هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
مجموعه مراسم بزرگداشت مرحوم حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدناصر سقای بیریا (ره)
◾️نماز و تشییع
▫️زمان: جمعه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۳، ساعت ۹:۳۰ صبح
▫️مکان: نماز در مسجد امام رضا (ع) و تشییع به سمت گلزار شهدای علی بن جعفر (ع)
◾️ختم
▫️زمان: جمعه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۳، بعد از نماز مغرب و عشا
▫️مکان: مسجد چهارده معصوم (ع) واقع در بلوار صدوقی
◾️ختم (خواهران)
▫️زمان: سه شنبه، ۲ بهمن ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۵:۳۰
▫️مکان: بلوار صدوقی، کوچه ۳۴، پلاک ۶۰
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
هدایت شده از تحلیل و تبیین
🎤 #تحلیل_و_تبیین | بررسی الگوی رفتاری آمریکا در برخورد با ایران
👈 باید از حصار تبلیغاتی آمریکایی-صهیونی خارج شویم
🖥 خانم دکتر حکیمه سقای بیریا، استاد دانشگاه تهران و کارشناس مطالعات آمریکای شمالی، در گفتوگو با رسانه KHAMENEI.IR درباره ریشه دشمنی و کینه آمریکا نسبت به انقلاب اسلامی و الگوی رفتاری آمریکا در برخورد با ایران:
🔹 آمریکا از ابتدا تا امروز به دنبال ایجاد یک نوع منحصر به فردی از امپراتوری بوده که در آن تلاش کرده شبکهای از کشورهای دستنشانده را ایجاد کند. این کشورهای دستنشانده به عنوان ستون حافظ منافع آمریکا در منطقهی خود عمل میکنند.
🔹 آمریکاییها با ایران به عنوان یک کشور دشمن مواجه هستند و ابزارهای مختلفی برای مقابله با آن در اختیار دارند. اگر ایران یک کشور دستنشانده بود، ابزارها متفاوت بود. مسئولین یک کشور دستنشانده، حفظ منافع آمریکا را وظیفهی خود میدانند. اما وقتی ایران کشوری مستقل است، آمریکاییها باید از ابزارهای دیگری استفاده کنند تا مسئولین کشور را وادار کنند که در راستای منافع آمریکا حرکت کنند...
🔍متن کامل گفتوگو را بخوانید👇
khl.ink/f/58957
هدایت شده از ماهبندان | محمدرضا شهبازی
جبهه یا صنف؟
| ویرایش و بازنشر به بهانه خودکشی ابراهیم نبوی |
خیلی که بخواهیم صنفی نگاه کنیم، امیرالمومنین علیه السلام و معاویه هم در یک صنف بودند؛ صنف خلفا! و اگر منافعشان تعارض پیدا نمیکرد باید بجای دعوا، یک شورایی چیزی تشکیل میدادند و در جهت تثبیت حقوق صنفشان مصوبه میگذراندند! یا مثلا دو سرباز که در یک جنگ روبروی هم قرار گرفتهاند در یک صنف هستند دیگر؛ صنف سربازها یا مثلا نظامیها. و بعد مثلا یک روز با هماهنگی همدیگر دست از جنگ بکشند در اعتراض به پایین بودن حقوقشان!
مسخره است، نه؟ من اگزجره ترین حالت ممکن را گفتم تا معلوم شود صنف و صنفبازی فارغ از نگاه جبههای چقدر مسخره است.
صنف اصالتی ندارد، آنچه اصالت دارد جبهه است. جبههای که یک طرفش حق است و یک طرفش باطل.
من بجای فکر کردن به زندگی و مرگ طنزپردازی که انبانی از توهین به مقدسات را در کارنامه دارد و به دوش میکشد، به آن بقال با انصافی فکر میکنم که توی این بلبشو دارد به اندازه 10 هزار تومان نسیه دادن به یک خانواده بی بضاعت، باری از دوش کشور برمیدارد. کشاورز، نجار، کارمند، مامور ثبت کنتور برق، سبزی فروش، مکانیک، نصاب کولرگازی، دستفروش و... خلاصه هر کسی که در جبهه حق است برای من مهم است و به شغلش و روزگارش و حال و احوالش فکر میکنم هرچند هم صنفم نباشد.
من ترجیح میدهد با راننده تاکسیای که نوشته بود اگر پول ندارید، کرایه ندهید، با آن یمنی که پابرهنه دارد میجنگد و با آن فلسطینی و با آن ونزوئلایی و با آن میانماری هم جبهه باشم تا با عمله اکرههای عموسام همصنف.
همین نگاه صنفزده در عرصه ادبیات و سینما میشود خیلی از این کتابها و فیلمهای ضد جنگ. میشود مثلا داستانهای مجید قیصری یا احمد دهقان. که دو تا سرباز، یکی رزمنده بسیجی ایرانی و یکی نظامی بعثی عراقی، یکجا گیر میافتند و بعد فارغ از اختلافات «جبههای»، اشتراکات صنفیشان بالا میزند و رفیق میشوند.
ابراهیم نبوی طنزپرداز تاثیرگذاری بوده است، همانطور که نتانیاهو در مرگ پنجاه شصت هزار انسان در یکسال تاثیر داشته! پس صرف تاثیر داشتن مهم نیست. مهم این است انقدر مسلمان باشی که برای یک هتاک به امام زمان و شهدا و... مرثیه نسرایی و فاتحه نخوانی.
ماهبندان | نوشتههای محمدرضا شهبازی @mahbandan
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بازنشر | نخستین خطبه نماز جمعه به امامت آیتالله خامنهای بعد از انتصاب ایشان از سوی حضرت امام خمینی(ره) به امامت جمعه تهران؛ ۲۸ دیماه ۱۳۵۸
🔹️بخشی از مستند روایت رهبری
🗓۲۸ دیماه، سالروز نخستین #نماز_جمعه به امامت حضرت آیتالله خامنهای در سال ۵۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
مراسم ختم مرحوم حجتالاسلام والمسلمین سقای بیریا
مسجد چهارده معصوم علیهمالسلام قم
رحمت و رضوان الهی بر آن مرد پاک و خدوم
حمد و صلواتی به روح مطهر ایشان هدیه کنیم
@rozaneebefarda