#زندگینامه
#شهید_سعید_بیاضیزاده
شیخ سعید پنجم تیر هزارو سیصدو هفتادو سه در روستای حجت آباد متولدشدند
سعید مدرسه ابتدایی را در روستای لطف آباد گذراند و پس از پایان دوره پنجم دبستان در مقطع راهنمایی به شهر انار رفت و در آنجا ادامه تحصیل داد. شاگرد منظم و درس خوانی بود برای همین به وی گفتم اگر می خواهی به حوزه علمیه قم راه پیدا کنی باید نمراتت بالا باشد. سعید همت کرد و توانست نمرات بالایی را در مصاحبه ورودی حوزه کسب کند و به این طریق وارد حوزه علمیه قم شد. وی حتی معدل 19/91 را در سال سوم راهنمایی به دست آورد.ودر سال ۱۳۸۷وارد حوزه علمیه قم شد و تحصیل در مدرسه علمیه فاطمی را آغاز نمود
سعید از نوجوانی اهل مسجد، خواندن زیارت عاشورا و دعای توسل بود و گاهی اوقات برای اقامه نماز تکبیر هم می گفت. از زمانی که نماز به وی واجب شد تمام سعیش براین بود که نمازهایش را در مسجد بخواند. قرآن حفظ می کرد.در سال ۱۳۹۴ کاروان پیاده روی اربعین را به راه انداخت روحانی تبلیغی تیپ فاطمیون بود و وظیفه انجام کارهای تبلیغی و فرهنگی را برعهده داشت؛ اما با وجود علاقه زیادی که داشت، درجنگ هم شرکت می کرد. برادرم خیلی فعال بود و هرکجا هرکاری توان انجامش را داشت، انجام می داد.اولین بار ماه رمضان سال ۹۵ به سوریه رفت که دو دوره آنجاحضور داشت؛ بعد به ایران آمده و دوباره بعد از ۴۵ روز با اصرار زیاد به سوریه برگشت و۲۵ روز بعد روز۱۱ محرم برابر با ۲۲ مهرماه به شهادت رسید.عموی وی به نام شهید اکبر بیاضیزاده و پسر عمویش به نام شهید غلامرضا بیاضیزاده اهل حجتآباد نیز در دوران جنگ هشت ساله ایران و عراق به شهادت رسیدهاند.
شهید بیاضی زاده که در زمان فراغت،خدمت آیت الله انصاری شیرازی معروف به فیلسوف شرق (از شاگردان علامه طباطبایی (ره )،حضرت امام خمینی (ره) و هم حوزه ای آیت الله جوادی آملی) می رفت.
در آن دوران آیت الله انصاری شیرازی در بستر بیماری بود به همین دلیل این شهید بزرگوار طی مدت 2 سال به پرستاری از ایشان پرداخت. رابطه وی با خانواده این عالم بزرگوار تا به حدی نزدیک بود که همکار و مدد کار خانواده به حساب می آمد. این رابطه چنان عمیق بود که در مراسم شهادتش؛ همسر آیت الله انصاری از قم به کرمان رفت و در تشییع پیکر پاکش شرکت کرد و در ناله های مادرانه خود می گفت: «سعیدم؛ پسرم» و در فراقش اشک می ریخت.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#سیره_شهدا
۲۲ ساله بود و درحالیکه دروس سطوح عالی حوزه را در شهر مقدس قم به خوبی خوانده بود عزم دیار عاشقان کرده و اصرار بر اعزام به سوریه کرد. تا در ماه مهمانی خدا توفیق پیدا کرد برای اولین بار به حرم حضرت زینب سلام الله علیها مشرف شود. این بار که از سوریه بازگشت داغدار فراق رفیق شهیدش شهید کریمیان بود.
او در عمر طلبگی خود خصوصیات ویژه ای داشت که بدون اغراق و مبالغه آنها را بیان میکنم..
به معنای حقیقی کلمه بی تعلق به دنیا بود وهیچگونه تعلق دنیوی نداشت نه به مال ونه به عناوین فریبنده دنیا وحتی به درس . اگر بنده درس را باتعلق میخوانم اما او برای خدا میخواند.
این بی تعلقی به شدت او را بی تکلف ساخته بود وبسیار ساده و باصفا بود که هیچیک از دوستانش هیچگاه از با او بودن معذب نبوده بلکه از همنشینی با او لذت میبردند.
