هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
▼ برگی از #چهل سالگی انقلاب اسلامی
🌹🌟ستارههای پیشرفت و توسعه اقتصادی
تنها کافی است تصاویر هوایی منطقه عسلویه پیش از انقلاب اسلامی را با تصاویر این روزهای این منطقه مقایسه کنید تا به سادگی یکی از دستاوردهای عظیم جمهوری اسلامی ایران را به چشم خود مشاهده کنید! زمینهای بایر و پهناور این منطقه جنوبی کشور که پیش از انقلاب شاید کمتر ایرانیای حتی اسم آن را شنیده بود، حالا به قلب تپنده صنعت پتروشیمی کشور تبدیل شده است. کمی آن طرفتر پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیجفارس به منزله بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان و نخستین پالایشگاه طراحیشده بر اساس خوراک میعانات گازی کشور در بندرعباس در کنار پالایشگاههای آبادان، اصفهان، شازند، شهید تندگویان تهران، کرمانشاه، لاوان، تبریز، شیراز و... تصویری روشن از جهش بزرگ ایران در این زمینه است. در این میان، ستاره خلیجفارس به تنهایی با ظرفیت پالایش ۳۶۰ هزار بشکه در روز در قالب سه فاز ۱۲۰ هزار بشکهای توان تولید روزانه ۳۷ میلیون لیتر بنزین یورو ۵ و ۱۴ میلیون لیتر گازوئیل، ۴ میلیون لیتر گاز مایع و ۳ میلیون لیتر سوخت جت را دارد و ایران را از یک کشور واردکننده به یک کشور صادرکننده در حوزه پتروشیمی تبدیل کرده است. موضوعی که میتوان از آن به گام بلند ایران در مسیر خداحافظی با خامفروشی نفت و تکمحصولی بودن اقتصاد کشور نیز یاد کرد. توسعهای که متوقف نشده است و در آینده نزدیک با پایان 16 پروژه جدید پالایشگاهی شاهد افزایش نزدیک به یک میلیون بشکهای ظرفیت انتقال نفت و فرآوردههای نفتی کشور خواهیم بود؛ اما نکته مهمتر در این میان، بومی بودن صنعت پتروشیمی در کشور و اتکا به متخصصان و صنعتگران داخلی برای توسعه پتروشیمیها در کشور است؛ عاملی که موجب شده است تحریمها و ایجاد محدودیتها برای متوقف کردن صنعت پتروشیمی ایران همواره با شکست روبهرو شود.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🌹👇شاه هم این کارها را میکرد!
دکتر یدالله جوانی
در فضای جنگ نرم و عملیات روانی علیه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، دشمنان خارجی، جریان ضد انقلاب و مخالفان داخلی بر یک نقطه متمرکز شده، به دنبال القای این مطلب هستند که «انقلاب اسلامی دستاورد آن چنانی نداشته و جمهوری اسلامی نظامی ناکارآمد است!»
با چنین شبهه و القایی، میخواهند انقلاب اسلامی را بدون دستاورد معرفی کنند. آیا این چنین است؟ آیا اگر انقلاب نشده بود و رژیم پهلوی استمرار داشت، کشور ایران و ملت ما در نقطهای که امروز قرار دارند، قرار داشت؟
برای رسیدن به پاسخی صحیح، باید با نگاهی عالمانه، واقعبینانه و منصفانه، ایران پس از انقلاب را با ایران پیش از انقلاب، در حوزههای گوناگون مقایسه کرد. در این مقایسه، باید به رویکردها، جهتگیریها، سیاستها و راهبردها از یک سو و عملکردها از سوی دیگر توجه خاص داشت.
🌹 در این بررسی و مقایسه، میتوان دستاوردها را در دو بخش کلان مورد توجه قرار داد.
الف)بخش رویکردی: ارزشی و معنوی که اساساً این دستاوردها بدون انقلاب حاصل نمیشد. رژیم پهلوی و شاه به دلیل ماهیتی که داشت، مانع رسیدن ملت به این دستاوردها بود. این دستاوردها عبارتند از
۱ـ امام خمینی(ره) با انقلاب اسلامی، کشور ایران را از چنگال نظام سلطه رهایی بخشیدند و با کمک ملت به استقلال واقعی رساندند.
۲ـ با انقلاب اسلامی و پدیدآیی جمهوری اسلامی، مردم ایران متحول شده، دارای عزت ملی و خودباوری شده، سرنوشت خود را خود به دست گرفتند.
۳ـ با انقلاب اسلامی و پدیدآیی جمهوری اسلامی، اداره کشور به دست مردم افتاد و در چارچوب نظام مردمسالاری دینی، ۴۰ سال است که ملت مسئولان خود را در هر سطحی به طور مستقیم و غیر مستقیم انتخاب میکنند.
۴ـ با انقلاب اسلامی و نظام مردمسالاری دینی، ایرانیان افزون بر رسیدن به استقلال به منزله مهمترین ارزش «آزادی جمعی»، به آزادیهای فردی رسیدند
۵ـ با انقلاب اسلامی، ایران از یک کشور یاریکننده ظالم و ستمگر، تبدیل شد به کشوری که در مقابل ظالم و یاریکننده مظلوم است.
۶ـ با انقلاب اسلامی ملت ایران به اقتدار دفاعی دست یافت و اکنون روی پای خود ایستاده،
ب)بخش عملکردی:
بر اساس اسناد و آمار مراکز معتبر بینالمللی، ایران با وجود داشتن یک درصد از جمعیت جهان در پیش از انقلاب، یک دهم درصد تولید علم جهان را به خود اختصاص داده بود؛ اکنون ایران با وجود داشتن همان یک درصد جمعیت جهان، ۲ درصد از تولید علم جهان را به خود اختصاص داده است. معنای این آمار نسبت به پیش از انقلاب، بیست برابر شده است.
ورود به باشگاه هستهای،
باشگاه فضایی،
تبدیل شدن به قطب پزشکی
و قرار گرفتن در میان ۱۰ کشور اول جهان در بسیاری از حوزهها
حال منصفانه باید گفت، آیا با استمرار رژیم گذشته و بدون انقلاب اسلامی، چنین دستاوردهایی ممکن بود؟
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹👇حق وقتی که آمد، باطل به طور طبیعی، به خود میلرزد. اینها استکبارند، اینها استعمارند و تنفّس اینها، تغذیهی اینها با خون ملّتها است
سوره سبإ (34): آيات 49 تا 50
قُلْ جاءَ الْحَقُّ وَ ما يُبْدِئُ الْباطِلُ وَ ما يُعِيدُ
بگو: حقّ آمد و باطل (كارى از آن ساخته نيست) نمىتواند آغازگر چيزى باشد و نه تجديد كننده آن
🌹🌙امام خامنه ای در دیدار مردم قم ۱۳۹۷/۱۰/۱۹
جاءَ الْحَقُّ وَ ما یُبْدِئُ الْباطِلُ وَ ما یُعید؛ (که الان این قاری محترم تلاوت کردند این آیه را) حق وقتی که آمد، باطل به طور طبیعی، به خود میلرزد. اینها استکبارند، اینها استعمارند و تنفّس اینها، تغذیهی اینها با خون ملّتها است؛ حالا یک قدرتی پیدا شده است در دنیا که با این پدیدهی ظالمانه مخالف است، مخالفت میکند، زیر بار آنها نمیرود، تا آنجایی که بتواند صدا را به گوش ملّتها میرساند، تا امروز هم موفّق بوده. ما در این چهل سال تا امروز موفّق بودیم. شما ببینید در کدام کشورها در بین ملّتها، فریاد مرگ بر آمریکا بلند میشود؟ این سابقه نداشت. حرکت عظیم ملّت ایران، اینها را میترساند، قدرتمندان مادّی ظالمِ زورگو را میترساند، کمپانیهای بینالمللیِ مکندهی خون ملّتها را میترساند؛ میبینند که به پایان راه رسیدهاند.
شما اروپا را نگاه کنید، آمریکا یک جور، اروپا یک جور، کشورهای تابع آنها یک جور؛ آن وقت در این دنیای اینچنینی، اسلام، مردمسالاریِ اسلامی، حرکت اسلامی، تمدّن اسلامی با استفادهی از امکانات کنونی دنیا و ابزارهای موجود دنیا روزبهروز دارد رشد پیدا میکند؛ این برای آنها ترسآور است، رعبآور است؛ طبیعی است که دشمنی میکنند.
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
«تحریم ها می آیند؛ ترامپ در نهایت دستاوردی در برابر ایران ندارد».pdf
291.6K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
پشت پرده پیشنهاد H-SPV به ایران.pdf
317.9K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
0425a7116741eab33b7f568f6870d2a8f27dce90.pdf
16.43M
نسخه اولیه کتاب صعود چهل ساله.تببین دستاوردهای انقلاب.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
مهندس محمدرضا باهنر در بیستوهفتمین همایش هادیان و مسئولان سیاسی سپاه :
🌹در چهل سال، 120 کشور جهان را پشت سر گذاشتیم
70 درصد جمعیت امروز کشور پس از انقلاب به دنیا آمدهاند، «85 درصد از جمعیت کشور اصلاً پیش از انقلاب را در سن قابل ادراک، درک نکردهاند و 70 درصد جمعیت امروز زمان حیات امام خمینی(ره) و جنگ را درک نکردهاند و همینها یک سؤال دارند که انقلاب برای ما چه کرد و اگر انقلاب نبود چه میشد؟»
«گفته میشود که به صورت کلی، دنیا در این چهل سال متحول شده و همه دنیا پیشرفت داشته است، پس این ادعا که پیشرفت کشور ناشی از انقلاب اسلامی است، زیر سؤال میرود. چون حتی بدترین حکومتهای دیکتاتوری هم پیشرفت داشتهاند و کسی هم موافق پسرفت در جهان نیست.»
«پاسخ این قشر در این نکته نهفته است که درست است در این چهل سال همه پیشرفت داشتهاند؛ اما با یک نگاه ساده به آمارها میتوان سرعت پیشرفت ایران در پرتو انقلاب اسلامی را با سرعت پیشرفت همه جهان مقایسه کرد، چرا که پیش از انقلاب 57 ما در بسیاری از شاخصهها بر اساس آمار مراکز بینالمللی جزء کشورهای رده آخر جهان بودیم و امروز در اثر پیشرفت در پرتو انقلاب جزء چند کشور اول جهان در همان شاخصهها هستیم.»
🌹🌿«انقلاب این پیشرفتها را بیشتر از هر کشوری که فکر کنید شتاب داد؛ به گونهای که در بسیاری از شاخصهها ما توانستیم در چهل سال، 120 کشور جهان را پشت سر بگذاریم.»
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از اخبار تهران20:20
🔺ویژگی هاى لایحه جامع انتخابات که کلیات آن هفته گذشته درمجلس تصویب شد
سخنگوی وزارت کشور:
🔹قوانين پراكنده انتخاباتى در لایحه قانون جامع انتخابات تجمیع می شود
🔹ثبت نام از رأی دهندگان قبل از برگزاری انتخابات برای نخستین بار
🔹تعیین مراجع ٥ گانه برای تاييد شرايط عمومى و اختصاصى داوطلبان انتخابات
🔹تغییر ترکیب هیأت اجرایی مرکزی انتخابات با حضور نمايندگان احزاب، رسانه ها و تشكلهاى مردمى
🔹دقيق و شفاف شدن حدود نظارت و اجرا
🔹افزایش مدت زمان تبلیغات انتخابات
🔹بررسی شکایات و تخلفات انتخاباتى در شعب ویژه
🔹تعیین مجازات های متناسب با جرائم انتخاباتی
🔹هزینه های مالی انتخابات شفاف می شود
#اخبار_2030
☢️️ @Bisto30_IRIB
هدایت شده از دکتر حجتالله عبدالملکی
✳️🖊 سلسه مباحث "#حمایت_از_کالای_ایرانی" - شماره (۱): "شبهات مصرف کالای داخلی (۱)": کشورهای پیشرفته بر مصرف کالای داخلی اینقدر که ما تاکید داریم تاکید نداشته اند!!!""
🚦تبیین شبهه: اگر قرار است ما پیشرفت کنیم چرا مسیر کشورهای توسعه یافته را نرویم؟! و این کشورها بر مصرف کالای داخلی تاکید نمی کنند!
📚 پاسخ: کشورهای توسعه یافته هم در گذشته بر مصرف داخلی کالا تاکید داشته اند و هم در حال حاضر هر زمان نگران تولید ملی شان باشند از مصرف داخلی مراقبت می کنند. چند مثال را عرض می کنم:
📌1) آمریکا پیش از تئوری اقتصاد جهانی- که خودش مطرح کرده است- در انزوای اقتصادی به سر می برده است که هدف اصلی آن حفاظت تولیدکنندگان خود از رقابت با تولیدکنندگان اروپایی بوده است. هم اکنون هم هر زمان تولید ملی ش را در خطر ببیند به شدت واردات را کنترل می کند، حتی اگر با قواعد سازمان تجارت جهانی (WTO که خودش پایه گذاری کرده) در تعارض باشد (آخرین مورد هم چند هفته پیش در جنگ تجاری با چین)؛
📌 2) آلمان و فرانسه در دوره پس از جنگ دوم جهانی برای تقویت تولید ملی خود به شدت واردات را محدود کردند؛
📌 3) یکی از رموز پیشرفت کره جنوبی، فرهنگ مصرف کالای داخلی و کراهت اجتماعی مصرف کالای خارجی بوده است؛
📌 4) هم اکنون کشورهایی مانند هند تاکید جدی بر مصرف کالاهای داخلی دارند (پیش بینی شده است هند تا سال 2050 میلادی دومین اقتصاد بزرگ جهان باشد)؛
📌 5) در جریان بحران مالی 2008 (که بسیاری بانک ها و شرکت های اروپایی و آمریکایی ورشکست شدند) بسیاری مصرف کنندگان اروپایی برای حمایت از تولید ملی خود از خرید کالای خارجی خودداری می کردند؛
🎯 بدون تولید پیشرفت ممکن نیست ... و یکی از نیازهای تولید بازار است ... اگر بازار صادراتی نشد، حتما بازار داخلی و مصرف کالای داخلی ..
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ دکتر حجت الله عبدالملکی
◀️ ایتا، سروش و تلگرام:
@drabdolmaleki_ir
◀️اینستاگرام:
https://www.instagram.com/dr.h.abdolmaleki
هدایت شده از دکتر حجتالله عبدالملکی
✳️🖊 سلسه مباحث "#حمایت_از_کالای_ایرانی" - شماره (۲): ""شبهات مصرف کالای داخلی (۲): اصرار بر مصرف کالای داخلی باعث کاهش کیفیت این محصولات می شود!!!""
🚦تبیین شبهه: اصرار بر مصرف کالای داخلی باعث می شود تولیدکنندگان داخلی به ارتقاء کیفیت خود توجه نکنند و کیفیت این کالاها در مقایسه با مشابه خارجی بهبود نیابد!
📚 پاسخ: تقویت تولید ملی (هم در بعد کمیت و هم کیفیت) نیازمند شش عامل است:
📌 1) سرمایه، 2) مواد اولیه مناسب، 3) دانش و فن آوری، 4) نیروی کار توانمند، 5) بازار کافی و 6) فرهنگ تولید؛
📌 فقدان هریک از حلقه های این زنجیره شش بندی باعث تضعیف تولید ملی (هم کیفیت و هم کمیت) خواهد شد؛
📌 حلقه پنجم مستلزم تقویت بازار است. بدون وجود یک بازار مناسب و مقیاس تولید کافی، امکان ارتقاء کیفیت برای تولیدکننده فراهم نمی شود، زیرا بهبود کیفیت معمولا مستلزم هزینه ها و سرمایه گذاری بیشتر است که در صورت عدم وجود بازار مطمئن، تولیدکننده از انجام آن اجتناب خواهد نمود. از سوی دیگر مصرف داخلی تامین کننده موثرترین بازار برای تولید ملی است؛
📛 اینکه دیده می شود با وجود اصرار بر مصرف کالاهای داخلی (فرهنگ سازی، تعرفه گذاری بر واردات و ...) کیفیت محصولات داخلی در برخی موارد نامناسب باقی مانده است، نه به دلیل اشتباه در حمایت از مصرف داخلی، بلکه به جهت عدم توجه کافی به پنج عامل دیگر است. به عنوان مثال مادامی که برنامه ای برای تقویت دانش و فن آوری در صنعت وجود نداشته باشد، منابع مالی با نرخ های بسیار بالا عرضه شود (35 درصد!) و اقدامی برای توانمندسازی نیروی کار و تقویت فرهنگ تولید صورت نگیرد و بر همه اینها (و از جمله بر کیفیت) نظارت صورت نگیرد، کیفیت محصولات به شکل مناسبی ارتقاء نخواهد یافت.
🎯 پس تامین بازار (از طریق مصرف داخلی) شرط لازم برای تقویت کیفیت تولید است، اما شرط کافی نیست!
🎯 عموم کشورهای پیشرفته برای تقویت کیفیت تولید ملی خود تشویق و ترغیب به مصرف کالای داخلی نموده اند، البته در کنار توجه به پنج عامل دیگر ...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ دکتر حجت الله عبدالملکی
◀️ ایتا، سروش و تلگرام:
@drabdolmaleki_ir
◀️اینستاگرام:
https://www.instagram.com/dr.h.abdolmaleki
هدایت شده از دکتر حجتالله عبدالملکی
✳️🖊 سلسه مباحث "#حمایت_از_کالای_ایرانی" - شماره (۳): ""شبهات مصرف کالای داخلی (۳): اصرار بر مصرف کالای خارجی توسط مردم تنها به جهت کیفیت بالاتر یا قیمت پایین تر آنهاست!!!""
🚦تبیین شبهه: علت مصرف کالای خارجی، صرفا بالاتر بودن کیفیت یا پایین تر بودن قیمت نسبت به کالای مشابه داخلی است و با بهبود کیفیت و قیمت کالاهای ایرانی، دیگر شاهد مصرف کالاهای مشابه خارجی نخواهیم بود!
📚 پاسخ: بخش زیادی از مصرف کالای خارجی به جهت صرفه اقتصادی آن (کیفیت بهتر یا قیمت کمتر) نیست!!!
👈 مردم کالاهای خارجی که مشابه داخلی دارند را به یکی از چهار دلیل ذیل مصرف می کنند:
📌 1) به جهت صرفه اقتصادی بالاتر کالای خارجی (کیفیت یا قیمت بهتر). با این موضوع فعلا مشکلی نداریم؛
⭕️❌⭕️ اما سه دلیل دیگر برای مصرف کالای خارجی (منهای کیفیت و قیمت بهتر):
📌 2) برندگرایی: اینکه فلان نشان بر کالا درج شده است (با وجود اینکه کیفیت واقعی یا قیمت در بسیاری موارد از مشابه داخلی بدتر است)!
📌 3) تحت تاثیر تبلیغات: آنگاه که تبلیغات زیبا و جذاب تنها "توهم" کیفیت بهتر را ایجاد می کند!
📌 4) غفلت: نگاهی به کالاهای مصرفی خود (در منزل یا محل کار) بیاندازید. بی شک ده ها کالا را پیدا می کنید که خارجی هستند، بی آنکه قصد خرید کالای خارجی را کرده باشید! وقتی مردم تاکید بر خرید کالای داخلی ندارند، در اغلب موارد فروشنده برای سود بیشتر کالای خارجی ارائه می کند، بدون اینکه خریدار متوجه شود!
📛 پس بخش زیادی از مصرف کالای خارجی توجیه اقتصادی ندارد، بلکه به لحاظ اقتصادی به ضرر مصرف کننده است؛
🎯 پیشنهاد: برای خرید، به دنبال کالای ایرانی با کیفیت باشید. به احتمال خیلی زیاد پیدا می کنید. اگر نشد، آنگاه در مورد کالای خارجی فکر کنید؛
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ دکتر حجت الله عبدالملکی
◀️ ایتا، سروش و تلگرام:
drabdolmaleki_ir
◀️اینستاگرام:
https://www.instagram.com/dr.h.abdolmaleki
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸 #جنگ_اقتصادی، آخرین حربه دشمن| مانمیتوانیم شعار نفوذیها است
حجت الله #عبدالملکی، کارشناس مسائل اقتصادی:
🔹منظور از استقلال اقتصادی خودکفایی در تمام عرصهها نیست بلکه خودکفایی در کالاهای استراتژیک و تعامل سازنده و از موضع قدرت با دیگر کشورهای جهان است.
🔹در دوره پس از انقلاب اسلامی در هر سه هدف اقتصاد مقاومتی پیشرفت خوبی داشتهایم، کاهش اتکا اقتصاد کشور به نفت یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه اقتصاد است.
🔹20 درصد تحریمها خارجی و 80 درصد آن داخلی است، آنقدر در بوق تحریمهای خارجی دمیدهاند که دیگر کسی باور ندارد تحریم داخلی داریم.
🔹در اقتصاد مقاومتی بر نابودی تحریمهای داخلی تأکید میشود و اگر تحریمهای داخلی از بین برود به صورت خودکار تحریمهای خارجی نیز از میان برداشته خواهد شد.
🔹غربگرایان داخلی از جمله حسام الدین #آشنا و اندیشمندان غربی تقابل #تمدن_اسلامی و تمدن غرب را مبنای تعارض آمریکا و انقلاب اسلامی میدانند.
🔹یک تمدن برای شکل گیری نیازمند فرهنگ، علم و اقتصاد است که انقلاب اسلامی در دو رکن فرهنگی و علمی دستاوردهای بسیاری داشته است، اما در حوزه اقتصادی یک حرکت در خور تمدنی انجام ندادهایم و در حقیقت در اقتصاد انقلاب نکردهایم.
🌐 http://www.rasanews.ir/002UIV
🆔 @rasanews_agency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم |چهل سال افتخار - 17
🆔 @rasanews_agency
هدایت شده از خبرگزاری رسا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم| #فصل_چهلم قسمت سه
🆔 @rasanews_agency
هدایت شده از اخبار فوری✅
کلیات طرح استانی شدن انتخابات مجلس تصویب شد
🔹نمایندگان مردم در خانه ملت با ۱۵۵ رأی موافق، ۶۴ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۲ نماینده حاضر در صحن علنی با تصویب کلیات طرح استانی شدن انتخابات موافقت کردند.
🔹نمایندگان مجلس با ارجاع جزئیات طرح استانی شدن انتخابات به کمیسیون با ۱۸۶ رأی موافق، ۲۳ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۰ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
🔹بنابراین مقرر شد کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس ظرف مدت یک هفته به جزئیات این طرح رسیدگی کنند.
🆔 @Khabarefouri1
کانال اخبار فوری 👆 👆
هدایت شده از محمود معلمی
#چهل_حدیث_آخرالزمان چہـــل :
✳️۱- در آخـرالزمان، #ثروتمند شدن به وسیله ی #غصب و #تجاوز است. حضرت محمد(ص)
✳️۲- در آخرالزمان، به مؤمنان واقعی #ابله و #بی_عقل می گویند. امام صادق(ع)
✳️۳- در آخرالزمان، #ریا فراوان می شود. حضرت محمد(ص)
✳️۴- در آخرالزمان، از اسلام فقط #نام آن باقی می ماند. حضرت محمد(ص)
✳️۵- در آخرالزمان، #حق کاملا پوشیده می شود. حضرت علی(ع)
✳️۶- در آخرالزمان، #اسراف می ڪنند؛ حتی در آب وضو و غسل. حضرت محمد(ص)
✳️۷- در آخرالزمان، شب ها #دیر می خوابند و نماز #صبح قضا می شود. حضرت محمد(ص)
✳️۸- در آخرالزمان، مؤذّنان به مظلومان پناهنده می شوند. حضرت محمد(ص)
✳️۹- در آخرالزمان، #قبله ی مردان زنانشان خواهند بود. حضرت محمد(ص)
✳️۱۰-در آخرالزمان، مردم از #علما می گریزند. حضرت محمد(ص)
✳️۱۱-در آخرالزمان، مؤمن #پست و فاسق #عزیز می شود. امام حسن عسکری(ع)
✳️۱۲-در آخرالزمان، زنان #بد_حجاب و #عریان می شوند. حضرت علی(ع)
✳️۱۳-در آخرالزمان، علما را با لباس #زیبامی شناسند. حضرت محمّد(ص)
✳️۱۴-در آخرالزمان، اسلام چون #ظرف واژگون شده می ماند. حضرت علی(ع)
✳️۱۵-در آخرالزمان، برای حفظ دین باید از #محل_گناه گریخت. حضرت محمد(ص)
✳️۱۶-در آخرالزمان، گناه خویش را به گردن #خدا می نهند. حضرت محمد(ص)
✳️۱۷-در آخرالزمان، بعضی از علما #ریا کار می شوند. حضرت محمد(ص)
✳️۱۸-در آخرالزمان، #امت حضرت محمد(ص) هفتاد و سه گروه می شوند. حضرت محمد(ص)
✳️۱۹-در آخرالزمان، بهترین مونس مردم #کتاب است. امام صادق(ع)
✳️۲۰-در آخرالزمان، عبادت را وسیله برتری #طلبی می دانند. حضرت علی(ع)
✳️۲۱-در آخرالزمان، #حج را برای تجارت انجام می دهند. حضرت محمد(ص)
✳️۲۲-در آخرالزمان، سلامت دین در #سکوت بیشتر است. امام زمان(عج)
✳️۲۳-در آخرالزمان، #زشتی_ها افزایش می یابد. حضرت علی(ع)
✳️۲۴-در آخرالزمان، به علت گناه #باران در وقتش نازل نمی شود. حضرت محمد(ص)
✳️۲۵-در آخرالزمان، هر ڪس بیشتر در خانه بماند #ایمانش حفظ می گردد. امام باقر(ع)
✳️۲۶-در آخرالزمان، مؤمنان اعمالشان را با ریا انجام می دهند. حضرت محمد(ص)
✳️۲۷- در آخرالزمان، رشوه را به اسم #هدیه حلال می ڪنند. حضرت محمد(ص)
✳️۲۸-در آخرالزمان، گرد و غبار #ربا همه را فرا می گیرد. حضرت محمد(ص)
✳️۲۹-در آخرالزمان، حضرت #عیسی(ع) پشت سر امام #زمان (عج) نماز می خواند. حضرت محمد(ص)
✳️۳۰-در آخرالزمان، هر ڪه دینش را حفظ ڪند اجر پنجاه #صحابه پیامبر را دارد. حضرت محمد(ص)
✳️۳۱-در آخرالزمان، شیعیان واقعی با گریه بر امام حسین(ع) دل #مادرشان را شاد می ڪنند. حضرت محمد(ص)
✳️۳۲-در آخرالزمان، از فتنه ها به #قم پناه ببرید. امام صادق(ع)
✳️۳۳-در آخرالزمان، بعضی از مردم #گرگ_صفت می شوند. حضرت محمد(ص)
✳️۳۴-در آخرالزمان، مردم غصه از بین رفتن #دینشان را نمی خورند. حضرت محمد(ص)
✳️۳۵-در آخرالزمان، هیچ چیز سخت تر از مال #حلال و دوست با #وفا یافت نمی شود. امام هادی(ع)
✳️۳۶-در آخرالزمان، حفظ #زبان بهترین ڪار است. امام باقر(ع)
✳️۳۷-در آخرالزمان، مؤمن واقعی از غصه #آب می شود. حضرت علی(ع)
✳️۳۸-در آخرالزمان، در اوج فتنه ها به #قران پناه ببرید. حضرت محمد(ص)
✳️۳۹-در آخرالزمان، ارزش #دین در نظر مردم #پایین می آید و دنیا با #ارزش می شود. حضرت محمد(ص)
✳️۴۰-در آخرالزمان، مرد از زنش #اطاعت ڪرده و از پدر و مادرش #نافرمانی می ڪند. حضرت محمد(ص)
📚منبع ڪتاب چهل حدیث آخرالزمان
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷🕊
ترامپ چند روز پیش : ایرانیها وضعشان اصلاً خوب نیست، میخواهند مذاکره کنند!
این هفته: تعطیلی دولت اِمریکا وارد چهارمین هفته شده.۸۰۰ هزار کارمند چند هفتهست بدون حقوق موندن. بدهی آمریکا وارد ۲۲ تریلیون دلار شده(یک سوم بدهی جهان) جلوی کاخ سفید علیه تعطیلی دولت تظاهراته.
وضع کی خوب نیست؟!
#احمقهای_درجه_یک
🆔 @fetneh_plus
🆔 @fetneh_plus
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_میهمان
🔹جریانهای خطرناک و عمل انقلابی!
دکتر #محمدحسین_محترم
🔸۱- رهبر معظم انقلاب در فرازی از سخنان خویش در هفته گذشته با خطاب قرار دادن مسئولان دولتی برای مهار گرانیها و توجه به اقشار ضعیف جامعه در مقابل فشارهای دشمن که بر مسائل معیشتی مردم تمرکز کرده است، از مسئولان گلایه کردند که «چرا با وجود تذکرات مکرر، جریانها و افرادی ظالمانه منابع کشور را میبلعند و با دلالبازی و انحصارطلبی در تجارت و کارشکنی در راه تقویت تولید داخلی مانع پیشرفت کشور میشوند». قبلا نیز پس از آشفتگی بازار ارز بهدنبال اختصاص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی که به ارز جهانگیری مشهور شد، رهبرمعظم انقلاب با بیان اینکه «هجده میلیارد دلار ارز بر اثر بعضی از بیتدبیریها و بیتوجّهیها دست افراد سوءاستفادهچی و قاچاقچی و مفسد اقتصادی افتاد»، تذکر داده بودند «وقتی ارز و سکه بهصورت غلط تقسیم میکنند، دنبال کسی «میگیرد» میگردیم درحالیکه تقصیر عمده متوجّه آن کسی است که «داده»؛ او را باید دنبال کرد.»
۲- خطاب و عتاب هفته گذشته رهبری به مسئولان همزمان شده با بررسی بودجه در مجلس و سخنان رئیس سازمان برنامه و بودجه مبنی براینکه ۹۳۴ هزار میلیارد تومان یارانههای پرداختی پنهان است که بخش مهم آن به شرکتهای دولتی اختصاص دارد و معلوم نیست چگونه هزینه میشود و در لایحه بودجه هم ذکر نمیشود. از سوی دیگر از میزان افرایش ۴۰۰ هزار میلیاردی بودجه ۹۸ ، ۳۰۰ هزارمیلیارد تومان فقط مربوط به افزایش بودجه شرکتهای دولتی است که میزان آن به هزار و ۲۷۴ هزار میلیارد تومان رسیده و در سالهای اخیر هیچگاه در مجلس مورد بررسی قرار نگرفته است. همچنین بهگفته رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس«حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان مابهالتفاوت به کالاهای اساسی پرداخت میشود که از این میزان
۲۰ تا ۳۰ درصد به دست مردم میرسد و ۷۰ درصد رانت است»!
۳- آقای نوبخت ادعا کرده «چون منابع یارانهها افزایش نیافته، اگر میخواهید یارانهها را زیاد کنیم، باید قیمت حاملهای انرژی از جمله بنزین افزایش یابد». این ادعا بهنظر میرسد بیشتر پوپولیستی و برای انحراف افکار عمومی است.چراکه اولا در دولت آقای روحانی با افزایش ۶۶درصدی منابع هدفمندی ناشی از فروش داخلی فرآوردههای نفتی و گاز طبیعی، افزایش ۲۵ تا ۱۵۰درصدی قیمت بنزین و گاز بخش خانگی و افزایش ۵۵ درصدی مصرف گاز طبیعی و ۱۷درصدی مصرف بنزین فقط در دولت یازدهم بودیم. ثانیا درآمدهای هدفمندی یارانهها برخلاف اظهارات مکرر مقامات ارشد دولتی و براساس آمار و ارقام بالا که در جداول بند الف تبصره ۱۴ بودجه ۹۷ ذکر شده،حدود ۱۰۰ میلیارد تومان است. ثالثا برخلاف ادعای آقای نوبخت عدم افزایش قانونی میزان یارانه نقدی ناشی از یک تصمیم سیاسی و نه اقتصادی است چراکه باتوجه به افزایش منابع هدفمندی، دولت طبق قانون میبایست و میتوانست میزان یارانههای نقدی را افزایش دهد. رابعا اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور در جلسه توسعه استان سیستان و بلوچستان تاکید داشت «نباید به مردم دروغ گفت». لذا انتظار میرود دولت با مردم صادق باشد و صادقانه بگوید که علیرغم وجود منابع کافی، چرا میزان یارانه نقدی را افزایش نداده و به دلایل سیاسی– انتخاباتی ترجیح میدهد این بودجه را خرج امور دیگری کند؟ خامسا اگر نباید به مردم دروغ گفت که نباید گفت، با این سخن آقای ظریف چه باید کرد و شما چه کردید که اذعان کرد «هدف از امضاء برجام اقتصادی نبود اما برای اینکه برجام را امضا کنیم، توافق هستهای را به مطالبات اقتصادی مردم گره زدیم»!؟
۴- هرسال دولت برای پرداخت ۴۵ هزارتومان یارانه مردم عزا میگیرد اما از بودجه رانت زا و غیرشفاف شرکتهای دولتی که با اصل ۵۲ قانون اساسی مغایرت دارد ، شاد و مسرور است!. اصل ۵۲ قانون اساسی میگوید «تمامی درآمدهای دولت باید به خزانه کل کشور واریز شود» این در حالی است که درآمد بسیاری از شرکتهای دولتی به خزانه واریز نمیشود و از سهم ۷۵درصدی شرکتهای دولتی از کل بودجه کشور، فقط سه شرکت دولتی به تنهایی ۹۰۰ هزار میلیارد تومان آن را میبلعند. نکته مهم این است در حالیکه یارانه نقدی ۸۰ میلیون ایرانی بدون هیچگونه رانتی و بهطور عادلانه توزیع میشود و در مقابل یارانههای پنهان و بودجه شرکتهای دولتی محل رانت و فساد بزرگ اقتصادی هستند، دولت در بودجه سال آینده تصمیم گرفته...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152090
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹 کاهش نقش و مشارکت مردم در طرح استانی شدن انتخابات مجلس
🔸 طرح استانی شدن انتخابات مجلس میتواند به کاهش مشارکت مردم و همچنین نادیده گرفته شدن مشکلات آنها از سوی نمایندگان ختم شود.
روزنامه وطن امروز با اشاره به تصویب کلیات طرح استانی شدن انتخابات نوشت: صاحبنظران طراحی نظامهای انتخاباتی، اساتید دانشگاه، جامعه دانشگاهی، پژوهشکدهها و اندیشکدههای کشور ایرادات متعددی را بر الگوی انتخاباتی در دستور کار مجلس وارد کردهاند، مضاف بر اینکه بنا بر نظر اداره کل تدوین قوانین، اشکالات شورای نگهبان بر این طرح همچنان باقی است.
براساس مفاد این طرح، در کشور به تعداد استانها، حوزههای انتخابیه مادر خواهیم داشت و آرای مردم در انتخاب تکتک نمایندههای استان تاثیرگذار خواهد بود و همچون گذشته محدود به شهر یا مجموع چند شهر کوچکی که ساکن آنها هستند، نخواهد بود. به عبارت دیگر، رأیدهندگان قادر خواهند بود برخلاف گذشته که فقط نماینده حوزه انتخابی خود (شهر یا چند شهر کوچک) را انتخاب میکردند در انتخاب تمام نمایندههای استان محل سکونت خود تأثیرگذار شوند.
هدف اصلی طراحان استانی شدن انتخابات، فراهم کردن بستر رسیدگی بیشتر نمایندگان مجلس به امور ملی عنوان شده اما در مقابل منتقدان، مهم شدن بیش از حد مرکز استان و تبدیل شدن به آرای پرزور، محروم شدن اقلیتهای قومی و مذهبی از داشتن نماینده مجلس، افزایش تاثیر پول در انتخابات و وابستگی نمایندگان به نهادهای قدرت و ثروت، کاهش مشارکت در انتخابات ناشی از بیتفاوتی مردم، غیرپاسخگو شدن نمایندگان در قبال مردم، اختلافات قومی مذهبی پساانتخاباتی و قطع ارتباط با مردم با شعارعمل به وظایف ملی را از تبعات سوء آسیبهای تصویب این طرح قلمداد کردهاند. کاهش مشارکت در انتخابات یکی از مشکلات اصلی این طرح خواهد بود. نکتهای که باید به آن توجه داشت این است که در هیچ کشور توسعهیافتهای چنین نظام انتخاباتیای که در طرح ارائه شده، وجود ندارد. در هیچ کشور توسعهیافتهای نظام انتخاباتی در سطح استان بر مبنای نظام انتخاباتی اکثریتی برگزار نمیشود. در کشورهایی که انتخابات پارلمانی بر مبنای نظام اکثریتی برگزار میشود، حوزههای انتخابیه، اکثریتی تکنمایندهای هستند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152081
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹 به جای کاهش بودجههای فرهنگی حقوقهای نجومی و هتلهای اختصاصی را محدود کنید
🔸 دولت به جای کاهش بودجههای فرهنگی، بودجههای دولتی را صرف هتلها و تفریحگاههای اختصاصی سازمانها و ادارات دولتی میشود، محدود کند.
عبدالله گنجی در سرمقاله روزنامه جوان نوشت: بودجه همه دستگاههای فرهنگی اعم از صداوسیما، وزارت ارشاد و سایر نهادها و مؤسسات فرهنگی 5 /2 درصد بودجه عمومی و 7 /0 درصد (کمتر از یک درصد) بودجه کل کشور است. دو سال است این بخش از بودجه کل کشور از کلیت آن انتزاع و در شبکههای اجتماعی همانند پول دزدیده شده و به یغما رفته مورد تمسخر و هجمه قرار میگیرد. امسال همانانی که این مهندسی اطلاعرسانی را انجام دادند دم خروسشان به دو طریق بیرون زد؛ هم مستقیماً علیه آن صحبت کردند و هم با لابیگری آن را کاهش دادند. اما مسخره کردن نهادهای فرهنگی کشور در فضای مجازی و کاهش چشمگیر بودجه فرهنگی را نمیتوان صرفاً به کاهش بودجه کشور نسبت داد. قبلاً که بودجه فرهنگی کاهش هم نیافته بود، مقام معظم رهبری به دولت ما قبل نسبتبه مظلومیت فرهنگ هشدار دادند. اکنون این مظلومیت مضاعف شده است.
ریشه و مبنای این کاهش را باید در نگرشی دید که درصدد است و بارها اعلام کرده است: حکومت چه کار به فرهنگ دارد؟ حکومت چه کار به بهشت رفتن مردم دارد و... اینچنین شرایطی را ساختند که گویی بودجه فرهنگی را از شکم مردم گرسنهای درمیآورند که در حال تلف شدن هستند، اما بخشهای دیگر بودجه مربوط به مردم سیر شده است. بنابراین جریانی در سالهای اخیر سعی کرده است، مشکلات مردم را بهانهای برای ایجاد دوراهی انقلاب- معیشت قرار دهد و هرآنچه مقوم هویت فرهنگی و دینی ماست را پشت معیشت مردم برده و سلاخی کند. واقعاً سؤال این است که چرا بودجه شرکتهای دولتی، حقوق مدیران شرکتهای وزارت نفت، حقوق وزیران و معاونین و... به شبکههای اجتماعی نمیآید؟ چرا حقوقهای 25 میلیونی به 20 میلیون تبدیل نمیشود تا نهادهای فرهنگی کشور را مقابل مستضعفین قرار ندهند؟ چگونه این فرهنگ را ساختند که اگر بودجه دانشگاه رشد کند درست و نوعی پرستیژ است، اما اگر طلاب بیمه شوند هدر رفتن بودجه و مفتخوری است؟
بدون تردید این ادبیات بازی کردن با بنیادهای فکری- فرهنگی مکتب و انقلاب ماست و کمتر از خیانت نمیتوان نامی بر آن نهاد. باور کنید اگر هزینهای که صرف هتلها، مهمانسراها و تفریحگاههای اختصاصی سازمانها و وزارتخانهها در شمال و... میشود قطع شود میتوان چالههای بزرگی را با آن پر کرد. عجیبتر آنکه بودجههای فرهنگی و دینی کشور در زمان صدارت یک شخصیت حوزوی در رأس قوه مجریه کاهش مییابد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152080
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از فرهنگی
♦️جزئیات جدیدی از جلسه میرحسین موسوی با "رهبر انقلاب" پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 88
🔹محمدحسین صفارهرندی ( وزیر ارشاد وقت) : آنطور که برای من نقل کردند، در دیداری که ظاهرا عصر روز 24 خردادماه 88 آقای موسوی خدمت "رهبر انقلاب" می رسند. حرف های مختلفی رد و بدل شده ولی آن قسمتی که برای ما موضوعیت دارد، این است که رهبر انقلاب وقتی به آقای موسوی اعتراض می کنند که چرا موضوع را به کف خیابان می کشید، مگر شما خودتان نمی دانید که وقتی این حرکت انجام می شود، دیگر ادامه آن در دست شما نخواهد بود و دیگران این تحرک را راهبری و هدایت می کنند؟
🔹موسوی هم می گوید مردم خیال می کنند حق آنها ضایع شده است و می خواهند احقاق حق کنند. مقام معظم رهبری می فرمایند که این کارها راهش نیست و شما مردم را توجیه کنید که این کار درستی نیست و باید از جانب شما این حرف ها به جامعه منعکس شود. خود شما هم طرفدار هرج و مرج نیستید
🔹پس از این فرمایشات رهبر معظم انقلاب، آقای موسوی می گوید من رسانه ای در اختیار ندارم که بخواهم از آن طریق به جامعه پیام بدهم. مقام معظم رهبری فرمودند چرا؟ موسوی می گوید سایت های من را فیلتر کرده اند. مقام معظم رهبری هم به دفتر می فرمایند به شورای عالی امنیت ملی بگویید که سایت های آقای موسوی را رفع فیلتر کنند
🔹اواخر شب بود که از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با من به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تماس گرفتند و گفتند که دستوری آمده است که فیلتر اعمال شده در مورد سایت های آقای موسوی برداشته شود
🔹معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد نیز به دلیل عضویت در کمیته تعیین مصادیق عمل مجرمانه در فضای مجازی، هماهنگی لازم را انجام داد و رفع فیلتر انجام شد
🔺فردای آن دیدار که این بزرگواری از سوی "رهبر انقلاب" صورت گرفت و سایت رفع فیلتر شد، اولین مطلبی که آقای موسوی در سایت منتشر کرد، پیام دعوت به حضور خیابانی برای راهپیمایی بدون مجوز ۲۵ خرداد بود. یعنی درست عکس آن چیزی که اخلاقاً و عملاً در حضور مقام معظم رهبری تعهد کرده بود که اگر سایتش رفع فیلتر شود با مردم حرف بزند و بگوید تکلیف اعتراضات را نمی شود کف خیابان تعیین کرد، انجام داد/ خبرآنلاین