🔸🔸 آلمان حامی بزرگترین جنگ قرن علیه زنان است
🔻 نشریه آمریکایی تحلیل میکند ادعای وزیر امور خارجه آلمان برای حمایت از حقوق زنان زیر ظاهر «فمینیسم» با سیاست این کشور در تسلیح رژیمی که در غزه مرگبارترین جنگ را علیه زنان و دختران به راه انداخته، متناقض است.
🔻 مجله آمریکایی «جاکوبین» در تحلیلی با عنوان «چطور امپریالیسم آلمان خودش را فمینیست بازتعریف میکند» مینویسد، سال گذشته میلادی وزارت امور خارجه آلمان خط مشیهایی با ادعای حمایت از حقوق زنان و با شعار یک «سیاست خارجی فمینیستی» که قرار بود متمرکز بر حمایت از زنان به حاشیه رانده شده باشد، تشریح کرد. امروز، اما در نوار غزه همین وزارتخانه دارد عامل مرگبارترین جنگ قرن علیه زنان و دختران را تسلیح میکند.
🔻 روز ۲۱ اکتبر یک سازمان پژوهشی بینالمللی مسئول تدوین و ترویج به اصطلاح «سیاست خارجی فمینیستی» موسوم به «مرکز سیاست خارجی فمینیستی» به همراه یک سازمان غیر دولتی مسئول در حوزه حقوق بشر به نام HÁWAR کنفرانسی با محوریت حمایتهای ادعایی از حقوق زنان برگزار کرد که در آن «آنالنا بربوک»، وزیر امور خارجه و عضو حزب سبز آلمان به همراه چند چهره زن مشهور دیگر حامی فمینیسم در عرصههای سیاست و فرهنگ به روی صحنه رفتند، اما اعتراضات به حمایتهای برلین از جنایات رژیم صهیونیستی در داخل و خارج از محل کنفرانس که حضور بربوک به شکلی ویژه آن را تحریک کرد، کنفرانس را تحت تاثیر قرار داد.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 مادرش را مقایسه میکرد!
🔻 «مقایسه کردن» ویژگیای است که شاید در همه وجود داشته باشد، کوچک و بزرگ یا زن و مرد هم نمیشناسد، اما این ویژگی ممکن است از تعادل خارج شود. چه زمانی این اتفاق میافتد؟
🔻 «خودنمایی» در جامعه میتواند به مقایسه کردن و مقایسه شدن دامن بزند. کسی که خودنمایی میکند میگوید من از بقیه بهترم و باید توجهتان به من باشد. وقتی عرضه و خودنمایی زیاد میشود، تقاضا و تنوعطلبی هم از حد خارج میشود.
🔻 اولین آسیب تنوعطلبشدن افراد، به کسی که دارد خودنمایی میکند برمیگردد، چون همیشه دست بالای دست زیاد است./ایکسونامی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تاملی بر مثلث "مصرف گرایی، صنعت مد و بحران هویت زنان"
✍ راحله کاردوانی، دکتری مطالعات زنان
🔻 رابطه بین مصرفگرایی، روندهای مد و بحران هویت زنان امری قابل توجه است. در وضعیتی که زنان در یک جامعه مبتنی بر مصرف زندگی میکنند، فشار برای تطابق با استانداردهای مد به طور مداوم در حال تغییر است و میتواند منجر به سردرگمی و نارضایتی در مورد هویت آنها شود.
🔻 تحقیقات نشان میدهد که این پدیده با تأثیرات رسانههای اجتماعی تشدید میشود. پرداختن به این مسائل نیازمند بررسی انتقادی روایتهای فرهنگی مربوط به مصرفگرایی و مد است تا درک جامعتری از هویت زنان ارائه شود.
🔻 مصرفگرایی که یک مساله فرهنگی است و خرید کالاها و خدمات را تشویق میکند، تأثیرات عمیقی بر شکلگیری هویت به ویژه در زنان دارد. زیرا آنان اصلیترین ابزار و نیز مخاطب تبلیغات نظام سرمایهداری هستند.
🔻 به گفته باومن (2007) در اثر خود “زندگی مصرفی”، فرهنگ مصرفی حس هویت گذرایی را ترویج میکند که در آن ارزش خود اغلب به داراییهای مادی وابسته است. این کالاگرایی هویت میتواند به جستجوی مداوم خود منجر شود، زیرا افراد ممکن است احساس کنند که تحت فشار هستند تا خود را از طریق مصرف مداوم بازتعریف کنند.
🔻 صنعت مد، که به شدت تحت تأثیر بازاریابی و تبلیغات است، اغلب استانداردهای زیبایی غیرقابل دسترسی را تعیین میکند که زنان احساس میکنند باید از آنها پیروی کنند. تیگمن و اسلاتر (2014) در مطالعهای که در مجله تصویر بدنی منتشر شده، دریافتند که قرار گرفتن در معرض تصاویر ایدهآل در رسانههای مد با نارضایتی از بدن در میان زنان مرتبط است. این نارضایتی میتواند به بحران هویت منجر شود، زیرا زنان در تلاشاند تا تصویر خود را با انتظارات اجتماعی تطبیق دهند.
🔻 وگل و همکاران (2014) در پژوهشی که در سایبرروانشناسی، رفتار و شبکههای اجتماعی منتشر شده، نشان دادند که رسانههای اجتماعی میتوانند احساس ناکافی بودن و مقایسه را تشدید کنند و این امر، درک زنان از خود و هویت آنها را پیچیدهتر میکند.
🔻 همچنین عواملی مانند نژاد، وضعیت اقتصادی-اجتماعی و پسزمینه فرهنگی میتوانند بر نحوه تعامل زنان با مد و فرهنگ مصرف تأثیر بگذارند. کرنشاو (1989) مفهوم تقاطعگرایی را معرفی کرد و تأکید کرد که هویتهای اجتماعی مختلف با هم تداخل دارند و تجربیات منحصر به فردی از ستم و امتیاز ایجاد میکنند. این دیدگاه نشان میدهد که در حالی که مصرفگرایی ممکن است به بحران هویت کمک کند، تأثیر آن بر روی همه زنان یکسان نیست.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 همکاری اسکاپ و ایران برای مقابله با ریزگردها و توانمندسازی زنان
🔻 معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده و دبیرکل اسکاپ، تفاهم نمودند در خصوص مقابله با بلایای طبیعی و زیست محیطی و همچنین توانمندسازی زنان همکاری نمایند.
🔻 زهرا بهروزآذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با آرمیدا سالشیا آلیس جابانا، دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه(ESCAP) در شهر بانکوک ملاقات کرد. در این ملاقات که در حاشیه نشست وزرای آسیا و اقیانوسیه برای بررسی پیشرفت های حاصله از اجرای اعلامیه پکن برای برابری جنسیتی صورت گرفت، دو طرف به تبادل نظر درخصوص راههای افزایش همکاریها پرداختند.
🔻 بهروز آذر در این دیدار ضمن اشاره به تاثیرات منفی تحریم های ظالمانه یکجانبه و مشکلات زیست محیطی بر کیفیت زندگی زنان و کودکان در ایران، ابراز امیدواری کرد با کمک اسکاپ، برای بالا بردن تاب آوری زنان در مقابل بحران ها و بلایای طبیعی پروژه هایی تعریف و اجرا گردد.
🔻 وی سپس به تبیین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه زنان و خانواده از جمله کاهش شکاف جنسیتی در امر آموزش به سه درصد پرداخت که از سوی آلیس جابانا مورد قدردانی قرار گرفت.
🔻 دبیر اجرایی اسکاپ نیز ضمن تشکر از حمایت و میزبانی کشورمان از دفتر اسکاپ در تهران، بر آمادگی مجموعه خود برای گسترش همکاری ها و تبادل تجربیات با جمهوری اسلامی ایران به ویژه در زمینه مقابله با بیابان زایی و ریزگردها را تاکید کرد.
🔻 آلیس جابانا در این دیدار، علاقه و تلاش دختران و زنان جوان ایرانی به علم آموزی و گسترش فناوریهای نوین را ستود و خواستار همکاریهای بین المللی و انتقال تجربیات کشورمان به سایر کشورها شد.
🔻 کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (ESCAP) یکی از ۵ کمیسیون منطقهای شورای اقتصادی اجتماعی سازمان ملل متحد (ECOSOC) است. این کمیسیون در راستای افزایش فعالیتهای اقتصادی در آسیا و شرق دور و همچنین تقویت ارتباطات بین این منطقه و سایر مناطق جهان در سال ۱۹۴۷ بر اساس قطعنامه شورای اقتصادی اجتماعی تأسیس شد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 ناتالی هاتن؛ بانوی هلندی تازهمسلمان حامی کودکان غزه
🔻 به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره مباشر، ناتالی هاتن، بانوی فعال هلندی است که از سال ۱۹۹۳ میلادی و همزمان با ورود به دانشگاه آمستردام و تعامل با دانشجویان مسلمان این دانشگاه به دین اسلام گروید.
🔻 وی در گفتوگو با برنامه «ایام الله» شبکه الجزیره مباشر، میگوید: در تعامل با دانشجویان مسلمان دانشگاه آمستردام همواره دوستی و مدارا وجود داشت و اکثر آنها یا در غرب متولد شده و یا در آنجا زندگی میکردند. آنها همیشه به دنبال حقیقت در مورد عادتها و آداب و رسوم مردم بودند و این چیزی بود که باعث جلب توجه من به مسلمانان شد.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 مسئولیت والدین در قبال رشد عقلانی - هیجانی فرزند
🔻 مژگان هوشیار، روانشناس حوزه کودک و نوجوان گفت: بسیار مهم است که در دوران کودکی نیازهای هیجانی پاسخ بگیرند؛ اگر این نیازها در دوران کودکی درست پاسخ نگیرند، کودکانمان در دوران بزرگسالی دچار مشکلات جدی میشوند.
🔻 کودکی که محدودیتها را نشناخته در بزرگسالی دچار مشکلات بسیار خواهد شد؛ چراکه نمیتواند محدودیتهای جامعه و روابط را بپذیرد.
🔻 زمانی که ما کسی را به این جهان دعوت میکنیم در قبال رشد عقلانی-هیجانی او تا پایان راه مسئولیت داریم، اما راجع به نیازهای جسمی و رفاهی او تا یک زمان خاص از مسئولیت برخوردار هستیم.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 واکنش سکینهسادات پاد به ماجرای کلینیک ترک بیحجابی/ شما را دعوت به تأمل صبر و متانت و احترام به کرامت انسانی دختران ایران زمین میکنم
🔻 اگر ایراندختها را دوست دارید و اگر عمیقا از منظر شریعت امر به معروف را خیرخواهی میدانید و اگر قائل به کار ایجابی و از جنس تربیتی هستید، خیلی بیشتر فکر کنید. اصرار لجوجانه و حتی نادیده گرفتن نظرات کارشناسی مبنی بر ضد ارزش بودن عنوان به شدت نازیبای "کلینیک ترک بیحجابی" شبیه سایر تلاشهای فاقد مبانی حقوقی و ارزشی است که نتایج خسران بار غیر قابل جبرانی را ایجاد کرد.
🔻 شما را دعوت به تأمل صبر و متانت و احترام به کرامت انسانی دختران ایران زمین میکنم.
🔻 پای این مسئله را در سبک زندگی انحراف یافته از فرهنگ ایرانی اسلامی بدانید و رفتارها و اقدامات غیر قاعدهمند به انضمام فقدان تولیدات فاخر فرهنگی و بیاعتنایی به بعضی نخبگان و موثرین در فرهنگ، چنین ما را از هویت اصیل خودمان به حرمان مبتلا کرد.
🔻 شما هم که به دور از فرهنگ فاخر ایرانی اسلامی نسخه تدوین میکنید، صرفا نقش شتابدهنده به استحاله فرهنگی را دارید و در صورت اصرار بر انجام اشتباهات مقصر هستید و اگر قوه عاقله و ناظر هوشمند باشد، شما را مستوجب مجازات معرفی میکند.
🔻 باور بفرمائید لیلی نام تمام دختران ایران است. اگر شما روشهایتان را تغییر بدهید، خودمان میشویم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 ابتذال در هالیوود هم مشتری ندارد
🔻 درحالیکه هالیوود برای دههها از عناصر جنسی بهعنوان ابزار داستانسرایی و جلب مخاطب استفاده کرده، یافتههای جدید نشان میدهد نسل جوان دیگر چنین محتوایی را نمیپذیرد و خواهان داستانهایی عمیق و ملموستر است. این روند بازتابی از تغییرات گسترده در الگوهای فرهنگی و اجتماعیِ جهان مدرن بهشمار میرود.
🔻 براساس نتایج پژوهشی که توسط دانشگاه کالیفرنیا انجام شده ۶۳.۵ درصد از نوجوانان ترجیح میدهند آثار سینمایی و تلویزیونی بر روابط دوستانهٔ افلاطونی تمرکز داشته باشد. همچنین ۶۲.۴ درصد از این گروه معتقدند که وجود محتوای جنسی بهعنوان ابزار داستانسرایی ضروری نیست.
🔻 همچنین مطالعات نشان داده که نوجوانان و جوانان بهدلیل «اپیدمی تنهایی» که پساز همهگیریِ کرونا تشدید شد، تمایل بیشتری به تماشای داستانهایی دارند که بازتاب روابط واقعیِ انسانی باشد.
🔻 این تغییر رویکرد تماشاگران برای هالیوود، صنعتی که دههها بر استفاده از جذابیتهای جنسی بهعنوان ابزاری برای جذب مخاطب و افزایش فروش تکیه داشت، چالشی جدی محسوب میشود. بااینحال بهنظر میرسد استودیوهای بزرگ در حال درک این واقعیت هستند که محتوای مبتذل دیگر تضمینی برای موفقیت نیست.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 کتک زدن زنان در اروپا به جرم حمایت از غزه
🔻 تصاویری از ضربوشتم زنان توسط مرد حامی صهیونیستها در نروژ که پربازدید شده است./نیمه پنهان غرب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
41.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 معرفی و نقد سریال «کیک محبوب من»
🔻 خلاصه فیلم: مهین و فرامرز دو سالمندی هستند که برای رفع تنهایی، به یکدیگر رو آورده و شروع یک رابطهی خارج از چارچوب را رقم میزنند.
🔻 کارگردانها: مریم مقدم و بهتاش صناعیها
🔻 سال ساخت: 1403
🔻 نقدنویس: میز نقد فیلم عصر زنان
🔻 نریتور: مرجان جهان
📎 شماره قبلی نقد فیلم/عصر زنان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 مسئولان با هنجارشکنان عرصه عفاف و حجاب، قاطعانه برخورد کنند
🔻 امامجمعه قم تصریح کرد: شهر قم مقدسه نسبت به شهرهای دیگر دارای چهار ویژگی متمایز است؛ اول آنکه حرم اهلبیت(ع) در آن بنا شده، دوم؛ مرکزیت حوزههای علمیه و مراجع عظام تقلید است، سوم؛ خواستگاه و مرکز انقلاب اسلامی است و چهارم؛ مسجد جمکران که میعادگاه تمام منتظران حضرت صاحبالزمان(عج) است، در شهر قم واقع شده است.
🔻 مسئولان، از برکات و امتیازات شهر قم محافظت کرده و در برابر هنجارشکنیهای عرصه حجاب و عفاف به طور قاطع و مؤثر عمل کنند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 بحران آزار جنسی علیه زنان اروپایی در محل کار
🔻 اتفاقات و آمارهایی که تابهحال نشنیدهاید!
🔻 چشمودلسیرها دست از تجاوز و آزار جنسی زنان برنمیدارند. به طوری که بهگفته یکی از معترضان، تقریبا تمام زنان خشونت یا آزار جنسی را در محیط کار یا خانواده تجربه کردهاند!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 درخشش دختران آکواتلون قم در مسابقات کشوری
🔻 مسابقات قهرمانی کشور آکواتلون منقطع و کاپ آزاد با حضور ۱۲ استان به میزبانی استان قم برگزار شد. این مسابقات به صورت منقطع برگزار شد، رکوردگیری شنا در استخر حجاب و رکوردگیری دو در ورزشگاه یادگار امام قم انجام شد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 ۳۲میلیون دلار جریمه برای رسانههای اجتماعی که اجازه حضور کودکان زیر ۱۶ را بدهند
🔻 الجزیره نوشت: دولت استرالیا طرحی ارائه داده که طی آن شبکههای اجتماعی باید سازوکاری برای ممنوعیت حضور کودکان زیر ۱۶ سال در پلتفرمهایشان پیدا کنند.
🔻 این قانون میتواند پلتفرمهایی مانند ایکس، تیکتاک، فیسبوک و اینستاگرام را با جریمه ۵۰میلیوندلاری استرالیا (۳۲/۵میلیون دلار) محکوم میکند.
🔻 «میشل رولند» وزیر ارتباطات استرالیا گفت: تقریباً دوسوم استرالیاییهای ۱۴ تا ۱۷ساله محتوای بسیار مضر آنلاین را مشاهده کردهاند.
🔻 برای بسیاری از جوانان استرالیایی، رسانههای اجتماعی میتوانند مضر باشند بهطوریکه کودکان در این شبکهها با انواع محتوای سوءمصرف موادمخدر، خودکشی یا خودزنی روبهرو هستند.
🔻 پس از تبدیلشدن به قانون، پلتفرمها یک سال فرصت خواهند داشت تا نحوه اجرای محدودیت سنی را بررسی کنند.
🔻 این طرح هیچ مسئولیتی برای کودکان یا والدین آنها تعیین نکرده و همه سازوکار باید از سوی پلتفرمها باشد./ شفقنا
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 دنیا با شبکههای اجتماعی متخلف چگونه برخورد میکند؟
🔻 مدیرعامل متا، تیکتاک، اسنپ و گوگل، بارها در جلسههای مجلس سنا و کنگرۀ آمریکا حاضر شدهاند و دربارۀ سهلانگاریهایشان بازخواست شدهاند.
🔻 گوگل در یک دهۀ گذشته در اروپا با ۸/۲۵میلیارد یورو جریمه روبهرو شده است.
🔻 سنگینترین جریمۀ تاریخ بشریت علیه یک شرکت فناوری هم مربوط به گوگل است.
🔻 روسیه بهدلیل رفعنکردن مشکل کانالهای یوتیوبی مسدودشده خود، گوگل را به پرداخت جریمه ۲/۵تریلیونتریلیون دلاری محکوم کرد. یعنی عددی با ۲ و ۳۴ صفر دلار.
🔻 مدیران شبکههای بزرگ اجتماعی بهعلت بیتوجهی به حفظ سلامت روحی و روانی کاربران خود و حریم شخصی آنها بارها هدف شکایت و برخوردهای قضایی بودهاند./مصاف
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 زنان نقشی اساسی در حفظ محیط زیست دارند
🔻 کامران فرمانپور در نشست تخصصی مشارکت زنان در حفاظت از محیط زیست کنفرانس بینالمللی محیط زیست و سلامت شهری اظهار کرد: یک زن هنگامی از نظر اقتصادی توانمند است که هم توانایی پیشرفت و موفقیت مالی داشته و قدرت تصمیم گیری اقتصادی دارا باشد.
🔻 زنان به عنوان نخستین تعلیمدهنده به کودکان نقش بارزی را در انتقال دانش اصلاح الگوهای مصرف و عاملهای انرژی و حفاظت از جنگلها و دیگر منابع طبیعی از جمله اکوسیستمهای دریایی و خشکی و هرگونه اطلاعات مرتبط با حفاظت از محیط زیست برای نسلهای دیگر و شهر ایفا میکنند.
🔻 در دستور کار ۲۱ اجلاس در "ریو" زنان به عنوان یکی از گروههای اصلی در دستیابی به توسعه پایدار در نظر گرفته شده اند.
🔻مشارکت زنان در امور اجتماعی و برابری حقوق آنان در جامعه بخش جدا نشدنی توسعه اجتماعی بوده و تاثیرگذاری آن بر حفاظت از محیط زیست نشانگر نزدیکی و همافزایی این ۲ مقوله است.
🔻 فرمانپور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی به نقش و جایگاه زنان اهمیتی ویژه داده است، بیان کرد: در راستای همین اهمیت و توجه در پنج دوره ریاست سازمان محیط زیست ایران به زنان واگذار شده است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: تابوشکنیهای نمایش خانگی ناشی از بیقانونی است
🔻 شیرینزاد، عضو هیئترئیسهٔ کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: مشکل ابتذال در شبکهٔ نمایش خانگی باید ساماندهی و مدیریت شود. در حال حاضر متأسفانه بهنظر میرسد که خلأ قانونی در این بخش وجود دارد و مجلس باید بههمراه دیگر دستگاههای مربوطه بهسرعت برای این موضوع، قانونی با ضمانت اجرایی بالایی وضع کند.
🔻 دستگاههای دیگری هم که در این حوزه وظیفه دارند به تکالیفشان عمل نمیکنند، پاسخگو نیستند و این ترک فعلها باعث شده روزبهروز ابتذال در نمایش خانگی بیشتر شود. باید به این نکته هم اشاره کنم که سکوهای فیلم و سریالها هم ابتذال را تولید و ترویج میکند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 آموزشوپرورش اولین مقصرِ بازارِ پُررونقِ ابتذال
🔻 «محتوای سریالها در نمایش خانگی کنترل شود» این خواستهٔ هزاران ایرانیِ دغدغهمند است که در کارزارهای گوناگون به نحوهٔ نظارت بر محتوای شبکهٔ نمایش خانگی اعتراض کردهاند.
🔻 شریفی یزدی، روانشناس اجتماعی دراینباره گفته است: ابتذال معمولاً دمدستی و عینی است و نیازهای سطحی و اولیهٔ فرد را پاسخ میدهد. همین سبب میشود که مخاطب به سطحیگرایی کشیده شود که گیشهٔ سینما و نمایش خانگی هم برای اینکه بازار داشته باشد، به ابتذال دامن میزند.
🔻 عمدهٔ برنامههای نمایش خانگی، خودِ ابتذال هستند و اولین مقصر اینکه ابتذال مشتری دارد، آموزشوپرورش است، چون فرزندانمان بدون اینکه سواد هنری و رسانهای داشته باشند، فارغالتحصیل میشوند.
🔻 مخاطب تشنه است و خوراک خوبی به او داده نمیشود و این تشنگی باعث میشود به هر خوراک دمدستیای راضی شود. باید فیلتری باشد که وقتی «آقارشید» در برنامهٔ جوکر اصطلاح جنسی بهکار میبَرَد و نوجوان ۱۰ ساله و ۱۳ سالهٔ من هم پای تلویزیون است، آن را نبیند؛ چون این عین ابتذال است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تامین احساس امنیت لازمه حضور مستقل زنان در اجتماع است
🔻 نرجس ابوالقاسمی، مشاور امور بررسیهای راهبردی معاونت امور زنان و خانوادهٔ ریاست جمهوری در پنل «استراتژیهای پایدار برای جلوگیری و ترویج خشونت علیه دختران و زنان» با تشریح مفهوم امنیت، به این موضوع اشاره کرد: امنیت دارای دو وجه عینی و ذهنی است و صرف تمرکز بر وجه عینی امنیت همانند ایجاد زیرساختهای مناسب امنیتی، قوانین و مقررات، نیروهای انتظامی و… به تنهایی نمیتواند ابعاد مختلف نیاز به امنیت را پوشش دهد و زنان برای حضور مستقل در اجتماع نیازمند احساس امنیت و تامین امنیت ذهنی هستند.
🔻 وی در سخنرانی خود به مناسبت سیامین سالگرد تصویب سند پکن در بانکوک، با اشاره به تجربه شهرداری تهران گفت: فرایند علمی شناخت شاخصهای 11 گانه احساس امنیت زنان از طریق روشهای کیفی از جمله بارش فکری با مشارکت زنان احصاء گردیده است. با این روش نحوهٔ مناسبسازی محیط شهری برای حضور زنان قابل اجراست.
🔻 وی بیان داشت: پس از انجام اصلاحات مطابق با دادههای دریافتی از جلسات همفکری زنان، در دورهٔ دوساله از مجموع 35312 نقطه شناساییشده در سطح شهر تهران که زنان در آنها احساس ناامنی داشتند، تعداد 21202 نقطه اصلاح و مرتفع شده است و بدین ترتیب شهر تهران به فضای مناسبتری برای حضور زنان، کودکان و خانوادهها تبدیل شده است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 متن خطابهٔ خانم صادقزادگان در نشست اعضای WILPF
🔻 به نام خدای آزادی بخش جهان. امروز درحالیکه زنان ما در دنیا، نسبت به هویت جنسیتی خود در بحران و تشتت جدی هستند، در حالیکه مسئله زن در دنیا و به تبع آن مسئله بشریت دچار کجفهمی وافری است و در جهان کنونی، به راحتی مسئله زن از مسئله خانواده تفکیک میشود و به مسئله زن بدون نیمنگاهی به مسئله خانواده پرداخته میشود، در حالیکه دنیای مدرن امروز به مسئله زن به صورت نمایشی و منقطع از پازل آفرینش میپردازد، در حالیکه مسئله جنسیت به عنوان حساسترین و ظریفترین مسئله هستی، بازیچه دست نظام سرمایهداری است، در حالیکه هندسه قرارگیری دوجنس در کنار هم دچار اختلال است و نظم این هندسه به دست بشر به هم ریخته است و مرز میان دو جنس که میتوانست امنیتبخش جامعه بشری باشد، گسیخته میشود و نیز در حالیکه به مسئله اشتغال زنان به گونهای پرداخته میشود که انگار تنها حالت مشارکت اجتماعی زنان با اشتغال است و بس و انگار که مسئله اشتغال زنان، مسئله درجه یک مسائل زنان است، ندایی در مسئله زن در حال پیچیدن در گوش جهانیان است.
🔻 در این ندای واقعگرا که متاثر از الگویهایی چون فاطمه زهرا دختر اول شخص جهان اسلام، پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله است، هویت زن منبعث از واقعیت هستی و طبیعت و فطرت اوست و گزارههای ناظر به برساخت بودن کامل هویت زن از جامعه، در مقابل این نگاه رنگ میبازد.
🔻 در این نگاه، زن اولا یک انسان است و از لحاظ ارزشهای معنوی و تکاملی و وظایف فردی و اجتماعی با مرد یکسان است و جنسیت امریست عارض بر انسانیت، بر خلاف نگاه دنیا که جنسیت بر انسانیت میچربد، هرچند ظاهرا ادعاهای دیگری در این زمینه وجود دارد.
🔻 ویژگی این نگرش واقعگرا به زن، رشدآفرین، کرامتزا و عزتآفرین و استقلالبخش برای اوست در حالیکه نگرشهای دیگر موجود در مسئله زن، یا دچار افراط است یا دچار تفریط. در این نگرشهای موجود، زن یک فرد تابع مرد است، یا تابع لذات مرد، یا تابع سرمایه مرد در خانواده یا اجتماع.
🔻 در نگرش واقعگرا، یک نگاه سیستمی به مسئله زن وجود دارد که همه مسائل زن در این سیستم در جایگاه خودش قرار دارد و جنسیت در این سیستم در کارکردهای زندگی معنا مییابد. لذاست که در این نگاه، حقوق و وظایف زنان و مردان در خانواده در یک دستگاه متعادل متوازن وجود دارد.
🔻 این دستگاه متعادل و نه لزوما برابر، تفاوتهای حقوقی را متناسب با بخشی از تفاوتهای وجودی منطبق بر واقعیت زن و مرد میداند. پس این نگاه، برابری کامل حقوق زن و مرد را برنمیتابد و آن را خلاف واقعیت هستی میداند.
🔻 در این نگاه، مرد و زن هر دو در برابر جامعه مسئولاند و وظایفشان یکسان است، هرچند مدل کنشها ممکن است متناسب با جنسیت متفاوت باشد.
🔻 در این نگاه مسئولیت اجتماعی زنان لزوما برابر اشتغال آنان نیست و لذاست که هیچگونه تحمیل زن به اشتغال و انجام کارسنگین خارج از شرایط جسمی و روانی زن را قبول نمیکند و امر معاش خانواده را به عهده مرد میگذارد، با این وجود در نظام واقعگرا، نه مردسالاری در خانواده وجود دارد و نه زنسالاری.
زن در این نظام، محور خانواده است به همین دلیل مسئله زن و مسئله خانواده دو امر غیر قابل تفکیکاند.
🔻 نظام واقعگرا به این باور است که حضور مسئولانه زنان در عرصههای مختلف اجتماعی و نه لزوما اشتغال آنها، باعث پیشرفت چندبرابری جامعه میشود.
🔻 در این نظام، حجاب در واقع لباس مشارکت اجتماعی ایشان و امری امنیتبخش برای زنان است و امر محدودکننده برای آنان نیست و در همین نظام نگرشی و اندیشهای، عفاف رکن هرگونه حرکت در راستای حقوق زنان است.
🔻 این نگاه واقعگرا، گفتمان اصلی جمهوری اسلامی و بالاخص نگاه رهبران انقلاب اسلامی ایران است./راه سوم
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 وکیل غزه هستم
🔻 قضات لاهه، در دفاع از انسانیت، حکم جلب گرگهای انساننما را صادر کردند. بهعنوان یک وکیل، از همکارانم در سراسر دنیا به ویژه IBA. اسکودا، میخواهم به وکالت از زنان و کودکان غزه، شبکهای جهانی برای تعقیب قاتلان تشکیل دهند. اجرای حکم، گامی بهسوی جهانی امنتر خواهد بود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 زنان فلسطینی الگوی زنان دنیا هستند
🔻 رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، امروز دوشنبه طی سخنانی به مناسبت روز مقابله با خشونت علیه زنان با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان گفت: دولت نتانیاهو از کشتار لذت میبرد و مانند قاتلان سریالی هر روز دهها زن، کودک، پیر و نوزاد را به صورت وحشیانه به قتل می رساند.
🔻 زنان فلسطینی که در مقابل بربریت شبکه قتلعام ایستادهاند و در مقابل ظالم سر خم نکردهاند، با ایستادگیشان، برای همه زنان دنیا یک نمونه و الگو هستند.
🔻 رئیس جمهور ترکیه با اشاره به زنان فلسطینی گفت: ما به فشارهای لابی صهیونیستی توجهی نکرده و واکنش خود را نشان میدهیم و از دفاع از حق حیات شما که اولیهترین حقوق است عقبنشینی نمیکنیم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تعالی نظام خانواده با بهرهگیری از الگوی سوم زن مسلمان
🔻 ناهیده حامدی، رئیس سازمان بسیج جامعه زنان استان اردبیل در همایش رهاورد نامآوران الگوی سوم زن مسلمان در اردبیل اظهار داشت: دشمن امروز تمام همت و نگاه خود را معطوف به تخریب جایگاه زن مسلمان و همچنین مخدوش کردن هویت خانواده کرده تا زمینه را برای رسیدن به اهداف و نیات پلید خود فراهم کند.
🔻 در این سنگر مقدس ضروری است تا با آگاهسازی و بهرهگیری از بانوان تأثیرگذار در عرصههای مختلف شرایطی را مهیا کنیم تا نقشآفرینی بانوان را در عرصههای مختلف به ویژه اعتلای نظام خانواده و تربیت و تعالی فرزندان شایسته فراهم آید.
🔻 با شناسایی بانوان تأثیرگذار در محلات و گروههای مختلف میتوان اهداف و برنامهریزیها را در این زمینه به شکل درست انجام داده و شرایط بهتری را برای انجام حرکتهای مؤثر و گامهای جدی فراهم کرد.
🔻 بانوان و زنان بسیجی ما با الگوگیری از سیره و سلوک یگانه بانوی بیبدیل عالم اسلام فاطمه زهرا (س) سعی میکنند تا در ابعاد شخصیتی، عفاف و حجاب و سایر زمینههای حرکتهای اجتماعی و تحولآفرین از این محک و معیار بیبدیل بهره گرفته و در مسیر تعالی گام بردارند.
🔻 در گرامیداشت هفته بسیج و ایام فاطمیه فرصتی فراهم شد تا ما بتوانیم از بانوان تأثیرگذار در عرصههای مختلف در قالب برنامه رهاورد نامآوران الگوی سوم زن مسلمان در این استان تجلیل کرده و شرایطی را فراهم کنیم تا برجستگیهای این بانوان در حوزههای مختلف برای نسلهای آینده بازگو شود.
🔻 به گزارش تسنیم، در این مراسم از بانوان تأثیرگذار در عرصههای مختلف در گرامیداشت هفته بسیج با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 خشونت علیه زنان در غرب؛ افزایش قربانیان در میانه شکاف عمیق بین ادعا و واقعیت
🔻 25 نوامبر (۵ آذر) از سوی جامعه جهانی بهعنوان روز جهانی مقابله با خشونت علیه زنان نامیده شده است؛ ۲۵ سال از زمان تعیین این مناسبت از سوی سازمان ملل میگذرد و بررسیها نشان میدهند که تعیین این مناسبت نتوانسته است پیشرفتی در مسیر مبارزه و مقابله با بحران خشونت علیه زنان و دختران در جهان رقم بزند.
🔻 خشونت علیه زنان و دختران پیامدهای مختلفی دارند که عمدتا درازمدت هستند؛ سلامت روان قربانیان به شکل قابل توجهی تحت تاثیر خشونت تجربهشده قرار میگیرد. تحقیقات نشان داده است که زنان در آمریکا با سابقه خشونت خانگی بیش از سه برابر زنانی که مورد آزارواذیت قرار نگرفتهاند در معرض ابتلا به بیماری روانی هستند؛ در عین حال، گزارش شده است که هر نوع سوءاستفاده سه تا پنج برابر بیشتر از دیگران برای نشان دادن شواهد افسردگی وجود دارد.
🔻 خودکشی و خودزنی در میان زنان و دختران قربانی خشونت با نرخ بالاتری رخ میدهد؛ در عین حال، سلامت جسمانی زنان و دختران نیز به شکل قابل توجهی تحت تاثیر خشونت قرار دارد. سوءاستفاده جنسی و کشته شدن از دیگر پیامدهای خشونت علیه زنان و دختران هستند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 هوش مصنوعی میتواند آموزش را به خانه و زیر نظر خانواده بیاورد
🔻 سمیرا خطیبزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه سوره گفت: در سالهای آینده حتی ساختار نظام خانواده تحت تأثیر هوش مصنوعی قرار میگیرد و این فناوری قابلیت ساختارسازی جدید را دارد که باید در این باره هوشمندانه عمل کنیم.
🔻 این هوش مصنوعی میتواند به موضوعات مختلفی در قلمرو خانواده ارتباط پیدا کند و در این زمینه باید دید بلندتری به فعالان عرصه خانواده و حتی والدین داد. بحث اول میتواند در حوزه آموزش و پرورش باشد. الان برخی خانوادهها درگیر کلاسهای درسی و غیر درسی هستند که با وجود هوش مصنوعی پدیده معلم هوشمند را میتوانیم داشته باشیم که در جلسه اول دریافتی از ویژگیهای شخصیتی، علایق و ویژگیهای جسمانی فرزند داشته باشد و بر همین اساس جذابترین شیوه را در ارائه درس با جنبههای مختلف ارائه کند.
🔻 از یک منظر دیگر هوش مصنوعی میتواند روابط درست والدین با فرزندان را تسهیل کند. ممکن است خانواده متوجه رفتاری از فرزند بشود که نداند برای چه این مسئله حادث شده، از طریق هوش مصنوعی و دادههایی که از قبل به آن داده شده میتوان تحلیل رفتار انجام داد. هوش مصنوعی اینجا در مقام یک مشاور دلسوز میتواند کمک کند و راهکار درست و اینکه چه باید کار را ارائه دهد. همین توانمندی و ظرفیت است که لزوم بومیسازی آن را ضروری میکند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|