⭕️ مسیحیت انجیلی در آمریکا
✅ دامنه #مسیحیت_صهیونیستی(انجیلی) یا بنیادگرا طی دهههای اخیر در ایالات متحده توسعه و نفوذ زیادی یافته.جمعیت مسیحیان صهیونیست در آمریکا گاه تا 100 میلیون نفر تخمینزده می شود.20 درصد جمهوریخواهان دارای اندیشه انجیلی هستند. گاه 25 درصد تا یک چهارم جمعیت آمریکا را مسیحی صهیونیست میدانند. براساس نظرسنجی مجله تایمز در سال 1998، 51 درصد مردم آمریکا دارای این اندیشه اند.
🔻نفوذ جریان بنیادگرای انجیلی در حزب جمهوریخواه، امری آشکار است. اما «جورج دبلیو بوش» را باید از رؤسای جمهوری دانست که اعتقاد خود به بنیادگرایی #مسیحی را نه تنها در سیاست خارجی بلکه در ادبیات خویش به کار گرفت. استفاده از عبارت«جنگ مذهبی» برای حملات ایالات متحده به افغانستان و عراق، نقطه اوج این بیپردگی بود.
📚1.صهیونیسم ترامپی؛نوبنیادگرایی مسیحی، فصلنامه روشنا،شماره 83.
@feraghvaadyan
⭕️ ناتوانی عرفان حلقه در شناخت خدا
🔹محمد علی طاهری سرکرده #عرفان_حلقه که ادعا می کند این عرفان نوعی عرفان ایرانی اسلامی است در کتاب عرفان کیهانی چنین بیان میکند: «انسان نمی تواند عاشق خدا شود؛ چون انسان از هیچ طریقی قادر به فهم او نیست.»(1)
🔻این در حالی است که هدف در عرفان اسلامی شناخت و معرفت به خداوند متعال و لقاء الهی است. در #عرفان_اسلامی نه تنها معرفت و شناخت خداوند میسر است بلکه درک شهودی آن نیز از اهداف عارف الهی است. امام علی علیه السلام دراین مورد می فرمایند: «من پروردگاری را که ندیده ام عبادت نمی کنم.... دیدگان او را به چشم سر نبینند بلکه دلها او را با ایمان حقیقی دریابند.»(2)
👈🏻در کتاب مجموعه آثار شهید مطهری نیز #شناخت_خداوند در اسلام را فرض اولیه است و چنین آمده: «نقطه شروع و پایه اساسی [دین] معرفت ذات اقدس الهی و شناسایی حضرت احدیت است.»
📚1.محمد علی طاهری، عرفان کیهانی، ص 124.
2.اصول کافی، ترجمه مصطفوی، ج1، ص 189.
@feraghvaadyan
✅هشدار سازمان ملل درباره نفرتپراکنی علیه اقلیتها در بحران کرونا
🔸به گزارش دویچه وله، سازمان ملل متحد نسبت به سوء استفاده از شرایط بحران کرونا برای پیشبرد منافع اقتصادی و سیاسی و حمله به اقلیتهای دینی و قومی در جوامع گوناگون هشدار داد و خواستار همبستگی مردم و دولتها در مبارزه با این بیماری شد.
به گفته کارشناسان سازمان ملل متحد، عدم اطلاعات کافی از چگونگی گسترش بیماری کووید-۱۹، نگرانی از خطر ابتلا به ویروس کرونا و سوءاستفاده از ترسهای ناشی از این بحران سبب افزایش بیگانهستیزی و نفرتپراکنی به اقلیتهای قومی و مذهبی در جوامع گوناگون شده است.
احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در زمینه آزادی ادیان و مذاهب روز چهارشنبه سوم اردیبهشت (۲۲ آوریل) در ژنو گفت: «من از دولتها، رهبران ادیان، جامعه مدنی، رسانهها و عموم مردم میخواهم که علیه نفرتپراکنی و بیگانهستیزی اقدام کنند.
این کارشناس سازمان ملل یادآور شد که در بسیاری از کشورها، این بیماری همهگیر باعث تشدید رفتارهای خشونتآمیز نسبت به اقلیتها شده است.
احمد شهید از افزایش تمایلات در برخی جوامع به اینکه مسیحیان، یهودیان یا مسلمانان را "عامل پخش کرونا" معرفی کنند، ابراز نگرانی کرد🔸
@feraghvaadyan
21.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یوناتن بت کلیا نماینده مسیحیان آشوری در مجلس شورای اسلامی: #صهیونیستها مسیحیان را از زیارت زادگاه مسیح(ع) محروم کرده اند.
@feraghvaadyan
❌پشت پرده یک ورزش
❎دستیابی به حقیقت و مراتب عالی شناخت بدون تحمل هرگونه سختی #تهذیب_نفس و پرهیز از لذت رانی و شهوت طلبی تنها بخشی از جذابیت های کاذب یوگاست. آموزههایی که نه تنها مریدان خود را از کسب لذتهای غیر اخلاقی باز نداشته بلکه حتی آنان را به انجام چنین اعمالی برای طی مراتب عالی و رسیدن به کمال مطلوب یوگا وا میدارد. به طور حتم مسئولین ورزشی کشورمان هرگز چنین آموزههایی را در اختیار افراد جامعه یوگای کشور قرار نمیدهند اما همیشه عدهای هستند که به دنبال منابع اصلی میروند.
👈🏻خصوصا اینکه با تعیین روزی تحت عنوان روز جهانی #یوگا موج گستردهای از تبلیغات رسانهای حتی در شبکههای ماهوارهای فارسیزبان آغاز شده است بطوریکه این شبکهها با توجه به جهت گیریهای خاصشان برنامههایی را در راستای ترویج این آموزههای غیر اخلاقی در اختیار مخاطبین قرار می دهند.
♨️ با توجه به مجوزهای قانونی صادر شده و به رسمیت شناخته شدن یوگا به عنوان یک ورزش در کشورمان هرگونه برخورد با متخلفین بسیار دشوار و در بسیاری مواقع غیر ممکن خواهد بود. در شرایطی که در کشورمان یوگا جرم انگاشته نشده و بلکه کاملا قانونی در نظر گرفته میشود، چگونه می توان در مواجهه با متخلفین "اثبات جرم" کرد؟ جرایمی که به ویرانی بنای اخلاقی جامعه منجر میشود اما از آنجا که این اعمال جزوی از یوگاست و باتوجه به آنکه یوگا قانونی تلقی میشود، در واقعیت این جرایم از نظر قانون جرم تلقی نمیشود.
https://www.yjc.ir/00LzB1
@feraghvaadyan
#بسته_خبری_ادیان
♦️ در گذشت «مهیار مهرداد فرزانه»، دوچرخه سوار #زرتشتی، عضو تیم ملی نوجوانان ایران
🔹انتشار کتاب «ساکن دو فرهنگ دیاسپورای #ارمنی در ایران» نوشته «روبرت صافاریان»
🔸هشدار سازمان ملل درباره نفرتپراکنی علیه #اقلیتها در بحران کرونا
🔻برگزاری مراسم #نماز و نیایش ماه رمضان در منطقه واشنگتن به شیوه آنلاین
@feraghvaadyan
🔴 موضع آیت الله امینی در خصوص انجمن حجتیه
🔸«در توجيه عدم دخالت درسياست به دومسئله استناد ميكردند: يكی اينكه اگر درسياست دخالت كنيم رژیم نسبت به ما بدبين ميشود و برای فعاليت فرهنگی ما بر ضد #بهائيت مزاحمت ايجاد میكند. دوم اينكه در احاديث آمده: قبل از قيام قائم آل محمد هر نهضتی كه به منظور تأسيس حكومت آل محمد انجام بگيرد با شكست مواجه خواهد شد وائمه از آن نهی كردهاند.
