🔴انتخابات آمریکا پُرحادثه خواهد شد
🔹احتمالا انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا به لحاظ حقوقی، سیاسی و اجتماعی پُرحادثه ترین انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده خواهد شد.
🔹بر اساس قوانین فدرال باید تا تاریخ ۸ دسامبر (۱۸ آبان) نتیجه انتخابات در همه ایالات به "دفتر بایگانی ایالات متحده" ارسال شود و در روز ۱۴ دسامبر (۲۴ آبان) اّلکتورها (انتخاب کنندهها) رای خود را به نامزد مورد نظر بدهند. اما این احتمال وجود دارد که به دلیل انتخابات پستی، نتیجه در برخی ایالتها به موقع به نشست الکتورها نرسد. در این شرایط به نظر میرسد جنگ حقوقی در آمریکا آغاز خواهد شد. طبق ماده ۲ قانون اساسی آمریکا، مجالس محلی حق دارند که الکتورها را تعیین کنند. وضعیت مورد اشاره نقش مجالس پنج ایالت خاکستری موسوم به صحنه نبرد (پنسیلوانیا، فلوریدا، ویسکانسین، میشیگان و کارولینای شمالی) که گرایش جمهوریخواهانه دارند را تعیین کننده میسازد. اگر چنین اقدامی صورت بگیرد کار تمام نخواهد شد و کنگره جدید که در ۶ ژانویه تشکیل میشود ( ۲ ماه بعد از انتخابات) باید انتخاب مجالس ایالتی را تایید کند. در آن صورت باید دید دو مجلس کنگره (سنا و نمایندگان) در کنترل کدام حزب قرار میگیرد. اگر دو مجلس با یکدیگر به توافق برسند، در آن صورت اَلکتورهای منتخب مجالس ایالتی، رئیس جمهور را تعیین خواهند کرد که طبیعی است باید ترامپ را رئیس جمهور آینده آمریکا دانست. چنانچه نمایندگان در کنگره به توافق نرسند؛ طبق یک قانون ۱۳۰ ساله (مصوب سال ۱۸۸۷)، فرمانداران ایالتها این قدرت را خواهند داشت که الکتورها را تعیین کنند. در آن صورت ۴ فرماندار از ۵ ایالت صحنه نبرد، دموکرات هستند و به این ترتیب به احتمال قوی بایدن رئیس جمهور بعدی آمریکا خواهد بود.
🔹با این شرایط آیا ترامپ حاضر میشود نظاره کننده رقابت در جنگ حقوقی باشد؟ یا اینکه قبل از آغاز جنگ حقوقی، جنگ سیاسی و اجتماعی را با اعلام پیروزی زود هنگام شروع خواهد کرد.
🚩 @DrRezaSeraj
📝 چرا تحریمهای پسابرجام کاریتر شد؟
🔻اینکه تحریمهای سال ۹۷ به بعد شدیدتر از تحریمهای ۹۱-۹۰ شدهاند، سخن درستی است. قبل از برجام بالغ بر یک میلیون بشکه نفت صادر میکردیم و مراودات تجاری ما هرچند آسیبدیده، اما در حد قابل قبولی قرار بود. اما دلیل اینکه در دوره قبل از برجام، تحریمها به شدت تحریمهای بعد از ۹۷ موثر نبود چیست؟ آیا چون دولت آمریکا دموکرات بود یا اوباما انسان مودب و باهوشی بود، تحریمها نرمتر بودند و ترامپ آنها را سختتر کرد؟
🔻این گزاره که تفاوت شدت تحریمها به تفاوت اوباما و ترامپ بازمیگردد، یکی از مصادیق تحریف است. تحریم نفت و بانک مرکزی ایران در دوره اوباما وضع شد، اما در آن دوره ایران پای میز مذاکره ننشسته بود، برنامه هستهایاش محدود و بیخاصیت نشده بود، و در یک کلام ورقهای زیادی برای بازی کردن در دست داشت. وقتی دولت تدبیر و امید در ایران روی کار آمد، از یک سو عطش برای مذاکره نشان داده شد و از سوی دیگر با عباراتی چون "خزانه خالی است" و "آمریکا میتواند با یک بمب تمام تاسیسات ایران را از کار بیندازد" و "آب خوردن مردم هم در گرو توافق هستهای است"، اظهار عجز شد، و از سوی دیگر به صورت یکجانبه همه داشتههای راهبردی هستهای به قیمت نسیه محدود گشت. علاوه بر این، تضمین داده شد که در صورت خروج آمریکا از برجام ایران همچنان به اجرای تعهدات خود ادامه دهد.
🔻این مجموعه رفتارها به دشمن این پیام را داد که میتواند بر فشار بیافزاید و امتیازات بیشتری بگیرد. این بود که ترامپ از برجام خارج شد و تحریمهایی را که هرگز آنگونه که باید برداشته نشده بود، بازگرداند.
🔻مسئله دیگری که باعث کاریتر شدن تحریمها شد، اجرای توصیههای FATF بود که امکان رهگیری مبادلات مالی ایران به ایجاد مانع در برابر تجارت خارجی ایران را برای آمریکا تحصیل کرد. یک مقام دولتی گفته است وقتی میخواهیم با یک بنگاه یا شرکتی وارد تجارت شویم، سفیر آمریکا مستقیماً با مدیران شرکت یا آن بانک ارتباط برقرار کرده و تهدیدش میکند. اینکه آمریکا قبل از تجارت، از نیت تجاری ایران خبردار شده است، یعنی حتی بر فراهمسازی مقدمات یک فرآیند تجاری اشراف دارد، و این از نتایج اجرای توصیههای FATF است. جای تاسف است که وقتی FATF ایران را در لیست سیاه خود قرار داده است، به چه دلیل باید اجرای ۳۹ بند از ۴۱ بند برنامه اقدام توافق شده با این نهاد ادامه یابد؟
🔻نتیجه اینکه اولاً تشدید تحریمها نتیجه نشان دادن عطش برای مذاکره، امضای توافق خسارتباری چون برجام و از کف دادن داشتههای هستهای، اعطای امتیازات یکجانبه به آمریکا، و اجرای استانداردهای FATF است؛ ثانیاً تحریمهای اوباما در زمان خودش "تحریمهای فلجکننده" نامیده شد، یعنی دولت دموکرات اوباما هدف رسمی خود را فلج کردن اقتصاد ایران اعلام کرد و القای این سخن که او با ما بود و انسان خوبی بود و مهربانتر بود، خدمت به آمریکا و خیانت به مردم ایران است؛ ثالثاً اگر در ایران دولتی بر سر کار بیاید، یک برجام دیگر با دولت آمریکا را امضا کند، تجربه این چند سال اخیر به ما میگوید وضعیت اقتصادی کشور ما پس از یک سیکل هشت ساله مشابه دیگر، حداقل ۱۰۰ درصد وخیم تر از امروز خواهد بود.
🔻بنابراین، راهکار برون رفت از شرایط فعلی، نه امید بستن به انتخابات آمریکا، که زمینهسازی برای روی کار آمدن یک #دولت_جوان_حزبالهی است که ایران را به دست ایرانی بسازد و دشمن را از تحریم پشیمان کند. یک دولت خسته و لیبرال، مشوق دشمن برای فشار بیشتر خواهد بود.
یاسر جبرائیلی
🇮🇷 به ما بپیوندید؛
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
121.doc
37.9K
پرسمان
✅ موضوع: دولت انقلابی چگونه می تواند جامعه را از وضعیت فعلی نجات دهد؟
🔻اولویت اصلی کشور در شرایط فعلی مسئله اقتصاد است
🔸توجه به توصیههای متخصصین و هیاتهای اندیشه ورز
🔺اعتماد به کشورهای دوست و همسو
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#دولت_انقلابی
#آینده_روشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#موشن_گرافیک
❇️موضوع: چرا مرگ بر آمریکا؟؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#استکبار
🇮🇷 به ما بپیوندید:
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
2633409.mp3
7.28M
💠 تبت یدا تبت ابی لهب وتب
🎙 بانوای: #حاجمیثممطیعی
🔰 در پی اهانت رئیس جمهور فرانسه به ساحت مقدس #پیامبر_اعظم (ص)
👈 مشاهده متن :
Meysammotiee.ir/post/31
http://eitta.com/salehinrasad
Shab29Safar1398[03].mp3
7.29M
💠 قافله سالار یا رسول الله
🎙 بانوای: #حاجمیثممطیعی
🔰 در پی اهانت رئیس جمهور فرانسه به ساحت مقدس #پیامبر_اعظم (ص)
👈 مشاهده متن :
Meysammotiee.ir/post/2082
http://eitta.com/salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 علت افول آمریکا چیست؟!
فواد ایزدی تحلیلگر مسائل آمریکا، درباره علت افول آمریکا در جهان میگوید.
@salehinrasad
جنگ نرم.pdf
2.66M
کتاب "ایران و آمریکا توسعه تضاد در بستر قدرت نرم"
مولف : دکتر محمد رضا ریاحی
🇮🇷 به ما بپیوندید:
http://eitta.com/salehinrasad ایتا
http://sapp.ir/salehinrasad سروش
💞 رهبر ۸۱ساله ایران 💞
مجله تایمز در سرمقاله خود می نویسد:
رهبر ۸۱ساله ایران، ۳۰ سال کشوری را در پر تلاطم ترین طوفان ها جوری رهبری کرد که امن ترین کشور خاورمیانه باشد.
رهبر ۸۱ساله ايران، سه ساعت برای مردمانش صحبت میکند بدون ذره ای تکرار، آن هم بدون خوردن قطره ای آب!!(در علم سیاست به آن تَکلُّم سه وجهی گویند)
رهبر ایران با۸۰دقیقه تکلم سه وجهي، رکورد تکلم سه وجهی که مربوط به هیتلر و چرچیل، با ۹دقیقه بود را شکسته است.
رهبرِ۸۱ساله ایران درحالي که دروس تخصصی اقتصاد را نخوانده، طرحی چند صَد صفحه ای از مباحث اقتصادی نوین را برای کشورش می نويسد که مورد تحصین اقتصاد دانان بین المللی قرار میگیرد!!!
رهبر۸۱ساله ايران دریک سخنرانی یک ساعته جامعه خویش را آسیب شناسی کرده و نقاط ضعف و قوت جامعه را با ساده ترین کلمات به مردم ميفهماند.
رهبر ۸۱ ساله ایران به مانند یک عضو کم درآمد جامعه زندگی می کند. و از همه جالب تر اينکه فرزندان خود را از مسئولیت های کشور منع کرده است.
رهبر ۸۱ساله ايران با یک هشدار واولتيماتومش شاه کشوری دیگر را به شدت مرعوب سازد(حادثه منا) تا جایی که فردای سخنرانی اش، تمام وعده های بر زمین مانده عملی میشود!!
رهبر ایران رکورد بیشترین ساعات حضور در مناطق جنگي(هشت سال جنگ) را دارد.
رهبر ۸۱ ساله ايران مسایل بین المللی و آینده سیاسی جهان را بدرستی محاسبه و پیش بینی میکند!(برجام، جنگ يمن، رئیس جمهوری ترامپ و...)
رهبر ۸۱ ساله ايران چنان سیاست مدار قدرتمندی می باشد که بزرگترین جنگ نرم جهانی که توسط تمامی سازمان های جاسوسی دنیا از سالها قبل طراحی شده بود را تنها با یک سخنرانی چند دقیقه ای خنثی میکند.
کجای دنیا دیده اید رهبری که در سن ۸۱ سالگی به تنهایی کوه پیمایی میکند ؟؟؟
« پوتین » و « امام خامنه ای »
—---در پی دستور جناب پوتین برای جذب مترجم ، اعضای دفتر کاخ کرملین پرسیدند که مترجم را برای چه می خواهید
پوتین می گوید که می خواهم صحبت های رهبر کبیر ایران را در لحظه اول و با ترجمه درست و با لهجه ایرانی برایم تنظیم کند.
اعضای دفتر می گویند که می شود این سخنان را از طریق سایت های خبری و خبرگزاری های معتبر و رسانه های بین المللی دریافت کرد.
پوتین می گوید من این سخنان را بلادرنگ و لحظه ای و دقیق می خواهم.
اعضا دفتر می گویند دلیل تاکید شما بر این تنظیم سخنرانی ها برای چیست؟!
پوتین می گوید که رهبر ایران 4 شاخصه خیلی منحصر به فرد دارد
1/ دروغ نمی گوید
2/حرف تکراری نمی زند
3/صحبت های ایشان کاملا علمی و آینده نگرانه است و قطعا به وقوع می پیوندد
4/سخنان ایشان برای سیاستمداران دنیا مهم و روی معادلات جهانی تاثیر سریع و مستقیم دارد.
سلامتی مقام معظم رهبری صلوات
🦋join👉 @manoodonya
هتک حرمت پیامبر (ص).pdf
302.1K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
تحول در بهارستان.pdf
276.1K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
«داروینیزم اجتماعی»، ریشه تبعیضها در جامعه آمریکا.pdf
347.6K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
1پرسمان.pdf
323K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
پرسمان2.pdf
337.1K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
جهش تولید و نظام بوروکراسی کشور.pdf
288.3K
✅بهترین تحلیلهای سیاسی جامعه نخبگانی کشور
https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصور کنید همه کرونا دارند...
🎴 اخبار #بخش_خبری_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
🚨 برای تولید کالاهای داخلی چقدر وابستهایم؟
🎴 اخبار #بخش_خبری_2030 👇
http://eitaa.com/joinchat/2853175299Cb2c5125cdc
💠 فضیلت #شب_جمعه
♥️امام باقر(ع) فرمودند:
🍃خداوند متعال، هر شبِ جمعه، از آغاز شب تا پایان آن، از فراز عرش خویش ندا مى دهد:
🔹آیا بنده مؤمنى نیست که تا پیش از سپیده دَم، مرا براى آخرت و دنیایش بخواند و من، پاسخش دهم؟ آیا بنده مؤمنى نیست که تا پیش از سپیده دم از گناهانش به درگاه من، توبه کند و من هم به سوى او بازگردم [و توبه اش را بپذیرم]؟
🔹آیا بنده مؤمنى نیست که من، روزى اش را بر او تنگ کرده باشم و او تا پیش از سپیده دم، افزایش در روزى اش را از من بخواهد و من، بر روزى او بیفزایم و به آن گشایش دهم؟
🔹آیا بنده مؤمنِ بیمارى نیست که تا پیش از سپیده دم از من شفا بخواهد و شفایش دهم؟ آیا بنده مؤمنِ زندانى و غم زده اى نیست که از من بخواهد از زندان آزاد کرده، رهایش کنم؟
🔹آیا بنده مؤمنِ ستم دیده اى نیست که تا پیش از سپیده دم از من بخواهد که دادش را بستانم و من، انتقام او را بگیرم و داد وى بستانم؟
و تا سپیده دَم، به این ندا ادامه مى دهد.
📚تهذیب الأحکام،ج ۳،ص ۵
🌐 Maherbasij.ir
-------------------------------
🆔 @MaherBasij_ir
به بهانه 13 آبان
🔴 #استکبار_ستیزی| پاسخ های رهبر انقلاب به ۱۰ پرسش در مورد نسبت جمهوری اسلامی و آمریکا:
1⃣ #استکبار به چه معناست؟
🔹یعنی آن کسانی که در همه کارها مداخله میکنند برای حفظ منافع خود؛ حق تحمیل بر ملت ها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ کس نیست.
2⃣ #مبارزه با استکبار یعنی چه؟
🔹یعنی یک ملّتی زیر بار مداخلهجویی و تحمیل قدرت استکبارگر نرود.
3⃣ #منطق مبارزه با استکبار چیست؟
🔹مبارزه با استکبار در انقلاب اسلامی، یک حرکت خردمندانه و متکی به عقلانیت است.
4⃣ #سابقه دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی چیست؟
🔹اولین حکومتی که با حرکت مردم ایران به طور جدی مخالفت کرد، آمریکا بود... در اولین ماههای پیروزی انقلاب در حالی که هنوز سفارت آمریکا در ایران باز بود، مجلس سنای آمریکا یک قطعنامه شدید اللحنی علیه جمهوری اسلامی صادر کرد...
5⃣ دعوای جمهوری اسلامی با دنیای استکبار و آمریکا بر سر چیست؟
🔹رژیم ایالات متحده آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، داعیه ابرقدرتی مطلق دنیا را داشت... در حساس ترین نقطه، انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد که مهمترین شعارش مقابله با ظلم و استکبار بود... از یک چنین نقطهای آمریکاییها بیرون رانده شدند.
6⃣ جمهوری اسلامی به دنبال چیست؟
🔹جمهوری اسلامی دنبال استقلال، آزادی، منافع ملی و پیشرفت علم و فناوری در کشور است؛ اینها حقوق این ملت است.
7⃣ #وضعیت فعلی ما در مبارزه با استکبار چگونه است؟
🔹دست ما پر است؛ ما فکر درست داریم. امروز جمهوری اسلامی هم سلاح دارد، هم پول دارد، هم علم و فناوری دارد، هم قدرت ساخت دارد، هم اعتبار دارد، هم میلیونها استعداد دارد.
8⃣ #پایان این مبارزه چه خواهد بود؟
🔹پایان این راه، بن بست برای رژیم طاغوت و استکبارگر آمریکاست.
9⃣ برای پیروزی چه شرایطی لازم است؟
🔹باید مراقب بود؛ باید فهمید که چالش هست. اگر دچار نفهمی و راحت طلبی شدیم، شکست میخوریم. اگر متکی به خدا و دین خدا بودید، قطعاً پیروز میشوید.
🔟 تکلیف مبارزه با استکبار بعد از مذاکره چیست؟
🔹 مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست؛ این جزو مبانی انقلاب است... خودتان را آماده کنید برای ادامه مبارزه با استکبار!
🇮🇷 به ما بپیوندید:
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
📝انتخابات 2020/ تفاوت هایی که سرنوشت ساز است
🔹چهار سال پیش در همین روزها بحث های مفصلی با مدعیان تحلیل بین الملل از جبهه انقلاب اسلامی تا کارشناسان وزارت خارجه و جریان های چپ و اعتدالی در رابطه با پیروز انتخابات آمریکا داشتم چرا که بر خلاف این تحلیل گران من نشانه ها را حاکی از پیروزی ترامپ می دیدم و از شهریور همان سال رسما دیدگاه خود را در مورد شکست کلینتون در رسانه ها اعلام کرده بودم.
🔸اکنون که روزهای پایانی انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده است، سردرگمی نسبت به نتیجه نهایی به شدت بالا رفته است و سوال مهم همه این است: چه کسی پیروز میدان است؟
🔹تفاوت های انتخاب آمریکا با دیگر کشورها باعث می شود نقش نظرسنجی ها در پیش بینی آن چندان مهم نباشد و همین امر سردرگمی را تشدید می کند.
1️⃣کالج الکترال/ رای غیر مستقیم
🔸در انتخابات آمریکا مردم مستقیما نمی توانند رئیس جمهور را انتخاب کنند بلکه مردم به گزینش گران یا الکترال ها رای می دهند تا از جانب آن ها رئیس جمهور را انتخاب کنند. هر حزبی که بیشترین رای را در آن ایالت بیاورد می تواند نمایندگان الکترال خود را به جلسه تعیین رئیس جمهور اعزام کند.
🔹دارندگان کارت الکترال در جلسه تعیین رئیس جمهور این قدرت را دارند که هر فردی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کنند ولو آن فرد نامزد انتخابات نشده باشد( این اتفاق تاکنون رخ نداده است).
🔸سیستم رای دهی در ایالت های مختلف متفاوت است اما وجه غالب این است که مردم نامزدهای دریافت کارت الکترال را نمی شناسند بلکه صرفا با رای به حزب یا نامزد ریاست جمهوری محبوب خود این امکان را فراهم می کنند تا آن حزب واجد کارت الکترال شود. این امر ما را به تفاوت دوم می رساند.
2️⃣انتخابات ایالتی نه ملی
🔹مبتنی بر سیستم الکترال بر خلاف تمام کشورها سیستم انتخابات آمریکا ملی نیست بلکه ایالتی است بدین معنا که آرای هر ایالت تنها در انتخاب برنده کارت الکترال در آن ایالت تاثیر دارد و به همین علت مجموع آرای ملی فاقد ارزش قلمداد می شود.
3️⃣ برنده همه چیز را می برد
🔸سومین تفاوت سیستم انتخاباتی آمریکا در این است که در عموم ایالت ها کسی که بیشترین رای را دارد تمام کارت های الکترال را تصاحب می کند ولو انتخابات را با نتیجه 51 درصد به 49 درصد برده باشد و کارت ها بر اساس میزان رای تقسیم نمی شوند. همین امر باعث شد در حالیکه هیلاری کلینتون بیشترین تعداد آراء را داشت نتیجه نهایی انتخابات را به ترامپ واگذار کند.
🔹انتخابات 2020 اوضاعی به مراتب پیچیده تر از 2016 دارد اما من احتمال پیروزی ترامپ ولو با حکم دادگاه عالی را بسیار بیشتر از بایدن می دانم به چند دلیل
1️⃣ نظر سنجی های نامعتبر
🔸در آمریکا برای داشتن حق شرکت در هر انتخابات باید مراحل پیش ثبت نام و تخصیص برگه رای را طی کنید، عموم نظر سنجی ها تمام افراد اعم از ثبت نام کرده ها و غیر آن را مود بررسی قرار می دهند که عملا غیر قابل اعتماد است.
🔹دموکرات ها همواره بیشترین تعداد افراد ثبت نام کننده برای حضور در انتخابات را داشته اند اما در کشاندن افراد ثبت نام کرده به مرحله نهایی یعنی دادن رای دچار مشکل بوده اند و در حال حاضر نظرسنجی های تخصصی عموما بر افراد ثبت نام کرده تاکید دارد.
2️⃣ تله برگزیت/ پیروزی آماری
🔸اعلام موافقت مردم انگلستان با خروج از اتحادیه اروپا در حالیکه در تمام نظرسنجی ها مخالفان پیروز قطعی بودند باعث تعجب همگان شد اما بررسی ها نشان داد تبلیغ گسترده پیروزی قطعی پیش از برگزاری انتخابات، میزان انگیزه مخالفان برگزیت برای شرکت در انتخابات را کم کرد چرا که گمان می کردند نیازی نیست همه پای صندوق های رای حاضر شوند و در نتیجه در تله پیروزی آماری گرفتار شده و شکست خوردند.
🔹باراک اوباما نیز در چند روز اخیر نسبت به همین امر هشدار داده و به شدت به کارزارهای انتخاباتی بایدن توصیه کرد از تبلیغ پیروزی قطعی بپرهیزند تا در تله برگزیت گرفتار نشوند.
3️⃣ ایالت ها کلیدی و دست بالای ترامپ
🔸وابستگی جناحی اکثر ایالت های آمریکا از پیش معلوم است و نتیجه نهایی در این ایالت ها همواره قابل پیش بینی است اما آنچه نتیجه نهایی را رقم می زند نتیجه 14 ایالت حساس( فلوریدا، اوهایو، پنسیلوانیا، نیوهمشایر، کارولینای شمالی، کلورادو، نوادا، میشیگان، ویسکانسین، آیووا، ویرجینیا، مین، نیومکزیکو، و آریزونا) با 166 کارت الکترال است که تا کنون اوضاع به شدت نزدیک و غیر قابل پیش بینی است.
🔹در نهایت انتخاب هرکدام از این دو نامزد تفاوتی در اهداف جهانی این کشور ایجاد نمی کند اما بی شک ترامپ برای تسریع مسیر افول ایالات متحده گزینه بهتر و موثرتری است.
🇮🇷 به ما بپیوندید؛
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
⭕️ ما به ظهور امام زمان(عج) این محبوب حقیقی انسانها نزدیک شده ایم جوانان خودشان را برای این حرکت عظیم آماده کنند، این آینده قطعی شماست.
"سیدعلی حسینیخامنهای"
نشر با ذکر #صلوات🌹
🦋join👉 @manoodonya