eitaa logo
روشنای ساوه
184 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
142 فایل
بررسی مسائل اعتقادی سیاسی فرهنگی اقتصادی کشور،ویژه هادیان سیاسی ادمین ۱ @ntzaryar ادمین۲ @Hamidadmin ادمین ۳ @dalirian
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ما در عالم کاری جز خودسازی نداریم...
⭕️ امام على عليه السلام: 🔶 أحسَنُ الكَلامِ ما زانَهُ حُسنُ النِّظامِ و فَهِمَهُ الخاصُّ وَ العامُّ ؛ 🔷بهترين گفتار آن است كه ترتيب نيك ، بدان آراستگى ببخشد و خاص و عام آن را بفهمند. 📚 [ غررالحكم و دررالكلم ، ح 3304 .]
🔶یادداشت_کوتاه ✅ خطای محاسباتی دشمنان انقلاب از رفتار انقلابی ملت بزرگ ایران 🔻انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ نشان داد که دشمنان انقلاب هنوز هم درک صحیحی از رفتار ملت ایران در حمایت از نظام مثل سال های حیات پربرکت انقلابمان را نداشته و ندارند، چرا که همیشه در تحلیلشان نسبت به رفتار ملت ایران در دفاع از نظام دچار خطای محاسباتی بوده و این خطاهای محاسباتی را ما از اول انقلاب شاهد هستیم. 🔸 در این دور از انتخابات هم از ماه‌ها پیش بدخواهان انقلاب باردیگر براساس جریان تحریف، تحریم و جنگ نرم، محاسبات غلطی از واکنش مردم نسبت به مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور داشتند. 🔹آنها طبق محاسبات غلط خود به این نتیجه رسیده بودند که مردم ایران با توجه به مشکلات معیشتی که حاصل توطئه آنها و بی تدبیری عده ای از مدیران غرب گرا که با نگاه به خارج مسبب این مشکلات هستند به صحنه نخواهند آمد. 🔸 ولی مردم ولایی و با بصیرت کشورمان بارها نشان دادند که در همراهی با ولایت، انقلاب و بصیرت سیاسی از خیلی از سیاسیون و خواص جلوتر هستند لذا حماسه آفریدند و نشان دادند که دشمنان انقلاب در رفتارشناسی آنها بار دیگر دچار خطای محاسباتی شده است. 🔺پس؛ اعتماد به جوانان طبق بیانیه گام دوم انقلاب و بهره گیری از توانمندیهای داخلی و ظرفیت‌های عظیم خدادادی این کشور و تعامل سازنده توام با حفظ عزت ملی با خارج می‌تواند ما را در راه رسیدن به هدف نهایی انقلابمان یعنی ساخت تمدن نوین اسلامی و بستر سازی برای ظهور حضرت ولی عصر (عج) یاری کند.
❌ موضوع: تاثیر کرونا بر انتخابات کشورها 🍃🌻🍃 🔻کشورهایی که انتخابات خود را در ایام کرونا برگزار کرده‌اند با کاهش مشارکت رو به رو بوده اند. 🔺پس از شیوع کرونا در جهان وضعیت انتخابات در جهان دچار تغییر شد به شکلی که ۶۴ کشور انتخابات خود را به تعویق انداختند و ۳۰ کشور هم با این وجود آن را برگزار کردند.
📞📞 (گفت و شنود) ⭕️ بچه آدم ❗️   ✳️گفت: از مذاکرات وین چه خبر ⁉️ ✳️گفتم: مسئولان دولتی ادعا می‌کنند که مذاکرات وین به نتیجه نزدیک شده و می‌گویند تقریباً تمامی اسناد توافق آماده است ❗️ ✳️گفت: ولی آمریکا رسماً اعلام کرده بسیاری از تحریم‌ها را لغو نمی‌کند و درباره لغو تحریم‌هایی که در برجام آمده نیز می‌گویند حاضر به راستی‌ آزمایی از سوی ایران نیستند ❗️ ✳️گفتم: این دیگر چه بازی مزخرفی است ؟! مثل اینکه کسی بابت بدهی خود چک بدهد و بگوید حاضر نیستم از بانک بپرسید که موجودی دارم یا نه ❗️ ✳️گفت: تازه آمریکایی‌ها ادعا می‌کنند نسبت به برنامه هسته‌ای ایران نگاهی انسانی دارند❗️ ✳️گفتم: قاضی به قاتل گفت؛ کاش مثل بچه آدم زندگی می‌کردی. قاتل گفت؛ قربان مثل کدام یک از بچه‌های آدم؟ قابیل هم بچه آدم بود ❗️
🔷 طرحی برای برداشتن تعطیلی اجباری مراکز تجاری❗️ 🔶روزنامه عکاظ عربستان نوشت: «مجلس شورای عربستان فردا (دوشنبه 31 خردادماه) درخواست دولت برای ملزم نبودن فروشگاه‌های تجاری و رستوران‌ها به تعطیلی فعالیتشان در وقت نماز به‌جز نماز جمعه را تصویب می‌کند.» 🔸 عربستان از دهه‌های گذشته صاحبان فروشگاه‌ها و تأسیسات تجاری را به توقف فعالیت‌هایشان در وقت نماز ملزم می‌کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موضوع: سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران 🍃🌻🍃 🌺امام خمینی رحمةالله عليه: چمران در این دنیا شرف را بيمه کرد.
پرسش و پاسخ در ذات خدا ممنوع!(چراغ راه)   🔵 قال الامام ‌الباقر(ع): «تکلموا فی خلق‌الله، و لا تتکلموا فی‌الله، فان الکلام فی‌الله، لا یزداد صاحبه الا تحیرا» ✳️امام باقر(ع) فرمود: از مخلوقات خداوند سخن بگویید، و از (ذات) خداوند سخن مگویید. زیرا سخن از ذات خداوند مایه سرگردانی و تحیر بیشتر گوینده است❗️ ‍____________ 📚 اصول کافی، ج 1، ص 92، ح 1
12(1).pdf
520K
💢 موضوع: آدرس‌های درست و غلط کاهش مشارکت ✍️ دکتر عبدالله گنجی 🍃🌻🍃
🔶 استاد_فاطمی_‌نیا : ✳️"السّلام عليك يا عليّ بن موسي الرضا"✳️ 🔷مداومت بر زيارت امام رضا عليه السلام از راه دور نيز آثار و بركات فراواني دارد. 🔷چنانچه در احوال علماي بزرگ آمده است كه هر وقت توفيق حضور در حرم مطهر ثامن الحجج حضرت رضا عليه السلام را نداشتند ، از راه دور ارتباط خود را با حضرت حفظ ميكردند كه چشمه هاي معرفت بي شماري نيز براي آنها گشوده ميشد.
⭕️ مأمور امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک در راه تهران ✳️وزارت امور خارجه انگلیس، روز گذشته، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که «سایمون شرکلیف» به‌عنوان سفیر جدید این کشور در ایران معرفی‌شده است. ✳️شرکلیف نامی آشنا در میان محافل دیپلماتیک در تهران است، زیرا او بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۳ دبیر دوم سفارت بریتانیا در تهران بوده است. در آن دوران انگلیسی‌ها دولت اصلاحات را به سر میز مذاکره آورده و با گرفتن امتیاز در مذاکرات سعدآباد درنهایت با گرای آمریکایی‌ها پرونده هسته‌ای ایران را به شورای امنیت سازمان ملل فرستادند. ✳️سفیر جدید انگلیس در ایران پیش از آنکه سابقه دیپلماتیک داشته باشد، یک مأمور امنیتی کارکشته است که سابقه مدیریت در بخش امنیت ملی وزارت امور خارجه بریتانیا را در کارنامه دارد. ✳️ سایمون شرکلیف فارغ‌التحصیل دانشگاه کمبریج است که در یمن، نیجریه، کابل، واشنگتن و بغداد نیز سابقه کار داشته است. وی همچنین مسئول بخش مبارزه با تروریسم وزارت خارجه بریتانیا در سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ بوده و بعدازآن هم به‌عنوان معاون نمایندگی سفارت انگلیس در نیجریه فعالیت کرده است. 🔹نکته قابل‌تأمل آن‌که دوره مأموریت شرکلیف در نیجریه نقطه اوج فعالیت‌های گروه تروریستی بوکوحرام نیز محسوب می‌شود. در آن روزها این گروه شورشی-سلفی دست به کشتار و گروگان‌گیری‌های سریالی در شهرهای مختلف کشور نیجریه می‌زند. 🔸آخرین مأموریت شرکلیف به مدت یک سال، از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ در یمن بوده است. در این تاریخ انگلیسی‌ها برای اولین بار به‌صورت مستقیم در موقعیت میدانی جنگ یمن حاضرشده و البته ضربات و خسارات شدیدی نیز از مقاومت خورده‌اند. اخیراً یک منبع در وزارت دفاع دولت نجات ملی یمن در گزارش اعلام کرده است که بریتانیا در سال ۲۰۱۷ به شکل مستقیم در جنگ یمن نقش داشته و تجهیزات نظامی ائتلاف متجاوز سعودی را اداره کرده همچنین علاوه بر خدمات مستشاری در جبهه‌های شمالی بخش زیادی از انواع سلاح‌های عربستان توسط انگلیسی‌ها تأمین‌شده است. 🔹سایمون شرکلیف چهره امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک از سال ۱۹۹۸ به وزارت خارجه بریتانیا پیوسته است، او قرار است جای سفیر پرحاشیه رابرت مک ایر را بگیرد. مک ایر دی‌ماه سال ۱۳۹۸ در حاشیه یک تجمع سیاسی روبروی دانشگاه امیرکبیر در تهران بازداشت شد. مأموران امنیت ناجا سفیر انگلیس را در حالی بازداشت کردند که در حال فیلم‌برداری در جمع تعدادی اغتشاش‌گر بود. ⚠️حالا رفتن مک ایر و آمدن شرکلیف نشانه‌ای از تحولات دیپلماتیک انگلیسی‌ها پس از انتخابات در ایران است. به نظر می‌رسد انگلیسی‌ها یک لابیست سیاسی را با یک تکنسین عملیات میدانی تعویض کرده‌اند. این تغییرات در رصد قرارگرفته و شعاع عملکرد در کنترل قرار دارد.