هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰
💢 #وحدت_حوزه_و_دانشگاه در داده نمای بیانات رهبری
---------------
🔻پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ایتا:
https://eitaa.com/rihu_ac_ir
27 آذر ماه روز وحدت حوزه و دانشگاه گرامی باد
🔴 حضرت آیت الله خامنه ای دام ظله الشریف:
تشـكيل سـمينارها و ايجاد گردهماییهـا در زمينـه وحدت بين حوزه و دانشـگاه تـا روزیكه ايـن وحدت، عملی و به نحو گسـترده حاصل شـود ضـرورى اسـت و مسـئولان امـر تا رسـيدن بـه هدف كـه نيـل بـه وحـدت واقعـى اسـت از پاى ننشـينند.
🔵کانال پژوهش، حوزه و دانشگاه
🔴 @research_hu
🔴وحدت حوزه و دانشگاه در کلام مقام معظم رهبری«مدظله العالی»
🔵کانال پژوهش، حوزه و دانشگاه
🔴@research_hu
vahdat.pdf
1.5M
🔴وحدت حوزه و دانشگاه در کلام مقام معظم رهبری«مدظله العالی»
🔵کانال پژوهش، حوزه و دانشگاه
🔴@research_hu
لینک حضور مجازی در جلسه:
🔴 https://vce.miu.ac.ir/res
کانال پژوهش ، حوزه و دانشگاه
🔴 @research_hu
گروه اطلاع رسانی پژوهش
🔴 https://eitaa.com/joinchat/2409758765C25072befd9
🔴 برگزار شد:
در راستای هماهنگی و اجرایی سازی مأموریت تخصصی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مبنی بر «ساماندهی مسائل فرهنگی و اجتماعی حاشیه نشینی در کلانشهرها» اولین جلسه مدیریت عالی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مدیر کل محترم امور اجتماعی و فرهنگی استان قم جناب آقای مهندسی حسین غریب و معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و مدیر عامل دفتر تسهیلگری محله کم برخوردار امین آباد روز سه شنبه مورخ 29 آذر ماه 1402 برگزار شد. مقرر گردید به منظور بهرهمندی از تمامی ظرفیتهای استانی و ملی جلسه هماندیشی با حضور نمایندگان وزارت کشور، وزارت علوم، نماینده قوه قضائیه، نماینده نهاد مقام معظم رهبری، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشکده جمعیت شناسی، جهاد دانشگاه و دیگر مراکز برخوردار از ظرفیت علمی و اجرایی در عرصه حاشیه نشینی و حل این معضل اجتماعی برگزار شود.
🔴کانال پژوهش، حوزه و دانشگاه
🔴 @research_hu
🔴 منتشر شد
کتاب «نظریههای بنیادین خانواده درمانگری» اثر دکتر محمد زارعی و جناب آقای هادی دهقانی از مجموعه آثار گروه خانواده پژوهشکده علوم رفتاری به زودی توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر می شود.
🔴 چکیده کتاب
نظریههای خانوادهدرمانگری اغلب متأثر از فضای اجتماعی ـ فرهنگی، دیدگاهها و پارادایمهای فلسفی زمان خود شکل گرفتهاند. امروزه توجه به فرهنگ، مذهب و معنویت به یکی از رویکردهای غالب در تعاملات اعضای خانواده و درمان آن تبدیل شده است. بر این اساس، برخی از مذاهب، نظریههای خانوادهدرمانگری را بر اساس دیدگاه خود بررسی کرده و رویکرد مذهبی خود را ارائه نمودهاند. این کتاب درصدد است مبانی و رویکرد درمانی نظریههای بنیادین و اغلب سیستمی خانواده را ارائه کند و با دیدگاه فرهنگی و اسلامی، آنها را مورد بررسی تطبیقی قرار دهد و در پایان، مبانی خانوادهدرمانگری بر اساس دیدگاه اسلامی را ارائه نماید. کتاب حاضر مشتمل بر هفت فصل است و نظریههای خانواده درمانگری میاننسلی، تجربی، ساختاری و راهبردی را ارائه و بررسی مینماید و دیگر نظریههای خانواده درمانگری و نظریه خانوادهدرمانگری اسلامی در کتاب دیگری ارائه خواهد شد.
---------------
🔴کتاب نما:
https://eitaa.com/ketabnama_rihu
🔴پژوهش، حوزه و دانشگاه در ایتا:
🔴 @research_hu
🔴به زودی منتشر میشود:
🔴کتاب اندیشههای اجتماعی متفکران مسلمان اثر دکتر حسین اژدریزاده و همکاران از مجموعه آثار گروه جامعهشناسی پژوهشکده علوم اجتماعی به زودی توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر میشود.
🔴کانال پژوهش، حوزه و دانشگاه
🔴 @research_hu
با سلام و عرض ادب
با احترام، به استحضار میرساند حسب درخواست متعدد اعضای محترم و لزوم مدیریت محتوایی اطلاعات گروه «پژوهش»، اطلاعات و خبرهای پژوهشی خود را جهت ثبت و اطلاع رسانی به آدرس ذیل ارسال فرمایید.
تا به نحو مقتضی در اختیار استادان، پژوهشگران و مدیران محترم پژوهش قرارداده شود.
@pajoohesh236
ارادتمند
فرهاد سلطانی
هدایت شده از پژوهش و فناوری
🔴 منشر شد:
🔴 کتاب زیبایی شناسی دینی تلویزیون اثر جناب آقای دکتر علی اصغر فهیمیفر از مجموعه آثار گروه ارتباطات به زودی توسط پژوهشگاه منتشر میشود.
🔴چکیده:
از اصطلاح زیباییشناسی تعابیر مختلفی شده است، از جمله انجام یک بحث خالص فلسفی راجع به ماهیت زیبایی و چگونگی عملکرد ذهن در ادراک و قضاوتهای زیبایی شناختی. این یکی از مهمترین تعاریف از زیباییشناسی است. در کنار این تعبیر شایع، تعابیر دیگری هم ارائه شده است؛ از جمله اینکه زیباییشناسی عبارت است از شناخت ریشههای فلسفی تکنیکها (نه فقط شناخت خود تکنیکها). این اعتقاد نزد برخی وجود دارد که تکنیکها نهفقط ابزاری برای بیان محتوا، بلکه خود، عینِ محتوا هستند و تبلور نوعی از دستگاه فلسفی هستند، مانند پرسپکتیو در نقاشی غرب گرچه یک تکنیک است، اما محصول و نتیجه یک خاستگاه فرهنگی و فلسفی است. پرسپکتیو در واقع تبلور و تجسمِ زیباییشناختیِ اعتقاد به اصالت سوژه و بازنمود دنیای مادی از منظر انسان در هنر است. در اين كتاب گرچه به تمامي تعاريف پشگفته توجه شده، اما تأكيد مؤلف عمدتاً بر تعريف اخر است. در واقع تلاش شده تلويزيون به عنوان يك سازه هنري مورد تأملات فلسفي قرار گرفته و احياناً راههاي تصرف در زبان آن مورد مطالعه واقع شود. به هر روي آنچه در ادامه میآید مطالعهای درباره تلویزیون با روش عقلانی و انتقادی است که میکوشد نسبت بین این رسانه مدرن با فرهنگ و ارزشهای ایرانی و اسلامی را تا حدی بیان کند که میتواند نوعی زیباییشناسی و یا نوعی فلسفه تلویزیون محسوب شود.
🔴 @research_hu