✍توصیه های حاج محمد اسماعیل دولابی (رحمة الله علیه) در خصوص زندگی مومنانه:
1.هر وقت در زندگیات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است.
2.زیارتت، نمازت، ذکرت و عبادتت را تا زیارت بعد، نماز بعد، ذ کر بعد و عبادت بعد حفظ کن؛ کار بد، حرف بد، دعوا و جدال و… نکن و آن را سالم به بعدی برسان. اگر این کار را بکنی، دائمی می شود؛ دائم در زیارت و نماز و ذکر و عبادت خواهی بود.
3.اگر غلام خانهزادی پس از سال ها بر سر سفره صاحب خود نشستن و خوردن، روزی غصه دار شود و بگوید فردا من چه بخورم؟ این توهین به صاحبش است و با این غصه خوردن صاحبش را اذیت می کند. بعد از عمری روزی خدا را خوردن، جا ندارد برای روزی فردایمان غصه دار و نگران باشیم.
4.گذشته که گذشت و نیست، آینده هم که نیامده و نیست. غصه ها مال گذشته و آینده است. حالا که گذشته و آینده نیست، پس چه غصه ای؟ تنها حال موجود است که آن هم نه غصه دارد و نه قصه.
5.موت را که بپذیری، همه ی غم و غصه ها می رود و بی اثر می شود. وقتی با حضرت عزرائیل رفیق شوی، غصه هایت کم می شود. آمادگی موت خوب است، نه زود مردن. بعد از این آمادگی، عمر دنیا بسیار پرارزش خواهد بود. ذکر موت، دنیا را در نظر کوچک می کند و آخرت را بزرگ. حضرت امیر علیه السلام فرمود:یک ساعت دنیا را به همه ی آخرت نمی دهم. آمادگی باید داشت، نه عجله برای مردن.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🆔 @romaysa_girl
#نکته
🔹امیرالمؤمنین علیه السلام:
«أَشَدُّ الذُّنُوبِ مَا اسْتَهَانَ بِهِ صَاحِبُهُ [صَاحِبُهَا]؛ بدترین گناه، این است که صاحبش آن را سست و کوچک بشمارد»(حکمت ٣۴٠ نهج البلاغه)
🔸کوچک شمردن گناه به دو صورت اتفاق میافتد:
۱. مقایسه کردن: برای مثال فردی دچار خطا و گناهی میشود، وقتی به او اعتراض میشود؛ گناه خودش را با گناه بزرگ دیگری مقایسه میکند. این مقایسه کردن، همان کوچک شمردن گناه است.
*فرض کنید کسی مال شما را به ناحق برداشته باشد. وقتی به او اعتراض کنید، در جواب شما بگوید: «مگر اخبار را گوش نمیکنی؟ ندیدی فلان شخص سه میلیارد اختلاس کرده است؟»
۲. توجیه کردن: فرد آلوده گناه میشود و برای این عمل زشت و بدش، دلایل بیهوده میآورد تا کار خود را توجیه کند
🔻در خطبه ۱۵۶ نهجالبلاغه سخنی از پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلّم) درباره توجیه اعتقادی مردم در آخرالزمان نقل کرده است. حضرت فرمود: «حرام خدا را با شبهات دروغین و هوسهای غفلتزا، حلال میکنند؛ شراب را به بهانۀ اینکه آب انگور است و رشوه را که هدیه است و ربا را که نوعی معامله است، حلال میشمارند.
🔻یکی از گرفتاریهای ما و جامعهمان، موجه جلوه دادن گناه است. شیطان اولین کسی بود که گناه خود یعنی سجده نکردن در مقابل حضرت آدم(علیه السّلام) را توجیه کرد که من از آتش هستم و او از خاک است؛ در حالی که آنچه مهم بود، دمیده شدن روح خدایی در وجود حضرت آدم(علیه السّلام) بود. در واقع شیطان در توجیه گناهش، در مقام مقایسه میان خود و حضرت آدم(علیه السّلام) برآمد.
کوچک شمردن گناه، یعنی مقایسه و فرافکنی کردن؛ مانند اینکه برای توجیه گناهش به این جمله معروف «خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو» استناد میکند؛ غافل از اینکه اکثریت، دلیل بر حقانیت نیست.
✍ حجت الاسلام دکتر رفیعی
https://www.balagh.ir/content/13243
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
به ما بپیوندید 👇🏻
•❥🌺━┅┄┄
@romaysa_girl
#مشارطه
🔸اون وقتایی که یه نفری داره روی اعصابت راه میره...
🔹اون وقتایی که یکی پشت سر هم بهت توهین میکنه...
☝️🏻اون وقتایی که میتونی یه جواب تندی بدی اونم یه جوابِ ...!
◀️ اگه...
اگه ترمز دستی زبونت رو بکشی پیش چشم خدا نفر اولی..👑
پس یادت باشه امروز اول بشی✅
#تلنگرانه
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@romaysa_girl 🌹
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
هدایت شده از ࢪمـیــصــــا¦✿¦ⓢᎯעᏒⓞꪑᎯ
🌸 بـِـــســــمِ اللہ الــــرَّحـمــــݩِ الــرَّحیـــــمِ 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
إِلَهی هَب لی قَلباً یُدنیهِ مِنکَ شَوقُهُ...
خدایا به من دلی بخش؛ که مشتاق مقام قرب تو شود...
{فرازی از مناجات شعبانیه}
#نوروز
#اللهمارزقناڪربلا🌱
╔═.🍃.═════╗
@romaysa_girl
╚════.🍃.══╝
#جهادتبیین
🔴پدیده پینگیلیسم سلبریتی ها به درجه ای رسیده که خانم کتایون ریاحی بعنوان یکی از سین های سفره هفت سین سگشون را قرار دادن
▪️پ ن : سلبریتی های ایرانی هرروز بی هویت تر و پوچ تر از روز قبل
✍یاس
🔴 @romaysa_girl