🔘 جذابیتهای کاذب فرقه های نوظهور(1)
♦️ یکی از مهمترین راهکارهای فرقههای نوظهور و #شبه_معنویتهای_نوپدید استفاده از برخی جذابیت ها برای افراد است. اساساً هر چیز خاص و متفاوت و استثنایی افراد را به سوی خود جلب میکند و بسیاری از رهبران کجراهههای به اصطلاح معنوی این را به خوب درک کردهاند. یکی از مهم ترین نکات جذاب برای افراد جذبشده به فرقه ها علاوه بر اعتقادات عجیب و غریب استفاده فرقه از اصطلاحات جدید و خاص است که بویژه برای جوانان و نوجوانان جالبتوجه مینماید.
👈🏻به عنوان مثال در #فرقه_اکنکار به جای واژه خدا از «سوگماد» استفاده میشود و یا تعابیر برخی عرفانواره های شرقی مثل یوگا، در کنار اعمال و عقاید خاص، احساس متفاوت بودن را به فرد جذبشده به فرقه را میدهد از این رو یکی از دلایل اقبال به فرقهها همین مورد است.
@Feraghvaadyan
💢 حقیقت تبشیر
🔸جریان وابسته به #مسیحیت_صهیونیستی که با نقاب محبت و صداقت سعی در جذب افراد به فرقه خود را دارند این روزها پرده از نقاب خود برداشته و با وقاحت به مسلمانان و روحانیون اهانت میکنند.
↩️رسانههای تبشیری این روزها مملو از اخبار و تصاویر و پیامهایی است که به #روحانیون توهین میکند. این اقدامات نشان میدهد، محبت در نزد تبشیریها شعار پوچی بیش نیست و حقیقت آنها حرص و غضب نسبت به مسلمانان و اسلام است.
@Feraghvaadyan
❌ ممنوعیت استفاده از دارو در #بابیت
♨️ علی محمد باب: استفاده از دارو مطلقاً حرام است!!! «فی حرمة التریاق والمسکرات والدواء مطلقا مواد مستی آور و دارو به صورت مطلق»(1) ... و نهی شده از مسکرات و آن چه حکم دواء بر او شود مطلقا.
📚1.شیرازی، علی محمد (باب) بیان، ص323و324 (الباب الثامن من الواحد التاسع).
@feraghvaadyan
♨️ دروغگویی عادت تبشیریها
🔹 جریان وابسته به #مسیحیت_صهیونیستی که خود را دین محبت و صداقت میدانند در رسانههای خود برای دستیافتن به اهداف سیاسی خود و سیاهنمایی علیه ایران دائماً اقدام به انتشار اخبار دروغ میکنند.
↩️سوال اینجاست مگر دروغ در دین مسیحیت حرام نیست؟ به نظر میرسد در #فرقههای_تبشیری هدف وسیله را توجیه میکند و برای عقدهگشایی و رسیدن به اغراض سیاسی دروغگویی مانعی ندارد و مجاز شمرده میشود.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📛بازی #بهائیت با جان مردم؛ دستگیری باند محتکرین بهائی
✍️سوءاستفاده از اوضاع آشفته و مشکلات مردم، یکی از خصلتهای همیشگی #بهائیان بوده و هست. مرکز اصلی فرقه در پیامهای مختلف به بهائیان میگوید هوشیار باشند و هر آشفتهبازاری را برای نزدیک شدن به اهداف فرقه مغتنم بشمارند! در این روزهای کرونایی که کل جهان درگیر وضعیتی کمسابقه، همدرد و متفق برای یک درد مشترکند، تشکیلات بهائیت بار دیگر خباثت خود را اثبات نمود.
🔺بخشهای مختلف این #فرقه در رابطه با این ویروس جهانی، رویکرد مختلفی از خود به نمایش گذاشت. در حالی که در شبکههای اجتماعی خود را ارائهدهنده دکترین صلح میدانند و جملاتی از سرانشان در رابطه با عیادت از بیماران منتشر میکنند(!) یا با استفاده از شبکههای همسو پزشک بهائی را برای پاسخ به سؤالات کرونایی معرفی میکنند، فایل صوتی ردههای بالای تشکیلاتی، ذوقزدگی این جریان از بیماری و مرگ مردم را لو داده و با بیشرمی، این رنج و درد را انتقام سرکردههای بهائی از آنانی که بهائیت را نمیپذیرند، عنوان میکنند.
🔺اما از همه دردناکتر، کشف باندهای #احتکار لوازم بهداشتی نظیر ماسک و مواد ضدعفونیکننده است. در اقدامی که به تازگی توسط نهادهای نظارتی صورت گرفت، از جنایت عناصر وابسته به بهائیت که در احتکار اقلام بهداشتی و دارویی دست داشتند، پرده برداشته شد. برخی از این محتکرین در خراسان جنوبی بازداشت شدند و وابستگی آنان به جریان بهائیت احراز شدهاست.
🔺این است چهره اصلی گروهی که ادای صلح در میآورند اما در اوج نیاز مردم سرزمینشان، نهتنها کمکی نمیکنند، بلکه آنان را به سمت بیماری و نهایتاً مرگ سوق میدهند. گویا بعد از اینکه در تبلیغ ره به جایی نبردند بهترین راه را حذف غیربهائیان و آسیبهایی چنین رذلانه دیدهاند. هرگز نباید غافل شد که کینه و دشمنی این فرقه با مخالف خود، عمیق و تمامنشدنی است.
#کرونا
@Feraghvaadyan
♨️ جذابیتهای کاذب فرقه های نوظهور(2)
🔹 یکی دیگر از نکاتی که موجب اقبال به فرقه ها میشود و عموماً از سوی افراد سست ایمان صورت میگیرد، ترویج #اباحهگری در شبه معنیوت های نوپدید و اعتقادات به برخی از باورهای مخالف ادیان است.
💢مثلاً تشویق به لذتجویی و دنیادوستی و دستیابی به آمال دنیوی و ثروت در آثار نویسندگان به اصطلاح معنوی مانند #اوشو و #پائولوکوئیلو موجب شده تا برخی جوانان این مفاهیم و تعالیم را بپذیرند و یا اعتقاد به #تناسخ که به نوعی فرد را از آموزه های دینی آزاد و رها میکند و اغلب، آنان که ایمان ضعیفتری دارند فریب این آموزهای واهی و بیمنطق را میخورند.
🔹از آنجا که اکثر مردم پیرو دینی هستند سخنان برخی رهبران فرقه ها در مخالفن با ادیان و هجوم به اعتقادات دینی نوعی حس متفاوت و خاصبودن را به پیروان فرقه میدهد که موجب استقبال از آن شده است
@Feraghvaadyan
گزارش ساواک از ارتباط دراویش گنابادی با تشکیلات #فراماسونری
یکی از شیوههای تشکیلات فراماسونری، ارتباط با گروهها و فرقههای منحرف بود. به طوری که در سال 1344 ساواک از ارتباط این تشکیلات با #دراویش_گنابادی خبر داد و در گزارشی با موضوع "جمعیت فراماسونری در خراسان" نوشت: «...تصور میرود دراویش پیرو صالح علیشاه گنابادی نیز به جمعیت مزبور وابستگیهایی داشته باشند...»
@Feraghvaadyan
♨️ اختلاف افکنی انجمن حجتیه
↩️ این گروه منحرف، برخلاف سیره ائمهاطهار(ع) و اولیای الهی، در شرایطی که حساسیت ویژهای بر منطقه و جهان اسلام حاکم است، بر طبل #تفرقهافکنی میکوبند.
♦️جالب اینکه انجمنیها همواره برای توجیه اقدامات کارشکنانه خود به احادیث و روایاتی اشاره کرده و میکنند که اعتبار سند و سلسله روات آن زیر سؤال قرار دارد و بر اساس کتب معتبر رجالی، برخی روات آن با صفاتی همچون «فاسد المذهب»، «غلو کننده» و... یاد شدهاند که همین امر، اصالت سند را خدشهدار میسازد.
▪️فیالمثل این گروه در هفته وحدت که هفته تحکیم بین مذاهب اسلامی است، هفته برائت نامگذاری و یا روز نهم ربیعالاول -عیدالزهرا نام گذاشته- را مبنایی برای دامن زدن به اختلافات میان مذاهب اسلامی برگزیدهاند، در صورتی که گفتمان شیعه اثنی عشری بر وحدت استوار بوده و هست، با این وجود #انجمن_حجتیه با تهیه فیلم از مراسمهای عیدالزهرای خود و پخش آن در فضای مجازی، در گسترش موج شیعههراسی سهیم بودند.
@Feraghvaadyan
💢 حمایت اسدالله علم از فرقه ضاله بهائیت
♦️علم پیش از دوران نخستوزیری نیز به عنوان «غلام خانهزاد شاه» در راستای خوشخدمتی به درباره پهلوی، از هیچ اقدامی فروگذار نمیکرد. در این راستا میتوان به حمایت وی از فرقه #بهائیت که ارتباط آن با دربار پهلوی امروزه روشن شده اشاره کرد.
🔸 حجتالاسلام فلسفی، خطیب شهیر نهضت اسلامی و مبارز انقلابی، در بخشی از کتاب خاطرات خود که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است، درباره ماجرای دفاع اسدالله علم از فرقه بهائیت میگوید: «وظیفه مذهبی حکم میکرد که در مقابل تبلیغات فرقه بهائیت بیتفاوت نباشم و علی رغم وابستگی آنها به دستگاه حاکم، در منابر خود برضد آنها مبارزه تبلیغی نمایم... در سال ۱۳۳۴ قبل از شروع ماه مبارک رمضان، به آیتالله بروجردی عرض کردم که آیا شما موافق هستید مسأله #بهاییها را در سخنرانیهای مسجد شاه که بهطور مستقیم از رادیو پخش میشود، تعقیب کنم؟ ایشان قدری فکر کردند و بعد فرمودند: «اگر بگویید خوب است، حالا که مقامات گوش نمیکنند، اقلاً بهاییها در برابر افکار عمومی کوبیده شوند.» ...من به منزل آمدم و به جمعی از وعاظ که در آنجا جمع بودند، گفتم شما هم در منابر بگویید. آنها هم گفتند.
@Feraghvaadyan
⭕️ نقش اینترنت در تضعیف باورهای دینی و فرهنگی
▪️ اینترنت در حال حاضر به دلیل خاستگاه و زادگاه اصلی خود و به جهت تغذیه آن توسط بنیادهای فرهنگی سیاسی غرب، فرآیند جهانی سازی ( غربی سازی) و القای استقلال ملت ها و دولت ها و القای فرهنگ واحد جهانی بر اقصی نقاط جهان را طی می کند. و به همین دلیل امروزه اکثر کاربران اینترنت تحت تاثیر آموزه های فرهنگی اجتماعی و حتی سیاسی فرآورده های اینترنتی واقع شده و نسبت به هنجارها، قوانین و ضوابط تعیین شده در کشور بی اعتنا شده اند.
🔻تنها با نگاهی هر چند گذرا بر محتوای سایتها و کانالها در #فضای_مجازی که اکثر آنها توسط جوانان کشورمان تهیه شده است به این واقعیت تلخ خواهیم رسید که بسیاری از وبلاگ نویسان در حال عبور از سنت ها، آداب، اخلاق و ادبیات بومی و مذهبی بوده و در فضای مجازی اینترنت، ذهن و زندگی جدیدی برای خود شکل داده و فارغ از محدودیت های عرفی و اخلاقی نوعی دنیای بی مرز و بدون خطوط قرمز را تجربه می کنند.
🔹گسست نسلی، هنجار شکنی، جمع زدایی، اعتیاد اینترنتی، سست شدن پیوندها، و تعلقات خانوادگی، نسبی گرایی، #پلورالیسم_دینی، گسترش روابط پنهانی و نامشروع گروه های غیر هم جنس تنها بخشی از آسیب ها و آفت هایی است که اینترنت به ارمغان آورده است.
@Feraghvaadyan
🔸🔥سلاح کرونایی فرقه ها
👈فرصت طلبی جریان های فرقه ای
✍ظهور ویروسی _ همه گیر_ در جهان, شاید برای تمامی ابنای بشر و خیل کثیری از جریان ها و گروه ها, "چالش زا" بود اما در این میان, بودند جرگه ای که کووید ۱۹ را چونان "فرصت" و سلاحی برای تحقق اهداف خود به چنگ گرفته و با تزریق ناامیدی, بی اعتمادی, مجعولات و خرافات, بار دیگر ایمان را نشانه رفتند.
🔹جریان های فرقه ای به عنوان سوداگران کرونایی, یکبار دیگر ماهیت "شکاف زی" و فرصت طلب خود را عیان ساختند.
👈غوری کوتاه در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی _ که مرجعیتی بیش از پیش در ایام قرنطینه یافته اند_حکایت از انواع تلاش های ریز و درشت و مستقیم و غیرمستقیم جریان های فرقه ای , از مسیحیت تبشیری تا نوظهورهایی مثل عرفان حلقه دارد.
🔹القای بدبینی نسبت به مبانی اعتقادی, اسوه های دین و کارکرد حاکمیت مبتنی بر دین, در کنار عرضه آموزه های خرافی و انحرافی به عنوان راهکارهای پیشگیری یا درمان, محوری ترین تحرکات سربازان کرونایی فرقه ای در ایام اخیر است.
🔹صرف نظر از کارایی این سلاح, اقدام مورد اشاره, بیش از گذشته ماهیت حقیقی جریان های فرقه ای را آشکار می سازد؛ ماهیت به غایت, خودخواهانه و دور از انسانیت که در تناقضی قابل توجه اغلب زیر علم آن سینه می زنند.
👈آری این روزهای دشوار, زمانی مناسب برای غربالگری است تشخیص و سره از ناسره.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan