لیست محققان اقتصاد اسلامی «آما»🇮🇷
🔻برای حل مشکلات اقتصادی کشور🔻
❇️«انقلاب اقتصادی فساد ستیزی تورم زدایی مردم مداری»❇️
🟢لیست کشوری ائتلاف آما
🔻با حضور اساتید برجسته اقتصاد اسلامی
🔷حوزه انتخابیه تهران ری شمیرانات اسلامشهر و پردیس
🔸آیت الله احمدعلی یوسفی
🔸دکتر روح الله ایزدخواه
🔸دکتر حسین صمصامی
🔸دکتر محمود دهقانی
🔸حجت الاسلام دکتر محمد اسماعیل توسلی
🔸حجت الاسلام دکتر قاسم عسکری
🔷حوزه انتخابیه اصفهان جرقویه هرند و ورزنه
🔸حجت الاسلام دکتر احمدرضا صفا
🔸دکتر رسول بخشی
🔷حوزه انتخابیه تبریز آذرشهر و اسکو
🔸حجت الاسلام دکتر جواد عبادی
🔷حوزه انتخابیه قم کهک و جعفرآباد
🔸حجت الاسلام دکتر سید محمدرضا رضی
🔷شعبه انتخابیه گناباد و بجستان
🔸حجت الاسلام دکتر محمد رجایی
🔷حوزه انتخابیه شبستر
🔸حجت الاسلام محمد جعفر احمدی
_______________
📚@reza_afshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻سخنان #امام_خمینی (ره) حجّت را بر نامزدهای انتخاباتی، پدرخواندههای انتخاباتی و حتی رأی دهندگان تمام میکند!
___________
📚@reza_afshar
🔺اندر احوالات جبههی پایداری و انتسابش به آیتالله مصباح
متاسفانه در این ایام و بعد از اتلافهای عجیب حضرات پایداری بعضی چنین مینمایند که مثلا بعد از فوت آیت الله مصباح جبهه پایداری، بزرگ خود را از دست داد و دیگر آن جبهه پایداری قبلیای که تکیه بر اصول خود میکرد نیست و برای رای آوری هر اتلافی را انجام میدهم.
اینکه این حرف درست است یا خیر را کاری ندارم اما نکتهای که توجه نشده این است که از اول هم جبهه پایداری زیر نظر آیت الله نبود و تنها بعضی افرادش با آیت الله ارتباط داشتند
کتاب خطها و خاطرهها چاپ موسسه امام بطور صریح در قالب خاطرهای از حجت الاسلام صفدر الهیراد از مسئولین طرح ولایت، چنین نقل میکند که اساسا انتساب جبهه پایداری به آیت الله را که در فضای سیاسی معروف است آیت الله مصباح رد میکند.
از طرفی بطور کلی این چنین رفتاری را که جریانات خود را پشت سر بزرگان قرار میدهند نوعی فرار از نقد و خرید آبرو میدانم و خروجیش را پایین آمدند قدرت تحلیل و تولید رویه قیم سازی برای تصمیمات عمومی و کاهش ملزومات جمهوریت واقعی میبینم.
لذا سنجش اعمال جبهه پایداری بر اساس مواضع آیت الله مصباح دور از انصاف است
✍🏻 #رضا_افشار
________________
📚@reza_afshar
🔶🔷🔶مجلس چیست؟ نماینده کیست؟
«به که رای بدهیم؟» یا «چارچوبی عدالتخواهانه برای شناخت عدالتخانه و نماینده»
اکنون که همه چیز زرد و مبتذل و از معنا تهی است اما در یک وضعیت تقریباً عادی، توجه سیاسی به مجلس اقتضا دارد از ایده مجلس بپرسیم. ازاین که مجلس چیست؟ و به چه کار جامعه میآید؟
در وضعیت کنونی پاسخ شبه جریانها به این پرسش اغلب ضمنی است. برخی از فرط محافظهکاری مجلس را محلی برای نوشتن قوانین خوب میدانند و برخی در سودای اسلامیسازی چیزهای مختلف از ترکیبهای عجیبی همچون مجلس تمدنساز حرف میزنند و غیره. اغلب البته غیر از اینان و کسانی هستند که حرف نمیزنند اما مجلس را بنگاهی برای معامله و مسیری برای رسیدن به مواهب میپندارند.
ایده مجلس اما در تاریخ و تفکر ایرانی، در انقلاب مشروطه و در تمنای «عدالتخانه» متولد شده و در انقلاب اسلامی، در قامت «خانه امید مستضعفین» و «محل حل و فصل مسائل به نفع مستضعفین» به بلوغ رسید. به دیگر بیان مجلس «میدان کشمکش بر سر توزیع منابع» است و تقنین یعنی تقیید قدرت به نحوی که در این کشمکش، مسائل به نفع مستضعفین و با تقیید قدرتمندان حل و فصل شود. الباقی کارکردها فرعی و ذیل این موارد است.
بر اساس این درک از ساختار مجلس، نماینده مجلس کسی است که در این کشمکشها سخنی داشته باشد. در اینجا برای سادهتر شدن بررسی، چهارده محور اصلی کنونی و آتی کشمکشهای عدالتخواهانه و بر میشمرم. این محورها بر اساس موضع معطوف به تقیید قدرت که عبارت است از مخالفت یا الزام دولت، می تواند معیارهای عینی برای گزینش نامزدهای مطلوب به دست بدهد:
۱. الزام دولت به اجرای نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی
۲. الزام دولت به اجرای دقیق برخی قانون کار که در سالهای اخیر به کلی رها شده، از جمله اجرای حداقل دستمزد بر اساس ماده ۴۱ قانون کار
۳. الزام دولت به ایجاد روابط سهجانبه و به رسمیت شناسی حق تشکلیابی نیروی کار
۴. الزام دولت به تأدیه دیون تأمین اجتماعی و لغو افزایش سنوات بازنشستگی
۵. الزام دولت به ایفای مسئولیتهای اجتماعی در حوزه آموزش عمومی و جلوگیری از خصوصیسازی و بازاریساختن و کالاییکردن آموزش و پرورش، سلامت و مسکن و الزام دولت به اجرای سازوکارهای تسهیل اجارهنشینی
۶. الزام دولت به طراحی و اجرای برنامه جامع حمایت از زنان سرپرست خانوار
۷. الزام دولت به اعطای حق اعتراض و اجرای اصل ۲۷
۸ الزام دولت به اجرای شفافیت حقوق و دستمزد موضوع ماده ۲۹ برنامه ششم
۹. الزام دولت به انحلال نهادهای فرهنگی فاقد کارکرد و مبنای قانونی و احیای نهاد ذیحسابی در حوزه اعتبارات فرهنگی
۱۰. مخالفت با کلیه اشکال واگذاری مالکیت اموال عمومی در پوشش اهدافی همچون بهرهوری و مانند آن و در قالب مولدسازی و خصوصیسازی
۱۱. مخالفت با اجرای سیاستهای تعدیلی به ویژه در حوزه ارز، انرژی.
۱۲. مخالفت با محدودیتهای غیرمعقول کنونی در دسترسیهای ارتباطی شهروندان
۱۳. مخالفت با سازوکارهای موازی و بلاموضوع کننده مجلس شورای اسلامی در حوزه تقنین
۱۴. مخالفت با بانکهای خصوصی، بازگشت به قانون اساسی در این زمینه و مخالفت با توزیع نابرابر تسهیلات بانکی
این مسئلههاست که میتواند عقبماندگی در عدالت را جبران کند؛ در پی فراهم آمدن حداقلهایی از زندگی، معنویتجویی و آزادیخواهی را ممکن و معنادار سازد و آب رفته را به جوی بازگرداند.
این روزها نامزدها را با میزان درکشان از این مسایل و با میزان اتخاذ مواضع در اینبارهها میسنجم و افسوس که هر چه بیشتر میجویم، کمتر مییابم. گویی نه فقط در عدالت عقبماندهایم بلکه حتی آرزوی عدالت هم نداریم. از کران تا به کران لشکر وضع موجود است ولی از ازل تا به ابد فرصتی برای تغییر آن است.
✍🏼 مجتبی نامخواه
🔶پابرهنگان؛ پنجره ای رو به اسلامِ مستضعفان
@paberahnegan
4_5981161255862276872.mp3
5.98M
صوت مهم امیرحسین ثابتی درباره آخرین حیله تکراری پدرخوانده ها و مافیاهای سیاسی
@Sabeti ✅
برای جلوگیری از استبداد
برای مبارزه با قیمومیت و پدرخواندگی
برای دادن یک رای مکتبی
برای بیتفاوت نبودن
برای خلاصه نکردن جمهوریت به صندوق رای چهارسالی یک بار
برای تقلیل ندادن آن به آزادی بیان و پوشش
برای سربلند بودن
✍🏻#رضا_افشار
١١ اسفند ١۴٠٢
روز #انتخابات
_______________
📚@reza_afshar
🗳چرا رای میدهم؟ (شماره ١)
🔺نکند استبداد بازتولید شود!
بصورت مختصر بخوام بگم که چرا رای میدم چند دلیل دارم
🔸اول اینکه امید دارم، بعضی نمایندگان باز هم بتونن مثل دور قبل چشم ناظر ما باشند. کسانی که در بحث نظارت خروجیشان شد کارهایی مثل لو دادن دنا پلاس و در بحث اجرایی هم کارهایی مثل افزایش ده برابری حقوق سربازان و کمک به بازگرداندن کارخانههایی مثل هفت تپه به مردم و... و این روند میتونه ادامه پیدا کنه
🔹دلیل دوم هم اینکه که بنظرم رای ندادن به منظور شنیده شدن اعتراض به وضع موجود و مثلا تغییر سیاستها و خوب شدن اوضاع نتیجه نمیده! چرا؟
مشخصه، کافیه خودتون پاسخ بدید که آیا این رای ندادن عدهای در دور قبل به تغییر وضع موجود کمک کرده و مثلا خواستهها شنیده شده یا نه؟
پر واضح هست که در خوش بینانهترین حالت چهار سال صندلی تصمیم ساز و تصمیمگیر مجلس رو از گفتمان خالی کرده و معطل نگه میداره
اگر نگیم که صندلی مجلس را عملا در اختیار جریانی قرار میدهد که عکس خواستههای رای ندهندگان حرکت میکند و این یعنی شکست اهداف رای ندادنها!!!
🔸مضاف بر اینکه عامل خارجی را نیز تحریک کرده که درفضایی که گمان میکند میان مردم اختلاف افتاده جسارت خود در ضربه زدن به منافعمان را بیشتر کند!
🔺اما بدترین خروجی رای ندادنها باز تولید استبداد است
وقتی تعداد رای دهندگان کاهش یابد و این روند در چند انتخابات تکرار شود تئوری سازیهای حکومت اسلامی بجای جمهوری اسلامی که اول انقلاب به امام میگفتند و خورده میگرفتند که چرا میگویی جمهوری بگو حکومت، تقویت شده و نتیجه آن چیزی جز بازتولید استبداد و به موزه رفتن امام خمینی و نظریه جمهوریتش در عمل نخواهد بود و آرام آرام آرمان جمهوریت کنار خواهد رفت و این بزرگترین خسارت شرکت نکردن در حداقل سطح جمهوری یعنی جمهوریت وکالتی و رای به وکلاست!!!
✍🏻#رضا_افشار
۵ اسفند ١۴٠٢
اگر نقدی به یادداشت دارید لطفا حتما به ایدی بنده پیام بدید
________________
📚@reza_afshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخاطر چی اومدی رای بدی؟!
از کاپشن صورتی گوشواره قلبی خجالت میکشم...
ما هنوز انسانِ ایرانی رو نشناختیم....
____________
📚@reza_afshar
🔺هشدار جدی شهید بهشتی نسبت به فردای انتخابات!!!
ظاهرا پدرخواندهها شکست سختی خوردند و ما اکنون خوشحالیم، اما اگر نگاه میتیکومانی داشته باشیم که بله دیگه خود رفقای ما همه چیز رو درست مطابق آرمانها میکنن باید بگم سخت در اشتباهیم
از قول شهید :اکنون با همه این اوصاف، موضع امروز من و شما، در این مرحله حساس، که در آن قرار داریم چه باید باشد؟ ما امروز در کدام مقطع زندگی میکنیم؟ و چه وظایفی در پیش داریم؟
برادرها! خواهرها! انتخابات تمام شد.انتخاب رئیس جمهور تمام شد، انتخاب نمایندگان مجلس تمام شد ولی آیا کار شما هم تمام شد؟!
👈بنا دارید بگویید، خوب الحمدالله حالا دیگر برویم سراغ کار و زندگیمان؟ کدام انقلاب تا حالا اینطور بوده؟ ما حالا خیلی کار داریم.
👈👈باید، شب و روز، بیدار و آماده و حاضر باشیم. آیا شما منتظر نشستهاید، ببینید ما چه میگوییم، آن کار را انجام دهید؟ اگر چنین لطفی به ما دارید، صمیمانه از شما سپاسگزار هستیم، اما خواهش میکنیم از این لطف، یک گام بالاتر نروید، همانطور که در این دو سه سال اخیر با هم فکر میکردیم، با هم نقشه میکشیدیم، با هم عمل میکردیم، می خواهیم سالهای سال با هم فکر کنیم، با هم رهیابی کنیم، با هم درد و درمان را بشناسیم و با هم عمل کنیم.
🔴برادر! خواهر! آن روز که تو بخواهی، بگویی، من دیگر خاطرم جمع شده، مملکت، رهبران و مسئولان مسلمان مومن و آگاه و متعهد پیدا کرده، خودشان وظایف خودشان را البته میشناسند و عمل میکنند! آن روز، روز #انحطاط و #ارتجاع و #سیر_قهقرایی در انقلاب ماست و خدا کند، چنین روزی هرگز در جامعه ما پیش نیاید.
____________
📚@reza_afshar
🔺نقد نگاه میتیکومانی از قول رهبری!
🔹️ وظیفهی نخبگان این است که خلأها را شناسایی کنند، منافذ خطر را شناسایی کنند، راههای رفع خلأ را و بستن منافذ خطر را جستجو کنند، بررسی کنند و به دولتها کمک فکری کنند، به مجلسهای شورای اسلامی کمک فکری کنند، به مسئولین کمک فکری کنند؛ نخبگان وظیفه دارند. در یک جامعهی زنده و بانشاط، نخبهی ملّت احساس وظیفه میکند، وظیفهاش هم اینها است.
مقام معظم رهبری | ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
___________
📚@reza_afshar
بعد از یک وقفه چند هفته ای، امروز به یک مدرسه دیگر رفتم و به سوالات دانش آموزان پاسخ دادم. مدرسه شهید طهماسبی در بزرگراه شهید محلاتی.
به سبک بقیه جلساتم با دانش آموزان، یک مقدمه کوتاه گفتم و بعد بچه ها سوالات شان را پرسیدند. از سوالات تاریخی و سیاسی تا بعضی موضوعات اجتماعی و فرهنگی.
وسط جلسه، یکی از دانش آموزان سوالاتی درباره آزادی و آزادی بیان و... پرسید و پاسخ دادم. گفتم آزادی مطلق در هیچ جای دنیا وجود ندارد و دنبالش نگردید اما همین جلسه و هزاران جلسه مشابه با دانش آموزان و دانشجویان مثال واضحی از وجود آزادی و آزادی بیان در کشور است که بچه ها تندترین سوالات را هم می پرسند و پاسخش را هم می شنوند.
بعد از این حرف، یکی از دانش آموزان با حالت شوخی _ جدی گفت الان سوال می پرسیم اما بعدش شاید برویم داخل گونی! من هم گفتم تضمین کتبی می دهم که بعد از این جلسه هیچ کس با شما کاری ندارد و گونی که به کنار، اگر کسی حرفی به شما زد یعنی حرف من غلط بوده! لذا آخر جلسه متنی که عکسش را می بینید را به یادگار برایشان نوشتم.
اواخر جلسه هم بحث به انتخابات مجلس رسید و بعضی هایشان که تازه فهمیده بودند جزو منتخبان مجلس جدید هستم باورشان نمیشد که بعد از انتخابات به مدرسه رفته ام! این قصه غمناکی است که خیلی از مسئولان آنقدر زیست شان جدا از توده های مردم است که حتی دانش آموزان نمیتوانند چنین چیزی را تصور کنند! اصولگرا و اصلاح طلب در این سالها چه کرده اند که همین کارهای ساده برای مردم باورنکردنی شده؟
@Sabeti ✅
🔴 امشب؛ برنامه زنده #ثریا | منتخبان ملت و حل مسائل کشور؛ رویشهای جوان و امیدبخش
🔺با تمرکز با دو مسئله اساسی زمین و مسکن و حقوق کارگران
🔻باحضور:
🔹دکتر محمدمنان رئیسی
🔹دکتر میثم ظهوریان
🕰 امشب؛ یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۲
ساعت ۲۳:۲۰
📺 شبکه یک سیما
حتما امشب برنامه رو ببینید!!
_______
📚@reza_afshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺لغو انتخابات 2024 توسط دولت اوکراین
میخائیل پودولیاک به نشریه اوکراینی "Strana" گفت:"رئیس جمهور ولادیمیر زلنسکی در این مورد محتاط است، من می توانم آن را واضح تر بگویم. امسال هیچ انتخاباتی برگزار نخواهد شد".
زلنسکی به بهانه جنگ و حکومت نظامی، انتخابات ریاست جمهوری را برگزار نمیکند تا دست دموکراسی دروغین و نگاه منفعتطلبانهی حزبیشان بیش از پیش رو شود.
همان نگاهی که هیچگاه تمایل ندارد تا زمانی که خروجی صندوقها نام امریکا یا نوکرانشان باشد در کشورهای منطقه خصوصا فلسطین انتخاباتی برگزار گردد.
این در صورتی است که ایران با وجود درگیر جنگ بودن و اشغال برخی شهرها توسط حزب بعث و ترور ٧٢ نفر از مسئولانش در بمب گزاری حزب جمهوری و رد صلاحیت رئیس جمهور بنیصدر در شرایط بسیار نامطلوب، باز هیچگاه حاضر نشد حتی یکروز هم انتخابات که تنها راه رسیدن به کف جمهوریت هست را به تعویق بیاندازد و این خود سند افتخار ماست.
✍🏻#رضا_افشار
دوشنبه ١۴ اسفند ١۴٠٢
______________
📚@reza_afshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا دهه ۹۰ را از دست دادیم؟ / جریان انقلابی متوجه تحولات بینالملل نبود
مسعود براتی، کارشناس ارشد مسائل بینالملل توضیح میدهد
______________
📚@reza_afshar
🔺جایگاه بانوان قبل انقلاب چه بود، بعد انقلاب چه شد؟
🔹به مناسبت فرارسیدن ۸ مارس "روز جهانی زن" مروری کنیم بر اعتلای جایگاه زنان در دوران پسا انقلاب_______________ 📚@reza_afshar
🔺خشونت جنسی علیه زنان در غرب
قدری از کارنامه غرب در مسیری که پیش پای زنان نهاد و آنها را به کالایی برای مصرف شدن تبدیل کرد
٨ مارس را باید بجای روز جهانی زن، روز جهانی مطالبه نامید، مطالبه حقوق از دست رفته زنان
_____________
📚@reza_afshar
♦️از تله جمعیتی ایران در سال ۱۴۰۵ چیزی شنیدی؟!♦️
تله جمعیتی یعنی:
۱۳۰ سال طول میکشه کشور پیر ما دوباره جوان بشه
سال ۱۴۸۰ کشوری با ۳۱ میلیون (تقریبا یک سوم الان) داریم با ۶۵٪ بالای ۷۰ سال
یعنی جوانی نیست که کاری برای پیران انجام بده
اونقدر این قضیه مهمه
که رهبر انقلاب چنتا جمله عجیب گفتن
🔹تن انسان میلرزد
🔸من هم مقصر بودم
🔹خبر پیری کشور دهشتناک است🔸بابت این موضوع شب خوابم نمیبرد🔹هرکس قدمی بردارد در نماز دعایش میکنم🔸تلاش برای جوانی خانواده یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است🔹برای جوانی جمعیت اینهمه تأکید کردیم، در عین حال نتایج، خیلی نتایجِ دلگرمکنندهای نیست
مشاور امنیت ملی نتانیاهو در کنگره اسرائیل میگه ایران ادعا میکنه اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید، اما من با آمار و ارقام اثبات میکنم ایران خودش ۲۵ سال آینده را نخواهد دید
مشاور جرج بوش سالها پیش گفته بود لازم نیست به ایران حمله کنید چون ایران خودش در بحران جمعیت نابود میشه، اگر خواستید به عراق حمله کنید
فاجعه اینه که نرخ رشد ما الان زیر ۱٪ و نزدیک صفره. اون هم مربوط به اهل سنت در استان سیستان و بلوچستان و استان آذربایجان غربی میشه
چند عامل موثر در تشدید این بحران:
افزایش سن ازدواج
کاهش تمایل به ازدواج
افزایش نرخ طلاق
افزایش نرخ ناباروری
جلوگیری وکاهش تمایل به فرزندآوری
قطعا اغلب اطرافیان شما، خواسته یا ناخواسته، حداقل درگیر یکی از موارد بالا هستند
لازمه یادآوری کنم که از فرزند چهارم به بعد روی رشد جمعیت تاثیر داره، دوتا اولی که نرخ رشد روی صفره
یک نگاه اجمالی به روند پیری کشور
سال ۹۶ جزو ۷۷ کشور جوان بودیم
سال ۱۴۰۱ جزو ۱۱۱ کشور میانسال شدیم
سال ۱۴۰۵ میفتیم داخل تله جمعیتی و جزو ۱۱ کشور پیر میشیم
سال ۱۴۲۰ بدبخت میشیم، سومین کشور پیر دنیا 🤯
❌سال ۱۴۸۰ جمعیت ایران ۳۱ میلیون❌
.
همین الان هم اوضاع خیلی افتضاحی داریم
الان ما ۴۱ میلیون زن داریم
۶۳٪ سن بالا دارند نمیتوانند بچه بیاورند
از ۳۷٪ یک پنجم نابارور قطعی و یک پنجم هم نابارور ثانویه هستند
یعنی فقط ۲۲٪ از زنان ما توانایی باروری دارند 😢
اونا هم خیلیاشون به دلایل مختلف بچه نمیارن
اشتغال
بی حوصلگی
سختی زایمان
فرار از مسئولیت
مشکلات اقتصادی
مشکلات خانوادگی
بیاین ببینیم چطور دشمن با برنامهریزی، خودمون رو توسط خودمون نابود کرد
صهیونیستهای انگلستان ۱۰۰ سال پیش روی کاهش جمعیت کشورهای اسلامی مطالعه و برنامهریزی کردند
سال ۱۲۹۷ با آوردن سربازی و دارالفنون جوانها را مشغول درس و سربازی کردند که سن ازدواج بالا بره
سال ۴۰ یک زن از سازمان بهداشت جهانی مامور پیادهسازی سیاستهای کاهش جمعیت شد
دهه ۷۰ وقتی دولت رفسنجانی از بانک جهانی استقراض کرد، شرط کردند باید جمعیت ایران کاهش پیدا کنه. کنترل جمعیت با بزرگترین بسیج اجرایی و تبلیغی انجام شد. حتی روستاهایی که امکانات اولیه آب و برق و گاز نداشتند دفتر بهداشت داشتند که وسایل پیشگیری از بارداری را توزیع کنند. شعار «فرزند کمتر زندگی بهتر» به صورت گسترده تبلیغ شد. کاری که قرار بود در ۲۰ سال با یک شیب ملایم اتفاق بیفته با نفوذ جاسوسان و مزدوران با سرعت عجیبی اتفاق افتاد
سال ۷۸ ایران رتبه اول جهان در کنترل جمعیت شد و اسرائیل رتبه آخر را پیدا کرد. آن سال دکتر مرندی وزیر بهداشت دولت هاشمی (مجری برنامه کنترل جمعیت) و بیل گیتس که سالی یک میلیارد دلار کمک سازمان ملل میکرد، گزینههای جایزه کنترل جمعیت شدند. دکتر مرندی با ۹ رای برنده جایزه جهانی کنترل جمعیت میشه و جالبه بیل گیتس فقط ۱ رای میاره
۱۰ سال بعد، اواخر دهه ۸۰ کارشناسا متوجه شدن چه کلاه گشادی سرمون رفته
رهبر انقلاب از همان سالها بارها درباره این بحران صحبت کردند اما هرچه جلوتر رفتیم فهمیدیم اوضاع وخیمتر و راه جبران سختتر شده
❤️دکتر مرندی سال ۹۳ میگه من احساس عذاب وجدان میکنم چون کار ما باعث بحران بزرگی شد❤️
البته این وضعیت برای همه کشورهای اسلامی اتفاق افتاده. کشور بحرین و لبنان که وضعیت بدتری نسبت به ایران دارند. بعد از آن هم عراق و...
ای داد، ای وای، خیلی کارمون سخت شد!
➖➖➖
🥇حالا بگو راهکار چیه؟؟؟
کارشناسان میگن تا سال ۱۴۰۵ اگر ۱۴ میلیون زایمان موفق داشته باشیم در تله نمیافتیم
یعنی از ۴۱ میلیون زن ایرانی که فقط ۹ میلیون توانایی باروری دارن، اگر هر زنی که نابارور و یائسه نشده باشه،در این۳ سال باقی مانده ۲فرزند بیاوره، ما در تله گیرنمیکنیم
این وسط یک عده باید جور یک عده دیگر را هم بکشن،جهاد بکنن، پشت سر هم بچه دار بشن
خب معلومه سخته، اما شدنیه!!
ما ایرانی هستیم، کارهای سخت رو انجام میدیم
ما ۸ سال با دست خالی در مقابل حدود ۴۰ کشور با محوریت حزب بعث عراق مقاومت کردیم و پیروز شدیم منتها عمق فاجعه رو درک نمی کنیم!
_____________
📚@reza_afshar
🔺امیر حسین ثابتی به قولش عمل کرد
امیر حسین ثابتی که قول داده بود هزینههای انتخاباتیش را اعلام عمومی کند این کار را کرد و روی همه ما را سفید کرد
این مدل سیاست ورزی دهه یک دهه شصتی که صراحت و صداقت را فدای رسیدن به قدرت نکرد با شگفتی مورد پسند مردم قرار گرفت و این خود نشان از آن است که مردم هرگاه چنین رفتاری را ببینند میپسندند!!
ای کاش این مدل را همه پیاده کنند
متن نامه این برادر عزیز بدین شرح است👇🏼
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم شریف تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات
سلام!
در اطلاعیه 25 بهمن 1402 صادقانه اعلام کردم که از ابتدا قصدی برای هزینه کردن جهت تبلیغاتم نداشتم و بنایم بر این بود که به صفحات و کانالهایم در فضای مجازی اکتفا کنم، اما پس از آنکه عزیزان مختلفی اعلام کردند می خواهند در این مسیر کمکهای مالی کنند، به صورت شفاف شماره حسابی که در سامانه وزارت کشور هر نامزد باید اجبارا وارد می کرد را اعلام نمودم تا خود مردم در این مسیر هر میزان که دوست داشتند مشارکت کنند.
سپس هر شب میزان کمک های مالی را به صورت جداگانه اعلام نمودم و وعده دادم که بعد از برگزاری انتخابات، مبلغ نهایی جمع شده و ریز مخارج ستاد را به صورت شفاف اعلام می کنم.
الوعده وفا؛
بدین وسیله اعلام می کنم که مبالغ جمع شده برای هزینه های تبلیغاتی ام مجموعا 223 میلیون و 700 هزار تومان (841 تراکنش) بوده که به شرح ذیل مصرف شده است:
1️⃣ هزینه چاپ 200 هزار عدد تراکت سیاه و سفید دو رو / 46 میلیون تومان
2️⃣ هزینه چاپ 6000 پوستر رنگی یک رو / 28 میلیون تومان
3️⃣ هزینه تبلیغات در فضای مجازی برای توزیع کلیپ ها در ایتا و تلگرام/ 135 میلیون و 500 هزار تومان
4️⃣ هزینه امور جاری ستاد (حمل و نقل، تدوین، خورد و خوراک و...)/ 14 میلیون و 200 هزار تومان
⭕️ ضمنا توزیع تراکتها و نصب پوسترها بدون هیچ هزینه ای و تماما توسط نیروهای داوطلب صورت گرفت.
مجددا از همه برادران و خواهران بزرگواری که در طول ایام تبلیغات، بدون هیچ چشم داشت و انتظاری، تنها به خاطر حمایت و تقویت گفتمان انقلاب اسلامی از بنده حقیر حمایت کرده و با کمک های مالی و میدانی خود، این برادر کوچکترشان را شرمنده کردند تشکر می کنم. ان شاءالله با دعای خیر شما بتوانم در این مسیر دشوار، امانتدار خوبی باشم و در راستای اسلام و منافع مردم عزیز ایران اقدام کنم.
امیرحسین ثابتی منفرد
منتخب مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات در مجلس دوازدهم
16 اسفند 1402
_____________
📚@reza_afshar