⭕️⭕️عرفان کاذب و مسیحیت تبشیری دو بازوی جاسوسی صهیونیسم
➕مروجان عرفان های تقلبی برای اثبات روش خود مجبور به نفی دیگران هستند و به واقع اثبات خود را در نفی دیگران می بینند. آنان بخاطر بی مبنایی و تهی بودن از عمق علمی، افراد را دلخوش به سرگرمی ها و شعارهای جذاب می کنند تا از این طریق برای خود فضایی دست و پا کنند.
➕دالایی لاما که یکی از مروجان عرفان های کاذب و شیوه های مدرن استعماری برای جذب جوانان است اخیرا مورد توجه شبکه ها و سایت های مسیحیت صهیونیستی قرار گرفته است.
➕این مهره بانفوذ قبلا نیز مورد حمایت مقامات امریکایی اسرائیلی بوده و بارها به امریکا و مناطق اشغالی سفر کرده است تا دین خود را به اربابانش بپردازد. دالایی لاما چند دهه قبل ده ها میلیون دلار از سازمان سیا دریافت کرده که نشان می دهد او یکی از افراد حقوقبگیر سازمان جاسوسی امریکا بوده است.
➕سازمان سیا علاوه بر کمکهای آموزشی و نقدی به شبهنظامیان طرفدار دالایی لاما در برنامه فرار وی از تبت از نیز نقش داشت. بنا بر اسناد سازمان سیا که چند سال قبل منتشر شدهاند، نیروهای آموزش دیده توسط سیا که دالایی لاما را همراهی میکردند به صورت مستقیم با مأمورین سیا در ارتباط بودند.
➕با این وضع یقینا سردمداران آمریکا هیچ مشکلی با شبه معنویت دروغین مورد نظر دالایی لاما ندارند و هالیوود و رسانه های وابسته باید از وی به عنوان عارف! و صلح جو! حمایت کنند زیرا او کاملا در خدمت صهیونیست هاست.
➕ این هم سویی موید این نکته است که مسیحیت صهیونیستی تبشیری اولا همان رویکرد عرفان های کاذب را در پیش گرفته و از همین طریق، آنان نیز به دنبال کسب جایگاه بیشتر در بین افراد هستند و در ثانی مسیحیت تبشیری نیز همانند سازمان های جاسوسی فعالیت می کند.
➕کنار هم قرار گرفتن دو جریان انحرافی (مسیحیت تبشیری و کلیت عرفان های دروغین) که در تضاد بسیاری با هم قرار دارند و اتفاقا مروجان عرفان های کاذب به کرات ادیان ابراهیمی مخصوصا اسلام و در درجه بعد مسیحیت راستین را نفی می کنند، علامت سوالی است برای برخی و جواب سوالات عده ای دیگر!
➕از سویی علامت سوال است که مگر می شود عرفان های دروغین که خدا و پیامبران خدا را نفی می کنند و یا با تردد می نگرند با مسیحیت تبشیری هماهنگ و هم سو باشند؟! مگر مسیحیت تبشیری قائل به وجود خدا نیست؟ مگر مسیحیان تبشیری برای حضرت مسیح حرمت قائل نیستند؟ پس چرا در کنار نفی کنندگان و هتاکان به خدا و پیامبر خدا قرار دارند؟؟!!
➕و جواب بسیاری از سوالات است که آری مسیحیت صهیونیستی تبشیری به واقع یک جعل بزرگ تاریخی و در زمره اولین عرفان های کاذب دنیاست! این همخونی دو متناقض و متضاد ظاهری برای عده ای که اهل تحقیق و مطالعه هستند عجیب نیست و آنان نیز برای خوشآیند صهیونیست ها هر اقدامی خواهند کرد.
#مسیحیت_تبشیری #عرفان_کاذب #عرفان_جعلی
@Khanjanidroos
✅من دوتا پسر 5 و 4 ساله دارم باهم بازي ميکنند ولي دعوا هم زياد ميکنند تا جايي که دادهاي خيلي بلند سر هم ميزنند و من واقعا کلافه شدم نميدونم چطور بايد بهشون بفهمونم کارشون درست نيست
✅✅1- خانواده مطلوب، خانواده اي نيست كه فرزندان آرام باشند و هيچ دعوا و مشاجره اي نداشته باشند. مشاجرات و دعواهاي كودكان بخشي از واقعيت زندگي است كه اگر جهت داده شود به پختگي شخصيت آنها كمك مي كند. پسران نسبت به دختران بيشتر جنگ و مشاجره دارند.
2- ما معمولا به دليل درگيري هاي ذهني و مشغله هاي زندگي حال و حوصله زيادي نداريم و انتظار داريم كودكان نيز همچون افراد بالغ مشكلات خود را با گفتگو و گذشت حل كنند. با برنامه هاي تغذيه خوب و خواب كافي و تفريح به موقع، و حل تعارضات زناشويي با گفتگوي عاقلانه و مشاوره ظرفيت خود را افزايش دهيد.
3- گاهي دعواها و مشاجرات، پياميهاي مختلفي به والدين دارند كه ما را به حال خود رها نكنيد و براي ما برنامه هاي متنوع داشته باشيد و به نيازهاي ما توجه كنيد.
4- داد و فرياد كردن كودكان ممكن است با مشاهده الگوها و همسالان آموخته شده باشند. اين الگوها مي تواند والدين، همبازي ها، خويشاوندان محبوب و كارتونها باشد. پدر و مادري كه خود زود جوشي مي شوند و يا با همسايه و اقوام يا موقع رانندگي با ديگران تند برخورد مي كنند زمينه ساز رفتار پرخاشگرانه فرزندان مي شوند.
5-گاهي ما با لبخندها، شوخي ها، سكوت، تعاريف براي ديگران و تأييد، حساب نشده سبب تقويت سبك ارتباطي پرخاشگرانه كودكان مي شويم.
6- با فعاليت هاي بدني سازنده و ورزش و بازي هاي مهيج، انرژي كودكان را تعديل كنيد و جهت دهيد.
7- وقتي در دعواي كودكان مداخله كنيد كه احتمال خطري براي آنها باشد. اجازه دهيد از حق خود دفاع كنند و براي رسيدن به خواسته خود تلاش كنند.
8- رفتارهاي بالغانه كودكان هنگام مشاجرات را تقويت كنيد و تشويق.
9- رفتارهاي تخريبگران را با تحريم پاسخ دهيد. مثلا كودكي كه اسباب بازي ديگري را خراب كرده است از ديدن كارتون محروم شود.
10 - بیشتر خانواده ها، وعده شام را در کنار هم صرف می کنند، زمان مناسبی است که هر کدام از اعضا در مورد خودشان حرف بزنند. پدر و مادر می توانند با بیان غیرمستقیم به کودکان خود بیاموزند که چگونه می توان عصبانیت را کنترل کرد. مثلا پدر می تواند ماجرایی در مورد اینکه چگونه ناگهان از کسی عصبانی شده اما سعی کرده خودش را از محیط دور کند تا درگیری پیش نیاید، تعریف کند. این کار غیرمستقیم به کودکان آموزش می دهد که چگونه خشم خود را کنترل کنند. و ضررهاي درگيري فيزيكي و گفتاري را بيان كند.
12- قصه یا عروسک بازی هم روش خوبی برای آموزش غیرمستقیم است. می توان قصه ای را برای آنها در مورد اینکه چگونه مثلا دو خرس بر سر کوزه عسلی دعوا کردند تعریف کرد و از کودک خواست قصه را ادامه دهد و راهی پیدا کند که دعوای دو خرس تمام شود. گاهي لازم است وقوع يك زد و خرد خياباني و حوادث تلخ را موضوع گفتگو قرار داد و تحليل كرد.
13- مراقب باشيد سبك برخورد شما با فرزندان سبب نشود كه آنها احساس تبعيض كنند. گاهي نياز است با فرزندي كه حساس و آسيب پذيرتر است در خلوت همدلي كرد.
14- اگر پرخاشگري كودك بيش از حد است و ديگران نيز از رفتار او اذيت مي شوند و به كارگيري توصيه هاي بالا مؤثر نبود با روان شناس باليني كودك به شكل حضوري مشورت كنيد.
15- از توصيه هاي ديني مانند انصاف، بازي، قصه گويي، صدقه دادن، دعا، توسل و نذر در حد توان كمك بگيريد.
16- اقوامي كه خود چند فرزند تقريبا هم سن و سال داشته اند مي دانند كه اين مشاجرات طبيعي است و قضاوتي در سبك تربيت شما ندارند و اگر هم داشته باشند مشكل آنهاست نه شما. نمي تواند كودكان را با هم مقايسه كرد. تلاش كنيد در مهماني ها و نزد اقوام بازي آنها را جهت دهيد و با آنها بازي كنيد. حضور نزد ديگري سبب نشود از آنها غافل شويد.
@Khanjanidroos
☀️🌹☀️🕊☀️🌹🕊🌹
☀️
#زیارت_مختصر_امام_رضا_علیه_السلام :
23ذیقعده روز زیارت مخصوص امام هشتم
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا وَلِىَّ اللَّهِ وَابْنَ وَلِيِّهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللَّهِ وَابْنَ حُجَّتِهِ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اِمامَ الْهُدى وَالْعُرْوَةَ الْوُثْقى وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكاتُهُ اَشْهَدُ اَنَّكَ مَضَيْتَ عَلى ما مَضى عَلَيْهِ آبآؤُكَ الطّاهِرُونَ صَلَواتُ اللَّهِ عَلَيْهِمْ لَمْ تُؤْثِرْ عَمىً عَلى هُدىً وَلَمْ تَمِلْ مِنْ حَقٍّ اِلى باطِلٍ وَاَنَّكَ نَصَحْتَ لِلَّهِ وَلِرَسُولِهِ وَاَدَّيْتَ الاَْمانَةَ فَجَزاكَ اللَّهُ عَنِ الاِْسْلامِ وَاَهْلِهِ خَيْرَ الْجَزآءِ اَتَيْتُكَ بِاَبى وَ اُمّى زآئراً عارِفاً بِحَقِّكَ مُوالِياً لاَِوْلِيآئِكَ مُعادِياً لاَِعْدآئِكَ فَاشْفَعْ لى عِنْدَ رَبِّكَ .
☀️
☀️🌹☀️🕊🌹☀️🕊🌹☀️
@Khanjanidroos
💠 اعمال ماه ذی القعده 💠
شیخ عباس قمی رحمه الله تعالی علیه در مفاتیح الجنان قسمت اعمال ماه ذی القعده می فرماید:
بدان که روایت شده که: هر که در یکی از ماههای حرام سه روز متوالی که ✅ پنج شنبه و ✅ جمعه و ✅ شنبه باشد روزه بدارد 👈🏻 ثواب نهصد سال عبادت برای او نوشته می شود و هم چنین در بخش اعمال ذی القعده مضاعف شدن ثواب و عقاب اعمال در ماههای حرام را که به آن اشاره شد ذکر می نماید.
نماز یکشنبه ذی القعده:
در ماه ذی القعده عملی وارد شده که فضیلت بسیار دارد که بدین شرح است:
در یکی از روزهای یکشنبه این ماه غسل کند و وضو بگیرد و چهار رکعت نماز بگذارد (دو نماز دو رکعتی)
و در هر رکعت حمد یک مرتبه و اخلاص سه مرتبه و معوذتین (فلق و ناس) را یک مرتبه بخواند.
پس از نماز هفتاد مرتبه استغفار کند و استغفار را به ذکر شریف «لاحول و لاقوّه الّا بالله العلی العظیم» ختم نماید .
سپس بگوید «یا عزیز یا غفّار اغفرلی ذنوبی و ذنوب جمیع المؤمنین و المؤمنات فانّه لایغفر الذّنوب الّا انت».
برای این نماز ثواب زیادی ذکر شده از جمله اینکه رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
هر که این نماز را بجا آورد: توبه اش مقبول، گناهانش آمرزیده شود، دشمنان او در روز قیامت از او راضی شوند، با ایمان بمیرد، دین و ایمانش از وی گرفته نشود؛ قبرش گشاده و نورانی گردد؛ والدینش از او راضی گردند؛ مغفرت شامل حال والدین او و ذریّه او گردد؛ توسعه رزق پیدا کند؛ ملک الموت با او در وقت مردن مدارا کند؛ به آسانی جان دهد و ... .
روز بیست و سوم
بنا بر روایات، این روز، روز زیارتی مخصوص امام علی بن موسی الرضا(ع) است.
دحو الارض (روز بیست و پنجم):
روز بسیت و پنجم یکى از آن چهار روز است که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است و در روایتى روزهاش مثل روزه هفتاد سال است و در روایت دیگر کفّاره هفتاد سالست و هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبات بسر آورد از براى او عبادت صد سال نوشته شود و از براى روزهدار این روز هر چه در میان آسمان و زمین است استغفار کند و این روزى است که رحمت خدا در آن منتشر گردیده و از براى عبادت و اجتماع به ذکر خدا در این روز اجر بسیاریست.
#ماه_ذی_القعده
#اعمال_ماه_ذی_القعده
#ماه_حرام
#دهه_کرامت
#دعا
#عبادت
#دحوالأرض
#تماز_یکشنبه_ذی_القعده
@khanjanidroos
#دحوالارض
دَحْوُ الْأرْض روز بیست و پنجم ذی القعده، روزی است که اولین خشکی زمین از آب بیرون آمد و گسترده شد. زمین در ابتدا زیر آب بوده و سپس خشکیها از آب سر برآوردهاند.
و طبق منابع روایی و تاریخی، اولین خشکی که از آب بیرون آمد مکان کعبه کنونی است.
_ دحوالارض از روزهای بافضیلت به شمار میرود و انجام برخی اعمال عبادی مانند روزه و نماز در آن تأکید شده است.
_ مصدر «دحو» به معنای گسترانیدن، کشیده شدن و چیزی را از جای آن برکندن می باشد و«دحوالارض» به معنای گستراندن زمین است.
درمورد گسترده شدن زمین در قران آمده:
وَالْأَرْضَ بَعْدَ ذَلِكَ دَحَاهَا.أَخْرَجَ مِنْهَا مَاءهَا وَمَرْعَاهَا.
و خداوند بعد از خلقت آسمان، زمين را گسترش داد. و از آن آب و چراگاه بيرون آورد.
دحوالارض روزی است که انسان با تفکر در احوال زمین، می تواند به گستردگی زمین وجود خود و انواع استعدادهای نهفته در آن پی برد.
همانگونه که خدای سبحان زمین ظاهری را برای انواع روییدنی ها گسترش داد و از آن چشمه هایی خارج نمود، زمین وجود انسان را نیز برای انواع رویش ها و کمالات گسترانده و آب علم و عرفت را از دل این زمین خارج می کند.
باید باور داشت همانگونه که وسعت زمین بطور طبیعی به حدّی است که انواع بارش فیوضات آسمانی را در درون خود پذیرفته و دست رد به آن نمی زند و استعدادهای پنهان را از دل خویش خارج می کند، همانگونه خدای سبحان زمین وجود انسان را هم برای پذیرش انواع کمالات اعتقادی و اخلاقی گسترانده و زمین وجود برای دریافت هیچگونه کمالی، تنگ و محدود نیست.
شاید بهمین جهت است که در دعای روز دحوالارض درخواستی مشاهده می شود که در هیچ روز سال چنین درخواستی از خدای سبحان نمی شود. خواسته ای که نشانگر وسعت وجود انسان است.
در اواخر این دعا درخواست مي كنيم
"اللهّم اجعلنا من صَحبِهِ و أُسرَتِه"
(خدایا ما را جزء همراهان و خویشاوندان حضرت قرار بده)
تنها روز سال كه از خدا مي خواهيم جزء خانواده ی امام زمان علیه السلام باشيم، روز دحوالارض است. هيچ روز ديگری اين درخواست را نداريم. در این روز به ما متذکر می شوند که وجود انسان بقدری قابلیت دارد که می تواند با همراهی قطب عالم امکان و انسان کامل زمان، جزء خویشاوندان او قرار گیرد.
و چه خاسر است کسی که با این میزان گستردگی وجود، به اندکی قناعت کند.
مانند کسیکه از هکتارها زمین حاصلخیز، تنها خود را در چند متر آن محصور نموده است.
برای خویشاوندی با حضرت ولیعصر ع میتوان راهکاری را در فرمايشات علي بن موسي الرضا عليه السلام دریافت نمود.
امام رضا علیه السلام: مَوَدَّةُ عِشرینَ سَنَهً قَرابَةُ؛
دوستی بیست ساله، در حکم خویشاوندی است.
یعنی اگر کسی سالیان سال اعلام محبت صادقانه به امام زمان علیه السلام کند و لازمه ی محبت که تبعیت قولی و فعلی می باشد را بکار گیرد از خویشاوندان حضرت محسوب خواهد شد. ان شاالله
@Khanjanidroos
✍امیرالمؤمنین علیه السلام:
نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد، در بیست و پنجم ذی القعده روز دحوالارض بوده است. کسی که در این روز روزه بگیرد و شبش را به عبادت بایستد، به عبادت صد سال رسیده است.
📚مراقبات، ص۱۸۶
@Khanjanidroos
نماز روز دحوالارض
آن دو رکعت است در وقت چاشت در هر رکعت بعد از حمد پنج مرتبه سوره و الشمس بخواند و بعد از سلام نماز بخواند لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ پس دعا کند و بخواند یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ.
دعا
کفعمی در کتاب مصباح فرموده که خواندن این دعا مستحب است:
اللَّهُمَّ دَاحِیَ الْکَعْبَةِ وَ فَالِقَ الْحَبَّةِ..........(مراجعه به مفاتیح)
ذکر خداوند
معنای ذکر، فقط گفتن الفاظ و اوراد و نام های خداوند نیست. بهترین نوع ذکر خدا، به یاد خدا بودن و او را بر اعمال و گفتار و کردار خویش ناظردانستن است.
غسل
انجام غسل مستحبی به نیت روز دحوالارض
زیارت امام رضا (ع)
زیارت حضرت امام رضا(ع) که میرداماد (ره) در رساله اربعه ایام خود در بیان اعمال روز دحو الارض آن را از افضل اعمال مستحبه دانسته است.
@Khanjanidroos
نماز ساده و بافضیلت یکشنبهی
ماه ذیالقعده را از دست ندهیم
🔸غسل _ وضو _ دو تا دو رکعت
🔹هر رکعت یک حمد، سه توحید، یك ناس، یك فلق
▫️پس از نماز ۷۰ استغفار
▫️بعد بگوید:
لاحول و لاقو ه الا بالله...
@Khanjanidroos
✅پرسش:
چکنم که زود عصباني نشم؟
زود از کوره در ميرم??
✅خشم و غضب در واقع يك حالت نفسانى و درونى است كه آدمى را وادار به رفتارى پرخاشگرانه و غلبه و انتقام نسبت به ديگرى مى كند. البته اصل «قوه غضب» در انسان وجود دارد و در حفظ و بقاى وى نقش به سزايى ايفا مى كند؛ اما اين قوه نيز مانند ساير قواى نفسانى بايد كنترل و در جهت صحيح از آن استفاده شود و از افراط و تفريط نسبت به آن اجتناب گردد؛ زيرا افراط در آن موجب ناكارآمدى فكر و عقل مى شود و خطرات و خسارات جبران ناپذيرى را در پى دارد.
دلیل عصبانیت هر چه که باشد، با راه كارهايى كه ارائه مى شود، مى توان تا حدود زيادى از آن پيشگيرى نمود :
1. هنگامى كه عصبانى مى شويد، در خودتان يك تغيير حالت فيزيكى ايجاد كنيد؛ مثلاً مقدارى قدم بزنيد و سعى كنيد در آن لحظات تصميم نگيريد و اگر آب در دسترس شما است، مقدارى آب خنك ميل كنيد و دست و صورت خود را با آن شست و شو دهيد.
2. اگر امكان دارد، هنگام عصبانيت يا بى حوصلگى و كسالت، يك دوش آب ولرم بگيريد.
3. چند لحظه دراز بكشيد و چشمان خود را ببنديد و همه ماهيچه هاى خود را شل كنيد تا آرامش عضلانى پيدا کنید، و فكر خود را از آنچه موجب عصبانيت شما شده است، منصرف كنيد و به عضلات بدن خود تمركز يابيد.
4. به خودتان تلقين كنيد كه اتفاق خاصى نيفتاده؛ مگر آسمان به زمين آمده است؟ ديگران در چنين مواردى چه مى كنند؟ آيا همه عزا مى گيرند؟ هر كس به كارى مشغول مى شود و به اين گونه موارد اعتنايى نمى كند.
5. هميشه فضاى ذهنى و روانى خود را براى شنيدن و دريافت رفتارهاى نابجا و خلاف انتظار آماده سازيد؛ به اين معنا كه هميشه انتظار داشته باشيد ديگران با شما، به بدترين شكل برخورد كنند؛ اگر كسى مدتى چنين كند، به تدريج صفت حلم در او به وجود مى آيد و علاوه بر اين، حسن خلق نيز براى او حاصل مى شود و خود را براى تحمل آن آماده می کند.
6. اگر گاهى سريع سخن گفتيد و عجولانه تصميم گرفتيد و رفتار نابجا از شما سر زد، به سرعت خود را سرزنش و حتى در لفظ، اظهار پشيمانى كنيد و وعده ها و قول هاى خود را در ذهن خویش، حاضر سازيد.
7. از خود ارزندگى نابجا و شخصيت قائل شدن بيش از اندازه براى خود بپرهيزيد و تنها هنجارها را رعايت كنيد. از اين رو به رفتارهاى متواضعانه - همانند تقدم در سلام، ابراز ارادت به كوچكترها، مصافحه و احوالپرسى، تفريح و صحبت با ديگران - اقدام كنيد.
8. ذكر «لا حول و لا قوة الا باللَّه» را زياد بر زبان جارى سازيد و سوره «والعصر» را زياد بخوانيد. تكرار اذكار «استغفراللَّه ربى و اتوب اليه» و «اعوذ باللَّه من الشيطان الرجيم» نيز مفيد است.
امام صادق علیه السلام فرمودند: «خداوند به برخى از انبيا وحى كرد : اى فرزند آدم! در وقتى كه غضبناك گرديدى، مرا ياد كن تا من هم تو را در وقت غضبم ياد كنم و تو را هلاك نسازم» (بحار الانوار، ج73، ص 276، ح29). بنابراين ياد خدا علاوه بر اينكه آتش خشم را خاموش مى كند، موجب آرامش انسان مى شود و در قيامت نيز آثار مثبتى به دنبال دارد.
9. به هنگام احساس عصبانيت، سريع تغيير وضعيت و موقعيت دهيد و از آن محيط دور شويد؛ مثلاً اگر در منزل اين حادثه رخ داد، لباس پوشيده و منزل را ترك كنيد.
10. وقتى كه با امور عصبانيت آفرين مواجه هستيد، براى مدتى (حدود 10 تا 15 دقيقه) راه دريافتهاى حسى خود را سد سازيد. براى مثال جلوى گوش های خود را بگيريد و چشمان خود را ببنديد و سر خود را پايين اندازيد تا دريافتهاى عصبانيت تحت كنترل شما در آيند و موجب تحريك بيشتر شما نشوند.
موفق باشید
@Khanjanidroos
✅میخواستم ببینم یه انسان واسه اینکه مورد لطف؛ علاقه و دوس داشتن و درواقع خوش آمد دیگران قرار بگیره چه دعایی رو باید بخواند؟
✅✅محبوب و عزیز بودن در بین مردم نیاز طبیعی و فطری هر انسانی است. هر کس دوست دارد او را دوست بدارند و از منفور و مبغوض بودن گریزان است. این امری است طبیعی. مهم این است که برای محبوبیت, از راههای شرعی و موافق با اخلاق استفاده کنیم.
در زیارت امین الله که از بهترین و معتبرترین زیارات شیعه و از زبان حضرت سجاد (علیه السلام) است آمده است : واجعلنی ... محبوبه فی ارضک و سمائک ؛خدایا ! مرا در زمین و آسمانت، محبوب ودوست داشتنی قرار ده .
در قرآن مجید نیز راه محبوب شدن بین مردم را نشان می دهد« : ان الذین آمنوا و عملوا الصالحات سیجعل لهم الرحمن ودا ؛ کسانی که ایمان آوردند و عمل صالح انجام دادند خداوند رحمان محبت آنا را در دل ها می افکند .»(سوره مریم آیه 96)
دلیل این امر این است که ایمان و عمل صالح جاذبه و کشش فوق العاده ای دارد ؛ اعتقاد به یگانگی خدا و دعوت پیامبران، باز تابش در روح و و فکر و گفتار و کردار انسان به صورت اخلاق عالیه انسانی ، تقوا و پاکی و درستی و امانت و شجاعت و ایثار و گذشت تجلی می کند و همچون نیروی مغناطیس جذب کننده و جلب کننده است . در واقع این آیه راه واقعی محبوب شدن را معرفی می کند و بیان می کند که محبوبیتی که از راه تظاهر و تبلیغات دروغین و ارائه چهره ای غیر واقعی و فریب دادن مردم به دست می آید ناپایدار و غیر اصیل و سطحی و غیر قابل اعتماد است . در واقع محبوبیت حقیقی از آن کسانی است که به دنبال محبوب شدن و مطرح شدن در میان خلق نمی باشند و تنها به دنبال بندگی خدا و کسب رضای او و انجام عمل صالح هستند .
البته خداوند هم وعده داده اگر ما ايمان آورديم و نيكوكار شديم ، محبت ما را در دل بندگانش جاي دهد:
إِنَّ الَّذينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا (سوره مبارکه مریم، ۹۶)
مسلّماً كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام دادهاند، خداوند رحمان محبّتى براى آنان در دلها قرار مى دهد!
اين راه صحيح جلب محبت بندگان خداست و دستورهاي بي اعتباري كه نقل مي شود، قابل توصيه نيستند.
🔴
☀️🔴@Khanjanidroos
🔴☀️🔴
☀️🔴☀️
✅دختری دارم تقریبا1سال ونیم هس به سن تکلیف رسیده اوایل نماز می خواند اما الان دگه نمی خواند..از خانواده مذهبی هستیم همیشه سعی میکنیم نماز رو اول وقت بخوانیم ..نمیدانم چه کنم هرچی تشویق میکنم هیچ فایده ندارد
خیلی هم عصبانی میشه .تاجایی که جلوی من می ایستد و داد می زند و جواب گویی من و باباش رو میکند
لطفا راهنمایی کنید
✅✅اولا:
در تشویق و نصیحت به نماز به موارد زیر دقت کنید:
1- فقط وقت نماز رو در حد یکی دو بار یادآوری کنید و اصرار به خواندن نماز نداشته باشید
2- به جای سرزنش کردن و مقصر کردن خود نوجوان به خاطر عدم توجه به نماز سعی کنید او را توجیه کنید (مثلا: اینقد خسته بودی که یادت رفت نمازتو بخونی دخترم)
3- هنگام توصیه به نماز ابتدا از خوبی های نوجوانتان بگویید و بعد بحث نماز رو مطرح کنید (مثلا: شما که اینقدر دختر مودب و درس خوان و فهمیده ای هستی اگه نمازتو بخونی که عالی میشی)
4- موقع نصیحت کردن به جای لحن دستوری از لحن پیشنهادی-سوالی استفاده کنید (مثلا: نظرت چیه دخترم که هممون اول وقت نماز رو به جماعت بخونیم؟ موافقی؟)
5- اصلا دخترتون رو با همسالانش مقایسه نکنید
6- باتوجه به اینکه وجدان اخلاق در نوجوان بیدار است و زود تحت تاثیر قرار می گیرد بیان داستانهای واقعی پیرامون سرگذشت افرادی که نسبت به نماز کاهل نماز هستند میتونه تاثیرگذار باشد (کتابهایی در این زمینه وجود دارد)
7- در صورت عدم تاثیر نصیحت با شرایط فوق از شیوه ی محرومیت از علایقش استفاده کنید (مثلا پول توجیبیش رو کم کنید)
ثانیا:
دختر شما به دوره ی نوجوانی و سن بلوغ رسیده است که در این دوره هویت بخشی دینی شکل میگیرد یعنی نوجوان نسبت به تمام اعتقادات دینی دچار تزلزل فکری و شک می شود که نتیجه ی آن بی اهمیتی نسبت به رفتارهای دینی هست
پس هر نوع اصرار بیش از حد به انجام رفتارهای دینی رو کنار بگذارید و حتی اجازه دهید مدتی فاصله بگیرد
باید خودتون با مطرح کردن سوال پیرامون رفتارهای دینی (پیشقدم شدن در ایجاد شبهه) و کمک خواستن از نوجوان برای پیدا کردن جواب ، نوجوان را تحریک کنید که سوالاتش رو مطرح کند تا بفهمید در فکرش چه میگذرد و گیرش کجاست (مثلا اینکه فایده نماز چیست؟ چرا باید نماز بخوانیم؟ چرا به این شکل باید نماز بخوانیم؟.....)
