سوال شما:
⭕️سلام. بچه های محل همشون بدون استثنا پاسور دارند و بازی می کنند. متاسفانه پسرم هم چند بار بازی کرده و احیانا بازی می کنه
وقتی اعتراض میکنم میگه دلیل حرام بودنش چیه؟
چه جوابی بدم جوابهام قانعش نمی کنه.
البته یه دلیلش هم اینه که بچه هیئتی ها و مذهبی ها هم بازی می کنن. میگه شما سخت می گیرید.
باباش هم امروز البته نه جلو بچه ها به من می گفت براش بگیریم تو خونه جلو چشم خودمون بازی کنه بهتر از اینه که به خاطر پاسور به همه باج بده.
لطفا راهنماییم کنید.
✅ جواب
📌در چند محور با ایشون کار کنید:
1⃣ افزایش اطلاعات: دلیل ممنوع بودن قمار، بازی با ابزار قمار و خصوصا پاسور رو براش توضیح بدید. در این زمینه می تونید از کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی با شماره 096400 یا سایت پاسخگو کمک بگیرید. خلاصه جوابها اینه که خداوند برای ما و رابطههای ما ارزش قائله و نمی ذاره حتی برخی بازیها به این مسئله لطمه بزنه.
2⃣ نوجوان شما نیاز به تقویت اعتماد به نفس برای انتخاب گری عاقلانه به جای غرق شدن در دنیای دیگران(همرنگی اجتماعی) داره. به او مهارتهای نه گفتن، دفاع از باورهای صحیح خود و تفکر نقاد رو آموزش بدید.
3⃣به او مهارت متفاوت بودن رو یاد بدید: دیگران مجبور نیستند مثل من باشند، من هم آن قدر حقیر نیستم که شبیه دیگران باشم.
4⃣ برای ارتقای شخصیت او برنامه داشته باشید. هر قدر احساس عزت نفس بالاتر، موفقیت بیشتر در زمینههای مختلف و ...داشته باشد، قدرت انتخاب گری عاقلانه تری خواهد داشت.
5⃣ این قانون رو بهش یاد بدید که ما به خداوند اعتماد داریم و می دانیم هر چیزی را ممنوع کرده، حتما دلیلی داره. نمی تونیم با توجیه خود این مسیر را دچار مشکل کنیم.
6⃣ به ایشون مدیریت لذت از مسیر صحیح را آموزش بدید تا خودمهارگری بیشتری داشته باشه.
موفق باشید.
7⃣ سعی کنید گروههای جدیدی رو غیر مستقیم پیش روش بذارید مثلا یه گروه سرود مسجدی!
8⃣ حتما ورزش ومشغولیتهای دیگه براش تعریف کنید (کار بده دستش کار نده دستت!👌)
9⃣ سعی کنید روی دوستانش متمرکز بشید وبا یه مربی حرفه ای فضای بازیها وسر گرمی های گروههاش رو آروم آروم تغییر بدید!
💥💥💥💥💥💥💥💥
@rezazadehgh
🔻بازیها و تمرینهایی مربوط به تقویت دقت دیداری👀 👀
۱) برای کودک دیکته بنویسید، کودک آنها را اصلاح کند.
۲) دو تصویر که مشابه به کودک نشان دهید، اما تفاوتهایی جزیی بین آنها باشد، کودک اختلافات بین آنها را پیدا کند.
۳) کلمههایی بنویسید که در آنها نقطه، دندانه، و یا حروف جا افتادهاند، کودک آنها را کامل کند: مثل: م ربان.
۴) کودک در یک صفحه روزنامه کلماتی که با یک حرف مشخص مثل ( ص) شروع شدهاند را بیابد و دور آنها خط بکشد.
۵) کلمههایی را که حرف یا دندانه یا نقطهی اضافی دارند را برای کودک بنویسید و کودک بخش اضافهی آن را مشخص کند.
