به یاد داشته باشید که :
سختیها، محبت الهی اند ،
زیرا که انسان،
پشت درهای بسته
به فکر ساختن کلید میفتد..
درهای رحمت
به رویت باز می شوند
اگر کلید بندگی
در دستانت باشد
@rkhanjani
🌺"اِنگار نَه اِنگار امام زمان غایب است"
🍃مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی (ره):
🔸یک روز در ایام تحصیل در نجف اشرف، پس از اقامه نماز پشت سر آیت الله مدنی، دیدم که ایشان شدیدا دارند گریه میکنند و شانههایشان از شدت گریه تکان میخورد، رفتم پیش آیت الله مدنی و گفتم: ببخشید، اتفاقی افتاده که این طور شما به گریه افتادهاید؟
🔸 ایشان فرمودند: یک لحظه، امام زمان (عج) را دیدم که به پشت سر من اشاره نموده و فرمودند:" آقای مدنی! نگاه کن! شیعیانِ من بعد از نماز، سریع میروند دنبال کار خودشان و هیچکدام برای فرج من دعا نمیکنند. انگار نه انگار که امام زمانشان غایب است!"
و من از گلایه امام زمان علیه السلام به گریه افتادم...
✨✨✨✨✨
@rkhanjani
مواظب باشیم " دلـمان " جایی نرود
که اگر رفت باز گرداندنش کار سختی است وگاهی محال است.
اگر برگردد معلول و مجروح و سرخورده باز میگردد
مراقب باشیم "دل" ارام ،
سربه هوا و عاشق پیشه است
وخیلی سریع " انــس " میگیرد.
اگر غفـلت کنیم میرود و خودش را به چیزهای " بی ارزش " وابسته میکند ...
@rkhanjani
✅همسرم اصلا ارتباط خوبي بامن و بچه هايش ندارد وبه ما محبت نميکند اخلاقش خيلي تند واز نظر عاطفي صفر حتي دست بزن هم دارد واز الفاظ زشت هماستفاده ميکند تورو خدا راهنماييم کنيد از نظر روحي دوتا دختر 9ساله ويکساو نيم خيلي اذيت هستن حتي با بچه هايم اخلاقش خوب نيست ومحبت نميکند لطفا راهنماييمکنيد
✅به طور كلي بايد بگوييم تحمل بد اخلاقي هاي همسر در روايات متعددي مورد سفارش و تحسين قرار گرفته است و اصولاً آزار دادن مرد و زنان مسلمان به هر شكلي كه باشد جايز نيست و گناه دارد؛ و همسر شما بايد به درگاه الهي پاسخگو باشد.
اما راهکارهاي برخورد و اصلاح همسر
- شايسته است ابتدا علّت چنين رفتاري در وي علّت يابي گردد؛ زيرا تربيت نادرست خانوادگي، شكست و ناكامي و ... هريك مي تواند به عنوان دليل چنين رفتاري در افراد باشد كه مي توان با ياري جستن از روان شناس و يا مشاوره خانواده پس از علّت يابي، زمينة تغيير چنين رفتاري را در همسر به وجود آورد.
- خاطرات خوش گذشته را ياد آوري كنيد، اين امر مي تواند اين نكته را به شما ياد آور شود كه همانطور كه در گذشته لحظات خوشي را با همسرتان داشته ايد، مي توانيد الان نيز آن خوشي ها را تكرار كنيد.
- نقاط ضعف خود را ياد داشت كنيد وسعي كنيد آنان را بر طرف كنيد.
- يكي از عوامل بسيار مهم براي استحكام خانواده و رضايت زن و شوهر از زندگي زناشويي، داشتن نگرش مثبت نسبت به همسر و مثبتانديشي دربارة اوست. مثبتانديشي به مفهوم پذيرفتن توانمنديها، صداقت، قابليت اعتماد و صميميت يك شخص ديگر است. مثبت انديشي نسبت به همسر به معناي خوب ديدن همسر، علاقه داشتن به او، و داشتن احساس مثبت نسبت به اوست. تا زماني كه زن و شوهر چنين احساسي نسبت به هم پيدا نكنند همواره در معرض اختلاف و تعارض با يكديگر قرار دارند.
- پيش از ورود شوهر، خود را بياراييد، لباسهاي زيبا و اغوا كننده بپوشيد، عطر يا ادكلن خوش بو استعمال كنيد، و به او نشان دهيد كه همة اين كارها را براي او انجام دادهايد. سعي كنيد در روابط جنسي كه با شوهر خود داريد جذاب و متنوع ظاهر شويد. با مهرباني از او شما هم سعي كنيد به توقعات او جامه عمل بپوشانيد.
- به اين نكتة مهم توجه داشته باشيد كه اگر همواره او دست بزن داشت مي توانيد از واسطه و ريش سفيدي ديگران استفاده کنيد ولي در هر صورت براي شما حق قانوني ثابت است و مي توانيد با جرأت ورزي اين را بيان کنيد تا ديگر جرأت اين برخوردها را نداشته باشد.
- از فرزندانتان بخواهيد با او با محبت رفتار کنند ولي اگر بي محبتي پدر را احساس کردند شما به عنوان مادرجبران کنيد.
همانطور كه در بالا اشاره شد، گاهي مواقع تلاش زن و شوهر براي حل مشكل خود ره به جايي نمي برد، از اينرو لازم است از همفكري ديگران كمك بگيرند. براي حل مشكل خود از اقوام و نزديكان خود كه راز نگهدار و مورد اعتماد شوهرتان هستند، بخواهيد در حل مشكلتان شما ياري دهند. در ضمن استفاده از تجربه مشاوران خانواده مي تواند به شما كمك شاياني داشته باشد.
@rkhanjani
ظرف درونتان را خالی کنید...
جایگزین کردن باورهای صحیح نیازمند تهی بودن است،
زمانیکه وجودتان پر از نفرت، کینه و رنجش است جایی برای افکار مثبت باقی نمی ماند و ذهن مقاومت زیادی در برابر این افکار نشان میدهد،
زمانیکه به خاطرات بد می اندیشید یعنی دارید افکار منفی تان را تقویت می کنید و ظرف وجودتان همچنان جایی برای افکار مثبت نخواهد داشت
بنابراین وجودتان را از چیزهای منفی خالی کنید.
رنجش ها و کینه ها را رها کنید.
به معنای واقعی توکل کنید.
خاطرات بد را تکرار نکنید.
خودتان را ببخشید.
ناسپاسی نکنید.
هرگز گله و شکایت نکنید.
دست از کنترل دیگران بردارید.
@rkhanjani
آسیب های خانواده سخت گیر یا مستبد:
خصوصیات فرزندان این خانواده👇
خلاقیت کم
متکی به دیگران
اعتماد بنفس پایین
این کودکان معمولاً در کارهای گروهی شرکت نمی کنند چون اعتماد بنفس ندارند. از قبول مسئولیت خودداری می کنند چون خلاقیت ندارند.
این نوع از تربیت خودمهارگری را در این کودکان کاهش می دهد. یعنی همیشه باید یک عامل بیرونی باشد تا اینها را کنترل کند. کودکان این خانواده از اراده قوی برخوردار نبوده و نمی توانند در برخورد با محرکهای تحریک کننده بیرونی خود را کنترل کنند و به راحتی دچار آسیب های اجتماعی می شوند.
@rkhanjani
#مدیریت_دوران_بلوغ_راهکارها
🔷مهمترین کمکها به نوجوان در حال بلوغ
✅بالا بردن اعتماد به نفس و عزت نفس نوجوان
یعنی چی؟🤔 یعنی👇
✅ وقتی نوجوانتان قصد صحبت کردن با شما را دارد، حتما با او تماس چشمی برقرار کنید🧐
✅هیچ گاه از ظاهر نوجوانتان، منفی نگویید🤭😱
جوش صورت و کلفت شدن صدا و.... را حتی به عنوان یک ویژگی عمومی مطرح نکنید
خودش حس خوبی نسبت به این تغییرات ندارد😖
✅به او آرامش بدهیدو بگویید که شما هم این تجربیات را داشتید
نشان دادن عکس هایتان در دوران بلوغ می تواند برای نوجوانتان خوشایند باشد
✅❤️ محبت کردن را فراموش نکنید❤️
✅مشکلات و تعارض هایتان را در حضور فرزندان مطرح نکنید زیرا فرزندان در این دوران بسیار شکننده هستند😌
@rkhanjani