12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥سیدحسن نصرالله: بازگشت داعش به منطقه توهم آمریکاییهاست؛ مقاومت اجازه نخواهد داد
دبیرکل حزب الله لبنان:
🔸آمریکا شرق فرات اشغال کرده است؛ این یک مساله داخلی نیست بلکه یک پروژه آمریکایی است
🔸آمریکایی ها با قانون سزار می خواستند فشار مضاعفی بر سوریه وارد کنند
🔸آمریکا پس از شکست در فشار سیاسی و نظامی با قانون سزار به فشار اقتصادی روی آورد
🔸آمریکا اگر بر سوریه مسلط شود آنجا را غارت خواهد کرد
🔸آمریکایی ها به دنبال احیای مجدد داعش هستند
🔸آنچه در سوریه می گذرد یک پروژه آمریکایی است
🔸آمریکا می خواهد درگیری محلی در شرق فرات را به یک جنگ منطقهای تبدیل کند
Join ↯
🆔 @Jebheyemottahed
⛔️در سر هزار فتنه نيرنگهاي رنگي! ( ۱ )
۱- «الیز استفنیک» از اساتید دانشگاه هاروارد بود. او انتخابات 2020 آمریکا را که به پیروزی جو بایدن منجر شده بود زیر سؤال برده و بدون آن که سندی ارائه کند، ادعای تقلب کرده بود. دانشگاه هاروارد از استفنیک میخواهد که استعفا بدهد ولی او از استعفا خودداری میکند و بلافاصله از دانشگاه اخراج میشود
(مقایسه کنید با ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ ایران از سوی خاتمی و موسوی و سایر فتنهگران که با اشاره جرج سوروس صهیونیست و حمایت آشکار آمریکا و اروپا و اسرائیل مملکت را به آشوب کشیدند و با وجود وطنفروشی و خیانت آشکار، آب هم در دلشان تکان نخورده است!)
۲- « آدام برومبرگ» استاد دانشگاه هنر هامبورگ بود. او
دو سال پیش تنها به علت انتقادی که از رژیم صهیونیستی کرده بود از دانشگاه اخراج شد. نکته درخور توجه این که برومبرگ یک یهودی است و معروف است که یکی از بازماندگان [افسانه] هولوکاست است!
۳- «جوی کارگا» استادیار دانشگاه اوبرلین در اوهایو آمریکا بود. او 7 سال قبل به علت آن که با ارائه اسنادی، حمله تروریستی
11 سپتامبر را به صهیونیستها نسبت داده بود، از دانشگاه
اخراج شد!
۴- « آنتونیهال» استاد دانشگاه لث بریج کانادا بود. او با ارائه چند سند، هولوکاست را زیر سؤال برده و آن را غیر واقعی دانسته بود. این استاد دانشگاه لث بریج کانادا نیز تنها به خاطر این اظهارنظر از دانشگاه اخراج شد.
۵- «دیوید میلر» استاد جامعهشناسی دانشگاه بریستول انگلیس بود. این استاد دانشگاه را نیز درپی انتقاد به جنایات
رژیم صهیونیستی، اخراج کردند!
۶- «تیم اندرسون» هم استاد دانشگاه سیدنی استرالیا بود که به خاطر مواضع ضداستکباری و ضدصهیونیستیاش 5 سال پیش از این دانشگاه اخراج شد.
۷- « برونو گلنيش» استاد دانشگاه لیون فرانسه را هم به دلیل زیر سؤال بردن هلوکاست از کار معلق کردند!
۸- «توماس بِرِنان» استاد فیزیک دانشگاه فریس در ایالت میشیگان آمریکا نیز به خاطر اظهارنظری که درباره «مافیای یهودی» در توئیتر منتشر کرده بود از دانشگاه مورد اشاره اخراج شد!...
و این رشته سر دراز دارد!
۹- حالا به کشور خودمان برگردیم. چند تن از اعضای هیئت علمی دانشگاهها که در جریان اغتشاشات پائیز سال گذشته نه فقط از اغتشاشات و اغتشاشگران حمایت کرده بودند بلکه در پارهای از موارد با اراذل و اوباش اغتشاشگر در جنایت علیه مردم مظلوم این مرز و بوم همراه بودهاند، از دانشگاه اخراج شدهاند و این کمترین و پیشپا افتادهترین مجازات در مقابل اقدامات پلشت و غیرانسانی آنهاست. آنها به وضوح میدانستند که آشوبها از سوی دشمنان تابلودار نظام و مردم ایران طراحی شده و به صحنه آمده است. حمایت آشکار و بیپرده آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و مخصوصاً رژیم صهیونیستی از اغتشاشات، حتی برای کند ذهنترین افراد نیز به آسانی قابل درک بود. در کجای دنیا، آدمکشی، آتشزدن اموال عمومی، به آتش کشیدن قرآن کریم، متوقف کردن آمبولانسهای حامل بیمار و به آتش کشیدن آنها، غارت فروشگاهها، شکنجه و به شهادت رساندن شهید عجمیانها و شهید علیوردیها و شهید الداغیها و نیروهای پلیس و بسیج و... اعتراض نامیده میشود؟! اگر فلان استاد در فلان دانشگاه آمریکا یا اروپا به جرم اعتراض به رژیم صهیونیستی اخراج شده است، این چند به اصطلاح استاد! با اجرای دستورالعمل صهیونیستها علیه مردم کشورشان همراه بودهاند!
۱۰- گلایهای همراه با ملامت نیز از مسئولان دانشگاههای کشورمان در میان است که از اعلام صریح و رسمی جرم این چند تن برای افکار عمومی دریغ میورزند و به کلیاتی نظیر، مدت قرارداد آنها پایان یافته بود! و... اکتفا میکنند! و در نتیجه اصل ماجرا از نگاه مردم پنهان میماند و به احزاب غربگرا که به سختی میتوان در کارنامه آنها حتی یک نمونه از تفاوت مواضع آنها با دشمنان مردم را آدرس داد، اجازه میدهند تا از اقدام ضروری و مردمدوستانه مقامات مسئول در اخراج آنها روایتهای غلط و تحریفشدهای ارائه بدهند.
✍حسین شریعتمداری
👇ادامه دارد
⛔️در سر هزار فتنه نیرنگ های رنگی (۲)
۱۱- و بالاخره همین جا گفتنی است که دیروز برادران متعهد و صاحبنظرمان آقایان دکتر امیرحسین ثابتی و عباس موزون به عنوان استاد مدعو برای تدریس انقلاب اسلامی و آئین زندگی به دانشگاه شریف دعوت شده بودند. انتشار این خبر بلافاصله با هجوم همهجانبه گروههای غربگرا و برخی از مدعیان اصلاحات روبهرو شد. چرا؟! تنها استناد آنها به تعهد این دو برادر به اسلام و انقلاب اسلامی و ضدیت بارها اعلام شده آنان با دشمنان نشاندار ایران اسلامی است! غربگراها جرأت نکردهاند به توان علمی آنها کمترین ایرادی بگیرند. چرا؟! چون به وضوح میدانند که اگر پای مباحثه و آزمونی در میان باشد، بر بیسوادی خود مهر تأیید زدهاند. توئیت میزنند که امیرحسین ثابتی علیه دانشجویان شریف موضع گرفته است! و جرأت نمیکنند بگویند او به فحشهای رکیکی که عدهای اندک و کمشمار در جریان اغتشاشات بر زبان رانده و سلفسرویس دانشگاه را به آتش کشیده بودند اعتراض کرده و نوشته بود این عده، حیثیت انبوه دانشجویان شریف را به بازی گرفته و به شخصیت اساتید محترم این دانشگاه اهانت کردهاند و...
به قول شاعر متعهد ایران عزیزمان، آقای محمد مهدی سیار:
در سر هزار فتنه، نيرنگهاي رنگي
اهل كدام مرزند، اين روميان زنگي
✍حسین شریعتمداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان قابل تامل آیت الله حسنزاده آملی درباره رهبر انقلاب
✅ویژگی های مجلس انقلابی؛مسئولیت پذیری
🔸این جور نباشد که ما بگوییم ما این قانون را تصویب ،میکنیم میدانیم هم که شورای نگهبان رد ،میکند خب بگذار مسئولیتش بیفتد به گردن شورای نگهبان میدانیم که این قانون عملی نیست بعضی از قوانین این جور است ببینید من خودم نماینده ی مجلس بودم، بنده مجلس را از داخل میشناسم؛ گاهی آدم میداند که این قانون را دولت با این امکاناتی که دارد، بـا ایــن شرایطی که دارد نمیتواند عمل کند؛ میگوید خیلی خب من تصویب میکنم، بگذار او عمل نکند، مردم او را متهم کنند، او را مسئول به حساب بیاورند کـهچرا عمل نشد نه این درست نیست؛ باید مسئولیت پذیری داشته باشید.
.
🔸بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی | ۴ خرداد ماه سال ۱۴۰۱
🚨 یکی از خیانتهای دولت روحانی!
🔹۲۴۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان درآمد سالانه که سوخت شده بود
🔰دولت یازدهم در سال ۹۲ در شرایطی وارد طرحهای توسعهای فازهای پارس جنوبی شد که قراردادهای تمامی پروژههای آن در دولتهای نهم و دهم منعقد شده و این طرحها پیشرفت فیزیکی قابل توجهی بین ۵۰ تا ۹۰ درصد داشتند. دولت روحانی در این میدان مشترک گازی طی هشت سال فعالیت، هیچ طرح توسعه جدیدی را آغاز نکرد!
در زمان آغاز به کار دولت یازدهم در سال ۹۲، پیشرفت فازهای ۱۵ و ۱۶ حدود ۹۲ درصد، فازهای ۱۷ و ۱۸ بیش از ۸۰ درصد و فاز ۱۲ که معادل سه فاز پارس جنوبی است ۹۲ درصد بوده است، همچنین فازهای ۱۳،۱۹ و ۲۲-۲۴ پیشرفت ۶۲ درصدی و فازهای ۱۴ و ۲۰و ۲۱ پیشرفت ۵۰ درصدی در زمان تحویل برخوردار بودهاند.
سیاست دولت مذکور، ایرانیترین مگاپروژه پارس جنوبی را به مدت دوسال از اولویت خارج کرد و آن را به تعطیلی کشاند، این فاز طی هشت سال تنها شاهد ۳۶ درصد دیگر پیشرفت فیزیکی بود و پنج سال عدمالنفع را بر کشور تحمیل کرد، کارشناسان امر میزان عدمالنفع تأخیر در راهاندازی فاز ۱۴ را میلیاردها دلار طی این سالها برآورده کردهاند.
بیتوجهی تاریخی دولت روحانی به توسعه فاز مرزی (فاز ۱۱) و چشم امید بستن به شرکتهای خارجی سبب شد تا با نادیدهگرفتن توسعه این فاز مهم و تنها از عدم راهاندازی فاز ۱۱ شاهد پنج هزار میلیارد دلار عدمالنفع باشیم که نباید از سرعت برداشت رقیب گازی و خسارتهای متأثر در تأخیر در برداشت از این میدان گازی غافل بود.
چه زمانی و چه کسی باید به این ترکفعلها رسیدگی کند؟
✍حمید رسایی
🆔@Jebheyemottahed
28.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بزرگترین و شدیدترین و خطرناک ترین امتحان
🔹بزرگترین امتحان در عصر ما يعنی عصر غیبت کبری
نایب امام زمان (علیه السلام) است . 🔹 عراق - بغداد | محرم ۱۴۴۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بهادری جهرمی: طی 2 سال به میزان مصرف 9 استان تولید برق اضافه کردیم
سخنگوی دولت:
🔸مهندسین نخبه ایرانی با اقدام 100 درصد ایرانی فاز یازده پارس جنوبی جم را پس از سالها فعال کردند
🔸در طول 2 سال به اندازه مصرف برق 9 استان به ظرفیت تولید برق اضافه کردیم