🔹👈🏻#انجمن_حجتیه به بهانه دفاع از ولايت، جمع كثيری ازجوانان متدين را سرگرم واز نهضت جدا كرده بودند و اين يكی از خواسته های رژيم بود. اگرفردی ازاعضای انجمن در مبارزات ضدرژيم شركت ميكرد از انجمن حجتیه اخراج ميشد. سعی ميكردند برنامه های فرهنگی خود را به اجرا گذارند، گرچه مزاحم باتصميمات سياسی مبارزان باشد.
انجمنیها ميگفتند دراين زمان ما موظف به جهاد نيستيم واگر هم جهاد كنيم به نتيجه نميرسيم وامكان دارد سودآن عايد تودهایها گردد. باچنين وسوسه هايی روحيه #مبارزان_مذهبی را تضعيف میكردند.»(1)
📚1.ابراهیم امینی، کتاب خاطرات ابراهیم امینی،مرکز اسناد انقلاب اسلامی.
@feraghvaadyan
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیامک مره صدق؛ نماینده #کلیمیان در مجلس شورای اسلامی: تکیه جمهوری اسلامی ایران بر مبانی توحیدی موجب شده #عدالت_اجتماعی در ایران عمق بیشتری پیدا کند.
@feraghvadayn
روشنگر مدیا
⭕️انحراف در کلیسای جماعت برهنگان وایتتیل
♦️ کلیسای #جماعت_برهنگان وایتتیل«Congregants Naked Whitetail» واقع در ویرجینیای آمریکا است. کشیش این کلیسا آلن پارکر «Pastor Allen Parker» معتقد است داشتن پوششی به عنوان لباس در هنگام پرستش ضرورتی ندارد.
🔷 کشیش آلن پارکر میگوید: «انسان اول و همسرش یعنی آدم و حوا برهنه بودند و آدم آخر، یعنی عیسی مسیح نیز در هنگام به #صلیب کشیدن و برخاستن از قبر برهنه بود. بدین ترتیب برهنگی در هنگام پرستش و حضور خداوند هیچ ایرادی ندارد؛ بلکه باعث نزدیکتر شدن ما به خداوند میشود. ما با دیدن آلت تناسلی زنان و دختران و مردان کلیسا هیچ #شهوت و قضاوتی درباره یکدیگر نداریم».
🔶 وی با اشاره به برهنه بودن حضرت عیسی مسیح (ع) هنگام تولد و مصلوب شدن چنین نتیجه میگیرد که #برهنگی نه تنها اشتباه نیست بلکه مزیت دارد و این هدیه خدا به او و کلیسایش است و خداوند از ما پرستش میخواهد نه لباس».
🔶 اعضای این کلیسا کاملاً برهنه هستند و آلت تناسلی و جاهای حساس آنها کاملاً عریان میباشد فرقی ندارد که اعضاء زن یا مرد، پیر و یا جوان، دختر یا پسر باشد. برهنگی در این کلیسا یک مزیت و برتری شناخته می شود.
♦️جالب انکه پارکر معتقد است: «جماعت کلیسایی ما خانواده محور است، ما به طور خانوادگی و دستهجمعی فرقی نمیکند برهنه به کلیسا یا استخر یا بازی تنیس میرویم. یا برهنه با هم بر روی چمنها حمام آفتاب میگیریم. خدا بارها به من گفت که این یک هدیه برای اعضای کلیسای تو است، تا شما درک کنید بدون مادیات و لباسهای خود، موجودات ساده و ضعیفی هستی».
🔷 گرچه لخت شدن کامل، امری رایج در کلیساها نیست، اما رقصیدن و بغل کردن یکدیگر در کلیساها امری رایج است. در انجیل متی حضرت عیسی از نگاه شهوت آلود، به زنای در دل تعبیر کرده حال چگونه این فرقهها بر این باورند که برهنه شدن لطف خدا به آنهاست. سوال دیگر اینکه اگر انها ادعا میکنند که بر شهوت خود فائق امدهاند پس آمار جنایات جنسی #کشیشان را چگونه توجیه میکنند؟
@feraghvaadyan
⭕ دستگیری عامل تبلیغ عرفانهای نوظهور در لاهیجان
✅روشنگر به نقل از خبرگزاری صداوسیما/ فرمانده انتظامي لاهيجان گفت:
ماموران پليس امنيت عمومي با تحقيقات نامحسوس و رصد فضاي مجازي، متهم 22ساله ای را که فرقه ضاله ای را با انتشار عکس و مطلب در فضای مجازی تبلیغ می کرد شناسایی و با حکم قضایی در خانه اش در لاهیجان دستگیر کردند.
سرهنگ قاسم جانعليپور افزود: در اتاق شخصي متهم عكسهاي يكي از رهبران #فرقههاي_نوظهور و ضاله كشف شد.
🔽وی با بیان اینکه دشمن با تهاجم فرهنگي اعتقادات جوان را هدف قرار داده گفت: با تقويت #اعتقادات_مذهبي در خانوادهها ميتوان دشمن را در رسيدن به اهدافش ناكام کرد.
https://www.iribnews.ir/00BLY8
@feraghvaadyan
⭕ ظهور و بروز معنویت قهرمانانه و حماسی پس از شیوع کرونا
🔽«انواع معنویت گرایی (با کنار گذاشتن سحر و جادو و اکتفا به معنویت های دینی و ساختارمند)، در چهار دسته قرار می گیرند که شامل معنویتهای زاهدانه، عارفانه، قدیسانه و قهرمانه میشود. در نوع اول فرد با نیل و خواسته خودش، در دوم با جهل خودش، در نوع سوم فرد با مهر و دوستی خودش و در نوع چهارم با ترس از دست دادن جسم و هویت خودش مبارزه می کند. مدل اسلامی و شیعی در حقیقت همان مدل قهرمانانه است که دغدغه اصلی آن مبارزه با بی عدالتی و ظلم است، فرد در این جا از جان خودش هم دریغ نمی کند و با ترس از دست دادن هویت جسم و هویت خود نیز مبارزه می کند که جلوه های آن را در جنگ مشاهده کردیم یعنی یک #معنویت_قهرمانانه که از هیچ چیز دریغ نمی کند.
🔸در شرایط بحرانی کرونا، بروز و ظهوری از دو نوع اول معنویت ندیدیم چون آنها نسبت به جامعه رویکرد انفعالانه دارد ولی در مدل قدیسانه از این جهت که مهر خودش را تبدیل به دیگری می کند رویکرد فاعلانه نسبت به تحولات اجتماعی دارد و در مدل قهرمانه نیز فرد برای تقویت هویت دیگران از #هویت خود می گذرد.
🔹 ما معنویت قهرمانانه را در دوره #پسا_کرونا تجربه کردیم در قالب مدافعان سلامت و طلبه های جهادی که پیشگام بودند و سعی کردند بر اساس همین روحیه ایثار و شهادت که بن مایه های قوی دارد با این چالش مواجه شوند و خدمات ارزنده ای را ارائه کردند.
♦اما #معنویت قهرمانانه و حماسی نیز با چالش هایی روبرو خواهد بود. چالش اول این است که عقبه فکری این نوع معنویت مغفول مانده است. این نوع معنویت برای ورود به صحنه نیازمند این است که توسط فقه و کلام پشتیبانی شود. یعنی اگر شخص نتواند مشکلات کلامی خود را حل کرده جهان بینی کاملی داشته باشد، معنویت او عمق پیدا نمی کند»(۱)
📚 ۱. بخشی از سخنان احمدشاکرنژادعضو هیأت علمی پژوهشکده اخلاق و معنویت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در نشست آینده معنویت در پساکرونا
@feraghvaadyan