Kashani-14000201-AghaedEslami-08-Thaqalain_IR.mp3
14.83M
🎙"مقدماتی بر فهم ما از عقائد اسلامی"
حجه الاسلام حامد کاشانی
متن سخنرانی در لینک🔰
https://www.hkashani.com/?p=14785
#جلسه_هشتم
#حجه_الاسلام_حامدکاشانی
#مقدماتی_برفهم_ماازعقایداسلامی
@rezvan_marefat
ثبت نام مبلغین جامعه الزهرا سلام الله علیها در دوره نقد وهابیت انجام شد.
جهت ورود به سامانه🔰
rezvan.taliedaran.ir
✅ نام کاربری و رمز ورود این گروه از دانش پژوهان کدملی (۱۰رقمی) شان می باشد.
⚠️بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله اولین انشعاب کلامی این بود که گفتند ما خلافت را الهی نمی دانیم! کسانی که می گفتند امامت و خلافت، الهی نیست بعداً دچار مشکلاتی شدند و با هم درگیر شدند. اولین گروهی که از آن مجموعه بیرون آمد "خوارج" بود.
⭕️در این زمان، عمر بن خطاب به خاطر ترس از بیان احادیث گفت: حق نقل احادیث را ندارید، فقط قرآن را بخوانید. گروهی را تربیت کردند به نام مبلغین قرآن. عُمَر ابن ملجم را به عنوان استاد قرآن وضع کرد. خوارج معروف بودند به قراء قرآن؛ در مصنف ابن ابی شیبه و مستند ابی اعلی و کتاب مجمع الزوائد هیثمی آمده خوارج آمدند و خوارج را قاریان قرآن می نامیدند.
💢عمر بن خطاب گروهی راه انداخت که بعدا خوارج نام گرفتند و می گفتند سراغ سنت نباید رفت. فقط باید سراغ قرآن رفت و عمر برای فهم قرآن هم شرایطی وضع کرد. از جمله این که کسی نباید از معنی آیات بگوید. بطور مثال فردی را پیش او آوردند و گفتند این فرد در مورد معنی آیات سوال می کند، به دستور عمر آن مرد را شلاق زده و زندان کردند!
#درس_گفتار #سطح_یک
#دوره_نقد_وهابیت
@rezvan_marefat
#گزارش_تصویری/ ارسال رایگان ۱۵ جلد درسنامه نقد و بررسی جریان احمدالبصری برای طلاب بندر امام🌱
💠 برای رزرو دوره اختصاصی ویژه مدارس علمیه پیام دهید @S_Alavi110
14.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰بازتاب حضور فرزندان موسی بن جعفر ع بر گسترش تشیع در ایران، شبکه و کادرسازی توسط امام کاظم علیه السلام در بیان حجه الاسلام نهاوندی
#شهادت_امام_کاظم ع تسلیت
@rezvan_marefat
💠امام کاظم علیه السلام میفرمایند:
تَفَقَّهوا فی دینِ الله فإنَّ الفقه مفتاحُ البَصیرة، وتَمامُ العِبادة و السّببُ إلی المنازل الرفیعة و الرُّتبِ الجَلیلة فی الدین و الدنیا،و فَضلُ الفَقیه علی العابد كَفَضلِ الشمسِ علی الكواكب و مَن لَم یَتَفَقَّه فی دینهِ لَم یَرضَ اللهُ لهُ عملاً
در دین خدا، دنبال فهم عمیق باشید؛ زیرا فهم عمیق در دین، كلید بصیرت و كمال عبادت و سبب تحصیل مقام های والا و مراتب شكوهمند در امور دین ودنیاست. و برتری فقیه بر عابد، مانند آفتاب است بر كواكب، و كسی كه در دینش فهم ِعمیق نجوید، خداوند هیچ عملی را از او نپسندد.
📗تحف العقول ص410
#شهادت_امام_کاظم ع تسلیت
@rezvan_marefat
هدایت شده از دوره نقد مدعی یمانی۱_ مهرماه
🌐 موسسه طلیعه داران ظهور برگزار میکند:
دوره تخصصی نقد مدعی دروغین یمانی
تحت اشراف آیت الله اراکی✨
دوره مجازی: ۲۶ جلسه
💫 اساتید:
حجه الاسلام حجازی
حجه الاسلام شهبازیان
حجه الاسلام محمدی هوشیار
📅 شروع دوره: ۳۰بهمن ۱۴۰۱
لینک ثبت نام:🔰
https://survey.porsline.ir/s/U5Pc76A
کانال دریافت محتوا دوره:🔰
https://eitaa.com/joinchat/383058206C4eea0b79ce
ارتباط با ما:🔰
https://eitaa.com/YAzaahra1
#سطح_یک
#رضوان_معرفت
#نقد_مدعی_یمانی
🔰مکاتب و شبه معنویتهایی که دارای باورها و آموزههای مخالف یک ملت و منطقه هستند، برای تبلیغ آموزههای خود، نیاز به یک پوشش دارند تا بتوانند باطن و حقیقت اصلی خود را پنهان کنند و با ظاهری دیگر، که موجه و مقبول است، به فعالیت بپردازند؛ مثلاً مباحث سِحر و ارتباط با اجنه و کهانت[1] در بین جوامع دیندار، امری مذموم و قبیح است؛ لذا افرادی که در این حیطه میخواهند فعالیت کنند، عموماً با عنوان و پوشش دعانویسی، استخاره، سرکتاب با قرآن و … فعالیت میکنند.
⚠️در بحث مکتب یوگا هم همین روش را داریم؛ یوگا یک مکتب باستانی در ادیان شرقی است. یوگا مکتبی عرفانی و سیر و سلوکی است.
⛔️یوگا هشت مرحله دارد که مرحله هشتم آن (سامادهی) است و نتیجه و ثمره یوگا در آن مشخص میشود. در ساماندهی فعالیت ذهن متوقف میشود و فرد تسلیم خدایی به نام «ایشوارا» میشود. ایشوارا در مکتب یوگا، خدایی است که در کالبد خدایان مختلف هندویی، تجلی یافته است.[2]
♨️یوگا با ورزش آغاز میشود و با معنویت ادامه مییابد. محققان دانشگاه کانکتیکات ایالات متحده در مطالعهای که بر روی بیش از ۵۰۰ نفر از افراد مشغول به یوگا در سطح کشور ایالات متحده داشتهاند، دریافتند، بسیاری از افرادی که یوگا کار میکنند، در ابتدا با انگیزههای سلامت جسمی و روانی وارد یوگا میشوند؛ ولی پس از مدتی، با ابعاد معنوی یوگا آشنا شده و این موضوع، انگیزۀ اصلی آنان برای ادامه فعالیتشان در این زمینه است.
🚫این پژوهش که بر روی ۳۶۰ کارآموز و ۱۵۶ مربی یوگا صورت گرفته، در شماره ۲۱ نشریه علمی «سلامت روانی» منتشر شده است. هر دو گروه، هدف اولیهشان از ورود به یوگا را مسائلی چون: تناسب اندام، رهایی از استرس و … بیان کردهاند. این در حالی است که بیش از ۶۲ درصد از کارآموزان و ۸۵ درصد از مربیان، عنوان کردهاند که پس از مدتی، هدفشان به سمت ابعاد معنوی یوگا تغییر کرده است.[3]
📛در کشور ایران هم با غفلت مسئولان و بیتوجهی به آسیبهای این مکتب عرفان، همچنان یوگا با پوشش و ظاهر ورزش فعالیت میکند؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزشهای همگانی، سیدمحمد پولادگر در نامهای که برای احمد گواری، سرپرست فدراسیون آمادگی جسمانی ارسال کرده، از بازگشت انجمن یوگا به فدراسیون ورزشهای همگانی خبر داده است.
⚠️در نامه معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان، به سرپرست فدراسیون آمادگی جسمانی آمده است: «جناب آقای گواری، سرپرست محترم فدراسیون آمادگی جسمانی، عطف به نامه شماره ۲۴۹۷۳/۴/د مورخ ۲۳ آبان ۱۴۰۱ معاون محترم امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی، مبنی بر بازبینی در رشتههای تفکیک شده فدراسیون ورزشهای همگانی، به استناد بند ۱۱ ماده ۴ قانون اهداف، وظایف و اختیارات ورزش و جوانان و مصوبات صورتجلسه مورخ ۵ آذر ۱۴۰۱، از ابلاغ این نامه، رشته ورزشی یوگا از فدراسیون ورزشهای آمادگی جسمانی منتزع و به فدراسیون ورزشهای همگانی انتقال مییابد.»[4]‼️
🚫در ادامه غفلت مسئولین و نهادهای فرهنگی و انتظامی، کلاسهای آموزشی و ترویجی یوگا، در زیر مجموعههای ادارجات و نهادهای نظامی و انتظامی، خدماتی، مراکز خدماترسانی به کارمندان دولت و خانواده آنان، برگزار می شود.
🚫سردرگمی و نبود یک وحدت رویه، در بسیاری از نهادهای دولتی و خصوصی هم باعث ترویج این شبه معنویت شرقی میشود؛ مثلاً بخش فرهنگی شهرداری یکی از شهرهای بزرگ، کلاس آموزش یوگا برای پرسنل خود برگزار کرده است.‼️
🔰به نظر میرسد با ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی، به بحث ترویج شبه معنویتهای نوپدید و ارائه یک ساز و کار نظارتی و قانونی در این امر، بشود یک وحدترویه کاربردی و با پشتوانه قانونی، برای مقابله با این عرفانهای کاذب ایجاد کرد.
✍اگر امروز جلوی هجمههای این شبه معنویتها را نگیریم و به فرمایش رهبر معظم انقلاب، در مقابل این ویروسهای معنوی مقابله و دفاع نداشته باشیم، در فردایی نه چندان دور، آسیبهای اجتماعی، فرهنگی، شخصیتی، امنیتی و … را بیشتر از اینکه در حال حاضر دارند، خواهیم دید.
پ.ن:
[1]. کهانت یک امر ماورایی است که شخصی با ارتباط با اجنه و …، اخباری غیبی به مراجعه کننده میدهد؛ کهانت در شرع اسلامی، حُرمت دارد.
[2]. داریوش شایگان، ادیان و مکتب های فلسفی هند، جلد دوم، نشر امیر کبیر، تهران، 1362، ص360.
[3]. خبرگزاری بهداشت معنوی.
[4]. خبرگزاری ایسنا، کد خبر: 1401092315583.
#یوگا
#طرح_شاخص
#ورزش_همگانی
#تَوَهُم_معنویت #عرفان_نوظهور
@rezvan_marefat
مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور
جهت ثبت نام پیام دهید🔰 @S_Alavi110 اطلاع از سایر دوره ها🔰 @rezvan_marefat #سطح_دو
ثبت نام متقاضیان دوره های سطح ۲ در اسفندماه انجام و این گروه از دانشجویان با ورود به سامانه آموزشی rezvan.taliedaran.ir میتوانند از محتوا دروس بصورت رایگان بهرمند شوند. نام کاربری کدملی و رمز ورود شماره تماس شماست.✅
آخرین مهلت ثبت نام: ۳۰ بهمن ماه🌱
مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور
🌐 موسسه طلیعه داران ظهور برگزار میکند: دوره تخصصی نقد مدعی دروغین یمانی تحت اشراف آیت الله اراکی
با قبولی در سطح یک، کتاب سطح دو را از ما رایگان دریافت نمایید🌹
✅ پیشنهاد میشود ابتدا در سطح یک دوره نقد یمانی شرکت نموده و تا پایان دوره همراه ما باشید. با کسب نمره قبولی در مصاحبه تلفنی، گواهینامه پایان دوره به همراه درسنامه نقد و بررسی جریان احمدالبصری تقدیم تان خواهد شد.
سطح دو دوره نقدیمانی، تدریس درسنامه توسط مولف کتاب، دکتر علی محمدی هوشیار ست.