۶) از کودک بخواهید اطرافش را ببیند و از اتاق خارج شود، بعد از جابجایی یک یا چند وسیله (متناسب با سن کودک)، از او بخواهید تغییرات را بیان کند
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
@rezazadehgh
40.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏡 یه خونه خوب 🏡
💢 اولیاء دبیرستان تیزهوشان فرزانگان
ساوه
زمستان ۹۳
✅ قسمت سوم ( ادامه عوامل پرخاشگری فرزندان )
🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠
@rezazadehgh
#آشنایی_با_دنیای_نوجوان
#بلوغ
📌بلوغ، آغاز تحول
♦️یکی از مهمترین مسائل دوره نوجوانی، بلوغ است. با شروع بلوغ که بسان رویشی برای نوجوان است، او دچار تحولات شگرف جسمی و روانی میشود که آگاهی قبلی در این زمینه، میتواند یاری دهنده او در برخورد درست با این تحولات باشد.
♦️در این تحول بزرگ، جلوههای خوشایند و ناخوشایندی از نوجوان نمودار میگردد که افزایش میزان هوش نوجوان، جهش معنوی و میل به ارتباط با دین، گرایش به فضیلتها، آمادگی بدنی بالا برای نیل به اهداف از ویژگیهای خوشایند این دوره است.
♦️در مقابل شما با جلوههایی از رفتارهای به ظاهر ناخوشایند روبرو میشوید که بیشتر آنها مقتضای این سن بوده و به مرور زمان کاهش یافته تا سرانجام از روحیات نوجوان کنار گذاشته شوند.
♦️تعدادی از این جلوههای ناخوشایند عبارتند از میل به تنهایی و انزوا طلبی، بیحوصلگی، ایرادگیری و بهانهجویی، کاهش علاقه به درس، پرخاشگری، گریز از کار و فعالیت، کم شدن ارتباط با والدین، تأثیر پذیری زیاد از دوستان، مدگرایی و...
♦️دراين دوران به دليل تغييرات سريع و ناگهاني در قد و وزن، سيستم فيزيولوژيك و نيز به دليل بروز علايم بلوغ جنسي، به يكباره وضعيت جسمي فرد تغيير يافته و به دنبال آن حالات رواني او نيز دگرگون ميشود.
♦️در اين دوران حالات منفيگرايي، لجبازي، گستاخي، بيثباتي و عدم تعادل، كج خلقي، انزواطلبي و در رؤيا فرورفتگي به وضوح در نوجوان ديده ميشود. فرد اعتماد به نفس خود را از دست داده و بدين دليل از خودنمايي و تظاهر ابا دارد و بيشتر دست به تقليد ميزند كه سيگار كشيدن از موارد بارز آن است.
💢 @rezazadehgh 💢
صدا ۰۰۱.m4a
5.87M
💥💥 ریلکسیشن خوزه سیلوا 💥💥
راهی برای رفع استرس و رسیدن به آرامش
👆👆
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
@rezazadehgh
هدایت شده از کانال اختصاصی غلامرضارضازاده(خانواده آسمانی)
AudioCutter_جلسه چهارم-هفت ساله دوم - فضای مجازی(5).mp3
1.82M
خواسته های بچه ها رو چه جوری مدیریت کنیم؟!🤔 👆👆👆👆
💐💐💐💐💐💐
@rezazadehgh
هدایت شده از کانال اختصاصی غلامرضارضازاده(خانواده آسمانی)
AudioCutter_جلسه چهارم-هفت ساله دوم - فضای مجازی.mp3
771.1K
سوال
تو مهمونی چطوری بچه ها رو کنترل کنیم؟!!🤔
👆👆
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
@rezazadehgh
هدایت شده از کانال اختصاصی غلامرضارضازاده(خانواده آسمانی)
51.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥آسیبهای ارتباط دختر و پسر😂😂💥
🔴 سوال :
چه جوری دخترم رو در مورد ارتباط نا مناسب توجیه کنم؟!!🤔
جواب👆👆
هنرستان دخترانه پاییز ۹۳
✅ قسمت چهارم
💐💐💐💐💐💐
@rezazadehgh
هدایت شده از کانال اختصاصی غلامرضارضازاده(خانواده آسمانی)
43.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥آسیبهای ارتباط دختر و پسر😂😂💥
🔴 سوال :
چه جوری دخترم رو در مورد ارتباط نا مناسب توجیه کنم؟!!🤔
جواب👆👆
هنرستان دخترانه پاییز ۹۳
✅ قسمت پنجم
💐💐💐💐💐💐
@rezazadehgh
هدایت شده از کانال اختصاصی غلامرضارضازاده(خانواده آسمانی)
صدا ۰۰۲_sd.m4a
14.44M
🔥🔥عوامل وریشه های ترس در کودکان 🔥🔥
سوال شما:
سلام وقت بخیر.مساله ای که درباره پسر۷ساله ام هست اینه که خیلی ترس داره،مثلا شب میگفت حتمابایدپیش باباش بخوابه یا اینکه شب میگه یک موقع منو تنها توی خیابون ول نکنید،امروز ساعت ۵ صبح بیدارش کردم که سرپاش کنم ،دیگه نخوابید .همش میترسید،میگفت یک حشره میاد پیشم مشکل کجاست؟
@rezazadehgh
هدایت شده از کانال اختصاصی غلامرضارضازاده(خانواده آسمانی)
جشن تکلیف.mp3
1.53M
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
💖💖💖💖💖💖💖
وویس جشن تکلیف مجازی مدرسه
ام البنین(س) شهریار
✅ پاییز۹۹
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
تشکر از خانم بهادری مدیر مدرسه
💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
@rezazadehgh
#تربیتی
❇️ آموزش مفهوم خداوند به کودک با استفاده از داستان
🔸کودکان الفتی شیرین و باور نکردنی با داستان دارند. برخی از مشکلات بزرگ رفتاری کودکان را میتوان با طرح داستان تغییر داد یا آمادگی ذهنی تغییر را در آنها به وجود آورد. همچنین میتوان از داستان برای انتقال بهتر مفاهیم بهره گرفت؛ شیوهای که عملا در قرآن توصیه شده است. در معرفی خدا به کودکان نیز، زمینه استفاده از این روش بسیار مهیاست.
🔹سورههای مختلف قرآن، سیره و روش زندگی پیشوایان دینی، روش بزرگان و دانشمندان و نیز منش انسانهای بزرگی که با تکیه بر قدرت خداوند توانستهاند کارهای بسیار مهمی در زندگی خود داشته باشند، میتوانند در خدمت خداشناسی کودکان قرار گیرند.
🔷@rezazadehgh
#مناسبتی
#امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام
🌺🌸🍀
❇️ پای منبر امام مجتبی علیهالسلام
ابراهیم اخوی
1️⃣ نابودگرها را بشناسید
امروزه نسخههای گوناگونی برای زندگی بهتر میپیچند. در این میان، همیشه آسیبشناسی و معرفی مزاحمهای یک زندگی مطلوب و کارآمد تبیین میشود. در سیره اهلبیت(ع) نیز آسیبشناسی به شکلی عمیق و اصیل مطرح میشود. در کلامی از امام مجتبی(ع)، سه خصوصیت آسیبزا، چنین معرفی شدهاند:
🌺«نابودى مردم در سه چيز است: تكبّر، حرص و حسادت؛ زيرا تكبّر، باعث نابودى دين است و ابليس به سبب همين خصلت لعنت شد؛ آزمندى دشمن جان است و به واسطه همين خوىْ آدم از بهشت رانده شد؛ و حسادت، راهنماى به سوى بدى و نابكارى است و بر اثر همين حسادت بود كه قابيل، هابيل را كشت».
2️⃣ با انتخاب درست، مطمئن حرکت کنید.
اعتماد مقدمه حرکت و شکوفایی است. زمانی که انسان به درستی روشی که پیش گرفته اعتماد کند، با خاطری آسوده و توانی متمرکز به سوی هدف میتازد و در این مسیر آرامشی استوار بر جان و روان وی حاکم خواهد بود. امام مجتبی(ع) در سخنی زیبا، راهی مطمئن و سراسر امن را برای رسیدن به موفقیتهای بزرگ پیشنهاد میدهند:
🌺«اى مردم! هر كه براى خدا خالص شود و گفتار او را راهنماى خود گيرد، به راهى (آيينى) كه استوارتر است رهنمون گردد و خداوند به هدايت و رستگارى توفيقش دهد و در كار نيك كمكش رساند؛ زيرا كه همسايه (پناهنده) خدا در امان و محفوظ است».
3️⃣ شما تنها نیستید.
بخشی از نگرانیها ناشی از احساس تهی بودن یا رها بودن است. زمانی که فرد خود را میان انبوهی از مشکلات و نیازها، بدون حامی و همراه تصور کند، اضطراب رهاشدگی به سراغ او میآید و نقشی تلخ بر جان وی میافکند. آموزههای دینی تاکید میکنند که ما نه تنهاییم و نه رها. هدفمند آفریده شدیم و روشمند به اهداف خود خواهیم رسید. چنین بینشی در بخشی از کلام امام دوم جلوه کرده است:
🌺 «بدانيد كه خداوند شما را بيهوده نيافريده و به خود رهايتان نكرده است. مدّت عمر شما را رقم زده و روزى هايتان را ميان شما قسمت كرده است، تا هر خردمندى جايگاه خود را بشناسد و بداند كه آنچه برايش مقدّر شده، به او مىرسد و آنچه برايش مقدّر نشده، هرگز به او نخواهد رسيد».
4️⃣ فرهنگ زندگی را جدی بگیرید.
امام مجتبی(ع)، کار فرهنگی را مهمتر از تلاشهای مادی میدانند. حضرت زمانی که درباره سرپرستی ایتام سخن میگویند، سمت و سوی تمجید را به متولیانی نشانه میروند که تربیت فکری و بالندگی فرهنگی ایتام را در کار خود مهم میشمارند نه تنها تأمین نیازهای اولیه را. در کلام امام ميخوانیم:
🌺 «برترى كسى كه يتيم آلمحمّد را كه از سرپرستان خود جدا شده و در جهل فرو رفته است سرپرستى كند و او را از جهل بيرون آورد و امور مشتبه را براى او روشن سازد، بر كسى كه يتيمى را سرپرستى كند و به او آب و غذا دهد، مانند برترى خورشيد بر ستاره سُهى است».
🌺منبع روایات: محمدی ری شهری، محمد، 1377. میزان الحکمه. قم: درالحدیث.
🔷@rezazadehgh
#تربیت_دینی_فرزندان
🌺پیامبرخداﷺ میفرماید:
『همان چیزی که سبب میشود تا فرزند مورد نفرین پدر و مادرش قرار گیرد، سبب میشود تا پدر و مادر نیز مورد نفرین فرزند قرار گیرند.』
(وسائلالشیعه، ج۱۵،ص۱۹۹)
🔷@rezazadehgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
『جنگیدن ساده است؛ اما گاهی باید یاد گرفت چگونه نجنگیده پیروز میدان شد!』
#امام_حسن ؏
#ماه_رمضان
#میلاد_امام_حسن_مجتبی علیه السلام مبارکباد🥰🥳
🔷@rezazadehgh
صدا ۰۳۲_sd.m4a
9.58M
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
🔴 10 نکته بسیار مهم در باب تربیت نوجوان✔️
👆👆
#نوجوان_نکته
🔷@rezazadehgh
برای عزیزانی که میگن دانلود نمیشه👌🙏