طرح سوال
مطابق با شواهد قرآنی دوربین های مداربسته در زندگی ما کدام هستن با شماره آیه و سوره بفرمایید؟
@Khanjanidroos
اولین دوربین ، دوربین خود خدا است. آیه ی چهارده سوره ی علق: آیا نمی دانند که خدا آنها را نگاه می کند و چه زیباست جمله ی امام راحل که فرمودند: عالم محضر خدا است ، در محضر خدا معصیت نکنید.
دوربین دوم، دوربین پیغمبر اکرم (صلی الله و علیه وآله) است. آیه ی چهل و پنج سوره ی احزاب: ای پیغمبر ما تو را در امت گذاشته ایم، هم شاهد هستی و آنها را می بینی. هرکاری بکنند آنها را می بینی
سومین دوربین امامان معصومین علیهم السلام هستند. آیه ی صد و پنج سوره ی توبه. که در هر سه دوربین یک و دو و سه را در این آیه جمع کرده است. پیغمبر به مردم بگو هر کاری می خواهید بکنید،بکنید. اما اعمال شما را خدا می بیند، پیغمبر می بیند و امامان نیز می بینند.
چهارمین دوربین شهدا هستند. آیه ی صد و پنجاه و چهار سوره ی بقره است:
وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ یُقْتَلُ فِی سَبیلِ اللّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْیَاء وَلَكِن لاَّ تَشْعُرُونَ
پنجمین دوربین ملائک مقرب خدا هستند . آیه ی هیجده سوره ی قاف. از شما حرکتی سر نمی زند مگر اینکه دو مأمور در حال نوشتن آن هستند. یکی مأمور نوشتن خوبی ها و یکی مأمور نوشتن بدی ها است
ششمین دوربین زمین است. آیه ی چهار سوره ی زلزال. روز قیامت همین زمینی که ما روی آن نشسته ایم می آید و خبرهای خود را می دهد. خدایا من فیلمبرداری کردم. این افراد در این مکان نماز خواندند
هفتمین دوربین زمان است. آیات اول سوره ی بروج
هشتمین دوربین که از همه تکان دهنده تر است ، اعضاء و جوارح ما می باشند. آیه ی بیست و بیست و یک سوره ی فصلت. روز قیامت اینها می خواهند شهادت بدهند. پوست دست من علیه من شهادت می دهد. این دست با همین پوست بر سر یک یتیم زد. می گویم اگر من لذتی هم بردم، با شما اعضاء و جوارح بردم. می گویند ما مأمور مخفی خدا بودیم. خدا امروز به من گفته که به حرف بیایم.
@khanjanidroos
✅ برخورد و موضع گیری مناسب پیامبر (ص)...
استاد علی صفایی ره
🔷رسول(ص) از بلوغ تا بعثت همراه بهترین امکانات و بهترین شرایط و بهترین موقعیت ها نبود؛ ولی موضع گیری مناسب و برخورد خوب، او را راهیاب و بینیاز ساخته و او را در زبانها و چشمها و دلها جای داده و اعتماد و امن را در همراهان او ریخته و او را محمد امین ساخته است.
اگر برخورد عزیز و مسلط رسول نبود، باید گمراهی جزیره و فساد و انحراف و و ظلم و تجاوز و فقر و فحشا، او را با خود میبرد و اگر غنای او و اگر سرشاری وجود او نبود، باید ذلت و ضعف، او را از چشمها می انداخت و به امانت داری و عهده داری و گرهگشایی مظلومان نمیرسید و حِلفالفضول را تشکیل نمی داد و درگیریها و اختلافهای جاهلی و قبیلهای را رهبری و راهنمایی نمیکرد.
📚 تفسیر سوره کوثر
@khanjanidroos
روز شنبه متعلق به آقا رسول الله ص است سلامی ازراه دور می دهیم
@khanjanidroos
4_454890886946357405.mp3
3.2M
✅ انسان حتی با داشتن یقین، می تواند از خدا چشم بپوشد!
🔶 #کلام استاد #علیصفاییره
#بهترین_اخلاق
حضرت محمد صلی الله علیه و آله : اَلا اَدُلُّكُمْ عَلى خَيْرِ اَخْلاقِ الدُّنيا وَ الآخِرَة ِ؟ تَصِلُ مَنْ قَطَعَكَ وَ تُعْطى مَنْ حَرَمَكَ وَ تَعْـفُو عَمَّـنْ ظَلَمَك َ؛
پیامبر گرامی اسلام (ص ) فرمودند :
آيا شما را به بهترين اخلاق دنيا و آخرت راهنمايى كنم؟ آن است كه :
1⃣ با هر كس كه از تو گسسته است ، بپيوندى ؛
2⃣ به هر كس كه تو را محروم كرده ، عطا كنى ؛
3⃣ و هر كس را كه به تو ستم كرده است ، عفو كنى .
تحف العقول ، ص45
@khanjanidroos
✍پیامبر اکرم (صلوات الله علیه):
سه گروه از زنان اند که خداوند، عذاب قبر را از آنان بر می دارد و با فاطمه دختر محمد محشور میشوند:
زنی که در برابر غیرت شوهرش صبر می کند؛ زنی که در برابر بداخلاقی شوهرش شکیباست؛ و زنی که مهریه اش را به شوهرش می بخشد. خداوند متعال، به هر يك از این گونه زنان، ثواب هزار شهید می دهد و برای هر يك از آنها، عبادت يك سال می نویسد.
@khanjanidroos
حاج اسماعیل دولابی(ره)
هر وقت کسی شما را اذیت کرد
و ناراحت شدید به کسی نگویید
فقط (استغفار)کنید؛ هم برای خودتان
و هم برای کسی که شما را
اذیت کرده است
بگو: بیچاره کار بدی کرده است.
اگر فهم داشت نمی کرد.
وقتی استغفار می کنی خداوند
دوست دارد. قلبت باز می شود.
این قلب یک جوری است که
اگر کسی به او خوبی کند،
از او تشکر نکند ناراحت می شود.
اگر کسی هم اذیتش کرد ناراحت می شود.
در این جا باید استغفار کرد تا قلب
انسان باز شود. آن وقت می بینی
که چقدر بزرگ شده ای.
گر دو مرتبه این کار را کردی
دیگر غم نمی تواند شما را بگیرد.
چون راهش را بلد هستی
@Khanjanidroos
🌼🌼🌼🌼🌼
🔸 امام صادق علیه السلام :
🔹 كونوا دُعاةً لِلنّاسِ بِغيرِ ألسِنَتِكُم ؛ لِيَرَوا مِنكُمُ الوَرَعَ وَالاجتِهادَ وَالصَّلاةَ وَالخَيرَ ، فَإِنَّ ذلِكَ داعِيَةٌ .
🔹 با غير از زبانتان ، [با رفتار] دعوت كننده مردم باشيد . بايد مردم از شما پرهيزگارى ، تلاش خستگى ناپذير و نماز و خوبى ببينند كه اين، دعوت كردن است .
الكافي : ج ۲ ص ۷۸ ح ۱۴
@khanjanidroos
4_454890886946357405.mp3
3.2M
✅ انسان حتی با داشتن یقین، می تواند از خدا چشم بپوشد!
🔶 #کلام استاد #علیصفایی
🔻 در مقام بلا، گاهی یک ولیای بلا میکشد و یک جامعهای نجات پیدا میکند.
استادمیرباقری:
«در مقام بلا، یک ولیای بلا میکشد و یک جامعهای نجات پیدا میکند؛ مثل یوسف صدیق(ع) كه صبر کرد و به طفيل او مردم مصر نجات پیدا کردند و موحد شدند. در مقام توکل هم همینطور است. خیلی جاها ولیّ خدا توکل میکند، خدای متعال یک تاریخ، يك جامعه و امت را از بنبست نجات میدهد. به تعبیر دیگر، تقوای او سرچشمه تقوای جامعه است و جامعه به تبع او متقی میشوند. اگر او بترسد، مردم میترسند، اگر او بایستد، مردم میایستند، مثل ايستادگی جناب ابراهیم خلیل(ع) در ميان یک جمعیتی كه بت میپرستيدند.»
@khanjanidroos
«بلایی که انسانها تحمل میکنند معمولا مُطهّرشان است ولی بلای معصومين (ع) آن قدر ظرفيت دارد که هم برای معصوم ترفيع درجه میآورد و هم ديگران را پاک میکند. مثل حضرت يوسف صديق که با تحمل رنج و بلایی که کشيد هم خودش ترفيع درجه پيدا کرد و نبی شد، هم کل مصر را از فقر و کفر نجات داد. ابتلائات معصومين (ع) هم ترفيع درجه برای خودشان است هم وسيله شفاعت و هدايت قلوب و دستگيری ديگران است.
نبی اکرم(ص) با بلای سيد الشهدا(ع) قلوب را از شيطان نجات میدهند و به طهارت میرسانند. اين خاصيت بلای اوليای خدا است».
@Khanjanidroos
#بیانات_تربیتی_رهبرانقلاب
در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیهالسلام) ۱۳۹۶/۰۲/۲۰
✅ #امام_خامنه_ای
📚 پیش نیاز #تربیت ؛ وجود امنیت
🔸 اگر امنیّت نبود ، علم هم نیست ، اقتصاد هم نیست ، ابتکار هم نیست . آن چیزی که موجب میشود یک کشور بتواند دانشمند #تربیت کند ، بتواند در بخشهای مختلف رشد کند ، وجود امنیّت است . بستر امنیّت برای یک کشور از همهچیز مهمتر و لازمتر است .
@khanjanidroos
🍃⚜️🍃⚜️🍃⚜️
⚜️🍃⚜️
🍃
⚜️
🌸 امام على عليه السلام :
🍃إنَّ أفضَلَ الدّينِ الحُبُّ فِي اللّه ِ وَ البُغضُ فِي اللّه ِ ، وَ الأَخذُ فِي اللّه ِ وَ العَطاءُ فِي اللّه ِ سُبحانَهُ .
🔹برترين مرتبه دين ، دوستى در راه خدا و دشمنى در راه خدا ، و گرفتن در راه خدا و بخشيدن در راه خداست
غرر الحكم : 3540
#حدیث
🍃
⚜️ @khanjanidroos
🍃⚜️🍃
⚜️🍃⚜️🍃⚜️🍃
⭕️⭕️کابالا و ترویج ابتذال جنسی(بخش دوم)
🔻خاخامهای یهودی از اولین مروّجان صُور و تفاسیر جنسی در سنت ادبی یهود بودند. آنان کتاب مقدس را یک متن مفتوح و باز میدانستند که پیوسته به روی همه اشخاص گشوده است؛ ولی کسی نمیتواند به محتوای واقعی آن دست یابد.
🔻به همین سبب علاقه و اشتیاق اشخاص را در تفسیر این کتاب مقدس، بهنوعی از لذت جنسی تشبیه میکردند که شخص در دست یافتن به یک زن زیبا و فریبنده همواره ناکام باقی میماند.
🔻بر اساس تلمود، میل جنسی غریزهای انسانی و طبیعی است و البته زنا با زنان غیر یهودی مجرد و متأهل از دیدگاه تلمود برای یهودیان حرام نیست. همان ج 5، ص 268
🔻در دوران معبد دوم، صور جنسی به صورت نقوش فرشتگان و به شکل مرد و زنی در حال همآغوشی بر صندوق عهد عتیق ترسیم شده بود که ابتذال عرفان یهودی را بیش از پیش نمایان کرد.
🔻بنابراین با توجه به مطالب گفته شده این مسئله به ذهن خطور میکند که موضوع ابتذال جنسی جزء لا ینفک آموزههای یهودیان و آیین کابالا بوده و در تمامی ادوار به انحاء مختلف از آن اسمی به میان آمده و به نوعی آیین کابالا در ادوار مختلف درگیر چنین تفکرات و اعمالی از سوی مریدان و روشنفکران خود بوده است.
#عرفان_کاذب #عرفان_بدلی #عرفان_جعلی #کابالا
@khanjanidroos
خداستیزی اوشو
🔸در گفتار اوشو انحراف و تضاد با ادیان و خداوند مشهود است وی در خصوص خداپرستی چنین میگوید: «اگر از من میپرسید، من به شما میگویم، خدا را فراموش کنید، حقیقت را فراموش کنید، من به شما میگویم تنها به دنبال عشق باشید. (اوشو راز بزرگ، ترجمه روان کهریز، ص۲۵۱)
🔸در واقع معنویت اوشو، فقط به دنبال لذت جویی و عشق است و او صراحتاً با خدا و تعالیم دینی سایر ادیان مخالفت میکند. البته گفتار اوشو همانند بسیاری از رهبران فرقهها و جریانهای انحرافی سرشار از تناقض است و او در جای دیگر خود را واسطه گری برای ارتباط با خدا میداند.
#اوشو
#حدیث_پند
❇️قال علی علیه السلام:
من قصر فی العمل ابتلی بالهم
اگر کسی در تلاش کوتاهی کند در آینده پشیمان می شود. بسیارند کسانی که تصور می کنند با تلاش مختصر می توانند به جایی برسند😴😳. چنین نیست، هر کس که هدف بلندی دارد باید برای رسیدن به آن تلاش کند💪.
👈اگر عمل در کار نباشد هدف لازم دست یافتنی نیست.
از امام (قدس سره)در تابستانی که در محلات بود پرسیدم (آیت الله العظمی سبحانی )که شما در محلات چه می کردید❓
فرمود: صبح که می شد قالیچه ای داشتم در حیاط می انداختم و از شش صبح تا دوازده مطالعه می کردم. اگر هم خسته می شدم مشغول نوشتن می شدم.
حضرت امام قدس سره نقل می کرد که فرزند صاحب جواهر فوت کرده بود و غروب شد و نتوانستند او را دفن کنند. جنازه ی او را در یکی از مقبره ها گذاشتند تا فردا دفن کنند. صاحب جواهر همان شب نزد جنازه ی پسر آمد و کمی قرآن خواند و سپس همان مقدار که هر شب برای نوشتن جواهر وقت می گذاشت در کنار فرزند انجام داد.
@khanjanidroos