eitaa logo
🍯 عسل رضوان 🍯
702 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
610 ویدیو
2 فایل
عرضه محصولات عسل طبیعی 🍯 با برگه آزمایشگاهی وساکارز زیر ۲ 🤩🤩 با طعم های مختلف😋 در صورت نارضایتی از محصولمون امکان مرجوعی وجود دارد.🤩🤩 در صورت سفارش به آیدی زیر پیام بدهید @abbasbabayi29 اینم شمارم 👈 09127162834 برای خرید عمده تماس
مشاهده در ایتا
دانلود
عسل خام چیست❓🤔 ✅ عسل خام یک نوعِ خاص از عسل نیست، بلکه به عسلی که فرآوری نشده باشد عسل خام می‌گویند. به این معنی که عسل را درست به همان شکلی که از کندو برداشت می‌کنند به مشتری برسانند. رنگ این نوع عسل کمی مات است و همراه با ناخالصی‌هایی نظیر گرده ، موم و حتی گاهی بقایای بدن زنبور عسل است.🐝 ✅ برداشت عسل به صورت خام از کندو به این شکل است که شان عسل (عسل همراه با موم) را از کندو خارج کرده، درپوش‌های روی حفره‌های پر از عسل را به وسیله‌ی یک چاقو برداشته و سپس آن را درون دستگاهی که به آن اکستراکتور می‌گویند قرار می‌دهند. با این روش عسل به وسیله‌ی نیروی گریز از مرکز از حفره‌ها خارج و در پایین دستگاه جمع می‌شود.💡 ✅ سپس عسل به دست آمده را از یک صافی عبور می‌دهند تا ذرات درشت آن و بقایای احتمالی بدن زنبور از آن جدا شود، و بعد آن را در شیشه می‌ریزند. به این نوع عسل که در روی آن هیچگونه فرآوری انجام نشده است و حرارتی ندیده‌ است، خام یا حرارت ندیده می‌گویند.🧐 ✅ یکی از مهمترین دلایلی که سبب شکرک زدن عسل می‌شود نیز همین خام بودن آن است.🔆 چرا که ذرات ریز معلق در عسل درست مانند یک هسته عمل می‌کنند و باعث متبلور شدن عسل و یا همان شکرک زدن آن می‌شود. 🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝 🆔 @rezvan_foroshgah
عسل تجاری چیست❓🤔 ✅ عسل تجاری به عسلی گفته می‌شود که علاوه بر مراحل بالا چند مرحله دیگر نیز برروی آن اعمال شده باشد. که مهمترین آن‌ها فیلتراسیون و پاستوریزاسیون است.🧐 ❌ فیلتراسیون ✅فیلتراسیون به این منظور انجام می‌شود تا تمامی ذرات معلق در عسل همچون گرده گل و بره موم به کلی از آن خارج شود و تقریبا هیچگونه جسمی به غیر از خود عسل وجود نداشته باشد. با این کار عسلِ یک دست حاصل می‌شود.🍋 ❌ پاستویزاسیون ✅ پاستوریزه کردن یا حرارت دادن عسل نیز یکی از مراحل مهم در فرآیند تولید عسل تجاری است. که در آن عسل را سریعاً به دمای بالا می‌رسانند و سپس خنک می‌کنند.🤨 ✅ این کار بیشتر به منظور مشتری پسند شدن عسل انجام می‌شود. همانطور که گفتیم عسل حرارت ندیده بعد از مدتی رس می‌بنند یا اصطلاحاً شکرک می‌زند و این باعث می‌شود که مشتری احساس خوبی به آن نداشته باشد. با گرما دادن، عسل کاملاً شفاف شده و هرگز شکرک نمی‌زند.😎 🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝 🆔 @rezvan_foroshgah
دوستان اینم از عکس عسل 🍯 تجاری
رضایت شماره (3)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تفاوت عسل خام با عسل تجاری از نظر خواص📌 ✅ عسل خام علاوه بر اینکه از نظر رنگ و ظاهر با عسل‌های تجاری متفاوت است و بسته به نوع گیاهی که زنبور از آن تغذیه کرده است حتماً بعد از مدتی رس می‌بندد. از نظر خواص نیز با عسل تجاری متفاوت است. ❌ عسل پاستوریزه شده مزایای سلامتی کمتری نسبت به عسل خام دارد. زیرا پاستوریزه شدن عسل در دمای بالایی انجام می‌شود که ممکن است باعث تخریب یا از بین رفتن خواص عسل طبیعی شود. 🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝 🆔 @rezvan_foroshgah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام بچه ها🖐 صبح زیباتون بخیر 🌹 بچه ها امروز دعا 🤲 میکنم روز خوب و خوشی برا همه شما عزیزانم باشه 😘
رضایت شماره ی(4) خدایی حس خیلی خوبیه😊 صبح زود اولین پیامی که برات اومده ، پیام رضایت باشه😍🌹
🍯 عسل رضوان 🍯
واژه‌هایی مثل گوشت خام🥩 یا سبزیجات خام 🥦برای شما آشناست چون بار‌ها و بارها آن را شنیده‌اید. اما ممکن
بچه ها دیروز چند تا مطالب در مورد عسل 🍯 خام و عسل تجاری ( گرما دیده) براتون ارسال کردم. اگر پیام هارو خوندید نظری پیشنهادی یا انتقادی دارید ما در خدمت شما هستیم🌹 به همین آیدی پیام بدید👇👇👇 @abbasbabayi29
. رضایت شماره ی(5)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا