🔴 آمریکا چه خبر است؟
🔸برخی ارزیابی ها، خسارت آتشسوزی در لسآنجلس را ۵۰ میلیارد دلار تخمین می زنند. متیو کرانستون خبرنگار آمریکایی، خسارت اولیه را ۹۰میلیارد دلار برآورد کرده و این در حالی است که آتش سوزی آغاز شده از روز سه شنبه، رو به گسترش است.
🔻در آغاز سرمای زمستانی، برق خانه های ۱/۵ میلیون نفر قطع، و تامین گاز با مشکل روبرو شده است. بیش از ۲۷ هزار هکتار زمین در حال سوختن است.
🔸آتش به گرانقیمتترین ساختمانهای آمریکا در بورلی هیلز، هالیوود و بلوار سانست سرایت کرده که متوسط قیمت آنها ۲ میلیون دلار است.
🔻ده ها هزار خانه تخریب شده است. بیش از ۱۸۰ هزار نفر خانههای خود را تخلیه کرده و همزمان، سارقان دست به کار شده اند.
🔸انتشار تصاویر آتشنشانهایی که برای خاموشکردن آتش از کیف دستی، مخروطهای ترافیکی و سطل آب استفاده می کنند، انتقادها را تشدید کرده است.
🔻کالیفرنیا ثروتمندترین ایالت آمریکاست، اما آتشنشانهای آن ، فاقد امکانات اولیه اطفای حریق هستند. ریک کروسو، سرمایهدار آمریکایی به فاکس نیوز گفت: لسآنجلس برای خاموش کردن آتش، آب ندارد چرا که مدیران، مخازن آب را پر نکردند.
🔸ترامپ می گوید: فرماندار کالیفرنیا باید استعفا کند. کمبود آب برای آتشنشانی یک فاجعهٔ تمامعیار است. یکی از بهترین و زیباترین مناطق ایالات متحده در حال نابود شدن است.
🔻گوین نیوسام، فرماندار هم پاسخ داده: مردم، درحال فرار هستند وجانشان را از دست می دهند. مدرسهها از بین رفته. خانوادهها از بینرفتند و ترامپ بهجای نگرانی برای جان مردم، بهفکر بازی سیاسی خود است.
🔸اوضاع جهنمی اعیان نشین ترین مناطق، سند دیگری درباره "فرسودگی آمریکا" است. این تعبیر، سالهاست از سوی مقامات آمریکایی تکرار می شود اما در عین حال، اجازه ندارند از هزینه های گزاف مداخله جویی در دنیا و به ویژه برای رژیم صهیونیستی دست بکشند.
🔻آمریکا در همین یکی دو سال گذشته، چند ده میلیارد دلار را هزینه حمایت از جنایات جنگی و نسل کشی اسرائیل در غزه کرد و حال آن که می شد صرف پیشگیری از بحران های اقتصادی و بلایای طبیعی کند.
🔸توماس فریدمن تحلیلگر نیویورک تایمز آبان ۱۳۹۱ به روزنامه ملیت ترکیه گفته بود:
🔻"ما دیگر حتی به اندازه یک بند انگشت، توان مداخله نظامی در بحرانهایی مانند سوریه نداریم. آمریکا وارد دورهای شده که باید کمی هم به مشکلات داخلی خود بپردازد. اکنون بیت لحم پنسیلوانیا برای ما مهمتر از بیت لحم خاورمیانه است. مردم آمریکا برای خدمات کمتر بهای بیشتری میپردازند و بیش از هر دورهای میپرسند که نیروهای ما در فلان منطقه جهان چه میکنند؟".
🔸نانسی پلوسی، رئیس وقت مجلس نمایندگان هم تیر ماه ۱۴۰۰ هشدار داد: "زیر ساخت ها، جاده ها، پل ها و شبکه آب ما رو به زوال است. شبکه برق دربرابر قطعی ها، آسیب پذیر است".
🔸پس از وی، جو بایدن رئیسجمهور بود که در ویسکانسین گفت:
🔻"ما در رابطه با موضوعات زیادی دچار شکاف هستیم. (با اشاره به خرابی وسیع زیر ساخت ها) از هر ۵ مایل بزرگراه و جاده در آمریکا، یک مایل آن در وضع بد قرار دارد. البته وضع برخی از ایالتها به مراتب از این هم بدتر است.
🔻از ساخت حدود ۵۰ درصد از پلهای ما بیش از ۵۰ سال گذشته است. از نظر مهندسان بیش از هزار پل در ویسکانسین دچار مشکلات ساختاری هستند. تنها هزار پل در ویسکانسین این وضع را دارند.
🔻حالا ببینید که در سراسر کشور وضع چگونه است. بیشتر پلهای آمریکا به تعمیر و بازسازی نیاز دارند. عبور کامیون از روی بیش از ۶۰۰ پل در ویسکانسین ممنوع است.
🔻برای مثال به میلواکی توجه کنید. آب این شهر به سرب آلوده است که می تواند آسیبهای زیادی به سلامتی افراد وارد کند. آب ۱۰ میلیون خانه در آمریکا به سرب آلوده است. آب ۴۰۰ هزار مدرسه در معرض خطر آلودگی به سرب قرار دارند".
🔸دونالد ترامپ هم، پنج سال قبل، تبلیغات انتخاباتی را با انگشت گذاشتن بر حجم خرابی و خسارات در دولت های بوش و اوباما آغاز کرد و پس از پیروزی در انتخابات به ABC NEWS گفت:
🔻"ایالات متحده در حال فرو پاشیدن است. ما هزینه ساخت یک مدرسه در بروکلین یا لسآنجلس را نداریم. شیکاگو مانند افغانستان شده و هر چند روز یکبار شماری از مردم هدف گلوله قرار میگیرند. میخواهم مطمئن شوم در دوره من هیچ کس در خیابانهای ما به خاطر بیمه و فقر نخواهد مرد.
🔻پلهای ما ویران شدهاند. ما پول ساخت یک مدرسه را نداریم. سیاستمداران ما برای مدتی طولانی، مردم را مأیوس کردهاند. با ۶ تریلیون دلاری که در جنگ خاورمیانه هزینه کردهایم، میتوانستیم کشور را دو بار بازسازی کنیم. به وضع جادهها، پلها، تونلها و فرودگاههانگاه کنید که شبیه مکانهای فرسوده و از رده خارج است".
✍محمد ایمانی
30.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیاست تعدیل اقتصادی توطئه علیه کشور است.
سیاست هایی مانند اقتصاد بازار آزاد، خصوصی سازی ، حذف یارانه ها و.. نسخه صندوق بین المللی پول است.
#نفوذ
🔸کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی ظلم و جنایت از حد گذشته...
🇮🇷 @vahab313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پدیده گردباد آتش
در کالیفرنیای آمریکا
ایالت یهودیان اسراییلی...
🪴 ﷽🪴
اَلسَّلامُ عَلَيْکَ يَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ الْبَرَّ التَّقِيَّ الْإِمامَ الْوَفِيَّ...!
⚘️مژده آمد ز حضرتِ دادار...!
⚘️جلوهگر شد جمالِ انورِ یار...!
⚘️نورِ چشمِ رضا...، جواد آمد...؛
⚘️کوثرِ اهلبیت...، شد تکرار...!
✍️میلاد کوثرِ حضرت علی بن موسی الرضّا، حضرت جوادالائمّه علیهماالسّلام مبارک باد...!
.
♨️ این آدم و رسانه هایی که هربار پس از سخنان رهبری سراغش میروند، حفره امنیتی بحساب نمی آیند؟!
✍ اینکه با یک عنوان جعلی اما دهن پرکن تمام سخنان رهبری را بازخوانی غلط میکنند، حفره نیست ؟!
اینکه حالا به همه میگوید شما نمیفهمید و فقط من میفهمم رهبری چه گفته است.
و از همه خطرناک تر اینکه :
اگر منفعت ما و دشمن یکی بود میتوانیم تصمیمی بگیریم که مطابق خواست دشمن باشد!!!
اینها فاصله انداختن میان واقعیت و افکار عمومی نیست؟!
نفوذ تا این حد آشکار نقاب برنداشته است!
📌 #فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
مغز انسان، جهان را در سه لایه ادراک میکند:
1⃣ مغز غریزی با ۸۰% قدرت که به دنبال رفع نیازهای فیزیولوژیک مانند: هوا، غذا، پناهگاه، تولیدمثل و استراحت و... است.
2⃣ مغز عاطفی با ۱۶% قدرت که به دنبال رفع نیازهای احساسی مانند: نیاز به دوست داشته شدن، نیاز به عضو گروه بودن، نیاز به تأیید و تحسین و نیاز به دیدهشدن است.
3⃣ مغز منطقی با ۴% قدرت که به دنبال رفع نیازهای استدلالی مانند: چرائی امور، چگونگی رخدادها، اطلاع از گذشته، پیشبینی آینده و درک سازوکار جهان هستی.
🔺میزان قدرت این سه لایه مغزی بهصورت پیشفرض (By Default) در هنگام تولد است و هر یک از انسانها بر اساس مسیری که در زندگی میپیماید، قدرت این سه لایه را کموزیاد میکند.
🔺انسانهای مادی و نفسانی، قدرت مغز خزنده را به ۱۰۰ نزدیک میکنند، انسانهای رمانتیک مغز عاطفی خود را توسعه میدهند و دانشمندان مغز انسانی خود را تقویت میکنند؛ اما در نهایت جمع قدرت سه مغز ثابت میماند (عدد ۱۰۰)
🔺انعکاس همین سه لایهٔ ادراکی در جوامع انسانی هم وجود دارد: ۸۰% انسانها غریزی ادراک میکنند، ۱۶%، عاطفی و ۴%، منطقی.
🔻غرب با اشراف بر این مکانیزم، رسانهها و نبرد ادراکی (Cognitive Warfare) خود را سازماندهی میکند.
🔺بهعنوانمثال در ساختار هر خبر تولید شده در بیبیسی فضای رسانههای کاربرمحور مانند اینستاگرام، «اندکی» استدلال در کنار «مقداری» عاطفه و در بستر «انبوهی» از غریزه منتشر میشود.
🔺خانم جوان با پوششی تحریککننده غرایز در استودیویی با رنگهای زنده و گرم (انبوه غریزه)، با لحنی مهربان و چهرهای معصوم (مقداری عاطفه)، خبری کوتاه را (اندکی استدلال) بیان میکند.
رسانهٔ ملی و رسانههای اجتماعی ما در بسیاری مواقع در استودیویی با رنگهای مرده و سرد توسط یک مجری نهچندان جذاب و گاهی غیرجذاب (اندکی غریزه)، با یا بدون مهربانی یا معصومیت ظاهری (مقداری عاطفه)، خبری طولانی و کاملاً مستدل و منطقی (انبوهی استدلال) را بیان میکند.
🔺طبیعی است که خبر تولید شده توسط بیبیسی، برندهٔ نبرد ادراکی میشود!
🔺حالا ما گمان میکنیم که استدلالمان ضعیف بوده و در مقابل عتاب مقامات مافوق که چرا اثرگذار نیستید، مدام سطح استدلالمان را بالا میبریم و مدام از امثال بیبیسی و اینستاگرام شکست میخوریم!!
🔺آنچه گفته شد نیاز به ساعتها بحث در جزئیات دارد و این نوشته فقط برای تاباندن نور به درون اسلحه ادراکی غرب بود تا علما و اهالی خرد و نیروهای انقلابی به آن بیندیشند و رمزگشائی کنند.
🔻لایههای ادراکی بشر، مخلوق خداوند حکیم است و اگر ما از شنیدن حجم هشتاددرصدی انسانهای غریزی خوشمان نمیآید، دانای حکیم بر آن آگاه است که فرموده: اکثرهم لایعقلون.
#⃣ #تبیین_عالی
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
♨️اظهارات فرمانده واحد عملیات هوایی آتش نشانی :
🔹آب ریخته میشه، پودر ریخته میشه، انواع مختلفی از موادهای اطفای حریق استفاده کردیم، اما شعله های آتش بیشتر و بیشترتر می شوند؛ ما در محور پاسیفیک پالیسیدز لس آنجلس داریم با هواپیماها و بالگردها اطفای حریق انجام می دهیم اما بی فایده و موثر نیست؛ شایده خنده دار به نظر برسد اما آتش را یک نفر دارد کنترل می کند.
✍گویا کودک فلسطینی به خدا شکایت کرد و خدا حرفش را شنید.
📌 #فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari