هدایت شده از ثانیه شمار ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازگشت اقتدار و عزت به دولت و دولتمردان....
الحمدلله دوره ترس و خفت وذلت دولتمردان تمام شد
و چه کرامتی ازین بالاتر
🔴 پاسخ امروز رئیسی به موضع چند ماه قبل بایدن
🔻 خیر | NO
🔺🔸🔹
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
💌💞
#التماس_دعا
———🌻⃟————
@rkhanjani
برایت آرزو میکنم دوام بیاوری
در رکود ،بی تفاوتی و سختی روزگار...
#دلتنگ_حرم...
———🌻⃟————
@rkhanjani
الهی که تو دلتون ریسه های شادی و معنویت ببندند💞
#آمین
———🌻⃟————
@rkhanjani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگفتم اما راز دلم را میدانی ❤😊
🌸🍃🌸🍃🌸
———🌻⃟————
@rkhanjani
معاشرت در سیره امام رضا 1.mp3
4.11M
🎙#پادکست
🔸معاشرت در سیره امام رضا علیه السلام | قسمت اول
🌺 ویژه ایام ولادت امام رضا علیه السلام
🎵 استاد امینی خواه
@rkhanjani
#پرسش_پاسخ
#حجاب #عدل_الهی
❓آیا #حجاب ظلم به زنان است؟
〽️خب شاید تا به حال تعریف دقیقی از عدالت و #عدل_الهی نمی دونستیم که خدای نکرده گمان می کردیم #حجاب "ظلم" به زنان هست.چراکه اگر خداوند رو عادل و حکیم بدونیم هیچ وقت احکام اسلامی رو ظالمانه نمی دونیم چون خداوند مهربون تکلیفی که بیش از طاقت بندگان باشه بر عهده اونها نذاشته
@rkhanjani
نسیم فقاهت و توحید
#پرسش_پاسخ #حجاب #عدل_الهی ❓آیا #حجاب ظلم به زنان است؟ 〽️خب شاید تا به حال تعریف دقیقی از عدالت
#پرسش_پاسخ
#حجاب #عدل_الهی
❓آیا #حجاب ظلم به زنان است؟
❌کسانی که میگن ما همه چیز دین اسلام رو قبول داریم به غیر از #حجاب تا به حال به این فکر کردن که قبول نداشتن حجاب می تونه نعوذ بالله ناشی از ناعادل دونستن خدا باشه
☝️ما باید اول تعریف عدالت رو بدونیم.عدالت تعریف های مختلفی داره: «رعایت و توجه کردن به حقوق هر ذی حقی، بنابراین باید نخست موجودی را در نظر گرفت که دارای حقی باشد تا "رعایت" آن "عدل" و تجاوز به آن "ظلم"نامیده شود.[۱]
«هر چیزی را به جای خود نهادن یا هر کاری را به وجه شایسته انجام دادن، طبق این تعریف عدل مرادف با حکمت و کار عادلانه مساوی با کار حکیمانه است.»[۲]
✳️انواع عدل:
۱. عدل تكوينی: خداوند به هر موجودی به اندازه شايستگی های او از مواهب و نعمت ها عطا می كند. به بيان ديگر خداوند متعال به هر يک از بندگان خويش به اندازه ظرفيت وجودی و به قدر قابليت شان از كمالات بهرمند می سازد.
۲. عدل تشريعی: خداوند از يک سو در وضع تكاليف و جعل قوانينی كه سعادت انسان در گروه آن است فروگذاری نمی كند و از سوی ديگر هيچ انسانی را به عملی كه بيش از طاقت و استطاعت اوست مكلف نمی سازد.
۳. عدل جزائی: خداوند در مقام پاداش و كيفر بندگان خود جزای هر انسانی را متناسب با اعمالش مقرر می كند.
