⛔️⛔️ فحاشی و توهین سرکرده بهائیت به متفکرین
🔻 سردمداران فرقهها اغلب در مواجهه با مباحثی که نمیدانند و نسبت به آن آگاهی ندارند، تمسخر و استهزاء را در پیش میگیرند و میکوشند تا با این حربه، جهل خویش را پنهان کنند.
🔻 این رویه یک شیوه نهادینهشده میان سرکردگان بهائیت بود و آنان اغلب در برخورد با مباحث و علومی که برایشان ثقیل به نظر میآمد، باب فحاشی و هتاکی را پیش میگرفتند.
✍️ در همین خصوص محمود زرقانی (کاتب عبدالبهاء در سفر آمریکا) مینویسد:
«پس از بیان تعالیم، ذکر فلاسفه را به مزاح گفتند: ... هرگاه عدم احساس کمالی باشد، باید بگوییم گاو فیلسوف اعظم است ... . این بیان و مزاح مبارک که گاو فیلسوف اعظم است بسیار سبب خنده و مذاکرهی بین اهل مجلس شد و بعد از مجلس چند نفر از رجال (مردها) و نساء (زنها) محترمه رجا نموده در اتومبیل آنها به گردش تشریف بردند. ازقضا در حین سرعت مرکب مبارک (اتومبیل حامل عبدالبهاء)، دریکی از خیابانها یک گله گاو از دور نمایان و چون نزدیک اتومبیل میشوند همه رَم و فرار میکنند. فوراً خانمها عرض مینمایند آقا جماعت فلاسفه را ببینید که چطور از اتومبیل فرار میکنند، آنقدر وجود مبارک (عبدالبهاء) میخندند که از خنده خسته میشوند!».( محمود زرقانی، بدائع الآثار، نسخهی الکترونیکی، ج 1، ص 178.)
🔻 امروزه نیز مهرههای فرقه ضاله بهائیت رویه سردمداران خویش را دنبال میکنند و در مواجهه با مقدسات اسلامی باب توهین و تمسخر را پیش میگیرند.
#بهائیت #نقد_بهائیت
@roshangarmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈علم "میسیولوژِی" که در مورد روش های تبلیغ مسیحیت بین جوامع بحث می کند، امروزه به پیشرفت های زیادی نائل شده تاجایی که به صورت دقیق هر جامعه ی هدفی را بررسی می کند تا با تحلیل خصوصیت های شخصیتی او محتوایی مناسب با سلیقه اش ارائه دهد.
♦️کتاب یاد شده در کلیپ یکی از این کتب است و این درحالی است که در تبلیغ اسلامی جا برای کتاب های مشابه بسیار خالیست و متاسفانه فضای تبلیغ اسلامی بین غیر مسلمانان از داشتن چنین کتاب های بی بهره است.
@roshangarmedia
روشنگر مدیا
🔴رسانههای در انگلیس نوشتند عماد جمیل سویلمین ۳۲ ساله عامل #انفجار در شهر بندری لیورپول، سال ۲۰۱۴ به انگلیس آمد و درخواست پناهندگی کرد و سال ۲۰۱۷ در کلیسای جامع انگلیکن شهر #لیورپول به مسیحیت گروید.
↙️وی پس از گرویدن به #مسیحیت نام خود را به علت علاقه به انزو فراری تغییر داد تا کمتر #مسلمان به نظر برسد، زیرا درخواست پناهندگی اش یک بار رد شده بود.
↩️هنوز مشخص نیست وی دقیقاً چه زمانی وارد #انگلیس شد، اما بررسیها نشان میدهد او با یک مناقشه طولانی مدت با وزارت کشور بر سر درخواست پناهندگی و وضعیت اقامت در انگلیس مواجه بود.
🔻همچنین هنوز درباره ملیت او خبر دقیقی منتشر نشده است، اما رسانهها مادر او را عراقی و پدر او را سوری یا اردنی معرفی کردند.
👈او در ابتدای ورود به انگلیس مدتی نزد یک زوج انگلیسی در شهر لیورپول زندگی کرد. الیزابت و مالکوم هیچوت که نظامی بازنشسته است میگویند او پس از اینکه #مسیحی شد حدود هشت ماه در سال ۲۰۱۷ در خانه با انها زندگی میکرد وفردی دوست داشتنی، آرام و خوش رفتار بود و از مرگ او اندوهگین شده اند. به گفته آنان او در این مدت هرگز از اسلام و تروریسم صحبت نکرد، درخواست پناهندگی اش رد شده بود و دوباره درخواست داد.
💢آنان همچنین گفتند پلیس یک بار او را هنگامیکه کاردی در دست داشت بازداشت کردند و در بررسیها معلوم شد مشکل روانی دارد که به مدت شش ماه در بیمارستان روانپزشکی بستری بوده است، اما زیر نظر دستگاه امنیتی نبود.
➕هنوز درباره انگیزه عامل انفجار که به علت نوع اقدام تروریستی اعلام شده اطلاعاتی منتشر نشده است. راس جکسون افسر ارشد پلیس مبارزه با #تروریسم انگلیس با بیان اینکه در بازرسی از محل سکونت عامل انفجار مدارک مهمی بدست آمده است گفت: هفتهها زمان نیاز است تا انگیزه، نحوه برنامهریزی، آمادهسازی بمب دست ساز و اجرای این عملیات آشکار شود.
@RoshangarMedia
🔵نماینده مسیحیان در مجلس: در ایران شاهد توجه ویژه مسئولان به اقلیتهای دینی هستیم
🔰نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی ایران در مجلس گفت: احترام به حقوق اقلیتها از جانب کشورهای مدعی شعاری بیش نیست اما این مسأله در اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصریح شده و تعاملات مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی با آشوریان و کلدانیان نشاندهنده توجه ویژه به اقلیتهای دینی است.
ادامه در وبسایت فرق و ادیان: https://b2n.ir/n88059
@RoshangarMedia
یک مرد «هندو مذهب» بام خانه خود را به نماز جمعه مسلمانان اختصاص داد
🔹حالیکه سازمانهای هندو مذهب افراطی در هر گوشه شهر گورگان (در ایالت هریانای) هند، جبهههایی برای مقابله با برپایی نماز مسلمانان در ملاء عام تشکیل داده اند، اکشی رائو علیرغم #هندو مذهب بودن، پشت بام خانه خود را برای اقامه نماز جمعه در اختیار مسلمانان قرار داده است.
🔹وی انگیزه خود از اینکار را تعامل مذهبی بیان کرد و گفت: پس از حملات پیاپی سازمانهای افراطی هندو به نمازگزاران در مناطق مختلف، مسلمانان با مشکلات زیادی مواجه شده بودند.
🔹به گفته رائو، اقداماتی از این دست در برقراری هماهنگی میان مذاهب میتواند کمک کننده باشد. وی برقراری امنیت و #صلح را وظیفه هر شهروند هندوستانی دانسته است و گفت: من به میل خودم و با رضایت کامل پشت بام خانه خود که ظرفیت بیش از ۲۵ نفر نمازگزار دارد را در اختیار افراد مسلمان قرار میدهم تا با آرامش به برپایی نماز جمعه بپردازند.
🔸به دلیل اعتراضات جریانهای راست گرای افراطی (هندو مذهب) برای برپایی نماز در ملاء عام، نزدیک به پنجاه درصد از مسلمانان از شرکت در نماز در انظار عمومی محروم شده اند.
@roshangarmedia
🔴گشایش اولین کلیسای تراجنسیها در برزیل
⚠️نخستین کلیسای #تراجنسیتی در #بزریل آغاز به فعالیت رسمی کرد. «ژک شنل»، کشیش اولین کلیسای تراجنسیها در #سائوپائولو است. او نام خود را از ترکیب اسم ژاکلین کندی، همسر جان اف کندی، رئیس جمهوری مقتول ایالات متحده و همچنین برند لوکس #شنل فرانسه گرفته است.
💒در کلیسای این اقلیت، برخلاف کلیساهای کلاسیک، محراب و منبری وجود ندارد و موعظهگر و اعضا دور هم مینشینند. #کشیش این کلیسا در خانوادهای با اعتقادات کلیسای #اوانجلیست (انجیلی) متول شد؛ جریان محافظهکاری از پروتستانها که روی خوشی به اقلیتهای جنسی نشان نمیدهد. به ادعای وی در برزیل برای درمان تراجنسیتی، اصحاب #کلیسا اقداماتی انجام میدهند.
👈جنگیری برای درمان تراجنسیها
↩️ژک شنل میگوید زمانی که کودک بود، کشیشها برای بیرون کردن #اجنه و «درمان بیماری» او به رسم جنگیری دستهایشان را روی پیشانی او میگذاشتند و دعا میخواندند. او همواره عضوی رانده شده از کلیسای انجیلی برزیل به شمار میرفت تا اینکه چند سال پیش به صومعهای پیوست که زنان و مردان #همجنسگرا را در خود میپذیرفت و تصمیم گرفت کلیسایی مخصوص این اقلیت برپا کند. مراسم نیایش و موعظه او در سائو پائولو، گاهی تا ۲۰۰ نفر را گرد هم میآورد. محافظهکاران در شبکههای اجتماعی، مراسم #عشای_ربانی او را عشای شیطانی مینامند. کلیسای تراجنسیها با کلیسای همجنسگرایان نیز همکاری دارد.
🌐در کشورهای امریکای لاتین با اکثریت #کاتولیک، شکلگیری ایندست کلیساها با سر و صدا و واکنشهای فراوانی همراه است./ برگرفته از یورونیوز
@RoshangarMedia
فرقه بهائیت، از نظر عملکرد در جذب نیرو، تغییر فکر، محصور کردن اعضا در یک چارت تشکیلاتى جهت جلوگیرى از خروج آن ها، ترس و ارعاب، بمباران عشق و...، کاملاً مطابق با فرقه هاى جدید (کنترل ذهنى) و تکنیک هاى مختلف آنان بوده8 و داراى سیستم هاى مختلفى از قبیل لُجنه (گروه) ادارى، لُجنه آموزشى، لُجنه صیانت و.. مى باشد.
لازم به ذکر است لُجنه صیانت همان حفاظت اطلاعات است که اعضاى جدید و قدیم را کنترل کرده و کاملاً به صورت یک سیستم اطلاعاتى همچون گشتاپو عمل مى کند.
@roshangarmedia
💢 معنویتهای نوظهور و تسخیر ذهن
◾️معنویت های ایجاد شده در غرب واکنشی جدی در برابر دین به شمار می آیند، #عرفانهای_نوظهور یک آسیب جدی در تمدن مدرن به شمار هستند چرا که عرصه دین داری و فرهنگ اجتماعی تمدن غرب را خدشه دار کرده است.
🔺به تبع زمینه پر از خشونتی که عرفان های نوظهور در آن شکل گرفته اند، مبانی لذت در این عرفان ها مورد توجه قرار می گیرند، لذت نامحدود آسیب های متعددی را به همراه دارد.لذت نامحدود همیشه به دنبال خود موضوعاتی مانند روابط و #خشونت نامحدود را یدک می کشد.
◽️در عرفان های نوظهور نگاه هایی سیاسی و امنیتی وجود دارد که ابتدای امر با تسخیر ذهن پیروان، دستور دادن به ذهن تسخیر شده انجام می شوند. افسون گری و سِحرهای قدیمی امروزه به شکل دیگری در جامعه نمود پیدا می کنند، شکل جدید افسون گری ها امروزه با تکنیک های برجسته و پیچیده تحت دانش سایکوترونیک شناخته می شود.بسیاری از #عرفانهای_نوظهور در حال حاضر سعی می کنند به واسطه سلاح های انرژی زایی روانی و ماده و دستگاه هایی که دارند ذهن و جسم انسان را تسخیر کرده و به زنجیر بکشند.
🔸موضوع تسخیر ذهن انسان ها یک تهدید جدی برای جامعه بشری است وبا افزایش سرعت انتقال اطلاعات بین مغز و ماشین و همچنین افزایش توان و تقویت نیروی دستگاه های مختلف، هر چیزی که دیروز بعید به نظر می رسید، امروزه امکان پذیر شده است.
@roshangarmedia
روشنگر مدیا
▫️در دیدار با نمایندگان اقلیتهای دینی در مجلس: 🔰مشاور رییس جمهوری بر توجه به حقوق اقلیتهای دینی تا
🔵ماموستا عبدالسلام کریمی در دیدار با نمایندگان #اقلیتهای_دینی در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تمام پیامآوران بزرگ آسمانی آمدهاند تا بشر را به اخلاق و تسلیم امر خدا شدن، دعوت نمایند. وی در این دیدار که در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، گفت: همه ما پیروان #ادیان_توحیدی باید تسلیم امر خدا باشیم. همانگونه که همه پیامبران ادیان الهی در اصول و رعایت اخلاق متحد و یگانه بودند شایسته است ما پیروان ادیان نیز زیست و تعامل مسالمتآمیز داشته باشیم و با یکدیگر بر اساس عدل و انصاف و اخلاق حسنه رفتار نماییم.
🔸روبرت بگلریان نماینده ارامنه اصفهان و جنوب ایران در این دیدار گفت: بنده وقتی متوجه شدم که رییس جمهوری یک شهروند فرهیخته از اقلیتهای مذهبی را به عنوان مشاور خویش برگزیده، بسیار خرسند شدم.
🔹همایون سامهیح؛ نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی هم در این دیدار گفت: ما جامعه کلیمیان چند مطالبه اصلی داشتیم که به دو مطالبه مهم و اصلیمان، پاسخ مثبت داده شده و امیدواریم مابقی مطالباتمان توسط جنابعالی حل و فصل شود.
🔸آرا شاوردیان نماینه ارامنه تهران و شمال ایران نیز در این جلسه بیان داشت: پرسش اصلی ما این است که این مشاورت چه کمکی به جامعه ارامنه و پیروان ادیان توحیدی خواهد کرد. آیا از مراکز فرهنگی ـ علمی پیروان ادیان توحیدی، حمایتهای معنوی انجام میشود؟
🔹شارلی انویه تکیه نماینده مسیحیان آشوری ـ کلدانی هم در این دیدار گفت: انتظار ما از دولت و از این مشاورت اقوام و اقلیتها آن است که از کرامت انسانی و حقوق عمومی پیروان ادیان توحیدی به طور کامل مورد حمایت واقع شوند.
🔸اسفندیار اختیاری نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی هم در این دیدار گفت: در کلیات بحث، همه ما نمایندگان پیروان ادیان توحیدی، همراه نظام هستیم. گرچه به لحاظ جمعیتی، جمعیت ما رو به کاهش است و این خود زنگ خطر جدی است اما همین جمعیت موجود نیز تأثیرگذار و نقش آفرین است.
✳️ متن کامل خبر در وبسایت فرق و ادیان: https://b2n.ir/s58722
@RoshangarMedia
🔺شرم بر «شرمان»!
👈اعتراض دراویش به اختلافافکنی همسر «مصطفی آزمایش»
↩️گویا سیاههنویسیهای همسر کشفحجابکرده مأذون خارجنشین #فرقه_نعمتاللهی_گنابادی در فضای مجازی و تحرکات مختلف در رساتای اختلافافکنی و تحریک احساسات دراویش، برای این زن کافی نبوده و بهتازگی، ساخت و انتشار ویدئوهای به زعم خود افشاگرانه را در دستورکار قرار داده تا از شوهرش، #مصطفی_آزمایش عقب نماند!
⭕️#شرمان_بهشتی که طی سالهای گذشته در کنار مأذون خارجنشین فرقه نعمتاللهی در انجمن ضد نظام جمهوریاسلامی، موسوم به پاسداشت #حقوق_بشر فعالیت داشته و در عینحال در شبکههای اجتماعی نیز با نام یا اسم مستعار در مسیر اهداف مد نظر همسرش برای پاشیدن بذر اختلاف در #فرقه، کسب اعتبار و طرفدار، قلمزنی میکند، چندی است با سندسازی و اتهامزنی به بزرگان و برخی منتسبان قطب فعلی(#علیرضا_جذبی)، میکوشد اهداف همسرش را در مسیر تخریب جذبی و قدرتگیری آزمایش، دنبال کند.
🌀ایندو که در دوره «#نورعلی_تابنده»، بارها به واسطه بیحجابی شرمان و فتنهافکنیهای آزمایش، مورد بازخواست و انذار تابنده قرار گرفته بودند، پس از مرگ وی، تغییر جهت داده و با راهاندازی کمپینهای مختلف، مدعی خونخواهی نامبرده شدند. اینک نیز در ادامه همان مسیر، شرمان بهشتی، بزرگان #فرقه و نزدیکان قطب را هدف حملات خود قرار داده. هرچند، گویا این اقدامات به مذاق #فقرا خوش نیامده و مراتب اعتراض خود را ضمن پیامهایی برای ویدئوهای منتشرشده وی، ابراز داشتهاند که بیش از هر استدلال و تحلیل، گویای اهداف این زن و شوهر است.
@RoshangarMedia
💠اشو و نائل شدن به خدا
👈از نظر اشو، آيا آدمي ميتواند به خدا نائل شود؟ اگر پاسخ وي به اين سؤال مثبت باشد، انسان چگونه ميتواند به خداوند برسد؟
✅پيش از پاسخ دادن به سؤال اول، بايد گفت: وقتي اشو از نائل شدن به خداوند سخن ميگويد، مراد وي اين است كه خداوند را ميتوان تجربه كرد. در پاسخ به سؤال اول، او در جايي ميگويد: «عشق ابزار تجربه كردن خدا و رسيدن به اوست»1. ✅در جاي ديگر تصريح ميكند: «خداوند هرگز نميتواند موضوع تجربه قرار گيرد... هرچه وسيله و ابزار تجربه شود، ناگزير از مرگ و نابودي است»2 همانطور كه گفته شد، از نظر وي، عشق ابزار تجربه كردن خداست و چون عشق نابودشدني است، نميتوان خدا را تجربه كرد و درنتيجه، نميتوان به او رسيد.
✍🏻نقد
🔹وي در سخن اول، تجربه كردن خدا و وصول به وي را ممكن ميداند و عشق را ابزاري براي آن در نظر ميگيرد، اما در سخن دوم، تجربه كردن خدا را غيرممكن ميداند و براي اين ادعا، دليل نيز بيان مينمايد. اين دو سخن با يكديگر ناسازگارند.
1- اشو، راز بزرگ، ترجمه روان كهريز ، ص 6)2-همان، ص 133.
@roshangarmedia
🔷نشست «معرفی تازه های نشر هموطنان پیرو ادیان توحیدی» با حضور ناشران زرتشتی در موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.📚
🔶این نشست از سوی دفتر مجامع، تشکل ها و فعالیت های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دوشنبه اول آذر ماه برگزار شد.
🔵 بهنام مبارکه، مدیر نشر #هیرمبا، دیناز دهننادی، مدیر نشر #برسم، علی فریدونی، مدیرکل مجامع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی علیپور، از دست اندرکاران اداره کل مجامع، تشکل ها و فعالیت های فرهنگی، آرتویت زهرابیان، مدیر انتشارات #نائیری، آرش آبایی از #انجمن
_کلیمیان تهران، در این نشست حضور داشتند و به سخنرانی پرداختند.
@roshangarmedia
🔺تبرئه دو محکوم به قتل «مالکوم ایکس» پس از نیمقرن
ابعادی تازه از حقوقبشر امریکایی
✍️محمد عزیز و خلیل اسلام که به خاطر محکومیت در پرونده قتل مالکوم ایکس بیش از ۲۰ سال حبس کشیدند، تبرئه شدند. مالکوم ایکس، رهبر حقوق مدنی سیاهپوستان، روز ۲۱ فوریه ۱۹۶۵ در شروع یکی از سخنرانیهای عمومی خود در یک سالن اجتماعات، با شلیک مستقیم ۱۵ گلوله #ترور شد. محمد عزیز، مجاهد عبدالحلیم و خلیل اسلام به اتهام کشتن این رهبر حقوق مدنی، محکوم به حبس ابد شدند. عزیز و اسلام، هرگونه ارتباط با نقشه قتل مالکوم ایکس را رد کردند. به ادعای حلیم نیز این دو مشارکتی در قتل ایکس نداشتهاند.
🗓اسفندماه سال ۱۳۹۹، خانواده مالکوم ایکس با انتشار شنبه نامهای "ریموند وود"، افسر مخفی سابق اداره #پلیس نیویورک، به ردپای اداره پلیس نیویورک و افبیآی، پشت قتل این رهبر حقوق مدنی سیاهپوستان در سال ۱۹۶۵ اشاره کرده و خواستار بازگشایی پرونده وی شدند.
🔘در مقابل، اداره پلیس #نیویورک در بیانیهای اظهار داشت که تمامی سوابق موجود مربوط به آن پرونده را به دادستان منطقه ارائه داده و اعلام کرد متعهد به کمک در هر نوع بررسی است. افبیآی نیز از اظهارنظر در این مورد امتناع کرد. #مالکوم_ایکس به عنوان یکی از چهرههای جنبش امت اسلام و به خاطر سخنرانیهایش درباره اهمیت مبارزه سیاهان در جهت کسب حقوق مدنیشان مطرح شد. او به عنوان چهره مطرح این سازمان که اکثریت آنها سیاهان #مسلمان آمریکا هستند، معتقد بود جنبش میتواند به هر ابزاری برای دستیابی به اهدافش متوسل شود اما بعد از سفر به مکه، دیدگاهی انتقادی نسبت به برخی مواضع و رویکردهای رهبران جنبش امت اسلام پیدا کرد. این انتقادها خشم برخی گروههای امت اسلام را برانگیخت و او را متهم به خیانت کردند.
↩️مالکوم ایکس پس از جدایی علنی از "الایجا محمد"، رهبر امت اسلام و زمانی که تحت نظارت نزدیک افبیآی بود، ترور شد. اکنون با گذشت نیمقرن از دادگاه و مرگ خلیل اسلام در سال ۲۰۰۷، او به همراه محمد عزیز در دادگاه تجدید نظر، از اتهامات تبرئه شدند. این مسئله، بار دیگر مسئله تبعیضات حقوقی در خصوص اقلیتهای دینی و نژادی در امریکا را تداعی میکند؛ امری که در مورد قتل «#جرج_فلوید» نیز رخ داد و به موجی از اعتراضات در ابعاد جهانی تبدیل شد.
@RoshangarMedia
نماینده آشوریان در مجلس:
تلاش اسرائیلیها و معاندین علیه ورزش ایران شکست خواهد خورد/ مسیح علینژاد و شیرین عبادی جیرهخوار آمریکایند
شارلی انویه تکیه، نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مسیح علینژاد، شیرین عبادی و صهیونیستها برای اعمال محدودیت و محرومیت برای ورزش ایران در میادین بینالمللی گفت:
🔺صهیونیسم بینالملل در دورههای مختلف و در عرصههای گوناگون تلاش زیادی داشت تا جمهوری اسلامی ایران را مغلوب کند اما تلاشهای آنها در عرصههای اقتصادی، خرابکارانه و... در این زمینه نتیجهای در بر نداشته است.
🔺افرادی مثل #شیرین_عبادی و #مسیح_علینژاد کسانی نیستند که خودشان تصمیم بگیرند. بلکه آدمهایی هستند که از مافوق خودشان یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی دستور میگیرند و مجری دستورات آنها هستند.
🔺خوشبختانه تاکنون با درایت رهبر فرزانه انقلاب و مسئولین کشوری ما در هیچ یک از عرصههایی که صهیونیستها خواستهاند علیه کشور ما اقداماتی را صورت دهند، موفق نشدهاند؛ چراکه اقدامات ضد ایرانی آنها نه ریشه اساسی داشت و نه دارای واقعیت بود.
🔺امروز که صهیونیستها در صحنههای مختلف درباره اقدامات ضد ایرانیشان شکست خوردهاند و دستشان از همه جا کوتاه شده به حوزه ورزش روی آوردهاند که در این زمینه نیز همانند عرصههای دیگر ناکام خواهند بود و با ورود به موقع و مدیریت مسئولین کشور این حربه دشمنان نیز منجر به شکست خواهد شد.
🔺همانطور که گفتم پیش از این رژیم صهیونیستی اقداماتی را در حوزههای اقتصادی و اعمال تحریم در این حوزه و نیز ترور دانشمندان هستهای علیه کشور ما صورت داده که در همه موارد قبلی ناکام بوده و در بحث ورزش هم ناکام خواهد بود و نخواهد توانست به اهداف و خواستههای خود برسد.
@roshangarmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵سمنان ؛ میزبان جشنواره ملی رنگ ها و نیرنگ ها
🔰۳۸۰ اثر به نخستین جشنواره ملی فرهنگی هنری "رنگها و نیرنگها" با موضوع فرقههای انحرافی و عرفانهای کاذب در سمنان ارسال شد.
📌اختتامیه نخستین جشنواره ملی رنگها و نیرنگها هفتم آذر۱۴۰۰ در سمنان برگزار میشود.
@RoshangarMedia
🔹رئیس جمهور توجه به خدا و معنویت را برای جامعه بشری امروز بیش از پیش ضروری دانست و گفت: مفاهیم مسیح و آنچه پیامبر اکرم(ص) به ما آموختند باید در نشستهای علمی مباحثه شود تا دیدگاهها به یکدیگر نزدیکتر شود.
🔰آیتالله سید ابراهیم رئیسی روز سهشنبه هنگام دریافت استوارنامه «آندژی یوزوویچ» سفیر جدید واتیکان در تهران، با تاکید بر اینکه امروز توجه به خدا و معنویت برای جامعه بشری ضروری است، اظهار داشت: بر اساس آموزهای قرانی، وجه مشترک ما که همان ادیان ابراهیمی باشد موجب اتحاد و انسجام ما می شود. کسانی که امروز در جهان ظلم میکنند، اگر به آموزههای مسیح توجه کنند، دیگر مرتکب ظلم نمیشوند و واتیکان می تواند در این زمینه نقش فعالی ایفا کند.
📌رئیس جمهور اظهار کرد: مفاهیم دین مسیح و آنچه پیامبر اکرم (ص) به ما آموختند باید در نشستهای علمی مباحثه شود تا دیدگاهها به یکدیگر نزدیکتر شود.
@RoshangarMedia
⛔️⛔️ خانواده بهائی الگویی مبتذل و حرمتشکن
🔻تمام فرقههای تشکیلاتی بر پایه مجموعهای از مبانی عمل میکنند که این مبانی نیز با توجه به جامعه هدف فرقه پیریزی میشود. برای نمونه، فرقه تشکیلاتی بهائیت محورهایی چون دین، جامعه و خانواده را بهعنوان جامعه هدف برگزیده و بر این اساس نیز مبانی خود را طراحی کرده است.
▪️ در این فرقه ضاله مهرهها بهعنوان ابزار پیادهسازی مبانی تشکیلات عمل میکنند و به این سبب باید سنخیتی بین آنان با عموم اجتماع ایجاد گردد.
🔻 تشکیلات بهائیت برای ایجاد سنخیت بین مهرههای خود با عموم اجتماع، به ازدواجهای فرقهای روی آورده و از آن اهدافی را دنبال میکند که ازاینقرار است:
1-اعتمادسازی: مهرههای فرقه ضاله بهائیت در پوشش خانواده میتوانند اعتماد افراد را جلب کنند چراکه افراد میپندارند خانواده موجب پایبندی به برخی اصول اخلاقی است درحالیکه حقیقت این است بهائیان، عفاف و عصمت را از اساس انکار میکنند. با نگاهی اجمالی به صفحات این طیف در فضای مجازی و تصاویر مهمانیهای مختلطی که از مهمانیهای فرقهایشان منتشر میکنند این مسئله بهراحتی قابلدرک است.
2-ایجاد جسارت برای شکستن حریمهای اخلاقی: بهائیان همواره در شکستن حرمتهای اخلاقی و ارزشها اجتماعی پیشگام بودهاند و درواقع آنها میکوشند تا افراد نسبت به عدم پایبندی به منزلتهای رایج اخلاقی جسور گردند. در بهظاهر خانوادههای بهائی، زنان، با شرکت در مهمانیهای مختلط و انتشار تصاویر خود با پوششهای مبتذل، قصد شکستن حریمهای اخلاق عرفی رادارند و میکوشند تا افراد را نسبت به عدم رعایت این امور تشویق کنند. (مهره بهائی سعی دارد تا بهعنوان الگویی مبتذل و ساختارشکن برای خانوادهها عمل کند.)
3-جامعه سازی فرقهای: بهائیان قصد دارند تا درون خانوادههای مسلمان رخنه کنند و ازاینرو خود نیز به کسوت خانواده درآمدهاند. درواقع، نفوذ در بین خانوادهها و تغییر سبک زندگی آنها طبق میل تشکیلات، مهمترین هدف مهرههای این فرقه ضاله میباشد که نام این فرایند را در سطح کلان، جامعه سازی گذاشتهاند.
▪️ نکته قابلتوجه اینجاست که مبحث ازدواج در بهائیت از اساس کاری تشکیلاتی است که فرد برای توسعه فعالیتهای فرقهای به آن محتاج میباشد. مهره بهائی اگر بخواهد با فردی غیر فرقهای ازدواج کند باید از وی تعهد بگیرد که مانع از اقدامات تشکیلاتی او نشود. در بخشی از پیام 7 اکتبر 1971تشکیلات بهائیت آمده: و نیز درصورتیکه بهائی با غیربهائی ازدواج نماید اجراء عقد به موجب دیانت طرف غیربهائی جائز میباشد به شرطی که تقیه یا انکار عقیده ننماید و مخالف اصول امری تعهدی نسپارد.
▪️ مقصود از مخالفت با اصول امری در متن فوق، عدم ممانعت از اقدامات فرقهای مهره بهائی است که قصد دارد در پوشش خانواده اقدامات فرقه ای خود را پیش ببرند. با این وصف، نباید به تجمع چندمهره بهائی گردهم که با دستور تشکیلات فعالیت میکنند اطلاق خانواده کرد چراکه آنها درصدد از میان بردن این مفهوم متعالی هستند.
#بهائیت #نقد_بهائیت #نفوذ_فرهنگی
@roshangarmedia
🔴بر اساس گزارش های دریافت شده، فرانسه در این روزها شاهد افزایش نگران کننده اقدامات #اسلامـهراسانه علیه مساجد در سراسر این کشور است.
📋خبرگزاری فرانسوی « EST Republican » گزارش داد که دو مسجد در بزانسون در طول در طول دو شابه روز در هفته گذشته هدف حمله قرار گرفته اند.
مهاجمان از رنگ قرمز برای کشیدن صلیب های بر روی دیوارهای مساجد استفاده کردند.
🔶این خبرگزاری گفته است که خرابکاران ناشناس برخی خودروهای پارک شده در نزدیکی مساجد را نیز هدف قرار دادند.
🔷طاهر بلحاجی، سخنگوی #مسجد سنت کلود، این اقدامات اسلام هراسانه را محکوم کرد و گفت که این اقدامات باعث نگرانی جامعه مسلمانان می شود.
🔺وی افزود: ما در حال حاضر از طریق برخی رسانه ها و برخی سیاستمداران که درباره دین ما بحث می کنند، هر چیزی درباره اسلام می شنویم و شاهد هستیم که آنها ترس را در جامعه #مسلمانان تزریق می کنند.
🔻چندین مسجد در هفته ها و ماه های اخیر شاهد اقدامات اسلام هراسانه مشابه بوده اند.
@roshangarmedia
💠تصویری از جمجمه «مریم مجدلیه» در کلیسای سنت ماکسمین فرانسه
#مریمِ_مَجدَلیه شخصیتی در عهد جدید و یکی از پیروانِ مؤمنِ عیسی مسیح به شمار رفته و کلیساهای #کاتولیک رومی، ارتدکس شرقی، #لوتری و انگلیکان او را جزو قدیسهها میدانند.
لقبِ مجدلیه اشاره به شهری به نامِ مجدله در کرانهٔ غربیِ دریاچه طبریه دارد.
مریمِ مجدلیه با عیسی مسیح بهعنوانِ یکی از پیروانِ او سفر کرد. گفته شده که وی شاهدِ مصلوب شدن و رستاخیزِ عیسی مسیح بوده است.
🔶در انجیلهای چهارگانه از او دستِ کم ۱۲ بار و بیش از حواریون نام برده شدهاست. در مسیحیتِ غربی و طیِ قرونِ وسطی از مریمِ مجدلیه بهعنوانِ فاحشهٔ توبهگر یا زنِ بدکاره نام برده میشد؛ روزِ ۲۲ ژوئیهِ هر سال از سوی #مسیحیانِ کلیسای کاتولیک، کلیسای ارتدکس شرقی، انگلیکن و #لوتریانیسم برای او جشن گرفته میشود.
@roshangarmedia
هدایت شده از جشنواره ملی هنرهای گرافیکی
✨✨✨✨✨✨
گفتگوی زنده
🔹موضوع: خشونت تشکیلات بهائیت علیه زنان
🔸کارشناس: سرکار خانم مهناز رئوفی (رهیافته از بهائیت)
🔸مجری کارشناس: امیرحسین کامل نواب
▪️زمان سه شنبه 9 آذر 1400
ساعت 21
لینک صفحه:
https://instagram.com/moghadas_nama?utm_medium=copy_link
#دومین_جشنواره_ملی_هنرهای_گرافیکی
#مقدس_نما
#بهائيت_محفل_خيانت
#كاريكاتور_پوستر
#ايران_بدون_نفرت
#ايران_بدون_بهائيت
@moghadas_nama
Www.moghadas-nama.com
✍️به بهانه درگذشت یوزف فان اس؛ اسلام پژوه سرشناس آلمانی
💠پروفسور یوزف فان اس(Josef van Ess) اسلامشناس مشهور و استاد دانشگاه توبینگن آلمان در روزهای اخیر در هشتاد و هفت سالگی درگذشت.
💠از افتخارات پژوهشی او کتاب شش جلدی با عنوان«کلام و جامعه درسده دوم و سوم هجری؛ تاریخ اندیشه دینی در صدر اسلام» است که از ویژگی های برجسته ای در سبک وسیاق علمی برخوردار است.
💠 این اثر شاخص که ثمره قریب به بیست سال تلاش پژوهشی اوست؛ نخستین بار در سال۱۹۹۱ در برلین منتشر و نام او را در میان آثار پژوهشی جهان اسلام پرآوازه کرد.
💠این کتاب در ایران جایزه کتاب سال را دریافت وجلد نخست مجموعه تاریخ اندیشه دینی در صدر اسلام با عنوان «کلام و جامعه در سدههای دوم و سوم هجری» با ترجمه فرزین بانکی و احمدعلی حیدری و ویراستاری علمی سید محمدرضا بهشتی از سوی انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب منتشر شده است.
💠از امتیازات این اثر، توجه جدی او به آثار تاریخی غیرمکتوب اعم از (سنگ نبشته ها، آثارباستانی، سنگ قبرها و...) در بازسازی پژوهشی و دادوستد میان رشته ای کلام و تاریخ در قرون نخستین است.
💠 بازسازی اهم مباحث کلامی مسلمین در قرنهای دوم و سوم، بر اساس رخدادهای اجتماعی- سیاسی و بررسی روند نضج و تکامل علم کلام در فرق ومذاهب اسلامی در بافتار تاریخی از نقاط قوت این اثر است.
@roshangarmedia