روشنگر مدیا
🔺ائتلاف #التقاط_شیعی با #درویش نمایان افراطی
❓راستی چه تشابهی میان جریان ضدتشیع گروهک التقاط شیعی با دراویش -به اصطلاح- شیعه و علی باور وجود دارد؟
⚠️گویا هر جا پای منافع در میان باشد، مواضع به راحتی تغییر می کند! و دشمنات دیروز به دوستان امروز مبدل می شوند.
@feraghvaadyan
🔴 کميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل: تل آويو قوانين بين المللي را نقض کرده است
🔺کميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار اجراي تحقيقات شفاف و مستقل درباره اقدام نظاميان اسراییل در کشتار فلسطينيها شد
🔺ليز تروسل سخنگوي کميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل گفت متوسل شدن اسرائيل به سلاحهاي جنگي و کشتار فلسطينيان، نقض شديد کنوانسيون ژنو به شمار مي رود/ صداوسیما
@feraghvaadyan
⚪️تشرف به اسلام زهرا اَوِستا بانوی زرتشتی شیرازی
🔷 به گزارش #رهیافتگان (پایگاه جامع مبلغین و تازه مسلمانان به نقل از روابط عمومی آستان شاهچراغ (ع) این بانوی زرتشتی که پس از تشرف به اسلام نام «زهرا» را برای خود برگزید، گفت: من که در یک خانواده زرتشتی متولد شده بودم، در دوران دانشگاه با خانمی در خوابگاه هم اتاقی شدم که همیشه از گفتار و صحبت با او لذت میبردم به خصوص وقتی که نماز میخواند. از طریقهی نماز خواندن و سجده کردن هم اتاقیم خوشم میآمد، از او سؤال میکردم و با خلوص نیت جوابهایم را دریافت میکردم.
هم اتاقیم همیشه دعای امام زمان(عج) را میخواند که در من تأثیر مطلوبی داشت و از شنیدن و خواندن این دعا لذت میبردم.
🔶انگیزههای گرایش به اسلام در من جرقه زد و سپس با سرگذشت امام حسین (ع) و واقعه کربلا آشنا شدم و از این که امام حسین(ع) با آن همه شجاعت و شهامت در برابر دشمن جنگید و شهید شد قلبم شکست و فهمیدم با شهادت امام حسین (ع) دین اسلام زنده نگه داشته شد.
🔷وی در پاسخ به این سؤال که از قرآن چه میدانید گفت: بعد از گرایش اولیه به دین اسلام در مورد قرآن تحقیق کردم و وقتی سورهی نساء را میخواندم فهمیدم حضور جایگاه زن در اسلام والاست. در مورد سؤالات قرآنی به دفتر آیت الله مکارم شیرازی میرفتم و پرس و جو میکرد.
🔶زهرا اوستا با بیان اینکه فضای شاهچراغ (ع) فضایی روحانی و معنوی است گفت: شاهچراغ (ع) باعث تسکین و آرامش من میشود. هم اکنون احساس بسیار خوب و آرام بخشی دارم و از این که مسلمان شدهام بسیار خوشحالم و افتخار میکنم که پس از مسلمان شدنم اسم شریف بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرا (س) را برای خودم انتخاب کردم. این بانوی رهیافته زرتشتی گفت:🔹 پاکی زن مسلمان یکی از بهترین پیامهای دین اسلام است و برای من فوق العاده جالب است.🔹
@feraghvaadyan
@rahyafte_com
🛡جذب نخبگان اجتماعی؛ برنامه مبلغان #تبشیری
✍نخبگان اجتماعی، همواره به عنوان یکی از جوامع هدف مهم و تأثیرگذار نزد جریانهای فرقهای مطرح بودهاند و در تمامی فرق، تلاشهایی برای جذب این قشر وجود داشته و دارد. چراکه ظرفیت و استعدادهای این افراد، به منزله فرصتی مناسب برای کادرسازی و تحقق منویات تشکیلات است. جریان تبشیر مسیحی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و اقداماتی سازمانیافته برای جذب این اقشار صورت دادهاست. آقای «حسین یعقوبی»(بریده تبشیری)، مصداق خوبی برای این مورد است که داستان زندگی و نحوه جذبش، آشکارکننده اهداف و برنامههای تبشیر برای جذب نخبگان علمی و اجتماعی میباشد.
↙️ وی میگوید: «من علاقه زیادی به دانستن در مورد ادیان داشتم. آدمی نیستم که به صرف اینکه شخصی چیزی را به من میگوید، آن را قبول کنم. سعی داشتم با مطالعه به شناخت برسم...انگیزههای درونی من برای شناخت نیز باعث شد که ارتباطگیری با جریان تبشیر و کلیسا ایجاد شود. بهخصوص اینکه بیرون از آن مجموعه کلیسایی، منبعی برای مطالعه نمیدیدم و از آنجایی که میخواستم خیلی بیطرفانه یاد بگیرم، تصور کردم که بهترین منبع، خود همین مجموعهها هستند که قاعدتاً بیشترین منابع را برای مطالعه دارند. چند ماه از آن کتابخانه استفاده کردم. کتابها را مطالعه میکردم و سؤالهای مختلفی از رابط تبشیری میپرسیدم...هفتههای متمادی بود که این شخص به منبع اطلاعاتی من تبدیل شده بود و وقت زیادی برایم میگذاشت. خیلی با حوصله بود... درواقع، لفاظی، اعتماد به نفس، متانت، خونسردی و آرامش ظاهری او در جذب افراد مؤثر بود. وی شنونده خیلی خوبی بود. میان صحبتهایش تپق نمیزد. حتی اگر اشتباه میکرد، بر اشتباهش پافشاری میکرد و مطمئن پاسخ میداد. هیچوقت لفظ «نمیدانم» را به کار نمیبرد.» وی در ادامه توضیح میدهد که چگونه جریان تبشیر با مستعد تشخیص دادنش، بر او سرمایهگذاری کرده و پس از جذب، با تشویق به گذراندن دورههای آموزشی داخلی و –در مراحل بالاتر- خارجی، او را برای آنچه «خادمسازی» میخوانند، مهیا ساختهاند.
📚منبع: آرشیو روشنا
@feraghvaadyan
جنگ صلیبی #یهودی علیه اسلام با شیوههای نوین!
#زرسالاران_یهودی همواره با اسلام مشکل داشته و آن را خطری برای خود تلقی میکرده. احساس چنین خطری به این خاطر است که ظرفیت تأثیرگذاری اسلام ناب محمدی (ص) بسیار بالا است بهگونهای که در صورت معرفی درست اسلام، درصد گرایش جوامع غربی و اروپایی به اسلام بسیار افزایش خواهد یافت. در همین راستا، #افزایش_جمعیت مسلمانان جهان سالهاست که بهعنوان یک دغدغهی جدی برای نظام سلطه درآمده و آنها را وادار ساخته تا اقدامات بازدارندهای را آغاز و عملیاتی سازند.
#نظام_سلطه علاوه بر ایجاد جنگ و کشتار در سطح دنیا بهویژه در کشورهای اسلامی، ایجاد بیماریهای مرگبار و لاعلاج را هم در دستور کار خود داشته و دارد. بروز بیماریهای تازه که درمان آنها بسیار دشوار است، از دیگر پروژههایی است که در آزمایشگاهها پیگیری میشود، به اینصورت که ویروس این بیماریها را در کشورهای کمتر توسعهیافته و اسلامی پخش میکنند. این بیماریها شامل ایدز، ابولا، زیکا و بسیاری ویروسهای تازه است. از دیگر برنامههایی که نظام سلطه با استفاده از ابزار مجامع بینالمللی دنبال میکند برنامههای #کنترل_جمعیت است. جمهوری اسلامی ایران همیشه یکی از کشورهای هدف طرح کنترل جمعیت #سازمان_بهداشت_جهانی بوده است. پیشبینی سازمان بهداشت جهانی برای #کاهش_جمعیت ایران برای سال 2020 بود که ایران 10سال زودتر به آن رسید و از سال 1415 به بعد رشد منفی جمعیتی ایران آغاز خواهد شد!
@feraghvaadyan
#متاردینگ، ادعایی که اثبات نشد...
🔻مدتی است که فردی با نام (ح.ف)مدعی شده روشی کشف کرده که قادر است افراد را آموزش دهد تا...
1. در مدت 4 ماه #تمام_قرآن را #حفظ کند.
2. در مدت کوتاهی مسلط به #3_زبان_زندهی_دنیا شوند.
3. با یک نگاه به صفحه، #عکس_برداری کرده و کل صفحه را #حفظ کنند.
و ادعاهای پوچ دیگر... .
❓#یک_سؤال از این مدعی دروغین:
آیا در این مدت فعالیت چند ساله، شخصی به این نتایج رسیده که تاییدی باشد بر ادعاهای فوق؟!
@feraghvaadyan
#پیشنهادی_برای_خواندن
📝آیا مکانیک کوانتومی، نظریه کاملی است؟
✍نرگس فتحعلیان/دکترای فیزیک و استادیار دانشگاه
⏱3500کلمه، حدودا 10 دقیقه
🌐 https://goo.gl/8W93hD
@feraghvaadyan
آیا خدا پاسخ دعای ما را می دهد؟ محققین می گویند: بله!
آیا خدا یا دیگر موجودات ماورایی پاسخ دعای ما را می دهند؟ پاسخ بر اساس مطالعه جدید در دانشگاه ایالتی آریزونا که در نشریه Research on Social Work Practice منتشر شده، مثبت است.
دیوید آر. هوج، استادیار مددکاری اجتماعی در کالج خدمات انسانی دانشگاه آریزونا، تجزیه و تحلیلی جامع از ۱۷ مطالعه بزرگ در مورد آثار دعای شفاعت طلبانه - یا همان دعا برای منفعت بردن اشخاص دیگر - روی افراد مبتلا به مشکلات روانی و پزشکی انجام داد.
هوج، از متخصصان برجسته حوزه معنویت و دین، گفت: "تعدادی مطالعه در مورد دعای شفاعت طلبانه یا دعا برای منفعت شخص دیگر انجام شده است؛ بعضی مطالعات نتایج مثبتی برای دعا یافته اند. بعضی دیگر هیچ تاثیری نیافته اند. انجام یک متاآنالیز، تمام تحقیقات تجربی در مورد دعای شفاعت طلبانه را در بر می گیرد. با استفاده از این روش در می یابیم دعا برای دیگر افراد نتایج مثبتی را به دنبال دارد".
کار هوج در شماره مارس 2007 نشریه Research on Social Work Practice، نشریه ای بین رشته ای مختص انتشار پژوهش های تجربی، عمومی شده است.
هوج یادآوری کرد که مطالعه اش مهم است زیرا مجموعه ای از مطالعات در دسترس است و نه یک کار منفرد با یک نتیجه گیری. "بررسی نظام مند" او، ۱۷ مطالعه را که دعای شفاعت طلبانه را به عنوان درمان در عمل مورد استفاده قرار دادند، شامل می شود.
هوج با اشاره به مقاله 2006 دکتر هربرت بنسون از دانشکده پزشکی هاروارد که تاثیر درمانی دعای شفاعت طلبانه را در بیماران قلبی سنجیده است، گفت: "برخی افراد حس می کنند که مطالعه بنسون و همکارانش از سال قبل، که آخرین مطالعه در این حوزه است و هیچ آثار مثبتی را نسبت به دعای شفاعت طلبانه نشان نمی دهد، حرف آخر را زده است. اما این تحقیق چیز دیگری را نشان می دهد. این مطالعه ما را قادر می سازد تا تصویر بزرگ تری را بنگریم. هنگامی که آثار عبادت در ۱۷ مطالعه با لحاظ کردن تفاوت اندازه نمونه ها، میانگین گرفته شود، از گروه دعا کننده، اثر مثبت خالصی حاصل می شود". وی افزود: "این کامل ترین و جامع ترین مطالعه در نوع خود درباره این موضوع بحث برانگیز است که من از آن آگاهم. این مطالعه نشان می دهد تحقیقات بیشتر درباره این موضوع موجه هستند و دعا می تواند افرادی را که دچار مشکلات پزشکی یا روانی هستند یاری کند تا خود را بازیابند".
استفاده از دعا به عنوان مداخله ای درمانی بحث برانگیز است. هوج عنوان می کند برآورد آشکار می کند بسیاری از مردم از دعای شفاعت طلبانه به عنوان وسیله ای برای کمک به درمان استفاده می کنند. این امر سوالاتی را درباره اثربخشی آن به عنوان راهبردی مداخله گرانه بر می انگیزد.
"به طور کلی، متاآنالیز نشان می دهد که دعا تاثیر دارد. اما آیا آن قدر موثر است که استاندارد های بخش 12 انجمن روانشناسی آمریکا (APA) را برای مداخله های مجاز تجربی برآورد کند؟ نه. بنابراین، ما نباید به عنوان مثال، بیماران مبتلا به افسردگی را فقط با دعا، درمان کنیم. برای درمان افسردگی، درمان های استاندارد مانند درمان شناختی، باید به عنوان روش اولیه درمان استفاده شود".
منبع خبر:
https://asunow.asu.edu/content/does-god-answer-prayer-asu-research-says-yes
https://www.sciencedaily.com/releases/2007/03/070314195638.htm
مطالعه هوج:
http://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/1049731506296170
@feraghvaadyan
◾️ هرکس قرآن را مدافع جنگ و خشونت بداند هیچ چیزی از قرآن نمیداند!
#سایت_معتبر_ایندیپندنت_انگلستان_مدافع_قرآن_کریم
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
📌مقاله ای که ایندیپندنت در 2017 منتشر کرد:
Anyone who says the Quran advocates terrorism obviously hasn't read its lessons on violence
"هر کس ادعا کند که قرآن کریم مدافع تروریسم است هیچکدام از مطالب قرآن راجع به خشونت را نخوانده است"
Blaming the Quran for terrorism is not only demonstrably false, it wastes precious resources that could be spent on stopping war and famine.
" نکوهش قرآن بخاطر تروریسم نه تنها یک اشتباه آشکار است، بلکه این کار، منبع ارزشمندی را که میتواند صرف متوقف ساختن جنگ و قحطی شود را هم تحت الشعاع قرار میدهد."
The permission given in Quran 22 to fight in self-defence was not only granted to defend Muslims from persecution, but to defend Christians, Jews and people of all faiths from acts of terror like those committed by Isis today
"اجازهای که قرآن کریم به #جنگ_تدافعی در مقابل دشمنان در سوره22 (حج) میدهد، حتی فقط در مورد دفاع از جان مسلمانان نیست بلکه دفاع از مسیحیان، یهودیان و مردمان تمام اعتقادها در برابر جنایتکارانی مانند دواعش امروزی بوده است."
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
آیاتی که ایندیپندنت اشاره کرده است:
أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ
📄«به کسانى که جنگ بر آنان تحمیل گردیده، اجازه جهاد داده شده است. چرا که مورد ستم قرار گرفته اند. و به یقین خدا بر یارى آنها تواناست.» (حج/39)
آیه بعدی هم حرف از دفاع از دیرها، و معابد یهود و نصارى، و مساجدى که نام خدا در آن بسیار برده مى شود، زده است.
http://www.independent.co.uk/voices/islam-muslim-terrorism-islamist-extremism-quran-teaching-violence-meaning-prophet-muhammed-a7676246.html
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✍پ ن :
البته تمام حمله ها به کتاب الهی از عدم آگاهی به قرآن نشأت نمی گیرد؛
هستند افرادی که «فیٖ قلوبهمْ مرضً»!
.حتی با خواندن این مقاله هم بجای عبرت گرفتن، میگویند برای اثبات حقانیت قرآن، دست به دامن منابع انگلستان شده اند.
@feraghvaadyan
📌آسیبهای فرقه های درویش(قسمت دوم)
🎴از توهم تا کرامتباوری
✍️یکی از مصادیق فرقههای درویشی، توهماتی است که بهتدریج تحت تلقینهای فرقهای در فرد ایجاد می گردد و با عنوان «حالات جذبه»، تعریف میشود. این وضعیت روانی که در برخی فرق مخرب نیز مشاهدهمیشود، نوعی ادراکات بهاصطلاح عرفانی است که مریدان به سبب قرار گرفتن در جو خانقاهها و مشاهده رفتارهای بالادستیها(رعشههای معنوی و...)، در فرایندی تدریجی آموخته و با توجه به «ارزش» بودنشان در جامعه درویشی، میکوشند هرچه زودتر آنها هم به این مقام نائل شوند. به همینخاطر است که امروز، نخستین چیزی که با حضور در یکی از خانقاههای دراویش توجه را جلب میکند، رعشهها، فریادها، سربر زمین ساییدنها و رفتارهایی نامعقول در برخی مریدان است که به لحاظ روانشناسی نوعی توهم شناخته شده و آسیبهایی گاه جبرانناپذیر در پی دارد.
↙️ همچنین است اضمحلال تدریجی قدرت تجزیهتحلیل و شناخت سرهاز ناسره؛ مریدان تحتتأثیر القائات قطب و برخی اقدامات فریبکارانه، اغوا شده و برخی کرامت تراشیها را باور میکنند. این مسئله به همراه ارادت محض و لزوم اطاعت در تمامی امور زندگانی از مراد، مشکلات اساسی را در توانایی تصمیمگیری مریدان ایجاد نموده و نوعی «ارادهکٌشی» را رقم میزند. در این زمینه میتوان به فرقه «اویسیه شاهمقصودی» و ادعایش مبنی بر مقدس بودن ردای درویشی اشاره نمود که در یکی از موزههای فرقه نگهداری میشود.
↙️ این خرقه منتسب به یکی از بزرگان (شخصیتهای تاریخی) بوده و مورد ارادت مریدان است. ارادت به قطب در این فرقه تا حدی است که عموماً تمامی مجالس ذکر و مراقبه(آمیختهای از مدیتیشن و اعمال خانقاهی) در برابر تصویر قطب صورت میگیرد که نوعی بتپرستی مدرن و البته کرامتباوری در مریدان است.
📖منبع: روشنا
@feraghvaadyan
📚#کتاب "قانون" ابوعلی سینا در #فرانسه
📰در مجله ای فرانسوی که در خصوص تاریخ تمدن ایران چاپ شده است دو صفحه آن به ابوعلی سینا با نام فرانسوی Avicenne اختصاص یافته است.
در این صفحه نقشی که به دست ابوعلی سینا از درون انسان کشیده شده چاپ شده و توضیح زیر با تیتر 📜
«دانشنامه ی شاهزاده ی دانشمندان» در معرفی ایشان آمده است:
«هنگامی که او کتاب #قانون_پزشکی را در سال 1020 میلادی نوشت، دانش پزشکی را با دانش خود به دست آورد.
او اولین کسی بود که #آناتومی_چشم، سیستم بطن و دریچه قلب را تصویرسازی کرد.
او همه ی بیماری های شناخته شده و درمان آنها را ارائه کرد.
این دایره المعارف به چندین زبان ترجمه شده است و به مدت پنج قرن! اساس پزشکی شرقی و غربی بوده است.
این صفحه از یک نسخه ی خطی ایرانی قرن ششم گرفته شده که نشان دهنده ی سیستم شریانی و گوارشی انسان است.»
✍پ ن: در #فیلم ابوعلی سینای #هالیوودی نشان داده می شود که ابوعلی سینا آن فردی که تصور می شده نبوده و یک #جوان_یهودی که به ایران می آید تمام علوم پزشکی را کشف و به #ابو_علی سینا یاد می دهد!!
@feraghvaadyan
@adyan8
👈«مصطفی آزمایش، عنصر خارجنشین و مطرود قطب گنابادی که اینروزها با رو شدن ماهیت ابطل خود و هممسلکانش در گروهک مجذوبان نور، جایگاهی در میان دراویش ندارد، برای قلب شرایط و انحراف افکارعمومی به هر ابزاری متوسل شدهاست؛ از اتهامزنی به مسئولان نظام و توهین به مراجع تقلید گرفته تا شبههافکنی در خصوص مراحل دادرسی «محمد ثلاث»(راننده اتوبوس مرگ) و حکم صادره برای مجازات وی. آزمایش با انتشار ویدئویی مدعی شده دادگاه ثلاث، فرمایشی بوده و دادخواهان و خانوادههای قربانیان را به تأمل در شبهات و اکاذیب خود دعوت کرده و انگشت اتهام را به سمت یکی از شهدای مدافع امنیت گرفتهاست. این در حالی است که کلیه مراحل دادرسی و وجوه قانونی و حقوقی آن، کاملاٌ آشکار و بر اساس موازین قانونی صورت گرفتهاست. باید از آزمایش پرسید: دست و پا زدن برای ابقا و فرار از عزل، ارزش چنین رسواییهایی را برای کسی که خود را «اسلامشناس» و «حقوقدان» می خواند، دارد؟
@feraghvaadyan
🔻اعتراف بزرگ اروپایی ها : تمامی پیشرفت های اروپا در علم پزشکی مدیون دانشمندان مسلمان است !!
📕سایت ساینس دیلی به نقل از انجمن شیمی آمریکا ( ACS ) که بزرگترین سازمان علمی جهان است از عظمت علم مسلمان در دوران طلایی اسلام می گوید :
"You should know them," Benjamin Huddle, Ph.D., declared in a report presented at the 238th National Meeting of the American Chemical Society. They're chemists from the Golden Age of Arabic-Islamic Science, which stretched from the 8th to the 13th centuries. During this era, science and medicine in Muslim countries — from southern Europe through North Africa to Central Asia and India — flourished and was unrivaled anywhere in the world. Muslim physicians and scientists made advancements that built the foundations for the emergence of modern science and medicine in Europe.
ترجمه به اختصار : "شما باید دانشمندان مسلمان در دوران طلایی اسلام را بشناسید " رئیس انجمن شیمی امریکا تصریح کرد دربین قرن هشتم و سیزدهم ، پزشکان و دانشمندان مسلمان پیشرفت هایی را بوجود آوردند که سنگ بنای ظهور علم مدرن و پزشکی مدرن در اروپا شد . (علم مدرن و پزشکی مدرن کاملا بوسیله ی مسلمانان بنانهاده شده است در اروپا)
https://www.sciencedaily.com/releases/2009/08/090816211841.htm
📕سایت پاب مد در این رابطه مینویسد :
این طب عربی اسلامی بوده است که در قرون وسطی منجر به پیشرفت طب در اروپا شده است !
@rahyafte_com
it achieved the status of being an incentive for European medieval medicine.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12096398
همچنین باید بدانید در دوران طلایی اسلام اروپاییان کتب پزشکی مسلمانان را در مدارس خود تدریس می کردند !!
medical textbooks were used for centuries in burgeoning medical schools in Europe.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25841951
پی نوشت : درحالی که اروپایی ها و آمریکایی ها اعتراف می کنند هر چه دارند از اسلام می باشد خنده دار این است که عده ای اسلام را مایه ی عقب ماندگی معرفی می کنند و پیشرفت اروپا و آمریکا را به رخ مسلمانان می کشند.
@feraghvaadyan
@rahyafte_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمد صلاح فوتبالسیت مذهبی مصری یک تبلیغ برای ترک اعتیاد بازی کرده تماسهای درخواست مصری ها به مراکز ترک اعتیاد 400 برابر شده
@feraghvaadyan
✅ تعصب و تنگنظری، تهدید امنیت ملی است
🔹مشاور ویژه رئیسجمهوری در امور قومیتها و اقلیتها:
🔻واژه «اقلیت» ممکن است به لحاظ ادبی و اخلاقی تعبیر خوبی نباشد، اما خب یک تعبیر «حقوقی» است. تعبیر حقوقی همیشه تلخ است. وقتی قوانین حقوق را مینویسند، چارهای ندارند که از تعابیر حقوقی استفاده کنند مثل کلمه «طلاق». طلاق تعبیر و اتفاق خوبی نیست ولی وقتی میخواهند قانون ازدواج و طلاق را بنویسند، مجبورند همین تعبیر را به کار ببرند و نباید از واژه دیگری استفاده شود.
🔻ما باید به تبعیضات مثبت عمل کنیم تا حس تبعیض از بین برود. هنوز متأسفانه حس تبعیض و حس تحقیر در بین همه اقلیتهای ما وجود دارد. اینکه یک اهل سنت به دلیل سنیبودن یا کسی که تابع یک فرقه مذهبی مانند دراویش اهل حق از مناصب و موقعیتهای اجتماعی، نمایندگی مجلس، استادی دانشگاه، وزارت، استانداری و... محروم شود، به صلاح امنیت ملی و انسجام ملی ما نیست. واقعا به صلاح وحدت و انسجام ملی ماست که امثال سپنتا نیکنامها، نه فقط در شورای شهر باشند بلکه شهردار و استاندار شوند. وقتی حاکمیت مانند رهبری، رئیسجمهوری، ارتش، قوه قضائیه و... در دست اکثریت است، نباید نگران باشیم که به اقلیتهای قومی، مذهبی و دینی میدان دهیم. اجازه دهیم آنها هم بیایند، تا هم حقوق آنان بهعنوان یک ایرانی، بحق مورد توجه قرار گرفته و احساس تبعیض از بین برود و هم تبلیغات علیه جمهوری اسلامی خنثی شود. این تعصبات مذهبی و تعصبات قومی و محلی که در کشور ما وجود دارد، بلای جان کشور است، خطر اصلی ما اینهاست و در واقع اینها برای امنیت کشور تهدید هستند نه وجود قومیتها و اقلیتها که با قرارگرفتن در کنار هم، رنگینکمان ایران بزرگ را شکل میدهیم. تعصب و تنگنظری و خودبرتربینی تهدید است.
🔻متن کامل گفتوگوی علی ایوبی با حجتالاسلام علی یونسی را در شرق بخوانید...
http://yon.ir/4pBjQ
www.sharghdaily.ir/News/184804