#شبنشینی_بامقام_معظم_رهبری
هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست. در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد.
@roghaiiehkhoor
#سلامتی_فرمانده_صلوات
درد دلهایی با پدر مهربان
کجا پیدا کنم شبیهِ شما را یا صاحبالزّمان؟!!
من قطرهای از اقیانوسِ دوستداران و رعیّتات هستم ...
و عجب که شما در این آبیِ بیپایان، قطره قطرهمان را میبینی!!
و میشناسی به نام و نشان و خُلق و خو!!
و دعایمان میکنی به حاجت و حکمت و مصلحت و نیاز!!
و راهنمایمان میشوی در طوفانِ بلاها و خطاها ...
فدای بزرگواری و اعجازتان که اشتغال به امورِ هر یک از ما، شما را از دیگران غافل نمیکند!
کجا پیدا کنم شبیهِ شما را یا صاحبالزّمان؟!!
و کجــــا خســــته مـیشـــوی از دریــــای بلـاء، یا سفینةالنّجاه؟!!
@roghaiiehkhoor
#حدیث_روز 🌺🌺🌺
🌸 امیرالمومنین علیه السلام:🌸
🍀 أكذِبِ السِّعايَةَ و النَّميمَةَ، باطِلَةً كانَت أو صَحيحَةً.
🍀 دوبهم زنی و سخن چينى را دروغ شمار، نادرست باشد يا درست.
📚 غررالحكم، ح 2442.
@roghaiiehkhoor
💔
بروید سراغ کارهاى نشدنى، تا بشود‼️
تصمیم بگیرید بر برداشتن کارهاى سنگین، تا بردارید.
"و لا یخشون احدا الا الله".
خب، زحمتهایش چه؟
رنجهایش چه؟
محرومیتهایش چه؟
جوابش این است که: "و کفى بالله حسیبا"؛
خدا را فراموش نکن،
خدا حسابت را دارد.
در میزان الهى...
رنج تو، محرومیت تو، کفّ نفس تو، حرصى که خوردى، زحمتى که کشیدى، کارى که کردى، خون دلى که خوردى، دندانى که روى جگر گذاشتى، اینها هیچ وقت فراموش نمیشود؛☝️
"و کفى بالله حسیبا".
مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای
در جمع روحانیون شیعه و اهل سنت کرمانشاه
20 مهر 1390
#فداےسیدعلےجانم @roghaiiehkhoor
🇮🇷🍁
🍁
🌀 یادداشت
💠 موضوع: معرکه نامزدهاي انتخاباتي
✍️نویسنده: مهدی سعیدی
🔹🌺🔸
🔻هر چقدر به روزهاي پاياني سال نزدیکتر میشویم، بهتدریج فضاي کشور بیشتر در معرض انتخاباتی شدن قرار ميگيرد؛ اخبار فعالیت احزاب و گروههای سياسي در رسانههای مختلف بازتاب داده میشود و اين روزها روزنامهای نيست که روزانه مطلبي در باب انتخابات و نامزدهای احتمالی آن نداشته باشد.
✅نکات تحلیلی:
🔹 ۱- ازجمله ويژگيهاي انتخابات 1400 آن است که برخلاف انتخابات سال 1396، در آن رئیسجمهور فعلی در عرصه رقابتهای انتخاباتي حضور ندارد. رئيسجمهورها همواره دست برتر را در انتخابات داشتهاند و در طول چهار دهه گذشته همواره پيروز انتخابات در دور دوم بودهاند. عدم حضور رئیسجمهور، توازني را در رقابتهاي انتخاباتي ايجاد ميکند و اين امر موجب شده تا موجي بلند براي ثبتنام در انتخابات از جانب فعالين سياسي جناحهای مختلف کشور براي ورود به رقابتهای انتخاباتي 1400 شکل گيرد.
🔸۲- حضور چهرههاي سياسي مختلف در انتخابات در ذات خود اقدام مثبتي است که بايد به استقبال آن رفت. هرچقدر افراد با توانمنديهاي مختلف در صحنه انتخابات حاضر باشند، حق انتخاب مردم بيشتر خواهد شد. ضمن آنکه اين تکثر خود عاملي براي رونق بخشيدن به انتخابات و کمکي براي تحقق مشارکت حداکثري است و طيفهاي مختلف بيشتري را براي حضور در پاي صندوق رأی ترغيب خواهد کرد. لذا اين حضور گسترده را در نگاه اول بايد به فال نيک گرفت و از آن استقبال کرد.
🔹۳-باید توجه نمود که بخشي از اسامي که اين روزها میشنویم، نامهايي هستند که حضور آنان نه مبتني بر خبري واقعي، که با جوسازيهاي رسانهاي بر سر زبانها افتاده است. بههرحال شايعهافکني و بازي با نامها براي برخي از رسانهها و برخي محافل سياسي منافعي دارد و علاقهمندند تا برخي نامها را مطرح کرده و اهداف خود را از طرح آن دنبال کنند.
🔸 ۴-حضور نامزدها در انتخابات با رعايت صلاحیتها معنا مييابد. کسي که در کارنامه خود عملکرد برجستهای در مديريت اجرايي کشور نداشته است، خود بهخوبی ميداند که بههیچوجه براي انتخابات رياست جمهوري تأیید صلاحيت نخواهد شد. لذا با ورودش به اين صحنه بدون شک اغراض ديگري را دنبال ميکند که بايد به آنها توجه نمود.
💢نکته پایانی:
🔺 آنچه اهميت دارد آن است که در وراي نامها، کارنامهها موردتوجه قرار گيرد و امور کشور بر عهده فردي گذاشته شود که لايقترين و باکفايتترين فرد براي سپردن عاليترين جايگاه اجرايي کشور باشد؛ که البته اين مهم در نظام مردمسالاری ديني، بر عهده مردم گذاشته شده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
@roghaiiehkhoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به سوی خدا فرار کنیم
@roghaiiehkhoor
باقالی فروش برای فروشش داد میزنه؛ باقالی!باقالی ...
اما هیچ جواهر فروشی برای فروشش داد نمیزنه : جواهر !جواهر ...
در کل خواستم بگم خوب که باشی نیازی به سر و صدا نیست مردم خودشون چشم دارن ✌️
#حرف_حق
⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
❇️ویژگی ها و خصوصیات یک انسان خوب و مومن را امام صادق(ع) این گونه بیان می فرماید:
«ویژگی مؤمن این است که او: در دین نیرومند، در نرمی محتاط، در یقین با ایمان، در فهمیدن حریص، در هدایت با نشاط و در پایداری نیکوکار و به هنگام شهوت، چشم پوش، در بردباری دانا، در هنگام مدارا سپاسگزار، در حق سخاوتمند، در ثروتمندی میانه رو، در دوران تنگدستی آراسته، به هنگام قدرت عفوکننده، در پند و خیرخواهی فرمانبردار، در رغبت پرهیزکار، در جهاد حریص، در عین مشغولیت نمازگزار، در سختی شکیبا، در پیشامدها با وقار، در ناملایمات بسیار شکیبا، در رفاه سپاسگزار است، او غیبت نمی کند، تکبّر نمی ورزد، ستم نمی کند، اگر به او ستمی شد، شکیباست و پیوند خویشاوندی را قطع نمی کند، او نه سست است نه بد خلق و نه خشن، چشمش از او پیشی نمی گیرد (یعنی در اختیار اوست) و شکمش او را رسوا نمی سازد و آلت جنسی اش بر او چیره نمی شود، به مردم حسد نمی ورزد، افترا نمی بندد، بیهوده خرج نمی کند و اسراف نمی نماید، بلکه همواره میانه رو است، ستمدیده را یاری می کند و به تهی دستان دلسوزی و ترحّم می کند، جانش از او در زحمت و مردم از او در آسایشند، به عزّت و شکوه دنیا رغبتی ندارد و از درد آن بی تابی نمی کند، مردم دارای خواسته هایی هستند که بدان روی می آورند و خواسته ای دارد که بدان مشغول است. در بردباری او کاستی دیده نمی شود و در رأی او سستی نیست و در دینش تباهی نیست، هر که با او مشورت کند او را راهنمایی می کند و هر که از او کمک بطلبد یاریش می کند، او از باطل، دشنام و نادانی گریزان است.»
@roghaiiehkhoor
خصال شیخ صدوق، ترجمه جعفری، ج 2، ص 37۱
زمان دارد مى گذرد. كسى كه پیوسته راه خدا را تأخير مى اندازد دائما شخصیتش نسيه و توخالى مى شود. همانطور که فرمود:
«وَ لا تَكُونُوا كَالَّذينَ نَسُوا اللَّهَ فَأَنْساهُمْ أَنْفُسَهُمْ أُولئِكَ هُمُ الْفاسِقُون»(الحشر، 19)
ترجمه: و همچون کسانی نباشید که خدا را فراموش کردند و خدا نیز آنها را به «خود فراموشی» گرفتار کرد، آنها فاسقان اند.
یعنی حالا كه اينها خدا را نسيان كردند، خداوند هم يك كارى كرد كه اين ها خودشان را فراموش كنند؛ البته اين «خود» را بايد معنى كرد. اين «خود» يك خود خاصى است كه به انسان ارزش مى دهد. اين «خود» يك خودى است كه تمام وجودِ انسان است، قسمت ارزشمند وجود انسان در آخرت است؛ يعنى خداوند كارى مى كند كه اين را فراموش كند؛ لذا طرف مى دود، منتها اين دويدنها ديگر جوابی نمى دهد به جز حسرت و ندامت و گرفتارى روی گرفتارى و... حيف است زمان از دست انسان برود.
@roghaiiehkhoor
مؤمنی را ندا آمد:
آرزویی کن!
گفت: اقیانوس آرام را آسفالت میخواهم! ندا آمد:سخت است،آرزوی دیگری کن!
گفت: قدرتی میخواهم تا زنان را بشناسم !
ندا آمد: اقیانوس آرام را دو بانده میخواهی یا چهار بانده...!؟😂
⚜⚜⚜⚜⚜
💢هر آرزویی که بتواند انسان را در مسیر رشد معنوی قرار بدهد یک آرزوی حقیقی است این قبیل آرزوها موجب ترقی و تکامل انسان بوده و از نظر شرع مقدس پسندیده است.
❇️آرزوی مثبت
از آرزوهای مثبت پیامبران که قرآن کریم به آنها اشاره داشته است میتوان از آیه ۴۰ سوره ابراهیم(ع) یاد کرد که فرموده است: «رَبِّ اجْعَلْنِی مُقِیمَ الصَّلاَةِ وَمِن ذُرِّیَّتِی رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاء؛ پروردگارا مرا برپا دارنده نماز قرار ده و از فرزندان من نیز پروردگارا و دعاى مرا بپذیر»
❇️آرزوی منفی
در آیه ۱۱۸ سوره آلعمران در رابطه با این نوع آرزوها آمده است: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ بِطَانَةً مِّن دُونِکُمْ لاَ یَأْلُونَکُمْ خَبَالًا وَدُّواْ مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاء مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِی صُدُورُهُمْ أَکْبَرُ قَدْ بَیَّنَّا لَکُمُ الآیَاتِ إِن کُنتُمْ تَعْقِلُونَ؛ اى کسانىکه ایمان آوردهاید از غیر خودتان [دوست و] همراز مگیرید [آنان] از هیچ نابکارى در حق شما کوتاهى نمىورزند آرزو دارند که در رنج بیفتید دشمنى از لحن و سخنشان آشکار است و آنچه سینههایشان نهان مىدارد بزرگتر است در حقیقت ما نشانهها[ى دشمنى آنان] را براى شما بیان کردیم اگر تعقل کنید
@roghaiiehkhoor
استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«کسي که از دنيا کوچکتر است، او تا آخر کار، در دنيا است. هر چه به او ميگويند «بيا!»، ميگويد «خدا براي چه جنگ راه انداخته؟!». جنگ برای اين است که ما برسيم. خدا که نميخواهد به جايي برسد. خداي متعال احتياج به ما ندارد که ما از دشمنش انتقام بگيريم، «وَ لَوْ يَشاءُ اللَّهُ لاَنْتَصَرَ مِنْهُمْ». خداي متعال که جنگ راه مياندازد، گاهياوقات جنگ را محکم و تثبیت ميکند و کار و هدف خودش را جلو میبرد. هدف خدا چيست؟ «لِيُحِقَّ الْحَقَّ وَ يُبْطِلَ الْباطِلَ»، خدا ميخواهد حق، تثبيت بشود. خداي متعال جنگ را براي اينکه ما برسيم، به راه انداخت، براي انتقامگيري که نبود. «وَ لَوْ يَشاءُ اللَّهُ لاَنْتَصَرَ مِنْهُمْ»، خداوند غالب بر همه دشمنان است و احتياجی به ما ندارد.
چه کسی ميتواند در اين سختيها همراهي کند؟ کسي که اين درس قرآن را گرفته که راضي به دنيا نيست. اين راضي نبودن هم منوط به اين است که انسان نگاه جامع و واسع داشته باشد؛ يعنی دنيا را با فنائش ببيند و ببيند سرِ سفرۀ دنيا نشستن، اين روي سکهاش #غفلت_و_لذت است و آن روي سکهاش #رنج_و_عذاب است. وقتی همه را با هم ديد، خودش را کنار ميکشد. وقتي دنيا را در دل عوالم ديد، ميفهمد قليل است.
يک قاعدۀ کلی براي اينکه انسان بتواند از سر سفره دنيا بلند شود، اين است که بايد بتواند پاي #مواعظ_خدا بنشيند. اين کتاب خدا، موعظه خدا است؛ «يا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جاءَتْكُمْ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَ شِفاءٌ لِما فِي الصُّدُورِ وَ هُدىً وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنينَ». همه #مراحل_سلوک، در اين قرآن است؛ از موعظه و بيداری تا شفاي بيماريهاي دل تا هدايت و راهبري و رحمتهاي خاص، بايد سر اين سفره بنشينيم و #مواعظ_خدا را گوش کنيم. اگر کسي سر سفره دنيا نشست، گلايهمند ميشود. خدا ميفرمايد: گلايه نکنيد اين پيغمبر آمده، اين کتاب را هم آورده انسان بايد در شبانهروز مناجات و انس با قرآن داشته باشد.»
@roghaiiehkhoor