بعدش حتما پیگیر پیدا کردن جوابهای دقیق برای سوالاتش باشید و به این ترتیب یک فضای گفتمانی پیرامون رفتارهای دینی شکل دهید
نکته: خیلی مهمه که جوابهای شما به نوجوان دقیق و منطقی و اقناع کننده باشد نه صرفا به صورت توصیه های دینی وگرنه نتیجه ی معکوس خواهد داشت(یعنی فاصله گرفتن بیشتر از رفتارهای دینی)
اینکه فرمودید در صحبت کردن با شما زود عصبانی میشد احتمال زیاد به دو دلیل هست:
1-گفتگوی شما با او فقط جنبه ی نصیحت گونه دارد نه جنبه ی تبادل نظر و نمی توانید نوجوان را قانع کنید (اینکه در روایت فرمودند نوجوان را وزیر خود قرار دهید به همین موضوع اشاره دارد)
2- نوجوان احساس می کند او را درک نمی کنید (شرایطش را در نظر نمی گیرید و فقط توقع دارید که به حرف شما گوش دهد)
اگر سوالات متعدد در برابر جوابهای شما مطرح می کند و در جواب دادن به او دچار مشکل می شوید حتما از کسی که اطلاعات کافی دارد (مثلا یک روحانی) کمک بگیرید
@Khanjanidroos
✅چه کنیم تازرنگ باشیم؟چراماجوانان که میخواهیم باتقواباشیم دیگران فکرمیکنندماساده ایم به طورمثال اگرتویه جمعی بااوناهماهنگ نباشیم یاحرف نزنیم فکرمیکنن ساده ای ومسخره ات میکنندوهمین امرباعث میشه که بعضیهابیخیال تقوابشن.چکارکنیم که حرفهای دیگران اصلابرامون اهمیت نداشته باشه؟اجتماعی بودن یک مومن چگونه است؟واینکه آیابایدحتماموردتاییدهمکارانمان قراربگیریم؟چه کنیم تاهمکارانمان مسخره مان نکنند؟
✅عن أنس عن النبي (ص) أنه قال: «يأتي على الناس زمان الصابر منهم على دينه كالقابض على الجمرة ؛ رسول خدا فرمود: زمانی بر مردم می آید که ماندن بر دین حق مانند نگه داشتن گلوله آتش در دست است» .
در اینکه دین داری سخت است خصوصا در زمان فعلی شکی نیست. اما پیامبر گرامی اسلام، همچنین بشارت دادند که "أفضل الأعمال أحمزها؛ بهترين كارها سخت ترين آنهاست." (بحار، ج 67، ص 237)
به هرحال انسان باید در دین استوار و محکم باشد. تمسخر که از کوچکترین مشکلات است. تمام اهل بیت علیهم السلام ناسزا شنیدند! حتی کتک خوردند و کشته شدند!
به امیرالمومنین بعد از شهادت ایشان، جلوی چشم امام مجتبی و امام حسین و حضرت زینب (سلام الله علیهم اجمعین) ناسزا می گفتند. برخورد اینها چطور بود؟!
تاریخ تمام این برخوردها را نقل کرده.
پاسخ مناسب به تمسخرِ رفتارِ دینی، تندی و بدرفتاریِ متقابل نیست؛ بی غیرتی و لبخند ذلیلانه هم نیست. پاسخ مناسب، روشنگری و دفاع مستند و دقیق است.
اگر ما نماز بخوانیم و یک عده ای مسخره کنند، آیا نماز ساقط می شود؟!
مشرکان مکه به خود رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) چرا فحاشی می کردند؟ آیا رسول الله کار بدی کرده بود؟! خیر. پس چرا تمسخر و بدرفتاری می کردند؟ چون داشت اسلام را معرفی می کرد و آنها از اینکارش بیزار بودند. آیا رسول الله برای جلوگیری از بدرفتاری آنها باید دست از رسالت و ابلاغ اسلام برمیداشت؟!
در برخورد با افرادی که نسبت به دین و اعتقاداتمان توهین کرده و اصول مان را مورد تمسخر قرار می دهند، دو نوع برخورد می توان داشت.
گاهی اوقات، طرف فقط چیزی گفته و رد شده، اصولا ارزش بحث کردن ندارد و احتمال تاثیر بر او را هم نمی دهید؛ در اینصورت بهتر است چیزی نگفته و مشکل را ادامه ندهید، همانطور که قرآن فرموده، "وَعِبَادُ الرَّحْمَنِ الَّذِينَ يَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا؛ و بندگان خداى رحمان كسانى اند كه روى زمين به نرمى گام برمى دارند و چون نادانان ايشان را طرف خطاب قرار دهند به ملايمت پاسخ مى دهند." (سوره مبارکه فرقان، آیه 63)
اما اگر وارد بحث و گفتگو شدید، دو تا نکته را فراموش نکنید. یکی اینکه دفاع الکی و بدون منطق و بدون مطالعه نکنید؛ و دوم اینکه صبر را همیشه مدنظر داشته باشید که اگر هدف هدایت به سمت خدا و حقیقت است، باید به روش خود خدا و حقیقت انجام شود.
موفق باشید
💢
☀️💢@Khanjanidroos
💢☀️💢
☀️💢☀️💢 #دفاع_از_دین #برخورد_با_تمسخر
🔺اعتقاد به اینکه روح در دنیا باقی میماند و در بدن شخص دیگری به زندگی ادامه میدهد، اعتقاد به تناسخ است؛
هرچند حلقه در ظاهر تناسخ را رد میکند.و طاهری مدعی است تناسخ را قبول ندارد اما به تسلسل معتقد است یعنی زندگی های پی در پی روح در دنیا،
اما آنچه در حلقه مطرح می شود همان تناسخ است.
تناسخ حلقه همان تناسخی است که در در قرن شانزدهم توسط اسحاق لوریا در مکتب کابالا ارائه شد و به آن تناسخ لوریایی میگویند.
🔰 اسحاق لوریا" کابالیست معروف در قرن چهاردهم نوع خاصی از تناسخ را مطرح کرده و گفته است، چنانچه انسان پس از مردن به آرزوهای خود نرسیده باشد و تعلق خاطر خاصی داشته باشد، روح او در دنیا باقی میماند و به جسم دیگران وارد میشود و به زندگی خود ادامه میدهد و از این طریق به دنبال رسیدن به آرزوها و خواسته های خود است. این نوع از تناسخ لوریایی دقیقا در آموزه های عرفان حلقه مشاهده میشود.
@Khanjanidroos
طاهری(سرکره فرقه حلقه):
« کالبد ذهنی و ادامه زندگی با تسخیر ما؛ یعنی میآید، سوار میشود، ستاد ما را اشغال میکند و ما متوجه میشویم که رفتار غیرعادی داریم...
طاهری:
«خیلیها (ارواح مردگان) تا سالها بر روی قبر خودشان هستند، به همین دلیل است... قبرستان یکی از جاهای آلوده است.»
(جزوه تشعشع دفاعی، ص 31)
طاهری در روش تشعشع دفاعی مدعی است علل بیماریهایی که مربوط به حوزه پزشکی میشود، در رسوخ جن و روح سرگردان افراد متوفی (موجودات غیر ارگانیک) در بدن افراد است.
(ن ک به مباحث در جزوه دفاعی)
منبع تصویری:تشعشع دفاعی از دقیقه 00/24 تا 12/36
طاهری در جزوه تشعشع دفاعی، علناً مثال میآورد:
«من دو شب قبل، یک دخترخانمی در جنوب کشور حدوداً 20 ساله را تشعشع دفاعی دادم که این خانم یک حالت روانپریشی عجیبوغریبی داشتند. سالهای سال اینها درگیر بودند؛ از این روانپزشک به اون روانپزشک، باید بستری نشود، چهکار بکند و... تشعشع دفاعی دادیم، یک موجودی به نام بهزاد خارج شد و ایشان نجات پیدا کردند...»
(جزوه تشعشع دفاعی، ص 29)
@ Khanjanidroos