3278338_-210657_1.pdf
7.9M
💝 دانلود #کتاب #آفتاب_در_مصاف
🔸 کتاب مذکور در ۷۲۲ صفحه و به گونهای سامان یافته که بتواند مبنای پژوهش محقّقان این حوزه قرار گیرد.
🔸 فهرست تفصیلی این اثر مشتمل بر بیانات #رهبرانقلاب اسلامی در شش بخش کلّی با عناوین «کلیّات، امامحسین، عاشورا، یاران عاشورا، دشمنان عاشورا، زیارات و ادعیه» است.
@Roznegaar
💠 #ستارگان_کربلا
#بشیر_بن_عمرو_حضرمی
🔹«بشیربن عمرو حضرمی» از اعراب قبلیه «کِنده» و مانند بسیاری از مردم کوفه اصالتی #یمنی داشت. او از یاران #امیرالمؤمنین علی السلام و از جمله تابعین محسوب میشد و بهنیکی ستوده شده بود. فرزندان او نیز افرادی شجاع و دلاور بودند و در جنگها به دلاوری معروف بودند.
بشیر در زمانی که #امام_حسین (ع) مشغول گفتگو با #عمر_سعد بود از فرصت استفاده کرد و به سپاه امام (علیه السلام) ملحق شد.
(ابصارالعین فی انصارالحسین(ع))
🔸در شب #عاشورا زمانی که امام حسین (ع) اجازه ترک میدان به یارانشان دادند، همزمان با اسارت فرزند بشیر در مرز ری بود. اولین عکسالعمل بِشر نسبت به این رویداد، این جمله بود:
«پاداشش را از خدا مىگیرم، دوست نداشتم در حیاتم به اسارت گرفتار شود». امام حسین(ع) که معلم و مربی صحنه #کربلا و عالم بود، بشیر را بیشتر آزمود و فرمود:
«خدا رحمت فرماید، بیعت را از تو بازگرفتم براى آزاد کردن پسرت برو دست به کار شو؛ رَحِمَکَ اللَّهُ أَنْتَ فِی حِلٍّ مِنْ بَیْعَتِی فَاعْمَلْ فِی فَکَاکِ ابْنِک» بِشر که آتش محبت امام حسین(ع) بر جانش رخنه کرده بود، پاسخ داد:
«درندگان مرا زنده بخورند اگر از ساحت تو جدا شوم».
🔹این جمله بشیر بهحدی عمق داشت که در زیارت #ناحیه_مقدسه خطاب به ایشان میخوانیم:
«السَّلَامُ عَلَى بَشِیرِبْنِ عُمَرَ الْحَضْرَمِیِّ، شَکَرَ اللَّهُ لَکَ قَوْلَکَ لِلْحُسَیْنِ وَ قَدْ أَذِنَ لَکَ فِی الِانْصِرَافِ: أَکَلَتْنِی إِذاً السِّبَاعُ حَیّاً إِذَا فَارَقْتُکَ، وَ أَسْأَلُ عَنْکَ الرُّکْبَانَ، وَ أَخْذُلُکَ مَعَ قِلَّةِ الْأَعْوَانِ، لَایَکُونُ هَذَا أَبَداً؛
سلام بر بشربن عمر حضرمی؛ خدا به تو پاداش خیر دهد بهجهت اعلام وفاداریات نسبت به امام حسین(ع) آنگاه که به تو اجازه انصراف داد و در پاسخ گفتی:
«درندگان زنده زنده مرا بخورند اگر از تو جدا شوم و در این بیکسی تنهایت گذارم و سپس سراغت را از کاروانیان بگیرم، نه، نه، هرگز چنین نخواهد شد».
🔹اما امام حسین(ع) که تک تک اصحاب را بارها آزموده بود، مجدداً به ایشان فرمود:
«این بردها را به پسرت بده تا براى آزادى برادرش از آن بهره گیرد».
اما بشیر که مسیر هدایت را یافته بود و قصد نداشت به هیچ وجه آن را رها کند، تا جایی پیش رفت که در رکایت مولایش به مقام رفیع شهادت رسید.
@Roznegaar
#انگیزشی
🔆 #پذيرش_واقعيت به معناي #تسليم آن شدن نيست، بلكه نقطهای است كه بايد از آنجا شروع كنيد و در واقع، تنها جايی است كه شما میتوانيد از آن شروع كنيد.
💯 پذيرش #واقعيت كنونی به همانگونه كه هست، به معنای تسليم شرايط شدن يا اجبار به ماندن در آن وضعيت نيست، بلكه به معنای #پذيرش شرايط حاضر است، بدون آنكه به هر شيوهای آن را بزرگنمايی يا كوچک كنيم؛ اين كار يعنی نگاه واقعگرايانه و صادقانه به آنچه در حقيقت هست.
@Roznegaar
💠 #ستارگان_کربلا
#سعید_بن_عبدالله_حنفی
🔸 «سعیدبن عبدالله حنفی» از بزرگان شیعه در #کوفه و یکی از شجاعان عرب بود و فردی ممتاز از نظر عبادت و تهجد و زهد و تقوا به شمار میرود. سعید دو نوبت به خدمت ابی عبدالله شتافت و در نوبت دوم نامه حضرت #مسلم_بن_عقیل را که در آن به تشریح احوال و اوضاع اهل کوفه پرداخته بود، همراه خود به مکه برد.
🔹شب #عاشورا هنگامی که #امام_حسین (ع) پس از خطبه معروفش گفت:
تاریکی شب شما را فرو پوشانده، برخیزید و بروید و خود را از این مهلکه برهانید. سعید بن عبداللّه از جای برخاست و گفت:
ای پسر پیامبر، به خدا سوگند ما دست از یاریت برنداریم و تو را رها نکنیم، تا خدا بداند که ما وصیت پیامبر را در حق ذریهاش حفظ کردیم، به خدا سوگند اگر بدانم کشته میشوم سپس زنده میشوم، آنگاه به آتش سوخته خواهم شد و خاکسترم را بر باد میدهند و هفتاد بار با من چنین کنند از تو جدا نخواهم شد تا جانم را فدایت کنم. چگونه از تو جدا شوم در حالی که یک بار کشته شدن بیشتر نیست و پس از آن کرامت و عزت سرمدی و نعمت ابدی است، نعمتی که هرگز برای آن زوال و فنایی نمیباشد.
«حسین انصاریان، با کاروان نور».
🔸وی از جمله یاران امام حسین (ع) بود که در روز عاشورا و در هنگام اقامه نماز ظهر همراه #زهیر_بن_قین از کاروان حسینی حفاظت کردند.
🔹هر تیر که به سوى امام حسین(ع) کمانه میکرد، سعید بن عبدالله به جان میخرید و همواره خود را سپر جان امام میکرد و قدمى واپس نکشید تا به زمین افتاد. می گفت: خداوندا بر اینان لعنتى چون لعن عاد و ثمود فرو فرست، خداوندا، پیامبرت را از من سلام برسان و وى را ابلاغ فرما که ما چه رنجها که از جراحات وارده دیدیم، چه من پاداش خود را در یارى ذریّه پیامبرت از تو میخواهم، و آن گاه به شهادت رسید.
(لهوف)
@Roznegaar