*إِنَّ اللَّهَ لَا يَظْلِمُ النَّاسَ شَيْئًا وَلَٰكِنَّ النَّاسَ أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ*
"خدا به هیچ وجه به مردم ستم نمى کند, لیکن مردم خود بر خویشتن ستم مى کنند"(یونس/ ۴۴)
📛اگر فرض کنیم خداوند سبحان مرتکب ظلم شده است با سه احتمال روبه رو می شویم:
الف)این عمل ناشی از جهل باشد که با علم مطلق الهی ناسازگار است
ب)این عمل از نیاز و فقر سرچشمه گرفته باشد که ثابت شد خدواند غنی مطلق است
ج)یا این ظلم، مقتضای ظلم است که ثابت شد خداوند فعل زشت و قبیح انجام نمی دهد
⚠️پس چطور می شه که به مرحله ای برسیم که خدای ناکرده در صفات الهی دچار تردید بشیم.حواسمون باشه دشمن اصول دین مارو نشونه گرفته به بهانه اینکه ایمان ما انقدر مستحکم هست که دنبال کردن صفحات و سایت های بیگانه تاثیری در اعتقادات ما نمیذاره اونها رو همراهی نکنیم چون به مرور دچار شک و سوءظن نسبت به احکام اسلامی می شیم
📚[۱]مصباح یزدی، محمدتقی؛ آموزش عقاید،ج۱-۲، ص۱۹۲.
[۲] همان.
@rkhanjani
✳️اختلاف اعتقادی در ازدواج
🍁🍁سؤال: چند جلسه با دخترخانمی جهت ازدواج صحبت کردم. بنده آدم معتقدی هستم، ولی متأسفانه در مسئله دینی و اعتقادی، اختلاف اساسی میان ما وجود دارد. آیا این اختلاف عقیده در زندگی مشترک، میتواند مشکلساز شود؟
👈👈پاسخ: در اهمیت تناسب اعتقادی در ازدواج، همین بس که در روایات، تأکید فراوانی شده است؛ ازجمله پیغمبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) فرمود: «هرگاه كسى كه اخلاق و دينش را مىپسنديد، براى خواستگارى نزد شما آمد، پس دختر خود را به نكاح او درآورید كه اگر چنين نكنيد، موجب آشوب و فساد بزرگى در زمين گردد.»[وسایلالشیعه، ج14، ح25074] امّا درباره اختلاف اعتقادی میان شما و دخترخانم، چند حالت متصور است که نتایج آن را هم متذکر میشوم:
🔸1- ممکن است علیرغم اختلاف عقیده، دخترخانم، دید بدی نسبت به دین و مذهب داشته باشد و با ورود به زندگی مشترک، قصد تغییر اعتقادات همسرش را هم داشته باشد؛ در این صورت، ازدواج شما با ایشان اصلاً به صلاح نیست.
🔸2- امکان دارد دخترخانم، باوجود دید منفی به مسائل دینی، اصلاً قصد تغییر همسرش را ندارد، در این صورت نیز ازدواج به صلاح نیست؛ زیرا اثرپذیری ناخودآگاه محتمل است.
🔸3- ممکن است باوجود اختلاف عقیده، دخترخانم دید بدی نسبت به دین و مذهب نداشته و در زندگی مشترک هم قصد تغییر همسرش را هم ندارد. در این صورت خطر کمتر است، ولی همچنان این ازدواج ریسک پذیر است.
🔸4- امکان دارد دخترخانم، فرد معتقدی است و مسائل دینی را ارزشی میداند، امّا ازنظر عملی سهلانگار است. در این صورت، اگر شما پایبندی خوبی نسبت به مسائل دینی داشته باشید، چه بسا باگذر زمان بتوانید او را هم به مسائل دینی پایبند کنید، امّا همچنان احتمال عدم تغییر طرف مقابل هم وجود دارد و نمیتوان نسبت به آن غفلت کرد.
🍂
🍃🍂
🍂🍃🌺
🍂🌺🍃🍂
🌺🍃🍂🌺🍃 @rkhanjani 🌱
🍂🍃🌺🍃🍂🌺
🍂🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍂