روشنگر مدیا
نقش جادو در مکتب انحرافی دالایی لاما 👇👆
آموزههای دالای لاما جزو شاخهای از عرفانهای کاذب به شمار میآید که امروزه با توجه به رویکرد سیاسی سرکرده این فرقه، باید آن را جزو یکی از فرقههای سیاسی نام برد. دلایل آن را میتوان چنین برشمرد:
- سفر متعدد به اسرائیل
- همکاری با سازمانهای جاسوسی آمریکا
- حمایت تمام قد از صدام
- حمایت از دیوار حائل بین یهودیان و مسلمانان فلسطین
- دریافت جایزه صلح نوبل با حمایت آمریکا و صهیونیست
- جلسات متعدد با سران آمریکا و صهیونیست.
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه
@Feraghvaadyan
🔁اشتراک رویه جریان های فرقه ای؛ ائتلاف #فرقهها با گروه های اعمال فشار
👁🗨رصد #عملکرد جریان های فرقه ای در ماه های اخیر, از حقایق جالبی حکایت دارد.
🔻همسویی و هم صدایی غالب جریان های فرقهای با گروه های معاند و برانداز در اعمال فشار بر حاکمیت و حرکت در مسیر اهداف و منویات سردامداران غربی به ویژه در قضایای مربوط به خیانت امریکا در لغو برجام و اعمال تحریم ها بر کشور در رفتارهای تبلیغاتی فرقه ها کاملا بارز بوده و می توان آن را وجه مشترک قریب به اتفاق آن ها دانست. از جریان #مسیحیت_تبشیری گرفته تا فرقه های #درویشی و گروهک #التقاط_شیعی و نیز #معنویتهای_نوپدید , همه در یک مورد اتفاق نظر داشته اند و آن:
🔰انعکاس اخبار منفی, دامن زدن به فضای التهاب درونی, تلاش برای تخریب چهره مسئولین و سران مملکتی, تشجیع و تحریک احساسات مردم , تشویق به اغتشاش آفرینی, اشاعه شایعات برای تخریب روحیه همبستگی ملی و ترویج بی اعتمادی و در یک کلام, حرکت در مسیر ضدیت و عناد با نظام.
🔰این اشتراک البته علل مختلفی دارد که از ریشه های شکل گیری فرق تا اهداف سرکردگان و حامیان را شامل می شود.
🔰به هر روی, مطابق تحقیقات فرقه شناسان, یکی از علل شکل گیری فرقهها و نیز عوامل جذب به آن ها, بستر سیاسی است و برخی فرق اساساً حول محور این عامل و به صورت یک جریان آلرتانتیو سربرآروده اند.
🔰از طرفی, حامیان و فرقه سازان نیز نقش مهمی در گرایش های فرق به حوزه مسائل سیاسی دارند و با توجه به نقش محرز برخی جوامع غربی در شکل دادن به جریان های فرقه ای, تمایلات سیاسی فرق مزبور در این راستا قابل ارزیابی است.
🔰در نگاهی جزییتر در مورد رفتار فرق فعال در ایران, باید گفت وابستگی و سرسپردگی این فرق به جریان های خارجی شرقی و غربی و حمایت آشکار از سوی آن ها, در کنار ویژگی اصلی نظام جمهوری اسلامی یعنی ابتنای حاکمیت بر بنیان مرصوص دین مبین اسلام, از مهم ترین دلایل همسویی جریان های فرقهای با گروههای برانداز است؛ چراکه هدف, یکی است, هر دو در راستای تزلزل مهم ترین مانع و سد مقابل خود یعنی اسلام تلاش می کنند.
🔰اینجاست که فرق مختلف با وجود تفاوت های ماهوی, با یکدیگر اشتراک می یابند و در ائتلافی نانوشته, به سربازان خط مقدم جبهه معاند مبدل می گردند.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
⚰مرگ یکی از عناصر نفوذی بهائی در حوزه #آموزش
◀مرگ یکی از عناصر نفوذی #بهائیت در حوزه آموزش
👈لیلی آهی, امروز درگذشت
یکی از بهائياني كه توانست در عرصه فرهنگي نفوذ کند, ليلي آهي (ايمن) فرزند مجيد آهي بود.
◼ليلي آهي (ايمن) متولد 1308، همسر بهايي معروف ايرج ايمن بود. وي مشاور فني اداره كل مطالعات و برنامه هاي وزارت فرهنگ، مدرس ادبيات كودك به مربيان كودكستان، پايه گذار بخش انتشار كتاب هاي كودكان به زبان فارسي به دعوت بنگاه ترجمه و نشر كتاب، عضو گروه بررسي كتاب هاي درسي ابتدايي به دعوت مؤسسه آمريكايي فرانكلين بود.
◼ «ليلي ايمن» پس از سفري كه به آمريكا داشت و در آن دوره ويژه اي را گذرانده بود، دبير فني و مشاور فني وزارت آموزش و پرورش، بنيانگذار، عضو و دبير هيأت مديره شوراي كتاب كودك از ابتداي تأسيس در 1341 تا 1359 - كار عمده اين شورا بررسي ادبيات كودكان بود و انتخاب كتاب سال كودك از وظايف آن به شمار مي رفت.
◀ایمن از سال 1359 به آمريكا رفت و طي اين سال ها بدون سر و صدا به همراه ديگر بهائيان به فعاليت هاي خود بر اساس دستورهای صادره از تشکیلات بهایی مشغول بود.
👈خواهر وی مهری آهی نیز در کنار وی در هیئت موسس شورای کتاب حضور داشت. لیلی آهی هنگامی که مسئولیت بخش کودک بنگاه «نشر و ترجمه» را بهعهده داشت کتابهای بهائیان معروفی چون روحی ارباب، فروغ ارباب و هوشمند فتح اعظم را منتشر میکرد.
❗متاسفانه در برهه ای, آهی و برخی دیگر از اعضای این شورا که آنها نیز بهایی یا توده ای بودند, توانستند در یکی از حوزه های مهم و حساس یعنی فرهنگ آن هم مربوط به کودکان و نوجوانان نفوذ نمایند. ناگفته پیداست که مطابق تربیت بهایی, تبلیغ و عمل به دستورات تشکیلات در درجه اول قرار دارد و لذا شایبه اعمال اهداف و منویات تشکیلات بهایی توسط عناصری چون آهی, پررنگ تر می شود. به خصوص آنکه شواهدی از انتشار کتب نویسندگان بهایی و اشاعه مبانی این مسلک از رهگذر انتخاب کتبی خاص وجود دارد.
❗وقتی جشن ۵۰ سالگی شورای کتاب با چنین پیشینه ای در سال ۹۰ برگزار شد مورد اعتراض برخی رسانه ها قرار گرفت و هویت افرادی نظیر آهی آشکار گردید.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
✅مسیحان ترامپ را با کوروش کبیر مقایسه نکنند
یک پرفسور الهیات مسیحی به پیروان کلیسای اونجلیک درباره حمایت از ترامپ هشدار داده است.
راجر ای السون در مقاله جدیدش خطاب به مسیحیان حامی ترامپ نوشته است: ترامپ در عرض کمتر از یک ثانیه به شما پشت خواهد کرد. وی گفته است ترامپ فردی مذهبی نیست و به طور تاکتیکی از مذهب استفاده میکند.
اولسون که استاد الهیات در دانشگاه بایلور هست میگوید بسیاری از پیروان کلیسای اونجلیک ترامپ را فردی مسیحی و دیندار نمیدانند. اما به او به چشم کوروش کبیر نگاه میکنند. در کتاب مقدس آمده است، کوروش پادشاه ایرانیان با اینکه یهودی نبود اما یهودیان را از اسارت نجات داد و معبد آنها در اورشلیم را بازسازی کرد.
وی افزود مسیحیان هم گمان میکنند ترامپ با اینکه دیندار نیست (مسیحی یا یهودی) اما وسیله ایست از جانب خدا که اونجلیک های آمریکایی و اسرائیلیها را حمایت کند.
اما اولسون به مسیحیان اونجلیک هشدار داده پوشاندن لباس نجات دهنده بر قامت ترامپ شوخی خوش عاقبتی نیست🔸
@religions
@Feraghvaadyan
چرا تنها 5 درصد از آثار بهائی منتشر شده است؟!
نهاد رهبری بیت العدل در یکی از پیامهای خود، در عین تصریح به صدور 77/000 اثر از پیشوایان بابی و بهائی، با طرح بهانههایی نظیر مثمر ثمر نبودن این آثار و محدودیت منابع مالی و انسانی، از انتشار این آثار جلوگیری میکند. از اینرو پرفسور جوآن کول با انکار این دلایل، انتشار تنها 5 درصد از آثار بهائی را بخاطر تعمُد بیت العدل دانسته است.
n_bahaiat