هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
1_32583866.pdf
883.4K
راهبرد13آبان1
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
1_32583872.pdf
843.1K
راهبرد 13آبان2
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
با سلام و تحیت . یکی از نکات قابل توجه در فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری "تصویر سازی دروغین دشمن" بود به همین مناسبت راهبرد خواندنی زیر تهیه و جهت بهره برداری تقدیم می گردد. خواندن این مقاله وزین و نسبتا کوتاه ، پیشنهاد ما به اساتید ومخاطبین کانال است.👇👇👇
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
راهبرد تصویر سازی دروغین دشمن.pdf
397K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
1نفوذ.gif
375.3K
نشر حداکثری در آستانه روز استکبار ستیزی(13آبان)👆
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️چرا جمهوری اسلامی جلوی غرب تسلیم نمیشود
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
هدایت شده از معیار
اردوگاه امام حسین (ع) در برابر اردوگاه ابن زیاد و یزید فقط یک قطعهای از تاریخ نبود، این دو اردوگاه همیشه هست، تا قیام قیامت خواهد بود، این معنای ساده کل یوم عاشورا و کل ارض کربلاست... در این ۱۳۸۰ سالی که از واقعه عاشورا میگذرد، هر سال دو جریان مقابل هم خیمه میزنند، حسینیان و یزیدیان. در این ۱۳۸۰ سال چه تقلاهایی شد تا نام حسین (ع)، پرچم حسین (ع)، علم حسین (ع) و یاد حسین (ع) بر پا نشود، و این طرف ماجرا، چه سرها بر نیزه رفت، چه پاها قلم شد و چه خون دلها خورده شد، که نام حسین بن علی (ع) بماند...چه رضاخانهایی با نظام و نهاد بزرگ عاشورا درافتاد و خود بر افتاد، چه صدامهایی که به کربلا چپ نگاه کرد و چپه شد...
همین امسال را میگویم، در سال ۱۴۴۰ ه ق بار دیگر حسینیان و یزیدیان در مقابل هم صف کشیدند. این بار به جای شمشیرها که تیز میشد، به جای راهها که بسته میشد، قلمها تیز شد، دکمههای کامپیوترها کلیک خورد، میلیونها انگشت و میلیونها دکمه، میلیونها توئیت و پست از اردوگاه یزیدیان پرتاب شد، ماجراها راه افتاد و سازها کوک شد. دعوای عرب - عجم، عراقی - ایرانی و عرب – فارس به راه انداخته شد. جملهای از نخستوزیر سکولار عراق و تصویر وارونهای از یک درگیری ساده حرم امام رضا (ع)، میلیونها بار لایک خورد... تقارن زادروز کوروششان با پیادهروی اربعین حسینیان، پرده از هیمنه دروغین کورش کبیر برداشت...
آن یکی سلبریتی به تمسخر عزاداری نشست و این یکی روشنفکرنما سفر اربعین را با فلان و بهمان سفر تفریحی یکی دانست و خواستار ارز دولتی برای سفر تایلند و آنتالیا شد...آن یکی مدیر پیر و بیحال، حال و وقت کافی برای ساماندهی پیادهروی اربعینها نداشت و این یکی مدیر فرسوده نتواست ۱۰۰ هزار دینار را با عزت به دست زوار برساند ...
اینها شد که اربعین از رونق بیفتد اما نشد. بیش از ۲۰ میلیون انسان هر یک به زبانی علم امام حسین (ع) شدند و برافراشته شدند، چه چشمهایی که اشک ریخت، چه پاهایی که تاول زد، چه تنهایی که کوفته شد، چه ارزها نذر حسین بن علی (ع) شد. اربعین به پا شد و شد آنچه باید میشد. بوقهای رسانههای اردوگاه یزید سکوت کردند، سکوت از سر استیصال و درماندگی، دوربینهایشان را زمین گذاشتند که این تصاویر را ضبط نکنند، اما این خود یعنی پیروزی. شیعیان و آزادگان جهان در همآورد اربعین، دشمن را به انفعال واداشتند و اکنون حسینیان در موضع هجمه و عزت و اقتدارند. دست روزگار هم با حسینیان همراه شد و در فقره خاشقجی، همه حیثیت سعودیها را بر باد داد. اربعین آمد و رفت، ما را یکی کرد و خواب همه یزیدیان را بر آشفت. این اربعین است از نشانهها ظهور امام قائم و منتظر.
فاطمه امیری زر
هادی سیاسی
هدایت شده از بهشت شهر(شهید سلیمانی)
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حتما ببینید |
♨️ نقش حاج قاسم سلیمانی در جلوگیری از طرح تجزیه ایران چه بود؟!
🔻روایت شنیدنی از حسن عباسی
🇮🇷سپاه سردار سلیمانی👇
http://eitaa.com/joinchat/3643211789C500001b625
هدایت شده از اخبار تهران20:20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکست آمريکا قبل از بازگرداندن تحريم ها
#اخبار_2030
⚫ @Bisto30_IRIB
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 334 ام می خوانید:
💠انقلاب اسلامی، مسجد را «احیاء» و نماز را «اقامه» کرد/ بخش اول
✍بیست و ششمین برنامه شنبه های انقلاب / بازخوانی دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی در حوزه مسجد و نماز
🔰گسترش فرهنگ نماز
🔸تدوین سند راهبردی نماز،ابلاغ آییننامهها و تبادل توافقنامه مسئولین مربوطه با وزرا و دستگاههای اجرایی نشانه اراده حاکمیت اسلامی برای اقامه نماز در جامعه است.
🔸قبل از انقلاب حاکمیت در دست فراماسونرها بود و هیچ نمازخوانی به مدیریتهای بالا و مصادر حکومتی راه نداشت و امروز هیچ بینمازی به مصادر بالا و حتی پایین حکومت نمیرسد. بلکه برجستهترین شخصیتهای نظام، خود، امامجمعه و جماعت هستند و بعضی از آنان شهید محراب شدند.
🔸تنها نظام جهان که از برگزاری جلسات عالی آن گرفته تا کلاسهای دانشگاهی و مدارس آن غالباً با وقت نماز تنظیم میشود نظام جمهوری اسلامی ایران است.
🔸نه در ایرانِ پیش از انقلاب و نه امروزه در هیچ کجای دنیا بهمانند جمهوری اسلامی ، برنامه حرکت و توقّف هواپیماها، قطارها و اتوبوسها بازمان نماز تنظیم نمیشود.
🔸عناوین کتب مروج نماز پیش از انقلاب حتی به تعداد انگشتان دستان هم نمیرسید ولی امروزه بیش از 2000 عنوان کتاب با موضوعات متنوع و متناسب با سطوح سنی و اقشار مختلف در دسترس عموم است.
زیرساختهای فیزیکی اقامه نماز
🔸افزایش سه برابری تعداد مساجد و گسترش دهها برابری مساحت زیربنای مساجد و افزایش صدها برابری نمازخانهها و حسینیهها در سالهای پس از انقلاب که کماکان ادامه دارد، دلیلی مُتقَن بر اهتمام جدی نظام به اقامه نماز است.
🔸دانشگاهها و مدارس که در آنها نمازی اقامه نمیشد و متدیّنین برای انجام این واجب الهی حتی مجبور به ترک محیط میشدند با پیروزی انقلاب اسلامی به زیباترین و باشکوهترین مساجد و پررونقترین نمازهای جماعت مزین شدند.
🔸وجود مسجد در مراکز نظامی آنهم به زیباترین شکل در قلب پادگانها پدیدهای منحصربهفرد در جهان و مولود انقلاب اسلامی است.
🔸به برکت پیروزی انقلاب اسلامی ، ساخت هزاران مسجد و نمازخانه بینراهی ، اقامه نماز را برای مردمی که در سفرها برای یافتن مکان مناسب نماز بهسختی میافتادند، هموار کرد.
🔸پس از پیروزی انقلاب اسلامی تمامی پارکها و اماکن تفریحی به نمازخانه مجهز شدند.
🔸وجود کتابخانه ، واحد فرهنگی، اماکن آموزشی، مهدکودک، سالن کنفرانس و... در مساجد که درگذشته بهندرت مشاهده میشد، به برکت فرهنگ انقلاب اسلامی، بهصورت جزء لاینفک تمامی مساجد بزرگ درآمده است.
🔸احداث بیش از دویست مصلای بزرگ نماز جمعه از افتخارات نظام اسلامی است.
تحولات بنیادی در نقش مساجد
🔸انقلاب اسلامی از مساجد آغاز شد و پس از گذشت ۴۰ سال از انقلاب، کماکان مساجد نقطه شروع مسیرهای راهپیماییها و بسیاری از حرکتهای خودجوش انقلابی مردمی هستند.
🔸انقلاب، مساجد را که فقط محلی برای عبادتهای فردی بود، به فعالترین کانون انقلابی و مؤثرترین نهاد اجتماعی تبدیل کرد.
🔸برخلاف نظر مغرضان دین و انقلاب که درصدد القاء شبهه کاهش دینداری و اعتقاد به نماز در بین جوانان و آحاد جامعه هستند، یکی از یافتههای مهم پژوهشهای علمی و کاربردی، گویای اعتقاد ۹۰ درصد افراد جامعه به این واجب الهی و اثرات و برکات آن در زندگی خود هستند.
🔸برقراری نماز سیاسی عبادی جمعه که در کشور سابقه نداشت، مرهون انقلاب اسلامی است.
🔸با تأسیس پایگاههای مقاومت بسیج مساجد، خدمات بسیار متنوع حقوقی، علمی -آموزشی، خدماتی، تربیتی بهداشتی، روشنگری و ارتقاء بصیرت سیاسی و... در مساجد شکل گرفت.
🔸رونق بخشی و اقبال عمومی گسترده و تجمعات میلیونی در مسجد مقدس جمکران و محوریت این مسجد در امر فرهنگ انتظار و مهدویت مرهون انقلاب اسلامی است.
🔰نقش تربیتی مساجد
🔸راهاندازی بزرگترین شبکه تربیتی جهان با حضور میلیونها جوان و نوجوان در قالب دهها هزار حلقههای صالحین پدیدهای بینظیر و از برجستهترین دستاوردهای تربیتی انقلاب اسلامی است.
🔸انقلاب اسلامی، مساجد غبارگرفته و میعادگاه کهنسالان را به کانون جوشان فعالیتهای پرنشاط جوانانه با حضور پرشور و فعال جوانان و نوجوانان و حتی کودکان تبدیل کرد.
🔸نقش برجستهی جوانان در اداره امور مختلف مساجد، پدیدهای بیسابقه و مدیون انقلاب اسلامی است.
🔸علیرغم نشانهروی دشمنان اسلام و انقلاب برای هدف قرار دادن ایمان و معنویت جامعه اسلامی، احیا و برگزاری سنت معنوی و ارزشمند اعتکاف در ۳ هزار مسجد شاخص، مصلی ها و بقاع متبرکه سراسر کشور با حضور میلیونی جوانان، از دستاوردهای معنوی شاخص مساجد در انقلاب است.
🔸مجالس بسیار محدود و کم تعداد دعای کمیل، ندبه، توسل، سمات و... که پیش از انقلاب در غربت در خانهها برگزار میشد، پس از انقلاب، به مجالس باشکوه دعا در مساجد مبدل شد.
👈ادامه مطلب در بخش دوم 👇👇
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 334 ام می خوانید:
💠انقلاب اسلامی، مسجد را «احیاء» و نماز را «اقامه» کرد/ بخش دوم و پایانی
✍بیست و ششمین برنامه شنبه های انقلاب / بازخوانی دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی در حوزه مسجد و نماز
🔸ابتکار عمل انقلاب اسلامی در بهرهبرداری از برکات ایام ماه مبارک رمضان، فاطمیه، محرم و صفر، دهه ولایت، دهه کرامت و ... که غالباً در مساجد صورت میپذیرد، دشمنان اسلام را در نقطه تقابلی توسعه آیینهای دینیِ جهانی، وادار به خلق مناسبتهای پوچ و توخالی برای برانگیختن احساسات سکولاریستی ملتهای جهان کرده است.
🔸درحالیکه در رژیم گذشته امور مسجد هیچ متولی نداشت و تأمین روحانی و مبلغ برای مساجد علی السویه بود امروز تمامی مساجد شهر تهران و ۷۰ درصد مساجد کل کشور از امام جماعت برخوردار است و سالانه بالغبر یکمیلیون و ۴۰۰هزار نفر روز روحانی و مبلغ در ایام تبلیغ و مناسبتهای مختلف به مساجد روستاها و مناطق کشور اعزام میشوند.
🔰 نقش فرهنگی مساجد
🔸برپایی بزرگترین نماز جماعت مستمر جهان اسلام در حرم رضوی در تمام طول سال از افتخارات بیبدیل جمهوری اسلامی در ترویج فرهنگ نماز و الهامبخش جهان اسلام است.
🔸در دورانی که دشمن بانفوذ در شبکه گردشگری، سوق دادن مردم بهویژه جوانان به سفرهای فساد انگیز را وجهه همت خود قرار داده، این مساجد هستند که با برگزاری تورهای زیارتی، تفریحی و آموزشی احیاگر گردشگری تعالیبخش هستند.
🔸به برکت فرهنگ انقلاب اسلامی مساجد فراگیرترین و مؤثرترین نهادهای مروج فرهنگ جهاد و شهادتاند.
🔸انقلاب اسلامی با خلق هنرِ مسجد محور همچون گروههای سرود نوجوانان مسجد، گروههای نمایش و تئاتر مسجد، تیمهای تزیین و فضاسازی مناسبتها، خطاطان و طراحان پوسترها، مداحان و ذاکران، مستندسازان، سازندگان کلیپها و گزارشهای تصویری و... زیرساختی پایانناپذیر برای هنر انقلابی ایجاد کرد.
🔰خدمات اجتماعی از طریق مساجد
🔸تشکیل هزاران گروه جهادی در مساجد برای آبادسازی مناطق محروم، ابتکار عمل گرهگشای انقلاب در جبران ویرانیهای بهجامانده از دوران سیاه ستمشاهی در ایران است.
🔸نقش درخشان امدادرسانی مالی، انسانی و تدارکاتی مساجد در حوادث غیرمترقبه کشور پس از انقلاب اسلامی نهتنها نسبت به دوران پیش از انقلاب بلکه در جهان بینظیر است.
🔸انقلاب اسلامی با تکیهبر کانون الهی مساجد، نگین برجسته اقتصاد اسلامی یعنی سنت نیکوی قرضالحسنه را با تأسیس هزاران صندوق قرضالحسنه جلا داد.
🔸رشد نجومی تهیه جهیزیه در مساجد برای زوجهای جوان و تسهیل در امر ازدواج نیازمندان پس از انقلاب، بهعنوان یک سنّت حسنه از دستاوردهای مسجد تراز انقلاب است.
🔸راهاندازی مشاغل خانگی و زودبازده توسط خواهران با تکیهبر مساجد و برپایی نمایشگاهها و بازارچههای محصولات هنری و صنایعدستی از ابتکارات جمهوری اسلامی است که نهفقط درگذشته بلکه حتی در دنیای امروزی نمونهای ندارد.
🔸نظام شاهنشاهی در پی القاء دین بهعنوان افیون جامعه بود، اما آموزههای منبعث از انقلاب اسلامی به نخبگان آموخت که با بهرهگیری از مساجد بهعنوان پایگاه علمی و برگزاری دورههای مختلف رباتیک، الکترونیک، نرمافزار و... و کلاسهای تقویتی تحصیلی زکات علم خود را بپردازند.
🔸انقلاب اسلامی اغلب مساجد را به یک خیریه فعال و کمیته امداد مردمی تبدیل کرد.
🔸مساجد با اجرای طرح بسیج اقتصادی و توزیع عادلانه کالاهای اساسی موردنیاز مردم در جنگ، بحرانیترین شرایط اقتصادی را به بهترین نحو مدیریت کردند.
🔰نقش دفاعی و امنیتی مساجد
🔸با شکلگیری انقلاب و تشکیل کمیتههای انقلاب اسلامی، مساجد محور اصلی برقراری نظم و امنیت کشور شدند و پایگاههای بسیج این نقش را استمرار بخشیدند.
🔸در دوران دفاع مقدس سهم مساجد در جذب و سازماندهی یگانهای خطشکن جبههها بیشتر از پادگانهای نظامی بود.
🔸در مقابله با فتنهها و کودتاها، مساجد محل دریافت اطلاعات مردمی و کانون بصیرت بخشی و آگاهی دهی عمومی به اقشار مختلف هستند.
🔸گشتهای محلی و ایست و بازرسیها، توسط جوانان مسجدی بسیج ، محیط را برای تروریستها و منافقین و متجاوزان به حقوق مردم ناامن و برای تودههای مردم امنیت را به ارمغان آورده است.
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 335 ام می خوانید:
💠انقلاب اسلامی، ایران را جزو 20 قدرت اقتصادی دنیا کرد/ بخش اول
✍بیست و هفتمین برنامه شنبه های انقلاب / بازخوانی دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی در حوزه اقتصاد
🔸به استناد آمار بانک جهانی و همه موسسات مهم اقتصادی بین المللی، اقتصاد ایران با ۸ رتبه ارتقاء از جایگاه ۲۶ جهانی درسال ۱۹۷۹ (۱۳۵۷) به رتبه ۱۸ در سال ۲۰۱۷ (۱۳۹۶) صعود کرده و جزء ۲۰ قدرت اقتصادی جهان به حساب میآید.
🔸 ارتقاء هشت پلهای اقتصاد ایران پس از انقلاب اسلامی در حالی محقّق شده است که میزان فروش نفت خام به یک چهارم قبل از انقلاب، کاهش یافته و جمعیت از ۳۶ میلیون به ۸۱ میلیون نفر افزایش یافته است.
🔸 ارتقاء ۸ رتبهای اقتصاد ایران در سالهای پس از انقلاب اسلامی در حالی اتفاق افتاده است که نظام سلطه بین المللی تمام توان خود را برای فلج کردن اقتصاد ایران به کار گرفته است. تحمیل ترورها و کودتاها، تحمیل ۸ سال جنگ، بمباران بیشتر زیر ساختهای اقتصادی کشور و چهل سال تحریم، بویژه ۸ سال تحریم فلج کننده از اهم این توطئهها است.
🔸 پیش از انقلاب اسلامی، قدرت اقتصادی ایران ۴۹۰ میلیارد دلار و در حال حاضر ۱۸۰۰ میلیارد دلار است.
🔸 همزمان با اینکه جمعیت کشور بیش از دو برابر شده است اندازه اقتصاد جمهوری اسلامی ایران بر اساس میزان تولید ناخالص داخلی از ابتدا تا امروز ۴.۸۸ برابر شده است.
🔸 ۱۰ برابر شدن تعداد واحدهای صنعتی کشور از ۱۰۰۰۰ واحد به ۹۸۰۰۰ واحد که از نظر کیفی دهها برابر پیشرفته و مستقل شده و از صنعت مونتاژ به صنعت بومی تحوّل یافته است.
🔸 رشد صد برابری صادرات غیرنفتی ایران از ۵۴۰ میلیون دلار در سال ۱۳۵۶ به ۵۵ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۶ افزایش یافته که شامل ۶۰۰۰۰ قلم کالا بوده و از نظر وزنی ۲ میلیون تن در سال است.
🔸پس از انقلاب، اقتصاد ملی (درآمد و هزینه) با وجود فشارهای مستمر استکبار جهانی ۳.۷ برابر شده است.
۹- پس از انقلاب اسلامی سهم بخش خصوصی در اقتصاد کشور ۳ برابر شده است.
🔸 قبل از انقلاب فقط ۵ درصد نیازهای بخش دفاعی ایران تولید داخلی بوده و در حال حاضر ۹۰ درصد آن تولید داخلی است و مازاد بر این در حدود ۵ میلیارد دلار در سال هم صادرات دارد، که میتواند الگوی مناسبی برای همه بخشهای اقتصادی کشور باشد.
🔸سهم و نقش بانک در گردش پول ۲۵ درصد بوده و امروز به حدود ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
🔸 سرانه برخورداری جامعه ایرانی از خدمات بانک نسبت به پیش از انقلاب اسلامی، تقریباً ۲۰ برابر شده است که شاخصی از کیفیت اقتصادی است.
🔸 از نظر سرانه دستگاههای خودپرداز بانکی رتبه ۲۳ جهان را داراست که از بسیاری از کشورهای اروپایی بالاتر است.
🔸 در حوزه دیپلماسی اقتصادی، ایران به عنوان عضو موثر و تعیین کننده در مجامع بین المللی NAM، OPEC، ECO و D۸ و عضو ناظر در پیمان شانگهای حضور داشته و ظرفیت قابل توجهی را در توسعه متقابل اقتصادهای ملی در قالب این سازمانها دارد.
🔸قبل از انقلاب با کمتر از نیمی از جمعیت فعلی، ۴ برابر میزان فعلی نفت خام فروخته میشد. یعنی باید سهم هر ایرانی از فروش نفت، ۱۲ برابر امروز میشد. قبل از انقلاب، کشوری به شدت عقب مانده، با اکثریت بی سواد و پزشک وارداتی و کشاورزی در آستانه اضمحلال و... داشتیم؛ به این دلیل که اکثریت درآمد نفتی براساس اراده آمریکا هزینه میشد. امروز در پرتو انقلاب اسلامی، با یک دوازدهم سرانه فروش نفت خام نسبت به قبل از انقلاب به یک کشور به سرعت در حال پیشرفت در تراز بالای جهانی تبدیل شده ایم، چرا که امروز به واسطه استقلال، برنامه ریزیها براساس منافع و امنیت ملّی ایران انجام میشود نه منافع و امنیت ملّی آمریکا.
🔸جایگاه اقتصادی ایران با توجه به انتخاب گزینه مقاومت در برابر نظام سرمایه داری جهانی، از جایگاه کشورهای هم ترازی که گزینه سازش و اتّحاد راهبردی با آمریکا را انتخاب کرده اند؛ نظیر مصر، مکزیک به مراتب بالاتر است.
🔸 پیش از انقلاب اسلامی بخش قابل توجهی از منابع اقتصادی و درآمدهای نفتی ایران به دستور آمریکا صرف سرکوب و کشتار مردم مظلوم ویتنام، کامبوج، اتیوپی، فلسطین و ظفّار عمان میشد.
🔸استقلال سیاسی و بومی بودن مدیریت کشور به اقتصاد ایران چنان استحکامی بخشیده که در طول ۴۰ سال در مقابل شدیدترین تکانههای تاریخی، همچون جنگ تحمیلی و تحریمهای فلج کننده، پایدار مانده است.
🔸با وجود آن که حجم تهدیدات نظامی علیه ایران در جهان بی سابقه است، میزان بودجه دفاعی فقط ۳ درصد تولید ناخالص ملّی است.
🔸طی سالهای بعد از انقلاب از ظرفیت بزرگ اقتصادی ایران برای مقابله با شدیدترین و مستمرترین تحریمها به نحو شایستهای استفاده شده است.
👈ادامه مطلب در بخش دوم 👇👇