جهادی وتلاشگر بود و از هیچ خدمتی دریغ نمیکرد؛ از اردوهای بی شمار جهادی او گرفته تا تدارک جلسات شهداء، روایتگری و شجاعت های او در جبهه عراق و سوریه.
متواضع بود و درگیر عناوین نبود. بااینکه جزء نخبگان و استعدادهای برتر حوزه بود و اساتید او به استعداد والای ایشان اذعان داشتند اما به قول طلبه ها وجهه علمی برای خود نتراشیده بود.
اهل اطمینان بود، تردید نداشت و در تصمیمات مهمّش مصر و مطمئن بود.
پاک و باتقوی بود ،بی صدا و آرام اشک میریخت و قلب سوخته مسیر شهادت بود.
سرانجام در ماه محرم به آرزوی قلبی خود رسید ودر شب جمعه به محضر ارباب عالم حضرت سیدالشهداء علیه السلام مشرف شد و تمام دوستانش را انگشت به دهان گذاشت و پای خود را از منجلاب دنیا رهانید.
@ravianerohani
توصیه شهید بیاضی زاده به خواهرش
بعد از آنکه رسیدند سعید به آنان چیزی نمی گوید و در راه برگشت به همراهان عنوان می کند؛ این راهی که شما رفتید با آنکه می دانستید امنیت وجود دارد، اما همه دلهره داشتید؛ فکر کنید این همان راهی بوده است که حضرت زینب سلام الله علیها را به اسارت بردند؛ همه دوستان و آشنایان تحت تأثیر حرف های برادرم قرار گرفته بودند.
سعید گفته بود که همواره فکر آسایش خودتان نباشید در این موقعیت ها که قرار می گیرید فکر کنید که ائمه علیه السلام اگر بودند چه کاری انجام می دادند؛ این جوری دلتان آرام تر می شود و می توانید آن شرایط را درک کنید.
سعید می گفت دلتان را به دنیا نبندید، آدمی باید خوب زندگی کند و خودش هم زمانی که پول داشت خرج می کرد، بردارم به فکر آینده اش بود، اما خیلی اهل پس انداز کردن نبود و به طور کلی دلنگران مسائلی که ما همیشه هستیم نبود؛ سعید می گفت خدا بزرگ است و فکر مادیات را نکنید.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🔰 خط واحد مبارزه در مقابل وابستگان به قدرت
👈🏼 از امام سجاد(علیهالسّلام) تا امام عسکری (علیهالسّلام)
🔻 حضرت آیتالله خامنهای:
در روایات دیدهایم و خواندهایم که زندگی امامان اهلبیت (صلوات الله و سلامه علیهم) یکسره مجاهدت و مبارزه در راه خدا بوده است. از امام سجّاد (علیهالسّلام) تا امام یازدهم امام عسکری (علیهالسّلام) یک خطّ واحدی وجود دارد، یک رشتهی ممتدی که سرتاسر تلاش است و پیکار است و مبارزه است و جبههگیری در مقابل قدرت زمان است و جبههگیری در مقابل وابستگان به قدرت زمان است.
📖 «کتاب همرزمان حسین(علیهالسّلام)، صفحه ۳۳۳»
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بشنوید
🏴مظلومیت، جلالت و هیبت حضرت #امام_حسن_عسکری(ع)
🎥#استاد_شهید_مرتضی_مطهری
🏴 سالروز #شهادت_امام_حسن_عسکری (ع) بر فرزند غایبش #امام_زمان (عج) و عموم مسلمانان تسلیت باد!
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
روضه امام عسکری .mp3
4.02M
🔳 #روضه
🏴 السلام علیک یا حسن بن علی العسکری
🚩 #امام_حسن_عسکری علیه السلام
#استاد_رفیعی
♦️مرثیه امام حسن عسکری سلام الله علیه
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
ShahadatImamHadi1391[01].mp3
6.21M
#بشنوید
▪️صلوات بر امام هادی و امام حسن عسکری (علیهما السلام)
🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی
🏴شهادت #امام_حسن_عسکری علیه السلام
◼️ أللّهمَّ صلِّ وَ سَلِّم وَ زِد وَ بارِک علی الامامیَن الهُمامَین ، السَیَّدین السَّنَدین ، االفاضلیَن الکاملَین ، الباذلَین العادلَین ، العالِمَین العاملَین ، الاورَعَین الأطهَرَین ، النّورَین النیرَین ، الشمسَین القمرَین ، الکوکَبَین الاسعدَین ، وارثَیِ المشعَرَین ، اهلَیِ الحرمَین ، کهّفیِ التُّقی ، غوثَیِ الوری ، بدرَیِ الدّجی ، طَودَیِ النُّهی ، عَلَمَیِ الهُدی ، المدفونَین بسُرّ من رای ، کا شِفَیِ البلوی و المحن ، صاحِبَیِ الجود والمنن ، الامامَین بالحّق ، أبی الحسن ، علی بن محمّد التقی ، و أبی محمّد الحسن ، صلوات الله و سلامه علیهما...
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۳ مهرماه ، #سالروز_عملیات #پل_نادری گرامی باد . 🥀
خلاصه گزارش عملیات :
نام عملیات : پل نادری
زمان اجرا : ۲۳/۷/۱۳۵۹
مكان اجرا : محور جنوبی جنگ در غرب شهرهای دزفول و اندیمشك
ارگان های عمل كننده : نیروی زمینی ارتش ج . ا
اهداف عملیات : بیرون راندن دشمن از غرب رودخانه كرخه و تامین مرز بین المللی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شرح_عملیات
#عملیات_پل_نادری
یک هفته از آغاز جنگ گذشته بود؛ در حالیکه دو لشکر مجهز ارتش عراق با نفوذ در عمق خاک ایران به رودخانه کرخه رسیده بودند و هر لحظه احتمال عبور آنها از این رودخانه و تصرف راهآهن و جاده اندیمشک ـ اهواز و قطع راههای مواصلاتی، استان خوزستان را تهدید میکرد. اگرچه نیروهای مردمی، رزمندگان سپاهی و باقیمانده عناصر «تیپ ۲ زرهی لشکر ۹۲ اهواز» در حوالی پل نادری موضع گرفته، برای جلوگیری از نفوذ دشمن از این محور در تلاش بودند، اما منطقهای خالی از مدافعان بین پل نادری تا شهر شوش با عرضی حدود ۴۰ کیلومتر، تهدیدی جدی محسوب میشد.
علاوه بر این، در جنوب شوش تا ۴۰ کیلومتری شمال اهواز نیز منطقه خالی دیگری بود که دشمن از تمامی نقاط این مناطق میتوانست از کرخه عبور کند و خود را به جاده اندیمشک ـ اهواز برساند. وجود این تهدیدات بود که مقابله با دشمن در این محور را نسبت به سایر محورهای وصولی حیاتیتر کرده بود. بر همین اساس مقرر گردید برای عقب راندن لشکرهای ۱ و ۱۰ ارتش عراق از غرب کرخه، عملیاتی طراحی گردد و پس از رسیدن نیروهای کمکی به اجرا گذاشته شود.
با ورود لشکر ۲۱ پیاده حمزه (که بهتازگی با ادغام دو لشکر ۱ و ۲ پیاده تهران تشکیل شده بود) در ۱۳۵۹/۷/۱۵ به خوزستان، این لشکر مأموریت یافت ضمن پدافند در سرپلهای موجود در ساحل غربی رودخانه کرخه، با اجرای عملیاتی تیپ ۲۴ مکانیزه عراق را که در مقابل سرپل غربی پل نادری پدافند میکرد، منهدم کند و سپس تپههای «علی گردهزد» و «ابوصلیبی خات» را آزاد کند. به لشکر ۱۶ زرهی قزوین مأموریت داده شد که عملیات را به سمت غرب ادامه داده و نیروهای دشمن را تا نوار مرزی عقب براند.
بر اساس طرح مانور،« لشکر ۲۱ پیاده حمزه» با دو تیپ وارد عمل میشد. «تیپ ۱ » مأموریت داشت با یک گردان تانک در محور جاده پل نادری ـ عین خوش پیشروی کرده و از سمت شرق به تپه علی گرده زد حمله کند و با یک گردان تانک دیگر در محور سهراهی قهوهخانه به سمت تپه ابوصلیبی خات پیشروی و آن را تصرف کند. «تیپ ۳ لشکر ۲۱ » نیز مأموریت داشت با سه گردان پیاده از ارتفاعات شمالی به سمت جنوب تک کرده و قسمت غربی تپه علی «گرهزد» را آزاد کند.
عملیات در ساعت هفت صبح ۱۳۵۹/۷/۲۳ آغاز شد. «تیپ ۳ » به علت عواملی چون باز بودن هر دو جناح و عدم آشنایی با منطقه، نتوانست هیچ حرکتی به سمت هدف انجام دهد. واحدهای تانک تیپ ۱ حول محور پل نادری ـ سهراهی قهوهخانه به حرکت درآمدند. در آغاز عملیات، دشمن واکنشی نشان نداد. یگانهای تانک نیز به تصور آنکه عراقیها هنوز نتوانستهاند پدافند خود را سازمان دهند یا احتمال اینکه از منطقه عقبنشینی کردهاند، بر سرعت خود افزودند.
درحالیکه دو ستون از یگانهای تانک کمتر از یک کیلومتر از خط خودی در غرب پل نادری دور شده بودند، آتش سلاحهای ضد زره دشمن در ساعت ۸ صبح روی تانکهای در حال حرکت گشوده شد. هرچه تانکها به خط پدافندی دشمن نزدیکتر میشدند حجم آتش ضدتانک افزایش مییافت. جنگافزارهای ضد زره عراق، تانکهای در حال حرکت به سمت سهراهی قهوهخانه را که مسیر حرکتشان تقریباً موازی جاده بود، از پهلو هدف قرار میدادند. یگانهای حملهکننده که انتظار چنین واکنشی را نداشتند و نیز اطلاعات صحیح از توان و گسترش دشمن نداشتند، با این احساس که در دام افتادهاند، برای نجات خود پراکنده شدند که همین پراکندگی موجب از هم گسیختن یگانها شد.
بدین ترتیب تاکتیک به کار گرفظه شده، مانع از کسب موفقیت شد. ۱۷ ماه بعد، عملیات مشترک سپاه و ارتش با نام «فتحالمبین» در این منطقه به اجرا درآمد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۳ مهرماه ، #سالروز_شهادت #شهید_محراب #شهید_آیتالله_اشرفی_اصفهانی گرامی باد . 🥀
🗓ولادت : سال ۱۲۸۲ خمینی شهر اصفهان
🔹نماینده حضرت امام در استان کرمانشاه
🗓شهادت: ۲۳ مهر ۱۳۶۱
🔹توسط : منافقین کوردل
🔹محل شهادت : نماز جمعه کرمانشاه
📍مزار اصلی: گلستان شهدای اصفهان
📍مزار دوم : گلزار شهدای کرمانشاه
(شامل تکه هایی از پیکر شهید)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه شهید #آیت_الله_اشرفی_اصفهانی
آیت الله اشرفی اصفهانی در سال ۱۲۸۱ ش در خمینی شهر اصفهان در خانواده ای روحانی متولد شد. شهید اشرفی تحصیلات ابتدایی مقدماتی را در خمینی شهر گذرانده و در سن ۱۲ سالگی جهت ادامه تحصیل راهی اصفهان شد و طی حدود ده سال از محضر علمایی چون آیت الله سید مهدی درچه ای، آیت الله سید محمد نجف آبادی، مرحوم فشاركی مرحوم مدرس استفاده كردند.
ایشان دوران طلبگی خود را با نهایت عسرت و مشقت اقتصادی گذراند و در مدتی كه در حوزه اصفهان بودند هر هفته فاصله میان اصفهان تا خمینی شهر را كه دوازده كیلومتر بود طی می كردند خود می فرمود: دوشنبه خوراكم تمام می شد سه شنبه دو ریال پولم را خرج میكردم، چهارشنبه كه آخرین روز تحصیل بود بدون پول و غذا می گذراندم.
تحصیلات:
شهید آیت الله اشرفی از آغاز كودكی برای تحصیل علوم دینیه به حوزه علمیه آمد و ابتدا در یكی از مدارس قدیمی به نام مدرسه نوریه به تحصیل مشغول شد و مدت ۱۰ سال بطور متوالی در حوزه علمیه اصفهان اشتغال به تحصیل داشتند. سپس در سن ۲۲ سالگی جهت ادامه تحصیل و طی مدارج عالیه علوم اسلامی رهسپار حوزه علمیه قم شد.
ایشان جمعا مدت ۲۳ سال در حوزه علمیه قم و ۱۲ سال در حوزه علمیه اصفهان بود و در این مدتی كه در این دو حوزه علمیه اشتغال داشت ضمن كسب علم و دانش و نیل به درجات عالیه اجتهاد، مورد توجه خاص اساتید بزرگ و علما بود و مرحوم آیت الله بروجردی و مرحوم آیت الله حاج سید محمدتقی خوانساری به ایشان عنایت خاصی داشتند. بطوریكه هر وقت به اصفهان می رفت و سپس به قم مراجعت می كرد این دو بزرگوار و همچنین دیگر علما از ایشان دیدن می كردند.
خدمات آن شهید بزرگوار:
۱- تاسیس حوزه علمیه امام خمینی در باختران و اداره این حوزه با بیش از ۶۰ نفر طلاب.
۲- بازسازی مدرسه مرحوم آیت الله بروجردی.
۳- توسعه كتابخانه مدرسه مرحوم آیت الله بروجردی كه قریب دو هزارجلد به كتابهای آن اضافه نمودند.
۴- تاسیس حوزه علمیه جهت خواهران، كه پس از شهادت ایشان به نام حوزه علمیه شهید محراب نامگذاری شد.
۵- ایجاد وحدت كامل بین روحانیت شیعه و سنی كه از بزرگترین خدمات آن شهید است كه در طول تصدی مسئولیت بعنوان امام جمعه در این رابطه سمینارهای متعددی در شهرهای مختلف بویژه با حضور برادران اهل سنت تشكیل داد كه اثرات بسیار مطلوبی داشته است.
۶- بازسازی مسجد جامع باختران كه از بركت نماز جمعه این مسجد بازسازی كامل شده است.
۷- بازنمودن شماره حسابهای متعدد به نام مهاجرین جنگی و جبهه جنگ و بازسازی مناطق جنگی و همچنین كمك به سیل زدگان خوزستان و زلزله كرمان و طبس كه تمام وجوه این شماره حساب ها جمع آوری و برای نجات برادران و خواهران آسیب دیده و برادران رزمنده صرف شده است.
شهادت آن شهید بزرگوار:
ایشان پس از ۸۰ سال زندگی پرافتخار خود و خدمت به اسلام و قرآن توسط یكی از مزدوران امریكا و منافقین كوردل در ساعت ۱۲:۱۵ ظهر ۲۳ مهرماه ۱۳۶۱ در سنگر نماز جمعه مسجد جامع و در محراب نماز به افتخار شهادت نائل آمد و طومار زندگی پرافتخارش نه تنها بسته نشد بلكه ورقی دیگر خورد و نامش در صحنه گیتی مانند خورشید برای همیشه می درخشد، روحش شاد و نامش جاویدان باد.
شهید اشرفی اصفهانی پس از آزادی قصرشیرین به آن شهر سفر کرد و دو رکعت نماز شکر در مسجد آن شهر به رسم سپاس گذاری به جای آورد.
حضور این شهید والامقام در مناطق عملیاتی موجبات دلگرمی رزمندگان اسلام را فراهم می آورد. ایشان در همین راستا زیر بمباران شدید دشمن وارد شهر آزاد شده بستان گردید و از آنجا عازم شهر آبادان شد.
در دوم فروردین ۱۳۶۱ در قرارگاه عملیات فتح المبین حضور یافت و با پیشنهاد ایشان این عملیات به نام حضرت «زهرا» نام گذاری شد.
پس از آزادی خرمشهر نیز در دومین سفر خود عازم اهواز شد و مردم این شهر نماز شکر را به همراه ایشان به جای آوردند.
بعد از ظهر همان روز به همراه امام جمعه اهواز عازم منطقه خرمشهر شدند و ضمن حضور در مسجد جامع در جمع رزمندگان چنین فرمودند:
«امروز یکی از روزهای مهم اسلامی و یوم الله است از جمله آرزوهای من فتح خرمشهر بود که به حمدالله من زنده ماندم و این روز را دیدم»
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani