61.pdf
734K
نسخه pdf
نشریه الکترونیکی هدایت/شماره17
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
63.pdf
334K
نسخه pdf
یادداشت/ محورهایی برای تبیین جنگ روایت ها در پس لرزه های گرانی بنزین
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢روایت حجت الاسلام عالی
از امام باقر علیهالسلام در مورد انقلاب اسلامی ایران و اتصالش به ظهور امام زمان عج
(ان شاء اللَّه)
برای اطمینان قلوب اون دوستانی که از سرنوشت این انقلاب نگرانند.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 ادرس کانال ما در ایتا و سروش:
http://eitaa.com/salehinrasad ایتا
http://sapp.ir/salehinrasad سروش
┄┅✼❁•﷽ •❁✼┅┄
🔵 مطالبه مجموعه رسانهای #ساج #اتحادیه_عماریون و#372گروه #ولایی متحد از اپراتورهای تلفن همراه برای اجرای طرحی که بر زمین مانده است(حفظ حقوق تولید کنندگان محتوا)!
🛑امروز به واسطه فروش ترافیک داخلی و بین المللی اپراتورهای تلفن همراه و ارائه دهندگان خدمات مبتنی بر وب به سودهای بسیار کلان و بالایی میرسند. درآمدهایی که حاصل تولید محتوای اندیشمندان و نخبگان کشوری است.
🎗 #مطالبه مجموعه رسانهای #ساج #اتحادیه_عماریون و #372گروه #ولایی_متحداز اپراتورهای تلفن همراه، پیام رسانها، استارت آپها و شبکههای اجتماعی داخلی و وزارت ارتباطات اجرای طرحی است که بدین شرح بوده است 👇
[1⃣]. #اپراتورها: اختصاص 25 تا 30% درآمد حاصل از فروش اینترنت داخلی به ابزارهای انتشار محتوا از جمله پیام رسان، جستجوگر، شبکه های اجتماعی و استارت آپ های فعال در شبکه اینترنت داخلی.
[2⃣]. پیام رسانها، شبکه های اجتماعی و استارت آپها: اختصاص 50% از درآمد دریافتی از بند 1(اپراتورها) به تولید کنندگان محتوای عرضه شده در بستر خود.
🛑برای درک بهتر جزئیات طرحی که مسکوت مانده، به ذکر این مثال بسنده میکنیم 👇
فرض کنید یک تولید کننده محتوا(مدیر کانال، مدیر صفحه اجتماعی یا تیم تولید محتوای مدیا) یک کلیپ 10مگابایتی را تولید و در بستر مجازی خود(کانال، صفحه مجازی و...) بارگزاری کند و فرض کنیم میزان دانلود این فیلم 10.000 بار از کانال شخصی شما باشد، به این ترتیب مخاطبان به میزان 100 گیگ اینترنت را صرف دانلود این کلیپ خواهند کرد و این یعنی یک درآمد حدودا 150 هزارتومانی برای اپراتورهای تلفن همراه.
اگر 30% این مبلغ مطابق بند1 به مثلا #ایتا واریز شود، ایتا نیز موظف میشود که 50% درآمد را به انتشار دهنده محتوا یا همان مدیران کانال ها و صفحات مجازی پرداخت کند یعنی بدین صورت 👇
100گیگ×1500= 150.000 درآمد اپراتورها تومان
150.000×30%= 45.000 تومان درآمد ایتا
و 50% این مبلغ یعنی 22.500 تومان درآمد یک کانال از فقط یک کلیپ 10مگابایتی خواهد بود.
🛑مزایای این طرح:👇
{1⃣} حمایت مالی از پیام رسانها، شبکههای اجتماعی، جستجوگرها، استارت آپها و کسب و کارهای داخلی که مبتنی بر شراکت در کسب درآمد حاصله از فروش اینترنت داخلی است.(تسهیم درآمد)
{2⃣} حمایت از بستر تولید و نشر محتوای داخلی از جمله نویسندگان، برنامه سازان و سازندگان کلیپ و عکس و...
{3⃣} ایجاد انگیزه برای انتقال فعالیت کسب و کارهای اینترنتی، کانالها، صفحات مجازی و... برای حضور مستمر در بستر شبکه اینترنت داخلی(با توجه به تضمینی بودن درآمد حاصله از این طرح)
{4⃣} در بعد کلان با افزایش مصرف اینترنت داخلی، علاوه بر افزایش سرعت خدمات دانلود و آپلود حداقل 10 برابری، مانع از خروج ارز از کشور خواهد شد.
{5⃣} با اجرای این طرح علاوه بر اینکه بیگ دیتا کشور به خارج از کشور منتقل نخواهد شد، بلکه دست رقیبان اطلاعاتی سیاسی کشور را از پایش افکار عمومی مردم بزرگ ایران کوتاه خواهد کرد. ان شاء الله
💥لذا مطالبه ما از وزارت ارتباطات و اپراتورهای تلفن همراه اجرای طرحی است که به صورت کارشناسی شده تدوین شده بود و متاسفانه با کارشکنی برخی مدیران بالا دستی اجرا نشد.
#تسهیم_درآمد
پ.ن: این مطالبه، همان اجرای طرح Content Family است./اعداد فوق فقط برای تقریب ذهنی استفاده شده است.
💥 ما برای وصل کردن آمدیم؛
📮 #ساج
🆔http://eitaa.com/joinchat/4107337742Cfbf67e746b
📮 #اتحادیه_عماریون (1393)
http://eitaa.com/joinchat/1402798098Ca9059909e5
┄┅✿❀🌹❀✿┅┄
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
✅ فریب خوردگان..
◀️ چند ماه پیش برخی از لبنانی ها با تحریک رسانه های غربی و فضای مجازی رها شده، جوگیر شدند و به خیابانها ریختند تا با مدیریت ادمین های صهیونیست رفاه و شادمانی برای کشورشان تدارک ببینند!
حالا چند ماه از این انقلاب مجازی گذشته است؛ ارزش پول ملی این کشور 50 درصد کاهش یافته، تورم 40 درصد افزایش یافته، موج احتکار گسترده باعث کمیاب شدن و یا نایاب شدن کالاهای اساسی شده است!
جوانک های تحریک شده در فضای مجازی با مدیریت سران صهیونیستی مجازی در خیابان رژه می روند تا رفاه و پیشرفت بیشتری به ارمغان بیاورند.
فریب خوردگان، فریب خوردگانند چه در لبنان، چه در عراق و چه در ایران..
مراقب باشیم سرباز بی مواجب لشگر فریب خوردگان نشویم!!!
@Bayyenatt
💢این پنج شاخص اگر در کسی وجود داشت، قطعا انقلابی است
🔹🔸پنج شاخص[انقلابی بودن] که اینها را شرح خواهم داد [عبارتند از]:
1️⃣ شاخص اوّل، پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلاب؛
2️⃣ شاخص دوّم، هدفگیری آرمانهای انقلاب و همّت بلند برای رسیدن به آنها که آرمانهای انقلاب و اهداف بلند انقلاب را در نظر بگیریم و همّت برای رسیدن به آنها داشته باشیم
3️⃣ شاخص سوّم، پایبندی به استقلال همهجانبهی کشور، استقلال سیاسی، استقلال اقتصادی، استقلال فرهنگی -که مهمتر از همه است- و استقلال امنیّتی
4️⃣ شاخص چهارم، حسّاسیّت در برابر دشمن و کار دشمن و نقشهی دشمن و عدم تبعیّت از او، که البتّه باید دشمن را شناخت، نقشهی او را فهمید و از تبعیّت دشمن سر باز زد -عرض کردیم که قرآن این عدم تبعیّت را «جهاد کبیر» نام نهاده است...
5️⃣ شاخص پنجم، تقوای دینی و سیاسی که این بسیار مهم است. این پنج شاخص اگر در کسی وجود داشته باشد، قطعاً انقلابی است؛ حالا درجات انقلابی بودن، همانطور که عرض کردیم، مختلف است.
۱۳۹۵/۰۳/۱۴
✅ #کانال_جوانان_انقلابی
🆔 @naslechaharome
Golestan-Chalesha-Egh-Mogh-98-08-23.pptx
3.22M
📌 فایل #پاورپوینت "اقتصاد ایران، چالش ها و فرصت ها"
🔹خانه احزاب استان گلستان- پنج شنبه، 23 آبان ماه 1398
🔻دکتر حجت الله #عبدالملکی
🔴 به کانال #گام_دوم_انقلاب بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/3778019345C336de6fc43
#یادداشتی_نو
🔴 مشارکت حداکثری در برابر فشارحداکثری
🔻دشمن با همه ظرفیتهای سیاسیـ اقتصادی و رسانهای به دنبال کاهش مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم است تا مشارکت حداقلی را به پای ثمردهی درخت بیریشه فشار حداکثری بگذارد. اما مشارکت حداکثری و آگاهانه مردم در انتخابات یازدهم مجلس میتواند تأثیر حداقلی راهبرد فشار حداکثری را بر مستأجران کاخ سفید دیکته کند. برخی از تأثیرات مشارکت حداکثری در شکست راهبرد فشار حداکثری عبارتند از:
1⃣ نمایش اعتماد ملت و حاکمیت: از اهداف اصلی دشمن در راهبرد فشار حداکثری ایجاد دوگانه حاکمیتـ ملت با حربه تحریم اقتصادی است. به موازات تشدید تحریمها، دشمن به دنبال خطای ادراکی و القای این انگاره ناصحیح است که بانی مشکلات اقتصادی حاکمیت اسلامی ایران است و مردم ایران میتوانند با فاصله گرفتن از حاکمیت و نظام، شاهد کاهش تحریمها و رفاه بیشتر باشند.
🔹نسخهای که «ریچارد نفیو» معمار تحریمها تجویز کرد و در دولت ترامپ بارها از زبان «رکس تیلرسون» و «پمپئو» وزیر خارجه سابق و فعلی آمریکا مطرح شده است: «هدف آمریکا از وضع تحریمها مردم نیستند و هدف مقابله با نظام ایران است» ؛ حضور حداکثری باطلالسحر توطئه دشمنان و بیانکننده تأثیر حداقلی فشار حداکثری خواهد بود!
2⃣ نمایش وحدت و وفاق ملی: ترامپ به شخصه در سه سال گذشته مترصد فرصت و بهانهای بوده که از یک اجتماع اعتراضی چند نفره کوهی ساخته و تعبیر به اختلاف و تشتت در داخل ایران کند. جملهای که ترامپ متوهمانه تکرار کرده، این بوده است: «خیابانهای ایران از زمان روی کارآمدن من تغییر کرده است و مردم به دنبال تغییر نظام هستند!».
🔹مشارکت حداکثری موجب نمایش وحدت، همدلی، وفاق ملی و به رخ کشیدن عزت و اقتدار ملی به جهانیان خواهد بود. چنانچه مشارکت حداکثری با انتخاب نمایندگان اصلح و استکبارستیز همراه باشد، شاهد تغییر نه در خیابانهای تهران، بلکه در سیاستهای متوهمان کاخ سفید خواهیم بود.
3⃣ پیروز جنگ ارادهها: رهبر انقلاب در اردیبهشت ۱۳۹۸ نوع خصومت آمریکا با جمهوری اسلامی ایران را در قالب «جنگ ارادهها» تبیین فرمودند. در جنگ ارادهها، برنده جنگ طرفی است که بتواند با طراحی و تولید شوکهای سیاسی و رسانهای بر دستگاه ادراکی حریف تأثیرگذار باشد.
🔹سقوط پهپاد «گلوبال هاوک»، توقیف نفتکش انگلیسی، بیفایده بودن واسطهگری شینزوآبه و پاسخ قاطع رهبری گامهای ایران در کاهش تعهدات برجامی و بازداشت روحالله زم نمونههایی از شوکهای وارده به دشمن از سوی جمهوری اسلامی ایران است. حضور حداکثری مردم در اسفند ماه میتواند آخرین پرده از اقتدار و شوکهای وارده در سال جاری و بیانکننده اراده قوی ملت ایران در جنگ ارادهها باشد.
4⃣ مشارکت حداکثری ضامن امنیت پایدار: یکی دیگر از اهداف دشمن در راهبرد فشار حداکثری «امنیتزدایی» است. «جنگ احزاب»، «فتنه ۹۸» و «امنیت» از کلیدواژههای مهم در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال جاری است و معظمله بزرگترین لطمه به یک کشور را سلب امنیت از آن میدانند.
🔹 موجسواری استکبار، منافقین، خاندان منحوس پهلوی، اشرار و... . بر مطالبات منتقدان گویای این حقیقت است که بازیگران جنگ احزاب به دنبال بهانهای برای امنیتزدایی و خلق فتنههای سیاسی و امنیتی هستند تا با توسل به آن بر طبل پیروزی راهبرد فشار حداکثری بکوبند. مشارکت حداکثری با حضور توده مردم میتواند به تقویت سرمایه اجتماعی نظام و امنیت ملی پایدار منجر شود.
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده
💢 پشت پرده اوضاع آشفته عراق
جلسه محرمانه اماراتی ها با بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق، خبر از طراحی جدید برای تشدید بحران عراق با مشارکت عربستان ، امارات و اقلیم کردستان و روزهای سخت پیش روی عراقی ها می دهد.
برای تحلیل دقیق این طراحی چند نکته حائز اهمیت است:
1️⃣اقلیم کردستان با سلاح هایی که از امارات گرفته قطعا به تلافی شکست دو سال قبل در سودای تصرف استان نفت خیز کرکوک است.
2️⃣موفقیت این طرح در گرو به ثمر رسیدن جنگ شیعی- شیعی در عراق است که کاملا مشکوک و هدایت شده توسط سفارت خانه های آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در جریان است.
3️⃣در این طراحی با سازماندهی نیروهای باقیمانده داعشی ، ورود نیروهای آموزش دیده معارض از اردن، فشار داخلی از طریق تهییج مردم با حمایت سفارتخانه های غربی داخل عراق، یک بحران بزرگ برای بی ثباتی سیاسی -نظامی در عراق تدارک دیده شده است.
4️⃣اتفاقات عراق سر دیگر تلاش برای بحران سازی در ایران و لبنان است و هدفی جز مهار محور مقاومت در آن نیست . طراحی صهیونیستی، پول و تجهیزات سعودی و حمایت آمریکایی سه ضلع مثلث شوم علیه محور مقاومتند.
#محمد_عبدالهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️خُب
یادی بکنیم از پاسخ دندان شکن #شاهزاده #رضا_پهلوی در مقابل سوالات مجری شبکه ایران اینترنشنال :)
واقعا برنامه مفصلی واسه ایران داره !
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
دانشجو بپاخیز-16آذر98-استاد حسن عباسی.mp3
48.84M
#صوت سخنرانی استاد حسن عباسی
🔸با موضوع: دانشجو به پا خیز
زمان: ۱۶ آذر ۹۸
مکان: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
مرجع نشر سخنرانیهای استاد حسن عباسی
🌐 @dr_abbasi
✏سرلیست یک چکلیست!
نسبت درآمد مالیاتی به تولید ناخالص داخلی(tax to gdp) یکی از شاخصهای مهمی است که نشانگر میزان کنترل و مدیریت منابع اقتصاد توسط دولت است. هرچقدر نسبت مالیات به gdp کوچکتر باشد، یعنی دولت در مدیریت منابع اقتصاد ضعیف است.
به زبان ساده، هرچه این نسبت کوچکتر باشد، میزان ولنگاری اقتصادی بالاتر میرود؛ و وقتی میزان ولنگاری اقتصادی بالا بود، توان دولت در تخصیص بهینه منابع در جهت برنامههای ملی پیشرفت کاهش مییابد.
دقت کنیم که نسبت فوق ارتباطی به کوچکی یا بزرگی اقتصاد ندارد. ممکن است کشوری اقتصاد کوچکی داشته باشد، اما نسبت مالیات به جی.دی.پی بزرگی داشته باشد که نشاندهنده مدیریت صحیح منابع اقتصاد توسط دولت است.
میانگین نسبت درآمدهای مالیاتی به تولید ناخالص داخلی(tax to gdp) در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی که پیشرفته محسوب میشوند ۳۴ درصد، در کشورهای بریکس که در حال پیشرفت محسوب میشوند ۲۳ درصد و در کشورهای کمترپیشرفته ۱۶ درصد است.
متاسفانه این نسبت در اقتصاد ایران بین ۴ تا ۷ درصد در نوسان بوده است که حاکی از ضعف شدید مدیریت منابع اقتصاد توسط دولت است.
مهمترین مسئله دولتها برای ایجاد یک نظام مالیاتی قدرتمند و دقیق، اشراف کامل بر اطلاعات اقتصادی اشخاص حقیقی و حقوقی و قدرت پردازش این اطلاعات بوده که اینک با ظهور فناوریهای نوین ارتباطی، کسی نمیتواند از فقدان این امکان به عنوان یک معضل یاد کند.
ارقامی در حدود ۱۵۰ هزار میلیارد (یعنی حدود یک چهارم بودجه عمومی سال آینده) که برای فرار مالیاتی در کشور ما ذکر میشود، نشاندهنده یک ولنگاری تمام عیار اقتصادی است که عملا اجرای هرگونه برنامه ملی پیشرفت را دچار اخلال جدی میکند. یکی از سیّئات مجلس کنونی، به فرجام نرساندن قانون مالیات بر عایدی سرمایه است؛ و انشاءالله یکی از اقدامات اساسی که در مجلس آینده باید انجام شود، همین موضوع یعنی برطرف کردن خلاهای قانونی مالیاتی و نظارت دقیق بر حسن اجرای قوانین موجود مالیاتی است.
مالیات فقط محل درآمد دولت نیست. مهمترین کارکرد مالیات، مدیریت اقتصاد و هدایت آن در جهت صحیح است. تا وقتی نظام مالیاتی کارآیی نداشته باشیم، هیچ برنامهای قابلیت اجرای صحیح و کامل را نخواهد داشت.
جریان انقلابی باید از کلیگویی در دوران مبارزات انتخاباتی به شدت پرهیز کند. چک لیستی تهیه کرده و به مردم قول دهد یک به یک موارد آن را با سررسیدهای مشخص به فرجام خواهد رساند. پس از پیروزی نیز، گزارش پیشرفت کار چک لیست خود را هفتگی به مردم بدهد. سرلیست این چک لیست، باید مسئله مالیات باشد.
@hadisyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ببینید/جایگاه رئیس جمهور ایران در جهنم!
@Bayyenatt
💢 وکلای صالح متدین به مجلس بفرستید
امام خمینی (ره): مردم کوشش کنند که وکلای صالح متدین در مجلس بفرستند. تمام گرفتاری ها و تمام چیزهائی که بر خلاف موازین عمل می شود آنجا حل می شود.
دیگر نه دولت می تواند خودش یک کاری بکند، یک برنامه ای بدهد تا یک وقت خلاف باشد .... وقتی بنا شد وکلای متدین باشند و مقید به احکام شرع باشند که انشاءالله هستند، آنوقت این مسائل همه اش حل شود
#امام_خمینی
صحیفه نور؛ جلد 8؛ صفحه 282
مورخ: ۱۳۵۸/۰۶/۰۶
@sahifeh_noor
رشد اقتصادی در سال 99 به مثبت 2 درصد خواهد رسید
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: در سال 99 رشد اقتصادی در کشور به مثبت 2درصد خواهد رسید.آقامحمدی گفت: اگر این جنگ را با جنگ هشت ساله مقایسه کنیم قطعاً این جنگ فعلی مهمتر است ولی خیلی مشهود نیست.https://www.farsnews.com/news/13980920000809
نفوذ فتنه و حق الناس سه کلمه کلیدی مقام معظم رهبری_2.pdf
113.2K
..........💢🍃🌹🍃💢........
🔴 #نفوذ؛ #فتنه و #حق_الناس سه کلمه کلیدی مقام معظم رهبری
..........💢🍃🌹🍃💢........
65.doc
56.8K
نسخه word
یادداشت/ ۴ درصدیهای پرمدعا!
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴 سه طبقه؛ سه درد و سه نسخه متفاوت
🔻 #جامعه_شناسی_آشوب_ها
🔻 #آسیب_های_اجتماعی
🔹اوایل انقلاب بطور کلی بین نخبگان و عوام، جامعه به دو طبقه مرفهین و مستضعفین تقسیم می شد. عموم مردم خودشان را جزو مستضعفین می دانستند. مستضعف نه صرفاً معنای فقیر و بدبخت! بلکه به معنای کسی که ضعیف نگه داشته شده؛ چه از نگاه سیاسی، چه از نگاه اقتصادی و چه از نگاه فرهنگی؛ دشمنان و ظالمان، مستکبران و مستبدان آنها را ضعیف نگه داشته اند و نگذاشته اند استعدادهای آنها شکوفا شود. عدالت در حق آنها رعایت نشد.
🔸قبل، حین و بعد از انقلاب نیز بیشترین حامیان نظام سیاسی، مستضعفین بودند نه مرفهین. آرام آرام این روند تغییر کرده و جامعه به سه قشر غنی، متوسط و فقیر تبدیل شده است. حالا در بین هر قشر با یک طبقه ناراضی و مخالف مواجه شده ایم. اگرچه نوکیسگی، بی تفاوتی و ناامیدی مختص به یک قشر و طبقه خاص نیست در بین قشر غنی با طبقه نوکیسه ها، در بین متوسط با طبقه بی تفاوت ها و در بین قشر ضعیف با طبقه ناامید.
1️⃣ نوکیسه: در بین قشر غنی طبقه ای شکل گرفته که مایل است نظام سیاسی، ساختار بوروکراسی، منابع و بودجه در اختیارش باشد بدون هیچ قید و بندی. این دسته به لحاظ فرهنگی هم کاملاً بی قید و بند است و مایل است تمام هنجارهای فرهنگی و دینی را زیر پا گذاشته و تا منتهی الیه آزادی –خاصه آزادی رفتاری و جنسی و پولی- پیش برود.
🔹چون نظام سیاسی را مانع رسیدن به این موارد می بیند ناراضی است. دوست دارد سر به تن این نظام نباشد! لذا اغنیائی که اینگونه فکر می کنند در تمام حوادث و آشوب ها علیه نظام سیاسی سعی می کند صحنه گردانی کنند. اگرچه به برکت اقتصاد بیمار جمهوری اسلامی این قشر روز به روز فربه تر و سرمایه دار می شود و به لحاظ فرهنگی هم بی قیدتر شده و سرریز این بی قیدی در سایر اقشار هم دیده می شود، اما باز ناراضی است! چون ذات این قشر بر حرص و ولع و طمع سرشته شده! بطور کلی می توان شورش اغنیاء در برابر نظام اسلامی را بیشتر فرهنگی دید تا دغدغه اقتصادی.
2️⃣ بی تفاوت: همان قشرضعیف چند دهه قبل است که حالا به لحاظ علمی و تحصیلاتی و سیاسی و حتی معیشتی به مراتب بالاتر رسیده است. بخش هایی از جامعه که به لحاظ برخورداری از منابع و امکانات و معیشت از امکانات اولیه برخوردار است اما باز دچار مشکلات جدی و معیشتی است. قشر متوسط به لحاظ جمعیتی بیشترین جمعیت را دارد. امنیت را دوست دارد و حاضر نیست امنیتش بخاطر چیز دیگری از دست برود چون چیزی برای از دست دادن #دارد.
🔹یک طبقه جدید امروز در قشر متوسط پدید آمده که بیش از آنکه دغدغه اقتصادی داشته باشد دغدغه فرهنگی و اجتماعی دارد. دغدغه فوتبال، ورزش، تفریح، سرگرمی، فیلم(سینمایی و سریال)، تحصیلات تکمیلی و ... . به نوعی بیشترین آسیب ها هم در همین طبقه است. اعتیاد، انحراف جنسی، طلاق و ... بیشتر در این طبقه خاص دیده می شود. (دقت کنید این طبقه درون قشر متوسط را به عموم قشر متوسط تعمیم ندهید.)
🔸در حال حاضر نوجوانان و جوانان این طبقه بین 15 تا 30 سال، عمدتاً اهل فعالیت اقتصادی نیستند. بخشی از آنها بیکار در خانه و دنبال همان سرگرمی و تفریح و ورزش و ادامه تحصیل یا متأسفانه اعتیاد و آزادی جنسی و ... هستند. پدر و مادر برای این طبقه حکم نوکر را دارند. پدر و مادر کأنّه وظیفه دارند فقط امکانات زندگی و آسایش فرزندان را تهیه کنند و فرزندان هیچ درد بیکاری و معیشت و گرانی را متوجه نمی شوند. این طبقه در انتخابات ها هم با نگاه اقتصادی رأی نمی دهند.
3️⃣ ناامید: قشری که از امکانات اولیه هم بی بهره است. معیشت روزانه اش با سختی تأمین می شود. طبقه ای نیز در بین قشر ضعیف و زیر خط فقر در جامعه ایجاد شده که عمدتاً بعلت مشکلات اقتصادی و معیشتی دچار نارضایتی و ناامیدی شده اند. امنیت برای این طبقه نسبت به معیشت در مرتبه پائین تری است. چون چیزی برای از دست دادن ندارد در بزنگاه ها و آشوب ها خط مقدم قرار می گیرد. بخشی از تخریب اموال مردم و اموال دولتی بدست این طبقه صورت گرفته است(بجز افراد سازمانی و مزدور).
♦️درد هر طبقه، نسخه ای جدا می طلبد. چنانچه این دردها درمان نشود اگر چنانچه این سه حلقه بهم دیگر وصل شوند؛ خطر ساختارشکنی به شدت بالا می رود.
✍داود مدرسییان
الزامات دشمن شناسی در حوادث گرانی بنزین.ppt
19.63M
الزامات دشمن شناسی در حوادث اخیر( گرانی بنزین) استاد عباسیان https://eitaa.com/p_abbasyan