🥀منحنی قلب من تابع ابروی توست🥀
✍ #رضاقاسمپور(خبرنگارصدایمعلم)
با اینکه دانشآموخته ریاضیات در قدیمیترین دانشگاه ایران (دانشگاه تربیت معلم تهران) هستم ولی متاسفانه دو بار بیشتر نتوانستم پروفسور "عبادالله محمودیان" از نخبگان معاصر ریاضیات ایران را زیارت کنم یکبار اوایل دهه هفتاد در نشریه امید زنجان، وقتی که پروفسور به عنوان سرتیم نخبگان اردوی ملی ریاضی دانشآموزی، میهمان دانشگاه زنجان بودند البته جای بسی خوشبختی است که در این دیدار علاوه بر نخبگان ریاضیات، پروفسور مریم میرزاخانی (شهیر عالمگیر) را نیز زیارت کردم.
🌀بار دوم زمانی که پروفسور محمودیان، استاد بازآموزی درس ریاضیات جدید برای دبیران ریاضی در دوره ضمن خدمت آموزش و پرورش استان زنجان (در تربیت معلم الزهرا) بودند. در این دیدار علاوه بر مشق عشق، موفق شدم مصاحبه مفصلی با پروفسور محمودیان در خصوص جابجایی مرزهای دانش ریاضیات و آخرین دستاوردهای مادرِ علوم داشته باشم. این مصاحبه در صفحه آخر نشریه امید زنجان منتشر گردید. متاسفانه امروز توسط دکتر "مهدی آقابالی" از شاگردان خلف استاد، خبر آسمانی شدنش را گرفتم. بالاخره باد خزان، شاخ و برگهای پروفسور محمودیان را به شاگرد خلفش پروفسور میرزاخانی و استاد بزرگوارش پروفسور هشترودی بزرگ پیوند زد.
🌀دکتر سید عبادالله محمودیان متولد 28 اردیبهشت 1322 در زنجان و پسرخاله دکتر سیدمحسن نجفیان است. وی به خاطر علاقه وافر به علم ریاضی به چهره ماندگار رشته ریاضیات کشور در سال 89 تبدیل شد و به عنوان استاد ریاضی علم خود را در اختیار دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف قرار داد.
سید عبادالله محمودیان از مؤسسان انجمن رمز ایران است. ایشان برگزیده جایزه علمی علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان در سال 1390 نیز است.
استاد محمودیان در خصوص یکی از علل مهاجرت دانشجویان معتقد بودند: "جوانان نخبه به دلیل کمبود امکانات به خارج میروند و بازنمیگردند، بنابراین باید تسهیلاتی برای تحقیقات آنها فراهم شود تا پس از تحصیل در خارج، به کشور بازگردند"
در پایان شعری منتسب به پروفسور هشترودی که احتمالا سرایندهاش استاد قائمی هستند را به یاد پروفسور محمودیان عزیز تورق میکنیم.
🌀خط مجانب بر آن طره گیسوی توست
منحنی قامتم تابع ابروی توست
خط مجانب بر آن، طره ی گیسوی توست
حد رسیدن به تو، مبهم و بی انتهاست
بازه تعریف دل، در حرم کوی توست
بی تو وجودم بود یک سری واگرا
ناحیه همگراش دایره روی توست
مهر تو چون میدهد سمت به بردار دل
هر طرفی روکنی، همجهت و سوی توست
پرتو خورشید شد مشتق از آن چشم تو
گرمی و جانبخشیاش جزئی از آن خوی توست
چون به عدد، یک تویی، من همه صفرها
آن چه که معنا دهد قامت دلجوی توست
گر شود آن دم که ما زوج مرتب شویم
سر به رهت مینهم، چون که سرم گوی توست
هجر و فراقت شکست قائمه قائمی
نقطه پرگار عشق واله و پیجوی توست
🍃🌸 @Reza_Qasempour
❇️ بازدید سفیر سومالی از شهرکهای صنعتی اشتهاردِ البرز و بوئینزهرایِ استان قزوین
✍ #رضا_قاسمپور
شنبه هشتم دیماه ۴۰۳ به دعوت دکتر مرتضی عرب(مشاور شهرکهای صنعتی اشتهارد)با اشتیاق در دفتر مرکزی شهرک حاضر میشوم. جلسهای با حضور دکتر عبدالعزیز حسن صالح و دکتر خالد ابراهیم الشیخ، سفیر و جانشین سفیر سودان در معیت هیات همراه ایرانی و مسئولین شهرک صنعتی اشتهارد در حال برگزاری است. ظاهرن این نشست و بازدیدهای مسلسل بعدی به منظور ایجاد دفتر همکاریهای مشترک ایران و آفریقا جهت روانی و تسهیل صادرات کالا و خدمات میباشد.
🔷سومالی؛ آینده دامداری جهان
کشور سودان سومین کشور بزرگ آفریقا و دومین کشور بزرگ جهان عرب در شمال شرق قاره آفریقا با جمعیتی حدود پنجاه میلیون نفر و کشوری با پیشینه و قدمت بلند تاریخی و البته کشمکشهای قومی قبیلهای است.
اقتصاد سودان بیشتر بر پایه دامداری، پرورش چهارپایان و کشاورزی استوار است.
کشاورزی معطوف بر رود نیل با بهرهبرداری مشترک و مسالمت آمیز با همسایگانی چون مصر، لیبی، چاد، اتیوپی و اریتره است.
دین اکثریت مطلق مردم سودان اسلام بوده و زبان رایج بین مردم عربی و انگلیسی است. به اذعان سفیر، سه کشور کانادا،استرالیا و سومالی بزرگترین تولیدکنندگان مواد غذایی آینده جهان هستند.
🔷تاسیس دفتر همکاریهای ایران و آفریقا
در ابتدای جلسه دکتر سید مرتضی عرب ضمن خیرمقدم به سفیر سودان و هیات همراه با تشریح ظرفیتهای شهرکصنعتی افزود:شهرک صنعتی اشتهارد بزرگترین شهرک خاورمیانه بوده و تنوع محصولات آن زبانزد میباشد. امیدواریم این جلسه و بازدید از شهرکهای صنعتی اشتهارد و بوئین زهرا باعث تاسیس دفتر مشترک همکاریهای تجاری و صادراتی باشد تا شناسایی حوزههای همکاری و ظرفیتهای طرفین باعث رونق صادرات به کشورهای آفریقایی گردد.
🔷اشتهارد؛ دارنده ۵۰ برند ملی صنعتی کشور
در ادامه سفیر سودان و هیات همراه ضمن بازدید از دستاوردها و ظرفیتهای صنعتی شهرک، پای صحبتهای فنی مهندس عاقبتی (رییس شهرک صنعتی) نشستند. عاقبتی ضمن خوشامد و استقبال از این نشست افزود:در تولید مواد شیمیایی، آرایشی و بهداشتی ما دارای مقام اول کشور هستیم. مفتخرم بگویم که شهرک صنعتی ما به تنهایی دارای ۵۰ برند تولید ملی میباشد.
در ادامه صنعتگران و تولید کنندگان شهرک صنعتی حاضر در جلسه شامل گروههای مواد شیمیایی، لوازم خانگی، پلی اتیلن آرایشی و بهداشتی، منسوجات فایبرگلاس، ایزوگام، صنعت ساختمانی و بتنی و....نقطهنظرات و پیشنهادات خود را در حضور سفیر سومالی به اشتراک گذاشتند.
🔷بازدید از کارخانجات اشتهارد و بویینزهرا
پس از پایان نشست، سفیر سومالی و هیات همراه ضمن آشنایی با کلیت شهرکهای صنعتی اشتهارد و بویین زهرای استان قزوین، بصورت میدانی از شرکتهای تولیدیصنعتی زیر بازدید کرده و در جریان چرایی و چگونگی صدور کالا و دانش و تکنولوژی کارخانجات مذکور به کشور سومالی و دیگر کشورهای آفریقایی قرار گرفتند.
🔻لابراتوار داروهای گیاهی طبیعت زنده( سینره) آرایشی و بهداشتی
🔻شرکت بیبافت گستر جهان (تولیدات چرم مصنوعی و لوازم پزشکی و صنعتی)
🔻شرکت معظم روغنهای صنعتی(شهرک چرمسازی پوئین زهرا)
🔻آراسنج بزرگترین تولیدکننده کود کشور
🔻شرکت تولیدات سموم کشاورزی البرز بهسم(بوئین زهرا)
🔻فرودگاه بینالمللی پیام استان البرز
🍃🌸 @Reza_Qasempour
پارکرود یا پارک فاضلابکرج ⁉️
✍ #رضا_قاسمپور
هفته پایانی آذر ماه ۴۰۳ در ادامه سلسله بازدیدهای کانون حامیان حقوق شهروندی فرصتی دست داد تا با هماهنگی آقای نصرالهی معتمد پایکار منطقه حصار در معیت خانمها ناهید ختایی(مدیر عامل کانون) و خانم دکتر ناهید رشتچی(رییس کمیته محیط زیست) از پاکرود کرج(حد فاصل بیلقان تا پارک چمران)و تصفیهخانه حصار بازدیدی میدانی داشته باشیم.
در این بازدید تعدادی از اهالی بومی نیز با هماهنگی آقای نصرالهی به جمع ما پیوسته و در بررسی و احصا چالشهای پاکرود نظرات انتقادی و پیشنهادی خود را در قالب چند کلیپ که از سوی حامیان حقوق شهروند در شبکههای اجتماعی منتشر شد به اشتراک گذاشتند.
🔷پارکرود؛ خراش بر سیمای طبیعت
واقعیت آنست که کره زمین، تنها جایی است که میتوانیم روی آن نفس بکشیم، اما متاسفانه تمام زیبایی آن را با زباله، نخاله، ساخت و سازهای غیرمجاز، قطع درختان، مازوت سوزی و ... به نابودی کشاندهایم.
دکتر ناهید رشتچی دانشآموخته محیط زیست با اعلام مطلب فوق میافزاید: راستش نخستین بار است که پارکرود را از نزدیک میبینم و البته خیلی متاسف هستم از اجرای طرحی که شباهتی با پارک رودی که قرار است با توسعه پایدار هماهنگ باشد ندارد البته چیزی که امروز شاهدش هستیم پارکفاضلاب است تا پاکرود.
ای کاش دستاندرکاران پروژه قبل از شروع اینکار، از کشوری صاحب تجربه مانند ژاپن الگوبرداری کرده و یا از افراد ذیصلاح و مطلع مشورت کارشناسی میگرفتند.
رشتچی با اشاره به سند آمایش سرزمینی میافزاید:
طبق اسناد بالادستی چنین پروژههایی باید تعامل کاملی با محیطزیست و اکوسیستم رودخانه داشته باشند.
تجاوز به حریم و بستر رودخانه با سنگ و بتن در واقع خراش انداختن بر سیمای مظلوم طبیعت و جابجایی اکوسیستم طبیعی در پایین دست سد کرج است.
🔷پل معیوب و موتورسواران مزاحم...
در ادامه نصرالهی معتمد منطقه در خصوص چالشهای پاکرود در قالب: دزدی، ناامنی،بوی فاضلاب،آلودگی بستر رودخانه و وجود کارتن خوابها میافزاید: اگر مردم پایکار باشند ما به کمک رسانهها و تشکلهای محیط زیستی میتوانیم مشکلات منطقه را از مجاری قانونی حل و فصل نمائیم.
در ادامه تعدادی از شهروندان وارد بحث شده و مشکلات منطقه را عنوان میکنند.
ابراهیم خلیلی(مربی ورزش ایروبیک) ضمن تشکر از پیگیری حقوقی و رسانهای مشکلات مردم از سوی کانون حامیان حقوق شهروندی میافزاید:روزهای فرد در پارک رود ورزش داریم حتی روزهای جمعه برای تشویق به ورزشکاران صبحانه میدهیم.
بنظرم یکی از مشکلات اصلی پاکرود،وجود پل عابر اتصالیست که به واسطه آن حضور بیقاعده و قانون موتورسوران مناطق اطراف عملا برای اهالی بومی دردسر ساز شده است.
ساخت رمپ غیر اصولی و اشتباه روی پل باعث پدیده موتورسواران است.
🔷تجاوز به حریم و بستر رودخانه کرج
جهانشاهلو از حامیان ورزشکاران حوزه معلولین نیز با اشاره به مشکلات منطقه میافزاید:به همت اهالی بومی و رسانهها تا حدودی مسائل منطقه در حال سامان تدریجی است ما منتظر دولت و شهرداری نیستیم با فعالان و داوطلبان بومی دست به کار شدهایم.
در ادامه خانم ختایی با اشاره به تجاوز به حریم و بستر رودخانه میافزاید: طبق نظر کارشناسان در اجرای چنین پروژههایی نباید حتی سنگی از بستر رودخانه جابهجا شود. متاسفانه پل احداثی به علت مهندسی نادرست کوتاه و معیوب بوده لذا مجبور شدهاند با تعرض به حریم رودخانه عملا به دیواره بستر رودخانه اضافه کنند.
خلاصه اینکه اجرای معیوب طرح پاکرود خطری جدی برای موجودات زنده و گیاهان بومی بوده و به اکوسیستم منطقه آسیب های جدی وارد کرده است. ما از گروه زمین پاک برای پاکسازی مداوم بستر پاکرود سپاسگزاریم.
🔷از طلا گشتن پشیمان گشتهایم...
در پایان رضا قاسمپور(رییس هیات مدیره کانون حامیان حقوق شهروندی) نیز با اشاره به ورود فاضلاب مناطق اطراف به درون رودخانه میافزاید: دبی آب کم است لذا امکان خود پالایی رودخانه وجود ندارد متاسفانه در پایین دست با همین آب آغشته به فاضلاب کشاورزی صورت میگیرد. بدیهی است که جوشاندن، آلودگی آب را کامل از بین نمیبرد و امروز شاهدیم طرحی که قرار بود باعث پمپاژ آرامش و آسایش به پایین دست سد کرج شود خود مرکز تجمع زباله و فاضلاب شهری و نتیجتا مرکز تولید و تکثیر انواع بیماریهاست به قول شاعر:
از طلا گشتن پشیمان گشتهایم
مرحمت فرموده ما را مس کنید
🍃🌸 @Reza_Qasempour
❇️استاد هوشنگمریدی مردی برای تمام فصول
✍ #رضا_قاسمپور
کرج به واقع معدن چهرههای شاخص، افراد و افکار جورواجور از قومیتها و مذاهب مختلف است. به روایتی کرج خاستگاه بیش از ۷۰۰ نوع از انواع عرفان و نحلههای مختلف فکری از نوع کاذب و صادقش بوده و بیش از چهل درصد از کل مجموعهداران کشور در رشتهها و شاخههای مختلف ساکن گوشه و کنار این کلانشهر بیدر و پیکرند. بسیاری از هنرمندان و چهرههای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و... پایتخت خاستگاه کرجی دارند.
🔷مرید؛ برنده نقش اول فیلم قصه پری
هفته اول دیماه ۴۰۳ با هماهنگی سرکارخانم پرستو منادی (شاعر و دبیر انجمن ادبی هنری ایران زمین) در عظیمیه کرج به دیدن بازیگر نقش اول فیلم عاشقانه قصه پری(برنده فستیوال بینالمللی هالیود اسکیپ تاون آمریکا) میروم.
استاد مصطفی(هوشنگ)مرید متولد ۱۳۲۰ تهران(با اصالت قائمشهری) ۴۵ سال از عمر خود را در آلمان گذرانده است. وی دانش آموخته شیمی در ایران قبل از انقلاب و مهندسی راه و ساختمان در آلمان، بازنشسته شهرداری هامبورگ بوده و شش سالیست که پسا بازنشستگی ساکن ایران میباشند. مرید شاعر، ترانهسرا و استاد آواز،هنرپیشه و... بوده و تاکنون بیش از شش آلبوم از تصنیفاتش با استقبال علاقمندان آواز و موسیقی ایرانی مواجه شده است. هوشنگ مرید در ۸۲ سالگی با مشارکت در ساخت و بازیگری فیلم پر سر و صدای "قصه پری" توانست در فستیوال هالیود آمریکا برنده نقش اول بازیگر مرد این فستیوال مهم بینالمللی گردد.
🔷درخشش قصه پری در فستیوال هالیود
به گزارش سینما سیاست روز به نقل از روابط عمومی پروژه سینمایی“قصه ی پری” ، این فیلم سینمایی به نویسندگی و کارگردانی “اشکان شاپوری” شب گذشته موفق به کسب جایزه بهترین فیلم خارجی زبان از فستیوال Hollywood Skpitown International Palayhouse شد.
این فیلم در کنار فیلم های مهم و پرخرج هالیوودی رقابت کرد و توانست رکورد تازه ای در این فستیوال ثبت کند و در ده رشته ی هنری از جمله: بهترین فیلم، بهترین فیلم زبان خارجی، بهترین کارگردانی(اشکان شاپوری)، بهترین فیلم نامه اورجینال (اشکان شاپوری)، بهترین بازیگر مرد نقش اول (هوشنگ مرید)، بهترین بازیگر مرد نقش مکمل (اودین روشن)، بهترین تدوین (اسماعیل منصف)، بهترین موسیقی(بابک زرین)، بهترین طراحی صحنه، بهترین طراحی لباس (مهران بستانی) ... جایزهها را درود کند. قصه پری یک درام عاشقانه و تاریک است که اواخر زندگی یک پیرمرد آلزایمری را روایت میکند
🔷استاد مرید؛ مردی برای تمام فصول
یک ساعتی میهمان منزل صاف و ساده استاد هستم. انرژی زایدالوصف و جنب و جوش جوانی در چهارستونش ساری و جاریست آنقدر حرف برای گفتن دارد که فرصتی برای طرح سوالاتم نمیماند یک ریز و پی در پی از صفر تا صد زندگی پر راز و رمزش را روایت کرده و از آرزوهای دور و درازش ترانه میسراید.
مجموعه اشعار و ترانههایش را در مجلدی در دست انتشار دارد هر ورق از این مجموعه راوی خاطرات عاشقانه و داستانهای زندگی استاد است.در لابهلای صحبتهای مسلسل، هرزگاهی تصنیفی از آثارش را با شور و اشتیاق تمام برایم اجرا میکند. مخلص کلام آنکه شور و امید به زندگی در سراسر وجود مرید با ضرباهنگ تمام ساری و جاریست.با وجود تمام ناملایمات و تنگناهای زندگی به آینده امیدوار بوده و آرزوهای دور و درازی در سر میپروراند مرید با اشتیاق تمام در اکثر برنامههای فرهنگی و هنری تهران کرج مشارکت داشته و تقریبا هیچ دعوتنامهای را بی جواب نمیگذارد دوستان استاد رِنج سنی مشخصی ندارند به قول معروف با هر ساز کوکی رقصیده و مخاطبش را جذب میکند.
دیدار بعدی با استاد هوشنگ مرید احتمالا در موزه تمبر یکتای گوهردشت خواهد بود.
🍃🌸 @Reza_Qasempour
❇️دکتر زینالی؛ مدیر کلی از جنس البرز
✍ #رضا_قاسمپور
از دوشنبه ۱۱ دیماه ۴۰۳ عدهای از فعالان فضای مجازی بکوب در حال تخریب گزینه مطرح مدیر کلی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز در پویشی تحت عنوان نه به حلقه زنجان (ن_ز) هستند.
امروز ظهر شنیدم که دکتر نادر زینالی به جای آقای رحیم خاکی به عنوان مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز معارفه شدهاند. با هماهنگی دکتر امیر کرمزاده (مدیرکل محتشم میراث فرهنگی استان اصفهان) قراری حضوری با نادر زینالی میگذارم تا به جای پیشداوری در چیستی و کیستی مدیر کل جدید، چرایی و چگونگی فرایند این انتصاب را میدانی بررسی کنم.
🔷چالشهای میراث فرهنگی استان البرز
در تماس با مدیرکل جدید با وجود شلوغ بودن دفتر و قرار ملاقاتش با استاندار، با آغوش باز زینالی روبرو میشوم. در گپ و گفت مختصر با مدیر کل جدید میراث فرهنگی،بخشی از دغدغههای اهالی فرهنگ و دغدغهمندان حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را تیتر وار به شرح زیر بیان میکنم.
🔻مسائل و مصائب تپه باستانی ازبکی و حواشی آن(برگشت پنج میلیارد از بودجه تپه باستانی به خزانه و لوث شدن ساخت هتل و مجموعه گردشگری مرتبط با تپه و بالا گرفتن اعتراضات مردمی)
🔻بحث تخریب تدریجی بناهای تاریخی همچون کاروانسرای ینگی امام،کاخ شمس،خانه مصدق و...
🔻فقدان دانشنامه مصور و علمی برای معرفی جاذبههای گردشگری و ظرفیتهای توریستی استان البرز
🔻فقدان موزه مرکزی کرج و نتیجتا رها و بلاتکلیف بودن مجموعه داران متنوع و متکثر استان البرز و عدم حمایت از موزههای شخصی مستقر همچون موزه تمبر یکتای گوهردشت و...
🔻پیگیری و توسعه بومگردیهای استان و رونق بخشی به گردشگری داخلی و ماندگاری توریستهای خارجی
🔻خروج از روزمرگی و رویکرد "باری به هرجهت" مدیران کل قبلی و ضرورت ارتباط سازنده و تعاملی با فعالان فرهنگی بخش خصوصی
دکتر زینالی مشتاقانه و صبورانه نقطهنظراتم را یادداشت کرده و پس از اتمام مطالبم توضیحاتی سرپایی در خصوص برنامههای خود ارائه میکنند که اهم آن نقل به مضمون میشود.
🔷مجری ماموریتهای دولت وفاق هستم
من نادر زینالی متولد بخش مرکزی کرج و رزمنده لشگر ۱۰ سید الشهدای کرج،به عنوان فرزند البرز و مدیرکل دولت وفاق ملی، سعی خواهم کرد ماموریتهای محوله وزارت متبوع را با هماهنگی مدیریت عالی استان و در تعامل سازنده با دلسوزان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر راهبری نمایم.
🔻توجه ویژه بنده روی مرتفع شدن چالشهای فعالین بخش خصوصی در حوزههای مختلف در ایران کوچک خواهد بود.
🔻برای توسعه صنعت توریسم و ماندگاری گردشگران داخلی و خارجی در استان البرز برنامهریزی کرده و از همین جا دست دوستی و همکاری به سوی صاحبان اندیشه و حاملان ایدههای خلاق دراز میکنم.
🔻میراث فرهنگی دستگاهی فرابخشی بوده و نیازمند تعامل و همکاریهای تنگاتنگ با سایر ادارات،نهادها و سازمانهای مرتبط میباشد لذا همکاری و همراه کردن دستگاههای مرتبط با میراث فرهنگی را از الزامات و اولویتهای کاری خود میدانم.
🔷از نقد سازنده استقبال میکنم
در پایان دست تمام منتقدین و فعالان فرهنگی استان را به مهر میفشارم معتقدم خاستگاه نقد از سرِ دلسوزی بوده و البته انتقاد سازنده باعث رشد، توسعه و بالندگی خواهد شد.
مخلص کلام آنکه من مدیرکل پشت میز نشین نبوده و به جد و تمام قد پیگیر ماموریتهای محوله وزارتی و حل مشکلات بخش خصوصی مرتبط خواهم بود.
لازم به ذکر است است که نادر زینالی سوابق اجرایی و مدیریتی از جمله مدیرکل امور استانها و تشکلهای مردمنهاد وزارت میراث فرهنگی، مدیرکل منابع انسانی و رفاه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاون توسعه مدیریت صندوق احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی و معاون توسعه مدیریت شرکت مادر تخصصی ایرانگردی و جهانگردی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را در کارنامه خود دارد.
🍃🌸 @Reza_Qasempour
از حجریسم تا قجریسم ⁉️
✍ #رضا_قاسمپور
سال ۱۴۰۰ آقای حلیمی(اولین مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز) با اعمال نفوذ توانست عبای گشاد آموزش و پرورش استان البرز را بر تن نحیف و فکر نمور آقای حجرگشت جانمایی کند.
📌سهم آقای حلیمی از زمین سوخته آ.پ
محصول این زد و بند سیاسی و میوه معاملات پشت پرده، پرتاب دستگاه تعلیم و تربیت البرز به عهد حجر و قجر است.البته جناب حلیمی شریک جرم زمینِ سوختهایست (سقوط آزاد آموزش و پرورش البرز در شاخصهای اصلی ارزیابی)که از ناکارامدی اقای حجرگشت به مدیرکل بعدی به ارث خواهد رسید.
📌از حجریسم تا منظوریسمِ حلیمی
امروز نیز ادامه این سناریو خزنده و خطرناک با قدرت تمام کلید خورده و در مسیر اجرا قرار دارد. این بار دار و دسته شکست خورده حجرگشت(شاکله ستاد اقای جلیلی) و تیم حلیمی پشت آقای منظوری سنگر گرفتهاند تا ورژن جدیدی از حجرگشت را در قاموس منظوری بر آموزش و پرورش مظلوم البرز تحمیل نمایند.
📌آخرین تقلای واپسگریان انقلابینما
در این مسیر آقای عباسی نماینده تندرو جبهه پایداری کرج و اقای حدادی نماینده اصولگرای ساوجبلاغ بزرگ میتوانند گرهگشای بخشی از موانع سر راه پروژه واپسگرای منظوریسم باشند. امیدواریم جناب حدادی حداقل در زمین واپسگرایان انقلابینما گرفتار نشود.
📌آقای استاندار به ندای قلبتان گوش دهید
به استاندار محترم البرز شفاف اعلام میکنیم که انتخاب امثال آقای منظوری تداوم کوره راه حجرگشت بوده و قطعا مدیریت عالی استان را با چالش جدی مواجه و در تقابل کامل با فعالان فرهنگی و معلمان آزاداندیش البرز قرار خواهد داد.
📌اقای وزیر آ.پ به هوش باشید
فعالان فرهنگی که شاکله ستادهای دکتر پزشکیان در البرز را تشکیل میدادند به جد خواستار انتخاب مدیرکلی هستند که ضمن درک درست از شرایط بحرانی دستگاه تعلیم و تربیت، معتقد به شعارهای دولت وفاق بوده و ملتزم به تغییرات جدی در چینش مدیران و مهمتر از آن در اصلاح رویکردهای ناصواب و متحجر فعلی باشد.
📌جولانداری کوتولهها و سقوط آزاد آ.پ
بزودی از ناترازیهای مادی و معنوی،کارنامه سیاه و عملکرد فشل مدیریت سه و ساله و اندی آقای حجرگشت رونمایی خواهد شد تا اهالی مداقه و انصاف بدانند دقیقا از کجا به کجا پرتاب شدهایم و محصول مدیریت کوتولهها با رویکرد پخمهپروری دقیقا چه بلایی بر سر ذینفعان دستگاه تعلیم و تربیت البرز آورده است؟
🍃🌸 @Reza_Qasempour
دکتر زینالی؛ مدیر کلی از جنس البرز
زینالی: دست تمام منتقدین و فعالان فرهنگی استان را به مهر میفشارم معتقدم خاستگاه نقد از سرِ دلسوزی بوده و البته انتقاد سازنده باعث رشد، توسعه و بالندگی خواهد شد.
رضا_قاسمپور:از دوشنبه ۱۱ دیماه ۴۰۳ عدهای از فعالان فضای مجازی بکوب در حال تخریب گزینه مطرح مدیر کلی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز در پویشی تحت عنوان نه به حلقه زنجان (ن_ز) هستند. https://moujenonews.ir/?p=20127
فرار دولت ازپرداخت بدهی های خود به سازمان تامین اجتماعی
ادغام بدون اصلاح ساختاری، مانند افزودن آب به کشتی در حال غرق شدن است. این رویکرد تنها بحران را به تأخیر میاندازد و تأثیرات منفی آن را به همه بیمهشدگان گسترش میدهد.
بیمهشدگان تأمین اجتماعی از محل حق بیمههایی که خود پرداخت کردهاند انتظار دریافت خدمات دارند. اگر منابع این سازمان صرف پوشش تعهدات صندوقهای ورشکسته شود، به نوعی حقوق آنها زیر سؤال میرود
علی محمدی بازرس انجمن صنفی کارگری اساتید حق التدریس دانشگاه های استان تهران : موضوع فرار دولت از پرداخت بدهیهای خود به سازمان تأمین اجتماعی یکی از مباحث جدی و پرچالش در نظام اقتصادی و اجتماعی کشور است. این بدهیها معمولاً ناشی از عدم پرداخت سهم دولت در بیمههای اجتماعی، تعهدات قانونی یا عدم تخصیص بودجه کافی به تعهدات بلندمدت است . چند نکته مهم در این زمینه وجود دارد: https://moujenonews.ir/?p=20142
با سلام و عرض ادب
خواهشمند است در صورت امکان تعدادی از معلمان استان در این نظرسنجی مشارکت کنند.
https://survey.porsline.ir/s/dSBFZe3