مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 شکرِ عملیِ نعمتِ زندگی در عصر امام خمینی (ره)
🔰 پادزهر دلسردی جامعه از آرمان بلند فلسطین
🔹 مبارزان فلسطینی تا پیش از انقلاب اسلامی تمامی مسیرهای پیشِروی خود را برای آزادی و استقلال پیموده و در تمامی آنها با شکست و به تبع آن ناامیدی مواجه شده بودند.
🔸 حضرت امام (ره) همچنانی که پیش از انقلاب با صدور پیامها و اعلامیههایی در ایام حج، سعی در بیدار کردن ملتهای مسلمان در آن میقات روحانی داشتند، پس از پیروزی انقلاب نیز از طرق مختلف، حمایتهای انقلاب اسلامی بهجهت زنده شدن و زنده ماندن آرمان فلسطین در عرصه جهان اسلام و بینالملل را نشان داد.
🔹اجازه استفاده بخشی از وجوهات شرعی برای کمک به آنان، نامگذاری جمعه پایانی ماه مبارک رمضان با عنوان «روز قدس»، تحویل ساختمان سفارت رژیم صهیونیستی در دوران پهلوی به مبارزان فلسطینی، از جمله این حمایتها به شمار میرود.
🔸 حالا ملت ایران کار بزرگی انجام داده و خداوند نیز نعمت بزرگی به آن عطا کرده است و این نعمت، مستلزم شکر است. شکر عملی در این زمینه، آن است که انسان آن نعمت را در همان راهی بهکار بیندازد که مُنعم از او خواسته است؛ هر کس متناسب با استعداد خودش! باید تکلیف را متناسب با جایگاه، شغل، تحصیلات و ... شناسایی کرد و آن را با قوت و جدیت دنبال کنیم.
✍🏻 به قلم امیرمهدی حسیبی | عضو شبکه پژوهشگران هسته مکتب امام خمینی (ره)
📄 مطالعه متن کامل یادداشت
#انا_علی_العهد #روز_قدس
#هسته_مکتب_امام_خمینی (ره)
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 تحلیلهای بداهه اقتصادی و زیرساختهای غایب «تولید»
🔰 رقابت ابزارهای تشویقی رایج برای تولید با تورم و فعالیتهای سوداگرانه؛ پیروز کیست؟!
🔹 در تحلیلهای رایج درباره شعارهای اقتصادی سال، یادداشت حاضر به یک خلأ تحلیلی مرتبط و مهم در اقتصاد ایران میپردازد؛ اینکه تمرکز صرف بر راهحلهای اقتصادیِ رایج، بدون توجه به زیرساختهای نهادی، میتواند سیاستگذاری را به بنبست برساند. تحقق شعار «سرمایهگذاری برای تولید» نیازمند زمینهها و بسترهایی است که در بسیاری از تحلیلهای اولیه نادیده گرفته میشوند.
🔸 اگر به موضوع سرمایهگذاری و تولید در کشور نگاه دقیقتری بیندازیم، روشن میشود که نادیدهگرفتن تفاوتهای ساختاری میان اقتصاد ایران و اقتصادهای توسعهیافته، ما را به برداشتهای نادرست و سادهانگارانه سوق میدهد. در چنین شرایطی، تلاش برای «جهش تولید» یا «سرمایهگذاری برای تولید» با استفاده از ابزارهای تشویقی معمول- همچون تسهیلات اعتباری، معافیتهای مالیاتی یا حمایتهای صادراتی- نمیتواند با تورم و فعالیتهای سوداگرانه رقابت کند.
🔹شایان توجه است که این یادداشت قصد ندارد راهکارهای متعارف و بداهه اقتصادی را بهطور کامل نفی کند؛ بلکه هشدار میدهد که [...] آیا برای تحقق شعار «سرمایهگذاری برای تولید» آمادهایم یک گام به عقب برداریم و تصویر بزرگتری از واقعیات اقتصادی کشور را ببینیم؟
🔸دستیابی به عملکرد اقتصادی مطلوب، نه از مسیر نسخههای سادهسازیشده، بلکه از طریق نهادسازی عمیق، تدریجی و پایدار ممکن است. [...] زیرا در غیاب چنین بسترهای نهادی، حتی بهترین سیاستهای اقتصادی نیز به سرنوشتی چون ساختن خانهای بر شن دچار میشوند.
✍🏻 به قلم دکتر محمدجواد رضایی | عضو هیئت علمی دانشکده حکمرانی دانشگاه شاهد
📄 مطالعه متن کامل یادداشت
#شعار_سال
#سرمایهگذاری_برای_تولید
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
📈 #آمارنامه کانال مرکز رشد 💠 پرفروشترین کتابهای مرکز رشد در سال ۱۴۰۳ 📚 کتاب «رِبّیون مقاومت» | خر
📈 #آمارنامه کانال مرکز رشد
💠 تعداد پستهای کانال در سال ۱۴۰۳
💢 کانال مرکز رشد در سالی که گذشت، تعداد ۵۹۸ پست در پیامرسانهای بله، تلگرام و ایتا به مخاطبین خود عرضه نمود؛ این یعنی به طور متوسط روزی ۱.۶ پست!گفتنی است این آمار سوای گزارشهای لحظهای از مهمترین رویداد مرکز رشد در سال گذشته، یعنی قرار هفتم است.
🔰 پرمطلبترین تشکلهای سال ۱۴۰۳
✳️ هسته مدیریت جهادی: ۶۹ پست
✳️ هسته عدالت اجتماعی: ۴۳ پست
✳️ هسته افکار عمومی و تغییرات فرهنگی : ۴۲ پست
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 سرمایهگذاری مؤمنانه برای تولید
🔰 درسهایی از پویش ایران همدل برای تحقق شعار سال
🔹 اگر سرمایه معنوی ملت ایران به درستی فهم شود و از ظرفیت آن به صورت حداکثری استفاده شود، میتواند گرهگشای مسائل روز کشور و زمینهساز تحقق شعار «سرمایهگذاری برای تولید» باشد.
🔸 پویش ایران همدل به عنوان یک خیزش مردمی در راستای امتثال امر ولیّ جامعه -با در نظر گرفتن تمام اقتضائات و پیچیدگیهای حوزه سرمایهگذاری- میتواند برای تشویق مردم به سرمایهگذاری برای تولید و سازماندهی سرمایههای خرد آنها الهامبخش و درسآموز باشد؛ در این یادداشت به سه درس مهم این پویش اشاره خواهد شد.
✍🏻 به قلم سیدرضا جعفریفرد | پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
📄 مطالعه متن کامل یادداشت
📌 منتشر شده در روزنامه فرهیختگان
#شعار_سال
#سرمایهگذاری_برای_تولید
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
پرمخاطبترین تولیدات تلویزیونی در اسفندماه ۱۴۰۳ | برنامه محفل؛ پیشتاز تولیدات ماه رمضان صداوسیما
📌نتایج موج دوم مخاطبسنجی تولیدات صداوسیما توسط متا منتشر شد.
🎞️بر اساس این پیمایش که در اسفند ماه ۱۴۰۳ انجام شده، از میان ویژه برنامههای تلویزیونی، برنامه #محفل با ۴۱ درصد مخاطب و برنامه #زندگی_پس_از_زندگی با ۲۸ درصد مخاطب، در میان برنامهها و ویژه برنامههای اسفند تلویزیون، پیشتاز بودهاند.
۳۴ درصد از مخاطبین فصل سوم برنامه محفل در اسفندماه، تمام قسمتهای آن را دنبال کردهاند و درمورد برنامه زندگی پس از زندگی، ۲۹ درصد از مخاطبینش پیگیر تماشای تمام قسمتهای آن بودهاند.
هرچند که میزان مخاطبین دیگر ویژه برنامهها حدودا در میانگین مخاطبین برنامههای عادی صداوسیما قرار دارد و بنظر میرسد ویژه برنامههای تلویزیونی درمقایسه با برنامه عادی، بصورت کلی به یک میزان توجه مخاطبین را به خود جلب کردهاند.
📺سریالهای آرشیوی تلویزیون در جذب مخاطب به مراتب موفقتر از سریالهای جدید عمل کردهاند؛ بهگونهای که سریال #ستایش با ۴۱ درصد مخاطب، در جایگاه پربینندهترین سریال تلویزیونی قرار دارد.
از میان سریال جدید، سریال #بدل با اینکه رتبه اول سریالهای جدید صداوسیما را کسب کرده است، اما همچنان نسبت به سریال #هوش_سیاه۲ که در رتبه پنجم سریالهای قدیمی قرار دارد، مخاطب کمتری را جذب کرده است.
🔶از لحاظ میزان پیگیری نیز سریالهای تولیدی جدید صداوسیما در مقایسه با سریالهای آرشیوی تلویزیون، چندان موفق عمل نکردهاند؛ بهگونهای که ۶۴ درصد از مخاطبین سریال #ستایش، پیگیر تماشای تمام قسمتهای آن بودهاند اما این میزان در مورد سریال بدل، ۳۴ درصد بوده است.
🔰این دادهها در ۳۰ اسفند ماه۱۴۰۳ و در بستر پانل ملی متا جمعآوری شده است. و از مخاطبین هر برنامه، میزان پیگیری آن نیز پرسیده شده است.
#متا
#مخاطب_پژوهی_رسانهای
#هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu