هدایت شده از گفتمان
✅سراب ۴۰ درصدی!!
🔴آمار مشارکت در این دوره انتخابات حدود ۴۰ درصد است.یعنی ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند و این نشان از کاهش مشارکت اقشار جامعه ایران بالاخص طبقه متوسط و قهر آن با صندوق رای است.نظام جمهوری اسلامی کار خود را در سال ۵۸با ۹۸ درصد تحویل گرفت و حالا برخی برای مشارکت ۴۰ درصدی این دوره؛به جای تحلیل جامعه شناختی علل و عوامل این افول سرمایه اجتماعی؛مارش پیروزی می نوازند؛البته اگر ۱۰ درصد هم باشد،این مارش باز توسط عده ای نواخته می شد
✅همه ما میدانیم یک بدنه رأی بخصوص در انتخابات های مجلس یا شورا وجود دارد که معمولاً در هر وضعیتی ثابت است و شامل حدود ۳۰ درصد از آراء کل کشور است.وضع معیشتی و حتی عملکرد حکومت به هر سو رود؛این بدنه تقریبا وجود دارد و رای خود را می دهند!!
🔴عمده این آراء،در شهرها، شامل کارمندان، نظامیان و... و در روستاها و شهرهای کوچک دارای بافت سنتی - عشیره ای، حول رقابت های قومی و طایفهای شکل می گیرد.برخی از اینها منتقد وضع موجود اند و حتی ممکن است مخالف آن هم باشند،اما برای رقابت های محلی، وارد عرصه مشارکت می شوند
✅با احتساب این آراء و آرا سفید و باطله در درصد مشارکت کل،بنظر میرسد آراء ایدئولوژیک- سیاسی رقمی نزدیک به ۲۰درصد باشد و این ۴۰درصد هم خود یک شکست است و نباید رهزن واقع شود و ما را بفریبد؛ مشارکت بسیار پایین در کلان شهرها و قهر طبقه متوسط با شئونات عرصه رسمی یک زنگ خطر جدی و «بحران امنیتی تمام عیار» برای حکومت در سالهای آینده می تواند باشد و نیاز یه بررسی همه جانبه صاحبان نظران برای پدید آمدن چنین وضعی است
@goftteman
هدایت شده از گفتمان
✅چه باید کرد!!
🔴شمارش آرا انتخابات مجلس شورای اسلامی تقریبا به پایان رسیده است و در برخی شهرها تعداد آرا باطله با نفر اول پیروز فاصله کمی دارد و دربسیاری از حوزه ها تعداد آرا شخص پیروز به حد نصاب نمی رسد و کار به مرحله دوم خواهد کشید که کم سابقه است و در کلان شهرهایی چون شیراز؛فردمنتخب فقط یک دهم رای کل جمعیت را به دست آورده است:این مقدار مشارکت با این ترکیب آرا باطله و.. یک پیام محکم و قدرتمند به حاکمیت است که عموم مردم و اکثریت قاطع آنها از روندی که نظام در برخی حوزه ها(بالاخص اقتصادی و.. )در پیش گرفته است ؛رضایت ندارند و این برای همه دلسوزان نظام جمهوری اسلامی باید محل تامل و تفکر باشد
✅چاره این است که این صدا شنيده شده و به رسمیت شناخته شود.من به صداقت آنهایی که این نحو مشارکت را پیروزی قاطع قلمداد می کنند شک دارم. غالب اینها قلم به مزدان وابسته به نهادها هستند که هدفشان از کتمان واقعیت،منافع شخصی و حزبی است و دلسوز این آب و خاک نیستند.باید به صورت اینها خاک پاشید و با شجاعت با واقعیت روبرو شد.به تعبیر مرحوم دکتر بهشتی باید تلخی سخن صادقانه را بر شیرینی کلام منافقانه ترجیح داد
🔴راه حل این است که مسئله را زیر قالی نزنیم و این اکثریت خاموش را همانند اقلیت رای دهنده به رسمیت بشناسم.من امید دارم اگر مسولان نظام در پیامی که هر ساله پس از انتخابات ها صادر می کنند، از اکثریت رای نداده تفقد کنند و برای دلجویی از آنان سخنی داشته باشند به نحوی که جامعه ناراضی احساس
@goftteman
هدایت شده از گفتمان
کند که پیامش دریافت شده، خشم و ناراحتی اش التیام یابد. همانطور که صبح رای گیری در مصاحبه مقام رهبری افراد مردد را خطاب قرار دادند،حالا پس از مشخص شدن مقدار مشارکت و آرایش آن نیز،این طیف را جدای از ملت ایران نپندارند.
✅مشارکت ۴۰ درصدی که مقدار قابل توجهی از آن را آرا باطله و آرا قومی و طایفه ای که در انتخابات(فورمالیته رژیم پهلوی هم حضور موثر داشتند)تشکیل می دهد،نمی تواند پایه محکمی برای استقرار سازه نظام باشد. این شالوده قابلیت اطمینان چندانی ندارد؛ما نمی توانیم با این وضعیت سرمایه اجتماعی،سال آینده میلادی با شخصی چون ترامپ مواجه شویم.اگر چنین چیزی رخ دهد و نظام با شجاعت مسئله را بپذیرد و به آن معترف شود،و سخنان چاپلوسان و مداحان و ریزه خوران را وقعی ننهد،می توان از همین انتخابات که بدخواهان به شکاف ملت - دولت آن امید بسته اند، به تشکیل یک بستر بر مبنای وفاق ملی اندیشید.هر چند دیر!
🔹در برابر خواست های بحق عموم مردم( عدالت اجتماعی و...)نباید مقاومت کرد.این خطایی است که تمام حکومت های قبل از ما مرتکب آن شدند و نتیجه اش را دیدند؛🌹🙏
@goftteman
هدایت شده از پارتیزان
🔷#تحلیل: جنگ بچهبازی نیست!
🔹این روزها در جمعهای مختلف مجازی، بین دو نگاه "انتقام سخت" و "گندهگوی(!!) منطقه"مجادلههای فراوانی جاری است، که تا حد زیادی ریشه در تفرقه سیاسی امروز در جامعه ما دارد. اما گذری به این مسئله با پرهیز از احساسات و تعصبات سیاسی، نتایج عقلانیتری را به همراه دارد.
🔹واژههایی مانند "انتقام" و یا "تنبیه" جایی در ادبیات فنی امنیت ملی، حداقل در بعد نظامی ندارند. اساس انتقام بر احساسات است و احساسی عمل کردن در جای اشتباه، مرگبار است. درست است که از نظر اعتماد بهنفس اجتماعی، این مسئله نیز حائز اهمیت است، اما در بعد نظامی باید نسبت به آن احتیاط نمود.
🔹اما آیا شرایط اقتصادی و مشکلات کشور میتواند توجیه مناسبی برای پرهیز از پاسخ به تجاوز خارجی باشد؟ با این منطق که کشور ما در حال حاضر توانایی ورود به یک جنگ گسترده ندارد، باید از جنگافروزی پرهیز کرد. اما انفعال در امنیت ملی نه تنها زمینهساز صلح نیست، بلکه میتواند به اندازهی تندروی جنگافروزانه خطرناک باشد.
🔹اگر هر ملتی مقابل دشمن خود بیش از حد انفعال، ضعف و یا به تعبیری "صبر" بهخرج دهد، در نهایت یا جنگ گسترده ناچاراً بر او تحمیل خواهد شد و یا باید تسلیم تمام و کمال کشور و حیثیت ملی خود به بیگانه را بپذیرد. افرادی مانند صدام و قذافی در جای اشتباه جسارت بهخرج دادند و بعد در جای اشتباه عقبنشینی کردند و همراه با خود، کشور خود را به ورطه سقوط کشاندند.
🔹بنابراین افراط و تفریط در رویارویی با تهدیدات خارجی هر دو میتواند منجر به جنگ و ویرانی شود؛ تعادل ظریفی در این میان وجود دارد که دستیابی بهآن نیازمند درایت در سیاستگذاری و محاسبات دقیق امنیتی و نظامی است. چالش حال حاضر کشور بیش از "انتقام"، "بازدارندگی" است.
Martiya
@Partisan2015
هدایت شده از پارتیزان
🔷 حلال باد نانی که میخورید!!!
🔹 رسانههای فارسیزبان که در زمان عملیات تلافیجویانه ایران، خط خبریاشان شده بود انهدام ٩٩.٩٩٩٩% از چهار پنجهزار پرتابهی بالستیک «جمهوری اسلامی»، حالا چند روز است که با دعوت کارشناسان بسیار خبره، با آب و تاب از حکمتهای عمیق و پنهان عملیات رژیم صهیونیستی و اثرات آن بر آیندهی کهکشان راهشیری صحبت میکنند.
🔹 واقعیت این است که در محافل نظامی-امنیتی، کمتر کسی انتظار چنین پاسخ مصممی از جانب ایران را داشت و کمتر کسی تصور میکرد که با بسیج کل توان پدافندی صهیونیستدوستها در منطقه، باز ایران بتواند ضربهای در همین اندازه وارد نماید. حالا هم با ذرهبین دنبال لکه روغنریزی و سوختگی در خاک ایران میگردند.
🔹 آدمیزاد اگر قدر ارزنی شرف و اصالت در وجودش باشد، با هر باد و لرزهی سیاسی این چنین چوب حراج به وطن و هویت خود نمیزند. البته این قماش حداقل یک پولی از سعودی، بریتانیا و صهیونیسم بهجیب میزنند؛ بدا به حال شغالهای مجازی که فیسبیلالشیطان وطن میفروشند.
Martiya
@Partisan2015
ریسمان
ما باید راهی را که شروع کردیم تا پیروزی ادامه دهیم یا بگذار که کربلای دیگری رقم بخورد. یحیی سنوا
هرکس گفت حماس، سلفی یا ناصبی یا ضد شیعه است این رو نشونش بدید.
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر بازرگان عزیز
حرفایی بسیاری مهمی در مورد ایده مذاکره و امکان تنش زدایی با غرب و فهم تجربیات گذسته اینجا مطرح میکنند که به نظرم اصلی ترین سوال سیاست خارجی از کاندیداها باید باشد.
@risman
کاش آقای جلیلی علاوه بر هزاران ساعت کار کارشناسی و گفت و گو با متخصصان و بازدید میدانی و سفر و... چند جلسه هم وقت می گذاشتند برای گفتار درمانی و فنون بیان
این حد از لکنت کلام و ناتوانی در بیان، واقعا عجیبه
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمسخر بایدن و سوناک و اسرائیلیها در کلیپ طنز یمنیها به نام "سفینه"
انصافا گمان نمیکردم انصارالله تا این حد در بخش تولیدات محتوا و جنگ رسانه ای پیشرفت کرده باشند.
بیش باد.
@risman
هدایت شده از پارتیزان
🔷تصویری منتسب به محل ترور هنیه
🔹تصویری منتسب به محل اقامت و ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، که منتشر شده است.
🔹با توجه به حجم تخریب محل مورد اصابت قرار گرفته، مظنون اصلی این تخریب بهنظر موشک ضدزره اسپایک است. احتمالاً این موشک بههمراه لانچر آن بهصورت قطعات جدا از هم از مرز وارد شده و در داخل کشور مونتاژ شده است و در نزدیکی ساختمان همین محل ترور، شلیکشده است.
🔹اینکه عوامل انجامدهنده این ترور توانستهاند تجهیزات بهکار رفته در این ترور را وارد و اینکه با استفاده از عوامل نفوذی حتی اتاق محل اقامت هنیه را میدانستند و دقیقاً آنجا را مورد هدف قرار دادهاند، نشاندهنده اشراف اطلاعاتی دشمن و ضعف شدید دستگاههای امنیتی کشور است.
#ترور #حماس
Tomcat
@Partisan2015
هدایت شده از پارتیزان
🔶جان در برابر چشم
🔸نمیتوان بیش از این واقعیت را کتمان کرد، ما در جنگ هستیم. دشمن این واقعیت را بهخوبی درک کرده است و در نتیجه تصمیمات خود را نیز بر همین اساس اتخاذ میکند. وقت آن است که این واقعیت میدانی توسط تهران نیز پذیرفته شود.
🔸در سالهای گذشته فجایع امنیتی بیپایانی را تجربه کردهایم. اما ترور اسماعیل هنیه در تهران، ضربه و جسارتی بهمراتب بزرگتر از بمبگذاریها، حملات سایبری، ترورها و خرابکاریهای پیشین بود. ترور یکی از رهبران اصلی محور مقاومت در تهران، پایتخت محور مقاومت آن هم در سفری بهعنوان مهمان تحلیف دولت جدید ایران، عبور از تمامی خطقرمزهاست.
🔸نمیتوان هیچگونه کوچکنمایی انجام داد. اسرائیلیها نشان دادند که با وجود بحران همهجانبه فعلی خود حاضرند همزمان تمام جغرافیای محور مقاومت از بیروت تا عراق و تهران را زیر آتش ببرند. ترور هنیه زیرسؤالبردن اعتبار و مشروعیت ایران در منطقه و تحقیر جایگاه آن بهعنوان رهبر محور مقاومت بود. اگر ایران نمیتواند از دوستان خود حتی در شمال تهران بهدرستی حفاظت کند، چه ادعایی میتواند از حمایت فلسطینیان و همپیمانان دیگرش در خاورمیانه داشته باشد؟
🔸این که چه عواملی توان امنیتی و اطلاعاتی ایران را به چنین وضع فلاکتباری دچار ساخته است و چگونه میتوان چارهای بر آن اندیشید، سخنی طولانی و بحث فردا است. آنچه مشخص است ما امروز از خنثیسازی ضربات امنیتی اسرائیل در داخل کشور عاجز هستیم و همزمان توان پاسخدهی متناسب و همسطح امنیتی در سرزمینهای اشغالی را نیز نداریم. در نتیجه بار دیگر برای پاسخدهی باید دست به دامان توان نظامی شویم، پاسخی که با پذیرش عواقب احتمالی آن باید با شدت بیشتری نسبت به عملیات وعده صادق انجام گیرد.
🔸نتایج تلخ انفعال در برابر ترور شهید سلیمانی و شهید فخریزاده نیازی به تکرار ندارند. ما با دشمنی روبرو هستیم که هیچ خطقرمز، قانون و اخلاقیاتی را به رسمیت نمیشناسد و تنها در برابر قدرت رفتار خود را تغییر میدهد. وقت آن است که از رفتار اسرائیل درس گرفت. اگر امروز همانند شیوه معمول صهیونیستها، پاسخی شدیدتر نسبت به ضربه دریافت شده به تلآویو داده نشود، یقیناً انفجارهای بعدی در جلسات شورای عالی امنیت ملی، ستاد کل نیروهای مسلح و بیت رهبری خواهد بود.
🔸بازوان ایران در منطقه دقیقاً برای چنین روزی پرورش یافتهاند. اسرائیل تنها خون و آتش را قابلاحترام میداند و تا وقتی که بهای سنگینی را با خون نپردازد، قدمبهقدم جلوتر خواهد آمد. نمیتوان با توجیه خطر جنگ از ارسال پاسخی کوبنده شانه خالی کرد. نزاعی که قرار بود صدها کیلومتر دورتر از مرزهای ایران مدیریت شود، امروز به قلب تهران رسیده است. ما هم الان هم در جنگ هستیم و وقت آن است که مانند یک طرف جنگ رفتار کنیم.
#ایران #اسرائیل
#لبنان #فلسطین
Archivist
@partisan2015