🔺مشکل تلویزیون کجاست؛ بازیگر، فیلمنامه، مدیر یا رقبا؟
◽️ماراتنِ ماه رمضان و پیشتر نوروز ۱۴۰۱ به پایان رسید و سریالها تقریبا به ایستگاه پایانی رسیدند. اما آنقدر ریزش مخاطب نمایان شد که پیمان جبلی به عنوان رئیس سازمان صدا و سیما به آن اشاره کرد. این برای اولین بار اتفاق میافتاد که مسئولی در رسانه ملّی این موضوع را مورد تأیید قرار دهد و دربارهاش صحبت کند.
◽️کارهایی که این روزها با طرح (سیناپس) آن و وابستگی زیاد از حد به فضای مجازی در بسیاری از کارهای امروز دیده میشود. عدم توجه به نیازهای مخاطب و جامعه و شتابزدگی در تولید علتهای دیگر ضعف در سریالسازی است. تلویزیون در عرصه ساخت سریال انگار مخاطب را فراموش کرده که هر بار به سراغ فیلمنامهها و سوژهها و موقعیتهای تکراری میرود. انگار فراموش کردهاند که امروز مخاطب با رسانهها و مدیومهای مختلفی روبرو است و اگر خوراکِ مناسب و متناسب با ذائقه سختگیرِ امروز مخاطب تهیه نشود، مردم کماکان رسانههای دیگری را برای تماشا انتخاب میکنند.خطر بسیاری جدّی است اگر به نظرات مردم اهمیتی داده نشود و با این روند و اتکا به چند تهیهکننده، فیلمنامهنویس و حتی گروه عوامل، سریالهای تلویزیون همینطور از جامعه و مخاطب دورتر میشوند.
ایرج محمدی یکی از تهیهکنندگان قدیمی سریالهای مناسبتی با اشاره به اینکه باید این تفکر نهادینه شود که کم بسازیم اما خوب بسازیم، تأکید کرد:
◽️اگر "خانه به دوش"، "متهم گریخت" و حتی کارهای دیگر دوباره پخش میشوند و مورد استقبال مخاطب قرار میگیرد باید به واقعیت این اتفاق نه چندان مبارک پی ببریم؛ درست است که مخاطب از رسانه ملی حمایت میکند اما حقیقتاً یا فیلمنامهها ضعیف هستند و یا دیگر عوامل فیلم از جان و دل مایه نمیگذارند. به نظرمن بایستی به کیفیت کار بیشتر احترام گذاشت و امروز شاهد افزایش حجم آثار هستیم. مجموعه عوامل فیلمساز و تهیهکنندگان ما باید این شعار را در عالم دنیای تصویر نهادینه کنند که کم بسازیم ولی خوب بسازیم. آن وقت میبینیم که این آثار هم به محض تکرار برای مردم خاطرانگیز و لذتبخش خواهد شد.
◽️ من به عنوان یکی از تهیهکنندگان قدیمی تلویزیون همه مشکلات در سریالسازی را از طرف فیلمسازان و تهیهکنندگان نمیدانم، چرا که هیچ نهاد، ارگان و سازمان مربوطهای از جریان آموزش و پرورش حوزه بازیگری، کارگردانی و حتی نویسندگی حمایت نمیکنند. دانشگاههای مربوط همه خصوصی شدهاند و استعدادهایی که بضاعت مالی مناسبی ندارند نمیتوانند از این فضاهای آموزشی و پرورشی بهره لازم ببرند. بایستی برای شکوفایی بهتر و اقدام مناسب در جهت رونق سریالسازی تلویزیون برنامهریزی بهتر و اصولیتری داشته باشیم.
◽️اگر درباره سریالها و کارهای قدیمی پرطرفدار و پربیننده صحبت میکنیم حتماً همهچیز فارغ از فیلمنامه، به تهیهکننده، کارگردان و عواملِ کارها برمیگشت. همه عزمشان را جزم میکردند تا یک اثر خوب خلق شود. اما امروز همهچیز به بحثِ معیشت و دستمزد محدود شده و جایِ آن نگاه فرهنگی و هنری به کارها را گرفته است.الان به خاطر تعدد کارها در مدیاهای مختلف، رقابت اقتصادی بیشتر شده تا رقابتِ فرهنگی و هنری! کجا پول بیشتر میدهند به آن سمت میروند؟ این یک ناهنجاری در صنعتِ تصویر ما به وجود آورده، چگونه این ناهنجاری را برطرف کرد. اگر ترازوی اقتصادی هر اثر هنری را با ترازوی فرهنگی و هنریاش تراز کنیم این اثر موردِ پسند مخاطب خواهد شد و در واقع به ماندگاری میرسد. از نظرمن تلویزیون میتواند به عنوان فراگیرترین رسانه و مدیا، اثرگذاری بیشتری داشته باشد اگر این تراز را درست هدایت کند.
◽️ وقتی جایگاه نویسنده در تقسیمِ دستمزدهای یک پروژه آنقدر پایین میآید که کفاف زندگیاش را نمیدهد آن نویسنده به یک باره در چند پروژه حاضر میشود و طبیعتاً نمیتواند اثرِ خوبی را خلق کند. آن فکر در چند زمان و چند دنیای مختلف کار میکند و نمیتواند متمرکز و درست، فیلمنامه را پیش ببرد. کارگردان هم به خودش فرصت نمیدهد بلافاصله در کار بعدی حاضر میشود و آن فرصت مطالعه و شکل دادن نگاهی جدید را در واقع از خودش دریغ میکند. همین نکات است که باعثِ تنزل در کیفیت آثار میشود.
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعد از اصلاح توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی مردم چقدر یارانه میگیرند؟
🔹معاون اقتصادی رئیسجمهور: بعد از عادلانهشدن یارانه کالاهای اساسی به طبقات پایین نفری ۴۰۰ هزار تومان و به طبقات بالا نفری ۳۰۰ هزار تومان پرداخت میشود. در دو ماه اول به مردم پول پرداخت میشود و بعد از آن مبلغ بهصورت کالابرگ به مردم داده میشود.
@roshana_esfahan
🔴 برگزاری رزمایش جهادگران فاطمی در سراسر استان
رئیس بسیج سازندگی استان اصفهان:
🔹در دهه بسیج سازندگی رزمایش جهادگران فاطمی در سراسر شهرستان های استان انجام خواهد شد
🔹نمایشگاه های اقتصاد مقاومتی، افتتاح پروژه های اشتغال آفرین، افتتاح طرح های محرومیت زدایی، توزیع ۹۳ هزار بسته معیشتی، آزادی زندانیان و تهیه جهیزیه بخشی از برنامه های پیش بینی شده است.
🔹 در سال گذشته ۵۲۰ پنل خورشدی در سطح استان ایجاد شد و امسال ۳ هزار پنل خورشیدی را در دستور کار داریم که بتوانیم انجام دهیم.
@roshana_esfahan
202030_520143426.pdf
7.34M
⭕️ مرور برخی از تجربه های والدین در مدیریت مصرف بازی های رایانه ای کودکان
@roshana_esfahan
⭕️ فرض کنید تصمیم به تعطیلی همه شبکههای صدا و سیما به جز یک شبکه گرفته شود شما با پخش و ادامه فعالیت کدام شبکه موافق هستید؟
🔹برطبق نتایج این پیمایش که از طریق پرسشنامهی آنلاین و با نمونهی بیش از چهار هزار نفری از جمعیت ایرانیان بالای ۱۲ سال، و تحلیل به روش مدل سازی جمعیتی به دست آمده است، شبکههای سه، آیفیلم و یک به ترتیب بیشترین مخاطبان وفادار را از میان شبکههای تلویزیونی داشته اند.
🔸کسب رتبه دوم توسط شبکهی آیفیلم که مختص پخش فیلم و سریال است، در کنار دادههای مربوط به اولویت اول مشاهدهی نوع برنامه ها نشان دهندهی عطش اشباع نشدهی مخاطبان به فیلم و سریال است.
@roshana_esfahan
28.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تربیت
⭕️ موضوع : خداوند به وسیله فرزند، پدر و مادر را تربیت میکند
🎙 سخنران : آیت الله حائری شیرازی
@roshana_esfahan
بانو!!!!
غرب تو را نشانه گرفته، چون خوب می داند تو قلب خانواده هستی
@roshana_esfahan
قرارگاه عدالت اقتصادی در اصفهان تشکیل شد
🔹️مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری اصفهان: هدفمند کردن و هوشمندسازی یارانهها به جبران سبد خانوار کمک میکند و از رانتخواری جلوگیری میشود، قرارگاه عدالت اقتصادی در استان اصفهان توسط استاندار اصفهان راهاندازی شد.
🔹️از سال ۱۳۹۷ تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان تحت عنوان ارز ترجیحی به برخی واردکنندگان با این هدف که کالاهای اساسی با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار بگیرد پرداخت شد اما متأسفانه با انحراف زیادی مواجه شدیم تا جایی که کالاهای غیر ضروری و قاچاق وارد کشور شد و کالاهای اساسی سر از کشورهای همسایه درآورد.
@roshana_esfahan