⭕️ چرا جنگ افزار شناختی-سایبری سیگنال برای تروریست ها و جنایتکاران بستر امن و جذابی است
✍هوش سفید
🔹 چند روزی است به بهانه هشدار پیام رسان آمریکایی واتس اپ متعلق به فیس بوک در خصوص اشتراک داده هایش با مالکش، در داخل کشور جریانی خاص به تبلیغات پیام رسانی آمریکایی دیگر به نام سیگنال به طور گسترده می پردازد.
🔸 اشتراک داده های واتس اپ و اینستاگرام با مالکشان یعنی فیس بوک موضوع جدیدی نیست و در راستای یکپارچه سازی و همزمانی داده خدمات در این شبکه اجتماعی قابل تحلیل است(در مدل اقتصادی فیس بوک یکپارچه سازی خدمات، اشتراک پایگاه های داده و کاربران برای بهره مندی از تمام خدمات هر 3 سکو به صورت آسان و یکسان و با یکبار ورود قابل توجیه است) و این در حالی است که پیش از این نیز به صورت پنهان این سرقت داده ها صورت میگرفته است.
🔹 اما تبلیغ پیام رسان سیگنال که پیمانکار فراری سابق و مشکوک آژانس امنیتی ملی آمریکا یعنی ادوارد اسنودن از آن به عنوان امن ترین پیام رسان یاد میکند میتواند بستری امن و جذاب برای زیست تروریست ها و عملیات های تروریستی باشد که وقایع تلخ تلگرام در استفاده تروریست های داعش در حملات تروریستی در تهران و اهواز را میتواند برای ما خدای نکرده زنده کند.
🔸 کمی هوشیار تر باید در خصوص پیام رسانی که سطح دسترسی ها و جمع آوری اطلاعاتش کمتر از تلگرام و واتس اپ نیست باید عمل کنیم مخصوصا وقتی پای رمزگذاری پیشرفته اطلاعات و آژانس امنیت ملی آمریکا در میان باشد.
➕ نکته مهم آنجاست که سیگنال میتواند بستری برای تولد آمدنیوزهای دیگر در آستانه انتخابات 1400 باشد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔴 چند درصد برق کشور برای ارزکاوی مصرف میشود؟
🔺 محمدرضا شرفی رئیس کارگروه ماینینگ انجمن بلاکچین ایران در گفتگو با روزنامه وطن امروز :
🔹 مصرف برق اکوسیستم ماینینگ کشور، قریب به ۳۱۰ مگاوات بر ساعت است که در برابر رقم کل مصرف کشور بسیار پایین است.
🔹 مصرف برق کشور در دوره کنونی تقریبا به صورت میانگین، حدود ۳۶ تا ۳۸ هزار مگاوات در ساعت است. این رقم مصرف در پیک تابستان تا رقم ۵۸ هزار مگاوات هم میرسد، بنا بر این رقم ۳۱۰ مگاوات مصرف ارزکاوها نمیتواند باعث خاموشیهای اخیر باشد.
🔹 میزان مصرف و افزایش مصرف برق کشور متناسب با سالهای گذشته بوده و اتفاق جدیدی در این رابطه رخ نداده است. به صورت تقریبی سالانه ۲۲۰۰ مگاوات افزایش مصرف برق را در کشور شاهد هستیم که در سال جاری هم این سناریو تکرار شده است.
🔹 امسال ۲۵۰۰ مگاوات افزایش مصرف برق داشتیم، با فرض اینکه قریب به ۳۰۰ مگاوات هم به ارزکاوی اختصاص داده شده، چگونه میتوانند خاموشیها را مرتبط با ارزکاوی بدانند؟
🔹 نباید فراموش کنیم که اساسا مصرف برق کنونی کشور نزدیک به نصف میزان مصرف پیک کشور در تابستان است. قله مصرف در زمستان جاری حدود ۳۶ تا ۳۸ هزار مگاوات بود در حالی که در تابستان ۵۸ هزار مگاوات بوده، پس چگونه امکان دارد که رشد تقاضای ناشی از ارزکاوی باعث خاموشی شود.
🔹 کاری که چینیها برای استخراج رمزارز در رفسنجان انجام میدهند با تمام نقدهایی که امروز رسانهها به آنها وارد میکنند بر اساس قوانین روز کشور صورت گرفته و غیرقانونی نیست. مشکل اینجاست که دولت تسهیلات ویژهای درباره استخراج رمزارز در مناطق آزاد و ویژه داده ولی این خدمات و تسهیلات در سرزمین اصلی وجود ندارد.
🔹 باید این موضوع شفاف شود که ارزکاوها بیشترین تعرفه برق کشور را پرداخت میکنند، هماکنون تعرفه ارزکاوی ۹۶۰ تومان به ازای هر کیلو وات بر ساعت است، تعرفه خانگی ۳۰۰ تومان، صنعتی ۱۰۰ تومان و تجاری ۳۵۰ تومان است. وزارت نیرو میتواند با درآمدی که از این تعرفهها دارد اقدام به اصلاح شبکه توزیع برق کشور کند.
🔹 هماکنون ۲۸۰ مگاوات از ۳۱۰ مگاوات مصرف برق ارزکاویه کشور در مناطق ویژه و آزاد مصرف میشود که باید دولت با تدبیری شرایط یکسانی را برای این صنعت در سراسر کشور ایجاد کند.
🔹 هماکنون چندین نیروگاه بزرگ ۲ هزار مگاواتی کشور ازسوخت مازوت استفاده میکنند که به نظر میرسد با کمتر مصرف کردن هم وزارت نیرو نتواند باعث تعطیلی آنها شود، زیرا سهم بسزایی در تامین برق کشور دارند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | بومرنگ آشوب
🔹حضرت آیتالله خامنهای: «آمریکا نفع خودش را، در شرایط کنونی در بیثباتی این منطقه میبیند ... اینجا میخواستند ایجاد آشوب بکنند، میخواستند جنگ داخلی راه بیندازند، خداوند متعال موفّقشان نکرد. آنها سال ۸۸ در فکر [آشوب در] اینجا بودند، حالا در سال ۹۹ خدای متعال به سر خودشان آورد.» ۹۹/۱۰/۱۹
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نماهنگ «چشمهایش» با نوای حاج مهدی رسولی
#شب_جمعه
#حسینیه_روشنا
#حاج_قاسم
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
شماره ۲۷۱ - یک رهبر به تمام معنا.pdf
2.35M
🔰 شمارهی دویستوهفتادیکم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «یک رهبر به تمام معنا» منتشر شد.
🔻 یکی از مسائل کشور طی چندسال اخیر تحریم بوده و هفته توافق برجام هم اساساً برای حل آن بود در سخن هفتهی این شماره، نشریهیخطحزبالله، مواضع جمهوری اسلامی درخصوص مسئله تحریم را تحت عنوان «جنایت تحریم» بررسی میکند.
🔻 همچنین خطحزبالله در این شماره به مرور شخصیت، سبکزندگی و مجاهدتهای حضرت فاطمۀ زهرا سلاماللهعلیها در بیانات رهبر انقلاب اسلامی میپردازد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تصویری #عزیزم | کربلایی پیام کیانی
#فاطمیه
#حسینیه_روشنا
#شب_جمعه
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
این همان آمریکاست که ابرقهرمانان هالیوودیاش از آرنولد شوآرتزنگر و سیلوستر استالونه و ژانکلود وندام گرفته تا اسپایدرمن و بتمن و واندروومن، هنگام بحرانها هریک به تنهایی نه آمریکا که کل بشریت را نجات میدادند؟!!
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شب جمعه ۱:۲۰، بغداد
رمز انتقام، قاسم سلیمانی
#فاطمیه
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔴 دوباره پای چین درمیان است؟
◽️از “مقصر نشان دادن چین در قطعی برق” تا وایرال خبر “واگذاری جزایر ایرانی به چین در قرارداد ۲۵ ساله” همه ناظر به تخریب راهبرد “نگاه به شرق” رهبری است.
◽️جریانی که به هر قیمتی به دنبال مذاکره مجدد با آمریکا است نیاز حیاتی به زنده نگه داشتن این خط رسانه ای دارد تا میوه آن را پای میز مذاکره بچیند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#خاطره_نگاشت
🔰درخواست «ملتمسانه» شاه از سفیر آمریکا به هنگام فرار از ایران
🔻ویلیام سولیوان، آخرین سفیر آمریکا در ایران، با اشاره به روزهای پایانی دیماه 57 میگوید: در همين ايام پيامي از واشينگتن دريافت داشتم مبني بر اينكه در اولين فرصت با شاه ديدار كنم و به او بگويم كه دولت ايالات متحده آمريكا مصلحت شخص شاه و کشور را در اين ميبيند كه هرچه زودتر از ايران خارج شود. ابلاغ چنين پيامي از طرف سفير يك كشور به رئيس مملكتي كه در آن مأموريت دارد كار سادهاي نيست، ولي در ديدارها و گفتگوهاي من با شاه طي اين چند ماه اخير به قدري مطالب عجيب و غيرعادي رد و بدل شده بود كه ابلاغ اين پيام هم خيلي غيرعادي به نظر نميرسيد. تا آنجـــا كه ميتوانستم با لحن ملايم و مهربان مضمون پيام واشينگتن را به شاه ابلاغ كردم. او با دقت و با آرامش به پيامي كه او را به ترك كشور دعوت ميكرد گوش داد و وقتي كه حرفهاي من تمام شد رو به من كرد و با لحني كم و بيش ملتمسانه گفت: «خيلي خب. اما كجا بايد بروم؟»
➕ 26 دیماه 57 شاه برای همیشه از ایران رفت...
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⚡️ارتباط خاموشیهای زمستان به #توافق_پاریس چیست؟
👤 سیدیاسر جبرائیلی
▪️برخی عزیزان که در ادبیات #توافق_پاریس تدقیق ندارند، این پرسش را مطرح میکنند که وقتی ظرفیت نامی نیروگاههای ما تقریبا دو برابر مصرف برق زمستان است، چه ارتباطی میان آن توافق و این خاموشیها میتواند وجود داشته باشد؟
▫️دقت بفرمایید که طبق توافق، بناست از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ ایران انتشار گازهای گلخانهای را ۱۲٪ نسبت به سال پایه ۲۰۱۰ کاهش دهد. حدود ۲۵ درصد از انتشار گاز گلخانهای ایران نیز به تولید برق از نیروگاههای حرارتی مرتبط است. بنابراین، اولا باید نیروگاههای حرارتی توسعه نیابند، ثانیا از ابتدای ۲۰۲۰ روند تولید برق از نیروگاههای حرارتی باید کاهش یابد تا هدف معین برای کاهش انتشار گاز محقق شود. لذا خاموشیهای این ایام، به بحث نخست یعنی عدم توسعه ظرفیت نیروگاهی مرتبط نیست، بلکه به کاهش انتشار گاز گلخانهای از محل تولید برق مرتبط است.
▪️باز دقت بفرمایید که سخنگویان مربوط در دولت از یک سو میگویند "کمبود گاز" نداریم و از سوی دیگر از "محدودیت" تحویل گاز به نیروگاهها سخن میگویند(یعنی محدودیت، ارتباطی به کمبود گاز ندارد). این محدودیت به احتمال بسیار زیاد ناشی از برنامه کاهش تولید برق از نیروگاههای حرارتی است که فاش نمیکنند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔳 پیشبینی ژئوپلیتیکی در سال 2021 میلادی
🔰 آیا جهانیان باید در سال 2021 در انتظار چشمانداز غمانگیزی باشند؟
🔻 به گزارش اسپوتنیک به نقل از SRF، مقابله و تشنج کنونی بین ابرقدرت ها به احتمال زیاد در سال 2021 سختتر خواهد شد. ایالات متحده به دلیل مشکلات مرتبط با پاندمی کرونا،مدت زمان طولانی نمیتواند توجه خود را به سیاست خارجی متمرکز کند و چین هر چه کمتر به عنوان « ابرقدرت دوست» تلقی خواهد شد . البته این رویارویی در یک میدان جدید نمایان خواهد شد که به عقیده کارشناسان، باید در انتظار بروز تشنج در « بازی بزرگ دیجیتالی» بود.
🔻 هر سال موسسه بین المللی تحقیقات راهبردی لندن IISS به آنالیز و مطالعه گرایش های اصلی ژئوپلیتیکی می پردازد. اینبار IISS یک کار تحقیقی را منتشر کرد که در باره چشم انداز سیاست جهانی در سال 2021 است. دورنمای غم انگیزی در انتظار جهانیان است:ویروس کرونا جهان را دگرگون میکند و درگیری ها بین کشورها آرام نمی گیرند. تعدادی از آن ها حتی ممکن است تشدید شود.
🔻 هر چند پاندمی ویروس کرونا در سال 2020 مسائل دیگر را به عقب راند، اما این مسائل ناپدید نشدند. قبل از هر چیز تشدید تشنج بین دو کشور بزرگ آمریکا و چین موجب نگرانی می شود. روابط این دو کشور شبیه دهه 1960 و روابط روسیه و آمریکا پژواکی از دهه 1980 است. وضعیت بین دو کشور چین و هند به همان اندازه سال 1975 خطرناک است. پس از 4 سال حکومت دونالد ترامپ، برای اولین بار پس از جنگ جهانی دوم در روابط آنها عدم قطعیت در چنین سطحی مشاهده می شود.
🔻 با روی کار آمدن بایدن، مناسبات اروپا – آمریکا باید بهبود یابد. آنچه به دیگر ابرقدرت های جهان مربوط می شود، موسسه نامبرده چشم انداز روشنی نمی بیند. برتری آمریکا در جهان حتی در زمان حکومت بایدن احیا نخواهد شد. زیرا بایدن ابتدا باید « زخم های سیاست داخلی را التیام بخشد». آبرو و حیثیت ایالات متحده در زمان پاندمی کرونا خدشه دار شد.
🔻 در این میان، چین « پا جای پای آمریکا » نمی گذارد. چین مبدل به یک ابرقدرت می شود اما برعکس آمریکا قادر نخواهد بود از متحدان پایداری برخوردار شود. راه جدید ابریشم از سوی کشورهای دیگر «نه به عنوان ادامه مشارکت صادقانه، بلکه تلاشی برای افزایش نفوذ و تأثیر چین در اقصی نقاط جهان» تلقی می شود. کشورهای هر چه کمتری در سیمای چین «یک ابرقدرت دوست» را مشاهده می کنند.
🔻 جای غرب در نقشه ژئوپلیتیکی جهان از راه جنگ تعیین نخواهد شد. متخصصان موسسه IISS بروز «یک بازی بزرگ دیجیتالی» Digital Great Game را پیش بینی می کنند. در این بازی فعلا قوانین مشخص بازی وجود ندارد و پیروزمند هنوز مشخص نشده است.
🔻 با وجود این، مقابله کشورهای بزرگ جهان، بار سنگینی بر دوش کل جهان خواهد بود. یافتن راهی برای حل و فصل این درگیری ها به همان اندازه جستجوی روشی برای رفع تغییرات اقلیم و یا پاندمی دشوار خواهد بود. در سال 2021 تشنج ژئوپلیتیکی شدت خواهد گرفت.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir