﷽🕊
🌹سلام امام زمانم🌹
یک سلامم را اگر پاسخ بگویی میروم
لذتش را با تمام شهر قسمت میکنم
خدا کند که مرا با خدا کنی آقا؛
ز قید و بندِ معاصی رها کنی آقا
دعاے ما به درِ بسته می خورد ای کاش
خودت برای ظهورت دعا کنی آقا
بیا که فاطمہ در انتظار دستانت
نشسته تا حرمش را بنا کنی آقا
#اَلسَـّـلاٰمُعَليكَاَيُـّهَـاالاِمامُالْمُنتَظَـر
#السّلامُعَلَیْکَیاصاحِبَالزَّمانِ
#اَلسَّلامُعَلَیْکَیاخَلیفَةَالرَّحْمانِ
#اَلسَّلامُعَلَیْکَیاشَریکَالْقُرْآنِ
#اَلسَّلامُعَلَیْکَیاإِمامَالْإِنْسِوَالْجانِّ
🌱بر قآمت دلربای مهدی صلوات🌱
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج ❤️
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
@reyhanenabbe
https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
🌿 قبول نصیحت خیرخواهانه
🖤امام هادی علیهالسلام فرمود:
«عَاتِبْ فُلاَناً وَ قُلْ لَهُ إِنَّ اَللَّهَ إِذَا أَرَادَ بِعَبْدٍ خَيْراً إِذَا عُوتِبَ قَبِلَ؛
📖 فلانى را ملامت كن و بگو: اگر خدا خير بندهاى را بخواهد [در آن صورت] هرگاه ملامت شود بپذيرد.»
📚 تحف العقول، ص ۴۸۱.
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج ❤️
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
@reyhanenabbe
https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علت اختصاص لقب هادی به امام علی النقی علیهالسلام
🎙 حجتالاسلام عالی
📎 #شهادت_امام_هادی
📎 #چراغ_هدایت
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج ❤️
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
@reyhanenabbe
https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
💦دعای هر روز ماه #رجب
💰صدقه به نیت سلامتی امام زمان ارواحنافداه فراموش نشود.
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج ❤️
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
@reyhanenabbe
https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه صد و چهل و نه قرآن کریم، سوره مبارکه الأنعام
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج ❤️
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
@reyhanenabbe
https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
Quran-page-149.mp3
2.32M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه صد و چهل و نه قرآن کریم، سوره مبارکه الأنعام
🎙با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج ❤️
✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️
@reyhanenabbe
https://eitaa.com/joinchat/3883860013C33be20ec18
هدایت شده از الهم عجل لولیک الفرج
🌹نکته اول🌹
«و یخصّک بالتّحیة و الإکرام»
و مخصوص میگرداند تو را به تحیت و اکرام.
در توضیح نکته ی قبلی دیدیم که خداوند عزوجل برای پیامبر گرامی اسلام (صلّی الله علیه و آله) به وسیله ی حضرت جبرئیل امین، سلام خود را نثار کرد و این سلام با توجه به اضافه شدن «یخصک»، سلامی مخصوص و ویژه که گویا فقط برای این بندهای که اشرف مخلوقات اوست، ابلاغ میگردد و نکته ی مهمتر این که همراه است با بیان تحیّت و اکرام یعنی احترام مخصوص گذاردن و فضیلت مخصوص قائل شدن برای نبی گرامی اسلام.
اگر مناجات شعبانیه را که از حضرت امام زینالعابدین علی بن الحسین (علیه السلام) نقل شده است مطالعه کنیم و به معنای هر یک از عبارتهای آن که غالباً در وصف کمالات حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (صلّی الله علیه و آله) است نگاه کنیم، به شأن و عظمت مقام پیامبر اسلام تا حدی پی میبریم. لذا چندان مایه ی تعجب نیست که خداوند به وسیله ی ملک امین وحی یعنی حضرت جبرئیل چنین سلام مخصوصی را به پیامبر گرامی ما نثار نماید.
🌹نکته دوم🌹
«و یقول لک و عزّتی و جلالی، إنّی ما خلقت سماء مبنیة و لا أرضاً مدحیة و لا قمراً منیراً و لا شمساً مضیئة و لا فلکا یدور و لا بحراً یجری و لا فلکاً یسری إلا لأجلکم و محبتکم
و ]خداوند متعال[ به تو ]یعنی به پیامبر گرامی[ میفرماید: به درستی که من خلق نکردم آسمان بنا شده و نه زمین کشیده شده و نه ماه تابان و نه خورشید روشنیدهنده و نه فلک دور زننده و نه دریای روان و نه کشتی سیرکننده را مگر برای خاطر شما و محبت شما.
نکته مهم💥
این گفته ی خداوند سبحان آنچنان بزرگ و با عظمت است که آدمی در مقابل آن به تحیّر میافتد که آیا ممکن است کسی و یا کسانی تا این اندازه در نزد خداوند، بزرگ باشند که خداوند بفرماید: اگر من هستی را آفریدهام گویا به خاطر گل وجود شما بوده است و آن هم درست است که طرف خطاب جبرئیل امین، خود حضرت پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) است اما در عبارت بالا که ضمیر «کم» برای دو کلمه «لأجلکم و محبتکم» آورده شده است، منظور، همه ی پنج تن آلعبا هستند و نه فقط حضرت پیامبر، بلکه هم خود ایشان و هم حضرت امام علی و حضرت فاطمه زهرا و حضرت امام حسن و حضرت امام حسین (علیهم السلام).اینکه خداوند متعال در این کلام به طور جدا از آسمان و زمین و ماه و خورشید و کهکشان و دریا و کشتی، یاد کرده است، گویا خواسته است مصداق هایی بارز و نمونههایی بزرگ از خلقت خود را گفته باشد که هر انسان عاقلی میداند که هر کدام از این مصداقها و مثالها، اقیانوسی است از عظمت و قدرت و شوکت خداوند ولی باز هم همه ی اینها در مقابل وجود پنج تن آل عبا چیزی نیست و آن همه عظمت فقط برای گل وجود این پنج تن آفریده شده است. البته در اینجا می توان متوجه ارجحیّت معنویت بر مادیت شد؛ کهکشان و زمین و آسمان و دریا و غیره نمونه ی بارز خلقت خداوندند ولی از جمله مظاهری اند که چندان معنوی به حساب نمیآیند، در دو کلمه «لأجلکم و محبتکم» دقت میکنیم و چنین متوجه میشویم که خداوند فرموده است، این همه را که آفریدهام برای خاطر شما و برای دوستی شما آفریدهام.
نکته💥
در اینجا معلوم میشود که خود دوستی و محبت نیز چقدر باارزش است و محبت چقدر کارساز است. همین محبت میتواند مردمی را سرزنده نگه دارد. اگر در اثر ناملایمات به تنگنا گرفتارند به آنان روحیه بدهد، اگر حاکمان مستبد همچون حکام فعلی بحرین آنان را در خفقان انداختهاند افسرده و دلمرده نشوند و به آینده امیدوار باشند و با این محبت به اهل بیت ادامه ی مسیر دهند تا به حق برسند.
🌹نکته سوم🌹
«و قد أذن لی ان ادخل معکم فهل تأذن لی یا رسول الله»
و به تحقیق اجازه داد مرا که داخل شوم با شما در زیر کساء، پس آیا اجازه میدهی به من، ای پیامبر خدا.
💥نکته بسیار مهمی که در اینجا وجود دارد این است که خداوند متعال اجازه داده است که جبرئیل امین وارد شود در زیر کساء (همراه با اهل بیت) و ما میدانیم که خداوند که خالق هستی است هر کاری را که بخواهد انجام می دهد و با اجازه ی اوست که هر کسی و هر چیزی در سر جای خود استوار میشود ولی برای احترام به وجود پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) باز هم (حتی با وجود اذن خداوند عزوجل) از خود پیامبر گرامی (صلّی الله علیه و آله) نیز اجازه میخواهد برای ورود به کساء.
💥نکته مهم
همین حرکت و همین عمل نکتهای است تربیتی و باز هم نشاندهنده ی شأن و مقام پیامبر عزیز ما؛ هم در نزد خداوند هم در نزد ملائکه. ولی برای ما هم یک درس رفتاری و اخلاقی است و یک سرمشق است برای زندگی و نیز برای چگونگی معاشرت و رعایت شئون انسانهای دیگر.
نکته 💥برای مثال دادگاه به مأمور پلیس اجازه داده است که حق داشته باشد به منزل کسی قدم بگذارد ولی با این وجود، مأمور پلیس برای ورود به این خانه از جهت احترام به صاحب خانه باید اجازه ی او را نیز در وهله ی اول بگیرد.