #زهد درست کنیم
👌 #حتما_بشنوید
🔹بیانات آیت الله عاملی
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
#گفتگو
🔰شخصیت حاج قاسم برای آمریکاییها قابل پیشبینی نبود
حجتالاسلام دکتر ابراهیم شریفی، دانش آموخته دکتری فلسفه اخلاق
▪️رمز ماندگاری او این است که دریافته بود در این دنیا به چیزی نمیتوان افتخار کرد، افتخارات دنیا ماندگاری ندارد از قوت جسمانی گرفته تا مال و فرزند، قدرت و موقیعت اجتماعی.
▪️ما شخصیتهای ملیگرا در دنیا زیاد داریم از نلسون ماندلا تا چگوآرا، در غرب و شرق عالم؛ ولی کاریزما و شخصیتی که سردار سلیمانی دارد همه جوانب انسانی را پوشش میدهد.
▪️مکتبی که منحصر در بعد معنوی باشد و یا صرفا به امور فردی و مادی تمرکز کند ادعای جامعیت نخواهد داشت و قدرت تعمیم پیدا نمیکند.
💢متن کامل گفتوگو در فکرت
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
🆔 @Fekrat_Net
💠 حضرت زهرا؛ اسوه اخلاق همسایه داری
🔹 روایتی را در روز ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها دیدم که حقیقتا از میزان اخلاق مداری در این روایت وجودم پر از تعجب و بهت شد. البته این بهت مربوط به عدم شناخت دقیق ما از حضرات معصومین است وگرنه از وجود نوری سراسر خیر این عزیزان، جز این انتظاری نیست.
🔆 حضرت زهرا از صندوقچه ای نوشته ای را بیرون می آورند که حدیثی به نقل از حضرت رسول بر ان کتابت کرده اند؛ میفرمایند این حدیث را از فرزندانم حسنین بیشتر دوست دارم😳
💯 حال حدث میزنید مضمون این روایت چه باشد؛ خوشبختانه در ادامه روایت مضمون حدیث امده که بخشی از مصحف فاطمه نیز می باشد؛ روایت این چنین است: عنه صلى الله عليه و آله :ما آمَنَ بي مَن باتَ شَبْعانَ و جارُهُ طاوِيا ، ما آمَنَ بي مَن باتَ كاسِيا و جارُهُ عارِيا [عوالي اللآلي : 1/269/75]
ترجمه آن چنین است: پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :به من ايمان نياورده است آن كه شب سير بخوابد و همسايه اش گرسنه باشد. به من ايمان نياورده است آن كه شب پوشيده بخوابد و همسايه اش برهنه باشد.
البته ما روایت معروف دیگری به نقل از امام حسن مجتبی شنیده ایم که فرمودند از مادر پرسیدم تا صبح دعا کردید ولی برای همسایه ها که ایشان فرمودند: الجار ثم الدار
🔻و متاسفانه چقدر این فضیلت در عصر ما به فراموشی سپرده شده است در حالی که به صورت خاص در روایات ما به ان اشاره شده است مثلا این روایت را ببینید: الإمامُ الصّادقُ عليه السلام ـ عن آبائِهِ عليهم السلام ـ : عن أميرِ المؤمنينَ عليه السلام أنّهُ سَمِعَ النبيَ صلى الله عليه و آله يقولُ لأصحابِهِ يَوما : ما آمَن باللّه ِ و اليَومِ الآخِرِ مَن باتَ شَبْعانَ و جارُهُ جائعٌ ، فقُلْنا: هَلَكْنا يا رسولَ اللّه ِ ! فقالَ : مِن فَضْلِ طَعامِكُم و مِن فَضْلِ تَمْرِكُم و وَرِقِكُم و خَلَقِكُم و خِرَقِكُم ، تُطْفؤونَ بها غَضبَ الرَّبِّ[بحار الأنوار : 77/191/11]
یعنی امام صادق عليه السلام ـ به نقل از پدرانش عليهم السلام ـ فرمود : امام على عليه السلام از پيامبر خدا صلى الله عليه و آله شنيد كه به اصحابش فرمود: به خدا و روز قيامت ايمان نياورده است كسى كه شب سير بخوابد و همسايه اش گرسنه باشد. عرض كرديم: اى رسول خدا! ما [كه با اين سخن] نابود شديم. پيامبر فرمود: شما با خوراك اضافى و با مازاد خرما و پولتان و لباسهاى كهنه و فرسوده تان، خشم خدا را فرو نشانيد.
🔰 و این است اخلاق مداری اهل بیت؛ چه راست گفت ارسطو در کتاب اخلاق نیکوماخوس که اگر خواستی از چیستی فضایل بدانی برو سراغ کسی که خودش در قله آن فضایل باشد و اسوه آن باشد و اهل بیت پیامبر اسوه همین اخلاق مداری هستند که نمود بخشی از آن را در همسایه داری مشاهده کردیم.
✍ ابراهیم شریفی
استاد حوزه علمیه قم
📣 بازنشر در سایت خبرگزاری حوزه👇
https://hawzahnews.com/xc4B2
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
🔹آموزش؛ لزوم بازگشت به اصالت ها
🔰 اخیرا کتابی مطالعه کردم با عنوان «مدرسه خلاق» نوشته کن رابینسون و ترجمه آقای میرابوطالبی؛ شاید بهترین نقد را به نظام آموزشی مرسوم در جهان، همان بنیان گذارانش داشته اند. در بخشی از این کتاب آمده: «بچهها باید به مدرسه بروند تا خواندن و نوشتن و ریاضیات را یاد بگیرند و بر پایهٔ این آموزشها در درسهای نظری موفق شوند؛
🌀 دراینصورت خواهند توانست به دانشگاه برونــد و مدارک تحصیلی عالــی کســب کنند و درنهایت شغـــلی پردرآمد بیابند. بدینترتیـب، توسعـــه و شکوفایی جامعه نیز تضمیـــن میشــــود».
🔻ولی در ادامه رابینسون، پژوهشگر آموزش و پرورش، رویکـــرد نظام آموزشِ همگانی در جوامع مدرن را در چند جمله خلاصه می کند:
🌐« شکلگیری این نظام آموزشی ریشه در انقلاب صنعتی داشته و هدف آن تأمین نیازهای جوامع صنعتــی برای تولیــــد انبوه بوده است.»
🔵 آمــــوزش همگانی فایدههای زیـــادی دارد اما مشکـل اساســی آن این اســــت که یکسـانساز اســـت و به گسترهٔ متنوع مهارتها و تواناییهای انسان توجه نمیکند. دامی که در ابتدا مدارس و دانشگاه ها را گرفتار کرد و حتی حوزه های علمیه را با وجود نظام اصیل آموزشی مختص خود، امروزه گرفتار کرده است و لذا باید چاره ای اندیشید.
البته رابینسون در این کتاب الگوی تازهای برای آمــــــوزش ارائه میدهــد، الگویی که کمک میکنـــــد دانشآمـــــوزان، استعــدادهــای درونیشـــان را شکوفــا کنند، جهان پیرامونشان را بشنـاسنـد و شهروندانی کامیــاب، فعال و مهربان بشوند، لذا برخی از این راهکارها قابلیت احیای آموزش اصیل را دارد ولی برای یک کار اساسی باید طرحی نو درانداخت مطابق با الگوی اسلامی و ایرانی... انشالله🙏
✍ ابراهیم شریفی
پژوهشگر حوزوی
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
📷 آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی در حال تدریس با کپسول اکسیژن در مدرسه #سپهسالار
✍🏻 اگرچه این تصویر تنها گوشه ای از صفحات ورق نخورده تاریخ مراجع و فقهای تشیع را نشان داده است اما بسیار از حکایات و داستانهای بزرگان علمی مکاتب غرب و شرق را شنیده ایم، اما شاید لحظه ای به این فکر نکرده ایم که:
چطور پس از هزار و اندی سال همراه با دوره ای از عصر غیبت، هنوز #فقه_شیعه، فقه پویا و زنده جهان اسلام می باشد!
📌۲ بهمن ۱۳۹۵ سالروز درگذشت آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی معروف به سیدالعلماء.
🔰🔰🔰🔰🔰
💠 این مطلب را چند سال قبل درباره ایشان به عنوان یادگاری نوشته بودم؛
👇حاج آقا؛ از شاگردان مبرز علامه طباطبایی؛ مردی نحیف که با بیماری های زیادی دست و پنجه نرم می کردند، به فلسفه و عرفان شهرت داشتند، یکی از پسران آقا را دیده بودم که در درس ایشان شرکت میکردند. مدیرمان از شاگردانشان بودند لذا از همان پایه اول تا سوم قبول فرمودند به طلاب چهل حدیث تدریس فرمایند، به مباحث عقیدتی و معارفی شدیدا تاکید داشتند، چقدر در استخدام کلمات دقت میکردند... فیلم دیدار حضرت آقا و آیت الله جوادی را با ایشان دیدم نشان از تواضع و البته جایگاه ایشان دارد...حشره الله مع الأنبیاء و الاولیاء الله؛ آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
✍️ ابراهیم شریفی
طلبه سابق مدرسه علمیه مروی
@resanesharif
لیلة الرغائب.mp3
14.4M
🎙 لیلة الرغائب شب حسن ظن به خدا
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
💯 گوش بدید حال دلتون خوب بشه
#لیله_الرغائب
#ماه_رجب
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif