نسخه مطالعه وب-شماره257.pdf
3.77M
جهت مطالعه ی این شماره از نشریه #خط_حزب_الله
این فایل را دانلود کنید .
#پیشنهاد_دانلود
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۹مهرماه ، #سالروز_عملیات #فتح_1 گرامی باد .
خلاصه گزارش عملیات :
نام عملیات: فتح 1 (نفوذی - انهدامی)
زمان اجرا: 19/7/1365
مدت اجرا: 2 روز
تلفات دشمن (كشته، زخمی و اسیر): صدها تن
رمز عملیات: یا زینب(سلام الله علیها)
مكان اجرا: منطقه كركوك عراق - در عمق150 كیلومتری جبهه شمالی دشمن
ارگانهای عملكننده: نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همكاری معارضان كرد عراق
اهداف عملیات: دسترسی و ضربه به مراكز اقتصادی و نظامی دشمن و انهدام آن،وارد كردن خسارت در عمق و ممانعت از تمركز قوای عراق در جبهه ها
جبهه : شمال غرب موقعیت : كركوك
نوع تك : نامنظم
فرماندهی : سپاه
استعداد نیروهای درگیر :
ایران : 2 گردان نیروی ویژه ، 1 گردان ادوات و 2 گردان از نیروهای اتحادیه میهنی كردستان عراق
عراق : نامشخص
تلفات انسانی عراق : 600 نفر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شرح_عملیات
#عملیات_فتح_1
این عملیات در تاریخ 19 و 20 مهر ماه سال 1365 در منطقه كركوك در جبهه شمال غرب با هدف وارد كردن خسارت در عمق و ممانعت از تمركز قوای عراق در جبهه ها انجام شد.
انهدام مراكز نظامی- اقتصادی كركوك
از آن زمان كه همكاری با معارضان كرد عراقی، به ویژه «اتحادیه میهنی كردستان عراق» به رهبری «جلال طالبانی» مد نظر فرماندهان عالی جنگ در ایران قرار گرفت و به دنبال آن قرارگاه برون مرزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بهنام قرارگاه رمضان بدین منظور تقویت شد، سلسله عملیاتهای «فتح» برای نفوذ و ضربه در عمق جبهه و خاك دشمن طراحی گردید.
نخستین قدم عملی در این راه با اجرای عملیات «فتح1» در منطقه كركوك كردستان عراق برداشته شد.
شهر كركوك در عمق150 كیلومتری خاك عراق، در محور شمالی جبهه دشمن واقع شده است و دسترسی به نقاط حساس آن كاری فوقالعاده سخت و مستلزم تدابیری علمی و نظامی بود.
در این عملیات با توجه به خطرناك و حساس بودن طرح، بزرگترین بستر همیاری نیروهای ایرانی و معارضان عراقی مهیا شد. بر این اساس دو یگان از نیروهای سپاه پاسداران به شمال و جنوب كركوك نفوذ كرده و با استفاده از تمهیدات اتحادیه میهنی كردستان عراق، خسارات فراوانی را به تأسیسات اقتصادی و نظامی دشمن وارد ساختند.
زمان نهایی عملیات كه باید ضربه اصلی به دشمن وارد میشد، با رمز «یازینب(سلام الله علیها)» در روز19 مهرماه سال65 آغاز شد. طی دو روز تأسیسات پالایشگاه كركوك، واحد بهرهبرداری نفت شماره یك، نیروگاه حرارتی برق كركوك، سه پایگاه موشكی زمین به هوا، تأسیسات تفكیك نفت و گاز «حمبور» در جنوب كركوك، «جبل بور» و «شوار» منهدم و همزمان با آن مراكز استراق سمع و جاسوسی الكترونیكی و پارازیت دشمن در منطقه «سقزلی» از بین برده شد.
در جریان این عملیات برقآسا و با اجرای آتش بر روی قرارگاههای سپاه یكم و لشكر هشتم این مراكز نظامی خسارات فراوانی دیدند و پیامد آن نیز پادگان «دارامان» ارتش عراق بكلی ویران شد. از مهمترین دستاوردهای این عملیات نفوذی و انهدامی، انهدام مقر سازمان امنیت عراق و عناصر ضد انقلاب سازمان منافقین خلق ایران را میتوان نام برد. همچنین دو پایگاه دشمن بر بلندیهای «دوملان» به همراه تأسیسات نفتی «باباگرگر» در شمال غربی شهر كركوك، ایستگاه راهآهن «كوره» در جنوب غربی كركوك، مركز ذخیره و پمپاژ نفت «كیوان» و یك فروند چرخبال دشمن منهدم، صدها تن از نیروهای رزمی و حفاظتی آنان كشته و زخمی و دهها تن نیز به اسارت نیروهای خودی درآمدند...
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۹مهرماه ، #سالروز_شهادت #روحانی_شهید #اسماعیل_امانی_سندی گرامی باد . ⚘
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#طلبه_شهید_اسماعیل_امانی_سندی در هشتم آذر سال 42 در محله سند شهرستان فومن در خانواده ای متدین پا به عرصه وجود گذاشت. با سپری کردن ایام خردسالی و آغاز کودکی پا به مدرسه گذاشت و تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش و تحصیلات راهنمایی و دبیرستان را در فومن سپری کرد.
در سال 1360 در انجمن اسلامی مدرسه فعالیت داشتند و عضو فعال انجمن بودند و در پایگاه در بخش تبلیغات همراه دیگر دوستان با عشق و علاقه کار می کردند. در سال 1361 به عضویت بسیج مستضعفین سپاه پاسداران فومن در آمد و عشق و علاقه به امام خمینی (ره) او را به سنگر عشق و شهادت کشانده و در همان سال 61 وارد حوزه علمیه امام جعفر صادق (ع) رشت شد و همزمان با تعلیم و تربیت در حوزه علمیه همگام با مردم در تظاهرات مردمی و نماز جمعه با عشق و علاقه شرکت می کرد. در سال 1363 در پادگان منجیل آموزش نظامی را فراگرفت و خود را برای مبارزه با متجاوزین صدامی آماده نمود و عازم جبهه های غرب کشور شد.
آشنایی او با رزمندگان و همنشینی با مردان خالص رزمنده او را مصمم ساخت که حضور فعال در دو جبهه حوزه علمیه و صحنه کارزار با متجاوزین بعثی و مزدوران داخلی داشته باشد. در سال 1364 به حوزه علمیه رضویه شهرستان قم رفته و درس حوزه را ادامه دادند.در سال 65 در اعزام ویژه روحانیون از شهرستان قم، به جبهه جنوب کشور اعزام شدند. در عملیات آزاد سازی فاو حضور داشتند. عده ای از دوستان او به لقاء الله پیوسته و ایشان از ناحیه پا مجروح می شوند و به مدت 15 روز در بیمارستان فیروزگر تهران بستری بودند. بعد از بهبودی مختصر دوباره به جبهه جنوب می روند با پای مجروح که هنوز ترکش های زیادی در آن بود آرام و قرار نداشتند در حضور دوستان و آشنایان با حسرت بسیار اظهار تأسف می کردند که شهادت نصیب او شنده است.
با این که هر دو ماه به جبهه می رفتند از درس خواندن غافل نبودند و دروس حوزه را با نمرات عالی قبول می شدند. علاقه او به امام عجیب بود بارها می گفتند: خدا نکند که امام از دنیا برود و ما زنده باشیم شهادت دوستان و همرزمانش باعث شده بود که علاقه به دنیا در او به پایین ترین حد خود برسد. بعد از آزاد سازی فاو رفتار او بسیار قابل تأمل بود. همیشه از مظلومیت برادران رزمنده می گفت. علاقه به شهادت بیشتر در او جلوه می کرد ، نورانی شده بود. از خداوند متعال خواسته بود اگر به فیض شهادت نائل گشت به شکلی به شهادت برسند که وقتی روز قیامت در پیشگاه خداوند و سالار شهیدان امام حسین (ع) حاضر می شوند بدن سالم نداشته باشند .این گونه هم شد. در عملیات بیت المقدس 7 در منطقه شلمچه در تاریخ 19/7/1367 به شهادت می رسد و بعد از چهار ماه از بدن مبارکش تنها یک استخوان و یک پیراهن و شلوار باقی مانده بود .آری او به لقاء خداوند مهربان رسید و آرزویی جز آن نداشت.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_شهید :
خدایا اگر لیاقت شهادت در من موجود شد می خواهم آن گونه شهید شوم که وقتی پیش سالار شهیدان امام حسین(ع) می روم شرمنده نباشم، نبینم بنده در هنگام شهادت سر در بدن داشته باشم و مولایم نداشته باشد. نبینم بدنم سالم ولی بدن سالار شهیدان مثله،مثله شده است. خالقا، رحیما، از تو می خواهم آن گونه شهیدم کنی که نزد امام سربلند باشم، آن گونه شهید شوم که مثل امام لازم به غسل نباشم. آن گونه شهید شوم که امام کشته شده است.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
بسم ربّ الشهداء و الصدیقین🌷
🌹سرباز شهید علی بیرامی 🌹
یکی از مرزبانان رشید و غیور مرزبانی ناجا عصر دیروز در ارومیه حین کنترل و پایش مرزی به شهادت رسيد.
به گزارش پایگاه خبری شهدای ناجا، یک تن از مرزبانان رشید و غیور مرزبانی ناجا حین کنترل و پایش مرزی در ارومیه به شهادت رسيد.
بر اساس این گزارش؛ سر باز وظیفه "علی بیرامی" اهل پارس آباد مغان به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
#شهیدعلی_بیرامی
#شادی_روح_شهدا_صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 تصاویری از تشیع پیکر شهید #مدافع_وطن #علی_بیرامی که در حال پاسداری از مرزهای کشور به دست عوامل گروه تجزیهطلب #پ.ک.ک به شهادت رسیده است.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
موسسه روایت سیره شهدا قم,
ثبت نام دوره آموزش روایتگری از طریق لینک زیر :
https://b2n.ir/804571
اطلاعات بیشتر :
https://b2n.ir/919014
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلام_امام
رهبرمعظم انقلاب:
اگر همه دنيا جمع شوند ضرری بخواهند به تو برسانند كه خدا آن ضرر را برای تو ننوشته است، نميتوانند اين كار را بكنند.
♦️اگر تيغ عالم بجنبد زجای
نبرد رگی تا نخواهد خدای
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۳ ماه صفر سالروز وفات حضرت #فاطمه_بنت_اسد را به محضر شیعیان امیرالمومنین علیه السلام عرض تسلیت داریم.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔳فاطمه بنت اسد"
🔳مادر بزرگوار حضرت امیرالمومنین (ع)
🔳قسمت اول :
از نخستین زنان مسلمان است که نسبت به پیامبر بسیار مهربان بود. وی نخستین زنی بود که با پای پیاده به مدینه هجرت نمود و سرانجام در سال چهارم هجری دیده از جهان فرو بست.«فاطمه بنت اسد بن هاشم بن عبدمناف» جد سوم پیامبر (ص)، در مکه چشم به جهان گشود، نام مادر وی «فاطمه بنت هوم بن رواحة بن حجر بن عبد بن معیص بن عام بن لوی» (جد هشتم پیامبر (ص) میباشد؛ لذا این بانو هم قریشی (فرزندان عبدمناف) و هم هاشمی (فرزندان هاشم) میباشد.
این بانو نخستین زن هاشمی است که از شوهر هاشمی فرزنددار شد. او دارای چهار پسر، به نامهای «طالب»، «عقیل»، «جعفر»، «حضرت علی (ع)» و دو دختر به نامهای «جمانه» و «فاخته» (امهانی) میباشد . «او زنی صالحه و پاکدامن بود و گفته میشود، نسل «اسد» (پدر ایشان) از فاطمه ادامه پیدا کرد.»
زمانی که رسول خدا به سن هشت سالگی رسید، یکی از بزرگترین حامیان خود یعنی «جناب عبدالمطلب» را از دست داد که بعد از مادرش «آمنه»، یار و یاور پیامبر (ص) بودند، از این زمان به بعد بود که مورد حمایت و سرپرستی جناب ابوطالب قرار گرفت و تا ده سال بعد از بعثت مورد حمایت این مرد بزرگ بودند. «حضرت ابوطالب» پیامبر (ص) را که در شرایط سخت از دست دادن جد بزرگوارش قرار داشت، به سفارش پدر بزرگوارش جناب عبدالمطلب به خانه آورد و وظیفه حمایت او را بر عهده گرفت، رسول خدا تحت محبت شدید اهالی خانه از جمله فاطمه بنت اسد همسر جناب ابوطالب قرار گرفت.
حضرت ابوطالب به خاطر محبت و علاقهای که به پیامبر (ص) داشت و به سفارش پدر درباره آیندهٔ درخشان پیامبر (ص)، دمی از پیامبر (ص) جدا نشد و فاطمه بنت اسد نیز در این امر مهم؛ یعنی نگهداری و سرپرستی پیامبر (ص)، با ابوطالب همکاری میکرد و پیامبر (ص) را در مهر ورزیدن و نیکی کردن بر فرزندان خود مقدم میشمرد تا جایی که از طرف پیامبر (ص) به تلافی و قدردانی به لقب «اماه» (مادر) مفتخر شد.
رسول خدا از این بانو چنین یاد میکند: «او پس از ابیطالب، بهترین خلق خدا به لحاظ رفتار با من بود و مادر دیگر من پس از آمنه بود. ابوطالب نیکی میکرد و صاحب سفره بود و فاطمه ما را بر طعامی که گرد میآورد، جمع میکرد و از هر غذایی که بود، سهم مرا از دیگران بیشتر میداد.»
فاطمه بنت اسد، تنها زنی است که فرزند خود را در خانه کعبه به دنیا آورد، چون آثار وضع حمل در او پدیدار شد، به مسجدالحرام و نزدیک کعبه آمد و به خدای خود گفت: «پروردگارا!، من به تو و پیامبرانی که از سوی تو آمدند و به کتابهای آنان و به گفتار جدم، ابراهیم خلیل، ایمان دارم. خداوندا!، به حق کسی که این خانه را بنا کرده و به حق نوزادی که در رحم من است، این زایمان را برای من آسان گردان.»
دعای فاطمه مستجاب شد. فاطمه بنت اسد، در قسمت پشت کعبه (یعنی پشت آن سمتی که درب آن است) ایستاده بود و رو به کعبه دعا میخواند که ناگهان پیش چشمان همه حاضران، دیوار خانه خدا از همان قسمت شکاف برداشت و آنقدر از هم فاصله گرفت که فاطمه توانست از شکاف دیوار، وارد خانه خدا شود، جبرئیل امین او را به داخل کعبه برد و دوباره دیوار به هم آمد و داخل کعبه سه روز ماند و اهل مکه در کوچه و بازار این قصه را نقل میکردند.
هر کسی از سیرهنویسان که به شرح حال فاطمه بنت اسد، پرداخته است، او را از نخستین زنان مسلمان برشمرده است.
«ابنجوزی» آورده است که او نخستین زنی بود که با پیامبر (ص) بعد از خدیجه (س) در مکه بیعت کرد. «ابن ابیالحدید» روایت کرده است که فاطمه بعد از ده تن اسلام آورد و او نفر یازدهم و از نخستین مسمانان است.
این بانوی با فضیلت پس از سالها مبارزه و حمایت از دین خدا و رسول او و پرورش ولی او سرانجام در ۲۳ صفر سال چهارم هجری دیده از جهان فروبست.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔳فاطمه بنت اسد"
🔳مادر بزرگوار حضرت امیرالمومنین (ع)
🔳قسمت دوم :
امام صادق (ع) فرمودند: «بیگمان فاطمه بنت اسد مهربانترین مردم به پیامبر (ص) بود و از پیامبر خدا شنید که میفرمود: بیگمان مردم در روز قیامت لُخت مادر زاد محشور میشوند، پس فاطمه بنت اسد گفت وای از رسوایی!»
سپس پیامبر خدا به او گفت: «من از خدا میخواهم که تو را پوشیده برانگیزد.» و نیز شنید که پیامبر (ص) از فشار قبر یاد میکند، پس گفت وای از ناتوانی، پیامبر (ص) خدا به او فرمود: «من از خدا میخواهم که از این (فشار قبر) کفایتت کند.»
فاطمه بنت اسد وقتی بیمار شد، پیامبر (ص) را #وصی خود قرار داد و وصیتش را به پیامبر (ص) نمود و پیامبر (ص) قبول کردند.
روزی پیامبر (ص) نشسته بود که امیرالمؤمنین گریان نزدش آمد، پیامبر (ص) فرمود، چه چیزی گریانت کرده است. عرض کرد: مادرم فاطمه درگذشت؛ پیامبر (ص) فرمودند: «و نیز مادر من به خدا سوگند!» و شتابان برخاست و به درون خانه آمد، سپس به او نگریست و گریست.
امام علی (ع) فرمودند: «چون مادر ما فاطمه بنت اسد درگذشت. پیامبر خدا او را در پیراهن خود کفن کرد و بر او نماز گزارد و بر او هفتاد تکبیر گفت و در قبرش فرود آمد و به اطراف قبرش اشاره مینمود، گویی که آن را فراخ و بر او هموار میکرد و از قبرش بیرون آمد، در حالی که اشک از چشمانش روان بود و بر قبر او خاک میریخت، پس چون از قبرستان بیرون رفت، «عمر بن خطاب» به ایشان عرض کرد: ای رسول خدا دیدم کاری برای این زن کردی که برای هیچ کس نکردی حضرت فرمودند: ای عمر این زن مادر من بود، پس از مادرم که مرا بزاد، ابوطالب احسان میکرد و صاحب سفره بود و ما را خوراک و طعام میداد، پس این زن همه سهمش را به من میداد و جبرئیل از سوی پروردگارم به من خبر داد که او اهل بهشت است و جبرئیل به من خبر داد که خدای عزوجل به هفتاد هزار فرشته فرمان داد تا بر او نماز بگذارند. حضرت خطاب به فاطمه بنت اسد میفرمود: «رَحِمَک اللّه یا اُمّی بعد امّی».
همچنین نقل شده وقتی از حضرت پرسیدند که شما این کار را با هیچکس نکردید، فرمود: «اِنَّهُ لَمْ یَکُنْ أَحَدٌ بَعْدَ أَبِی طالِب أَبَرّ بی مِنْها، اِنَّما أَلْبَسْتُها قَمِیصی لِتُکْتَسی مِن حُلَلِ الْجَنَّة وَ اضْطجعت مَعَها لِیُهَوّن عَلَیها ضغطة القبر» بعداز عمویم ابوطالب از او خوشرفتارتر برایم کسی نبود، لذا پیراهنم را به او پوشاندم تا با زینتهای بهشتی پوشانده شود و با او غمگین شدم تا ناراحتیهای قبر بر او آسان شود.
محل دفن فاطمه بنت اسد
مقبره فاطمه بنت اسد -مادر بزرگوار حضرت امیر المومنین علیهالسلام در بقیع قرار داشت. محتمل است قبری که در نزدیکی قبور ائمه (ع) قرار دارد، از آنِ فاطمه بنت اَسَد باشد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تفحص
کشف پیکر مطهر دو شهید عزیز درمنطقه #چنگوله #مهران توسط جستجوگران نور
۱۳۹۹/۷/۱۸
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
28.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تفحص
🕊گروههای تفحص شهدا به لطف و عنایت اهل بیت علیهم السلام امروز شنبه ۱۹ مهر ۹۹ موفق به کشف پیکر مطهر یک شهید در محور مریوان گردیدند
💐شادی ارواح طیبه شهدا #صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۰مهرماه #سالروز_شهادت #شهید_مهدی_عابدی گرامی باد . ⚘
نام پدر:رجبعلی
تاریخ تولد:1346/6/22_گز برخوار
تاریخ شهادت:1365/7/20_فاو
🔷شهید مهدی عابدی در شهریور ماه 1346 در شهر گز دیده به جهان گشود.
دوران کودکی را در دامان پرمهر والدین سپری کرد و در هفت سالگی به مدرسه رفت و تحصیلات خود را تا مقطع راهنمایی ادامه داد.سپس جهت کمک به اقتصاد خانواده مشغول کار شد.
🔶هجده ساله بود که به خدمت مقدس سربازی رفت وپس از گذراندن دوره آموزشی در لشکر لشکر 14امام حسین(ع) مشغول انجام وظیفه گردید.
🌷او در منطقه عملیاتی فاو بر اثر اصابت گلوله به فیض شهادت نائل آمد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۰مهرماه #سالروز_شهادت #شهید_اکبر_شایان گرامی باد . ⚘
✨نام پدر: رمضانعلی
🌱ولادت:1331
🌷شهادت:1373
💎فرازهایی از وصیتنامه سرهنگ اکبر شایان:
🔹بدانید که شهدا راه خود را یافته و رفته اند. شما اما باید برای خدا صبر کنید تا راه، بر ادامه دهندگان این خطِ سرخ، تنگ نشود.
🔸شهدا امانت خدا هستند. اگر جسد ما سر نداشت یا سوخته و شکنجه شده بود یا قطعه قطعه شده بودیم و یا اگر آثاری از ما بدست خانواده هایمان نرسید، بی تابی نکنید و خالصانه بگویید: خداوند امانتش را اینگونه از ما پس گرفت.
نه شهرت و نام، نه مال و مقام، هیچکدام به درد انسان خداجوی نمیخورد.
📿چه خوب است، خدای عزوجل را در گمنامی عبادت نمودن و بدون توجه به دنیا و خوش خط و خالی آن، توشه ای برای راه طولانی که در پیش است، فراهم کردن.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام | شهادت برترین نماد انقلاب است
👈 در یک حرکت خبیثانه میخواهند این نماد را به فراموشی بسپارند
🔻 رهبر انقلاب: تجلیل از شهدا کار بسیار خوب و لازمی است و یک وظیفه است بر عهدهی همه.
🔹️ چرا میگوییم وظیفه است؟ به خاطر اینکه یک سیاستی وجود دارد -یک سیاست دنیایی، بینالمللی؛ که حالا آن سیاست در داخل هم یک شعبی پیدا میکند- برای به فراموشی سپردن نمادهای انقلاب؛ که یکی [از این نهادها] و برترینش مجاهدت و شهادت در راه خدا است؛ برای اینکه نام شهدا را، یادشان را، حرکاتشان را به فراموشی بسپرند؛ شما در واقع در مقابل این حرکت خبیثانه دارید حرکت میکنید. ۱۳۹۸/۰۹/۲۵
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani