✅ جایگاه مبارزه با لیبرالهای وطنی در اندیشه امام خمینی(ره)
◀️کلمات امام(ره) در سال آخر یعنی: خط بعد از من، خط مبارزه با لیبرالها و غربزدههاست!
🔻مرحلۀ جدید مبارزه با #غرب_گرایی آغاز شده!
#استاد_پناهیان:
🔹امام(ره) کلاً 11بار از کلمۀ لیبرال استفاده کرده که 10بارش در سال آخر عمرشان بود. این یعنی «خط بعد از من، خط مبارزه با لیبرالهاست»! و تماماً در کنار کلمۀ لیبرالها از کلمۀ منافقین(یعنی همان تروریستها) هم استفاده کرد؛ که نشان میدهد این دو همیشه با هم هستند.(قم- 96.3.2)
🔹امام(ره) فرمود: ما از شرّ #رضاخان و #محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شرّ تربیت یافتگان #غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت! اینان برپادارندگان سلطۀ ابرقدرتها هستند(صحیفۀ امام،ج15،ص446)
🔹حضرت امام(ره) 18 بار از کلمۀ اسلام آمریکایی استفاده کردند که 17 بارش در دو سال آخر عمر شریفشان بوده. 15 بار از این 17بار، بعد از پذیرش قطعنامه بوده. حضرت امام اواخر احساس میکردند جریانی توی خود همین بچههای انقلابی، دنبال اسلام آمریکایی و به تعبیر خودشان، اسلام راحتطلبی و اسلام سازش هستند.(بیت رهبری، 1393/01/15)
🔹در ادبیات امام(ره) کسانی که فرهنگ لیبرالی را در جامعه منتشر میکنند با افراطیونی که سرمیبُرند هیچ تفاوتی ندارند. حضرت امام(ره) در طول حیات شریفشان ده مرتبه از کلمۀ «لیبرالها» استفاده کردند که هر ده مرتبه در سال آخر عمر ایشان است و هر ده مرتبه در کنار کلمۀ «لیبرالها» از کلمۀ «منافقین» استفاده کردهاند. چون لیبرالها خودشان را میانهرو و معتدل نشان میدهند و منافقین هم یک چهرۀ افراطی دارند. حضرت امام(ره) چهرۀ خشن منافقین را اینگونه توصیف میکنند: «ما باید مدافع افرادى باشیم که منافقین سرهاشان را در مقابل زنان و فرزندانشان در سر سفره افطار گوش تا گوش بریدند ...کسانى که از منافقین و لیبرالها دفاع مىکنند، پیش ملت عزیز و شهیددادۀ ما راهى ندارند.»(صحیفۀ امام،ج21،ص326) تا وقتی به اینجا نرسیم که مانند امام، به لیبرالها و تروریستهای خونآشام به یک چشم نگاه کنیم، نمیتوانیم عضو جبهۀ مقاومت باشیم و به خوبی از حق دفاع کنیم.(جشنوارۀ عمار، 1392/10/20)
🚨کار نیروهای دلسوز در #روشنگری تمام نشده است و وارد مرحلۀ تازهای از مبارزه با #غرب_گرایی که ریشۀ تمام مشکلات جامعۀ ماست شدهایم. در آینده، از مرحلۀ تازهای که پیشرو داریم و #بایدها و #نبایدهای آن بیشتر با هم سخن خواهیم گفت.
(یادداشت حجت الاسلام پناهیان پس از انتخابات۹۶)
@Bayyenatt
🔴 میانجیگری یا ابزار فشار جدید؟!
🔸 قرار است شینزو آبه نخست وزیر ژاپن ۲۲ خرداد به تهران سفر کند.
هرچند گفته میشود وی برای میانجیگری بین ایران و آمریکا به ایران میآید اما واقعیت این است که آمریکاییها فشار تهدیدات نظامی را به #فشار_روانیِ دیپلماتیک تغییر دادهاند. هر دو با یک هدف و کارکرد مشخص: شکستن مقاومت ایران و بازگرداندن ایران به پای میز مذاکراتِ بدونِ نتیجه.
به عبارت دقیقتر شینزو آبه و سایرین، یک میانجی نیستند بلکه گزینه جدید فشار بر ایران بهحساب میآیند.
🗓 اما نکات گفتنی:
🔻۱. در دور جدید، چرا ژاپن و سپس آلمان و ...؟
🔹الف. نخست وزیر ژاپن حامل بسته وسوسهکننده اقتصادی است. کشورهایی همانند عمان و... صرفا حامل پیام هستند و نمیتوانند ترغیب کننده ایران برای ورود به مذاکرات باشند.
🔹ب. ژاپن و سایر میانجیها همانند آلمان، در مقابل بسته پیشنهادی اقتصادی، انتظار دارند ایران به میز مذاکرات چینش شده توسط آمریکا با موضوع منطقه و موشکی، بازگردد.
🔻۲. در واقع آمریکا در دور جدید فشارها، با ناامیدی از فشار نظامی، یک دوی استقامت علیه ایران را با بهکارگیری ژاپن ، آلمان ، کره جنوبی ، هند و ... آغاز کرده است. این کشورها نیز با پیشنهاد یک بسته اقتصادی، در یک پروسه زمانی، پی در پی ایران را تحت فشار قرار خواهند داد.
🔻۳. (مهم) پیشنهادات، اقتصادی و #تاکتیکی است و درخواستها، منطقهای، نظامی و #راهبردی؛ از این رو مذاکره در این شرایط آرایش شده، یک وقتکشی طولانیِ بدون نتیجه و نسیه برای ایران و پُرنتیجه و نقد برای ترامپ است. مهم این است که مسئولان ایرانی دچار خطای محاسباتی نشوند و بدانند که #ترامپ بیشترین و فوریترین نیاز را به این مذاکرات دارد و نه ایران.
📚به کانال #تبیین بپیوندید:
️http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
1.pdf
623.1K
✍️«سودای عربستان در رقابت با ایران در زمین عراق» #گزارش_تحلیلی @kooyesimorgh
پروژه ۲۰۴۰ استنفورد تا آمارهای بینالمللی.pdf
290.2K
https://eitaa.com/e_beman
راهبرد نظامی گری ترامپ در ژئوپلتیک خاورمیانه.pdf
295.5K
https://eitaa.com/e_beman
اپوزيسيون و خط فريب افکار عمومي.pdf
317.5K
https://eitaa.com/e_beman
توهم برخی دولتیها درباره پیروزی دموکراتها
گروهی از اصلاحطلبان و برخی دولتمردان با طرح ادعای اینکه ایران فرصت بزرگی را در دوره اوباما از دست داد و این فرصتسوزی سبب ضربه خوردن کشور در دوره ترامپ شد، با طرح دوگانه کاذب «دموکراتهای خوبـ جمهوریخواهان بد» اینگونه القا میکنند که اگر صبر کنیم تا یک دموکرات به کاخ سفید بیاید، همه مشکلات برجام رفع خواهد شد. این ادعا در حالی مطرح شده که بررسیها نشان داده است دموکراتها و جمهوریخواهان علیرغم اختلافات، در موضوع دشمنی با ایران اختلافی نداشته و هدف مشترکی دارند.
محرمانه
♦️ ۵۲ درصد مبلغ سپرده های بانکی کشور تنها در اختیار چهار دهم درصد (۰.۴%) مشتریان است
🔻 احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
۴۰۳ میلیون حساب بانکی در کشور وجود دارد.
۵۲ درصد مبلغ سپرده های بانکی کشور تنها در اختیار چهاردهم درصد مشتریان است. ۹۶ درصد مبلغ سپرده های حقوقی تنها در اختیار ۳ درصد سپردهگذاران است. این اعداد و ارقام فاجعهبار، مایه خجالت و شرمندگی و نمایانگر فقر جامعه است.
کنار گذاشتن امر به معروف و نهی از منکر موجب این بی عدالتیها شده و وضع کنونی را ساخته است.
یک فرد قمهکش تنها به یک نفر آسیب می رساند، اما یک مدیر بانکی که ۲ هزار میلیارد تومان وام می دهد بدون خونریزی به هزاران نفر آسیب می زند/ایسنا
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید