20.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب اسلامی در مراسم اربعین حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
#سلام_امام_زمانم
ما شب زدگان درپی نوریم آقا...
از هِجرِ شما درحالِ عبوریم آقا...
روشن شده آسمان وپایانِ شب است...
ما منتظرِ صبحِ ظُهـوریم آقا...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#صبحت_بخیر_مولای_من
#صبحتون_مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #استوری_کلیپ | اربعین؛ پرچم سربلند حسینبنعلی(ع)
🔺️بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی. ۱۴۰۱/۰۶/۲۶
🏷 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از عزاداری اربعین در بیت رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیات شهادت مامور فراجا در درگیری با اشرار مسلح
🔹همسر شهید: یک سال و هفت ماه بود که زندگی مشترکمان را آغاز کرده بودیم.
نصر الله: پیادهروی اربعین یک معجزه است
دبیرکل حزبالله لبنان:پیادهروی میلیونی اربعین در عراق مراسمی بینظیر در تاریخ از خلقت حضرت آدم(ع) تاکنون از حیث گستردگی و جمعیت بوده و برگزاری چنین مراسمی همچون یک معجزه است.
یکی از مصادیق تعبیر سخن حضرت زینب(سلام الله علیها) راهپیمایی اربعین در عراق است، ۲۰ میلیون زائر یعنی ۲۰ میلیون قلب عاشقی که برای امام حسین (علیه السلام) میتپد.
انسان از میزان کرامت و بخشش و حب مردم عراق به امام حسین (ع) شگفتزده میشود، آنها از همه طیفها و گروهها در خدمت زوار بودند، اما رسانههای جهانی همه اینها را نادیده گرفتند.
رییسجمهور ونزوئلا گفته ما سومین کشتی ساخت ایران با «پیشرفته ترین مهندسی و فناوری در جهان» رو تحویل گرفتیم
#ساخت_ایران
🔰 #لوح | #خِشتِ_اوَّل
🔻 رهبر انقلاب: حرکت شهدای مدافعحرم شما که در این برهه در خارج از کشور به شهادت رسیدند، درواقع شبیه حرکت آن کسانی است که با جانِ خودشان توانستند قبر حضرت اباعبدالله را حفظ کنند...
📍 همان رفتنها بود که حالا رسیده به بیست میلیون زائر پیادهی اربعین.
🔹 اگر آنجا کسانی فداکاری نمیکردند، امروز شوکت و هیمنهی محبّت اباعبدالله الحسین علیهالسلام اینجور دنیا را فرا نمیگرفت؛ که شما میبینید در راهپیمایی اربعین از کشورهای مختلف -از فارس و ترک و اردو و کشورهای اروپایی و حتّی از آمریکا- افرادی بلند میشوند میآیند آنجا؛ این کار را چهکسی کرد؟
💠 این خشت اوّل و اصلیِ این کار را همان کسانی گذاشتند که درواقع جانشان را برای زیارت قبر اباعبدالله علیهالسلام فدا کردند. ۱۳۹۷/۰۷/۳۰
🏷 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین
➕ به راهیان نور بپیوندید👇
🆔 @Rahianenoor_News
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🏴 زنی که جانش را فدای عفتش کرد*😔
*⁉️ چرا برای "شلیر رسولی" یقه پاره نکردن؟!*
*شلیر و مهسا هر دو کُرد بودند*
*♨️ شلیر رسولی بانوی مریوانی چند روز قبل به دلیل گریختن از دست مردی شیطانصفت که قصد تجاوز به او را داشت، به شدت مصدوم و بستری شد و روز پنجشنبهی گذشته آسمانی شد.*
شامگاە روز شنبه ۱۲ شهریورماه ۱۴۰۱، مرد همسایه به بهانه مریضی همسرش از شیلر تقاضای کمک میکند و او را به خانه خودش دعوت میکند
این مرد متجاوز قصد تعرض به این بانوی جوان ۳۶ ساله به نام «شلیر رسولی» و اهل روستای «چشمیدر» از توابع سروآباد ساکن شهرستان مریوان واقع در استان کردستان، را داشتە و *این زن عفیفه برای نجات خودش از دست مرد، خود را از پنجرهی منزل به پایین پرتاب کردە است.*😔
*✅ حالا برای این زن، که به نماد عفاف کردستان تبدیل شده است، کسی فراخوان تجمع نمیدهد، کسی دنبال مجازات قاتلش نیست، کسی برای شلیر فیلم نمیسازد و با پیکرش وداع نمیکند. به راستی چرا؟!*
*#جهاد_تبیین*
*#سواد_رسانهای*
*#بصیرت_سیاسی
💢 واکنش منصفانه یا دغلبازی سیاسی؟ -۱
۱) شرع و قانون می گوید که نمی توان حتی به یک جنایتکار، سیلی اضافه زد، ولو محکوم به اعدام باشد. به طریق اولی، متهمی که به مراجع قانونی احضار می شود، از هر نوع تعرض مصون است. جان و آبروی افراد -ولو متهم- محترم است و اگر ضابط قانونی در این باره مرتکب تخلف شود، مستوجب بازخواست است.
۲) این قاعده و حکم کلی است؛ اما این که در یک مصداق خاص، واقعیت چیست و تخلفی انجام گرفته یا نه، در صلاحیت مراجع قانونی و دستگاه قضایی است.
۳) در هر رویداد، دو گونه می شود قضاوت کرد. با داشتن صلاحیت و اطلاع کامل از جزئیات حادثه، یا بدون صلاحیت و اطلاع کافی. هر قدر که داوری نوع اول، ستودنی است، قضاوت نوع دوم، مذموم است.
۴) رویداد های تاثر برانگیز، با چند نوع واکنش مواجه می شود. "واکنش بی غرض، از سر اطلاع، و به اندازه"؛ واکنش بی غرض، اما فاقد اطلاع کافی و دچار زیاده روی یا تفریط"؛ و "واکنش مغرضانه و آلوده به افراط و تفریط".
۵) آنچه موجب قوام و استحکام جامعه بر مدار انصاف و عقلانیت می شود، واکنش از نوع اول است. واکنش از نوع سوم که معمولا واکنش نوع دوم را تدارک می کند و به خدمت در می آورد، جامعه را به هیجانی کور و آسیب آفرین سوق می دهد.
۶) فوت خانم مهسا امینی، قطعا اسباب تاثر است و مراجع قضایی باید ماجرا به طور دقیق بررسی کنند. نیروی انتظامی می گوید هیچ گونه برخورد فیزیکی انجام نشده و فیلم دوربینها در دقایق قبل از زمین خوردن او نیز، سلامت وی را تایید می کند.
۷) بر اساس اطلاعیه پلیس، این خانم به همراه تعدادی دیگر، به دلیل پوشش نامناسب و به منظور اخذ تعهد و توجیه، به یکی از مقرهای پلیس هدایت می شود و او در جمع سایر مراجعه کنندگان در سالن اجتماعات، به طور ناگهانی بیهوش شده و بر زمین می افتد.
۸) این ارجاع به پلیس، بر اساس قانون انجام شده است. هیچ قانونی در هیچ جای دنیا نیست که در کنار موافق، مخالف و منتقد نداشته باشد. اما معیار نظم اجتماعی، قانون است. و گرنه به عنوان مثال، رانندگان یا مالیات دهندگان فراوانی را می توان سراغ گرفت که اصل پرداخت مالیات یا محدودیت های رانندگی را بر نمی تابند.
۹) در سالنی که خانم امینی حضور یافته، حدود بیست نفر دیگر هم به علت مشابه حضور دارند. بنابراین نفس احضار و حضور در آن سالن، نمی تواند موجب بازخواست پلیس شود؛ مگر این که در بررسی قضایی، قصور و تقصیر یا تخلفی احراز شود.
۱۰) این، سوای بحثی است که درباره خود قانون، یا چند و چون اجرای آن و نحوه برخورد با متخلفان یا توجیه آن، می شود کرد. هر قانونی را پس از اجرا می توان ارزیابی کرد، قوت و ضعف آن را باز شناخت و ارتقا داد. این رویکرد اصلاحی، با رفتار هرج و مرج طلبانه و براندازانه ای که ضرورت ها و الزامات اصل قانون را انکار می کند، متفاوت است.
💢ادامه دارد💢
(محمد ایمانی)
💢 واکنش منصفانه یا دغلبازی سیاسی؟ -۲
۱۱) برای قضاوت دقیق و درست درباره ماجرای فوت مرحومه امینی، باید انصاف و اطلاع را با هم داشت. صرف تاثر از یک ماجرا، برای قضاوت و داوری کفایت نمی کند. تاثر از حوادث ناگوار، واکنش طبیعی است.
۱۲) در عین حال باید میان تاثر مردم عادی، با دغلبازان سیاسی و رسانه ای فاصله گذاشت. برای مثال، مقامات بدنام آمریکایی در حالی به بهانه این حادثه، نگران حقوق بشر در ایران شدند، که جنایات آشکار پلیس آمریکا در کف خیابان علیه شهروندان، اتفاقی روزمره و عادی است.
به گزارش روزنامه مورنینگ استار، "ماموران پلیس آمریکا، ظرف یک سال پس از قتل جورج فلوید سیاهپوست، ۱۰۶۸ نفر را به قتل رسانده اند". پایگاه خبری "ایندیپندنت" هم گزارش داده؛ "در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹، سالانه تقریبا ۱۰۰۰ نفر جان خود را بر اثر شلیگ گلوله و ضرب و شتم پلیس آمریکا از دست داده اند".
نشریه آمریکایی نیویورک تایمز هم ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ نوشت: "از زمان آغاز دادگاه پلیس قاتل جورج فلوید، بطور میانگین بیش از سه نفر در هر روز، به دست پلیس آمریکا به قتل رسیدند. از سال ۲۰۱۳میلادی سالانه یکهزار و ۱۰۰ شهروند در خشونت های پلیس به قتل می رسند".
نشریه آمریکایی واشنگتن پست هم در گزارشی عنوان کرد: "ماموران پلیس در سال گذشته، ۹۸۵ شهروند آمریکایی را کشته اند که درهیچ یک، نیروهای پلیس مجرم شناخته نشدند. پلیس آمریکا به قتل می رساند اما محکوم نمی شود". پلیس آمریکا ظرف هفت ماه اول سال ۲۰۲۲ میلادی، بیش از ۷۰۰ نفر را کشته است.
۱۳) دغلبازی مشابهی از سوی طیف غربگرا انجام شده است. این طیف در حالی بلافاصله پس از انتشار خبر فوت مهسا امینی، حکم صادره کرده و علیه نیروی انتظامی عقده گشایی کردند که در موضوع قتل عمد خانم میترا استاد توسط همسرش محمد علی نجفی (با شلیک پنج گلوله)، بلافاصله از قاتلِ معترف به قتل دفاع کرده و تهمت های زشتی را متوجه مقتول کردند. آنها با وقاحت، زن قربانی را مهدور الدم خواندند!
۱۴) پاسخ پلیس به دغلبازانِ حامی قانون شکنی، چیزی جز اقتدار نمی تواند باشد و همین اقتدار بازدارنده هم هست که طراحان نا امنی را عصبانی می کند. اما در نسبت با افکار عمومی و قاطبه مردم، موضع نیروی انتظامی جز خدمتگزاری و فروتنی و مراعات نمی تواند باشد. به تعبیر رهبر انقلاب:
"نیروی انتظامی برای موفقیت در انجام وظیفه خطیر خود باید به صورت توأمان، مظهرِ «اقتدار و مهربانی» باشد. نیروی انتظامی، هم مظهر اقتدار نظام و نظمی است که می خواهد امنیت کشور را تأمین کند و از آن پاسداری کند، هم مظهر مهربانی و دلسوزی و روحیه رأفت و رحمت نظام نسبت به آحاد مردم است. این دو تا در کنار هم و توأم با یکدیگر باید مورد توجه قرار بگیرد".
۱۵) فرهنگ سازی، پیش نیاز اجرای هر قانون است. اقناع عمومی موجب تعمیق اجرای قانون و کاهش تخلف از آن می شود. اما اقناع و اقتدار، دو الزام اجرای قانون هستند که نباید یکی را فدای دیگری کرد. نه اعمال قدرت و الزام و اجبار، جای اقناع را پر می کند؛ و نه اقناع و فرهنگ سازی می تواند جایگزین اعمال قدرت قانونی شود. در اینجا مسئولیت پلیس، اعمال قانون و جلوگیری از نقض آن است. در عین حال، اعمال قانون را می توان و باید، هر چه حکیمانه تر و موثر تر و مفید تر انجام داد.
(محمد ایمانی)
هر سه زن بودند،از قضا هر سه کرد؛#میترا با گلوله توسط شوهرش کشته شد.#شیلر_رسولی برای حفظ عفت و پاکدامنی اش قربانی شد؛ #مهسا_امینی بر اثر سکته از دنیا رفت؛
لیبرال ها و #سلبریتی_ها برای شیلر لال شدند،به میترا کلی تهمت زدند،برای مهسا امینی مدافع حقوق زنان شدند.
"سید عادل فیاضی"
#حق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اهل بیت با حجاب کاری ندارند؟!
🎙 #دکتر_غلامی
🔻 گلایه حجت الاسلام رفیعی از سکوت در برابر شهادت طلبه جوان تا جنجال بر سر حادثه ای مبهم
عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی گفت:
▫️وقتی #طلبه_جوان آمر به معروف را به شهادت میرسانند و در حوادثی مثل بمبگذاری در افغانستان و غیره هزاران نفر به #شهادت میرسند عده ای ساکت هستند، اما در حوادثی که هنوز اصل ماجرا مشخص نیست تمام نظام را به انتقاد میگیرند.
➖امام سجاد علیه السلام در روایتی می فرمایند با هر کسی مصاحبت و #مجالست نکنید، هر کلامی را گوش ندهید و قبول نکنید. دریافت اخبار و شایعات از #شبکههای_ضدانقلاب و ماهوارهای کاری جاهلانه است، چراکه الان منافقین شدهاند مدافع حقوق جان انسانهای ایرانی در حالیکه خودشان حدود ۱۷ هزار نفر از مردم همین سرزمین را ترور کردهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#صرفا_جهت_اطلاع |
🍃🌹🍃
❌ مشاور امنیت ملی امریکا نگران دختران ایرانی شده؛ ولی معلوم نیست چرا ایشون نگران دختران آمریکایی نمیشه که پلیس آمریکا مغزشون میریزه کف بازداشتگاه
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین