9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تَحرکّوا! بسمالله اِلی الاَمام
نماهنگ جدید «اسمع یا صهیون» با صدای ابوذر روحی
@rozaneebefarda
منصبگریزی به سبک آیتالله العظمی بهجت(قدس سره)
مروری بر سیره حضرت آیتالله بهجت در جمع بین انجام تکلیف و پایبندی بر مسلک اخلاقی و عرفانی سلف صالح
[صفحه ۱ از ۲]
#اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
✅ ترجیح #سلوک_معنوی و #تزکیه_نفس بر دیگر مناسبات مرسوم و شناخته شده حوزوی همچون #تدریس و #شاگردپروری همواره از سنتهای پسندیده بزرگان علما و مراجع عظام بوده است. از نمونههای بارز و شناختهشده این علما در عصر حاضر، که هم حوزه نجف و هم قم را درک کردهاند، حضرت #آیتالله_بهجت اعلی الله مقامه الشریف است که با مروری کوتاه در سیره آن عالم ربانی و اسوه اخلاق و عرفان اینگونه رفتارها را به وضوح مشاهده میکنیم.
✨بیگمان یکی از برجستهترین جلوههای شخصیتی حضرت آیتالله بهجت، گوشهگیری و تلاش خستگیناپذیر او در راه گمنامی و پرهیز از شهرت اجتماعی است. ایشان مصرّانه تلاش میکردند که در عین حالی که به تکلیف شرعی و علمی خود عمل میکنند اما هیچگاه نامی از خود برجای نگذارند. این شیوه اخلاقی، از روزهایی که در درس بزرگان کربلا و نجف شرکت میکردند، آغاز شد و تا پایان عمر ادامه یافت.
🔹 در دوران تحصیل، هنگامیکه احساس کردند اشکالات علمیشان موجب شهرت و آوازهگری میشود، سکوت را برگزیدند و جز به ضرورت زبان به نقد و افاضه نگشودند. در اینباره از مرحوم آیتالله حاج مرتضی حائری نقل است که: آیتالله بهجت در همان سال اولی که به درس آیت الله بروجردی رحمهالله (١٣٢۴ش) آمد، با اظهار نظرهای دقیق و اشکالات مهم، چنان نظر استاد را به خود جلب نمود که چندین روز، مجلس درس از حالت درس خارج شد و به شکل بحث بین دو نفر ادامه داشت.
پس از این اتفاق ایشان ابتدا چند روزی در درس شرکت نمیکنند و بعد از چند روز میآیند و گوشهای مینشینند. و اطرافیان هرچه اصرار میکنند حاضر نمیشوند چیزی بگویند. بعدها معلوم شد همین که انگشتنما شده بودند و خود را در معرض توجه و شهرت دیدند، دیگر اِشکال نکردند و در جلسات درس فقط مستمع بودند. (بنگرید به؛ صحبت سالها [مجموعه خاطرات حجتالاسلام شیخ علی بهجت] ص110)
🔹در دوران طولانی تدریس نیز هیچگونه اقدام یا کوششی برای مطرح کردن درس خویش نکردند و سفرۀ درس و بحث عالمانه خود را در مدارس و مساجد گمنام پهن میکردند. ایشان حاضر نبودند کتاب های علمی شان چاپ شود. و پس از اصرار زیاد اطرافیان فرموده بودند: «مایلم اول مرا بُکشید، بعداً آثارم را چاپ کنید!»(صحبت سالها، ص156) ایشان اولویت را در چاپ برخی آثار بزرگان میدانستند.
🔹آیتالله بهجت همیشه از شهرت گریزان بود و علی رغم درخواست بزرگان از پذیرش مرجعیت امتناع میورزید. پس از فوت آیتالله اراکی رحمهالله و در حالی که نزدیک به هشتاد سال از عمر شریفشان میگذشت با اصرار برخی از بزرگان، با شرایطی آن را پذیرفت؛ از جامعه مدرسین خواسته بود نامی از ایشان نبرد و تا مدتی هم اجازه نداد رسالهای از ایشان چاپ شود. (بشارت از حضرت حجت(عج)، ص433)
🔹اگر چه پس از اصرار فراوان با چاپ رساله موافقت کرد اما شرط کرد نامی از ایشان روی رساله درج نشود، و رسالهشان تا چاپ ششم بدون نام و عنوان به چاپ رسید. بعد از آن هم تنها به نام «العبد محمدتقی بهجت» بسنده کرد، و اجازه استفاده از عناوین دیگر را نداد. (همان، ص434)
🔹در همان آغاز چاپ رساله به فرزند خود دستور مؤکد داده بود که به هیچوجه به کسی رساله ندهید. تأکید کردند که بگذارید همه بروند مرجع خود را از میان علما انتخاب کنند. پس از آن اگر کسی باقی ماند که اصرار داشت فقط از بنده تقلید کند، به او یک نسخه از رساله را بدهید! هزینههای چاپ را هم دیگران متقبل شدند و ایشان از وجوهات یک ریال هم در این جهت صرف نکرد. به منسوبان هم اجازه نداد برای ترویج مرجعیت ایشان چیزی از وجوهات مصرف کنند.(همان، ص434)
▫️ادامه یادداشت:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/15657
@rozaneebefarda
منصبگریزی به سبک آیتالله العظمی بهجت(قدس سره)
مروری بر سیره حضرت آیتالله بهجت در جمع بین انجام تکلیف و پایبندی بر مسلک اخلاقی و عرفانی سلف صالح
[صفحه ۲ از ۲]
🔹 پس از هفتاد سال تدریس و تحقیق و تتبع و نظریه پردازی و حتی پس از مرجعیت، هرگز عنوان تدریس را برای جلسات دروس خود بهکار نمیبردند و یا نمیگفتند که من مدرس حوزهام. بهجای کلمات درس و تدریس و شاگرد عبارت بحث و همبحث و هممباحثه استفاده میکردند. (صحبت سالها، ص125)
استفاده از چنین الفاظی که در ادبیات حوزهها برای دو همطراز و همسطح مطرح میشود، نشانه اوج تواضع بزرگان ماست.
🔹 شهرتگریزی و مطرح نشدن نام ایشان بهقدری برای ایشان مهم بود که در جریان تخریب بارگاه امامان عسکریّین علیهماالسلام در سال ۱۳۸۶ش، فقط برای اینکه نامشان مطرح نشوند، از دادن بیانیۀ عمومی خودداری کردند. و درنهایت به اصرار بعضی از شاگردان و پس از گذشت چند روز راضی شدند تا بیانیهای صادر نمایند.(همان، ص171)
🔹در ساحت عرفان و سیروسلوک نیز علیرغم آنکه از شاگردان برجستۀ مرحوم آیتالله سید علی قاضی بودند و هماره از بهرههای بالای معنوی برخوردار بودند، هیچگاه جلوهای از آن همه شور و شیدایی را بروز ندادند و همیشه از نقل تجربههای معنوی خویش ابا داشتند.
آنچه دربارۀ مقامات معنوی ایشان بر سر زبانها است، بیشتر از ناحیه کسانی است که به کشف بخشهایی از آن وجود شریف توفیق یافته بودند و مقداری نیز مرهون توضیحات اندکی است که خود ایشان در ضمن بیان مقامات و حالات استادانشان گفتهاند. در این توضیحات، ناخواسته و به نحو ضمنی، گوشۀ پرده کنار میرفت و شمهای از کارستان گوینده نیز آشکار میشد.(زندگینامه آیتالله بهجت در سایت bahjat.ir)
🔹 حضرت آیتالله بهجت از اینکه شناخته نشوند، خوشحال میشدند؛ به همین خاطر سالها گوشهگیر و منزوی بودند. از همان اوایل سکونت در قم، هر روز به زیارت حضرت معصومه سلاماللهعلیها میرفتند. و برای این کار، مسیرهای پنهان و خلوت را انتخاب میکردند.
وقتی برای شرکت در مجلس ترحیم همسایهها و آشنایان میرفتند، پایین مجلس مینشستند. هیچوقت به جایگاه ویژهای که برای علما آماده کرده بودند، نمیرفتند.(صحبت سالها، ص170)
🔹 وقتی از سوی برخی از اطرافیان به این منش و سلوک ایشان اعتراض میشد، میفرمودند: «آقایی بود در نجف میگفت هیچم من، هیچم من، هیچ.» بعدها نامهای از ایشان پیدا شد که در ٢۵ سالگی برای یکی از دوستان خود نوشته بودند و در انتهای نامه اینگونه امضاء کرده بودند: هیچ در هیچ در هیچ محمد تقی بهجتِ هیچ!(صحبت سالها، ص126)
🔶تذنیب
عرفان عملی و تهذیب نفس گمشده نسل جوان حوزههای علمیه است و از این رو هر که را که رنگ و بویی از عالم معنا داشته باشد، برای فضلای جوان جاذبه مییابد.
در طرف دیگر، اگر ذرهای دنیاطلبی و نشانهای از منصبخواهی در افراد پیدا کنند، از او فاصله میگیرند. به لطف خداوند متعال و عنایت صاحب حوزهها حضر ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نسل جدید ما شامهای معنویاش بیش از هر زمان دیگری است و ملاک ادبارها و اقبالها را همین معنویت و تقوا و تهذیب قرار دادهاند و صدالبته همین نکته باریکتر ز موست که امید به آینده حوزه را هزار برابر کرده است.
در خلال گفتگوهایی که اخیرا در برخی محافل حوزوی مطرح شد، عده معدودی را شاهد بودیم که با ادبیات چاله میدانی، ارزشها و اصالتهای حوزوی از جمله شهرتپرهیزی و منصبگریزی را دستمایه طعنه و تهاجم جاهلانه قرار دادند! بازخوانی سلوک بزرگان تشیع بهترین ملاک برای ارزیابی میزان سقوط اخلاقی این جماعت و دوری شان از وادی اخلاق و معنویت و فضیلت است. تاریخ گواهی میدهد که طعنههای جاهلانه چون کف روی آب است و اصالتهای معنوی همچون مروارید کف اقیانوس که ماندگار است و تا همیشه ارجمند!
@rozaneebefarda
هدف حمله اخیر رژیم صهیونسیتی سید عزیز بوده است
برای حفظ وجود بیبدیل سیدمقاومت دعا کنید
دشمن سهمگینترین تیر را به قلب تپنده مقاومت شلیک کرده
این یعنی بالاترین سطح درگیری
اینقدر تعلل و لکنت و ارسال پیام ضعف نتیجهاش جز این نمیتوانست باشد
تا کی باید رزمندگان بدون مرز ما
دست به ماشه
و خون به جگر
نظارهگر حوادث تلخ باشند
@rozaneebefarda
تصاویر حمله وحشیانه صهیونیستها به ضاحیه جنوبی
@rozaneebefarda
خط رسانهای خبیثانه وحوش صهیونیست برای تخریب پایگاه اجتماعی حزبالله
از چند روز قبل این خط رسانهای شیطانی شروع شد که حزبالله در زیر خانههای مسکونی سلاح و مهمات نگهداری میکند
اکنون نیز با حمله به چند ساختمان بزرگ مسکونی با انتشار خبر ترور سیدمقاومت
در پی القای این مطلب اند که رهبران حزبالله خود را در بین منازل پنهان کردهاند
هدف این خط خبری خبیثانه آن است که حمله به مردم بیدفاع و منازل مسکونی را عادی جلوه دهند و خانهها را به عنوان هدف نظامی جلوه دهند....
خداوند سیدمقاومت را حفظ فرماید و توطئههای شوم رژیم صهیونیستی را به خودشان بازگرداند
@rozaneebefarda
روزنه
هدف حمله اخیر رژیم صهیونسیتی سید عزیز بوده است برای حفظ وجود بیبدیل سیدمقاومت دعا کنید دشمن سهمگین
سید عزیز علمدار مقاومت است
خدایا
علمدار را نگهدار...
@rozaneebefarda
21.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 بلندشو علمدار علم رو نگه دار...
@rozaneebefarda
یک انتظار معقول از فرماندهان عالی نظامی!
#تلنگر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
تجربه جنگ تحمیلی ثابت کرد که اگرچه هماهنگی راهبردی همه قوا از ضرورتهای شرایط جنگیست اما فرماندهان عالیرتبه ما نباید در چنبره محاسبات بعضا سست و مخدوش سیاسیون و خصوصا دیپلماتها قرار بگیرند.
به تعبیر دیگر، سران نظامی باید انقلابی باشند نه دیپلمات! این دوگانه انقلابی_دیپلمات هم البته منصوص به بیان محکم مقام معظم رهبری است و لذا هوچیگرهای وابسته به خط سازش نمیتوانند در اصل فرعش حرفی بزنند!
خدا نکند روزی فرا برسد که تصمیمگیران عالی خصوصا در سطح سران نظامی، به جای #فرامین_صریح_ولایت، گوششان به اباطیل پیادهنظام رسانهای و سیاسی بیگانه و پادوهای خط سازش باشد!
ما فعلا هیچ قضاوتی نداریم اما نیک میدانیم که وقتی دشمن #سیدمقاومت را در گوشه رینگ تنها و بیپناه گیر آورده و قصد جان عزیزش را دارد، و این طرف همه چیز آرام است، یعنی یک جای کار میلنگد!
ما از سیاسیون ملاحظهکار و بعضا ترسو انتظاری نداریم اما فرماندهان نظامی به عنوان دست توانمند ولایت و چشم بیدار ملت، باید به تکلیف انقلابی خود در این شرایط خاص و حساس عمل کنند.
میدانیم کار دشوار است؛ خصوصا با این همرهان سست عناصر!
اما بدانید که گاهی خیلی زود دیر میشود.
اگر خدای ناکرده دامنه تهاجم رژیم غاصب به #تهران برسد، ما به نقطه بیبازگشت در تأمین امنیت و خصوصا امنیت روانی ملت خواهیم رسید. چیزی شبیه به یک فاجعه!
بزنید به اذن الله
وارد میدان شوید به اذن الله
فرمانش را که مدتهاست و بارهاست که ولی فقیه صادر فرمودهاند؛ آنهم علنی و صریح
بسمالله...
صدالبته که انگار دیگر موشک و پهباد برای رژیم غاصب صهیونیستی بازدارندگی لازم را ندارد؛ مدتی قبل از فرود آمدن به پناهگاه میخزند و دو ساعت بعد از حمله هم بیرون می آیند بدون آنکه حتی دود انفجار هم به دماغشان بخورد!
به نظر میآید برای مواجهه با رژیم به #طراحیهای_پیچیدهتر و احیانا #تقابل_امنیتی نیازمندیم!
اگر حماس قهرمان میتواند نقشه ظریف و دقیق ۷ اکتبر را طراحی کند، عناصر باتجربه امنیتی و نظامی ما هم حتما بهترش را میتوانند طراحی و اجرا کنند.
دستشان را برای طراحی و اقدام باز بگذارید.
به هر حال در این شرایط فقط باید از این وحوش صهیونیست #تلفات گرفت!
گانتز یا نتانیاهو یا لا اقل لاپید را بزنید!
تله جنگ همین است که در آن گرفتار شدهایم! فقط و فقط با تلفات گرفتن است که میتوان از این گوشه رینگ خارج شد.
همزمان به تهدید منافع آمریکا هم باید فکر کرد
پایگاههای بحرین و قطر نباید در امان بمانند
وقتی که سرداران مقاومت و سید مقاومت در امان نیستند....
@rozaneebefarda
هدایت شده از آیت الله سیفی مازندرانی
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید | هشدار مهم فقیه مجاهد حضرت آیت الله سیفی مازندرانی دامت برکاته
🔻طبق آیه شریفه «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ» باید سلاح هایی در اختیار داشت که دشمن جرأت حمله به ما را پیدا نکند.
🔻طبق فرمایش امیرالمومنین (ع) اگر در خانه خود با دشمن بجنگیم ذلیل و خوار خواهیم شد!
🔻امروز مرزهای ما در غزه و لبنان و سوریه و یمن قرار دارد.
✅مرکز حفظ و نشر آثار فقیه محقق آیت الله سیفی مازندرانی
https://eitaa.com/seyfimazandrani_com
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 تا لحظاتی دیگر؛ پیام مهم رهبر انقلاب اسلامی درباره قضایای اخیر لبنان منتشر می شود
💻 Farsi.Khamenei.ir