مختصری از #زندگینامه
#شهید_آیتالله_حسین_غفاری
ایشان درتابستان 1293 هجری شمسی در آذرشهر استان آذربایجان شرقی به دنیا آمد.
هنوز یک سال و نیم بیشتر نداشت که از نعمت پدر محروم شد و از دوران کودکی به همراه خانواده خود ، سختی کارهای مزرعه را تجربه کرد.
وی از همان دوران نوجوانی به کسب علم و دانش و علوم اسلامی علاقه زیادی نشان می داد و در این زمینه بسیار تلاش می کرد .
شیخ حسین غفاری تحصیلات خود را در زادگاهش آذرشهر آغاز کرد و درسال 1323 با وجود مشکلات فراوان مالی، برای ادامه تحصیل راهی حوزه علمیه قم شد و در آنجا از محضر اساتید بزرگی چون آیت الله مرعشی نجفی، امام خمینی و علامه طباطبایی بهره برد .
آیت الله غفاری در سال 1335 به تهران آمد و در «مسجد الهادی» فعالیتهای اجتماعی و مذهبی خود را آغاز کرد.
از جمله اولین اقدامات اجتماعی او در تهران می توان به تعطیلی «باغ شارق» که به مرکز فسق و فجور اشرار تبدیل شده بود اشاره کرد.
همچنین احیای مسجد «شیخ فضلالله نوری» در پشت ساختمان شهرداری تهران از دیگر اقدامات وی در این مدت به شمار می رفت .
مبارزات سیاسی آیت الله حسین غفاری از نیمه دوم سال 1341 هجری شمسی آغاز شد.
در جریان نهضت عمومی علما در این سال ، آیتالله غفاری نیز در مسجد الهادی ـ که امامت آن را برعهده داشت ـ سخنرانی هایی را علیه تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی ایراد کرد.
پس از آن که محمدرضا پهلوی با طرح «انقلاب سفید» اصلاحات آمریکایی خود را آغاز و بر مخالفت با مبانی مذهبی پافشاری کرد، علما و مراجع به رهبری امام خمینی(ره) عید نوروز سال 1342 را تحریم کردند و در این میان آیت الله غفاری نیز اعلامیهای را در حمایت از این تحریم صادر کرد.
پس از سخنرانی تاریخی امام خمینی(ره) در عصر عاشورای سیزدهم خرداد 1342 حکومت شاه در واکنش به این سخنرانی، حضرت امام و علمای دیگری را دستگیر کرد که آیت الله حسین غفاری از جمله آنها بود.
مبارزات سیاسی این عالم مجاهد علیه رژیم منحوس پهلوی سالها ادامه یافت تا این که سرانجام در تیرماه سال 1353 هجری شمسی ساواک بار دیگر او را دستگیر کرد.
به گواهی اسناد تاریخی ، ماموران خون ریز ساواک با وحشیانه ترین شکنجه ها - که سوراخ کردن استخوانها با مته های برقی یکی از فجیع ترین شکنجه ها بود - می خواستند آن شهید را از راه و مسیری که انتخاب کرده باز دارند ولی این عالم شجاع با تنی پاره پاره جمله معروف و تاثیر گذار خود را با صدای بلند فریاد زد و در کاغذ اعترافات نوشت : « دشمن خمینی کافرست و من فکر می کنم تنها کسی که می تواند ایران را نجات دهد آیت اللّه امام خمینی و ولایت فقیه است .»
این مجاهد نستوه سرانجام در هفتم دی ماه 1353 براثر شکنجه های شدید جسمی و روحی در دخمه های ساواک به شهادت رسید.
پیکر آغشته به خون این عالم شهید پس از تشییع باشکوه در قم در قبرستان وادی السلام این شهر به خاک سپرده شد.
شهید سیاهچاله های طاغوت آیت الله شیخ حسین غفاری آذرشهری نماد بارز بصیرت و ولایتمداری است چرا که در دوران خفقان طاغوت ، زمانی که فریادها در سینه ها خفه شده بود ندای بلند دفاع از ولایت فقیه را سر داد و عقیده راسخش را با خون خود امضاء کرد.
یاش گرامی و راهش پر رهرو باد.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری آذرشهر ۴۰۰ شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که شهید محراب آیت الله سید اسد الله مدنی و شهید شکنجه های قرون وسطایی ساواک آیت الله حسین غفاری از جمله ستارگان پرفروغ آسمان شهادت این شهرستان هستند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#معرفی_کتاب_شهدایی
كتاب «بوسه بردار» زندگینامه داستانی #شهيد_آيتالله_حسين_غفاری به قلم محمدجواد مرادینيا، هجدمين محصول بخش مفاخر ملی ـ مذهبی، كارگاه قصه و رمان حوزه هنری محسوب میشود كه توسط انتشارات سوره مهر حوزه هنری سازمان تبليغات اسلامی چاپ و منتشر كرده است.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#محمد_جعفر_حسینی با نام جهادی «ابوزینب»، از رزمندگان افغانستانی لشکر فاطمیون و مسئول سابق معاونت نیرو انسانی این لشکر، صبح امروز (شنبه) به همرزمان شهیدش پیوست.
وی متولد سال 1363 و از نیروهای قدیمی فاطمیون بود که اولین بار پیش از تشکیل لشکر فاطمیون برای دفاع از حرم اهل بیت (ع) به همراه نیروهای ایرانی به سوریه رفت، بعد از تشکیل لشکر فاطمیون به همت #ابوحامد عضو این لشکر شد و از همرزمان #شهید_مصطفی_صدرزاده ، ابوحامد، حجت و دیگر فرماندهان شهید این لشکر بود.
و از فعالین عرصه جهادی و فرهنگی در حوزه مهاجرین بود که با تشکیل ستاد ویژه خادمین در حماسه #اربعین_حسینی خدمت میکرد و با تشکیل هیأت شهدای گمنام افغانستانی و دورههای آموزشی ویژه مهاجرین قدمهای اثرگذاری را در جهت توانمندسازی دانشجویان و جوانان افغانستانی در ایران برداشت.
وی در سال 96 در اثر اصابت موشک به شدت مجروح شد که این سالها را با درد و رنج ناشی از مجروحیت سپری کرد تا سرانجام در سن 35 سالگی به شهادت رسید. از وی دو فرزند به یادگار مانده است.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شهید_جعفر_گمنام
#معرفی_شهید
از شروع جنگ تحمیلی برای حفظ دستاوردها و اعتقاداتش درحالی که هنوز مدت زیادی از تهاجم صدامیان به مرزهای ایران اسلامی نگذشته بود، به جبهه های نبرد حق علیه باطل عازم شد و مدتی کوتاه از حضورش در جبهه نمی گذشت که براثر اصابت ترکش خمپاره از ناحیه نخاع به شدت مجروح و براثر همین جراحت شدید شهد شهادت را در تاریخ هشتم دی ماه سال 1359 هجری شمسی در سن بیست و چهار سالگی نوشید.
ازجمله فعالیت های اجتماعی و فرهنگی این شهید بزرگوار می توان به خدمات و فعالیت های وی در پایگاه بسیج شهید شیخی زاده اشاره کرد که زمینه ای برای استخدامش در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فردوس فراهم آورد. شهید، علاقه خاصی به انقلاب اسلامی داشت و نسبت به حفظ ارزش های آن احساس مسئولیت می کرد لذا به هنگام شروع جنگ تحمیلی برای حفظ همین دستاوردها و اعتقاداتش درحالی که هنوز مدت زیادی از تهاجم صدامیان به مرزهای ایران اسلامی نگذشته بود، به جبهه های نبرد حق علیه باطل عازم شد و مدتی کوتاه از حضورش در جبهه نمی گذشت که براثر اصابت ترکش خمپاره از ناحیه نخاع به شدت مجروح و براثر همین جراحت شدید در تاریخ #هشتم_دی_ماه سال 1359 در سن بیست و چهار سالگی به شهادت رسید .
شهید جعفر گمنام، نمونه ایثار و فداکاری و ازجان گذشتگی بود؛ به طوری که فقط 8 ماه پس از ازدواجش در شیرین ترین روزهای آغازین زندگی، لباس رزم و جهاد درراه خدا را به تن کرد و شیرینی آخرت را به شیرینی دنیا ترجیح داده و جزو اولین گروه شهدای شهرستان فردوس شد. شهید گمنام هم چنین نخستین شهید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در خراسان است.
#سالروزشهادت
#وصیتنامه #شهید_نصرتالله_حاتمی :
«سپاس و ستایش خداوندی را که بر عالم روزی بخشید و نعمت فراوان را در اختیار عالم گذاشت و بر مسلمین کتاب قرآن قرار داد، انبیاء را واسطه قرار داد، تا انسانها بتوانند به کمال حقیقی برسند و جهانی قرار داد، تا انسانها توشه سفر خود را بردارند و به دنبال آخرت بروند.
پس بار سفر را بردارید و خود را مهیای #سفر_آخرت کنید و زندگی خود را در آنجا شروع کنید.
به دنبال هوا و هوس و #مالپرستی نروید که در آنجا بازپرسی هست، برای رضای خداوند تلاش و کوشش کنید، کسی که برای خدا کار کند خداوند حقش را ضایع نخواهد گذاشت.
نماز و روزه بپای دارید که پایههای دین شماست؛ زیرا با نماز و روزه است که منقلب میشوید و شما را از شیطان دور میکند. آری دل هرچه سبکتر گردد به رحمت ایزدی نزدیکتر میشوید سعی کنید در زندگیتان از قرآن استفاده کنید؛ زیرا قرآن چراغ و نوری است که هدایت میکند شما را؛ و سعی کنید که دلهایتان با نور قرآن آشنا شود.
حال شما ملت ایران با خونهایتان اسلام را زنده کردهاید و قلب امام امت را شاد کردهاید و دشمن را از کشورمان بیرون راندهاید، امیدوارم که با کمک امام عزیز بتوانید کشورمان را به کشوری واقعا اسلامی و حسینی تبدیل نمایید و دست چپاولگران و زورگویان را از سر کشور مظلوممان دور نمایید.
مخصوصا شما امت شهیدپرور ایلام که تحمل مشکلات زیادی در جنگ نمودهاید و در بمبارانها شهدای زیادی را تقدیم نمودهاید؛ و با تقدیم همین شهدا اسلام را تقویت مینمایید به #نماز_جمعه و #جماعت اهمیت فراوان بدهید و صفهای نماز جمعه را فشردهتر و وسیعتر نمایید؛ این بزرگترین ضربهای است که به زورگویان وارد میآید.
شرق و غرب میخواهند به کشورتان ضربه وارد نمایند؛ بر شماست که جبههها را پر نمایید و سنگر #مدارس و #مساجد را خالی نگذارید و در کارهایتان از خدا کمک بخواهید، در دعاهایتان همیشه #امام را دعا کنید. #دشمن در صدد است که میان شماها امت واحده پیامبر تفرقه بیندازد، میخواهد که میان شما و روحانیت تفرقه بیندازد، امیدوارم که پشتیبان روحانیت باشید دشمن خارجی و داخلی در میان شما نفوذ نکند بر شماست که دست مستضعفین را بگیرید، بگذارید همیشه هم صدا فریادهایتان هم سطح به گوش ستمگران برسد تا در آنها احساس وحشت شود.
شما پدر و مادر عزیز و گرامیم زحمات فراوانی برای من کشیدهاید از شما کمال تشکر را دارم، بنده که هیچ کاری برای شما نکردهام و حق بزرگی بر گردن فرزندتان دارید خداوند شماها را بدون اجر نخواهد گذاشت، از شما میخواهم در حق حقیر دعا کنید، تا من از یاران امام حسین (ع) قرار گیرم.
در دعاهایتان امام عزیز را دعا کنید و قدر او را هم بدانید و او را تنها نگذارید.»
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 #تبیین_و_تحلیل | چکیده یادداشت ویژه کتاب فتنه تغلب
👈 «چرا!؟»؛ روایتی برای اندیشیدن
🔻 آنچه در پی میآید چکیده روایتی مبتنی بر گزیدهی اخبار و مطالب دربارهی پیدا و پنهان فتنهی ۸۸ است که در صفحات ۵۵ تا ۱۳۰ «کتاب فتنه تغلب» منتشر شده است.
🔹 در این متن چندین بار به رویکردها و تدابیر رهبر معظّم انقلاب در مواجهه با فتنه ۸۸ برای اولین بار در اختیار عموم قرار گرفته است.
✍️ بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=44479
📥 نسخه PDF کامل یادداشت 👇
#بسم_رب_الشهداء_و_الصدیقین
در آستانه #۹دی و سالروز #راهپیمای_عظیم_و_باشکوه دشمن شکن مردم انقلابی ایران علیه #فتنه۸۸ ،
مطالعه #کتاب_چرا؟! به همه عزیزان راوی توصیه میشود .
پایگاه #امام_خامنه_ای نسخه الکترونیکی این کتاب را دراختیار عموم قرار داده است .
در فایل بالا 👆 میتوانید این کتاب را دریافت کنید .
#پیشنهاد_دانلود
#بخوانید
#معرفی_کتاب
#بصیرت_افزایی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
هدایت شده از موسسه روایت سیره شهدا
پخش زنده از صفحه استاد ماندگاری
https://www.instagram.com/mandegari_mahdi/
با ما همراه باشید
#موسسه_روایت_سیره_شهدا
🌹اخبار راوی روحانی🌹
🆔 @ravayatgarnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دیدار حجت الاسلام پناهیان از خانواده #شهید_مدافع_حرم #محمد_جعفر_حسینی فرمانده #فاطمیون .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
کلیپی از حضور فرمانده #لشکر_فاطمیون #شهید_محمد_جعفر_حسینی (ابو زینب ) در منطقه های عملیاتی .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۰ دی ماه سالروز شهادت ثقهالاسلام میرزا علی آقا تبریزی توسط قوای متجاوز روس در تبریز .
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
میرزا علی آقا تبریزی معروف به ثقهالاسلام ، در سال 1239 شمسی رجب 1277 قمری در تبریز به دنیا آمد.
وی در 23 سالگی راهی عتبات عالیات گردید و در محضر شیخ محمد حسین فاضل اردکانی، میرزا حبیب الله رشتی و شیخ زین العابدین مازندرانی در تکمیل معارف اسلامی خود کوشید تا به مقام اجتهاد نائل آمد. ثقه الاسلام تبریزی پس از هشت سال به تبریز مراجعت کرد و با نطق و موعظه، در هدایت افکار مردم میکوشید. پس از استقرار نظام مشروطه و پایان یافتن دوره استبداد صغیر در ایران، روسیه که حامی استبداد بود، در صدد اعاده استبداد در کشور برآمد و به دنبال بهانه بود. استخدام مورگان شوستر آمریکایی توسط مجلس شورای ملی برای خزانه داری کل کشور، بهانه را به دست آنها داد. روسها از این عمل برآشفته شدند و طی اولتیماتوم شدیدی، خواهان اخراج شوستر شدند.
در این زمان بین مجلس و دولت بر سر این اولتیماتوم، بحثهای زیادی درگرفت که در این حال، نیروهای روسیه نیز بخشی از مناطق غرب و شمال ایران را به اشغال خود درآوردند. با ورود سپاهیان روس به تبریز، بسیاری از مردم به دست آنان قتل عام شدند و ثقة الاسلام تبریزی نیز سعی میکرد با گفتگو مانع از کشتار مردم گردد. در نهایت، روسها ثقة الاسلام را در روز نهم محرم 1330 قمری برابر با نهم دی ماه 1290 شمسی دستگیر کردند. آنها از ثقة الاسلام خواستند که برای حفظ جان و مقام خود، مجاهدان تبریزی را آغازگر جنگ و کشتار معرفی کند ولی وی این تقاضا را به شدت رد کرد. بنابراین قوای جنایت پیشه روس، این عالم مجاهد را پس از اهانت و هتک حرمت، به دار کشیده و در دهم دی ماه 1330 شمسی برابر با عاشورای سال 1330 قمری به شهادت رساندند.
میرزا علی آقا ثقهالاسلام مردی فاضل، قانع، فروتن و بردبار و در عین حال جسور و بی باک بود. به ایران و ایرانی عشق میورزید و از بیگانگان نفرت داشت. در روزهایی که تبریز عرصه کشاکش اختلافات داخلی بود، وی سعی میکرد تا آنها را به هم نزدیک کند و نیروهایشان را در مبارزه با اشغالگران روس و انگلیس به کار گیرد. ثقة الاسلام در عرصه ادب نیز دستی توانا داشت و به هر دو زبان فارسی و عربی مسلط بود. مِرآةُ الکُتُب و مقتل سید الشُّهدا از جمله آثار این مجاهد انقلابی میباشند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani