روایت سازندگی
برگزاری آئین بهرهبرداری از ورودی دوم ایستگاه شهید دادمان و آغاز عملیات اجرایی پروژه توسعه شمالغربی
صبح روز شنبه ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۲، آئین بهرهبرداری از ورودی دوم ایستگاه شهید دادمان و آغاز عملیات اجرایی پروژه توسعه شمالغربی خط۷ مترو تهران از میدان کتاب به سمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران با حضور مسئولین شهری، مدیران قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) و نیز مسئولین لشگری و کشوری در محل میدان دانشگاه علوم و تحقیقات برگزار شد.
این مسیر ۴.۲ کیلومتری، دارای دو ایستگاه به نامهای اشرفی اصفهانی(چهار دیواری)، دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات و در انتهای آن نیز پارکینگ شمالی خط 7 قرار دارد که توسط موسسه حرا هلدينگ راه و شهرسازي قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء (ص) اجرا خواهد شد.
پوشش مناسب مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی، دره توریستی فرحزاد، شهرک نفت و منطقه جنت آباد از مزیت های مهم اجرای این طرح است و همچنین با احداث پارکینگ خط 7، امکان کاهش سرفاصله زمانی قطارها در این خط از ویژگیهای افتتاح شاخه شمالی خط ۷مترو است.
شایان ذکر است، طبق طرحها و برنامهریزیهای صورت گرفته، خط ۷ تا ایستگاه میدان کتاب طراحی شده بود و با افتتاح میدان کتاب این خط تکمیل شد؛ اما بررسیهای جدید نشان میداد این خط نیاز به توسعه داشته و طبق مطالعات صورت گرفته، مقرر گردید خط ۷ از میدان کتاب به سمت جنت آباد و خیابان سیمون بولیوار امتداد یابد. با آغاز به کارِ توسعه شمالی خط 7 از میدان کتاب به سمت دره فرحزاد و طرح توسعه شمالی خط 7 در بخش حدفاصل میدان کتاب (سعادتآباد) تا میدان دانشگاه آزاد اسلامی و سیمون بولیوار، حدود ۴.۵ کیلومتر تونل، یک لینک ارتباطی و سه راهی با خط 10،دو ایستگاه، دو هواکش میان تونلی و دو خروجی اضطراری احداث میشود که دسترسی شهروندان را به مناطقی از شمال غرب تهران، بالأخص دانشگاه آزاد اسلامی (واحد تهران مرکز، واقع در محله پونک) و مجتمع دانشگاهی علوم تحقیقات فراهم میکند.
برآورد اولیه بعد از توسعه شمالی خط 7 حاکی از افزایش ۱۴ درصدی جذب مسافر در این خط است.
همچنین ورودی دوم ایستگاه شهید دادمان نیز در این مراسم به صورت ویدئوکنفرانسی به بهرهبرداری رسید.
از اهمیتهای افتتاح ورودی دوم (که با فاصله یکسال از بهرهبرداری ایستگاه اول انجام شد) میتوان به خروج راحتتر از ایستگاه مترو در مواقع بحرانی و تسهیل دسترسی شهروندان برای استفاده از این استگاه اشاره نمود.
با توجه به نزدیکی این ایستگاه به محدوده مسکونی و بیمارستانی، تردد مراجعان بیمارستان و همچنین ساکنان محلی این محدوده از منطقه ۲ نیز تسهیل خواهد شد.
قابل ذکر است پروژه خط ۷ متروی تهران که در حال حاضر در حال بهرهبرداری است، به طول ۲۷ کیلومتر و مشتمل بر ۲۲ ایستگاه از شهرک امیرالمومنین واقع در جنوب شرق تهران در امتداد شرقی- غربی شروع و پس از عبور از اتوبان شهید محلاتی، هفده شهریور و میدان محمدیه در تقاطع بزرگراه نواب صفوی مسیر آن در امتداد جنوبی – شمالی تغییر یافته و با گذر از تراز پائین و کنار تونل توحید و عبور از مجاورت برج میلاد در میدان بوستان منطقه سعادت آباد در شمال غرب تهران پایان می یابد. با الحاق بخش شمالی، مجموع ایستگاههای خط ۷ مترو به ۲۴ ایستگاه میرسد.
گفتنی است، پروژه مذکور از پروژه هاي اجرا شده توسط موسسه حرا هلدينگ تخصصي راه و شهرسازي قرارگاه سازندگی خاتم النبیاء (ص) است که در مهرماه سال جاری ضمن کسب مقام سوم، نشان برنز جایزه جهانی تعالی پروژه سال ۲۰۲۳ در بین ابر پروژه های جهانی را از طرف انجمن مدیریت پروژه IPMA دریافت نمود.
از دیگر ویژگیهای خط ۷ مترو تهران می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
• طولانی ترین خط مترو ایران از لحاظ طول تونل حفاری مکانیزه
• تغییر روش اجرای پروژه از حالت ترانشه باز به زیر زمینی در اکثر ایستگاه ها
• عمیق ترین خط متروی تهران با عمق ۵۶ متر در محدودهی بیمارستان امام خمینی(ره) و برج میلاد تهران
• بیشترین ایستگاه های تقاطعی با سایر خطوط مترو تهران
• عبور از زیر کلیه خطوط مترو با حداقل روباره ممکن
• استفاده از ۲ دستگاه TBM-EPB ، برای اولین بار در شبکه متروی تهران
• رعایت الزامات پدافند غیر عامل در طراحی ایستگاه ها
بازدید سردار سلامی از پروژه ایوان مرکزی مصلای بزرگ امام خمینی(ره)
فرمانده کل سپاه از روند آمادهسازی پروژه بزرگ مصلای امام خمینی(ره) تهران بازدید کرد.
روایت سازندگی
بازدید سردار سلامی از پروژه ایوان مرکزی مصلای بزرگ امام خمینی(ره) فرمانده کل سپاه از روند آمادهسا
سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء صلی الله علیه و آله وسلم، عصر روز شنبه (12 اسفندماه) از روند آمادهسازی پروژه بزرگ مصلای امام خمینی(ره) تهران برای اقامه نماز عید سعید فطر ۱۴۰۳ بازدید کردند.
در این بازدید سردار سلامی ضمن تبریک حماسه حضور پرشور مردم فهیم و انقلابی ایران در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری گفت: افتخارآفرینی نیروهای توانمند کشور در شرایط کنونی، هم در حوزه سیاسی و هم در حوزه سازندگی همان پیروزی در تمامی عرصههاست و موجب شادی دل مردم شده و شرایط سخت ایجاد شده در برهه کنونی را آسان میکند.
وی افزود: باید جوری حرکت کنیم که ایران همیشه اولینها را داشته باشد و از بهترینها باشیم، اکنون به نقطهای رسیدهایم که میتوانیم بگوییم این یک آرزوی دور نیست و یک واقعیت است.
فرمانده کل سپاه اظهار داشت: با کارهایی که در حال انجام است احساس میشود کارهای بزرگتر از این هم ممکن است و سکوهای خوبی برای حرکت رو به جلو و برای کسب افتخار وجود دارد. درست است که این کارها در سپاه شکل گرفته و در سپاه تکامل پیدا کرده است ولی صرفاً امروز متعلق به کشور است. میدان اثر و عمل آن همه کشور و حتی خارج کشور است.
سردار سلامی ضمن اشاره به جنگ اقتصادی استکبار جهانی علیه ملت ایران گفت: اتفاقی که تقریباً بیش از یک دهه است صورت گرفته، این است که قدرت های بزرگی که نقطه قوت خودشان را اقتصاد و نقطه ضعف ما را در اقتصاد می دانستند، جنگ اقتصادی بزرگی را به ما تحمیل کردند تا ما را تسلیم کنند؛ یعنی احساس آنها این بود که در این نبرد اقتصادی به دلیل احساس نیاز و وابستگی به آنان مسیر سیاسی کشور را تغییر خواهیم داد و دست از آرمان های انقلاب بر میداریم.
وی ادامه داد: یکی از بزرگترین کارهای قرارگاه این است که نظریه دشمن را باطل کرد؛ یعنی دشمن قصد داشت ثابت کند «ما نمیتوانیم»، ما باید ثابت میکردیم که «میتوانیم»، ما برنده شدیم و توانستیم به قدرت قرارگاه و دستگاه های جهادی همچون قرارگاه از سیاست تحریم دشمن عبور کنیم.
فرمانده کل سپاه افزود: سیاست تحریم یک سیاست ذهنی و غیرواقعی نبود، بلکه یک سیاست عملیاتی، کاملاً عینی، واقعی و ملموس بوده است، ولی از آن عبور کردیم و آن را شکست دادیم. فلسفه وجودی قرارگاه صرفاً ارائه کار فنی نیست، این در قلب فلسفه اصلی انقلاب ما است؛ استقلال سیاسی کشور، بازگرداندن اعتماد به نفس ملی و در واقع بی نیاز کردن کشور از حضور بیگانگان است، به همین دلیل دست به کارهای بزرگ می زند و اینچنین پذیرش مخاطرات دارد.
سردار سلامی با اشاره به توان مهندسی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) و حضور آن در عرصههای مختلفی از جمله نفت، انرژی، آب و دریا، راه و مسکن و شهرسازی، سد و نیروگاه، پالایشگاه، مترو، بیمارستان و ابنیه ساختمانی گفت: اینکه قرارگاه قادر است پروژههای بزرگی در کشور اجرا کند و این اعتماد را در خودش ایجاد کرده جای بسی خوشحالی است زیرا عملکرد این مجموعه از یک سو، پاسخی به تحریمهای دشمن بوده و از سوی دیگر، قرارگاه از فرار مغزها و مهاجرت نخبگان به خارج از کشور جلوگیری کرده است.
شایان ذکر است پروژه ایوان مرکزی مصلای بزرگ امام خمینی(ره) با زحمات مهندسین موسسه حرا از زیرمجموعههای هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قراگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در حال انجام است.
امضای توافقنامه همکاری فی ما بین سازمان فضای ایران و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)
طی مراسمی با حضور رئیس سازمان فضایی ایران و فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، توافقنامه همکاری های فی ما بین به امضاء رسید.
روایت سازندگی
امضای توافقنامه همکاری فی ما بین سازمان فضای ایران و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) طی مراسمی با
روز شنبه مورخ 12 اسفندماه 1402 توافقنامه همکاری فی ما بین سازمان فضایی ایران و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) به امضای دکتر سالاریه رئیس سازمان فضایی و سردار عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) رسید.
قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در حال حاضر طی 2 قرارداد با سازمان فضایی در حال احداث ایستگاه¬های چناران و سلماس می باشد.
دکتر سالاریه در این مراسم ضمن اشاره به سابقه 20 ساله سازمان فضایی، اعلام کردند متاسفانه توجه کافی به اهمیت این بخش نشده و نیاز به کارهای گسترده¬ای می¬باشد، تا بتوانیم از ظرفیت های صنعت فضایی در رشد و توسعه سایر بخش ها نظیر صنایع، معادن، مخابرات، پزشکی، هواشناسی و... استفاده کرد.
اگر در صنعت فضایی به درستی سرمایه گذاری شود، بسیار زود بازده خواهد بود. صنعت فضایی در آینده یک صنعت کلیدی و راهگشا خواهد بود.
با توجه به ریسک هایی که در صنعت فضایی وجود دارد، معمولا بخش خصوصی رقبتی برای ورود به این پروژه ها را ندارد. از قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) می خواهیم به این پروژه ها ورود داشته باشند و بعنوان چتر حمایتی از ظرفیت بخش خصوصی هم استفاده کند.
با توجه به فعالیت های قرارگاه که در عرصه های مختلف می باشد، ورود به پروژه های فضایی و ماهواره ای می تواند توسعه دهنده عرصه¬های موجود هم باشد.
همکاری های ما می تواند خیلی وسیع تر از این توافقنامه باشد و اعتقاد داریم که قرارگاه می تواند بازوی قوی در این حوزه برای ما باشد.
سردار عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) اظهار داشت: اینکه سازمان فضایی اعتقاد دارد که این همکاری متقابل می تواند باعث ارتقای ظرفیت¬های صنعت فضایی کشوری شود باعث امیدواری است. قرارگاه هم در راستای ماموریت های خود در حوزه فناوری اطلاعات، تلاش خواهد کرد در تعامل با سازمان فضایی در توسعه این بخش سهیم باشد.
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخش گزارش خبری بازدید فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از پروژه مصلی حضرت امام خمینی(ره) در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
#بازدید
#سردار_سلامی
#مصلی