♦️پیچیدگی تبلیغ #مسیحیت در دوران معاصر
@roshangarmedia
⭕️در گذشته، مبلغان یا مبشران اصالتاً مسیحی بوده و اکثراً به فرقههای رهبانی تعلق داشتند و با باور درونی دست به #تبشیر میزدند اما متأسفانه امروزه تعداد زیادی از کسانی که فعالیتهای تبشیری میکنند، مسلمانزاده هستند که آسیب ناشی از آنها بیشتر است؛ چون عموماً افرادی هستند که که به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، سرخوردگیهای فردی و اجتماعی و... تغییر دین دادهاند و فعالیتشان جنبهی دشمنی پیدا میکند. در عینحال، مترصدند از حمایتهایی هم برخوردار شوند و گاهی دست به خوشخدمتی برای حامیان غربی میزنند.
🔴اینافراد با تکیه بر یکسری اطلاعات، از دینداری عوامانه سوءاستفاده کرده و شبهاتی را با هدف تضعیف #اسلام مطرح میسازند. اینها موجب میشود که جریان تبشیر در زمان کنونی حالت کینهتوزانه پیدا کند.
نکتهی دیگر آنکه در زمان قاجار و پهلوی، تبشیر در ایران، حالت رسمی داشته و آزاد بودهاست یعنی مبشران به صورت رسمی فعالیت میکردند اما بعد از #انقلابـاسلامی و ممنوعیت فعالیت جریانهای تبشیری، فعالیتهای این گروهها از پیچیدگی بیشتری برخوردار شد. امروزه علیرغم ممنوعیت قانونی، جریانهای تبشیری به واسطهی ماهوارهها و سایتهای اینترنتی و #کلیساهایـخانگی به صورت مخفیانه به تبلیغ و فعالیت مشغول هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ| شیطان پرستی در جلسه دولت #آلاسکا
@ROSHANGARMEDIA
در جلسه دولت آلاسکا؛ نمایندگان پیش از شروع جلسه رسمی، از شیطان طلب یاری و استدعا میکنند...
#شیطان_پرستی
💠عوامل گسترش #تصوف در #غرب
@ROSHANGARMEDIA
روند نفوذ تصوف به غرب طی دهههای اخیر با رشدی فزاینده همراه بوده است و باید اذعان داشت امروزه تصوف در غرب به مرحلهای از فراگیری رسیده که هدف برخی در تبدیل آن به مفهومی جانشمول تا حد زیادی به تحقق پیوستهاست. در سالهای اخیر، گرویدن گروه قابل توجهی از نویسندگان، متفکران و هنرمندان اروپایی به تصوف همچنان ادامه داشته و تفکر صوفیانه بسیار مورد توجه میباشد و هر ساله کنفرانسهای متعددی در این خصوص برگزار میگردد. در خصوص عوامل مؤثر در اشاعهی تصوف در غرب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
🔸ترجمه متون تصوف در محیطهای مطالعاتی و دانشگاهی
ترجمه متون صوفیان با ترجمه اشعار فارسی که بخش اعظم آنها آکنده از مفاهیم عرفانی است، شروع شد و با ترجمه سایر متون کهن ادامه یافت. این ترجمهها باعث شد شاعران غربی، همچون گوته و والتویتمن، درصدد جستجو و کشف مضامین عرفانی شرقی در آثار آنها برآیند.¹
🔸 استعمار سیاسی
این پدیده، زمینههای تعامل میان غربیان با فرهنگ و آموزههای اعتقادی شرق را فراهم آورد. پس از اشغال جوامع مسلمان توسط فرانسه، انگلیس و دیگر قدرتهای اروپایی، محققان اروپایی و کارگزاران مستعمرات، به این موضوعات علاقمند شدند. با گسترش صنعت چاپ در اروپا و پس از آن در خاورمیانه، امکان انتشار و اشاعه متون صوفیه به زبانهای رایج در کشورهای اسلامی و ترجمههای اروپایی آن بیشتر شد.²
🔸 مهاجرت مسلمانان به غرب به ویژه در نیمه سده اخیر
مهاجرت مسلمانان و مخصوصا برخی سران طریقتهای صوفیه به غرب در آشنایی و گسترش تصوف در غرب نقش بهسزایی داشته است. به عنوان مثال از رهبران تصوف غرب، عنایتخان چشتی است. وی را اولین استاد صوفی میدانند که از شرق به غرب وارد شد. او به کشورهای مختلف غربی مانند فرانسه، انگلیس و آمریکا سفر کرد و با تشکیل طریقت صوفیانه خاص، پیروان بسیاری در غرب یافت.³
۱. ویکی فقه، دانشنامه جهان اسلام، مقاله تصوف اسلامی در غرب، شماره ۳۵۸۹
۲. همان
۳. سیدمهدی طاهری، تصوف در دنیای غرب، نشریه پویشهای منطقهای، زمستان ۱۳۸۷.
1_1025975872.pdf
427.5K
✡️ همگامی #بهائیت با #وهابیت در تخریب قبور ائمّهٔ بقیع علیهمالسلام
✍️ نویسنده: علیاکبر زوار
از اندیشکده مطالعات یهود
@ROSHANGARMEDIA
🔵غلامرضا مهدوی در رابطه با عملکرد شوراهای حل اختلاف رسیدگی به پروندههای #اقلیتهای_مذهبی، اظهار کرد: سال گذشته یک شعبه ویژه رسیدگی به پروندههای هموطنان زرتشتی در محل #انجمن_زرتشتیان شهر تهران مستقر شد.
↙️وی با اشاره به این موضوع که اعضای شعبه ویژه رسیدگی به پروندههای هموطنان #زرتشتی از هم کیشان آنها هستند، افزود: در صورت تقاضای سایر هموطنان اقلیت مذهبی، #شورای_حل_اختلاف استان تهران آمادگی کامل برای اختصاص شعبه ویژه را دارد.
🔰رئیس شورای حل اختلاف استان تهران، تشکیل شعبات ویژه رسیدگی برای #اقلیتهای_دینی را در جهت تسهیل رسیدگی به امور این افراد دانست و افزود: تشکیل این شعبات مانع از مراجعه آنها به سایر مجتمعهای شورای حل اختلاف و یا مراجع قضایی برای رسیدگی به مشکلات حقوقی و قضایی آنان نیست.
✳️مهدوی با بیان این که در شعبه ویژه رسیدگی به پروندههای هموطنان زرتشتی به اختلافات خانوادگی، مالی و غیرمالی آنان رسیدگی میشود، افزود: معمولاً تمامی پروندههای ورودی به این شعبه با صلح و سازش مختومه میشوند.
🔚رئیس شورای حل اختلاف استان تهران، صرف وجود شعبات اختصاصی در جایگاههای خاص از جمله اقلیتها، اتحادیهها و اصناف را بازدارنده دانست و تصریح کرد: چه بسا با مراجعه مردم به این شعبات بدون نیاز به تشکیل پرونده و با انجام مذاکرات شفاهی، مسائل و مشکلات آنها با مصالحه طرفین حل و فصل شود.
🆔 @RoshangarMedia
روشنگر مدیا
📚معرفی دستاوردهای فرهنگی کلیمیان در نمایشگاه کتاب 🔹مسئول غرفه انجمن کلیمیان ایران از معرفی دستاورده
✍️به گزارش روشنگر و به نقل از ستاد خبری سیوسومین #نمایشگاه_بینالمللی_کتاب_تهران، بهادر میکائیلی گفت: در نمایشگاه کتاب، فرصتی برای معرفی دستاوردهای فرهنگی ایرانیان کلیمی در دوره معاصر با سخنرانی «#هارون_یشایایی» محقق و پژوهشگر، فراهم شدهاست.
✳️او اضافه کرد: #انجمن_کلیمیان ایران این رویداد فرهنگی را فرصتی برای معرفی جامعه ایرانی کلیمی به جامعه اکثریت میداند و مهمترین تولیدات شاعران، نویسندگان و مترجمان کلیمی به مراجعان معرفی خواهد شد.
📕مسئول غرفه انجمن کلیمیان ایران با اشاره به اینکه روزانه کارشناسان مذهبی در محل حضور یافته و به سوالات مراجعان پاسخ میدهند، اضافه کرد: کتابهای شاخص کلیمیان از جمله «#تورات»، «اندرز پدران»، «فرهنگ لغت عبری» و کتابهای شاخص شعر و ادب عبری در این نمایشگاه معرفی میشوند.
📖میکائیلی در خصوص تفاوت فروش مجازی و حضوری کتاب گفت: هرچند فروش مجازی میتواند در کنار فروش حضوری مفید باشد، اما بهعنوان یک ایرانیِ #کلیمی فکر میکنم اگر کتاب بهصورت حضوری خریداری شود بهمراتب بهتر خواهد بود. او در پاسخ به این سوال که عموماً چه گروه سنی در سالهای گذشته به غرفه کلیمیان مراجعه میکردند، گفت: تمامی گروههای سنی بهویژه دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب، دانشجویان رشتههای حقوق و قوه قضائیه و همچنین استادان دانشگاه به این غرفه مراجعه داشتهاند.
✅سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم تا سیویکم اردیبهشتماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار میشود./ISNA
🆔 @RoshangarMedia
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حمایت مقامات رژیم صهیونسیتی از بهائیت در صدمین سالمرگ عبدالبها
🔴یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونسیتی: ما بار دیگر تعهد میدهیم که مکانهای مقدس بهائی را حفظ کنیم.
🆔 @RoshangarMedia
تناسب بدن یا تخریب ذهن
🔻 یوگا از ابتدا به عنوان یک ورزش شناخته شد و به مرور به آن ورزشی ذهنی - بدنی نیز نسبت دادند. درباره چگونگی تشکیل یوگا و وررد سیاسی این شبه عرفان و شبه معنویت در کشور مطالبی در کانال منتشر شده است که خوانند گان محترم را برای مطالعه بیشتر به آن ارجاع می دهیم.
▪️ در حال حاضر یوگا که ظاهری ورزشی دارد در حال نشان دادن اهداف اصلی خود است. ایجاد معنویتی سکولار و آموزش آن به یوگاکاران، زدودن قیود دینی و دور نمودن از شرع مقدس! اباحه گری و بی قیدی نسبت به مسائل اخلاقی و... از مهم ترین اهداف ابتدائی یوگاست. یوگا در ایران با توجه به نوع سبک زندگی ایرانی اسلامی و تقیدات مذهبی در پی تغییر و تخریب اعتقادات و باورهاست.
🔘 ایجاد کلاس های مختلط به صورت زیر زمینی و مخفیانه، نمایش اعضای بدن در ظاهری نامناسب به اسم تمرین و ورزش در فضای مجازی! پوشش نامناسب و همزمان ادعای راهی شدن در مسیری معنوی! همه و همه بیانگر آن است که یوگا بیش از آنکه تناسب اندام را هدف داشته باشد در صدد تخریب ذهنیات مخاطبان ایرانی- اسلامی است.
⚠️ در حقیقت ایجاد یکنواختی در سبک زندگی غربی و اسلامی و نوعی از تفکر همراه با تفکر جریان لیبرال بیشتر به روش یوگیست ها نزدیک است تا اینکه آنان بخواهند شما به ورزش بپردازید.
@roshangarmedia
وحدت عالم انسانی در آموزههای بهائیت، از ادعا تا واقعیت...
@ROSHANGARMEDIA
⭕️آنچه ادعای #بهائیت درباره وحدت انسانی است، تا چهحد واقعیت دارد؟
↩️چه تناقضاتی در آموزههای تشکیلات بهائیت دیده میشود؟
در سایت روشنگر مطالعه کنید.
ویژگیهای معروف رفتار فرقهای:
@ROSHANGARMEDIA
🔸 تعصب و جزمیت اعضا بر آیین و باورهای فرقه، خصیصهی ذاتی فرقهها به شمار میآید و فرقهها برای خود رسالت جدی قائلاند.
🔸 کوچکی گروه و #محدودیت اعضا و احساس در اقلیت بودن، در بین فرق مشهود است. به نظر مانوئل کاستلز، هویتهای جدید دینی، نوعی هویت مقاومت علیه جهانیشدن هستند. در حقیقت، فرقهگرایی نوعی تلاش برای هویتیابی نسل جدید در شرایط مدرن است.
🔸 افراط گرایی و تندروی در برخی فرقهها وجود دارد و این موضوع از طریق ضدیت با دیگران معنا مییابد. گاهی فرق، هویت خود را در نفی دیگران جستجو میکنند. بنابراین فرآیندهای خصومتورزی، تضاد و #تکفیر از سوی فرق و در درون آنها همواره ساری و جاری است.
🔸 قطبیت و اهمیت محوری سران، رهبران و اقطاب، ویژگی دیگر فرقههاست؛ تا حدی که اغلب با مرگ و کنارهگیری اقطاب اصلی و بنیانگذار، تحرک فرقه نیز کاهش یافته یا از بین میرود.
🔸 تا زمانی که عقاید فرقه رواج عمومی نیافته، فرقهها رسمیت پیدا نمیکنند. بنابراین تصور غیرقانونی و غیرآشکار بودن برای اعضای فرقه به وجود میآید. تصور پنهانی بودن، زمینه را برای استفاده از ابزارهای خشونتآمیز آماده میکند....
#تفکرـنوین، معنویتی در خدمت سلطه
@roshangarmedia
✍️استعمارگران پس از پشت سرگذاشتن ادوار کلاسیک و نوین، امروزه در چهرهای فرانو و در قالب پروژه جهانیسازی، به دنبال مصادره منافع ملتها در جهت اهداف خویش هستند. مهمترین دغدغه سلطهگران در روند جهانیسازی، همسانسازی ارزشهای فرهنگی موجود در جوامع مختلف، در راستای ارزشهای نظام سرمایهداری است، چرا که در صورت پذیرش گفتمان سرمایهداری از سوی تودهها...
🌐ادامهیادداشتدر سایتروشنگر
#شبهات صلیبی✝️
♻️یکی از شگردهای جریان #مسیحیت تبشیری برای تزلزل در باورهای مسلمانان و متعاقباً ضربه به دین مبین اسلام، شبههافکنی در حوزههای مختلف اعتقادی است.
🔰یکی از این شبهات که توسط مبلغان مسیحیت بیان میشود این است که مطابق #قرآن، عیسی مسیح زنده است و خواهد آمد ولی پیامبر اسلام فوت کردهاست و این نشانهی برتری عیسی مسیح و پیامبر آخر بودن اوست.
🔸پاسخ: بنا به گفتهی کتاب مقدس، پیامبران دیگری علاوه بر حضرت عیسی زنده هستند و عروج بدون مرگ داشتهاند. با این استدلال مبلغان تبشیری، فرقی میان آنان و حضرت عیسی در برتری نیست. در کتاب مقدس، خنوخ و ایلیای نبی بدون مرگ به آسمان رفتهاند.¹ در قرآن کریم هم نام پیامبران دیگری همچون حضرت خضر و حضرت الیاس به عنوان پیامبرانی که زنده هستند برده شدهاست، پس زنده بودن حضرت عیسی، خاص ایشان نیست که بخواهد امتیاز و ملاک برتری باشد.
↩️زنده بودن حضرت عیسی هم دلیلی بر این نیست که او پیامبر آخرین باشد. طبق تصریح قرآن کریم، حضرت عیسی به آمدن پیامبری پس از خود که نام مبارک او احمد است بشارت دادهاست.
@roshangarmedia
🔷قرآن کریم، پیامبر اسلام را پیامبر خاتم معرفی کرده و طبق آموزههای اسلام، بازگشت حضرت عیسی به این دنیا هم با هدف پیوستن به دین #فرقه اسلام است. او میآید تا پیروان واقعیاش را به پیروی از فرزند پیامبر خاتم هدایت کند. نکتهی آخر اینکه نه ماندن در این جهان برای کسی فخر محسوب میشود و نه مردن؛ زیرا همهی موجودات حتی فرشتگان و شیاطین خواهند مرد و اقامتگاه ما در جهان باقی است.
۱.پیدایش باب۵ _لوقا باب۳ _ عبرانیان باب۱۱_ یهودا باب.۱
⭕️در هر مکتب فکری و علمی، یک مفهوم محوری وجود دارد که شاهکلید و منظومه فکری آن مکتب به شمار میرود.
↩️ در دانش #فلسفه، آن مفهوم کلیدی، وجود است؛ در علم کلام، الله و صفات او؛ در #روانشناسی، ذهن و روان. در #عرفان، آن مفهوم عبارت است از باطن در برابر ظاهر. عارفان، همه چیز را به ظاهر و باطن تقسیم میکنند:
جهان هستی ظاهری دارد و باطنی....
🌐متن کامل یادداشت در سایت روشنگر
@roshangarmedia
💠مدرسهمجازیروشنگر برگزار میکند.
کارگاه مجازی یک روزه نقد #قانون_جذب
با تدریس استاد حسنزاده
#ظرفیت_محدود
🔰ثبت نام از طریق واتس اپ به شماره 09921576475
ارتباط با مدرسه مجازی روشنگر:
@roshangarmedia
لینک ورود به کارگاه نقد #قانون_جذب
https://www.skyroom.online/ch/bahram2022/roshangar
ادای احترام مهندس ضرغامی به یادمان شهدای ارامنه چالدران
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با حضور در یادمان شهدای ارامنه چالدران یاد و خاطره این شهدا را گرامی داشت.
🔹سید عزتالله ضرغامی و تعدادی از مسئولان آذربایجان غربی با حضور در یادمان شهدای ارامنه چالدران یاد و خاطره این شهدا را گرامی داشت و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
🔹یادمان شهدای ارامنه چالدران بهمنظور گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان سرگون آکویانس، شهید هرمز باباخانی، قایچاق داوتیان، آلبرت قوستا و فریدون عیوضی در فروردین ۱۳۹۶ احداث شده است.
@roshangarmedia
💢رابطهی #صهیونیسم سیاسی و #مسیحیت صهیونیستی
@ROSHANGARMEDIA
🔸صهیونیسم سیاسی، روشی بود که نخستین بار در قرن ۱۹ توسط تئودور هرتصل مطرح شد. طلایهداران این جنبش در یهودیت به نام ملیگرایان معروفند و هدف اصلیشان دستیابی به آرمان صهیونیسم و تأسیس یک دولت ملی برای جامعه یهودیان در فلسطین بود.¹
♦️هرچند مبدأ قریب صهیونیسم سیاسی، تفکر یهودیت ملی گرایانه است، اما شواهد و منابع حاکی از آن است که منشأ بعید و اصلی آن، مسیحیان صهیونیستی انگلیس و آمریکاست که در شکلگیری ملیگرایی یهودی در نیمه قرن۱۹ م، تلاشهای شبانهروزی داشتند؛ زیرا تفکر بازگشت یهود به فلسطین، طی دو قرن پیش از شکلگیری ملیگرایی یهودی، نخستین بار در میان پیوریتانها مطرح بود. مسیحیان صهیونیستی از باب مقدمه ظهور مجدد مسیح، نیازمند دولت یهودی و معبد سلیمان بودند، از این رو با نفوذ در سیاست نیز این طرح را به طور جدی دنبال میکردند.
↩️وقتی #هرتصل به باور مسیحیان صهیونیستی در باب لزوم تشکیل دولت یهودی در آخرالزمان در فلسطین قبل از ظهور موعود پی برد، کوشید تا میان آنان و یهودیان توافق ایجاد کند و سرانجام این امر در یک لحظه تاریخی انجام پذیرفت. کسب مشروعیت طرح هرتصل، مبنی بر تشکیل دولت یهودی در فلسطین، توسط مسیحیان صهیونیست محقق شد. مسیحیان صهیونیست با حضور جدی در صحنه، دولتهای بزرگ غربی مانند انگلستان و آمریکا را راضی به این طرح کردند.²
در واقع هر یک از دو جنبش مسیحیت صهیونیستی و صهیونیسم سیاسی، دیگری را وسیله و دستاویزی برای تحقق هدف خویش معرفی میکند. هرتصل، مسئول طرح پیوریتانیسم(مسیحیت صهیونیستی) یعنی فراهم کردن مقدمات تشکیل دولت در #فلسطین شد و به راهاندازی سازمان جهانی صهیونیستها اقدام کرد.
♦️صهیونیسم سیاسی نیز مجری طرح مسیحیت صهیونیستی شده ودر نظر دارد با کار سیاسی به آرزوی دوبارهسازی هیکل سلیمان جامه عمل بپوشاند³؛ زیرا یهود، آرزوی ساخت معبد را دارد. لازمه این کار نابودی مسجدالاقصی و مسجدالصخره در بیتالمقدس است و مسلمانان اجازه این کار را نخواهند داد. به این ترتیب جنگ آخرالزمانی آرماگدون در صحرای میگدو اسرائیل رخ میدهد. مسیحیت صهیونیسم برای تسریع نبرد آرماگدون، مخالف روند صلح در خاورمیانه است. در این جنگ، لشکریان شیطان (اعراب و مسلمانان) شکست میخورند و مسیح، ظهور مجدد میکند.⁴
🔻این دو جنبش به مقتضای تفکر و اهدافشان، از موعود اسلام، تصوری خشن، نامهربان و جنگمحور ارائه میکنند که هدف او صرفاً قیام به شمشیر است نه صلح جهانی. آنها به طور جدی تلاش میکنند تا پرچم اقتدار را از انقلاب #شیعی ایران بردارند و به کسانی که از نظام غربی حمایت میکنند، نظیر #وهابیت و #بهائیت بسپارند؛ زیرا آرمان اصلی امام خمینی (ره) و انقلابکنندگان، فراهم کردن زمینههای ظهور امام عصر (عج) بوده و هست. به همین سبب در رویکرد سالهای اخیر، سیاست #اسلامـهراسی و شیعههراسی را در دستور کار خود قرار دادهاند تا هسته اصلی سربازان قیام حضرت مهدی (عج) شکل نگیرد.
۱. المسیری، صهیونیسم، ترجمه لواء رودباری، صفحه ۵۴
۲. همان، صفحه ۶۰
۳. محمد ماضی، سیاست و دیانت در اسرائیل، ترجمه سیدرضا تهامی، صفحه۵۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ| یک بانوی مسیحی استرالیایی در حضور امام جمعه ملبورن به دین مبین اسلام مشرف شد.
@roshangarmedia
🔻حسینعلی بهاء و اصلاح وحی!
💢سخنانی که حسینعلی #بهاء به عنوان آیات منزله به نواحی گوناگون میفرستاد، گاهی با یکدیگر اختلاف و تفاوت داشت و به علاوه دارای غلطهای صرفی و نحوی فراوانی بود و از این رو مورد نقد و اعتراض قرار میگرفت. ناچار میرزا حسینعلی و پسرش #عباسـافندی در عکا، به اصلاح آنها میپرداختند و وحی خدایی را- به ادعای خودشان- تکمیل و اصلاح میکردند! این موضوع، هرچند شگفتآور به نظر میرسد ولی عجیبتر آن است که عباس افندی خود به این امر اعتراف نموده و بنابر آنچه میرزا اسدلله مازندرانی( مبلغ بهائی) در کتاب اسرارالآثار آورده، مینویسد: بسیاری از الواح نازل شد و به همان صورت اولیه به اطراف رفته لذا حسبالامر به ملاحظه آن که معرضین را مجال اعتراض نماند، مکرر در ساحت اقدس( یعنی در حضور بهاء) قرائت شد و قواعد قوم در آن اجرا گشت.
¹
⭕️این امر چندان هم در خور ملامت نیست زیرا فراگرفتن ادبیات مرسوم عربی برای جناب بهاءالله کاری بس مشکل و طاقتفرسا به شمار میآمد، چنانکه در یکی از الواحش مینویسد: همانا علم بیان مرا از مقصود دور کرد و علم معانی مرا از جایگاهم پایین آورد و علم صرف مرا از آسودگی بازداشت و علم نحو، شادی و خوشی را از دلم محو کرد!²
۱. اسدالله مازندرانی، اسرارالآثار، صفحه۹۳
۲. بهاءالله، مجموعه الواح مبارک، صفحه۵
@roshangarmedia
🔺تعهد بدون امضا
🔺چرا اعضای فرقه وفادار هستند؟
🔸وقتی گروهی، با اعتقاد به یک مساله ماورایی شکل می گیرد، سیستم تشکیلاتی سازمان یافته ایجاد می شود که رابطه جذاب و قوی بین پیشوای فرقه و پیرو، از ویژگی های آن است.
(منظور از مساله ماورایی، مسائل فرازمینی و عجیب نیست، فقط می تواند تصور این باشد که ما از همه بهتر و بالاتر و خاص تر هستیم!)
🔸این سیستم، از اعضای خودشون تعهد و وفاداری زیاد طلب می کنند، و اعضا سعی میکنند ابراز تعهد و خودنمایی کنند. کم کم این ابراز تعهد، شکل افراطی و انحصاری خود را نشان می دهد و کل ساختار تشکیلاتی، افراطی عمل می کند؛ هرچند در ظاهر، جلوه ای دوستانه و عادی داشته باشد.
🔶 اما مشکل اصلی چیست؟
پیامد و آسیب چنین سیستمی که معمولا اهداف آرمانی و دور از دسترس دارد، باعث می شود هر فرد «خود»ش را فراموش کند و از دست بدهد. عواقب این مساله برای فرد، علاوه بر تضاد درونی، شکلی از انحراف است.
یعنی افراد عضو فرقه، هرکدام شبیه یک بمب هستند، کنار هم فعالیت می کنند و ظاهر ساده و آرام دارند؛ اما هم برای خود و هم برای اطرافیان، بشدت خطرناک و آماده انفجارند..!
🔞 @sectology
🆔@RoshangarMedia
🔵چهاردهمین کنفرانس گفتوگوی #ادیان دوحه که با موضوع «سخنان تنفرآمیز در ادیان؛ در عمل و در متون« در دوحه از روز سهشنبه، سوم خردادماه، آغاز شده بود با تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد.
🔸سابرینا لی (Sabrina Lei) که در حال حاضر مدیر مرکز انتشارات و تحقیقات توسل است یکی از افرادی بود که مورد تقدیر قرار گرفت.
📌وی که به دریافت این جایزه افتخار میکند در تشریح فعالیتهای مرکز خود (توسل) گفت: توسل بر ایجاد پلهایی میان جهان اسلام و غرب از طریق سازماندهی گفتوگوی ادیانی و به اشتراک گذاشتن پیام #صلح آمیز اسلام تمرکز دارد. این مرکز همچنین در زمینه انتشار کتابها و مقالات در مورد اسلام، فرهنگ عرب-اسلام و رابطه اسلام با غرب و مسیحیت فعالیت دارد.
👈این محقق برجسته بیش از ۵۰ اثر اسلامی را به #زبان_ایتالیایی ترجمه و همچنین کتابهایی در مورد اسلام به زبان ایتالیایی تألیف کرده است. وی قرآن را از نسخه انگلیسی عبدالله یوسف علی به زبان ایتالیایی ترجمه کرده است.
🌐کنفرانس گفتوگوی ادیان #دوحه که برای اولین بار در سال ۲۰۰۳ برگزار شد، امسال در مراسم افتتاحیه میزبان ۳۰۰ نفر از دانشگاهیان، روحانیون، پژوهشگران و خبرنگاران از ۷۰ کشور جهان بود.
🔰محور اصلی سخنرانیها در این کنفرانس دو روزه «مفهوم سخنان نفرت آمیز و دلایل و انگیزههای آن»، « الگوها و اشکال سخنان نفرت انگیز» و «راههای مقابله با سخنان تنفرآمیز» بود.
🆔@RoshangarMedia
🔺انتشار گزارشی از آزارهای جنسی در بزرگترین کلیسای پروتستان آمریکا
✍️بر اساس گزارش داخلی منتشر شده در روز یکشنبه، برای دههها، شکایات مربوط به سوء استفاده جنسی توسط کشیشها و کارکنان بزرگترین فرقه #پروتستان ایالات متحده، کنوانسیون باپتیست جنوبی، یا نادیده گرفته میشد یا توسط روحانیون سرپوش گذاشته میشد.
🔸این گزارش تقریباً ۳۰۰ صفحهای توضیح میدهد که چگونه شکایات بهعنوان «اسرار کاملاً محافظتشده» در #کلیسا برای اجتناب از مسئولیتپذیری نگهداری و بایگانی میشدند.
📄در این بیانیه آمده است که دعاوی علیه کلیسا با عناوینی چون فرصت طلبی و فاقد شایستگی کنار گذاشته شدهاند. این تحقیقات یک ساله توسط کنوانسیون باپتیست جنوبی در ژوئن ۲۰۲۱ آغاز شد، زمانی که جریانی از شکایات در نشست سالانه آن مطرح شده بود. این شکایات بر #آزار_جنسی توسط کشیشها و داوطلبان و عدم پاسخگویی کمیته اجرایی هیئت مذهبی متمرکز بود.
⚠️کنوانسیون کلیسای باپتیست جنوبی بیش از ۱۳ میلیون عضو در ایالات متحده و بیش از ۴۰ میلیون در سراسر جهان دارد. روزنامه بوستون گلوب در سال ۲۰۰۲ فاش کرد که سلسله مراتب کلیسا برای چندین دهه سوء رفتار جنسی روحانیان خود را پنهان کرده بود. این رسوایی بازتاب همان رسوایی است که کلیسای #کاتولیک با آن مواجه شد. کلیسای کاتولیک نیز در نقاط مختلف جهان با پروندههای بسیار قدیمی از آزار جنسی کودکان و زنان روبرو است./رویترز
🆔@RoshangarMedia