فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️دلیل آزادی جیسون رضائیان
#استاد_علی_اکبر_رائفی_پور
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️پاسخ عالی نقش اول سریال گاندو به شخصیت وزارت خارجهای که یک نیروی امنیتی را "بچه" خطاب کرده بود:
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
⭕️ فرمانده کل #سپاه:
🔹 دلیل آن که دشمن ما را تحریم کرد این بود که ما برای دانش تحریم شدیم نه برای سلاح، دشمن میداند که سلاح هستهای نمیسازیم.
🔹 #رهبرانقلاب هم بارها اعلام کردهاند در اسلام سلاح هستهای معنا ندارد، زیرا در منطق اسلام احیای انسان مانند احیای بشر است، اما دشمن از قدرت ما میترسد.
🔹 امروز #آمریکا گرفتار فقدان در استراتژی است و نمیتواند تغییر ایجاد کنند، چرا که تکیهگاههای منطقهای آمریکا متزلزل شدهاند.
🔹آمریکا روزهای آخر خود را در غرب آسیا میگذراند.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
ترديدآفرينان در انتخابات رهبر معظم انقلاب اسلامي در بخشي از فرمايشهاي خود در جمع مسئولان قوه قضائيه، با اشاره به حضور حماسي ملت ايران در انتخابات 40 سال گذشته، به رغم همه كارشكنيهاي نظام سلطه و ايادي آنها در داخل كشور فرمودند: «حالا آخر امسال هم يك انتخاباتي هست. باز هم با وجود بعضي از ترديدآفرينيهايي كه بعضي از افراد ميكنند، من ميدانم كه مردم با شور و شوق در اين انتخابات شركت خواهند كرد. اينها عظمت ملت ايران را نشان ميدهد.»
در حاليكه استكبار جهاني و كشورهاي وابسته به آنها در منطقه براي دلسرد كردن مردم در پاي صندوقهاي رأي برنامهريزي كرده و سمپاشي ميكنند، برخي گروههاي سياسي داخل كشور نيز خط تحريم را با اهداف متفاوتي دنبال ميكنند. تحريمكنندگان و به تعبير رهبر معظم انقلاب ترديدآفرينان داخلي چند دستهاند.
1ـ كساني كه مزيت و برتري خويش در رقابتهاي انتخاباتي را تعامل با غرب و خوشبيني به آمريكا تعريف كرده و اينك با رفتار ترامپ كه در واقع چهره بدون روتوش ايالات متحده را به نمايش گذاشته، حرفي براي گفتن ندارند.
2ـ دسته دوم كساني هستند كه با همين نگاه در انتخابات گذشته به مردم وعده و وعيد داده و آنها را به نتايج سرشار اقتصادي ناشي از مذاكره و گفتوگو با آمريكا دلخوش كرده بودند؛ اما با تشديد تحريمهاي آمريكا مواجه شده و به مراتب شرايط بدتري را براي مردم ساختهاند. اين جماعت اكنون نگران پايگاه رأي خود هستند و احتمال باخت خود را زياد ميدانند. ضمن آنكه در صورت روبهرو شدن با مردم بايد پاسخگوي تحليلهاي غلط خود نيز باشند. كساني كه مقاومت در مقابل آمريكا را عامل مشكلات كشور معرفي كرده و راه حل را مذاكره و گفتوگو معرفي ميكردند، اكنون بايد از گزافههاي خود دفاع كنند. آنها كه معتقد بودند براي زيستن بايد با كدخدا راه آمد، اكنون بايد بگويند چرا شيوه مذاكره و سازش جواب نداد.
3ـ دسته سوم كساني هستند كه براي تئوريزه كردن تحريم دست به كار شده و راهبرد «مشاركت مشروط» را پيشنهاد ميكنند. اينها ميگويند شرط ما براي حضور در رقابتهاي انتخاباتي تأييد صلاحيت عناصر اصلي ماست و ما ديگر حاضر به رقابت با نيروهاي دست دوم و چندم خود نيستيم. اين ايده در واقع ادامه همان راه تحريم است؛ اما با توجيهي كه ميتواند توپ را به زمين نظام بفرستد و در واقع شوراي نگهبان را مقصر كاهش آرا نشان دهد.
دو مزيت ديگر طرح مشاركت مشروط بر تحريم براي طراحان آن اين است كه اولاً راهبرد تحريم را عاقلانه و منطقي جلوه ميدهد و آن را از دامنه مخالفان تعديل ميكند. ثانياً با فشار به شوراي نگهبان چند هدف با يك تير دنبال ميشود: يكي اينكه ممكن است امتيازاتي را به دنبال داشته و تعدادي از نيروهاي مسئلهدار خود را وارد مجلس كنند كه بسيار بعيد است به چنين هدفي دست يابند. دوم اينكه اگر امتيازي كسب نكردند نظارت استصوابي را عامل كاهش مشاركت معرفي كنند نه وضعيت اقتصادي كه خود عامل آن هستند و در واقع از اين طريق بخشي از فشارهاي متوجه خود را به سوي نظام و شوراي نگهبان سوق دهند.
به دنبال واكنشهاي منفي به طرح تحريم و مشاركت مشروط، اينك «مشاركت مشروط منطقهاي» در دستور كار قرار گرفته كه به معناي تحريم در مناطقي و حوزههايي است كه كانديداي مدنظر آن جريان تأييد صلاحيت نشده باشد.
4ـ در دسته چهارم كساني قرار دارند كه وضعيت فعلي و نابسامانيهاي اقتصادي را عامل كاهش مشاركت ميدانند و براي مستندسازي مدعاي خود اقدام به نظرسنجيهايي نمودهاند كه نشان ميدهد بيش از دو سوم واجدان رأي در پاي صندوق نخواهند آمد. هدف اين گروه فشار به نظام براي تن دادن به مذاكرات ذليلانه و مورد نظر ترامپ است. اين نظرسنجي زودهنگام و حساب شده را روزنامهاي انجام داد كه پس از مورد هدف قرار گرفتن پهپاد متجاوز آمريكا، خويشتنداري ترامپ را ستايش كرده و از آن به «لطف ترامپ» تعبير كرد و پيشنهاد داد وقتي ترامپ ماشه شليك را نچكاند، ما بايد ماشه مذاكره را بچكانيم.حسین عبداللهی
شرایط کاملاً متفاوت
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، اسفند ماه برگزار خواهد شد و از همین حالا جریانهای سیاسی در پی طراحی راهبردها و برگزیدن تکنیکهای انتخاباتی هستند، اما نکته قابل توجه شرایط کاملاً متفاوت دو جریان سیاسی کشور است؛ اصولگرایان خود را به پیروزی در انتخابات بسیار نزدیک میبینند تا آنجا که «محمدرضا باهنر» اعلام کرده است: «زمینه برای رأیآوری اصولگرایان فراهم است»؛ اگرچه برخی طیفهای درونی این جریان تلاشهایی جداگانه برای ورود مستقل به انتخابات را در دستور کار دارند، ولی ریشسفیدان اصولگرا از سازوکار جایگزین «جمنا» برای وحدت در انتخابات رونمایی کردند. اما شرایط در طیف اصلاحات کاملاً دگرگون است، اصلاحطلبان که پیروز مطلق انتخابات مجلس دهم و شورای پنجم در تهران بوده و در انتخاباتهای ریاستجمهوری یازدهم و دوازدهم نامزد مورد حمایت آنها راهی پاستور شد، اینبار چشمانداز روشنی در برابر خود نمیبینند و تصمیمسازان اصلاحات در سردرگمی به سر میبرند، در حالی که حتی فردی چون «بهزاد نبوی» میگوید باید در انتخابات شرکت کرد و تضعیف نهاد انتخابات به صلاح نیست. چهرههایی چون «حجاریان»، «تاجزاده» و دیگران از تحریم یا در بهترین حالت انتخابات مشروط حرف میزنند؛ چرا که معتقدند بخت اصلاحطلبان برای بردن انتخابات اسفند ماه نزدیک به صفر است، مگر اینکه بتوانند با تضعیف شورای نگهبان، چهرههای رادیکال خود را به میدان آورده و زمین بازی انتخابات را تغییر دهند. البته برای تحقق این شعار از یک سو سعی میکنند حربه انتخاباتی خود را در پس مطالبهها و مطلوبهای نظام، مانند مشارکت حداکثری پنهان کنند. چنانکه «فیضالله عربسرخی» به تازگی در مصاحبه با روزنامه «همدلی» گفته است: «اگر نظارت استصوابی نباشد، مشارکت در انتخابات بالا میرود» و از سوی دیگر، نظام را به نوعی تهدید میکنند که اگر اجازه حضور چهرههای مورد نظر اصلاحطلبان در انتخابات داده نشود، براندازان به میدان میآیند یا به تعبیر دقیقتر براندازان را به میدان میآوریم! چنانکه رئیس دولت اصلاحات به تازگی گفته است: «اگر مردم از اصلاحات مأیوس شوند، اندک اندک ذهنیت براندازی قوت میگیرد و ممکن است خدایی نکرده بتوانند موفق شوند.»
🔴«ویزای اربعین» چه زمان حذف میشود؟
♦️سرکنسول ایران در شهر نجف:ویزای عراق برای ایرانیها در مناسبت اربعین به مدت 12 روز لغو میشود.
♦️با توجه به توافق صورتگرفته میان دو کشور، روادید عراق برای زائران ایرانی از 17 تا 28 ماه صفر، برابر با 24 مهر تا 5 آبانماه 1398 برای مناسبت اربعین حذف شده است.
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یادآوری /پشت پرده کودتای 18 تیر سال 78
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش