⭕️این مرد را میشناسید؟
نام او إیلی کوهین بود. اما در سوریه او را کامل امین میشناختند.
مردی تندرو و مخالف اسرائیل!
اما در اصل مأمور مخفی اسرائیل که تا یک قدمی نخست وزیری سوریه رفت.
در مجلس ملی سوریه فریاد میزد و اسرائیل را به هزار کار کرده و نکرده متهم میکرد،اما شبها در خانه، برای اسرائیل اطلاعات بسیار سودمندی را ارسال میکرد.
دستور العمل از تل آویو میرسید و آن فقط یک چیز بود: شلوغ کن و وانمود کن دشمن قسم خوردۀ اسرائیل هستی!!!
دو چیز، او را گرفتار کرد:اول شنود تصادفی پیامهایش به اسرائیل...
دوم، این که هر چه میگفت و میخواست، در نهایت، به سود اسرائیل بود.
در واقع هنر این مرد آن بود که خواستههای اسرائیل را به بهترین شکل، در قالبی ضد اسرائیلی بیان میکرد و در راستای تحقق آن میکوشید.
#نفوذ
@roshangar6
🔴 متن جالب سجادهرندی که دور اول به قالیباف رأی داده بود، درباره سعید جلیلی
🔹 من «جلیلیچی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعفها و محدودیتهای او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم.
🔹 از سعید جلیلی که به نحو کمنظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی پنجاه و هفت در سیاست ملی ماست.اگر آرمان پنجاه و هفت پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست.
🔹 پیشتر نوشتم که مهمترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراثدار او از این جهت بیشک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛
🔹شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگیپنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن میخواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن میبندد، قیمتی است.
🔹اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمیدهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر میآورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است.
🔹میدانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلتهای بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، سادهزیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت).
🔹فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکتهسنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمیتواند دشمن بدارد.همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگیهای شخصی جلیلی نیست در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکانهای آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرت های جهانی) به حفره های بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز میگردد.
🔹 بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد؛ اینکه ایدههای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد؛ اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمی انگیزد؛ جملگی به کاستیهای اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن بازمیگردد.
🔹 اگر این خللها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود که البته چندان هم نشده بود به معنای حل و فصل آنها نبود و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستی هاست. با مشاجره ملال آور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمی شود.
🔹شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور میکنم روند وقایع ماهها و سالهای پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر میشود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود.
✍سجاد صفارهرندی(عضو هیئت مدیره پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی)
@roshangar6
🌟عنه صلى الله عليه و آله :
💎إنَّ اللّه َ تباركَ وتعالى يُبغِضُ كلَّ عالِمٍ بالدُّنيا جاهلٍ بالآخِرَةِ .
📚[كنز العمّال : 28982 ]
🌟پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
💎همانا خداوند تبارك و تعالى از هر كس كه به دنيا عالِم و به آخرت جاهل باشد نفرت دارد
@roshangar6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠
دولت #رئیسی نشان داد کار دیپلماتیک علیه معاندین جواب میدهد
کیان عبداللهی- تحلیلگر مسائل فرهنگی:
🔸دولت #شهید_رئیسی نشان داد با اقدامات قضایی و دیپلماتیک میتوان کارهایی در خارج از کشور انجام داد و برای معاندین هزینه ایجاد کرد چه اینکه آثار چنین اقداماتی را در آلبانی و فرانسه دیدیم.
🔹شبکههای معاند، همان قدر که علیه اصولگرایان مطلب منتشر میکنند، علیه اصلاحطلبان هم هستند چون اصولا آنها میخواهند انسداد را تبلیغ کرده و کار را به ارتجاع (سلطنت) یا ویرانی بکشانند.#شهید_جمهور
🔴 روز بعد انتخابات، مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب به مدت بیش از 5 ساعت با مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه ای دیدار خصوصی داشتند...
پس از این جلسه، در 48 ساعت گذشته، چند اتفاق #مهم رخ داده است:
👈 #پزشکیان در تماس تلفنی با رئیس جمهور #پوتین تاکید کرد که روابط ایران و #روسیه یک اولویت قطعی است و این روابط فقط تقویت خواهد شد.
🔔 پزشکیان با ارسال نامه ای شخصی به سید حسن #نصرالله دبیرکل #حزب_الله، حمایت کامل از محور #مقاومت در حزب الله خاص و موضوع آزادی #فلسطین را تایید کرد.
👈 جواد ظریف، وزیر امور خارجه سابق که به طور گسترده مسئول #شکست_توافق_هسته_ای و ضعف سیاست خارجی در دوران روحانی است، علیرغم ایفای نقش عمده در مبارزات انتخاباتی پزشکیان، اعلام کرد که وزیر امور خارجه جدید ایران نخواهد بود.
👈 اگر این #تبعیت از مقام معظم رهبری ادامه یابد قطعا نگرانی #بچه_حزب اللهی ها و انقلابیون رفع خواهد شد ، و امیدواریم این روند ادامه یابد تا راه انقلاب و #شهید_رئیسی متوقف نشود ...
در حال رصد میدان هستیم
@roshangar6
آقای صفاریانپور توییت میزنند و از قطع یک درخت انتقاد میکنند. توییت چند هزار لایک میخورد و کارزار برکناری شهردار هم همزمان کلید میخورد.
ایشان دوباره توییت میزنند و از پوک بودن و شکستن درخت در طوفان میگویند.توییت دوم فقط ۱۴۷ لایک میخورد.
واقعیت در هیاهوی روایت اول گم میشود
✍دانیال معمار
@roshangar6
🔻بنای پذیرش
یا بنای نپذیرفتن
این روزها همه اعم از کارشناس و غیر کارشناس، تحلیلگر شدن و ذهن مخاطب رو بین تعداد زیادی ازتحلیلهای متناقض گیر انداختن و نمیگذارن به حالت عادی برگرده، ضرورت یک چیز به چشم میخوره:
🔻پذیرش
ما اول باید بپذیریم که کسی که 54 درصد مردم به هر دلیلی بهش متمایل هستن رییس جمهوره، بعضیا هنوز پزشکیان رو رییس جمهور نمیدونن و تو دو هفته پیش گیر کردن. قبل از "پذیرش"، هیچ کدام از تحلیل ها تحلیل نیست بلکه مقصریابی است.
بعد از پذیرش تحلیل های ما به واقعیت نزدیک میشه و از فضای غبار آلود هیجان دور. قبل از پذیرش، هر کس تحلیلی بده بر اساس اون فکری هست که توی ذهنش پر رنگ تره. (هرکسی از ظن خود شد یار من)
◀️ بخاطر همین اصلاحطلب عنصر قومیتی رو کمرنگ میبینه و برعکس میگه که مردم به اصولگرایی نه گفتن (با بیش از 45 درصد رای)
◀️ طرفداران جلیلی فقط عنصر قومیتی رو میبینن و توجهی به بقیه مولفهها از جمله رای اعتراضی و لجبازانه برخی مردم ندارن.
◀️ طرفداران قالیباف هم که در هفتهی قبل دور اول گیر کردن و متأسفانه در بازی اصلاحطلبها افتادن.
غرض اینکه همهی این تحلیلها در فضای هیجانی است و فاقد اعتبار.
هرکس اومد گفت الان پزشکیان رییس جمهوره و همهی ما موظفیم که برای کمک به دولت جدید هر کاری از دستمون بر بیاد بکنیم که تبدیل به دولت سوم روحانی نشه، اون فرد تحلیلش قابل قبولتره، چون از فضای احساسی انتخابات بیرون اومده.
و آیا کسی که از فضای انتخابات بیرون اومده، با این همه کاری که روی زمین مونده، وقت میکنه دنبال دعوا و هیاهو بره؟
#حسین_دارابی
@roshangar6
ایشون سید علی خمینی هستند ، نوه خلف امام خمینی
خدا حفظشون کنه
🗣 حلما 🚩🇮🇷
➺ @Twitter_eita [عضویت]