💢🔰
کرسی ترویجی
روان درمانی یکپارچه توحیدی
ارائه کننده:
🔸دکتر محمدحسین شریفی نیا، دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
ناقدان:
🔸دکتر محمدرضا سالاری فر، دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
🔸دکتر ابوالقاسم عیسی مراد، دانشیار دانشگاه علامه طباطبایی؛
دبیر :
🔸دکتر بهروز نظری، استادیار جهاد دانشگاهی؛
🗓چهارشنبه 25 مهر 1403 ساعت 10
📍تهران، خ انقلاب نبش اسکو پلاک 4، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🌐 جلسه مجازی:
https://skyroom.online/ch/rihu/meeting1
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه | عضو شوید👇
@rihu_ac_ir
هدایت شده از سازمان علمی فرهنگی آستان قدس رضوی-نمایندگی قم
🏴🍃 سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی - دفتر قم دومین همایش تحلیل سیاسی اجتماعی سیره حضرت معصومه (س) را با ارائه پنج استاد حوزه و دانشگاه بدین شرح برگزار می نماید.
🔳 محورهای همایش و سخنرانان:
🔻 قم و پیام سیاسی اجتماعی عقیدتی حضرت معصومه (س)
🎙 حضرت آیت الله نجم الدین طبسی
🔻 جایگاه اجتماعی حضرت فاطمه معصومه (س) از منظر اهل بیت (ع)
🎙 حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر طبسی
🔻 تحلیل رفتارهای حضرت معصومه (س) ناظر به شرایط سیاسی زمانه ایشان
🎙 حجت الاسلام دکتر سجاد ایزدهی
🔻 هجرت حضرت معصومه (س) قیام حق در برابر باطل
🎙 حجت الاسلام دکتر قاسم خانجانی
🔻 اصالت و مساله مهدی اجتماعی زنان در اندیشه و سیره عملی اهل بیت (ع) با تاکید بر زندگی حضرت معصومه (س)
🎙 خانم دکتر فریبا علاسوند
🍃 دبیر علمی:
حجتالاسلام والمسلمین اشهد
👈👈 همراه با اعطای گواهی 👉👉
🔗 لینک ورود به جلسه مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/scoaqr/qom
🗓 زمان:
پنجشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۷:۳۰ الی ۱۲
🕌 آدرس: قم، چهار راه شهدا- ابتدای خیابان صفائیه،سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی- سالن شیخ طوسی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
🔹 کانال اطلاع رسانی اخبار و برنامه های سازمان علمی وفرهنگی آستان قدس رضوی- نمایندگی قم 👇
🆔@scorazavi
🔴ابلاغ ضوابط جدید صدور گواهی کرسیهای علمی ترویجی
در راستای جهتدهی کرسیهای ترویجی به سوی نواندیشی و نظریهپردازی و افزایش مسئولیت کمیتههای دستگاهی در اجرای کرسیها، حسب ابلاغیه شماره 1403/ص/262 مورخ 1403/5/28 از تاریخ 1403/6/1، صدور گواهی برای کرسی های ترویجی در چارچوب ضوابط ابلاغی (فایل پیوست) خواهد بود.
همراهمان باشید
🔴 @research_hu
🔴گزارش های دوره ای موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)
نظام ایده ها و نیازها به عنوان یکی از راهکارهای كاربردي نمودن دانش، طرح های تحقیقاتی و پارساها (پایاننامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری)، پايش و پردازش نيازهاي كشور، مشاركت عموم متخصصین جامعه در حل مسائل کشور، استفاده از ظرفيتهاي گسترده موجود در كشور در كليه سطوح و تكميل زنجيره ايده تا پدیده و تجاريسازي نوآوريها، دستاوردهاي پژوهشي و اختراعات و همچنین به عنوان پنجره واحد نظام ملی علوم، تحقیقات و نوآوری به منظور یکپارچه سازی سامانه های مشابه در نظر گرفته شده است. این نظام شبکۀ نظم یافته، فعال، زنده و برخط است که ارتباط و تعامل بين «نیازپرداز» و «ایده پرداز» را در جهت تحقق اهداف مشخص شده برقرار میکند.
🔴https://isc.ac/fa/page/257
همراهمان باشید
🔴 @research_hu
🔴ویراست دوم کتاب حقوق بشر در اسلام منتشر شد
ویراست دوم کتاب «حقوق بشر در اسلام» اثر دکتر حسین جوان آراسته عضو هیئت علمی گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشگاه در یازدهمین نوبت چاپ توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شد
چکیده:
کتاب «حقوق بشر در اسلام» مطابق با سرفصلهای مصوب این درس تدوین و تلاش شده است ضمن رعایت اختصار و افزون بر اتقان، تصویر نسبتاً روشنی از حقوق بشر در اسلام را به جامعه علمی از جمله دانشجویان گرامی ارائه دهد. کتاب در چهار بخش سامان یافته است: بخش نخست در سه فصل شامل مفاهیم، تاریخچه، و مروری بر رویکردهای اندیشمندان اسلامی به حقوق بشر معاصر است. بخشدوم در دو فصل به مبانی و اصول حقوق بشر، بخش سوم در دو فصل به بررسی مهمترین مصادیق حقوق و آزادیهای مدنی و سیاسی و بخش چهارم در سه فصل به بررسی مهمترین مصادیق حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، اختصاص یافته است. رویکرد کتاب تطبیقی و با نگاهی به حقوق بشر معاصر است تا از این رهگذر نقاط اشتراک و افتراق آنها مشخص شود. اقبال گسترده استادان و دانشجویان سبب شد تا کتاب در فاصله کمی بارها تجدید چاپ شود و مسئولیت نویسنده را برای بهروز رسانی مطالب، همراه با برخی بازنگریها در شکل و محتوا مضاعف گرداند. آفت بزرگ پژوهشهای حقوقی مرتبط با حقوق بشر، نگرشهای افراطی یا تفریطی به حقوق بشر معاصر است که گاه به تقدیس و گاه به تحقیر آن انجامیده و درنتیجه اصالت علمی آن را به چالش کشیده است. نوشته حاضر سعی کرده است تا خود را از این آفت دور نگه دارد.
همراهمان باشید
🔴 @research_hu
🔴شیوه نامه ایجاد رشتههای تحصیلی راهبردی در دانشگاهها ابلاغ شد
شیوه نامه حمایت از ایجاد و برگزاری رشتههای تحصیلی راهبردی در دانشگاههای کشور درراستای توجه ویژه به رفع نیازهای کشور در علوم و فناوریهای راهبردی و مطابق با اسناد بالادستی کشور از جمله سیاستهای کلی علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و نقشه جامع علمی کشور مطابق با مصوبه جلسه ۹۷۱ شورای عالی برنامه ریزی آموزشی به تاریخ جهت اجرا ابلاغ شد.
این شیوه نامه با هدف شناسایی و به روز رسانی رشتههای تحصیلی راهبردی در وزارت، تسهیل و تسریع توسعه رشتههای تحصیلی و اقدامات پژوهشی و فناوری و بین المللی مرتبط در حوزههای راهبردی، رفع موانع اجرای رشتههای تحصیلی راهبردی در دانشگاههای منتخب، اشتراک منابع و ظرفیتهای دانشگاههای منتخب جهت اجرای رشتههای راهبردی و حمایت هدفمند از دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری اعضاء هیات علمی، پژوهشگران و دانشجویان فعال در حوزههای علمی و فناوریهای راهبردی تدوین شد. فهرست و محدوده رشتههای راهبردی هر ساله توسط معاونت آموزشی وزارت اعلام و به روز رسانی میشود.
همراهمان باشید
🔴 @research_hu
🟠دعوت به همکاری
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به منظور ارتقاء کیفی فرایند ویراستاری آثار خود در نظردارد از ویراستاران با تجربه در زمینه ویرایش متون علوم انسانیاسلامی دعوت به همکاری نماید. علاقهمندان محترم می توانند رزومه خود (مرتبط با ویراستاری) را به پست الکترونیکی زیر ارسال نمایند:
Tadvin@rihu.ac.ir
خاطرنشان میسازد همکاری به صورت پروژه و پیمانکاری بوده و تعهد استخدامی ایجاد نمینماید.
همراهمان باشید
🔴 @research_hu