تجربهای متفاوت از تبلیغ در قم!
حسن فتاحی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
شاید وقتی نام تبلیغ به میان میآید اولین چیزی که به ذهن مبلغین میرسد جمع کردن وسایل و راه افتادن از قم به یکی از شهرستان های کشور باشد، هر چند این تبلیغها بسیار شایسته است و باید هر روز اهتمام بیشتری نسبت به آن داشته باشیم اما موضوع مهمتر توجه به خود قم به عنوان ام القرای فرهنگی مملکت اسلامی است. متاسفانه توجه به شهرهای دیگر طلاب و حوزه علمیه را از قم غافل کرده.
در برخی از مناطق شهر مقدس قم وضعیت به فاجعه فرهنگی رسیده، کافی ست یک شب را در بوستان علوی باشید تا به عمق فاجعه پی ببرید.
نوجوانان و جوانانی که به صورت مختلط با یکدیگر به تفریحات ناسالم میپردازند که گاهی انسان واقعا دچار شبهه میشود که آیا اینجا واقعا شهر قم و بوستانی بر گرفته از نام و مرام اسلام مجسم علی علیهالسلام است؟؟!!
جوانانی 18 تا 25 ساله که سیگار را با سیگار روشن میکنند و یا دخترانی جوان که با وضعیتی بسیار زننده اسکیت سواری میکنند.
اما متاسفانه تنها تعداد انگشت شماری از مبلغین در آنجا به انجام مأموریت ذاتی خود مشغولند، اگر ما پیرو امام جامعه هستیم و خود را مطیع امر او میدانیم یکی از اولویت های جهاد تبیین باید در همین شهری باشد که پایگاه اهلبیت علیهم السلام است.
با وجود تعداد بسیار زیاد طلاب و مبلغینی که در شهر قم ساکنند وضعیت بوستانها و تفرجگاههای قم اسفبار است. وقتی ما طلبهها این گزارشات را میشنویم نباید با سر تکان دادن و اظهار تأسف سر وجدان خود کلاه بگذاریم.
با چسبیدن به فضای مجازی به تنهایی نمیتوان این اوضاع را سامان داد و فضای مجازی مخدری شده است که ما را از فضای حقیقی دور نگه داشته است.
بخش امیدوارکننده ماجرا آنجاست که همین جوان و نوجوان با سوالات بسیاری به انسان مراجعه میکند و پس از دقایقی با پاسخهایی ساده قانع میشود.
حال اگر حضور طلاب در این مکانها بیشتر شود و تعداد بیشتری از طلاب با این جوانان ارتباط بگیرند قطعا موثر خواهد بود.
ضمن اینکه یک گروه تبلیغی که از ماه رمضان در این بوستان شروع به فعالیت نمودهاند و چند ماه است در آنجا حضور دارند و نیاز دارند تا به آنها بپیوندیم و در راه جهاد تبیین حضوری فعالانه داشته باشیم.
@rozaneebefarda
۳ تیر ۱۴۰۱
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ماجرای پاسخ رد رهبر انقلاب به درخواست ابطال انتخابات دوم خرداد
📹 بخش دوم نماهنگ #مدافع_حق_مردم
🔻رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در ۱۳۸۸/۰۳/۲۶: من نمیخواهم این را در تلویزیون بگویم: شما خیال میکنید وقتی که آقای خاتمی با بیست میلیون رأی پیروز شد، یک عدّهای عصبانی نبودند؟
👈🏻 خب چرا، آنها هم عصبانی بودند؛ آنها هم از همین حرفها میزدند، آنها هم همین داعیهها و طلبکاریها را میکردند.
🔺 همان وقت به من هم آمدند مراجعه کردند؛ یکی از مسئولین عالیرتبهی آن روز آمد پیش من و از من خواست که «آقا! این انتخابات را ابطال کنید»؛ من چنان تشری زدم که به نظرم بعد از آن، بین ما و آن مسئول هنوز هم درست اصلاح نشده.
📥نسخه کامل نماهنگ👇
khl.ink/f/50512
۳ تیر ۱۴۰۱
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ابطال انتخابات یعنی زدن توی دهن مردم!
📹 بخش سوم نماهنگ #مدافع_حق_مردم
🔻رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در ۱۳۸۸/۰۳/۲۶: شما بدانید، یقین کنید که صددرصد بنده این را رد میکنم؛ اگر همه هم جمع بشوند بگویند «ابطال»، من قبول نخواهم کرد.
👈🏻 ابطال یعنی زدن تو دهن مردم! چهل میلیون آدم آمدند پای صندوق رأی دادند، من بگویم شما غلط کردید رأی دادید؟ چنین چیزی مگر ممکن است؟ مطلقاً من این را قبول نخواهم کرد.
📥نسخه کامل نماهنگ👇
khl.ink/f/50512
۳ تیر ۱۴۰۱
کتاب «ایران؛ ابرقدرت منحصر به فرد» منتشر شد.
🖌 اثر جناب آقای دکتر #منوچهر_محمدی، مدیر گروه علوم سیاسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔶 با تقریظ استاد عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری
🔷 در این کتاب، ویژگیهای استثنایی و منحصر به فرد جمهوری اسلامی معرفی و تفکیک شده است؛ ویژگیهایی که موجب تحولی عظیم هم از نظر مبانی و هم از نظر عملکرد در تعامل با جهان مدرن و نظام سلطه شده است. با تحلیل مقایسهای این ویژگیها روشن میشود که ایران، یک ابرقدرت منحصر به فرد در جهان پسامدرن است.
🔶 مشاهده و خرید اینترنتی
🌐 https://eshop.iki.ac.ir/shop/7/Product/4720
💠 رزومه علمی دکتر محمدی
#ایران_ابرقدرت_منحصر_به_فرد #ابرقدرت
@rozaneebefarda
۴ تیر ۱۴۰۱
16.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجرای سرود «سلام فرمانده» به انگلیسی
@rozaneebefarda
۴ تیر ۱۴۰۱
منتظریچیها و چالش بیسوادی یا پنهانکاری تاریخی؟!
بعد از بازنشر گسترده یادداشت مرحوم مهدوی دامغانی پیرامون مداخله آقای منتظری در فرایند محاکمه ایشان، آنهم صرفا بخاطر نقد علمی به یک دیدگاه شاذ آقای منتظری در مورد #فدک، تلاشهای فراوانی از سوی شاگردان و مریدان آقای منتظری برای سرهمبندی ماجرا صورت گرفت که یک نمونه از آن توسط مجتبی لطفی و با ادعای ناسازگاری تاریخی مدعای آقای مهدوی دامغانی مطرح شد!
با مراجعه به تاریخ درسهای نهجالبلاغه آقای منتظری مشخص میشود که این دروس از سال۵۸ از رادیو پخش میشده است و لذا لطفی و همفکرانش در معرض این پرسش و چالش قرار دارند که:
یا از تاریخ تحولات جریان متبوع خود به کلی بیاطلاع هستند که در این صورت حق اظهارنظر ندارند. آنهم با این حد از جزماندیشی!
یا آنکه اطلاع دارند و عمدا مخاطبان را به اشتباه انداختهاند و گمان کردهاند کسی نمیتواند از این پنهانکاریهاشان پردهبرداری کند! که اگر خدای ناکرده چنین باشد، بازهم از اظهارنظر تاریخی ساقط خواهند شد!
اما دلیل ما بر این مدعا (آغاز دروس آقای منتظری از سال ۵۸)، چیست؟!
دلیل روشن مان سخنان خود آقای منتظری در ابتدای جلسه چهارم دروس نهجالبلاغه است که به مناسبت، به تاریخ قمری درس اشاره کرده که معادل ۱۴بهمن ۵۸ است!
این در حالیست که بحث جنجالی فدک در جلسه دوم مطرح شده است و با فرض برقراری منظم هفتگی، در ابتدای بهمن مطرح شده و اگر به دلیل برخی مناسبتهای سیاسی(خصوصا همزمانی با انتخابات) وقفهای در برگزاری هفتگی دروس محتمل باشد، بحث فدک به دیماه۵۸ مربوط است!
مستندات مربوطه موجود است!
@rozaneebefarda
۴ تیر ۱۴۰۱
نامه اساتيد درباره فضاي مجازي + اسامي کامل.pdf
2.99M
نامه ۱۰۰۰ استاد دانشگاه و حوزه به رؤسای سه قوه درباره فضای مجازی + اسامی امضاءکنندگان
🔹 امروزه فضای مجازی، یکی از مهمترین زمینهها و مؤلفههای پیشرفت دولتها و جوامع به شمار میآید و کشورهااز آن به عنوان موتور پیشران در ابعاد و عرصههای گوناگون بهره میبرند.
🔘 معالأسف ایران اسلامی ما که در برخی زمینهها به قلههای دانش دست یافته در عرصه فضای مجازی، به یک مصرفکنند تبدیل شده است، و همین وضعیتْ آسیبهای جدیِ اقتصادی، علمی، امنیتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در پی آورده است.
🔴 سوگمندانه باید گفت فضای مجازی که به عنوان یک فرصت میتوانست با تبدیل ایران به قطب فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در منطقه و جهان، فرصتهای اقتصادی سرشاری پیش روی کشور قرار دهد، آسیبهای جدی درسالیان گذشته برای کشور بوجود آورده است که تأثیرگذاری در عدم ثبات اقتصادی، یکی از آن موارد به شمار میرود.
🔹 فضای مجازی که میبایست از جهت سیاسی باعث رشد و پویایی و استحکام نظام اسلامی شود، به آسیبپذیری نظام انجامیده است و دشمنان از طریق طرح شایعات و اتهامات گسترده، گردآوری کلان داده (Big Data) و مدیریت افکار عمومی بر اساس آن، اهداف خود را پیش بردهاند.
🔹یکی از علل اصلی عقبماندگی و وابستگی فضای مجازی در ایران ـ به رغم وجود ظرفیتهای گسترده و استعدادهای بالقوه در جهت پیشرفت در این زمینه ـ تفکر سطحی و ارتجاعی حاکم بر برخی مسئولان امر بوده است که پیشرفت در حوزة فضای مجازی را توسعه ظاهری این فناوری در کشور دانسته، رشد مصرفگرایی و افزایش امکانات فضای مجازی هرچند در بستر خارجی را نشانه....
@rozaneebefarda
۵ تیر ۱۴۰۱
ادعاهای عجیب جعفریان پیرامون آقای #طائب و ربط دادن آرزوهای برجامی به یک تغییر امنیتی!
از خوشخیالی و تحلیلهای توهمی پیرامون برجام و وضعیت معیشت مردم که بگذریم، انصاف این جماعت واقعا نوبر است!
این حجم از عقدهگشایی علیه حریمبانان امنیت کشور (فارغ از هر نقد و تفاوت نگاهی که ممکن است برخی افراد نسبت به آنان داشته باشند) نگران کننده است.
نسل نخبگانی این کشور مثلا قرار است زیر دست امثال جعفریان شاگردی کنند و روش تحلیل سیاسی و تاریخی بیاموزند! زهی تأسف!
@rozaneebefarda
۵ تیر ۱۴۰۱
✳️ اولین همایش بینالمللی و پنجمین همایش ملی
✅ تبیین اندیشه دفاعیه امام خامنهای
1️⃣ محور اول: مبانی اصول و ابعاد اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
2️⃣ محو دوم: گام دوم انقلاب در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
3️⃣ محور سوم: مقاومت و آینده آن در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
4️⃣ محور چهارم: ساز و کارها و ابزارهای دفاعی در اندیشه و مکتب امام خامنهای
5️⃣ محور پنجم: نقش انقلاب اسلامی ایران در افول قدرت آمریکا در اندیشه و مکتب دفاعی امام خامنهای
🗓 مهلت ارسال مقاله: 1401/06/31
🗓 زمان برگزاری همایش: 1401/08/30
🏢 آدرس: تهران، بالاتر از چهارراه پاسداران، سازمان صنایع دفاع، دبیرخانه تبیین اندیشه دفاعی امام خامنهای (مدظلهالعالی)
☎️ 02122549077
☎️ 02129971717
💠 کانال همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنهای (مدظلهالعالی)
🔰 @tademam
@rozaneebefarda
۵ تیر ۱۴۰۱
بیانیه دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری پس از جمعآوری چاپ نخست "شرحاسم" هدایتالله بهبودی از نمایشگاه کتاب!
#حافظهتاریخی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
اشاره
▫️پس از انتشار پرونده ویژه روزنه در نقد تحریفات کتاب #الفلامخمینی، که مورد استقبال طیفهای مختلف از مخاطبان حوزوی و دانشگاهی قرار گرفت، برخی عزيزان در مقام دفاع از کارنامه آقای بهبودی در زمینه تاریخنگاری، به نگارش کتاب #شرحاسم تمسک کردند(به جای اقامه استدلال علمی) و به تصور خود تلاش کردند به این نحو، راه هر نوع انتقادی به آثار بهبودی بسته یا تخطئه شود.
🔻گفتنی آنکه دقت در فرایند نگارش و انتشار کتاب مزبور نشانگر آن است که رویکرد غلط و ضعف مفرط نویسنده در عرصه تراجم و تاریخنگاری ایضا در همان مورد نیز مشهود است.
🔻اهل دقت و اطلاع البته سالها پیش از این متوجه اشکالات اساسی در کارنامه تاریخنگاری بهبودی شده بودند و اساسا ورود او در این عرصه تخصصی را ناصواب میدانستند و به انحا مختلف تذکر داده شده بود که بهتر است وی در عرصه تخصصی خود که همان ادبیات مقاومت و تاریخ شفاهی دفاع مقدس است باقی بماند؛ چه اینکه در این زمینه از جانب مقام معظم رهبری نیز با تعابیری بسیار فاخر و بلند از او تقدیر شده بود اما مع الاسف آقای بهبودی بدون هیچگونه سوابق مطالعات آکادمیک یا تحربهاندوزی زیرنظر متخصصان امر، وارد عرصه خطیر تاریخنگاری شد و نتیجه کارهای او امروز پیش چشم ماست!
🔻برخلاف تصور رایج، #شرحاسم بدون مجوز و تائیدیه دفتر تنظیم و نشر آثار مقام معظم رهبری انتشار یافت و در نمایشگاه کتاب تهران توزیع شد که بعد از مدت کوتاهی به دلیل وجود اغلاط متعدد تاریخی و استنباطی، #جمعآوری گردید!
با این وجود مشخص نیست برخی حامیان دوآتشه آقای بهبودی از چه رو شرح اسم را به عنوان یک سابقه مثبت و معتبر در کارنامه او میپندارند؟!
🔹بازخوانی ۲ اطلاعیه مهم دفتر نشر آثار مقام معظم رهبری در مورد شرح اسم، گویای حقایق مهمی است که حتما و قطعا قضاوت ما را در مورد امثال آقای بهبودی دقیقتر و شفافتر خواهد کرد:
👇
اطلاعیه دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب درباره کتاب «شرح اسم»(۱۳۹۱/۰۲/۲۴)
🔹دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در اطلاعیهای ضمن قدردانی از نویسنده و ناشر کتاب «شرح اسم؛ زندگینامه حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای ۱۳۵۷ – ۱۳۱۸» اعلام کرد این کتاب به دلیل 'وجود اغلاط مختلف تاریخی و غیر تاریخی' موفق به دریافت مجوز نشر از مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی نشده است.
▫️متن اطلاعیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مؤسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی ضمن سپاس فراوان از نویسندهی متعهد و توانا و نیز ناشر کتاب «شرح اسم زندگینامه حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای ۱۳۵۷ – ۱۳۱۸» به اطلاع میرساند کتاب مذکور بر اساس بررسیهای کارشناسانهی متعدد به دلیل وجود اغلاط مختلف تاریخی و غیر تاریخی موفق به دریافت مجوز نشر از این مؤسسه نگردید. طبعاً ناشر محترم متعهد به رفع اشکالات کتاب خواهد بود.
امید است عموم نویسندگان و ناشران از طریق هماهنگی و ارتباط با این مؤسسه در اتقان و غنای اثر خود کوشا و موفق باشند؛ انشاءالله.
مؤسسهی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
دفتر حفظ و نشر آثار آیتاللهالعظمی خامنهای(مدظلّه العالی)
https://khl.ink/f/19827
🔶حاشیه روزنه
ناگفته پیداست که نقد کارنامه تراجمنگاری_تاریخی بهبودی هرگز به معنای نفی خدمات و کارنامه مثبت او در زمینه ادبیات مقاومت نیست، چنانکه نمیتوان تحریفات تاریخی آثار بهبودی را به کارنامه مؤسسه خدوم و وزین مطالعات و پژوهشهای سیاسی گره زد و لذا اعتبار آثار تاریخی آن مجموعه همچنان محفوظ و معتبر است و نقدهای وارده صرفا به آثار تاریخی بهبودی (خصوصا سهگانه اخیر او) بازمیگردد و در واقع این بهبودی است که بجای #ویرایش و اصلاح #مطالبتحریفآمیز، با ادامه دادن رویه غلط خود در تولید آثار مخدوش، اعتبار ناشر را نشانه گرفته و به نوعی خود را پشت اعتبار آن مؤسسه محترم پنهان کرده است.
🔶اطلاعیه دوم مؤسسه انقلاب اسلامی، حاوی نکات دقیق و لطیف دیگری در مورد شرح اسم است که متن آن را در روزنه از نظر میگذرانید.
@rozaneebefarda
۶ تیر ۱۴۰۱
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | ماجرای کمترشنیده شده از روز ترور آیتالله خامنهای در ۶تیر۱۳۶۰
📥 نسخه کیفیت اصلی👇
https://khl.ink/f/46589
❓در تير ماه۱۳۶۰؛ چه کسانی آیتالله خامنهای را ترور کردند؟
🔍بخوانيد👇🏻
http://farsi.khamenei.ir/memory-content?id=30030
@rozaneebefarda
۶ تیر ۱۴۰۱
۷ تیر ۱۴۰۱