eitaa logo
روشنای مرکزی
217 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
2.3هزار ویدیو
450 فایل
ارتباط با ادمین https://eitaa.com/amirali
مشاهده در ایتا
دانلود
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۵۸۷ قرآن کریم شامل آیات اول تا آخر سوره مبارکه انفطار و آیات ۱ تا ۶ سوره مطففین 🍃🌹🍃 🌺 پیامبر (ص) می‌فرمایند: «اِذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ» هنگامی که فتنه‌ها، هم‌چون پاره‌های شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. (اصول کافی ج۲ص۴۵۹) 🎙 استاد پرهیزگار
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 ایراد نداره خیلیا از امام خامنه‌ای انگشتر و چفیه میخوان 🍃🌹🍃 ✅ ولی ادب این مرد بحرینی و درخواستش از حضرت اقا شگفت زده‌ام کرد👌
آیا جریمه کشف حجاب سلبریتی‌ها اثر بازدارندگی دارد؟ رسانه‌های معاند با بیان اینکه کشف حجاب ها آینه‌ای از آن چیزی است که در جامعه رخ می‌دهد، خواهان لغو جرم‌انگاری از بی‌حجابی و بدحجابی تاکید می‌کنند! بررسی ها نشان می دهد پس از اعلام جریمه یک میلیون و پانصدهزار تومانی دو تن از بازیگران به منظور کشف حجاب، رسانه های اصلاح طلب و معاند در تلاشی هماهنگ کوشیدند تا ضمن برجسته سازی این جریمه، کم هزینه بودن کشف حجاب را اجتماعی سازی نمایند. رسانه های این جریان با اشاره به میزان جریمه بازیگران، نحوه برخورد قضایی و به تبع آن حاکمیت با کشف حجاب کنندگان را نشانه تغییر نگاه حاکمیت از زاویه‌ای امنیتی به زاویه‌ای حقوقی دانسته و در حال بیان این گزاره هستند که از این پس برخورد با کشف حجاب کنندگان تقلیل یافته و سویه ای امنیتی و سیاسی ندارد. رسانه های مزبور همچنین طی مشاوره ای حقوقی می کوشند تا به نافرمانی مدنی و تصریح بر بازدارنده نبودن قوانین اشاره کرده و تصریح کنند که در رویدادهای اخیر، برای تعدادی از بازیگران زن سینما، تئاتر و تلویزیون ایران به‌اتهام حضور بدون روسری در معابر و انظار عمومی، پرونده‌هایی تشکیل شد. از آنجا که این اتهام از زمره اتهامات بسیار کوچک قانون مجازات اسلامی است و مجازات آن طبق تبصره ماده ۶۳۸، حبس از ۱۰روز تا دوماه یا جریمه نقدی از ۵۰ تا۵۰۰هزار ریال خواهد شد، این مجازات  درجه ۸ محسوب می‌شود و درخصوص جرائمی که مجازات آن درجه ۸ است، رسیدگی به آنها نیاز به مرحله دادسرا ندارند، مستقیما به دادگاه ارجاع داده می‌شوند و باتوجه به سبک بودن مجازات، امکان تجدیدنظرخواهی هم مطابق با قانون ندارند. بنابراین این افراد برای اتهام اول به دادگاه کیفری ۲ احضار شدند و از آنجایی که مجازات زندان در نظر گرفته شده برای این جرم نظر به برخی قوانین دیگر باید تبدیل به جزای نقدی شود، تقریبا می‌شد حدس زد که نتیجه رسیدگی چه خواهد بود. نکته مهمی که باید به آن توجه کرد این است که به‌نظر می‌رسد نگاه امنیتی و سیاسی به ماجرا در حال تغییر است و این تغییر یک گام به جلو است. این رسانه ها همچنین با بیان اینکه کشف حجاب ها آینه‌ای از آن چیزی است که در جامعه رخ می‌دهد، خواهان لغو جرم‌انگاری از بی‌حجابی و بدحجابی تاکید می کنند که بی‌حجابی و بدحجابی تا قبل از سال ۱۳۶۲ جرم‌انگاری نشده بود و ما می‌توانیم با تجدیدنظر در موارد قانونی به ابتدای انقلاب برگردیم، جرم‌انگاری را حذف و به روش‌های فرهنگی عمل کنیم. چراکه نمی‌شود صحبت از گفت‌وگو کرد، اما صدای بخشی از جامعه را نشنید.
در پی حمله صهیونیست ها به مناطقی از غزه، چند تن از فرماندهان مقاومت فلسطین به شهادت رسیدند آیا جهاد اسلامی پاسخ محکم به این اقدام صهیونیست ها را خواهند داد؟ باران - بر اساس اخبار دریافت شده از سوی یک منبع صهیونیست، مقاومت فلسطین برای نوع پاسخ به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به جمع بندی نرسیده است. بر اساس اطلاعات دریافت شده، اختلاف نظرهای شدید بین جهاد اسلامی و حماس در مورد ماهیت واکنش به ترور فرماندهان جهاد اسلامی وجود دارد. حماس از پاسخی که به ساکنان نوار غزه آسیبی نمی رساند حمایت میکند، به این معنی که پاسخ به گونه ای باشد که باعث واکنش از سوی صهیونیست ها نشود، اما گفته شده است که ایران خواهان یک پاسخ تند از سوی مقاومت فلسطین به رژیم صهیونیستی است. از سوی دیگر  روزنامه الاخبار به نقل از یک منبع در حماس گفت: پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی از طریق نیروهای مقاومت یکپارچه خواهدبود و درس بزرگی به اسرائیل خواهد داد. فرماندهی جبهه داخلی رژیم صهیونیستی از ساکنان مناطق همجوار غزه خواسته است تا فورا وارد مناطق حفاظت شده شوند، چرا که ترس از شلیک موشک از غزه وجود دارد. بن مناحم، کارشناس برجسته امنیتی صهیونیست اعلام کرده است اگر اسرائیل فورا حملات هوایی به نوار غزه را از سر نگیرد و به نابودی فرماندهان مقاومت فلسطین ادامه ندهد، تمام دستاوردهای خود در برابر جهاد اسلامی را از دست خواهد داد.
واکنش اصلاح طلبان به اطلاعیه علی لاریجانی چه بود؟ اصلاح‌طلبان معتقدند که اهمیت اطلاعیه لاریجانی بی شباهت با نامه هاشمی رفسنجانی در سال ۸۸ نیست! مروری بر مطالب مطرح شده از سوی چهره ها و رسانه های جریان اصلاح طلب و اعتدالیون پس از اطلاعیه اخیر لاریجانی در پاسخ به خبر فعالیت های انتخاباتی وی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی، نشان می دهد که این رسانه ها ضمن برجسته سازی این اطلاعیه کوشیدند تاکید کنند آرایش سیاسی کنونی کشور، با علی لاریجانی جدیدی روبروست. اصلاح طلبان در این زمینه با اشاره به اینکه جامعه ایرانی با اطلاعیه علی لاریجانی با سه شخصیت متفاوت از او روبرو شده است، این ۳ شخصیت را شامل «لاریجانی به مثابه ضداصلاحات»، «لاریجانی به مثابه موتلف معتدلین» و «لاریجانی به مثابه جریان ساز و مقابله کننده با خالص سازها» دانسته و تاکید می کنند اهمیت اطلاعیه لاریجانی بی شباهت با نامه هاشمی رفسنجانی در سال ۸۸ نیست.
وزارت صمت ظرف ۵ سال و ۹ ماه، هفت وزیر و سرپرست به خود دیده است! آیا این بی‌ثباتی مدیریتی، به نفع تولید و تجارت و رشد اقتصادی کشور بوده، یا به زیان آن؟ باور کردنی نیست. احتمالا کمتر کسی توجه داشته باشد که وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت)، ظرف ۵ سال و ۹ ماه، هفت وزیر و سرپرست به خود دیده است! ۲۹ مرداد ۱۳۹۶، محمدرضا نعمت زاده وزیر صمت، جای خود را به محمد شریعتمداری داد. هر دو نفر، رئیس‌ستاد‌های انتخاباتی روحانی در سال‌های ۹۲ و ۹۶ بودند. پس از شریعتمداری، رضا رحمانی، مدرس خیابانی، جعفر سرقینی و علیرضا رزم حسینی سر کار آمدند تا دولت روحانی، ظرف چهار سال باقی مانده، پنج وزیر و سرپرست وزارت صمت را تجربه کند. رحمانی را روحانی به خاطر یک دلخوری کنار گذاشت و شریعتمداری، در آستانه استیضاح و برکناری بود که روحانی، او را برداشت و به عنوان «وزیر تعاون، رفاه و کار» معرفی کرد. مجلس همسو نیز رای اعتماد داد. رضا رحمانی را خود روحانی کنار گذاشت و سرقینی و رزم حسینی را جایگزین کرد. با استیضاح فاطمی امین و سرپرستی نیازی، وزارت صمت، هفتمین متولی را در کمتر از شش سال تجربه می‌کند. شما یک خودرویی که نقص فنی دارد را در نظر بگیرید اگر بهترین راننده را هم پشت رل آن بنشانید تا نقص فنی برطرف نشود حرکت نمی کند، برخی وزارتخانه های ما مانند آموزش پرورش و صمت و اقتصاد اگر بهترین وزیر را هم برای آنها بگمارید تا زمانی که ساختار و روش آنها ترمیم نشود این داستان عزل ونصب ها ادامه دارد .
از برجام نافرجام چه خبر؟ آیا هنوز برجا هست؟ دولت امریکا با اصلاحات ضروری در آخرین نسخه متن که تامین کننده انتفاع اقتصادی ایران باشد موافقت نکرده است. مذاکرات به دلیل زیاده خواهی امریکا پس از جنگ اوکراین و آشوبها متوقف است. در پیامهای پشت پرده امریکا بر مذاکرات مستقیم تاکید دارد ولی حاضر به هیچ انعطافی نیست.
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۵۸۸ قرآن کریم شامل آیات ۷ تا ۳۴ سوره مطففین 🍃🌹🍃 🌺 پیامبر (ص) می‌فرمایند: «اِذَا التَبَسَت عَلَیکُمُ الفِتَنُ، کَقِطَعِ الَّیلِ المُظلِمِ فَعَلَیکُم بِالقُرآنِ» هنگامی که فتنه‌ها، هم‌چون پاره‌های شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. (اصول کافی ج۲ص۴۵۹) 🎙 استاد پرهیزگار
🇮🇷 📝(۱۴) | پس انداز ملی؟ 🍃🌹🍃 🔻کشوری به وسعت ایران و حجم اقتصادی گسترده و جمعیتی جوان، برای توسعه یا حداقل گذران اقتصاد جمعیت بالای ۸۰ میلیون نفری، نیاز به سرمایه‌گذاری مستمر در حوزه‌های مختلف و زیربناهای اقتصادی خود دارد، لذا به عقیده صاحب نظران نسبت بودجه جاری به عمرانی در شرایط مطلوب ۷۰ به ۳۰ است، یعنی حداقل ۳۰ درصد بودجه کشور باید به سرمایه گذاری های مختلف اختصاص یابد تا کشور در سال‌های آتی دچار مشکل نشود که در واقع می‌توان عنوان پس انداز ملی به آن داد. 🔸حال تصور کنید کشور در طول یک دهه (دهه ۹۰) هر سال نسبت بودجه عمرانی به جاری در حداقل ممکن بوده و بدتر آنکه بخش قابل توجهی از کل بودجه سالانه هم خلق پول و استقراض از بانک مرکزی باشد و هرگاه کسری بودجه نیز دامن‌گیر دولت شده، ناگزیر بودجه عمرانی فدای بودجه جاری شده باشد، در این صورت بدیهی است که اثرات چنین وضع نامطلوبی در قالب تورم، بیکاری، رکود و کمبود تا چندین سال بعد دامنگیر اقتصاد کشور باشد. 🔹خوشبختانه از نیمه سال ۱۴۰۰ به بعد با تغییراتی که در روشها و راهبردهای اقتصاد خارجی و اقتصاد داخلی روی داده، آن دو نسبت جاری به عمرانی و بودجه واقعی یا استقراضی، تا حدی اصلاح شده، اما همچنان با وضع مطلوب فاصله دارد. 🔺به نظر می‌رسد در کنار اقدامات اصلاحی اقتصادی ضروری که دولت انجام داده و در حال پیگیری آنهاست، تشدید نظارت ها، ارتقاء همت انقلابی مدیران میانی و مبارزه بی امان با رانت جویان و ویژه خوارانی که در لباس کارگزاری حکومت هستند، طعم شیرین اصلاحات اقتصادی دولت، سریعتر در ذائقه مردم خواهد نشست.
اردوغان یا قلیچدار اوغلو؟ کدام یک ترجیح ایران است ؟ پیروزی هر کدام از دو نامزد اصلی رقیب در انتخابات ترکیه واجد فرصت ها و چالش های خاص خود برای ایران خواهد بود. در این انتخابات ریاست جمهوری ترکیه دو نامزد به عنوان رقبای اصلی و شانس نخست پیروزی مطرح هستند: "رجب طیب اردوغان" رهبر بلامنازع ترکیه در بیش از 2 دهه گذشته و "کمال قلیچدار اوغلو" رهبر حزب مخالف "جمهوریخواه خلق" و نامزد مورد توافق ائتلاف سیاسی مخالفان اردوغان موسوم به "میز شش تایی". نظرسنجی های انتخاباتی حاکی است که هیچ یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری شانس پیروزی در مرحله نخست انتخابات را ندارند و به احتمال زیاد اردوغان به همراه قلیچدار اوغلو به مرحله دوم انتخابات که 2 هفته پس از انتخابات 24 اردیبهشت 1402 برگزار خواهد شد، خواهند رفت، مگر اینکه رای دهندگان مردد و در روز انتخابات تصمیمات شان نتیجه انتخابات را در همان مرحله نخست رقم بزند و نامزدی را با کسب چند ده یا چند صد هزار رای بالاتر از 50 درصد آرا، به کاخ ریاست جمهوری بفرستند. چنانچه اردوغان پیروز شود وی بیش از 20 سال است که در مسند نخست وزیری و ریاست جمهوری ترکیه تکیه زده است و در طی این مدت 20 ساله روابط کشورش با ایران را هدایت و رهبری کرده است. اردوغان در طی بیش از 2 دهه سابقه کار با خاتمی، احمدی نژاد ، روحانی و رییسی را داشته است. با وجودی که در صورت پیروزی اردوغان در انتخابات آتی پیش بینی می شود چالش های دالان تورانی برای ایران ادامه یافته و حتی بیشتر شود اما در سوی دیگر قضیه اردوغان و حلقه یاران و دولتمردان متصل به او در طی بیش از یک دهه اخیر نشان داده اند با ایستادگی در برابر تحریم های یکجانبه غرب و با تلاش برای شرق گرایی، گزینه ای مطلوب از منظر دور زدن تحریم های آمریکا و غرب برای ایران هستند. ترکیه در دوره تحریم های پیش از توافق برجام (1389 تا 1392) یکی از مهم ترین شرکای تجاری ایران در زمینه دور زدن تحریم ها و همکاری با ایران در این زمینه بود و لجاجت شخصیتی اردوغان با کشورهای غربی در زمینه اعمال تحریم های یکجانبه از سویی و نیز منتفع شدن تکنوکرات های نزدیک به اردوغان از مزایای اقتصادی دور زدن تحریم های ایران، یک منفذ جدی و مهم دور زدن تحریم ها برای ایران بوده است و از این منظر ادامه ریاست اردوغان بر ترکیه، به نفع منافع ایران خواهد بود. در صورت پیروزی رقیب اصلی اردوغان قلیچدار اوغلو در انتخابات، احتمال می رود چالش دالان تورانی و تاکید گسترده دولتمردان آنکارا به اجرای این دالان از اولویت سیاست های آنکارا خارج شود و همان طور که این شخصیت سیاسی اخیرا در ویدئویی تشریح کرده اتفاقا برنامه قلیچدار اوغلو احیای جاده زمینی و ریلی ابریشم و اتصال ترکیه به چین از طریق مسیر ایران خواهد بود و دولت باکو و دالان تورانی جایی در برنامه های این نامزد انتخاباتی ندارد و از این  منظر پیروزی قلیچدار اوغلو می تواند به نفع منافع راهبردی ایران در قفقاز باشد. اما از سوی دیگر ماجرا این است که قلیچدار اوغلو بر خلاف اردوغان خواهان ایجاد و گسترش پیوندهای نزدیک تر با غرب است و همین مساله احتمالا باعث خواهد شد دولت او در برابر فشارهای کشورهای غربی ( آمریکا و برخی دولت های اروپایی) در زمینه رعایت چارچوب های تحریمی علیه ایران به منظور تشدید فشار اقتصادی بر تهران، مانند اردوغان مقاومت و لجاجت به خرج ندهد و تسلیم خواست های غرب شود. بنابراین از این منظر پیروزی قلیچدار اوغلو می تواند به ضرر منافع ایران باشد. جمع بندی: می توان روی این مساله تاکید داشت که پیروزی اردوغان و یا قلیچدار اوغلو در انتخابات آتی واجد فرصت ها و چالش های خاص خود برای ایران خواهد بود و از این منظر دولتمردان و تصمیم سازان و تصمیم گیران سیاست خارجی کشورمان باید با لحاظ کردن این تفاوت ها، سیاست خارجی کشورمان را در برابر تغییرات احتمالی در کشور همسایه آماده کنند.
هدایت شده از جعفری محمد
✋ فتنه آینده ، دروازه بانی خبر و لزوم جهاد تبیین 🔺دروازه بانی خبر، یعنی شخصی بین منبع و گیرنده خبر قرار گیرد و تعیین کند که چه خبرهایی انتخاب شوند و یا اخبار چگونه چینش و پردازش شوند. این عملکرد همانند حرکات یک دروازبان است. 🔹مسکوت گذاشتن بعضی اخبار، گفتن بخشی از واقعیت یا تحریف آن ،بزرگ و کوچک کردن رویدادها، انتخاب زمان و نحوه تنظیم و آرایش مطالب و یا حتی نوع رسانه حامل پیام، خبر را درچنبره ای از فعل و انفعالات گوناگون قرار می دهد. 🔹علی رقم تصور ما که گمان می کنیم رسانه ها با بی طرفی کامل صرفاً برای آگاه ساختن مخاطب، در تلاش و تکاپو هستند، امروزه رسانه ها بیش از هر زمان دیگر، تحت تأثیر اغراض و اهداف سیاسی و اقتصادی و منافع خاص گروهی، جاه طلبی ها و قدرت طلبی ها قرار دارند. 🔻پر واضح است که رسانه های مختلف به صورت وحشتناک به این دروازه بانی خبر می پردازند و اجازه نخواهند داد خدمات دولت( که کم هم نیستند)به گوش مخاطب انقلابی هم برسد که نتیجه آن ناآگاهی و سپس نارضایتی( حتی) مخاطب انقلابی از عملکرد دولت انقلابی است که می تواند زمینه ساز آینده باشد. در این احوال تنها است که می تواند خنثی کننده این حرکت رسانه ای دشمن داخلی و خارجی باشد. ✍ جواد اکرمی - کارشناس ارشد رسانه