#روز_شمار_دفاع_مقدس(۱۲ تیر)
🔷️ رحلت علامه عبدالحسین امینی ره (۱۳۴۹ ه.ش)
💠فعالیتهای نظامی عراق علیه شهرهای اهواز، آبادان و قصرشیرین. در گلولهباران آبادان و خرمشهر ۹ تن شهید و ۲۲ تن نیز مجروح شدند (۱۳۶۱ ه.ش)
💠شهادت شهید علی قمی کردی قائممقام لشکر ۱۵۵ ویژه شهدا (استان قم، شهرستان قم) (۱۳۶۳ ه.ش)
💠 شهادت شهید حسن مهدوی عمران (استان مازندران، شهرستان آمل) (۱۳۶۵ ه.ش)
💠شهادت شهید محمدعلی قدمیاری جانشین واحد اطلاعات عملیات تیپ امام جواد (ع) لشکر ۵ نصر خراسان (استان خراسان رضوی، شهرستان مشهد) (۱۳۶۵ ه.ش)
💠شهادت شهید علی احمدی (استان مازندران، شهرستان آمل) (۱۳۶۵ ه.ش)
💠شهادت شهید شعبان فکوری جویباری (استان مازندران، شهرستان جویبار) (۱۳۶۵ ه.ش)
💠شهادت شهید علیرضا شجاعی (استان تهران، شهرستان تهران) (۱۳۶۵ ه.ش)
💠شهادت شهید علی عیوضی (استان مرکزی، شهرستان کمیجان، روستای ولازجرد) (۱۳۶۶ ه.ش)
⚫سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس بر اثر حمله موشکی ناو هواپیمابر آمریکایی وینسنس (۱۳۶۷ ه.ش)
💠شهادت شهید رضا اکبری مقدم (استان تهران، شهرستان تهران) (۱۳۶۷ ه.ش)
💠شهادت شهید حمید باغشاهی (استان یزد، شهرستان یزد) (۱۳۶۷ ه.ش)
💠شهادت شهید رضا زینلی دهجمالی (استان یزد، شهرستان یزد) (۱۳۶۷ ه.ش)
💠شهادت شهید محمدکاظم میرزائی مهرجردی (استان یزد، شهرستان یزد) (۱۳۶۷ ه.ش)
💠 روز افشای حقوق بشر آمریکایی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
❂○° متهم اصلی ربوده شدن یاران سردار #احمد_متوسلیان چه کسی است؟ °○❂
💠 #سمیر_جعجع در دوران جنگ داخلی لبنان که از سال 1975 آغاز و تا1990 به طول انجامید «سردار جنگ» لقب گرفته بود؛ او در این دوران یکی از اعضای گروه چریکی خانواده «امینالجمیل الکتائب» بود. حزب «الکتائب» پس از آنکه در اواخر دهه 80 سعی داشت رویکرد خود را بر سایر احزاب مسیحی مارونی تحمیل کند،نام خود را به «القوات اللبنانیه» تغییر داد. تصاویری که از او در زمان جوانی و جنگهای داخلی لبنان به ثبت رسیده از سمیر چهرهای شبیه «گانگسترها» را ترسیم میکند.
سمیر جعجع رابطه بسایر نزدیکی با آریل ساموئل مردخای شرایبر معروف به « #آریل_شارون» و ملقب به «قصاب صبرا و شتیلا» داشته است.
🔸جعجع وجهه مناسبی در میان لبنانیها و فلسطینیها ندارد و یکی از فرماندهان نظامی در کشتار «صبرا و شتیلا» است که بارها عازم اسرائیل شد و بسیاری از اسرائیلیها او را میشناسند. این گروه چریکی از کمکهای تسلیحاتی #اسرائیل بهره میبرد و فرماندهان آنها توسط افسران اسرائیلی آموزش دیدهاند که یکی از آنها همین سمیر جعجع است.جعجع هم اکنون نیز از مخالفان سرسخت کشور سوریه و حزبالله لبنان است.
تا کنون چندین ادعای ناموثق در مورد وضعیت #حاج_احمد_متوسلیان و همراهانش مطرح شده است اما با وجود این مساله #سیدحسن_نصرالله دبیرکل #حزبالله لبنان شامگاه پنجشنبه دهم بهمن 1387با تأکید بر ضرورت پیگیری جدی پرونده چهار دیپلمات ربوده شده ایرانی و فشار دولت لبنان بر حزب نیروهای لبنانی(فالانژیستهای سابق) به عنوان متهم اصلی ربوده شدن این افراد معرفی و جعجع و نیروهای وابسته به وی را مسئول روشن شدن این پرونده دانسته است.
🔹سمیر جعجع که متهم اصلی ربودن چهار دیپلمات ایرانی و تحویل آنها به رژیم صهیونیستی است در واکنش به اظهارات قاطعانه دبیرکل حزبالله مبنی بر مسئول بودن جعجع و فالانژیستهای سابق لبنان در ربودن این افراد، برای فرار از پاسخگویی همواره از ابزار فرافکنی بهره برده است.
🗞منبع خبرگزاری ایسنا ۱۵ خرداد ۱۳۹۵
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
43.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- آن شب #حاج_احمد به ما گفت: « #من_از_لبنان_برنمی_گردم !!!»
🎞 بازگو کردن خاطرات #حاج_احمد_متوسلیان از زبان دوست صمیمی و یار باوفا و دیرینۀ ایشان - سردار حاج عباس برقی -
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فیلم کمتر دیده شده از حاج احمد متوسلیان در حرم حضرت زینب(س)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#گذری_بر_سیره_شهید
✍بخشندگی و سخاوت شهید
محمد حسین در دوران نوجوانی و جوانی خود در پایگاه مسجد فعالیت میکرد ، در یکی از شب های سرد زمستانی وقتی که با هم به خانه برمیگشتیم، پیرمرد دستفروشی در کنار خیابان بساط پهن کرده بود و دستکش و کلاه و لباس زمستانی میفروخت
محمد حسین با دیدن این صحنه به سمت پیرمرد رفت و تمام وسایل او را خرید تا آن پیرمرد مجبور نباشد در آن سرما در کنار خیابان تا آن موقع شب دستفروشی کند ،بعد از اینکار خوشحالی خاصی در چهره اش پیدا بود بعد فهمیدم که شهید وسایلی که خریده بود را به مستمندان و نیازمندان داده بود
شهیدی که با زبان روزه به شهادت رسید.
راوے : #دوست_شهید
#شهید_محمد_حسین_عطری
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🌸🌾
°•{ســــردار مدافــــع حــــرم
#شهیـــــد_دادالله_شیبـــــانی🍃🌹}•°
💌 #فــــرازےازوصیتنـــــامہ
◽️در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند، صادقانه ایستادند، بعضی پیمان خود را به آخر بردند و شربت شهادت را نوشیدند و برخی دیگر در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادهاند. (سوره مبارک احزاب آیه ۲۳)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#جاویدالاثر_کاظم_اخوان
با شروع جنگ تحمیلی به مناطق جنگی رفت و با تشویق شهید دکتر چمران در جبههها شروع به عکاسی ڪرد.
در سال ۱۳۶۱ به عنوان خبرنگار عکاس، به همراه سه دیپلمات دیگر کشورمان احمد متوسلیان ، سیدمحسن موسوی و تقی رستگارمقدم داوطلبانه به بیروت رفت و توسط حزب تندرو فالانژها (عاملان قتل عام فلسطینیان صبرا و شتیلا) اسیر شده و به صهیونیستها تحویل داده شد.
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#روز_شمار_دفاع_مقدس (۱۵ تیر)
🔷️تصویب قرارداد الحاق ایران به سازمان یونسکو در پاریس توسط مجلس شورای ملی (۱۳۲۷ ه.ش)
💠شهادت شهید علی انصاری استاندار انقلابی گیلان به دست منافقین (استان گیلان، شهرستان رودسر) (۱۳۶۰ ه.ش)
💠شهادت شهید اصغر دهحقی (استان تهران، شهرستان تهران) (۱۳۶۱ ه.ش)
🔷️تصویب لایحه تقسیمات کشوری در مجلس شورای اسلامی (۱۳۶۲ ه.ش)
💠شهادت شهید حسینعلی ابراهیم پور ئجنکی (استان مازندران، شهرستان بابل) (۱۳۶۲ ه.ش)
💠شهادت شهید قاسمعلی صادقی (استان مازندران، شهرستان جویبار) (۱۳۶۴ ه.ش)
💠شهادت شهید عبدالله پرتوی ملک (استان مازندران، شهرستان آمل) (۱۳۶۴ ه.ش)
💠شهادت شهید علی اکبر احمدی (استان مازندران، شهرستان آمل) (۱۳۶۴ ه.ش)
⚫رحلت آیتالله «سیدجواد خامنهای» پدر بزرگوار مقام معظم رهبری حضرت «آیتالله خامنهای» (۱۳۶۵ ه.ش)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#آیت_الله_سیدجوادخامنه_ای
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
نگاهی به زندگی #آیت_الله_سیدجواد_خامنهای
زندگی آیت الله سیدجواد خامنهای به واسطه حضور در زمانه سه نوع حکومت متفاوت در ایران (#قاجار ، #پهلوی و #انقلاب_اسلامی) رنگ و بوی سیاسیتر و پرتنشتری به خود دیده است. مطلب حاضر در نظر دارد زندگی سیدجواد خامنهای، پدر رهبر معظم انقلاب را با تاکید بر جایگاه علمی و سیاسی ایشان ایشان بررسی کند.
🔷️خاستگاه خانوادگی
آیت الله سیدجواد خامنهای در نجف متولد شد و در کودکی همراه خانوادهاش به تبریز آمد. نسب آیت الله خامنهای به سادات حسینی و سلطان سید محمد میرسد که با چهار واسطه فرزند امام سجاد است. سید محمد به دلیل ظلم و جور عباسیان به مناطق مرکزی ایران و تفرش، آشتیان و فراهان مهاجرت کرد و از سوی مردم آن مناطق مورد استقبال قرار گرفت ولی مأموران عباسی در تفرش او را دستگیر و شهید کردند. مزار او در میقان اراک است.
سید محمد فرزند سید محمدتقی، فرزند سید میرزا علی، فرزند سید میرزا اکبر، فرزند سید فخرالدین از شجره سلطان سید محمد است که از تفرش به آذربایجان مهاجرت کرد و در شهر خامنه ۸۰ کیلومتری شمال غربی تبریز ساکن شد. پس از وی سید حسین، فرزند سید محمد در خامنه مشغول هدایت و ارشاد مردم شد و سپس به نجف سفر کرد و در آنجا به درس و بحث اشتغال ورزید. وی جد آیت الله سید علی خامنه ایست.
آیتالله سیدحسین خامنهای، پدر ایشان نیز که از علمای بزرگ و بنام تبریز بهشمار میآمد، برای تکمیل علوم اسلامی دورهای از زندگی خویش را در نجف گذراند و در همین دوران بود که پدر رهبر انقلاب دیده به جهان گشود.
سیدجواد خامنهای پس از بازگشت به تبریز، به فراگیری مقدمات حوزوی اقدام نمود. ناگفته نماند که دوران کودکی وی همراه شد با انقلاب مشروطه ایران و تحولات گستردهای که در آن زمان به وقوع پیوست.
سید جواد خامنه ای علوم مقدماتی را در مدارس تبریز خواند. حدود ۹ ماه در مشهد اقامت کرد و سپس به تبریز بازگشت. گفته میشود در این زمان جاده تهران-مشهد نا امن بود. سید جواد به بادکوبه رفت و از طریق دریای خزر راهی عشقآباد شد و سپس به خراسان رسید. در مشهد تحصیلات خود را ادامه داد و در ۱۳۴۵ ق به نجف رفت.
در آن دوران تنها دو یا سه شهر به عنوان مراکز اصلی کسب علوم اسلامی شناخته میشدند و اکثر مراجع و استادان در این شهرها زندگی میکردند؛ ازاینرو بسیاری از روحانیانی که قصد تکمیل دروس اسلامی را داشتند،چارهای جز رفتن به این مراکز نداشتند.
در سالهای پس از پیروزی انقلاب، اگرچه حضور سیدعلی خامنهای، فرزند مرحوم خامنهای، در پستهای مهم سیاسی میتوانست فرصتهای بسیاری در اختیار وی قرار دهد، ولی کوچکترین تغییری در منش و زندگی این عالم سادهزیست رخ نداد.
مرحوم سیدجواد خامنهای نیز از این قاعده مستثنی نبود و به واسطه علاقه جدی ایشان به کسب علوم دینی و اینکه این مسئله در خانواده ایشان کاملا ریشهدار بود، در سنین جوانی به شهر مشهد مهاجرت کرد و چند سالی را نزد استادان بنامی چون میرزا محمد آقازاده خراسانی، حاج آقاحسین قمی، حاج فاضل خراسانی و نیز حاج میرزا مهدی اصفهانی گذراند. با این حال با توجه به اینکه در آن زمان، حوزه علمیه نجف به عنوان حوزه مادر معروف بود و بیشتر استادان و مراجع عظام در این حوزه تدریس میکردند، وی در سال 1345ق برای تکمیل علوم دینی و اسلامی رهسپار این شهر شد.
پدر رهبر معظم انقلاب در ششسالی که مشغول تحصیل و بحث و گفتمان در نجف بود، از محضر استادان بزرگی چون میرزای نائینی، آقا ضیاء عراقی و حاج سیدابوالحسن اصفهانی کسب فیض نمود. وی پس از گذراندن دروس تکمیلی در مباحث دینی، با دریافت اجازه اجتهاد از سوی استادان یادشده به مشهد بازگشت و ادامه زندگی خود را در جوار حرم امام رضا(ع) سپری کرد. وی که به واسطه شهرت خانوادگی و نیز تحصیل علوم دینی در مشهد و نجف، در میان بسیاری از روحانیان نام خوشی بهدست آورده بود.
در آستانه چهارمین دهه زندگی سید جواد خامنهای همسرش که از او ۳ دختر داشت، درگذشت. پس از مرگ همسر اولش با خدیجه میردامادی دختر آیت الله سید هاشم میردامادی نجف آبادی ازدواج کرد. آیت الله سید جواد خامنهای از بانو خدیجه میردامادی دارای چهار پسر و یک دختر به نامهای سید محمد، سید علی، بدر السادات، سیدهادی و سید محمدحسن شد.
🔷️زندگی علمی و سیاسی
زندگی سیدجواد خامنهای در مشهد از چند منظر اهمیت دارد: نخست اینکه اگرچه وی در این شهر، مهاجر بهشمار میآمد، به واسطه حسن اخلاق، سادهزیستی و مهمتر از همه دانش والایی که درخصوص علوم اسلامی داشت، توجه بسیاری از طلاب و مردم عادی را به خود جلب کرده بود؛ ازاینرو هرچند وی هیچگاه به صورت مستقیم به تأسیس حوزه مستقل برای تدریس اقدام نکرد (عملی که بسیاری از علما پس از اخذ اجتهاد از سوی مراجع انجام میدادند)...
#ادامه👇
همواره به تربیت شاگردان و گفت و گو با علما ی دیگر همت میگماشت. به نظر میرسد مهمترین دلیل اقدام نکردن آیتالله سیدجواد خامنهای به این کار، شرایط مالی نه چندان خوب ایشان و استفاده نکردن از وجوهاتی باشد که برای ایشان ارسال میشد؛ تا جایی که به گفته رهبر معظم انقلاب، پدر ایشان تا سالها در یک خانه 60 یا 70 متری با چند فرزند و در محله فقیرنشین مشهد زندگی میکردند.
شاید بهترین مثال برای سادهزیستی و استمرار آن در اندیشه مرحوم آیتالله سیدجواد خامنهای را بتوان امامت ایشان در مسجد صدیقیهای بازار، که متعلق به آذربایجانیهای ساکن این شهر بود، عنوان کرد.
هرچند وی مدتی امامت مسجد جامع گوهرشاد را نیز برعهده داشت، با وجود اصرار بسیاری از طلاب و مردم، هیچگاه امامت مسجد دیگری را برعهده نگرفت.
عمده علاقه وی در علوم اسلامی مربوط به فقه، اصول، تفسیر، حدیث و رجال بود، تا جایی که در خصوص این فنون، بحثها و گفتوگوهای بسیاری با علمای آن روز مشهد و سایر شهرها انجام میداد. جدای از شاگردانی که در محضر علمی ایشان تلمذ میکردند، مباحثات روزانه ایشان با بزرگانی چون حاج میرزا حسین عبائی، حاج سید علیاکبر خوئی و حاج میرزا حبیب ملکی بسیار زبانزد بود و بسیاری از سؤالهای طلاب جوان در این مباحثات، که تا چندین سال ادامه داشت، پاسخ داده میشد.
نخستین عکسالعمل سیاسی ایشان در قبال فعالیتهای حکومت پهلوی به سالهای مربوط به فرمان جنجالی رضاشاه باز میگردد. دستور متحدالشکل کردن لباسها در ایران و استفاده از کلاه شاپو، موجی از اعتراض را در ایران به دنبال داشت. مرحوم خامنهای در قبال این حکم کاملا ایستادگی کرد و اجازه نداد عاملان حکومت با فشار بر وی و طلاب نزدیک او، مانع از پوشیدن لباس روحانیت شوند؛ ازاینرو در دورانی که به واسطه قیام مسجد گوهرشاد مشهد، حکومت نظامی در این شهر برقرار شده بود، ایشان با وجود مخالفتها، پرشورتر از گذشته با لباس روحانیت در انظار عمومی ظاهر میشد.
در سالهای منتهی به انقلاب که محبوبیت و شهرت ایشان از نظر علمی و شخصیتی بیش از پیش افزایش یافته بود، رژیم پهلوی در این فکر بود که از راه نزدیکی به ایشان و بهرهگیری از نفوذ ویژه وی در شهر مشهد، خواستههای خود را عملی کند، ولی مرحوم خامنهای با آگاهی کامل از این دسیسه حکومت پهلوی، حرکت خود و اطرافیانش را در مسیر انقلاب اسلامی قرار داد. وی همواره مخالفت خود را با حکومت پهلوی نشان میداد و در تمام زندگی علمی و اجتماعی خود و با توجه به جایگاه مهمی که نزد مردم مشهد داشت، کوچکترین عملی که به معنای تأیید حکومت پهلوی باشد انجام نداد.
وی فردی پرهیزگار و بیتوجه به امور دنیوی بود و زندگی زاهدانهای داشت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران با آنکه فرزندانش به مقامات عالی سیاسی و اجرایی رسیدند، همچنان به زندگی زاهدانه خود ادامه داد و به دلیل بهرهمندی از کمالات انسانی همواره مورد وثوق مردم بود.
سرانجام ایشان در تابستان سال 1365، در نودسالگی پس از عمری مطالعه در علوم دینی و تلاش برای گسترش اسلام، بدرود حیات گفتند. حضرت امام خمینی(ره) در پیامی به رهبر معظم انقلاب، مرحوم خامنهای را عالمی باتقوا و متعهد برشمردند.
آیت الله شیخ ابوالحسن شیرازی امام جمعهٔ مشهد، بر او نماز گزارد و در رواق پشت ضریح امام رضا(ع) جنب دارالفیض به خاک سپرده شد.
روحشان شاد و یادشان گرامی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
شهیدی که #پیامبر ص پیکرش را برگرداند.
#شهدای_کربلای_هویزه
توی هویزه شهید شده بود,اما خبری نبود از پیکرش. با کاروان شیراز رفتم مکه،توی حرم پیغمیر(ص)نشسته بودم که یادش افتادم. عزیزدردانه ام بود،گریه ام گرفت.رو کردم به ضریح پیامبر و گفتم:
یا رسول الله!
من فرخ ام را از شما میخواهم.
ناخوداگاه به ذهنم امد عکس سه در چهارش را که همیشه توی کیفم داشتم بیندازم توی ضریح به نیت پیدا شدن پیکرش...
با روحانی کاروان در میان گذاشتم. گفت:
حرفی نیست فقط هر کاری میکنید دور از چشم ماموران سعودی بماند.
عکس قشنگش را چسباندم به سینه ام،با احتیاط دور وبرم را پاییدم و انداختم توی ضریح.
عکس که رها شد از دستمدلم ارام شد. قرار گرفت انگار.
چند ماه پس از برگشتنم پیکر فرخ در امد از خاک و شناسایی شد همراه سید حسبن علم الهدی ،جمال دهش ور و محسن غدیریان.
درست بعد از سه سال و یک ماه پیغمبرص پیکرش را برگرداند.
راوی:مادر دانشجوی شهید کربلای هویزه فرخزاد سلحشور.
#هویزه
#شهید_سلحشور
شادی ارواح پاک شهدا و مادران شهدا #صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای شهادت
#شهید_حامد_کوچک_زاده 🌷
از زبان همرزمش
🎤مداحی حاج صادق آهنگران
🎤و حاج میثم مطیعی
📎 تصاویر اعزام #مدافعان_حرم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
4_6051142009874285912.mp3
3.07M
*شهیدی که رفتنش به بهشت ممنوع شده....*
برای همه ما شنیدن این جریان ضرورت داره ...
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani