«ترور» از دریچۀ «مذاکره»
به بهانه ترور دانشمند شهید دکترمحسن فخری زاده
1⃣. اگر دشمن دریابد که ما «احساسِ ضعف» میکنیم، «تردید»ش در ضربهزدن، به «یقین» تبدیل خواهد شد! آنقدر «ضربههای پیدرپی» وارد خواهد آورد که «گیج» و «گنگ» شویم و در برابرش به زمین بیفتیم؛ بیآنکه حتّی «جرأت» و «جسارتِ» دفاع از خویش را بیابیم!
2⃣. رهبرِ انقلاب، بارها به دولتِ روحانی تذکّر داد که به دشمن، «پیامِ ضعف»، ارسال نکنید! این دولت از آغازِ تبلیغاتِ انتخاباتیاش در سالِ نودودو تاکنون، کمترین کوتاهی و سستی در ارسالِ «پیامِ ضعف» به دشمن نداشته است! چنانکه با «تحریف»، وانمود کرد که راهحلِ گشایشِ اقتصادی، «مذاکره با آمریکا» است. روحانی، هم این وسوسه را به ذهنِ مردم افکند و معیشتِ مردم را «شرطی» کرد؛ و هم به آمریکا اطمینان داد که در ایران، هیچ اتّفاقی رخ نخواهد داد، مگر اینکه تحریمها برطرف شوند! آخرین «پیامِ ضعفِ» این دولت به دشمن، چشمامیدداشتن به بازشدنِ بابِ «مذاکرۀ مجدّد با آمریکا» بهواسطۀ تغییرِ رئیسجمهورِ آن بود! گویا تدبیر و امیدِ این دولت، وابسته به «معادلاتِ سیاسیِ آمریکا» است!
3⃣. وقتی بهگونهای با دشمن روبرو شویم که سراپا، «احساسِ نیاز و وابستگی» باشیم و به بهای مساعدتِ او، تمامِ «خطوطِ قرمزِ» خویش را زیرِ پا بگذاریم، او به «هیچ حدّی»، بسنده نخواهد کرد، بلکه فرصت را برای «پیشروی»، مناسب دانسته و میکوشد «سنگرهای بیشتر و مهمّتر»ی را فتح کند! بهعبارتدیگر، «عقبنشینی» و «انفعال» و «سازشجوییِ» ما، به ضررِ ما تمام خواهد شد. «دولتِ ضعیف» و «جامعۀ بهضعفکشاندهشده»، حریم و حصاری ندارد و دستخوشِ تعدّیِ دشمن قرار میگیرد.
4⃣ .تلختر و غمانگیزتر اینکه «دولتِ ضعیف» که همچنان، دلبسته و شیفتۀ مذاکره است، تلاش میکند تا «دانشمندِ هستهایِ» خویش را «دانشمندِ دفاعی» بخواند تا مبادا «خطِ جدیدِ مذاکره»، گزند و آسیبی ببیند! دولتِ جدیدِ آمریکا نیز میداند که «دولتِ ضعیف»، بیش از صدورِ چند بیانیّۀ رقیق و کلیشهای، قدمی برنخواهد، بلکه «رامتر» و «تسلیمتر» و «حقیرتر» از همیشه، برای آغازشدنِ مذاکره، لحظهشماری میکند! «صنعتِ هستهای»، «صنعتِ موشکی»، «فتوحاتِ منطقهای»، «معیشتِ مردم»، «عزّتِ ایرانی»، «قاسم سلیمانی»، «محسن فخریزاده» و … همهوهمه باید فدای «خطِ مذاکره با آمریکا» شوند!
5⃣. این «دانشمندِ هستهای»، قربانیِ عملیّاتِ شناسایی در متنِ «روندِ رسمیِ اعتمادسازیِ دولتِ ضعیف با آمریکا» شد، نه عملیّاتِ جاسوسی و تعقیب و مراقبتِ غیررسمی …! تفنگی که این گلولهها از آن شلیک شدند، در همان «دستِ چُدنیِ با روکشِ مخملی» قرار داشتند!
6⃣. بهراستی، ما بهای چهچیزی را میپردازیم؟! «اختلالِ دستگاهِ محاسباتی»؟! «اعتماد به دشمن»؟! «سادهلوحی و حماقت»؟! «نفوذِ رسمی»؟! بیجهت نبود که رهبرِ انقلاب گفت: مگس بر روی «زخم» مینشید! این «زخمها»، حاصلِ نیشِ خنجرِ «مذاکره» هستند که از پشت، بر پهلوی انقلاب فرومیآیند…
🖌مهدی جمشیدی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
کدام برنامه؟ بفرمایید ضد برنامه!
♦️آقای روحانی امروز گفت:
-"لایحه بودجه، اعلام شرایط مناسب تر اقتصادی است. سال ۱۴۰۰، دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت خواهیم فروخت، و کاسبان تحریم از این پیام خوشحال نمی شوند.
-در لایحه اعلام کردیم قیمت ارز کاهش خواهد یافت، یعنی افزایش ارزش پول ملی، ما قیمت دلار را روی ۱۱ الی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین کردیم و این آرزو نیست.
-کاری که امروز در نطنز می شود دقیقا بر مبنای دستور شخص بنده بوده. همیشه گفتهایم کاری میکنیم که قابل بازگشت باشد. این سانتریفیوژها به سادگی قابل بازگشت است، هرگاه به تعهدات عمل کردند، ماهم سریعا برمیگردیم.
-برای دولت، کسی نمی تواند برنامه تعیین کند جز رئیس جمهور. اصلا مردم برای همین برنامهها پای صندوق می آیند. در یک روز رای میدهند و برای 4 سال عمل می خواهند. بگذارید ملت شادمان باشند؛ انتخابات خودش درست میشود".
🔹اولا دولت، با برجام و به اسم افزایش فروش نفت، فروش 1/5 میلیون بشکه قبل از توافق را به زیر 300 هزار بشکه رساند و اکنون این رقم، با کمک همه ارکان و نظام برای دور زدن تحریم ها، به حدود یک میلیون بشکه رسیده است.
♦️بستن بودجه با 2/3 میلیون بشکه، آن هم بر مبنای مذاکره دوباره به آمریکا، صرفا آرزو اندیشی است ومی تواند شوک اقتصادی پدید آورد. اقدام درست، احیای ظرفیت های تولید و صادرات غیر نفتی است؛ و نیز اهتمام به بی اثر کردن تحریم ها؛ نه رویکردی که جز مذاکره، هیچ تدبیر دیگری برایش پیش بینی نشده است.
🔹کاسبان واقعی تحریم، کسانی هستند که با شعار برداشتن تحریم ها، رای آوردند اما، چنان با دولتین اوباما و ترامپ تا کردند،که از برجام تا امروز، شاهد روند فزاینده تحریم ها (ویزا، آیسا، سیسادا، کاتسا و...) بوده ایم. هر دو دولت آمریکا اطمینان داشتنند روحانی هیچ واکنشی نشان می دهد و خود را گروگان برجام می داند!
♦️ثانیا نباید درباره قیمت ارز مغالطه کرد. این نرخ در بودجه امسال 5500 تومان بسته شده و آقای روحانی اسم دو برابر کردن همین قیمت را را ارزان کردن ارز می گذارد!! قیمت ارز در بازار آزاد حدود 23 هزار تومان است. دو برابر کردن نرخ رسمی، یعنی چهل هزار تومان شدن قیمت در بازار آزاد!
🔹ثالثا اگر نصب سانتریفیوژ های جدید، دستور شخص ایشان است، چرا علیه مصوبه بازدارنده و ضد تحریمی مجلس جنجال کردند؟ یا چرا آن قدر تعلل کردند که دشمنان، فشارهای تحریمی را افزایش دادند و مجلس مجبور شود وارد میدان شود؟!
♦️همه ادعای آقای روحانی این بود که توافق بزرگی در فتح الفتوح قرن انجام داده است. اما انسان حتی اگر ادعای حقوقدانی هم نداشته باشد، می داند که توافق، "قرارداد طرفینی" است؛ و آمریکا و اروپا هرگز به تعهدات شان پایبند نماندند.
🔹غرب، برجام را، نه معامله طرفینی، بلکه حکم محکومیت برای ایران می دانست و صرفا آن را با برخی وعده های نسیه و قابل نقض، آراسته بود. آمریکا از همان روزهای اول اجرای برجام، تهدید شرکای ایران را آغاز کرد. اما، بازگرداندن سرمایه هسته ای که ظرف دو ماه اوراق و بتن ریزی یا به خارج فرستاده شد، پنج تا ده سال زمان می برد.
♦️برنامه که نه، خیال آقای روحانی درباره برجام، سراب محض بود. چیزی مثل یادگاری نوشتن روی یخ و گذاشتن زیر تابش آفتاب. نتیجه اش هم با تورم های 600 تا 900 درصدی ارز و طلا و خودرو و مسکن و اقلام مصرفی، سر سفره مردم پدیدار است.
🔹این چیزی نیست که بشود نامش را برنامه گذاشت و پُزش را داد. اتفاقا ضد برنامه قوی شدن و استقلال اقتصادی است. همچنان که دعاوی برجامی در این سال ها آب می رفت و به ضد خود تبدیل می شد، آن 23 میلیون رای هم آب رفت؛ چنان که به تصریح علی صوفی مشاور خاتمی، محبوبیت روحانی در نظرسنجی ها به زیر ده درصد رسیده است.
@hadisyasi
روحانی چگونه چرتکه می اندازد؟!
🔹حساب و کتاب آقای روحانی عجیب است:
💢دولت در لایحه بودجه سال آینده، فروش دو برابری نفت نسبت به قانون بودجه امسال را پیش بینی کرده است.
💢اما همزمان، نرخ پنج هزار تومانی دلار در قانون بودجه را به یازده هزار تومان افزایش داده است.
💢آقای روحانی می گوید این یعنی، کاهش نرخ ارز و افزایش ارزش پول ملی(!)
💢به گزارش بانک مرکزی، در سال 98، فقط 30 درصد درآمد نفتی پیش بینی شده در بودجه محقق شد؛
💢به عبارت دیگر، سقف پیش بینی دولت برای سال آینده، شش هفت برابر درآمد واقعی نفت در سال گذشته است؛
💢600 تا 700 درصد افزایش از کجا؟! این یعنی این که دولت، پنج ماه اول سال، بیش از کل بودجه هزینه کند (به بهانه این که درآمد چند برابر خواهد شد!) و دست دولت جدید را که از مرداد 1400 شروع به کار می کند، در پوست گردو بگذارد.
💢دولت اگر قرار است 2/3 میلیون بشکه (چند برابر بیشتر) نفت بفروشد و درآمد ارزی اش چند برابر شود، چرا نرخ رسمی ارز را دو برابر (گران) می کند و اسم آن را افزایش قدرت پول ملی می گذارد؟!
💢نرخ ارز در دولت روحانی، تا نُه برابر گران شد و حال آن که برخی افراد ساده دل، در جشن های برجامی خیال می کردند دلار 3700 تومانی، 1000 یا 500 تومان می شود.
🔹با وجود واقعیت های روشن و دو دو تا، چهار تای اقتصادی، آقای روحانی امروز گفته "بگذارید مردم شاد باشند"! مردمِ کجا را گفته؟!
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد داروهای خارجی برای درمان #کرونا:
🔺شما خودتان متهمید که کرونا را ایجاد کردهاید..!
🔺ممکن است داروی شما وسیله ای باشد که این بیماری را گسترش بدهد یا مانع تمام شدنش باشد..
☑️ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
1.mp3
36.63M
📣صوت سخنان قدیری ابیانه:👈 نفوذ، قصور و تقصیر در ترور شهید فخری زاده
📆 ۲۰ آذر ۱۳۹۹
📡کنفرانس مجازی
✅ ظریف راست گفت که از اول قصدشان رفع تحریم نبود!
✅ هدف آمریکا از برجام.
✅ فرافکنیهای روحانی به جای بیان حقایق
✅ عواقب کدخدا دانستن آمریکا
✅ مقصر رسوب کالاهای اساسی در گمرک
✅ دادن نام دانشمندان ما به دشمن قصور نیست، تقصیر است
✅ خیانت فیلمبردار اختصاصی احمدینژاد در لو رفتن اطلاعات هستهای و قصور احمدینژاد
✅ نفوذ در راس قوه مجریه هست، خود روحانی نفوذی است
✅کلید روحانی در اختیار بستگان و مفسدان برای غارت بیتالمال
✅ مقصرین انتخاب روحانی
✅ ویژگیهایی که مذاکرهکنندگان با دشمن باید داشته باشند
✅ رابطه چرخهای سانتریفیوژها با چرخهای کارخانهها
✅ پیام اصلی مواضع دولت روحانی به آمریکا
✅ اصرار روحانی به واگذاری اروند رود به عراق
✅ خیانت دولت در تدوین بودجه ۱۴۰۰
✅ بودجه ۱۴۰۰ وابسته به هوا
✅ روحانی عامداً به اقتصاد کشور لطمه میزند
✅ حمایت بایدن از اصلاح طلبان تسلیمطلب در انتخابات ۱۴۰۰ برای ضربه به ایران
✅ گشایش بایدن از بهمن۹۹ تا خرداد ۱۴۰۰ به مثابه آبی است که برای ذبح میدهند
✅ اولیت اقدام روحانی پس از انتخاب شدن در دور اول ذبح کردن سازمان هوا و فضا بود
✅ شرط دولت برای انتصاب در مسئولیتهای حساس نقش داشتن در فتنه هست
✅ دولت مطیع قانون یا اروپا؟
✅ روحانی و ظریف ماهیتاً نمیتوانند در مقابل غرب ایستادگی کنند.
✅ خوش و بش عراقچی با زن جاسوس اسرائیل
✅ مراقب فریب اصلاحطلبان و احمدینژادیها در انتخابات ۱۴۰۰ باشیم.
علوی تبار : باید مردم را برای اعتراض خیابانی آماده کنیم !
از فرصت انتخابات باید حداکثر استفاده را داشته باشیم. ما احتیاج به جنبش اجتماعی هم داریم. یعنی باید فرودستان جامعه را هم سازمان دهی کرد. «سازمان دهی» و «اعتراض» دو ابزار جنبش های اجتماعی است. وقتی بهبودخواهی حکومتی و جنبش اجتماعی تلفیق شوند امکان افقهای روشن هست. اما اگر فکر کنیم خودمان باید همه چیز را پیش ببریم هم خودمان و هم جامعه را به سمت فاجعه می بریم.
علویتبار میافزاید: هر تحولی در ایران فقط باید متکی به شهروندان ایران باشد. اگر این را بپذیریم من هم به آینده کشور امیدوارم. ما زیرساخت هایی داریم که هیچ جای دیگری ندارد؛ مهمترین آنها ملت است. همین ملت می تواند کوه را جا به جا کند؛ به شرط اینکه یکپارچه شود
300 هزار میلیارد تومان کسری بودجه چیزی نیست که مجلس بتواند اغماض کند
«لایحه بودجه 1400 با هزینههای غیرواقعی و درآمدهای غیرواقعی، یک حباب بزرگ است که به وقت خودش خواهد ترکید و چه بهتر که این حباب به دست مجلس و قبل از تصویب خالی شود.»
روزنامه جوان در بررسی لایحه بودجه 1400 نوشت: در حالی توجهات به ۲۰۰هزار میلیارد تومان درآمد نفتی دولت در بودجه۱۴۰۰ جلب شدهاست که به فرض تأمین این حجم از درآمد از محل صادرات نفت یا فروش داخلی اوراق مالی مبتنی بر نفت و تأمین ۲۵۰هزار میلیارد تومان از محل مالیاتها، تأمین مالی هزینههای ردیف شده در بودجه سنواتی بازهم به استقراض داخلی و خارجی وابسته است. بدین ترتیب در صورت اجرای بودجه۱۴۰۰ حجم بدهیهای دولت همچون گلوله برفی بزرگتر میشود، مگر اینکه کل بودجه مورد بازبینی اساسی قرار گیرد.
بدهیهای دولت بیش از هزارهزار میلیارد تومان ارزیابی میشود و در چنین شرایطی بهتر است در رابطه با پوشش ۳۰۰هزار میلیارد تومان از هزینههای کشور به واسطه استقراض تجدیدنظر شود و زمان مناسبی برای اصلاح بودجه سال
۱۴۰۰ صرف شود.
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺چرا گفته میشه ایران با دستانی خالی در مقابل عراق جنگید ؟
👈🏻 گزارش این قسمت از برنامه #مهمات این سوال را مطرح می کند که نیاز های تسلیحاتی ایران در زمان دفاع مقدس از کجا تامین می شد؟
تماشای فایل کامل این قسمت از برنامه #مهمات در آپارات
https://aparat.com/v/QXcq9
🔰#مجله_خبری_دفاع_مقدس
🆔 @ofogh_tv
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺چرا گفته میشه ایران با دستانی خالی در مقابل عراق جنگید ؟
👈🏻 گزارش این قسمت از برنامه #مهمات این سوال را مطرح می کند که نیاز های تسلیحاتی ایران در زمان دفاع مقدس از کجا تامین می شد؟
تماشای فایل کامل این قسمت از برنامه #مهمات در آپارات
https://aparat.com/v/QXcq9
🔰#مجله_خبری_دفاع_مقدس
🆔 @ofogh_tv
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺چرا گفته میشه ایران با دستانی خالی در مقابل عراق جنگید ؟
👈🏻 گزارش این قسمت از برنامه #مهمات این سوال را مطرح می کند که نیاز های تسلیحاتی ایران در زمان دفاع مقدس از کجا تامین می شد؟
تماشای فایل کامل این قسمت از برنامه #مهمات در آپارات
https://aparat.com/v/QXcq9
🔰#مجله_خبری_دفاع_مقدس
🆔 @ofogh_tv
🔺گرانیهای یک سال اخیر که دولت قبول دارد!
🔹قیمت کف بازار از قیمت رسمی وزارت صمت بالاتر است.
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
🖌 #یادداشت_مهمان
🔹بایدن، مذاکره و خوابی که برای این چند ماه دیدهاند
#جعفر_بلوری
چیزی نزدیک به 7 ماه تا پایان دولت دوازدهم و انتخابات ریاستجمهوری 1400 باقی مانده است. معمولا - نه همیشه- روسایجمهور اگر در دور اول قدرت باشند، برای پیروزی در انتخابات بعدی، آماده شده و برای کسب آرای بیشتر بهطور مضاعف تلاش میکنند. مثلا، طرحهای عقبافتاده را تکمیل و افتتاح کرده یا برخی وعدههای عملینشده را عمل میکنند. بهطور کلی، اقداماتی انجام میدهند که رضایت مردم جلب شود. اما اگر در دور دوم باشند، شاید تلاش زیادی نکنند مگر اینکه، جریان سیاسی که رئیسجمهور از دل آن به قدرت رسیده، بخواهد فرد دیگری را معرفی کند که در این صورت نیز، تلاشها برای جلب رضایت مردم و در نتیجه کسب آرای بیشتر، افزایش مییابد. البته حالت سومی هم میتواند وجود داشته باشد که موضوع نوشتار ما بیشتر بررسی همین حالت است و آن اینکه، یک طیف سیاسی، آنقدر عملکرد ضعیفی داشته باشد که، دیگر هیچ امیدی نه مردم به آنها داشته باشند و نه آنها به جلب آرای مردم داشته باشند که در این صورت بهطور طبیعی، رفتهرفته از صحنه سیاسی کشور حذف میشوند!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/205561
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper