✨دارایی نهادهای انقلابی زیرنظر رهبری چقدر است؟
🖌برشی از سرمقاله دوشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ روزنانه فرهخیتگان
🔸بر اساس گزارش صورتهای مالی حسابرسی شده 6 نهاد انقلابی در سال 1397، کل فروش این نهادها در این سال 53هزار میلیارد تومان بوده است. میتوان برای به دست آوردن نسبت این رقم با کل اقتصاد کشور به عدد تولید ناخالص داخلی در این سال مراجعه کرد که طبق گزارش بانک مرکزی، 1862هزار میلیارد تومان بوده است؛ یعنی مجموع 6 نهاد انقلابی حدود 2.8درصد از کیک تولید ناخالص داخلی(GDP) ایران را تشکیل دادهاند.
🔸عدد دیگری که به ما کمک میکند با میزان ثروت 6 نهاد انقلابی آشنا شویم، خالص دارایی آنهاست. بر اساس صورتهای مالی حسابرسی شده سال 1397، دارایی خالص مجموع این نهادها، حدود 55 هزار میلیارد تومان بوده است. در پایان سال 1397 نرخ دلار ETS حدود 13468 تومان بوده است و بر این اساس، خالص دارایی مجموع شش نهاد انقلابی در سال 1397 حدود 4 میلیارد دلار برآورد میشود. یعنی اگر با دلار ETS امروز حساب کنیم(24 هزار تومان)، مجموع ارزش ریالی دارایی خالص این نهادها رقمی حدود 96 هزار میلیارد تومان خواهد بود. اگر خالص دارایی همه شش نهاد اقتصادی زیر نظر رهبر انقلاب را به فروش برسانیم و بخواهیم به طور مساوی بین همه مردم تقسیم کنیم، فقط به مدت یک سال میتوانیم ماهانه به هر فرد ایرانی حدود 95 هزار تومان پرداخت کنیم! حال این رقم را مقایسه کنید با آن ادعای واهی که میگوید اگر فقط ثروت دو نهاد از این 6 نهاد را به طور مساوی بین همه مردم تقسیم کنیم، هیچ فقیری باقی نخواهد ماند.
🔸اما تلختر از طنز «فقرزدایی با تقسیم ثروت ستاد اجرایی و بنیاد مستضعفان بین مردم به صورت مساوی»، تفکری است که به نام عدالت، میخواهد داراییهای عمومی کشور را که باید نقش پیشران در پیشرفت ملی ایفا کنند، نابود کند. با منابع عمومی کشور به دو شکل میتوان برخورد کرد. یکی این است که هرچه در اختیار حاکمیت است از نفت تا املاک و... همه را بفروشیم و بین مردم تقسیم کنیم و چندصباحی محبوبیت تجارت کنیم؛ که با پایان این منابع و داراییها، مردم به فلاکت خواهند افتاد. اما میتوان بین «پول محرومیتزدا» با «پول مولد محرومیتزدا» تفاوت قائل شد و به جای پولپاشی برای محرومیتزدایی کاذب و موقت، سرمایه و دارایی ملی را اهرمی برای به راه انداختن موتور نوآوری و تولید کرد و درآمد و رفاه پایدار برای مردم ایجاد نمود.
41.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
44.pdf
2.01M
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
💠 موضوع: آسیب شناسی نهاد مجری انتخابات در ایران؛ زمینه ها و راهکارها
🍃🌻🍃
✍️ غلامرضا عالیخانی
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
7️⃣ امام جمهوری اسلامی را در مقابل این طاغوتهای بشری به وجود آورد؛ اسلام را - که در دل اسلامیت، تکیهی به مردم و رأی مردم و خواست مردم وجود دارد - معیار اصلی این نظام قرار داد. بنابراین جمهوری اسلامی، هم جمهوری است، یعنی متکی به آراء مردم است؛ هم اسلامی است، یعنی متکی به شریعت الهی است. این یک مدل نو است؛ این یکی از شاخصهای عمدهی در خط امام است.
🌺بیانات در دیدار دانشجویان کرمانشاه 1390/7/24
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #موشن_گرافیک (۳)
🍃🌻🍃
🌺امامخمینیرحمهاللهعلیه:
✅ انتخابات در انحصار هیچکس نیست.
💯 انتخابات برای سرنوشت شما ملت است.
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#انتخابات_۱۴۰۰
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: ضرورت شرکت در انتخابات با استناد به قرآن کریم
✍️علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
🔻براساسِِ آیه 120 سوره توبه، می توان گفت که شرکت در انتخابات، در راستای حفظ و تقویتِ نظام اسلامی، بر هر مسلمانی ضرورت (وجوب) دارد.
🔹چون حضور مردم در صحنههای انقلاب از جمله #انتخابات، یکی از مصادیق این آیه بشمار می رود که خداوند دستور می دهد مسلمین، به مسیری گام نهند که کفار و دشمنان را ناراحت و عصبانی کند «وَ لا يَطَؤُنَ مَوْطِئاً يَغِيظُ الْكُفَّار».
🔸 حضرتِ امام خمینی(ره) نیز، حفظ نظام را از#اوجب_ واجبات می دانند.
🔺نتیجه: شرکت در انتخابات، یک وظیفۀ شرعی و وجوب عینی برعهده هر مکلف است.
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#انتخابات_۱۴۰۰
#روشنگری
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
❌ اطلاعیه❌
🎥دومین پخش زندهٔ نشست سیاسی کانال معیار در پیام رسان روبیکا
✅ سخنران: سردار رسول سنایی راد "معاون محترم سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی کل قوا"
🍃🌻🍃
💫 موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت حداکثری و آگاهانه
⏰ پنجشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۸
💠 آدرس ورود به نشست:👇👇👇
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
May 11
⭕️پاسخ رهبر انقلاب به شاعران: تقدیر این است که از دیدار شوقانگیز شما محروم باشم
🔸رهبر انقلاب در پاسخ به نامه تعدادی از شاعران و رئیس سازمان تبلیغات که در حوزه هنری برای شب شعر گرد هم آمدهاند، درباره لغو دیدار هرساله با شاعران بهخاطر شیوع کرونا نوشتند:
🔸به جناب آقای قمی بگویید: فروکاستن جلسه شیرین و با صفای همیشگی به یک دیدار دورادور تصویری، دل مشتاق را که آرام نمیکند هیچ، کام انسان را هم به نحوی تلخ میکند. تقدیر الهی فعلا این است که حقیر از آن دیدار شوقانگیز محروم باشم.
🔸میتوان با نگاه شاعرانه اینجور حوادث را ناز دستگاه حکمت الهی شمرد و بر احساس نیاز و اظهار نیاز افزود، یا به قول صائب: نسازد لنترانی چون کلیم از طور مأیوسم/ نمکپرورده عشقم، زبان ناز میدانم.
🔸چند نفر از شاعران عزیز هم در نامه به این حقیر، اظهار لطف فراوان کرده و همان درخواست را مطرح کردند. سلام و تشکر مرا به آنها برسانید و همین پاسخ را بدهید.
⭕️ در چگونگی پخش سخنان محمد جواد ظریف از "ایران اینترنشنال"، دو مفروض وجود دارد:
🔰 اول: مبلغان انتخاباتی او، با یا بی اطلاع اش، به این نتیجه رسیده باشند که فرآیند تبلیغاتی خود را، از شبکه سعودی ها کلید بزنند! مقوّمات این فرض، محتوای این صوت است که یکسره، در صدد بازسازی دو قطبی ادامه تحریم یا رفع آن، همکاری سردار سلیمانی با عوامل شکست برجام و در یک کلام، تلقی عقب مانده نظام در ترجیح میدان بر دیپلماسی است! البته ظریف در این فایل صوتی، اذعان دارد که ملت ایران هم در نهایت، طرف میدان را گرفته و از دیپلماسی او، حمایت نکرده اند! رفتارِ مصاحبه گر طناز و الکی خوشِ این گفت و گو نیز، بیشتر به سازندگان فیلم های تبلیغی و حتی فیلم فارسی می خورد، تا یک گفت و شنود حرفه ای و ناظر به تاریخ. هم او در بخش هایی از این مصاحبه، وانمود می کند که این صوت یا فیلم، قرار نیست چندان در آرشیو بماند و خاک بخورد!
🔰 دوم: (آنگونه که دولتیان سر دست گرفته اند) این است که مخالفان دولت یا نظام، با دست یازیدن به آرشیو خاطرات وزرای دولت، آن را تقطیع کرده و برای لطمه به وجهه مصاحبه شونده، بدان سوی آب ها فرستاده اند! در این صورت پرسش اینجاست: اگر نفوذ به بانک اطلاعات محرمانه دولت، تا این پایه مقدور است، چرا این جماعت از ساخت "گاندو" بر می آشوبد و منزه نمایی می کند؟
📍 با این همه حرفِ این یادداشت، موارد فوق آمده نیست. مهم این است که این سخنان به هرشکل که نشر یافته باشد، آئینه تمام نمای گرایشات ظریف است! اعتقاد به انگاره بهت آور دیپلماسی بدون میدان یا دیپلماسی با اولویت دیپلماسی در شرایط امروز ایران، خوف انگیز به نظر می رسد! به او باید گفت: اگر میدانِ قدرت فراخ نشود و عمق استراتژیک توسعه نیابد، در عرصه دیپلماسی، (به قول خودش) چه کسی باقالی بار شما خواهد کرد؟ رئیس جمهور کنونی در اوایل دهه هشتاد، از چه روی مجبور به تعطیلی کامل صنعت هسته ای شد، اما سال ها بعد که سانتریفیوژها به بیست هزار رسید، تنها در باب تعداد آن به مذاکره نشست؟ این توسعه به قول شما "کمّی"، چرا توانست دشمن را به امتیاز دهی وا دارد؟... این صوت شاید بیش از هر چیز، نشان از مظلومیت حاج قاسم و همگنانش داشته باشد! پناه بر خدا!
🌓 روشنا
27.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماه کرم
نماهنگ ماه کرم کاری از گروه فرهنگی هنری نورالشهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 تزویر سکه ای دوروست که بر یک رویش نام خدا ، و بر روی دیگری نقش ابلیس است.
43.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
23.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا