🔰 عقبماندگیها و مشکلات امروز بخاطر انقلابی عملنکردن ماست/ شکاف طبقاتی باید از بین برود
🔺 رهبر انقلاب در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز: ما باید دستاوردهای انقلاب را بشناسیم و بدانیم. البته ما هرگز پنهان نکردیم و باز هم پنهان نمیکنیم که در بخشهایی هم عقبماندگی داریم عقبماندگیهایی که به هیچوجه قابل قبول نیست مقصر خود ما هستیم خود ما مسئولین مقصریم.
این عقبماندگیها باید جبران شود. این بهخاطر انقلابیعملنکردن ماست. ما هر جا انقلابی عمل کردیم عقبماندگی نداشتیم.
هر جا از انقلاب کوتاه آمدیم یک حرکت غیرانقلابی و حرکت ناشی از کسالت و بیتوجهی انجام دادیم عقبماندگی به وجود آمد که در درجه اول در مسئله معیشت طبقات فقیر است. ما در این زمینه عقبماندگی داریم و اختلاف و شکاف طبقاتی است. البته این را هم بگویم. در همین زمینه ای که ما عقب ماندگی داریم در مقایسه با قبل انقلاب به مراتب جلو هستیم.
اینی که کسی خیال کند که وضع قبل از انقلاب مثل وضع امروز بود اصلا اینجور نیست آن روزها خب بنده در میدان کار بودم با طبقات مختلف. وضع بسیار متفاوت بود با امروز و بسیار بد بود. امروز از ان جهت هم ما پیشرفت کرده ایم منتها باب شأن انقلاب نیست این چیزی که امروز هستیم.
ما بایستی خیلی بیش از این حرکت میکردیم. شکاف طبقاتی بایستی از بین برود و عدالت، عدالت اقتصادی به معنای واقعی کلمه بایستی مستقر بشود. این وظیفه ماست. این کار ماست. بایستی انجام بدهیم.
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
1_848976785.mp3
11.97M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی، در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز. ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ امید به آینده
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
1_850747530.pdf
766.3K
🔰 #در_جریان_باشید | پایشنامه مهمترین اخبار 28 بهمن ماه 1399
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
1_841358983.pdf
218.3K
🔺یک مقاله جالب/ PDF
⚫️ مکاتبات ساکنان ایران با امام هادی(ع)؛ (به تفکیک شهرها و چهرهها)
🔰 چکیده
دوستی و پذیرش تفکر اهلبیت(ع)، از گذشتههای دور در شهرهای مختلف ایران تردیدناپذیر است. نامهنگاری، از روشهایی متداول آن زمان و مورد استفاده یاران امام هادی(ع) برای بهرهگیری از دانش آن امام(ع) بود. پژوهش حاضر، بر اساس مناطق جغرافیایی و سپس نام راویان سامان یافته و این مسئله را رصد کرده که مناطق مختلف ایران در این خصوص چه نقشی ایفا کردهاند و در قیاس با یکدیگر، علل و عوامل نگارش نامهها و نیز محتوای نامهها چه بوده است. مطالعات انجامشده با روش تاریخیِ مبتنی بر توصیف و تحلیل، رابطه مستقیمی را میان جمعیت شیعه و تعداد نامهها ترسیم میکند و نشان میدهد که قم، نقش بیشتری ایفا کرده و محور اصلی نامهها مسائل فقهی، کلامی و اجتماعی بوده است.
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
تبلیغات گسترده و رسمی، رونمایی با حضور مسئولان حکومتی، تقریظ رهبری و...
... مطالب معتبر و بعضاً کمترشنیده شده کتاب خواندنی است. مثلاً اینکه حاج قاسم در سال 56 نه تنها خمینی را نمیشناخته بلکه نمیدانسته «مقلد» یعنی چی!
ویرایش کتاب را #محمدمهدی_باقری انجام داده است که نام معتبری در #ویراستاری است.
پاورقیهای پژوهشی خوبی هم دارد.
اصل دستنوشتهها هم به طور کامل(!) منتشر شده است و میتوان میزان انطباق متن با آن را سنجید.
قطع خوب، نوع قلم خوب. ظاهر کار هم دوستداشتنی. خواندنش اما یک ساعت بیشتر وقت نمیگیرد.
اما باز هم ای کاش این کتاب منتشر نمیشد. آخر اصلاً این کتاب در حد و اندازههای حاج #قاسم_سلیمانی نبود. اگر تصاویر را (که به شدت ناخوانا هم هستند) حذف کنیم، حدود پنجاه صفحه مطلب باقی میماند از دوران کودکی و نوجوانی حاج قاسم در قبل از انقلاب در #کرمان. خیلی از خاطرات کتاب هم پردازش بیشتری نیاز دارند. اصلاً این زندگینامه ناتمام قبل از اینکه به نقطه اوج برسد، تمام میشود. به نظر حداقل جا داشت برخی از خاطرات کتاب، با مصاحبهها با اطرافیان تکمیل می شد.
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
1_851739932.pdf
768.2K
🔰 #در_جریان_باشید | پایشنامه مهمترین اخبار 29 بهمن ماه 1399
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
#پوستر | لیلة الرغائب
◽️«وَإِلىٰ رَبِّكَ فَارغَب»
◽️«با هر حرکت خوبی که به سمت آرمانهای پذیرفتهشده و اعلامشدهٔ اسلام حرکت کنید، این، رغبت الیاللّه است. البته معنویت، ارتباط دلی با خدا، نقش اساسیای دارد.» | مقام معظم رهبری
#لیله_الرغائب
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
💥 در لیلةُالرغائب باید رغبتهای بزرگ، یعنی رغبتِ در خدا و رغبتِ در ولیّ خدا، در وجود ما شکل بگیرد و از رغبتهای کوچک که مزاحم انسان است و فهم و اقدام انسان را محدود میکند، فاصله بگیریم.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«اگر امشب، شب رغائب باشد، معنایش این است در این شب عزیز انسان باید سعی کند رغبتهای الهی و رغبتهای بزرگ در وجودش شکل بگیرد و از رغبتهای کوچک که مزاحم انسان است و فهم و اقدام انسان را محدود میکند، انشاءالله فاصله بگیرد و از خدای متعال طلب کند که آن رغبتهای بزرگ در وجودش شکل بگیرد.
مهمترین رغبتی که انسان باید به آن برسد، رغبتِ در خدا و رغبتِ در امام است که رغبت در امام، همان رغبت در خداست. این رغبتِ در امام است که به ما امکانِ همراهی با امام علیهالسلام را میدهد، و الا انسان نمیتواند با امام راه برود. اگر رغبت در خودمان کردیم، حتی اگر رغبت در ثواب خودمان کردیم، این، در یک جایی، ما را زمین میگذارد. ما باید تمام رغبات و خواستههایمان را در میل امام علیه السلام خلاصه کنیم.»
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
1_853447318.rar
9.13M
🖥 #تدریس_کنید | راهکارها و تکنیکهای افزایش مشارکت در انتخابات
🔹 جهت تدریس در کلاسهای روشنگری
#بازنشر
#ویژه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 #ببینید | محاصره تبلیغاتی دشمن و راهکارهای مقابله با آن
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag